Pojken försvinner.

Tror jag går runnt och döljer något som jag inte vill inse. Jag älskar honom men vad ska jag göra när han typ inte hör av sig och jag känenr att han inte behöver mig?. Försökte ringa.. De isade sig på Facebook att han försökte ringa upp mig men att de inte gick.. Han va ute på prommenad med sin mamma. Han vill aldrig gå prommenad med mig, alltid sagt nej när jag frågat...

Han har sin mamma, sin syster och snart är han morbror. Han verkar kunna ha ett minst lika bra och roligtliv som med eller utan mig. Jag känner mig inte speciellt behövd längre/just nu.

Jag mår fruktansvärt dåligt över det här. Vet inte hur jag ska få mig själv att inse sanningen.. Eller hur jag ska prata med honom om det. Är det här äns något att ta upp? - GHA jag orkar inte.

Vill att han ska höra av sig av sig själv utan att jag gör det men då gör han inte de... Jag vet verkligen inte hur eller vad jag ska ta mig till.. De gör bara så ont, så fruktansvärt ont. Känns som att han försvinner mer och mer då jag tappar suget att vilja vara med honom.

Får väl se vad som händer. En gemensam kompis ska ha fest på fredag, vet inte om han kommer men vet att han är bjuden, så jag lär ju märka om han är där.. De här är bara heeelt Sick! - Lixom tänker/saknar han inte mig?? :'(.

Ne nu ska jag inte skriva mer här.. Då kommer ni tröttna totalt x).

Puss Puss<3


Sjuk.

Jag har som sagt bihåleinflamation :( och har inget att göra. Vill vara frisk och känner att jag inte har något att blogga om. Haha när man går hemma och gör inget, mer än att ligga och vila/sova så har man inte så mycket att skriva om.. För nej ni vill inte vara i mitt huvud-mina tankar, det kan jag LOVA! ;D.


Micke skicka sms för en stund sen att han nu laddat på med pengar. De jag vart besviken på var att han fråga varken hur jag mår eller vad jag har för mig:/. Blää!

Nej nu har ja inte mycket mer o skriva om :(.. 


Hörs sen Puss Puss<3 

Vad ska man göra?

Jaa, vad ska jag göra? Sitter här med min förkylning som troligen är bihåleinflamation :/. Det är bättre i dag än på läänge men förkylningen sitter kvar. Jag har inge busskort så kommer ingen vart. Inte för att jag ska ut och flänga med inflamationen men vore mys att träffa Micke, det är över en vecka sen och inte fått sms på länge.. Hans pengar på mobile va slut men ofta han inte fyllt på än! :s ehe.

Så i fredas kolla jag och lollo på solsidan, alltid lika roligt. Lördagen vaknade jag vid tio tiden och hade somnat vid fem på morgonen pga huvudverk och tandverk (de har med inflamationen o göra). Men gick till träningen endå för de skulle bara vara jag och malin där.

De va ca 10 gymnaster och de flesta körde bra, men två tre stycken va AS dryga och kom med så taskiga kommentarer så om dom inte ger sig kommer jag fasen sluta eller se till att en av dem får gå tillbaka till sin gamla grupp.. Hon va verkligen elak så!

Men dom andra va glada och körde bättre en på länge :).

Idag ska jag väl bara sitta här hemma och tråka :( är så trött på det. Men nästa vecka händer de lite saker och jag tänker fasen gå på dom och sen på måndag (nästa vecka) ska jag till läkaren om det inte är bra då, vilket jag verkligen hoppas på!

Ja de va bara lite allmänt ;).


Puss Puss<3




Tråk-inlägg ;).

Urs, försökt sms:a micke sen klockan va 19:50 eller något i den stilen. Försökte även ringa för en stund sedan, men inget svar någon stanns. Blir så besviken, okej att han inte svarar på engång men på så många timmar borde man väl se? :(

Vill kunna prata med han nu när vi inte ses.. För de här gör min saknad/längtan efter honom ännu starkare. Men de här gör mig också så sjukt fundersam så jag tänker för mycket och för negatift.. Blää bajs!

Ne nu ska jag frösöka sova, måste på träningen i morgon trotts att ja FORTFARANDE är SJUK :(. Men sen kommer ev två kompisar hit och ska ta hand om mig.. haha noot sånnt hatar jag x). men vi ska väl se på film, snacka och sånnt ;).


Puss Puss<3




Pedofiler? x)

Igår ville jag visa ett kilpp ur serien Dubbelliv som sänds på svt1. Föräldrarna planerar en picknick för att barnen från de olika familjerna ska få träffas. De roligaste är lillasystern Line som börjar tjata på att hon vill ha mer chocklad! Hahaha!! Snacka om bra skådis!

Lollo tyckte precis som jag att serien är ganska rolig men framför allt är killen Alex så sjukt söt. Vi började diskutera hur gammal han borde vara xD. Jag ville så klart att han ska vara 20+ och lollo föreslog att han borde vara 17. Sen kunde vi inte sluta kommentera hur dom såg ut och hur dom va osv. Då vi plötsligt kommer på hur patetiska vi är som sitter och dömmer typ 10 åringar.

Så vi kollade på alla avsnitten,förmig vart de engång till. Men de är så sköna kommentarer och Alex ler så sjukt gulligt. hahhaha vi är mongo syskon nummer 1! xD.

Puss Puss<3



Godmorgon. ?

Eller kanske snarare god"dag". I dag är det fredag och 1+ grad ute WOHU! eller noot. Jag kan ju endå inte gå ut så. Jag har lyckats fått i mig enliten tallrik med flingor och mjölk, men va inte hungrig så de va inte specellt gott.

Igår raderade jag en MASSA gamla saker som jag "följt" eller hållt på med sen jag va kanske 15år.. Jag vet inte om de va bra eller dåligt. Ibland känns det skönt och bra för på något sätt känner jag mig mer fri. Men sen kommer den där kännslan av att de tillhört mitt liv så pass länge att nu känns de så sjukt tomt, okej att de finns kvar på nätet men jag hade mappar och organiserat massa olika saker i olika mappar.. Ja jag hade värsta kollen och ording och reda.. Sen i går så bara raderade jag allt.

Jag kan inte beskriva kännslan, men det är kanske som att du raderar halva ditt liv.. Nej men jag vet inte. Det känns bara som att något saknas. Jag känner mig tom. Det känns tomt när jag går in på datan och mappen inte finns där.

Okej, de här låter kanske löjligt. Jag vill inte heller gå in på detaljer om vad det är, behövde bara skriva av mig.

Det där med att jag inte blir hungrig ibland tror jag händer alla någon gång. Jag va inne på lillasysters blogg för en stud sen där hon bloggat i går att hon inte varit hungrig på hela dagen så hon åt endast några pinn glassar. Inga kommentarer på det, efter som att jag vet hur det kan vara vissa dagar ^^.

Inatt kunde jag inte sova :( Så jag är sjukt trött och slapp i kroppen idag. Känner mig inte så bra idag.


Nu ska ja försöka hitta på något.. Tips?.

Puss Puss<33


Saknar.

Saknar och vill ha Micke här. Känns som att vi missar saker i varandras liv. Men i dag efter träningen såg jag att han messat och frågat hur jag mår. Det värmde verkligen så vi messade liite grann. Jag hoppas vi pratar mer med varnadra snart.. Ringa i morgon?. Får se. 

Fick bara värsta lusten att kramas och mysa... Inte för att han o jag är så bra på att vara söta (eller vad man ska kalla det) så skulle jag hur som vilja ha honom här.

(fick bara lust att skriva) 
Bilden är gammal och från en kryssning x)

Puss Puss


Bättre.

Bättre men inte bra... Är fortfarande typ döv och har fortfarande "kuksugar-läppar" (som min lillasyster så fint döpte dom till) Jag ser helt hemsk ut. Är helt röd runt näsan och på näsan, överläppen och på läpparna. Huden är som sand papper :(.

Smörjer och smörjer men de vill inte bli bättre. Förkylningen börjar gå ner men inte helt borta.

Uppdate: Micke har hört av sig så just nu är de lunga bullar mellan oss <3. Det enda är väl att vi inte kommer ses på ett tag :/. Dels för att jag e sjuk och dels för att han känner sig hänig och jag åker iväg nångång nästa vecka. Det känns verkligen tomt att inte ses. Längtar till sommaren då ska jag dra med han på lite skojiga och mysiga saker ;) Får ha de som hopp, men man får absolut inte hoppas på för mycket heller då blir man bara jätte besviken om det inte går.. höhö ja ni fattar ;).

Jag va på träningen, typ 9 gymnaster där. Varav hälften av dom va dryyyga och efter som att jag är lite hängig så orkade jag verkligen inte så jag bara stod där och pratade med en gymnsat som inte orkade köra. Så de va lite spec träning.


Nu ska jag se om jag kan få i mig något.. Verkligen inte kul, igår åt jag riktig mat för att ja va trött på yoghurt pch macka. Men fick bara suuuper ont i magen. Så i dag har de bara varit någon macka. :( - Vill va friiisk!
Hörs snart/sen..

Puss Puss<3


Vintern + mörkt ute = Depp.. ?

Egentligen, varför är man så glad och pigg på sommaren när det är grönt och blommorna blommar osv. Vintern är väl egentligen minst lika vaker med sin vita snö?.. Varför blir vi människor så deppiga på vintern?..

Kanske är det så att vi går emot oss själva.. Jag menar, deflesta djur går i ide (smarta som dom är). Om det är något djur som bör göra det så är det ju vi människor?? Efter som att när de är kallt så stannar vi hälst inne, vi tycker de är jobbigt med alla kläder, det blir kaos i tarfiken, och fler omkommer och fler tar självmord. Bara jag som tycker att det är något fel då?.

Vi kan antingen göra som vissa djur, gå i ide. Då vi kanske sover bort för mycket tid?
Vi kan också göra som fåglarna som flyger väster(söder?) ut (väster elle rsöder ut?)

Istället så gör vi inget, jo vi klagar, och blir deppiga.
Men hur skulle det vara om vi gjorde något åt de hela? ;)

Jag själv HATAR vintern just nu! Så jag skulle mer än gärna resa någonstanns där det är VARMT eller bara sova under ett varmt dun täcke ;)... Vad säger ni?
men jag måste erkänna att vitern kan va mysg den också, åka skidor/pulka fika med varm choklad.. Men den passar inte in i stockholm, den till hör norrland och andra vinter resmål.. tycker jag ;)

Lite flumm inlägg kanske men det här är något jag börjat att tänka på nu så fick bara lust att kladda lite i bloggen ;).

Puss Puss<3


Gymnastik - fristående

Så jeeevla coolt! I´m in looove! <3
Sitter på youtube och kollar runt lite men de här får man ICKE missa! höhö


Häftigt!!! Eller? ;)

Puss Puss<3

Trött på lite saker nu..

Jag har gjort slut på ytterligare en pappers rulle..

Jag är så sjukt trött på denna förkylning och allt vad det är för virus i kroppen.
Jag är trött på hur min pojkvänn alltid beter sig.. Vet inte vad jag ska göra? - vänta?
Jag är trött på att inte få något jobb
Jag är trött på att inte komma in på någon utbildning
Jag är trött på alla tankar kring vad jag gör och inte gör.
Jag är trött på att folk klagar på att jag e hemma.. - men ge mig ett jobb så kommer jag minnsan inte att sitta hemma.. Men vad ska jag göra?

Jag är bara såå irriterad på att jag sitter fast i ett tuggumi men att tiden den rinner iväg, och där sitter jag fast och kommer ingen vart. Kämmpar men de händer inget.

Jag hoppas på att få ett jobb/utbildning så fort som möjligt!
Men vad gör man under tiden??

Puss Puss<33



Varnig - dåligt humör!

Ja, nu mår jag riktigt dåligt :(.

Dels för att den här jääävla förkylningen inte vill släppa. I dag har jag gjort av med 3 påsar näsdukar, en hushålls rulle och en toa rulle + lite till. Hur mycket snor kan man ha???

Sen är de så att jag inte hört något från micke (jag vet att jag klagar på de).
Men så skicka ja ett glatt sms om att ses på lördag om jag är frisk.. Nej han ska till sin pappa, ja självklart får han träffa sin far men han kan väl fråga om jag vill med eller om vi kan ses på söndagen?.. Han va hos en släckting för nån månad sen då jag fick följa med förra året men inte frågade han nu. Känns som att han inte vill göra saker med mig.. Självklart får han göra saker på egen hand men vore kul om han någon gång frågade om jag ville med.

Det känns som att vi inte känner varandra längre..

Varie gång jag försöker ringa så svarar han aldrig :(. Då han oftast har skickat sms och frågat vad jag ville.. Det gör han inte längre. Han ringer inte av sig själv och lika så med sms. Jag ville ringa och prata med han i lördas efter de som hände gymnasten, även om jag inte vart suuper chockad så ville jag ändå prata ut om det med honom.. men nej de fick jag hålla inom mig. På facebook se jag hur han kommenterar och gilalr andras bilder och status, men aldrig min.. Just nu vore de skönt om han i alla fall kunde skriva krya på dig eller något.

Men får väl försöka följa min väns råd att ringa i morgon och prata med han.. Men han kommer säker inte svara. Tycker det här är jätte tråkit att skriva om men måste bara få det ur mig.

Kanske är de så att vi gillar varandra för dom vi va?
Förr sms:ade vi miljoner gånger om dagen och ringde varandra varenda kväll och oftast vart dom samtalen timmar.. Då vi berätta allt mellan himmel och jord, det va underbart! Jag saknar det verkligen!

Men hur förklarar man det här för en kille utan att han tycker att man är desperat och konstig?
För nu mera ses vi knappt, hörs inte på telen, och knappt på sms - då jag undrar varför han är tillsammans med mig. För att jag ringer, jag skickar sms, jag vill och frågar om att ses.
Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra...

Ringa i morgon och sen får han säga till när vi ska ses? - Det jag sakt flera gånger men det här börjar bli jobbigt på riktigt och måste på något sätt förklara för honom att jag menar allvar.. att jag inte är piss förbannad just nu, utan att de här gör ont i mig och gjort ett tag...


Puss <3




Före och Efter

Har glömmt att visa mitt "nya" hår. Dock har jag inte så jätte bra bilder och nu kan jag inte fotta mig (för eran skull ;D ) Men har pysslat ihop en bild.. Men bilden på de nya håret är tagen på kvällen i ett mörkt rum och den gamla i ett ljust rum mitt på dagen xD.



Men det är STOR skillnad i verkligheten :) I like!

Nu ska jag sova/vila och hoppas på att va friiisk SNART!

Puss Puss<3


Kan inte andas...

I går va det värst. Under dagen fick jag i mig: Två spec alvedoner (resept belagda) en iprem (första gången jag åt de, men de va för att alvedonen va slut :(. ) Vid tre tiden lyckades jag äta en macka, men oj vad mätt och stor den känndes. Det brännde i halsen så de tog tid att äta den. Sen va de massa näs sprayer och sköljde även näsan med surgrör, fy fan vad äckligt det va!!

Vid 22-23 tiden fick jag i mig ytterligare en macka men då mådde jag verkligen illa. Jag kunde knappt röra min egna kropp :S det känndes hemskt! Vart chockad när jag knappt orka lyfta ena armen.

Näsan är så täpt att jag inte kan andas genom den, halsen är så tjock att jag knappt kan andas genom munnen.. Så när jag somnade en liiten stund vaknar jag och hostar så jag nästan spyr för att jag inte får någon luft. Hade så sjukt ont i öronen så jag hade mössa på mig hela dagen igår.
URS! - Jag hoppas att de här går över SNART hällst NU!

I dag vaknade jag av att lollo kom in och sa att hon hittat en spec alvedon, jag somnade om och gick upp vid tio för att ta den. Sen har jag även tagit näs spray och det går liite åt det braiga hållet :).
Men fortfarande väääldigt sjuk :(

Missar kvällens träning :( men kan inte gå dit och typ smitta alla gymnaster också.

Hoppas ni mår bra!

PussilePuss<3



Nu är jag sjuk.

Så här mår jag i dag:

*Förkyld
*Hes
*Ont i halsen
*Hostar
*Nyser
*Ont i öronen
*Svag i kroppen
*Kan inte stå upp, då blir jag yr
*Liiite ont i magen
*Fryser
*Mår illa
*Slem o tjockt i halsen
*Vet ej om jag har feber, vill inte veta..

Övrigt
*Minus grader i mitt rum (känns de som)
*Garage dörren hade fryst
JAG HATAR DE HÄR VÄDRET, SNÖN, KYLAN, KAOSET!!!

När man mår så här så vill man speciellt höra något från sin pojke, men det kommer jag nog inte att göra. :(


Pussen på er!<3


Minns ni? :D

Nog minns ni väl denna bok Mina vänner, tror nog att många tjejer har haft en och jag tror faktiskt jag har kvar den än i någon låda på vinden.

Namn: Linnea
Kön: Tjej
Födelsedag: Den dagen jag föddes 1989 ;)
Födelseort: Ö-vik (örnsköldsvik) Mamma va hos mormor och hälsade på, det va ju en vecka kvar tills jag skulle komma.. Bor och alltid bott i Stockholm ;)

Stjärntecken: jungfru
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond

Familj: Mamma, Pappa, Lillasyster och storasyster (hon bor i västerås)
Civilstånd: Micke sen en tid tillbaka.. Fick kontakt med varandra i ca 15 års åldern och på den vägen är det :D. Nu i mars har vi varit tillsammans i 1½ år :)<3
Sysslar med: Arbets-SÖKANDE! Tränar tjejer i gymnastik 3gn i vekcan :).

Mina intressen: Vara/mysa med Micke, träffa vänner, gymnastiken m.m
Favoritmat: Tackos, Lassnge och olika pasta rätter typ höhö.
Favoritsport: GYMNASTIK :D <3

Bästa musikgrupp/artist: Ingen.
Person jag beundrar: Min farmor och farfar <3
Jag tycker om: Ärlighet, kärleken, vänskap, SOMMAR m.m
Jag avskyr mest: Falskhet, oärliga människor, magont, orättvisor.

Jag drömmer om att bli: Ta hand om unga människor på ett eller annat sätt, vet inte riktigt vad än men psykolog, barn psykolog eller något i de spåret.
Den vanligaste kommentaren om/till mig: Att jag är alldeles för snäll och omtänksamm samt väldigt ärlig.
Folk brukar tro att jag: Är vig, vet inte varför. Har vartit det men inte lika mycket längre..


De va lite om mig det xD. Kopiera gärna och skicka en länk till eran blogg :)

Pussilepuss<3



Sjuk?

Nu är jag hemma från stan, de va kul men KALLT och stackars pelle kom inte hem.. Tågen va försenade och personalen man kunde fråga visste INGET och kön till sj centret va kilometer lång. Som tur va kunde han ringa sin syter och be henne avboka så han åker bil med en i morgon.

Jag vaknade i morse och hade typ ingen röst, på bussen in till stan satt jag och host o nyste o snora.. Blää kännde mig äcklig. Och hem vägen gick fortare idag än igår men fick vänta 20 min typ. Jag vill träna i morgon men tror inte det kommer gå. Ska ta en dusch och sen sms:a mickis om jag kan eller inte.

Nej uuurs vad jag fryser.. Nu ska jag duscha en VARM dusch och sen mysa ner mig framför någon film!

Btv, Angående gymnasten som vi trodde vred armen ur led.. Den va ur led så dom vred tillbaka den, AAJ!, och så ska hon ha gips en vecka sen ska hon gå på rehab.

Lite uppdate va det här!


PussilePussen!<3




Haha jag i oplattat hår xD

Går dagen.. Långt inlägg!

Fredas natten mot lördag kunde jag bara inte sova, trotts att Micke låg bredvid så va det omöjligt. Jag gick upp vid halv 1 och kollade lite på tv, då jag vart liite tröttare men de tog några timmar innan jag somnade. Jag vaknade vid 8 tiden men små somnade i mellan fram till nio tiden, kvart i tio gick jag upp och tog en dusch. Sen gick jag och la mig igen bredvid Micke, då minnsan kunde jag ha somnat bums men då va de dax att kliva upp.

Micke gick upp lite för mig och klädde på sig.. Han satte även på sig jackan då jag plötsligt vart på dåligt humör.. Jag frågade fall han inte ville ha kaffe eller något, nej han skulle åka. Vi fick skotta IGEN han hoppade in i bilen och jag kolla så han kom fram. Det gjorde han. Jag fortsatte att skotta då han går fram till mig och tar tag i min arm.. Han pussar på mig och säger att han älskar mig och ger mig en till puss... Jag vart lite gladare men va en då lite besviken.

Vid halv 12 tiden åkte jag och mamma till Trollbäckens centrum för att hämta ut mitt paket på posten YEY! Sen va det bara att åka direkt till träningen. Sarah kom vid tjugo i då vi började prata om tjejerna. Att domligger efter och måste välja om dom vill gå vidare eller vara kvar på den här nivån som vi är på nu. Vi gick även igenom hur stökigt det är i leden.

Träningen började ovanligt bra, alla skötte uppvärmingen. Efter ca en timme så började dom klaga och busa igen, SUCK! Mot slutet av träningen vart jag skit förbannad då dom skärpte sig liite. Vi bytte till trampett då dom körde frivolter, dom va ovanligt höga (tack vare mitt hööga matt berg! xD). Dom strömmar 2-3 varv sen ska vi köra ett sista då Sarah skafilma. Jag tror att 3-5 gymnaster han hoppa sen kommer en tjej...

Hon hoppar suuuper högt och blir lite rädd att hon kom så högt så hon tappar kontrollen och är på väg att falla ner som ett mag plask då hon vrider sig och landar på armbågen.. Den vred sig!
Jag lindade och la på is och pratade lungt med henne och frågade hur de känndes och lite så. Sen försökte jag få henne att tänka på annat. Hon fick en av mina spec alvedon (innerhåller smärtstillande). Efter en kvart började den verka och jag märkte att hon skrek inte riktigt lika mycket. Hon va i STOR CHOCK!

Medan jag tog hand om henne försökte sarah få tag på vår-guiden (eller vad de heter). Men så klart va de köer så vi tog beslutet att ringa hennes föräldrar. Men som ni säkert vet så va de ju väärdens snö kaos så de tog tid att komma fram. Vi ringde till en ambulans, vi tog det beslutet för att de skulle ta sån tid för dom att komma in till sjukhuset, köer och av spärrningar på vägen..

Abulansen kom efter ett tag. Gav henne en massa olika saker. Ingen fick absolut inte röra hennes arm! Hon va vääldigt bestämd och lät nästan lite agresiv. Sen åkte hon med abulansen.

Vi fortsatte träningen och dom va lungna ett tag, sen började dom stoja då jag skrek ut att de räcker med en skada och att dom får lungan ner sig.

Efter träningen åkte jag och sarah med bussen till gullmars, tunnelbanena va AS försenade, tror jag väntade i 20 min. SUCK. Jag skulle träffa pelle och han är inte van vid stockholm så ser jag att mobilen håller på att dö. Shiet. Jag fick skriva fort att vi kan mötas utanför åhlens där nere vid spärrarna. Messade när jag va framme (jag fick stänga av och sätta på mobilen). Jag får ett sms "Jag är framme, vart är åhlens" Då jag kännde mig lite korkad som bestämde där. Jag fråga vart han va.

Möta Pelle! :D

Han va vid spott koppen (självklart sa han "en ring där man kan kolla ner på folk). Så jag tog mig dit. Jag smög fram till staketet och kollade runt i cirkeln.. Jag såg en som stod och glodde rakt ner på folket och tyckte att de såg ut som han (har bara sett bild på han nu när han är "stor") hehe.
Vi tog en fika, men jag va väldigt trött och seg efter allt som hänt på dagen.
Så vi satt och små prata i kanske två timmar och sen började vi röra oss hemmåt, bestämde att ses i morgon.

Jag gick ner till t-banan. Fick vänta i 20 min på första, den va SMOCK FULL typ 3 pers kom på. Sen får jag vänta ännu längre, efter en kvart så frågar jag en sl tjej (en som gick runt och sa åt folk att inte stå på de vita) om det fanns någon buss till gullmarsplan. Så klart fanns det inte.
Hon berätta om en rese ersättning och att de va helt okej att andvända den vid de här tillfället. De som va problemet va att man måste ligga ute med pengarna i några dagar (ca 800kr).
Så mycket hade inte jag på mig. Så jag fick stå där. + att mobilen va ju nästan död så jag kunde varken ringa någon eller lyssna på musik. Det tog lite mer än en timme från t-centralen till gullmars :O. När jag kommer fram så får jag vänta på bussen i 40 min så jag går in på pressbyron och låtsats att inte kunna veta vad jag ska köpa xD.

Väl på bussen så ville jag bara vara hemma, jag hade hunnit ringa mamma och frågat fall hon kan hämta mig vid bussen. Jag hade ingen kännsel i mina tår och jag hostade och va förkyld - sjuk. Efter att vi passerat norra sköndal så börjar bussen köra typ 10km i timmen... DET VA EN PLOGBIL FRAMFÖR! - trodde jag skulle dö!

Så buss resan tog OVANLIGT lång tid men väl framme så stod mamma där med bilen <3. När jag kom in satte ja mobilen på laddning och sms:a pelle att nu va jag hemma.. haha han undrade om jag hade gått hem!
Efter det tog jag en LÅÅÅÅÅNG VAAAARM DUSCH! tror jag duscha in nästan 35-40 min och jag såg hur de ångade från vattnet uppe i taket och glaset vart helt immigt x). - trotts duschen så hade inte kännseln i tårna kommit tillbaka :(. Och jag började frysa efter ca 10 min. Tog en kopp te med mamma sen gick jag och la mig, kollade på sol sidan och sen somnade jag vääldigt fort...

I morse vaknade jag av att jag inte kunde prata. Det tog låång tid innan rösten kom, klump i halsen så de gör ont att svälja. Jag hostar och nyser lite då och då :/ blää jag pallar inte att vara sjuk!
1. Jag HATAR DET
2. Jag ska träffa Soffan på måndag som jag inte sätt på 100 år typ!
3. Jag och Mickis skulle ev träna på måndag morgon och det har jag läängat efter

Men så klart ska man bli sjuk så får se hur de blir med allt nu :( JÄVLA HEM RESA, JÄVLA SL dom får FAN fixa extra bussar när tunnelbanan inte funkar!


Här e blommorna från micke ponken, visst är dom FINA :D


Nu ska jag föna håret och sminka mig lite, vill träffa pelle innan han åker hem. Annars hade jag varit hemma och vilat under täcket.. Men efter som att han åkt en typ 7 timmars buss resa så ;).

Pussile Puss<3<3


En sån Jääävla dag!

Nej, ni vill INTE veta hur min dag varit.. Värre får man nog leta efter. Orkar inte skriva just nu, tog typ 2 timmar från stan och hem, vanliga fall 30 min så jag e verkligen helt slut. Tagit en låång varm dusch och nu ska jag dricka te eller något varmt. Så ska jag lägga in bilder på blommorna och förklaramer mera sen :)

Hoppas verkligen att ni haft en bättre dag än mig!


PussilePuss <33

Mycket nu...?

Japps, igår va Miicke ledig. Så vi sågs mitt på dagen. När han väl va här fick vi skotta så han kunde parkera :P. När jag lämnat min spade så är jag på väg att gå in då han står vid bilen och säger "Heej du!" och så öppnar han bil dörren... Då han hade blommor till mig :D <3 SHIET trodde aldrig de skulle inträffa typ x) hihi. Så jag gav han en stor puss och sen skyndade jag mig in för att öppna och se buketten.. GUUUD vad fin den är! (lägger in bild senare). Efter det gick vi in och drack te/kaffe. Lollo snodde datan så jag och Micke va bara på mitt rum... Vi somnade! haha.

Jag ringde även till pappa som är i göteborg och spelar hockey, tomt när han inte är hemma faktiskt. Men han mådde bra och dom hade kul så då mår man ju bra :). Jag började fixa maten och Micke låg kvar inne på rummet. Han kom senare till köket.

När middan började bli klar kom Lollos kompis Anna och gjorde oss sällskap. Vi åt stek-sten med massa olika saker till JAMI det är gott det :).


Nu ska jag snart till träningen, jag ska träffa Sarah en halvtimme innan, vi ska gå igenom vad dom ska kunna innan terminens slut och hur vi ska få träningarna att fungera bättre. Jag har även en present till en gymnast så får se hur jag ska kunna lämmna den lite diskret :p.  Efter det vet jag inte om jag drar direkt till en kompis eller om jag åker hem i mellan. Återstår att se ;)


PussilePuss<3<3


Vaaaken?

Japps då har jag varit vaken i några timmar, sov inte alls mycket. Har en väldans massa tankar i huvudet, inte så najsiga. Jag kan inte styra mina tankar, vet inte om någon kan det men jag har så att plötsligt tar kroppen över och bara tar över hela mig.. Ja det låter helt fuckat men känner för att skriva av en pytte del av det som snurrar i mig just nu. Jag känner mig trött och svag, ont i halsen och huvudet, knäna värker fortfarande (vet inte vad som hänt med dom men snart är de väl dax att kolla upp det)

Jag är vaken men endå i en form av trött-het. Idag vaknade jag glad, glad för att Micke är ledig och kommer på förmiddagen.. Det värmer verkligen. Jag önskar ibland att jag kunde skriva precis vad som hällst här men jag loovar att ingen vill eller orkar höra det.. Om de inte gick förut varför skulle de då funka nu?

Jag känner mig halv nöjd med håret som jag fixa igår hos frissan.. får se om jag lägger upp en bild på det (har ingen just nu). Men på ett sätt känns det mer jag och på ett sätt känns det som att gamla jag dykt upp och på minner mig om en massa saker.

Det är skönt att bara kunna skriva, men känns som att folk kommer missuppfatta mig helt och hållet....



Micke ponken ringde nyss :D blir sååå gald när han bara dyker upp så där. Han har nyss gjort en liiten opration, så är lite bedövad i ena låret. Nu skulle han hem och duscha, byta om och sen komma till mig :D YEY ^^ hihi.

Nu måste jag göra mig i ordning ;).

(bilden är mer än ett år gammal xD )

PussilePuss<33 

FREEEDAG!



I morgon är det fredag och jag har veeerkligen längtat. Men måste erkänna att när jag logga din på facebookoch såg att en kille skrivit "Fredas mys med vem? micke ska hem till mig och jobba" Jag visste inte hur jag skulle tolka det. Micke hade skickat sms och frågat om jag är hemma i morgon på dagen.. Jag sa att de är jag.

Då de visade sig att han är ledig och kommer till mig på dagen! :D. Jag vart så klart glad, men började undra om han kom hit på dagen men drar till dom andra på kvällen.. Så jag skickade snällt och fråga om han sover kvar... Och de gör han :D han drar till dom andra på lördag då jag endå har träning och ska träffa en kompis i stan :)

LYCKLIG! hihi.



Så nu vill jag ha Freedag daaag! hihi <3


PussilePuss <3

Lillasyster 16 år..

Idag är det den 18 februari, så för 16 år sedan slapp jag vara minst i familjen ;). Jag fick en underbar lillasyster!!
Dagen har varit lite spec, jag vaknade med vääärdens huvudverk, knä verk, ont i axlar och magen, kroppen känndes bara helt slapp. Min kompis gick hem efter att vi ätit en äcklig fruckost, den va äcklig bara för att jag hade så on i magen ;).

Efter det började jag o fixa lite. Lollo ringde och sa att hon va på g hem från skolan, då hon berätta att skolan skrivit på tavlan i reseptionen "Grattis Lovisa Brostedt i 9:5 önskar helaskolan" så hon vart lite ut pekad. Hennes kompisar hade gjort en tårta, då dom inte kunde äta den i matsalen in för alla så dom frågade Lollos lärare och han frågade rektorn.. Alla i rektons rum gick ut därifrån så fick dom sitta där! Hahaha fasen vad kul jag fick ^^.

När hon kom hem så åkte hon med mig till frissan. Efter det åkte vi till våra kära far föräldrar, där vi bjöds på varm choklad och macka. Sen närmade sig klockan halv5 så jag rörde mig till träningen och Lollo hem.

Träningen va sådär, de känns som att jag vill satsa mer än dom. De är ganska stökiga träningar och vi har försökt prata med dom men de går lixom inte in och jag börjar bli vääldans trött på det.. men men..

Efter träningen åkte jag hem. Lollo va hemma men ingen av ossva hungrigaså senare gjorde jag baugett mackor till oss så hon fick lite mys på sin dag :) (baravi hemma). men i morgon ska hon få packet ;).









vi såg på sunes sommar..
1 De va lääänge sen jag såg den
2. vi vill ha SOMMAR!!!
3.Den e KLOCKREN!!;D höhö^^

GRATTIS SYSTER!<33


Gymnastik <3

"Om gymnastik vore enkelt skulle det kallas för bollsport"

Och jag instämmer, håll med om att de är häftigt! ;)


Puss Puss<3



Idag o i morgon.

Idag händer inget alls. Jag är trött, seg och jag vet inte hur jag känner eller mår.. Allt känns bara så segt som ett tuggumi! höhö. Träffar inte Micke-picke förän på fredag :(  han jobbade över igår så sa att han va vääldans trött idag.. Som sagt så vill jag ha FREEEDAG! xD. Men det är väl bra att man inte ses på någon dag så man hinner sakna lite... eller? höhö x)

I morgon blir min lillaflicka STÖRRE, urs vad tiden går. Lovisa - min käraste gråttmongo syster, som jag så klart älskar en väääldans mycket fyller 16 imorgon.. SEXTON ÅR, vart tog tiden väägen? :O.

Det STORA problemet är, vad ska jag köpa? har lite ideer men kan inte välja och jag måste göra det i morgon vid 10-11 tiden för sen tar pappa bilen till göteborg. Men får se vad jag hittar på. Något tips? x) höhö.

I morgon är det TRÄNING :D och jag hoppas att gymnasterna inte är lika stökiga som igår.. Fattar inte varför dom är så stökiga ibland - ganska ofta. Men kul när dom visar att dom vill träna, då är de som bäst :).


Ja inte något kul som händer idag i alla fall..


Puss Puss på er<3


Natt inlägg.

Japps det är detta det. höhö. Nej men börjar faktiskt känna mig lite tröttig. Har haft två kompisar här och de va mysigt det (: vi snackade en massa saker men specellt typsika tjej-grejer.

Jag va på träningen idag och det va okej. Dom va så där för-jobbig-snackiga så man tappar suget på att vara där och anstränga sig. Jag som såg så fram emot att gå dit. Hade i alla fall kul på slutet när jag fick va en av tjejernas strecht partner (vi har parat ihop dom 2 och 2 men några borta). De va lite roligt för hon frågade hur jag va släkt med en som heter uffe är (som också är med i gymnastikföreningen) Jag svarade..

"Han är... Ja hur ska jag säga... Pappas kusins fru" jag kom på vääldigt fort vad jag sakt och slänger in..
"Hahah neej, jag menar man" hahahaha

Fysatan vad vi skrattade, och jag som sagt till alla gymnaster att inte flamsa, så där 2 min innan så är det jag som börjar. Men men jag måste också få ha lite kul ;) höhö.

Nej nu ska jag försöka soova!
(ville lägga in en bild men de vill inte funka så orkar inte) höhö-

Puss Puss<3





Tumbling (???)

Ja, ni som undrar vad tumbling är så har jag ett litet klipp som vi fick se på kursen :)



Gryymt, nu kan jag lära mina tjejer de i mitten..


Pussilepuss<3


Mina 4 dagar...

Det här in lägget kommer nog bli låångt, känner det på mig x). Men för att ta det från början till slut ^^.

Lördag: Jag tog en 10 mins promenad, fick åka till Lillsved med en annan tränare. Det tog lite mer än timme men det känndes inte så överdrivet lång tid, känndes illa fall inte så. Vi pratade om gymnastik, gymnastik, och gymnastik hehe, niiice! :D

Väl framme så chekade vi in och sen började teorin klockan 10.15. Vi fick namn lappar, AS snygga (ska fota o visa) Lunchen 12.00 sen efter det vid ett tiden kom gymnasterna som vi fick öva på. Jag lärde mig att passa BRA på rondat flickis :D STOLT. Kämmigt men kul! Jag passade massor, men inte så mycket på sido stationerna efter som att de kan redan mina gymnaster, jag körde intesivare direkt på tumblingen.

Vi slutade vid 9 tiden då jag, och en annan tjej som jag delade rum med, gick in på vårat rum och läste igenom häftet som vi fick. (Svenska gymnastik förbundet har gjort om hela tumbling kursen så allt va nytt så kursmatreial och annat hade inte hunnit komma så vi fick bara ett kopierat häfte.) Till pluggandet hade vi redbull, och jag tog en alvedon. När jag läst häftet och läst lite mer på de jag tyckte va viktigt så tog jag en varm skön lång dusch! Sen la vi oss för att SOVA! yey, aldrig varit så skönnt att lägga sig ner och blunda!

Söndag: Gick vi upp vid 7 för att gå ner till fruckosten och sedan in på teorin. Massa massa massa massa info! Men nyttigt och kul! (MYCKET ROLIGARE ÄN DE MAN LÄST I SKOLAN PÅ FÖRELÄSNINGAR!!) Gymnasterna kom vid 9. Då vi fick öva på lite vad vi ville, de ville ha farmmåt varv (så som handvolt - volt, hand volter, frivolter osv.) Men jag kännde att jag behövde träna mer på bakåt varven. Jag lärde mig att säkerhets passa (när man springer med och hjälper till att trycka på gymnasten) på rondat flickis-flickis salot! Jag skrek JEEEEESS! Va sjukt glad att jag lyckades hängamed och tog rätt armar osv. Ja det är svårt att förklara men det är väldigt lätt att man glömmer ta bort en arm eller korsar sina egna för att de går så fort!

Vid 12 va det lunch och mina söta gymnaster fick också äta, de åt dock BARA glassen haha. Men jag tillät det. Dom verkade nöjda och väääldigt glada, dom skrattade massor i alla fall <3 Sen åkte dom hem vid halv2. Jag själv hade ett prov vid 1 till 2 + lite teori innan. Men det va roligt, vi hade diskutions grupper med avslutande redovisning, jag hamnade med 2 jätte söta tjejer så vi hade kul! :)

Efter provet gick jag och min sovkamrat till rummet för att packa och cheka ut. Hon släppte av mig vid gullmarsplan där söta micke ponken hämtade upp mig <3. Vi åkte hem till honom och chillade. Vi lagade tacos, han tog ett bad och jag läste lite i kurs papprerna och ringde lite människor. Efter det gick vi in till grannen och jag tog hand om Cassandra som verkligen älskar att leka med mig, jag får aldrig prata med någon annan eller gå hem.. Nej jag ska ha henne i famnen eller vara vid henne precis helatiden <3 KÄRLEK!.

När vi väl gick hem till Micke igen så gick vi in för att lägga oss. Jag gav han en alla <3 dag present, han fick en nalle. Jag va lite närvös innan hur han skulle reagera på en nalle. Men när han fick syn på den och kollade på den såg jag verkligen lycka i hans ögon och han tyckte den va as ball hihi, stolt! Han tog tag i min arm och drog mig fram till sig och gav mig en STOR puss<3 hihi! Sen kröp vi ner i sängen. 

Måndag: Fick jag en gullig hejdå puss. Somnade om och vaknade vid 11 tiden. Jag gick upp vid halv 12 dåjag såg att Carina va hemma. Vi åt och fixade oss sen åkte vi till Ikea. Köpte lite saker, hon visade vilka saker Madde och Danne köpt/planerar att köpa till bebisen. vi tog även en fika.. Kan inte säga så mycket om Madde läser ;).
Sen åkte vi hem och jag gick in på datan, så klart funkar det inte att logga in på bloggen (därför jag inte bloggat).

När micke kom hem från jobbet va klockan redan halv 8 så vi åt middag kollade lite på tv, han badade. Carina tog en prommenad då hon köppte godis till Micke.. Jag kan säga så här.. Det vart godis krig och min ena arm ärlängre och smalare x) haha han slet i den och på stod att han "töjde ut den" åt mig men det gjorde bara ont haha. Hela kvällen va vi bara helt busiga och retades, mäst han som retades och höll fast mig så jag inte kunde göra något till baka! GHA! väänta bara! ;) MYSIG KVÄLL

Tisdag: Tog jag det lungt, va hemma själv (hos micke). Gick in på datan en stund sen in på spotify och fixade mig. Mamma hämtade mig och vi åkte och STOR handlade! Kom hem för en stund sedan, hundarna vart helt överlyckliga. Ikväll är det träning :D.

Nu ska jag lägga in bilder så ni kanske orkar läsa de här ;D

Nu drar jag!

Nu åker jag starx till kursen, GOSH vad jag är nääärvös!! Önska mig lyckatill nu! x)
Försökte hitta en bild på tumbling golv men fanns inga bra så denna får duga :/


(Det klar blåa medgula kanter på slutet är tumbling golvet ^^ )

Nu måste jag fixa de sissta!

Puss Puss<33


Redo! - saker händer samtidigt.

Japps, idag är de väl lite smått o gått som hänt.. noot! x)
Men idag har jag packat, jag ska på kurs i helgen ute på värmdö så i morgon stiger jag upp vid 7 tiden. Jag hoppas att den går bra och att jag får godkänt - allt så licens i tumbling är målet!
(ni som undrar kan söka på tumbling gymnastik på youtube) så slipper jag göra ett dåligt försök att förklara vad det är x).

Så nu hoppas jag på att jag packat allt jag behöver, utom de jag ska ha på mig och tandborsten. Jag kommer som sagt inte att kunna blogga under lördagen och kanske på sön - beror på hur död jag är x). höhö!

Jag ska på söndag eftermiddag/kväll hem till Micke (åker dit efter kursen) och myyysa. Jag vet inte vad som hänt men jag bara är super lycklig och han verkar gladare så jag vill ha SÖNDAG NU! hihi. Självklart ska de bli kul att träffa gymnasterna i helgen, jag älskar verkligen gymnastik men när jag vet att Micke (för en gångskull) väntar på mig får jag som något slags adrenalin kick. Tror helgen kommer bli väldigt rolig en då..

Har en kompis som fyller år idag och hon ska firas i morgon så jag missar det :(.. Sen frågade en till vän nu om jag ville komma på vin mys hos henne i morgon.. Gha varför ska allt hända samtidigt?, anntingen händer INGET, det är dött, öde, tyst som vindstilla.. ja jag vet inte vad.. och sen ska massa saker hända på samma dag!

Frågan är bara hur jag ska komma upp om jag sover så lite som jag gjorde inatt :/.

Min dag idag..
1. Vaknade
2. Gick upp
3. Segade hemma
4. Duschade
5. Packade
6. Såg/se på film med lilla syster.
... Ja känns inte som att jag gjort så mycket idag, men i bland får man väl softa!


Nu ska jag slappa in för morgon dagen. Måste dock välja skor och jacka och det är INTE lätt när man ska vara bora lite längre-.- höhö!

Puss Puss<3 



Han är underbarast.

Vill inte skryta men... Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag tycker om Micke. Det är som att jag verkligen gör allt, menar ALLT för honom. Även när jag märker att han vill va för sig själv försöker jag att inte höra av mig så mycket. (fast jag verkligen behöver honom) Doc är jag inte såå jätte bra på det menjag övar på det. Men de lilla som jag väntat och sagt så ger det resultat.

1. I går fråga han fall jag ville komma.
2. Han kom och mötte mig när jag gick från t banan (det hände för så där 3 årsen)
3. De va han som kramade/höll om mig när vi la oss.
4. DET BÄSTA AV ALLT!! - Han ringde mig i dag helt spontant och ville prata när han gick från garaget och hem. Inte hänt på väääldigt länge!  Men just då va mobilen på ljudlöst och jag va i köket. Men ringde upp så fort jag såg det. Samtalet va ganska kort men vi är lite gulliga vi, igår va de som att vi va blyga (men de va mysigt, så klart) när vi pratade i telen så hade vi sööta röster hihi. Jag frågade extra gulligt om han ville ses på söndag efter min kurs. Och det ville han! :D

Jag är så glad och han får mig att må så bra, jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Det är som att de är för bra för att vara sannt!
  




Kärlek! <3




Roliga saker!

Idag kom som sagt smycket jag beställde igår. Och tog reda på idag när hon fyller år så nu ska jag bara vänta xD. Vill ge det någerlunda nära födelsedagen! 

De gulliga va att de låg i en gullig liten ask och sen en lapp, deras visit kort. På baksidan stod det hand skrivet "Tack Linnea" med en blomma och hjärta! Höhö lite sött! :) 



Där är det, där ser ni även den lilla asken! :D 

ps. Mina hundar är i norrland med min mamma så de är verkligen öde här hemma nu :( inte en rolig sak,men ville bara säga det.. Höhö ja e knaaas!.ds


Puss Puss<3



Desto fler kockar ju sämre soppa!

Ja, det kan man verkligen säga!

Igår va jag hos Micke, som ni vet om ni följer min bolgg xD. Det va mysigt, men kvällen började med att maila till gymnasters föräldrar och så. Men han spelade ju tv spel så x).

Jag chattade även med pelle, han är verkligen rolig prick.. (ni som följt bloggen sen förra året vet vem han är) Ni som är nya så är pelle en gammal bardoms vän som hittat mig. Vi har inte setts sen vi va ca 8 år och ska ses i år :D. Men han är i alla fall rooolig och snäll (vad jag vet) höhö.

Nu har jag precis kommit hem från träningen, vägen dit va JOBBIG, åkte från skärholmen till norrasköndal med en buss, det tog TID och de va JOBBIGA människor på! Först några utländska killar som började tro att jag skulle med dom hem. Dom går av vid heron city. Någon station senare kliver det två på andra killar, svenskar (om man nu ska utmärka sånnt xD) Dom börjar splea musik och sjunga med och det bara är störande! - Där satt jag och ville läsa min bokoch ta det lungt, det blir värre...

När dom går av så är det lungt en ellertvå stationer sen bombas bussen med små barn, dom va MAX 8 år! Dom gapar och skriker och lever fan! Jag ger dom sura blickar men dom bryr sig inte. Till slut ber jag dom lugna ner sig.. domblir tysta ett tag sen börjar dom låta igen.. Då jag blir verkligen sur! - Alla på bussen tyckte dom va jobbiga, men ingen gjorde något. Så när jag skat till dem verkar de flesta gladare.

Bussresan tog mer än en timme! :O JOBBIGT!

Väl framme vid hallen får jag stå ute och håller på att frysa ihjäl! Tio min senare kommer en tränare.. Träningen går ganska ok, många borta men dom va lungna, lite klagiga men de orkade jag inte bry mig om.
Sen kommer vi till kursen som jag sett/ser fram emot.. Men det vart en ännu större röra idag! Vilka som skulle åka med vem och hit och dit och vilk som skulle vara vart och vi har varit ca 5-6 vuxna inblandade + att jag hade koll på mina gymnaster men sen vart dom in blandade med den andra kursen som är sammtidigt.. Ja de låter kanske rörigt men de va värre än rörigt! - Nu väntar jag på ett "slut" mail från en som fått all info om min kurs och mina gymnaster som ska med. Så hoppas de löser sig nu ikväll.
Morgonen började mysigt med en stor puss på kinden, ensamt sen men en varm skön säng. Tog mig upp och kokade te och gjorde en macka vid 12. Lyssnade på musik och tog hand om Mickes katter :). Åkte till skärholmen och tittade lite,köppte en sak till Micke :) <3 Sen till träningen sen åkte jag och den andra tränaren tyresö runnt. Nu är jag hemma och kan inte koppla av. Fick sms av en gymnast :) gulligt!

Nu ska jag försöka få i mig något, om jag orkar.. Inte ätit sen 12. 

Puss Puss<3 

Nu mår jag riktigt bra!

God kväll på er mina läsare!

Ja då kan jag börja med att säga att smycket är nu skickat och är på g hem till mig, nu måste jag bara ta reda på när människan fyller år.. Men de borde inte va så svårt :P. (det är ingen nära vänn eller så, därför jag inte vet födelsedagen) Jag ska förklara denna lilla sak sen när hon fått det :).

Jag har precis kommit hem till Micke, men för att ta det från början...
Ja igår dampade jag ur totalt (som ni ser i inlägget) höhö. Kunde inte sova på hela natten, läste i min jätte braiga bok men vart inte trött, började kolla på en film, efter halva filmen började jag känna att ögonlockarna började bli tunga. Jag stänger av datan och lägger mig ner. Tar ett tag innan jag somnar, då klockan är runnt 3 tiden :S.

Jag segade hela morgonen, dagen. Vid fyra hoppade jag in i en dusch och bytte om och gjorde mig redo. Klockan kvart i fem går jag till bussen som tar mig till stan. Träffa Mickis vid hornstull och vi gick in på friskis och svettis och köppte tränings kort :D :D träna träna träääna! :D så sjukt lycklig! höhö. Fick fylla i ett papper och fixa, dom tog en bild :S hahaha ni vill INTE se den xD.

Efter vi fått korten så tänkte vi gå och äta i närheten, men de va heelt öde! Så vi åkte in till liljeholmen :).
Vi satte oss och åt och snackade en massa, som vanligt :) höhö. Vi bestämde att ses på måndag och tisdag för att träna tillsammans :). Sen börjar vi röra oss, hon hem och jag till Miicke, han skickade sms vid 2 och frågade om jag ville ses :D jag som trodde de skulle ta tid!. Han kom också och mötte mig när jag gick av t-banan, visst han jag gå en bra bit men han kom i alla fall :D<3.

Så nu sitter jag på hans säng och han spelar något tv-spel.. Jag fråga vad de gick ut på, svaret vart "Döda!" Höhö så ovanligt xD.

Just nu mår jag strålande bra :D och hoppas på att de håller i sig!
Tror att de hängde på ganska mycket saker som löst sig en mästadels, men framför allt pojken min som verkligen har överraskat mig idag! <33

Nu ska jag va social och kolla på spelet och heja på honom! :P
vad gör man inte höhö!


Puss Puss <33


Glass smycke.

 

Jag har nu beställt en överaskning till en tjej. Vet inte om hon kommer läsa i bloggen. Hittade den på Cocoo.se x)

























Tycker de va en liten rolig grej ;)


Puss Puss<33 

Nätter.

Efter som att jag har så svårt att sova på kvällar/nätter så blir det att man tänker och funderar för mycket. Så det händer att jag överdriver, men är glad över att ni äns orkar läsa! Men jag förstår nästan inte hur ni orkar x) höhö.
Men jag får skriva en liten varning, att nu när jag inte ska höra av mig till min pojkvänn på ett bra tag (och jag vet att det kommer ta tid innan han hör av sig) så kommer ev många inlägg handla om honnom, men ska försöka att inte vara för tråkig i bloggen.

Jag ska leta efter min kamera och fota lite så jag har lite nya bilder att lägga in här.

Just nu lyssnar jag på musik och bloggar, ikväll ska jag in till stan och träffa Mickis. Vi ska köpa tränings kort och sen ev äta middag tillsammans. :)


Skriver snart igen.

(min ena vowe Wiggo <3 )

Puss Puss på er!<33




Glömde skriva en söt STOR sak!

Ni som följt min blogg ganska länge, eller som vet att Micke har en granne. Deras dotter fyller två år i slutet av mars... Men till saken.

Igår när jag gick på loft gången så har dom (grannarna) köksfönstret ut mot gången. Jag går förbi och ser att dom sitter och äter, Sara (mamman i huset) har Cassandra iknät (två åringen. Cassandra log och jag såg att hon sa något men kunde inte höra. Och så gör hon en släng puss till mig. Då Sara säger"Hon sa Linnéa"

Jag trodde jag skulle börja gråta. Så sjukt sött!<3
Ni som inte förstår så är Cassandra som en lillasyster för mig kan man säga. Hon betyder så otroligt mycket!


Puss Puss<3



Förvirring, skiter i det.

Ja, de där med rubriker är inte min grej, precis som allt annat!

Just nu är jag väldigt upprörd.. Jag vet inte vad som fick det att slåut. Kanske har jag börjat inse hur mycket jag kämpar för Micke men att han knappt orkar lyfta ett finger, för mig,föross. Vet att kompisar och andra i min närhet försökt säga det, det har gått in, in i hjärtat och skadat det, men bara för att jag helatiden vetat att dom har rätt. Jag försökte förra tisdagen att prata och diskutera med honom och jag kännde att det gick bra... Men nu i efter hand känns det som att han inte lyssnat på ett enda ord som jag sa.

Jag vet att jag inte är perfekt, jag vet att jag kan vara väldigt jobbig, jag vet att jag kan kräva för mycket..
men vem är perfekt? jag blir jobbig för att jag blir sårad och det omvandlas till någon form av ilska blandat med besvikelse. Är det förmycket begärt att man vill vara/umgås med den man älskar?
Mycket som snurrar i huvudet. Jag vet inte vad jag håller på med just nu. Kanske håller jag på att bli knäpp på riktigt? x)

Jag raderade nyss Mickes nummer, men tror jag kommer lägga in han igen.. Typ nu när jag skrev det och hör hur puckat det låter!

Men har i alla fall bestämt mig för att nu får han höra av sig till mig. Han får fråga när vi ska ses, han får höra av sig först. Nu är det snart alla <3 dag också men vet ni vad JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I DET!  Har aldrig brytt mig och kommer väl inte göra det heller! Pratade nyss med Mickis om det, att jag ville/tänkte köpa något till honom, men vet ni vad NU SKITER JAG I DET!

Från och med nu ska jag ta hand om mina vänner som jag inte varit så jätte snäll mot på senaste. Jag ska verkligen tänka på gymnastiken och min egen träning. Jag ska göra saker så att jag inte tänker på honom, det kommer ta tid och vara väääldigt svårt men jag ska verkligen försöka. För om han och jag ska ha en framtid så måste jag veta att även han kan tycka synd om någon annan och ta hand om någon annan.

Han lägger ner sin titd på; Tycka synd om sig själv, Sin granne, Tycker synd om sig själv, Sina spel, Tycker synd, om sig sälv, Sin tv...

Ja jag vet inte riktig vad jag ska skriva där men det känns som att allt annat är viktigare än mig. Jag har bara en kännsla av att i ett förhållande ska man inte känna så..? Det känns som att jag bara är jobbig och ivägen. Att han redan har sitt liv och det fungerar minst lika bra utan mig, om inte bättre.. Så jag ska nu ge han minst 1 månad och jag har gett mig själv till låtelse att skriva ett sms nu i natt, men sen är det upp till honom. Och en annan regel som jag har i min sjuka ide, att när han hör av sig så ska jag vänta lääänge innan jag hör av mig! x) ja jag är knäpp.

Ja, jag känner mig lite elak och är väligt öppen i min blogg just nu, men så öppen är jag endå inte om man tänker på hur mycket som bubblar inom mig.

Så jag längtar verkligen till kursen i helgen, då de är gymnastik, gymnastik, gymnastik <3
Kommer ha mobilen av stängd fördet mästa, men sätter på den när jag har tid och svara på medelanden och så.. För jag vill ju självklart prata med mina annhöriga. :D


Ps. Jag va glad och lycklig igår när jag va hos honnom. Vi hade roligt och jag trivdes väldigt bra<3.


Nu ska jag se fiiilm och sen försök sova.

Puss puss<3




Kom inte in på bloggen idag igen..

Hejsan bloggen!
Igår åkte jag till Micke, som de står i inlägget nedanför, jag låg på hans säng vid den bärbara datorn och bloggade lite fort.. Idag när jag skulle logga in så gick det inte, doc var det vid den andra datan men i alla fall.. Skummt att det inte funkar och jag har inte inloggning till den bärbara. Men men lite onödig info höhö.

Igår va Micke på bra humör och vi diskuterade lite saker (omg vi pratade, vi hade samtal) han vill så gärna ha en hund så vi satt inne på blocket och kollade för skojs skull J shiet vad söta dom va, gillar inte den rasen så jätte mycket men om man har en så gillar man den oavsett ;).

När vi låg och kolla på tvn och höll på med datan samtidigt kommer hans mamma in med en kopp te till mig då hon frågar vart hon ska ställa den utan att spilla. Jag tar emot den, då micke slänger ur sig, spill inte på mig nu, spill inte i sängen!, jag ställer ner den försiktigt i fönstret – se jag spillde inte!

Senare när vi stängt av datan och låter tv stå på men med lågt ljud. Vi små tittar på tv. Han tar upp sitt bubbel vatten med cirus smak och öppnar korken… HAN SPILLER! Han spiller ner sin kudde och ett fotstöd som står bredvid hans säng! Haha, vad roligt jag fick! När vi släcker lamporna och stänger av tvn började hans gnäll.. Han gnällde som en liten unge ”det är varmt”.. ”Jag är trött, men en då inte trött”.. Fy vad vart det är”… ”jag kan inte sova”… ”det är varmt”.. Ja jag vet inte hur länge jag hörde de där innan jag säger åt han att han kan öppna fönstret, då han svarar ”då kommer vi somna med det öppet och då kommer vi bli sjuka, få köld skada och hals fluss, öron inflammation” Guuuud! Kan man klaga mer! x)
Han frågar fall jag kan vrida ner elementet, självklart gör jag det efter ett tag för att han ska sluta gnälla, vad gör man inte ;). När jag lägger mig ner igen säger han ”Bäst att vira in fötterna” Jag tittar fundersamt på han ”Vad dåra?”.. ”så att något äckligt inte tar tag i dem och kidnappar mig”

”hahahahaha, så du har något äckligt under din säng?”

”Vad sa du?, att jag har nått äckligt i min säng? Jaa syftar du på dig själv?”

”Neeh, jag sa, har du nått äckligt UNDER sängen, man hör det man vill höra!”

”Nej, du är äcklig, de sa du själv”

”Men Guuuuud!”

”Är han här, kanske hans om är äcklig?”

”Tror du att det äcklet finns? Hahah”

”Du som sa att han är här”

Sen skrattade vi lite och det vart tyst ett tag.. Sn plötsligt känner jag att någon knackar med ett finger på mitt huvud. Han gör det om och om igen men väntar några sekunder emellan. Sen säger han ”vad är det här?” och har då fingret på min kind. ”vad är det här?” då han träffar näsan. ”Vad är det här?” då han träffar munnen. ”Jaha ditt ansikte” Hahaha, väldigt rolig men knasig kväll. Hihi.

Så klart hände massa mer, han lekte bomb med ena fjärrkontrollen och låtsades att jag sprängdes eller vad han nu höll på med xD. Hur som så ÄLSKAR jag honom! <3

(Just nu cp:ar sig bloggen helt, hoppas detta inlägg syns, tyvärr går det inte att lägga upp bilder :( )


Bloggar senare igen. Puss Puss<3



Är hos Miicke.

Just nu är jag hos micke, min söta pappa körde mig hit. Kom på i bilen att jag glömmt hälften av mina saker hemma. Men ska ju "bara" sova här en natt så jag överlever nog höhö. - jag har ju trotts allt han bredvid mig så vad mer behöver jag? prcis inget alls, han är det bästa och när jag är med honom är det som att alla bekymmer och jobbiga saker försvinner. snacka om kärlek :) <3

Önskar att jag ägde en kamera som fungerar, då bloggar är roligare och finare med bilder.
På tal om ingen ting x)..


Nej nu ska jag vara social xD


Puss Puss på er<3





Mår inte alls bra.


Hej alla mina vänenr och alla andra som läser detta :).


Idag mår jag inte alls bra, magen är värre än va den va igår. Fattar inte varför, eller så vill jag inte inse sanningen. Men jag har börjat märka att jag inte orkar göra saker längre. Det skrämmer mig, varför kan jag inte bara vara glad och frammåt?

Skickade sms till micke och frågade om vi kunde ses, han har inte svarat (vilket inte är ovanligt) om han nu skulle svara så är jag osäker på om jag skulle orka ta mig dit. Det är en lång väg och måste åka dit själv gå från t banan till hans lägenhet själv. Det känns bara tråkigt och jobbigt just nu, men samtidigt så vill jag självklart träffa honom.

Jag har börjat tänka på hur han och jag hade det förut. Det skrämmer mig...
För att då ringde vi varandra varenda kväll, sms:ade flera hundra gånger om dagen, vi träffades doc mer sellan men vi hade mer kontakt och visste mer om varnadra då än vad vi gör nu. Det känns bara förvirrande.

Jag har försökt att ringa honom några kvällar men han har inte svarat, inte ens messat och frågat vad jag ville. Jag vet inte varför men det börjar känns som att vi glider isär och det vill jag verkligen inte.. Men om det tillslut bara är jag som ringer, messar och fixar så kan jag redan nu säga att det kommer jag inte orka. Jag fattar inte att jag skriver det här rakt ut i bloggen men min vardag har börjat bli mer och mer komplecerad.

Jag har oftast varit väldigt öppen med vad som händer mellan mig och min kille så kanske därför som jag vågar skriva det här. Jag är bara super trött och vill bara vila, men tror att det för börjas med en dusch nu.

Om några timmar eller någon dag kommer jag ångra att jag skrev så här.. För grejen är att,
Jag älskar honom, han älskar mig, vi vill vara med varandra så varför gör jag det så himla krongligt?
Om vi älskar varandra så borde jag inte bekymmra mig så här, okej att förhållanden går upp och ner att man bråkar och har sig men det här känns mer som att det hänger på våra kännsolr.

Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom.
Det är nästan skrämmande, jag blir nästan rädd förmig själv över hur starka kännsolr jag har för honom.

Nu ska jag duscha, och hoppas på att bli piggare.



Puss Puss<3


Tråk-dag.

Den här morgonen började tråkigt, är fortfarande tråkig och kommer nog förbli tråkig. (självklart hoppas jag på att den blir roligare). Men jag har fortfarande sjukt ont i magen, huvudet och sen fryser jag gräsligt mycket.

Jag vaknade av att familjen va uppe och började tjafsa och plocka med disk så de lät massa, slipade i hallen då de hörs väldigt bra in till mig efter som att jag är vägg i vägg/precis utanför mitt rum. Men men, familjer är som dom är ^^.

Jag hoppas på att bli frisk så att jag och Mickis kan ses!
Vill verkligen det men om man känner sig svag i kroppen så orkar man inte, hur mycket man än vill.

Igår vid middagen så åt jag bulgur med grönsaker och pesto, efter några tuggor så känndes det som att jag skulle kräkas :S. Så jag slängde den super goda maten och gick och la mig i mitt rum. Det va verkligen en hemsk kännsla.. (Gammalt kommer upp i huvudet).

Så tänkte jag att jag skulle äta frulle för en gångs skull, jag kockade ägg och gjorde två mackor. Gissa vad som händer.. Jo samma sak som igår, blää på det här! - Nu kommer jag verkligen inte äta fruckost igen!!!

Nej nu ska jag se en film som jag lånat av Mickes mamma, den heter En förlorad värd och handlar om en ung student, filmen utspelas 1945. (tror jag).
Jag började se den igår kväll men vart avbruten helatiden så jag började om 3-4gånger så nu ska jag börja om igen och se den helt och hållet ;).

Hoppas ni har en roligare och finare söndag! :)

Puss puss <3




Tävling.

Japps då har vi tävlat idag. Jag va väldigt trött i morse, även om jag inte behövde gå upp för än vid halv 10. Men har inte sovit mycket alls då man blir väldigt trött. Vaknade med huvudverk. Men men till tävlingen.

Vi mötte åtta andra lag och de här va en förenklad RM tävling, dvs att de är väldigt svår.
Det va gren tävling, tre olika, Fristående, hopp och tumbling (matta).
Vi kom 4:ra på fristående, 5:a på hopp och delad sista plats (alltså 8:a)

Så de va väl ganska bra endå. hehe.

Nu känns det som att jag har feber, fryser men är varm URS! Jag som ska träffa Mickis i morgon!
Måste vara frisk i morgon.. men får se hur jag mår senare.

Puss Puss<3








Det har inte gått att blogga.

Jag har inte kunnat logga in på bloggen.. den har bara hakat uppsig och internet fastnat så det suger verkligen. Som många vänner redan vet så hade jag och micke ett ganska reält bråk. Jag tog tag i det hela, engång för alla. Så i tisdags kväll så satt vi på hans rum och pratade.

Jag kan säga så här, har aldrig varit så nervös. Trodde att hjärtat skulle pluppa ur för att det slåg så otroligt hårt och fort. Jag stod i hans rum i ca en timme och väntade på att han skulle komma hem (jag hade självklart väntat hela den långa dagen men ju närmre kvällen, ju mer rädd vart jag). Det var hemskt, trodde att jag skulle fega ur men visste att de va nu eller aldrig, jag menar att jag kan inte komma några dagar senare och vara skit sur.

Så vi satt och pratade och små klagade men inte så att vi gapa och skrek utan båda va lungna, nervösa och lite smått oroliga. Och jag höll tårarna borta.. Man kan ju säga att det fanns inga kvar efter den långa morgonen ^^.

Jag tänker inte lägga ut här exakt vad som hände och så, utan mina närmaste vänner så har jag skrivit ner allt i ett dokument på datorn som ni kan få, kanske.. hehe. Skrev det mäst för min egen skull men sen även om ni vill läsa så finns det att få, som sagt.

En sak som han tog upp är att jag blir sur och irriterad ganska lätt och jag jobbar på det. Så det här är lite kul.. Jag frågade igår om han ville komma hem till mig idag efter jobbet. Då han svarade kanske, redan när jag hörde/läste det så vart jag förberädd på ett nej. Men antagligen för att jag ville undermedvetet bli glatt överaskad. Men så fick ja sms om att han ville hem efter jobbet. Och surkärring som jag är så varar ja "Ja då är de ju bara att åka hem" 

GAH jag lovade ju att försöka att inte vara så sur.. Fast när jag tänker efter så kunde jag ha svarat 1000 gånger värre! Jag är elikamed (=) KNAS!  

Varför kan inte jag bara vara lite normal och bara låta pojkstackarn göra som han vill!


Aja nu måste jag kila, tävling i morgon.

Puss Puss<3




Tack.

Tack, tack, Tack, Tack, Tack... eller vad har jag att tacka? Jag ska fan inte tacka. Du är skyldigmig detta! Jag hoppas bara att mitt mod,min styrka, min kraft finns kvar så att jag får det sakt.. engång för alla.. nej men i alla fall för min egen skull.. Så jag kan glömma sorgen, sömnlösheten, mat störningarna som ploppar upp ibland. det skulle lätta i hjärtat. Inte bara i mitt.. Utan jag tror att de skulle bli en lättnad för båda två?

Jag har ingen aning om hur det kommer gå, jag vet bara att jag måste våga. Våga öppna dina ögon så du får en blick på det riktiga livet. Där inte allt severas på silverfat, där livets dagar inte alltid är en dans på rosor.

Jag förstår inte hur du kan gå runnt och titta men inte se.

Jag vill, jag måste, jag kan, jag ska - annars kommer allt att upprepas och ingen av oss kommer att orka.
Jag brukar säga att jag tror på ödet, och att ödet avgör.. Men vissa saker hänger på en själv.




/ Kännslorna/tankarna




RSS 2.0