Imorgon

I morgon gäller det, I morgon SMÄLLER DET!!!

Imorgon åker jag till arlanda för att åka med ett plan klockan 13:40 - Mot Thailand!

Shiet det känns så sjukt overkligt, men spännande. Och hoppas att de blir kul!

Ska försöka blogga när jag är där, de borde jag hinna (:

Nej nu är det julafton - GODA JUL OCH GOTT NYTT ÅR på er alla! (: <3


I morgon åker jag till THAILAND - Jag lämmnar älskade vita swerige ^^ <3






Puss Puss<33

21:a December.

Ja, den här dagen har kännts väldans lång. Jag och mamma gick upp vid halv 9 för att klä på oss och åka till ungdoms-mottagningen. Det gick strålande och sen hem och käka lite frulle (för en gångs skull) havregryns gröt och en halv mandarin.

Sen gjorde vi oss iordning gick med hundarna och vidare mot haninge c för att byta en tröja och kolla handväska, hita doc ingen väska :/. Men ska till farsta c i morgon x). Mickis ringde och vi snacka en bra stund (som vanligt :P)
Efter haninge åkte vi hem till pöjken min och fikade lite och Carina fick sin julklapp (: Jag och micke ska köpa julklapp i Thailand i stället.

HOST, Micke va hemma och va sjuk. Han är säkert lite smått sjuk men på honom har det låtit som at det har varit väldigt alvarligt, villket det inte va. När vi kom in i lägenheten va han uppe och sprang! - men doc kul att se honom.

Vi va där en stund, sen va det dax att åka hem och fixa. Jag gjorde pepparkakshus som vart mycket snyggare denna gång (kort kommer). Sen har jag även hjälpt mamma med lite annat jul-godis. Mormor har nu kommit ner till Stockholm med sina två små hundar.

Så nu är det mys i vardagsrummet (och jag sitter här).. Men jag mår inte bra alls så ska sova strax. Vi ska va i farsta vid 10 tiden och sen på kvällen ska jag träffa mickis-pickis :D, last time innan jag sticker från swerige! ;)

Dax att sooova, eller ja krypa ner i min säng som står i ett SUPER kallt rum!! - sov med ett duntäcke och ovanpå det ett vanligt! :O. Värmen går inte in i mitt rum av någon skumm andledning..

Puss Puss<3




Julen-suger.

Jag har alltid gillat julen för att den alltid har gett en starka kännslor och framförallt lycko rus. Men när man inte sett något lucia tåg, ingen skola (som faktiskt gav en smak av julen), jul lov, då visste man om att julen snart va här.  När alla ljus stakar och stjärnor lyser i fönstret och lucia tågen hörs, får man också jul-kännslor.. Men nu har jag inte hört så mycket jul låtar och inte sett något lucia tåg.. Har dock jul bakat, men dom jul kännslorna försvann ganska fort.

I år har jag knappt orkat köpa jul klappar, jul känslorna kom lite fort men försvann igen. Allt går bara snett, jag försöker stötta alla nära och kära som inte mår så bra just nu men det är svårt när man själv är sjuk. Men jag kämmpar!

Idag vaknade jag vid nio gick upp halv tio, duschade åt frulle och gick och la mig. Sov till två-tre tiden, klädde på mig och sen fika hos farmor och farfar.

Nu har vi nyss kommit hem för att pappa ska se hokeyn, jag fryser ihjäl och vill bara sova men kan inte. Efter att pappa kollat klart ska vi åka runt.. Handla på ica och sen vandra i haninge centrum, efter som att vårat centrum suger!

Just nu känner jag att julen kan bara försvinna, den har bara sårat mig.





Puss Puss<3




Jag är förjävlig..?

Urs vad jag inte bloggat på länge men det ska jag tala om för er... Först va det så mycket som hände och jag hoppade på rosa moln.. eller ja, jag va väldigt glad och lycklig. Micke och jag åt middag i stan med kompisar och vi har även haft mysiga dagar.. Sen någon helg tillbaka då saker och ting började bli mer och mer negatift och jag kämpade och kämpade för att se allt med glada, pigga och possetiva ögon. Det funkade ett tag, men jag kände hur jag inom mig började må sämre och sämre.

Tillslut började det gå ut över andra och jag tappade kontrollen helt. Där är jag just nu. Vet inte riktigt vad jag känner för saker och ting och orkar inte med så mycket alls just nu. Micke är sjuk i ev svinis influensan :S. Vi små bårkade lite i morse och sen lite på sms... Men efter sjukan hörde han av sig lite kort och sen nu vid åtta tiden tog jag djupa ande tag och ringde hem till honom.. Hjärtat klappade fortare och jag började skaka.. Vad skulle jag säga? vaför ringde jag?. Poff så svarade Kurt.

Jag sa fort mitt namn och han fråga hur jag mådde och lite så. Jag ville självklart veta hur micke mådde men just då låg han och sov så jag bad att han skulle hälsa så mycket från mig. Jag fick även veta en massa andra saker som micke inte berättat, som fick mig att förstå varför hela hans dag känndes förjävlig.

"När allt känns som jävligas behöver man varandra som mäst, men det är då vi finns minst för varandra"

Så jag har bara kännt mig helt hjälplös och värdelös hela dagen och några dagar bakåt. Men jag visar det sellan och nämner inget sådant. Jag fattar inte äns varför jag skriver så personligt i bloggen.. men fick bara lusten....
Bilder över några dagar kommer upp strax.



Lollos hamster (Vilda) Vart svårt sjukt..


Vilda dog 6/12-09 :(.. så vi begravde henne.


Lollos mogo godis (den korta är normal lång)


Jag tog kort på söta Lollo <3


Uppvisning (vi va snögubbar)
Micke va me från 09:30 - 16:30 ca


Tisdags kväll va de jul-bak hos micke, med gammaljul musik.
Danne limma huset med varm lim. jag dekorera med godis o kristyr och madde
la på alla tomtar o så.. Micke kom i slutet.. då jag gick ut från köket..


Jag gjorde mig redo för att gå ut i snöstormen, mot jobbet..


Ser man att de är två vägar??:O


en älg och en bil.. Vi har haft 3 älgar på tomten i ca 2-3 dagar.. :O


Jag i en ny mössa från jobbet.. xD

ja de va lite bilder det...


Puss Puss <3



Dålig!

Då är jag väldigt dålig på att blogga igen.. Endå har det hänt väldigt mycket.

Helgen som va så vart de middag med Mickis och Philip + mig o micke-ponken så klart. Vart Japansk buffé och det va verkligen super gott!

Lördagen vart lite kaosig, hade tänkt gå på träningen men efter torsdagens kaos så orkade jag verkligen inte och sen så ville micke att jag skulle vara med honom. Lördagen vart att slipa och spackla väggar hemma hos hans syster. Södagen gjorde jag inte så mycket pappa kom och hämtade mig och jag va på genrepet, som gick så där... Men hoppas att gymnasterna satsar allt på jul uppvisningen!

Både för att jag vet hur duktiga dem kan vara och att de blir roligare för publiken om vi tränare intebehöver passa så mycket. Men sen har jag hamnat i en period då jag inte är säker på om jag kommer hinna + orka lägga ner massa tid på gymnastiken. Men tjejerna är oftast glada och lyssnar så jag trivs verkligen med dem. Men men får se hur det blir med den saken, det är jul uppe håll nu och jag sticker till Thailand i 3 veckor så lite paus kanske hjälper :)

Nej nu har jag inte tid att sitta och dega vid datorn mer!

Ska försöka skriva snart igen! ;)


Puss Puss<3






Kraslig.

Ja då har jag jobbat tisdag och onsdag. Igår efter jobbet va de bara att ta någon macka, gå med hundarna, snackade lite med Lollo och sen gick jag och la mig. Men somnade inte för än vid 3 men endå skönt att ligga och vila.
Idag är jag bara hemma och slappar, är på g att bli sjuk igen. Är förkyld tept och propp i öronen typ. Fryser och är allmänt trött och seg. Jag har ju varit frisk ett tag så kommer det tillbaka :( Träning ikväll som jag hoppas går bra och inte är allt för stökig. Men torsdagar har en stor förmåga att vara väldigt flummig och rörig tränings dag :/. Men men..

I morgon är det FREDAG! - Jag har längtat hela veckan till den dagen.. Men igår började det vända och jag kännde att jag inte riktigt bryr mig hur Micke gör eller löser sitt "problem" gav han förslag och frågade hur han skulle göra men han vart bara irriterad så jag la ner det. Märker om han dyker upp. Men självklart ska de bli kul att träffa Philip och Mickis igen :D kvällen kommer bli rolig vad vi än hittar på (:

Lollos hamster har varken blivit bättre eller sämmre. Det är ju verkligen bra att det inte blivit sämre, men tycker medecinen borde hjälpa mer nu nu nu nu NUU! <3

Puss Puss<3





1:a December, en evighet!

För att ta allt från början...

Den 30 December vart Lovisas hamster väldigt dålig, hon hade varit lite krasslig någon dag tidigare. Vid halv nio-nio tiden ringde jag in till djurkliniken där Mickis jobbar, efter som att jag vet att dem är bra på alla djur. Det va Mickis som svarade och jag berättade om Vilda (Hamstern). Det va synd att vi ringde så sent för vi han inte åka in, men Mickis bokade in oss dagen efter vid kvart över nio på morgonen. Vi bestämde även att Mickis skulle ta med lite saker från jobbet. Så jag, Lollo och mamma åkte till Årsta.

Jag och Lollo gick upp till Philip och väntade på att Mickis skulle komma. Vid 12 tiden tror jag att vi var klara, i bilen på g hem såg jag hur mobilen ändrade datum till första December.
När vi kom hem hjälpte jag Lollo med Vilda. Gick och la mig. Men jag låg och läste fram till klockan 2, både för att boken va så fruktansvärt bra och för att jag inte kunde sova. Jag somnade så där vid 3 tiden. 

Klockan fyra kommer Lollo in med Vilda och behöver hjälp med vita-min maten. Jag hjälpte henne och sen kunde jag inte somna. Somnade till vid halv 6 klockan ringde 6. Snacka om att man va slut när man vaknade. Kollade till Vilda och väkte Lollo. Vi kollade hur vi skulle åka och Mickis messade. Vi gav oss i väg vid tjugo över åtta med vilda ner bäddad i en liten bur som fick plats i en stor tygväska. 
På gullmarsplan köpte Lollo en Pucko och jag blåbärs soppa. 
Mötte upp Mickis på tvärbanan och sen åkte vi alla tre mot kleniken. 

Väl inne på kleniken anmälde jag att Vilda va på plats och vi fick fylla i en ankät. Jag fyllde i mitt person nummer och sådanna uppgifter och Lollo fick fylla det som handlade om Vilda. Mickis va med som skötare när vetrenären undersökte henne. Det första vetrenären säger efter att ha undersökt vilda lite grann är "Jag vet inget vi kan göra åt det här..." Jag tappade andan! Lollo berättade att hennes hjärta stannade till och hoppade över bra många slag och tappade andan... Veterenären fortsätter prata "Förutom den här behandlingen" Och så talade hon om vad som kunde göras. 

Hon skulle få antibiotika, ögon droppar och lite andra saker. Mickis tog betalt utav oss och vi fick lite rabbat ;). Köpte även riktig hamster mat åt henne. Vi tackade och sa hej då. 

Köpte mackor åt oss vid t-banan på ett mack/sallads ställe. Vi hoppade av i liljeholmen för att gå in på apoteket och köpa ögondropparna. Såklart funkade inte mitt bankkort så lollo fick springa och ta ut pengar. Jag måste erkänna att jag hatar apotekets nya system.. Först ska man stå i kö för att få ut det som står på receptet, när man fått det ska man gå till nästa kö för att betala.. Vad är de för fuckt up system?! 

Men men,vi betalade och sprang ner på Ica för att köpa lite färdkost. Vi hade tur, när vi kom ut till tvärbanan kom den precis samtidigt. Dess värre fick vi vänta 1o-15 min på gullmars. När vi kom hem fixade lollo i ordning i buren och Vilda hade börjat äta på grönsakerna som låg i rese buren. Efter att vi hadde gjort det mysigt för Vilda gick vi in i köket och tog varsin kop te. Sen gick vi och la oss, Klockan va nu halv ett och det va fortfarande första December.

Jag sov till tre tiden då jag gick upp, va super trött, frös och ville bara va hemma och slappa. Men jag bytte om och åt lite yoghurt och sminkade mig lite grann för att se lite ut som en människa. Tog min varma jacka och mina uggs + en tjock halsduk. såg ut som en lantis nästan men de va sköna kläder och varma! 
Väl inne på jobbet berätta jag lite kort om min systers hamster.. Den första jag sa de till hade verkligen starka medkännslor och hoppades verkligen på att allt skulle bli bra inom de 10 dagarna som hon ska ha medeciner. 
Den andra sa.. "En hamster?... Hahahaha, det är ju bara att slå den i väggen." Då min andra kolega svarade lite surt och försvarade mig. Själv sa jag inte så mycket. 

Visst jag tycker också att hamstrar kanske inte är något speciellt husdjur så som katter och hundar... Men efter som att jag hjälper lollo med Vilda och så har vilda en fantastiskt rolig personlighet. Så jag gillar faktiskt henne väldigt mycket! Så som jag gillar andra djur. 

Jobbet gick ganska fort, klockan halv sju vart jag själv.. Vilket va väldigt skönt. Inte såmycket kunder, men de va lagom mycket för mig som stod i natt mössan. När jag satt på bussen vid halv nio ringde Mickis (: hon undrade hur det va med Vilda, och så pratade vi om lite annat. 

När jag väl, äntligen va hemma la jag mig på soffan. Pratade lite med Lollo och frågade henne vad jag skulle säga till Micke.. Haha. Ringde Micke och pratade lite om allt möjligt (för en gångs skull så svarade han.. Tror det va efter lördagens kaos som han skärpte sig) Jag talade om vad jag och Mickis prtata om för planer på fredag. Han hade typ reäla humörsvängningar... Först lät han glad, sen smått irriterad, sen trött och sucka, sen glad, sen trött och seg igen så vi sa hej då och la på. Sen fick jag sms om att han försökt lösa en sak med sin far.. Men viste inte hur jag skulle tolka det sms:et. Men jag vart glad för att han antagligen ringe sin far för att lösa problemet. 
Efter att jag svarat på det sms:et så gjorde han massa smylisar och så då han verkade glad.. Ja jag fattade ingen ting men gick och la mig och skickade ett godnatt mess. 

Läste ut boken och sen somnade jag ganska snabbt efter, antagligen av utmattning. Klockan va runt halv elva och det va fortfarande första December :S känndes helt skummt x). Men kunde somna gott efter som att micke verkade glad och det mästa va i sin ordning. 
 Haha om du läser har så betyder det att du Pallade läsa heeela det här inlägget! Starkt jobbat ;D


Puss Puss<3




RSS 2.0