Efter Jobbet.

Många gånger, eller mästadels så känner jag mig tom när jag går hem från jobbet, slutat för dagen. Visst vill jag sluta tidigt och kollar på klockan ibland och tänker "tre timmar kvar". Men när tiden väl är inne (eller ska jag kalla den för slut) så känns det tomt. Jag går och funderar på "Vad ska jag hem och göra?" Så kommer jag på en del saker som behövs göras men att jag inte orkar utan lägger mig på sängen och läser lite bloggar och kollar på filmer. Jag är så trött när jag kommer hem så dagarna slutar så.

Därför vill jag flytta hemmifrån NU! Då man kan gå hem och pyssla med vad man vill och känna att ingen kommer och stökar ner eller tjatar på en. Om det är ens eget så vet man att man bara har sig själv att skylla på om det är stökigt eller så. Jag vill ha ordning och reda på mina saker, just nu är det halv kaos för att jag har en "tillfällig" garderob som är VÄLDIGT liten så den blir stökig näst in till varige dag.
Jaja nog om det..

Imorgon är det valborg, jag och Micke ska till hans syster. Angelica och hennes kille kommer ockås vara där :) så jag hoppas att kvällen blir ASUM!! :D. Jag har ställt klockan på 10 för att hinna duscha, fixa håret, välja kläder för dagen, packa kläder för kvällen och föra över pengar till mig själv.
Sen ska jag och pappa prommenixa till Farmor och Farfar för att låna farfars bil till centrum där vi ska handla på systemet. Sen blir det mot Micke! - Som troligtvis kommer att ligga och sova när jag kommer xP Men när jag pratade med honom så fsa jag att om han sover så kommer jag och hoppar på honom, och han sa gör det du! hahaha.

Söndagen blir att slappa, vet inte om vi sover där eller inte. Ev gymnastiken om jag hinner. Sen börjar veckan om igen! ^^

Det va allt för stunden!
Puss<3



ÅterBesök!

Idag va jag på jobbet, försov mig nästan pga tröttheten. Men kom en kvart förtidigt till jobbet. Det va varmt och skönt ute. Barnen va glada att se mig igen och de va massa prat om påskägg. Fick gå från jobbet ca en timme tidigare pga läkaren. Gick dit.

Hon frågade hur det gått med medecinen. Jag svarade ärligt att de kändes som att den hjälpte i början men att allt är likadant nu. Och lika så med sömnen. Hon berättade även att jag har nästan farligt mycket vita blodkroppar (lillasyster har farligt lite) och så har jag extremt lite D vitamin. Näst in till 0. Så nu ska jag ta: Dubbel dos av anti depp, till och börja med 1 sömntablett (testar en ny, kan öka till 2) Vitamindroppar lite mer än en tesked i vackan, kan komma att bli oftare.

För att dubbelkolla allt så fick jag ta nya prover också. Ursch gjorde ondare denna gång men efteråt har jag inte haft lika ont. Men den här gången tog dom "bara" 4 prover.

Iövrigt så är det bättre i örat, men har fortfarande lite ont och det sprakar och har sig.
Va på banken och snackade lite, fixade ett betal konto.
Handlade med pappa, sen hem och tog det lugnt.
Tog en lång prommis med Max och min vän Cassandra som jag inte sett på evigheter.

Fick sms av Mickis också <3 Det värmde verkligen, pratat lite med andra vänner också. Tack för att ni är så otroligt underbara :) <3

Puss

Helgen och tankar.

Får inte ihop helgen och har missat att skriva i min kalender.. Det är hemskt att inte minnas.. Jag vet att micke kom hit i torsdags och vi åt middag här. Fredags förmiddag bakade jag sconse och vi kollade på sommaren med göran. Och sen, vad gjorde jag sen? kanske bara va hemma??. Lördagen va jag på värmdö, kusinernas landställe. Söndag kom micke och hans mamma hit och hämtade mig. Vi handlade och sedan åkte vi till dom.

Jag lagade middagen, lassange. Vi hade en väldigt mysig dag! :) <3

Kvällen fick jag fruktansvärt ont i örat så sov max 1 timme så är verkligen super trött.. Men jag tog en dusch, bytte om och så, micke va i garaget och bytte däck på ena bilen. sen va vi bara en stund och väntade på att hans systers familj skulle komma och äta påsk mat. Om jag ska vara helt ärlig så kunde jag lika gärna ha åkt innan, kände mig nästan ivägen, eller som luft.. a jag vet inte.

Micke fråga när jag skulle åka hem, han ville uppenbarligen inte skjutsa mig och pappa kunde inte.. så kolla på datan när första bussen gick. Tog på mig jackan och skorna, micke kom ut i hallen. Han pratade med mig men jag va inne i mina takar så hörde inte. Han karamade om mig och pussa på mig, det känndes bra, underbart.. Jag ville inte lämna det där underbara. Men va tvungen att släppa taget. Jag vet inte varför... jag gick ut genom dörren då jag ALLTID vänder mig mot honom och kramar om hans hand lite extra och vi säge hejdå ytterligare 20 gånger.... Men inte idag...

Jag kännde mig så otroligt ensam, övergiven och bara lämnad så kunde inte titta mot honom. Efter att vi kramats så öppna jag dörren och han ställer sig i dörr hålet och säger att jag kan höra av mig när jag är hemma. "Mmm" svarar jag. Tårarna har redan börjat smyga sig på. Hela vägen till bussen kommer det tårar. Väl på bussen lyssnar jag på musik och tänker så sjukt mycket att jag inte minns själv vad jag tänkte på. Väl hemma så har jag bara gått runt och varit så otroligt rastlös och bara kännt mig helt ensam. Detta smög sig på mig redan i går kväll. Urs, jag hatar det. Jag vet att det är den delen som intalar mig allt (sjukdomen) men jag kämpar emot så otroligt mycket att jag blir så här konstig.

Men varför kom det tårar?
Jag älskar verkligen honom och det va han som sa det först till mig idag när jag skulle gå. Han älskar mig, så varför känner jag mig så ensam?. Jag vet inte. Jag kan inte säga mer än att jag verkligen längtar till Juli! och jag hoppas att det kommer få mig att må mycket bättre.

Mycket text, mycket tankar.
Fortfarande ont i örat :(

Puss <3


Tankar, minnen..

Jag vet inte längre hur jag tänker, eller vad jag tänker. Just nu är jag bara. Vet inte riktigt vad jag vill göra och inte göra. Känner mig så förvirrad, samtidigt som jag vet exakt vad jag vill. Jag vet att jag har många fina vänner som jag kan vända mig till, men just nu känner jag mig mer änsam än någonsin. Även om jag skulle välja en vän att ringa så skulle jag inte veta vad jag skulle säga.. Det skulle vara väldigt konstigt, tyvärr.

Så va det inte förr, när man gick i skolan. Då hade man en annan relation till vänner. Jag hade några som jag kunde ringa till helt utan andledning - det va värt GULD, om inte mer. Det går inte att beskriva vad det bettyde för mig.. Men jag vet (bådde av erfarenhet och suntföruft) att det som varit har varit och så får det vara.. man kan inte ta tillbaka något eller försöka göra det till det samma. Man förändras och väljer olika vägar här i livet och det är självklart helt naturlig. Så egentligen skulle jag vilje ringa en specell tjej och bara babbla på om det fina vi hadde förr. Dom tiderna va underbara.

Men min osäkerhet gör att jag inte vågar lyfta luren. Jag kanse är en fegis men jag försökte träffa henne igår men va så trött efter jobbet och sen ringde micke och fråga om jag ville ha hans sällskap. Försökte ringa henne från mickes mobil men inget svar. Hon hade kul på annat håll.

Jag vet inte varför jag skriver det här, jag bara känner att jag är yr av alla mina egna tankar.

<3


Planering??

Det närmar sig påsk och valborg, och jag har absolut inga spikade planer än. Ikväll får jag veta om jag och micke kommer att umgås en hel del i helgen eller inte. Valborg har jag inte äns tänkt på så hörde av mig till angelica idag för att bara höra runt lite.

Tiden går fort men samtidigt så sjukt långsamt! Bara för att jag vill ha sommaren här nu. Allt ska bli så spännande! Så jag har planer längre fram men inte för dom här dagarna och det känns ju lite knäppt.

Idag va jag sjukt trött och sett hemsk ut på jobbet, orkade inte sminka mig, orkade inte duscha i morse så håret va inte heller specellt vackert. Ursch! 

Men i kväll blir det att duscha håret och fixa till det! 

Medecinen känner jag inte av längre, vet inte om den gör någon nytta eller inte :S. Träffar läkaren på tisdag och efter det ska jag till banken och fixa mitt konto. Just nu kan jag inte betala räkningar med det så behöver ändra på det. 

Japps. de va allt. 

<3 

Vädret.

Ja visst är det skönt att solen lyser och att det börjar bli varmt. Men personligen känner jag att det är LITE jobbigt, jag är mäst inne när jag är hemma så det ger mig då dåligt samvete för att alla säger att det är så skönt, så härligt. Men vad ska jag göra ute? går ut med hundarna men sen.

På jobbet är vi ute väldigt mycket men då känner jag mig udda för jag har mäst kläder på mig. Idag hade jag ett linne - en tjock tröja - en jacka och en sjal, allt det på mig när jag gick hem vid 3. Alla andra gick i kjolar halv långa byxor ett linne och sen en tunn tröja. Men jag, jag gick där som en packad åsna och kännde att jag hade lagom mycket kläder. Frågan är om dom andra har för tunna klädet eller om det faktiskt är så att jag har sjukt mycket kläder på mig... Hmm.

Igår efter jobbet va jag bara hemma. Så blir det i dag med, har träning med gymnasterna ikväll.


lite halv skummt inlägg men men... ;)

Mänsklig igen?

Nu har jag tagit tabletten i fem dagar och i går kännde jag mig verkligen som en normal människa. Avslappnad, skratta, lättad ikroppen inte så mycket bekymmer, vart trött på kvällen, somnade vid 12 tiden :O allt detta va EVIGHETER sen jag kännde. Typ när jag gick i 5-6 sen efter det har jag bara oroat mig och tänkt för mycket osv. Men nu är frågan fall jag ska vara glad över detta eller inte.

För på ett sätt är det inte jag efter som att det är tabletterna som gör allting. Så om vi säger att jag slutar med dom hur kommer jag må då?? Kommer allt gå tillbaka till ruta 1. För det här är inte mitt jag utan mer som tablettens jag. Som jag sa till mamma "Jag är mig själv igen men samtidigt är det inte jag"

Så jag vet inte hur jag ska tolka det här. Läste att det finns folk som äter dom här i 3-5 år. Som tur är träffar jag min läkare snart igen då jag kan fråga henne massa saker och så.
Nog om det.

Igår va Farmor, farfar och farmors syster (dorran) här. Vi hade lite firande av sommaren 2011, händer en sak då som jag inte vill skriva ut här. Så det va jätte trevligt. sen följde jag med hem till dorran då vi kolla på gamla foton från dom va små osv :) Hon hitta även massa saker som jag fick som kan va bra att ha i framtiden.

sen vart det en prommenad hem och det va super skönt, inte för varmt, inte för kallt, ingen vind, inge regn. Nej de va super perfekt så jag hade kunnat gå i timmar. Pappa mötte mig med hundarna. Väl hemma så vart det sängen på engång...

Btw så tror jag att det inte är så bra att dricka alkohål när jag har den här medecinen x) Efter en drink och ett glas vin kännde jag mig konstig.. Men men RIKTIGT bilig fyllor framöver? :P

Puss

Sjukt trött, sommaren 2011

Medecinen hjälpte första natten, jag sov ut. Men nu är jag inne i det där att jag inte kan sova och jag mår illa och är sjukt yr på morrnarna, jag känner hur kroppen inte orkar bära mig men jag tvingar dom att stå, tvingar huvudet att hålla upp sig... Men är MYCKET piggare på dag tid, på jobbet.

Jag träffar min läkare om ca 2 veckor, just nu känns det för lång tid men samtidigt tar det ett tag innan kroppen vänjersig vid medcinen. - Nog om det.

Idag va jag på nytt ställe och det va helt underbart. De va den lungnaste förskolan jag jobbat på. Sen va det så skönt väder också så vi åt mellis ute. Mys dag!


SOMMAREN 2011!
Den här sommaren kommer bli den mäst spännande av ALLA mina sommrar någonsin!
Jag kommer ÄNTLIGEN kunna släppa på saker och ting och börja slappna av och helt enkelt leva mitt liv, leva mitt liv precis som jag vill. Jag är så nyfiken och allt är så spännande att jag vet inte vad jag ska skriva.. Micke Jag Älskar dig! <3


/Linnéa

Nya medecinen.

Igår kväll/natt provade jag till sist den nya medecinen. Jag vart väldigt konstig av den men den lungnade faktiskt mig så jag somnade tillslut och sov ganska många timmar. Drömmde lite halv konstiga saker också men det stod det att man kunde göra. Idag mår jag lite halv illa och lite små yr. Jag känner mig VÄLDIGT mätt så jag har precis fått i mig lite yoghurt med muslie, men nu känner jag mig alldeles för mätt. - även det va en symtom. Antinngen ökning av hunger eller mättande effekt.

Sen vet jag inte om det bara har med medecinen att göra heller men jag utgår från det.


Nu vill jag att det ska bli helg. Inte för att jag ska göra något super specellt men jag och micke ska åka till ikea på lördag och små kolla lite bara för skojs skull. Jag hade frågat mamma om hon och jag kanske kunde åka men så frågade jag micke om han ville med. Då han svarade att han kanske borde vara lite delaktig :p.. :) Trodde aldrig jag skulle få med honom till Ikea.

Har ett svagt minne av att vi va där en gång. Det va strax innan studenten för jag hoppade på kryckor. Men då letade vi bara efter en sak till mig lite fort och sen åkte vi igen. Så på lördag (om det nu blir så) så blir det mer på riktigt och ordenkligt..

I övrigt förstår jag inte varför jag börjat blogga så mycket om mitt liv igen. Men på något sätt har jag saknat det lite. Och på ett sätt vill jag lämna det här kappitlet i mitt liv. Men som jag säger, man kan inte byta kapitel i boken för än man läst klart det första..

Puss <3


Sjuk - Äta potatis?

Jag vart aldrig helt frisk, frysigt, hostat och snytit mig hela dagen. Så som tur är har man så sjukt underbara kolegor som ställer upp. Så en tjej stängde åt mig så jag kunde gå hem vid 4 tiden. Jobbig att vara sjuk men samtidigt va det en annan kolega som frågade hur jag egentligen mår.

Det jobbigaste är att jag mår bra men samtidigt inte bra. Efter som att jag blir sjuk helatiden så är inte allt helt bra för då vore jag inte sjuk.. Ja ni hajar! ;)

När vi va på dopet så kännde jag mig inte heller på tipp topp som jag önska att jag va.
Men som pappa sa "Om man är sjuk så är man" sen att han tror att potatis hjälper mot allt är en annan diskution.
Jag jobbar med mycket folk som vill gåner i vikt - hålla sin vikt.. hur som, så hör man så mycket om dittan och dattan. Jag ÄLSKAR potatis och har alltid gjort och alltid hört av folk att "Du gillar potatis va"

Men nu är det så att potatis och pasta har jag lagt lite åt sidan, och då menar jag LIITE!
Det vart tex pasta tillmiddag och de fanns inget annat hemma.

Jaja nog om potatis och annan skit.

Vill bara avsluta med att en kolega är så söt, hon erbjöd sig att stäng och sen sa hon
"Hur gör du med morgon dagen?"
"Jag vet inte, tror jag kommer"
"Bestäm dig NU!"
- med ett skratt
"Hmm, jag vet helt ärligt inte Så DET SÅ!"
"Okej nu går jag till andra avdelningen och medelar att jag stänger..."
"Ah gör så"
Hon är borta en stund och kommer tillbaka igen..
"Du är ledig imorgon! Har JAG bestämt, *** är vikarie för dig!"

Tyckte de va så omtänksamt och gulligt av henne! <3

De va allt för stunden.





Matlagning och dop.

Igår kom Micke, jag gjorde fylld fläskfile med hackade tomater blandat med en röra med olika kryddor. Till det hade vi knapriga "potatis" strimlade-skivor (vet inte vad dom heter).. Haha. Efterrätt vart hallon musse tårta. Vi åt och sen kolla vi på film, vi såg en as läskig film. Micke somnade med alla kläder och varige gång jag väkte han sa han att han inte orkade. Så halva natten sov han med dom, han pratade i sömnen också. Många skulle tycka de va jobbig att bli väckt flera gånger men för mig känns det på något sätt mysigt, för då känner jag att han verkligen är här vilket är SUPER mysigt :) <3

Efterrätten :)

I morse passa vi på att mysa extra mycket :) sen gick vi upp.. Jag börja fixa mig in för dopet och han lekte vid datan. Hihi vi pratade lite om lägenhet och så :) Sen åkte han hem och vi till dopet. Dopet va jätte fint, han va så duktig när prästen tog vattnet på huvudet, han va tyst under hela tiden i kyrkan.
Det ända som va jobbigt va självklart att ta maten.. jag tog lite sallad och baugett många ifråga satte varför jag inte åt paj. Men mysigt va det att träffa lilla kusin-vitamin och dom andra :)


Moster Anna och lille kusin Douglas <3

De va allt! <3


Ut hämtning av medecin..

Idag va jag sjuk igen :/ hade ingen röst så när jag ringde jobbet hörde hon varannat ord jag sa, knappt det. Men jag ville till jobbet så det känns riktigt jobbigt.

Pappa och jag åkte till centrum, vi handla dop present, hämtade ut min medecin.
Jag hade även fått tips av läkaren att köpa Allévo som ersätter maträtter just för att i den här drickan får jag i mig alla proteiner och allt. Hon i kassan sa "Är det här till dig?" Jag svarade bara med ett "Mmm". Då hon skrattade och sa "Om du ger dig på dom där så vad ska jag då äta? sluta äta helt kanske?" och skratta. Hon va jätte trevlig och när hon fick veta att jag slarvar med maten så sa hon att dom är super bra om man behöver få i sig proteiner osv men inte gå upp i vikt... Medecinen som va recept belagt tyckte hon att de va synd att jag är så ung och behöver dom. Men hon önskade mig lycka till och sådär.. Ja hon va verkligen gullig med humor och hon va så där varm go som man bara vill krama om.. hihi.

Nu har jag gjort en efter rätt och fylld fläskfile.. Åh det är så kul att laga mat/baka - och greja :)

Lägger in bilder på det senare.
Micke är här om några min :D <3


PussPuss<3


Josse, som en syster.

Idag har jag och josse pratat väldigt mycket. Tyvärr tappar vi kontakten ibland men jag vet att jag när som hellst kan höra av mig till henne. Hon är en sån otroligt stark tjej som vill hjälpa andra samtidigt som hon hjälper sig själv. Det är bara hon som någonsin fått höra min vikt på senare tid och oj vad jag skämmdes att skriva två siffror. Men samtidigt så vet jag att hon skulle aldrig säga att jag är ett fetto barn fall dom där två siffrorna inte va nära till att bli tre ;).

(Jag förra helgen, sorry för fetto arm!)

Hon lyfter upp mig när jag faller
. Samtidigt vill jag vara föreblid för henne efter som att hon är ynger än mig. Men där har även min lillasyster fått vara storasyster åt mig som jag har betett mig och mått förr. Så några års skillnad så kan man ta hand om varandra och stötta varan.

Tack Finaste Jossefin! <3


Läkare.

I tisdags gick jag till läkaren pga kraftigare sömnproblem. Kraftigar menar jag att jag sov endast 40 min tre dagar i sträck. Men i vanliga fall är sömnen 3-4 timmar. Gick tidigare på Carema men de är mer än ett halv år sen. Dom tabletterna hjälpte inte men orkade aldrig ringa upp läkaren..

Så en kolega har stöttat mig att ta tag i det så i tisdags när jag väl träffade läkaren behövde jag inte säga mycket för än hon sa att hon skriver ut en form av antidepressiva.. Det är typ 5 gången som en läkare vill att jag ska ta det. Så nu ligger det på apoteket och väntar.

Skriver om det här för att jag är mål-lös. Mådde nästan sämre när jag gick där ifrån för att dom såg så alvarligt på min hälsa. Läkaren sa "Du kan nu gå och ta ett blodprov" jag är inte alls van vid detta och sa det till sköterskan som skulle ta proverna. Det slutade med att jag fick BARN nålen och att dom tog ÅTTA prover :O. Trodde jag skulle dö när jag såg att det redan låg fyra rör med blod.

Det va allt.


RSS 2.0