27-29/11.. Hon är Magisk!

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Men vi kan börja med fredagen då jag och Mickis skulle ses och dra ut på kvällen.

Fredag: Jag åkte till Mickis jobb och bådde hon och jag kännde oss sega så vi drog hem till henne. Philip va hemma när vi kom, glodde lite på tv och sen åkte vi till Älvsjö (tvärbanan och pendeltåg). Vi gick i 100år, haha nej men det va en liten bit att gå innan vi kom fram till thai resturangen. Under tiden vi gick så ringde vi Micke 2000 gånger men inte svarade han inte. Efter vi käkat drog vi till pendeltåget och skulle ut på krogen... Men det sket sig för nästan alla bangade. Så vi drog till liljeholmen och "shoppa" på Ica.. Glass, frysta bär, choklad och godis ^^. Fixade med glassen och letade fram en film Batman 2 va det tydligen, inte sett ettan och fy vad ruskig den vita gubben med rödmun va! Uurhg *blink* *blink*.
Bådde Mickis och Philip somnade under filmen men jag va klarvaken. Vid halv ett gick dem med mig till Tvärbanan och jag åkte hela vägen hem, och kom hem levandes. Jag hatar att åka själv när det är mörkt. -Det va en jätte trevlig och mysig kväll :)

Lördag: Morgonen började med en dusch, måla naglarna, sminka mig, packa med "fin" kläder och klädde på mig leggings och ett linne. Gick till träningen då jag ringde micke-picke på vägen, flummigt värre va de samtalet x). Efter träningen bytte jag om fort som satan och jogga till tyresö gymnasium, där pappa stod med bilen och väntade. Han körde mig till Micke :).
Va där vid halv 5 och de andra skulle komma klockan fem. Det vart en god middag och väldigt trevligt.. )Om man bortser att Micke typ sket i mig) Men jag pratade med dem andra och försökte roa mig på egen hand.
Men kvällen vart värre. Jag skulle på Glögg Mys hos en gammal go klass kompis, men micke hade andra planer. Han bestämde att vi skulle hem med hans syster och de andra.. Så vi åkte dit, han va dryg vid middagen, han va dryg under fikat, han va dryg i bilen, han va alldeles för dryg när vi kom fram. Så jag gick in i ett eget rum och surade! - Ärligt ni skulle förstå mig om ni satt i mina kläder.  Men någon sa till honom att jag låg på sängen och va sur (mer besviken) För strax efter så kom Micke in och grejen är att sekunden innan så satt han i soffan utanför rummet med sin syster och skratta, så därför tror jag att någon sa till honom. Men han kom i alla fall in i rummet där jag låg på mage med huvudet ner gräft under mina armar. Han satte sig på mig och började pussa på mig och fråga va de va, sen la han sig bredvid mig och började små skoja om saker. Jag själv vart helt tom i huvudet och visste inte vad jag skulle säga, men fick ur mig lite grann av det jag behövde säga till honom.
Sen hade vi alla fyra väldigt roligt i soffan och pratade mycket om Thailand. Madde gick och la sig först, jag satt kvar ca en halvtimme - timme sen sa jag godnatt.

Söndag: En väldigt rörig dag.

Vi vaknade vid tio tiden och jag hade sovit sämre än någonsin nästan, så jag va super trött och av någon konstig anledning så vaknade jag sur. Micke gick upp någon minut innan klädde på sig och gick in i badrummet. Jag klädde på mig långsamt och gick sedan in i badrummet. Vart smått chockad när jag kom ut och såg att han va kvar. Trodde att han skulle ha dragit, så jag vart lite smått glad inombords (i onödan) Man ska inte ropa hej för än man har kommit över bäcken, när jag tog på mig skorna och jackan, vilket tar en liten stund för att jag dels har dragkedja på skorna och sen en jacka med tröga knappar. Då gick micke ut innan mig, sist väntade han en bit untan för. Idag när jag öppnade dörren och gick ner för den lilla trappan så jag dörren stängas hos grannen. När jag öppnar dörren hör jag Mickes mamma fråga efter mig.. När jag går in i köket där alla sitter, slänger kurt ur sig en kommentar "Har du kudden kvar i ansiktet" jag va inte alls på humör för skämmt så jag sa bara "Mmm, visst" Carina försvarade mig lite.
Jag tog en kop te och en macka. Ville inte alls ha den där äckliga mackan men jag vet hur tyst det skulle bli och vad Carina skulle tyka om jag inte åt något. Men det tog emot som satan, tog nästan en timme att äta den. Så under tiden han de andra gå ner och renovera hos Madde - (huset bredvid) Jag och Carina gick bara runt och gjorde ingenting. Madde tog med henne och undarna på en prommenad och någon annan skulle handla. Rangna satte på tv:n och jag kröpner i en filt och låg på soffan. Sen kom hundarna in och jag va med dem. Dagen gick ganska segt och Carina kom in och gjorde sälskap en stund. Sen gick hon ner för och kolla på bygget. Ragna kom tillbaka och började duka fram för lunchen då alla kom in och käka, jag kollade på idol så kom sist till bordet igen, hatar verkligen det och inte va jag hungrig, men tog en korv för syns skull. Sen kolla jag klart på idol och Ragna började fixa med fikat.
Några kom och snabb fika, sen åkte dom, några kom inte pga dåliga vädret och köerna på vägen, några och och gumman fick socker fall så jag fick rycka in som doktor, ca någon timme senare åkte dom hem. Jag Carina och Madde började små fika med glögg och bulle. Någon halvtimme senare kom dom andra in. Fikade och sen började alla röra sig hem...

Väl hemma hos micke va jag fortfarande små sur på honom, tog en lång dusch. Till min förvåning pratade han lite vid middagen (första ordet till mig på hela dagen/kvällen). Precis när jag ätit klart ringer mobilen, det va älskade Mickis som jag hade sms:at med större delen av helgen så hon va insatt i mitt "drama". Det va perfekt, för då kollade ja lite på ensam hemma filmen och de andra satt i köket och snacka så jag kunde berätta hur jag kände utavdet som micke "gjort" och sagt. Senare planerar vi om att ses då jag fick gå ut i köket och fråga vilka dagar han kan. Sen in på hans rum igen. När han kommer in så är han plötsligt lite glad. Han blir altid så när Mickis är inblandad, vilket jag gillar! Hon är magisk! <3.
Men då han slängde ur sig på skämmt att han va bitter, fast jag vet att han menade det egentligen. Efter att jag och Mickis lagt på är Micke på skämt och skoj humör så kvällen vart ialla fall rolig och mysig <3



Haha, jag hade tänkt göra ett ganska kort inlägg.. Men det vart ganska långt och inte äns hälften är med xD.
Men vill säga Förlåt till Saskia och Paula för att jag inte dök upp på glögg myset! Och sen vill jag tacka Mickis som alltid finns där för mig, ärligt så trodde jag hon skulle tycka att jag va jobbig efter ett tag och jag visste inte vem jag skulle höra av mig till utan att skämmas eller hör att micke är en idiot. Då Mickis va perfekt :) <3

Hoppas ni andra har haft en trevlig helg! :)




Puss Puss<3


Lust.

Jag har värdens största lust att skriva av mig, men vet inte vad jag ska skriva. Jag har även lust att skriva en helt ny berättelse (redan skrivit typ 27 olika). Men jag har tappat bort min fantasi.. Eller förmågan att komma på saker, hur kan det komma sig?

Jag vill skriva men kan inte. Vet ni hur frustrerande det är?


Puss Puss<3







25/11-09 "Operation" & En månad

Idag (igår) är det exakt en månad tills jag sitter på ett flygplan till Thailand med Micke och gänget :D. Jag längtar verkligen tills det, men samtidigt är jag sjukt närvös. Efter som att han känner alla väldigt bra och jag känner honom och sen dom andra har jag bara träffat några gånger. Men får hoppas på att de blir suuuper kul och skönt. Jag är mest orolig över hur Micke kommer att vara.

Jag gick upp vid nio tiden och tog ut hundarna. Sen vid elva tiden åkte jag och mamma först till Nacka strand och hämtade ut mitt pass. Sen stor handlade vi massa mat. Efter det stanna vi till i Trollis centrum och gjorde några ärenden. Då vi sedan satt och väntade på Lollo 100 år som skulle komma med 807:an från skolan.

Väl hemma så va bådde jag och mamma trötta. Jag packade upp alla mat kassar, efter det spelade jag och Lollo monopol x). Men han inte så långt för jag behövde börja med maten, stekt kyckling i sås och kroketter.

Efter maten började Lollo städa hamsterns bur och även lite i sitt eget rum och så. Senare på kvällen noppade hon mina ögonbryn, som enligt henne va buskar (om äns det, tror hon kalla dom för skog). Det gjorde ont som fan, spruta blod och jag vart helt super öm, men måste erkänna att resultatet var väldigt mycket bättre än va det va innan! x)

Snackade även med Soffan i telen och det va jätte kul, men jag sa inte så mycket tillbaka efter som att de va mitt under "operation" ögonbryn ^^. Men som valigt snackade vi om allt mellan himmel och jord <3.

Nu kommer ni läsare nog få lite skratt.. Jag och Lovisa satte oss framför Facebook och hon visade bilder från falun och skulle visa hur en kille ser ut som kommer hit idag för att de ska göra teknikarbete. Vi hitade en bild på han som va lite suddig men i alla fall. Sen förtastte vi att kolla runt då vi såg en bild på hennes kompis från balen. Då hon lånade min klänning. Lollo har bal nu i vår så då fick vi för oss att hon skulle pröva den och se om hon kan haden och så.

Den satt super fint och va mycket finare än vad jag minns att den va x). Hon stod och speglasig och va jätte vacker. Sen skulle hon ta av sig den... Ja det tog så där nästan 2 timmar, dragkedjan hade pånågot sätt fått taggarna att åka ur led. Så vi fixa och trixa med tång, stearin ljus, vatten, och så klart våra fingrar!
Tillslut så började vi kunna dra upp dragkedjan mitt i, så det vart ett hål. Sen spreta vi upp och jag lyckades dra av drakedjan från ena sidan så att hon kunde komma ur kläningen.. Så nu blir det att lämna inden på lagning. Men ojoj vad vi höllpå! Och inte nog med att klockan va runt 11 och vi ringde runt halva sverige för att få tips.. Så förlåt alla! Haha.

Sen gick jag och la mig för att läsa. Men jag säger bara en sak.. Att jag och Lollo tillsammans, ja omfolk skulle se oss skulle de ta oss till psyket, men oj så roligt vi har det och fy satan vad vi skrattar! xD <3



Ja det va min lilla dag det!


Puss Puss<3



24/11-09 Tette 23År

Igår fyllde min storasyster Teresia 23 år, men för några helger sen va vi nere i västerås och grattade henne. Men igår fick hon en godispåse av pappa x) Hon är värdens största godis gris!!

När jag vaknade (klockan va runt 5) låg jag och läste lite. Gick upp och tog ut hundarna. Efter ett tag så märkte jag att Lollo va hemma. När hon vaknade och gick upp bakade vi Scones till frulle och en varm kopp te (:

Dagen rullade på och vi glodde lite på Eva och Adam xD haha! Vid fem tiden gick vi träningen, hon ville med och titta. Träningen gick väl som vanligt ^^. Varken bra eller dåligt. Lollo fick något slags tränings ryck och fick för sig att bygga om vardags-rummet till en dans sal, men tror jag lyckades stoppa henne..

När vi va hemma kollade jag på Hell´s kitchen och hjälpte Tette med att färga håret, tyvärr så hade hon valt svart men men hennes val. Sen låg jag och läste halva natten.. Serigöst det går inte att sluta läsa den och ibland vill man bara sluta för att man tycker det är så hemskt. - Boken heter "När ingen annan ser" och är en sann historia (självbiografi). Så jag läste till klockan två ca, vaknade fem och fortsatte läsa ;). 

Ja, inte så speciell dag förutom att storasyster börjar bli FÖR gammal nu!.. Tiden går foort nu kompis! 





Puss Puss<3 

20-22/11-09.. Helgen, Im in Loove.

20/11 Fredag, Jag kunde inte sova på hela natten nästan. Jag va helt överlycklig över att jag och Micke skulle få vara helt ensama hemma och bara mysa.. Bara vi två <3. Jag och mamma åkte för att hämta utmin nya mobil:D Då jag mötte Linda vid trollis centrum, verkligen kul att träffa henne! :). Jag hade glömt ta lappen i brevlådan för att kunna plocka ut paketet så de fick vänta. Vi åkte och handla sen hämta vi lappen och jag fick packetet :D Yey!

Jag började fixa med maten vid 5 tiden och samtidigt baka en tårta/kaka. Fick lite hjälp av Lollo (: . Ca kvart i 5 åkte mamma och pappa. Lovisa stackvid halv 6. Jag dukade, rastade hundarna och plocka fram lite mys i vardagsrummet (: .

Plötsligt började hundarna vrål skälla, tittade ut men de va ingen där.. Falskt alarm - Buhu! *blink,blink* Jag började pilla lite på nya telen, för att fördriva
 tiden. Kolla till maten och fixade sallad + egen guacamole (eller hur de stavas).. Sen skällde
hundarna igen, och jag såg den silvriga hondan utanför fönstret :D.
Vi åt maten och sen slängde vi oss på soffan framför Idol och hade det jätte roligt och mysigt. Jag tog fram tårtan/kakan. Den va vääldigt mäktig men goood! xD. Efter Idol var det kiss paus för hundarna och vi dukade in chips och annat onyttigt, men smarrigt ;). Såg en skräck-film (micke fick välja^^ ). Efter filmen va båda så trötta och klokan va runt halv 1 så vi gick och la oss. Micke somnade väldigt fort, jag hörde hur han låg där helt avslappnad, såg verkligen skönt ut. För engång skull så somnade jag hyfsat fort.
 
 
Recept på mat och snickers kakan finns att få ;)


21/11 Lördag Vaknade jag vääldigt tidigt men hörde att Micke fortfarande sov, så jag försökte vila lite i alla fall. Små somnade emellan.. Va evigheter sen jag sov så där mycket somjag gjorde den natten!. Vi gick upp vid halv 12 :O haha. Låg och myst o snacka en massa så tiden sprang iväg. Vi gick in i köket och pratade med mamma och pappa som åt frulle, Själva så åt vi inget. Vid kvart över 12 drog vi till min gymnastik träning.. Ja han följde med :D (inte ofta man får med han). Träningen va mellan halv 1 till 4 men jag frågade om de va okej om jag kunde gå vid 3.

Vid tre tiden så åkte vi, första stoppet vart Uddby gårds Cafe där min lilla syster jobbar. Hämtade mitt buss kort. Vi stannade vid parkeringen längre bort men micke gick med men väntade utanför Cafet..
"Du kan väl gå med in och säga hej?" frågade jag glatt
"Nej jag måste tänka på min image" Sa han så där lagom skämmtsamt. Jag började skratta.
"Hahaha, ja här vid båndgårdar och stall är det väldigt många som bryr sig" Skrattade jag och gick in.
Lollo vart väldigt förvånad och frågade hur jag kom dit, Då jag sa att micke vänta utanför. Hon skratta till och gav mig busskortet.

Han väntade utanför bara för att jag hade mjukis-byxor, mina svarta fin stövlar med min kappa till.. Jag tyckte inte själv om den oute-fiten men jag va på träning och sen skulle vi bara åka bil så pallade inte byta om. Duschade och bytte om när vi kom hem till Micke. Käkade och sen frog vi hem tills hans syster.

Jag och Micke fick en uppgift strax efter vi kommit. Vi skulle sätta in en gips bit på väggen då de va sne tak och det va endast den biten som fattades. Jag mätte och började rita upp, sen fick Micke skära och bryta av gips skivan.. Men de vart hellt fel så han lämnade mig där själv. Jag tog en liten kniv och slipade till de som stack upp. Då kom han tillbaka.. Soffan ringde där i mellan och tyckte att vi lät som ett gammalt gift par x).
Skivan passade perfekt efter att jag slipat till den och bad micke skära bort ca 5 millimeter. Micke satte sedan fast den. Oooh så snyggt det vart!! ;)

Verkligen en mysig kväll, Killarna drack öl och whiskey. De badade bubbel pool och hade steron på ute. Mick kom in efter duschen, jag låg på ena soffan och kolla på tv. Då han slängde isg på mig och gav mig en stoor puss och han va varm som stan och jag va ganska kall (efter som att dom renoverar så sitter det bara plast där de ska vara fönster.. så de säger en del). Vi alla fyra kolla de på Bruno, som de hade hyrt. Mys,mys MYS! :) Inte min film smak kanske men killarna tyckte den va ganska rolig, deras humor = väldigt lååg!!

22/11 Söndag Vaknade jag först till när Micke låg och höll på med mitt hår, men somnade om igen. Sen kom två hundar och hoppa på mitt huvud.. eller ja dom anföll oss båda. Det va Madde och Danne som sa att de va frukost inne hos Göran och Ragna´(efter som att dom gör om köket, så har dom för tillfället inget kök alls). Efter frullen så började dem och bygga och fixa då jag glodde på tv och la in kontakter i nya mobilen. Vid lunch bjöd Ragna på varmkorv med bröd och sen Bullar med valfri dricka till.

När dem gick ner va jag kvar med Ragna och hjälpte henne och fixa undan disken. Sen satt vi och prtatade allt mellan himmel och jord, väldigt roligt :) men vi prtade fördetmästa om Thailand. Senare gick jag vi ner till dem andra och sen började vi röra oss hemmåt, Hem till Micke. Vi åt middag och jag vet inte va de va med mig men jag va jätte tyst och tänkte jätte mycket på jag vet inte vad riktigt själv. Men jag hörde att någon bakade och när jag kom in i köket så satt micke och "slicka" skålen. Sockerkakan vart klar lagom till "Vem kan slå Filip och Fredrik" Jag tog en kopp te och Micke en kopp kaffe.

När klockan närmade sig elva kröp vi ner i sängen. Glodde på någon kostig film och sen "extrem överlevnad" då va bara as garva åt allt som man skulle göra, vem skulle tänka och göra sådär lixom. Helt sjuka saker x). VÄRDENS MYSIGASTE-PYSIGASTE-UNDERBARASTE natt <3
Vi kollade på ett spök program.. De va faktiskt läskigt! Även Micke tyckte de va obehagligt. I reklampauserna så diskuterade vi ovanligt mycket om saker och ting... Herrgud vad jag är KÄR!<3 hihi.

(Bilden är på Mogge, Schipen och Gismo längst ner, tog denna bild efter lunchen med min mobil :P)



Vad ska jag säga? ... Den här helgen är mer värd en guld! Jag verkligen absolut älskar min Micke<3 Men i bland tvekar jag på honom, vet inte varför, och det är då som jag gräver ner mig själv mer än nödvändigt, eller vad jag behöver göra. Men efter den här helgen är jag så sjukt lycklig och mår så sjukt bra. Jag sover mer än 5 timmar när jag har honom vid min sida.. Det har jag doc inte vågat berätta ;). Men det här är min blogg där jag skriver väldigt mycket om hur jag mår. Då livet går upp och ner för alla. Och jag vet att jag har haft en väldigt neråt gång. Men som min lilla Micke sa "Vem kan vara glad helatiden?, Då kan man verkligen inte må bra" - Det har han rätt i, Livet måste få gå upp och ner.  - Tack för att just du läser min blogg (:


Puss Puss<3





Lite kort.

Tänktre precis skriva ett inlägg men nu kom mamma hem så ska åka och stor handla nu till ikväll och till i morgon. (:

Skriver ikväll om jag hinner. Miicke ponken kommer hit! haha


Puss Pusss<3





Busskortet kostade 19 kronor...

Nu är jag hemma igen. Det gick jätte fort på polisstationen. Farfar kom och hämtade mig. Jag älskar verkligen min farfar!<3 När vi satt i bilen börjada han prata om jag hade något jobb eller hur det går. Då jag svarade att jag inte har något men att jag sitter och söker.

Han drog plötsligt tillbaka tiden tills efter kriget. Då han sa "Jag tjänade 75 kronor i månaden. Buss kortet kostade 19 kronor och sen när jag va inne i stan så kostade den resan yttreligare 30 öre, 30 öre hela vägen fram och sen 30 öre tillbaka" Så jag hade ca 55 kronor att köpa mat och kläder för, men det räkte."



"om man inte trivdes på jobbet på torsdagen, bytte man på fredagen. Det fanns jobb över allt. Bostäder började byggas upp, samhällen, affärer och massa dådanna saker"

"Sverige tog in finnar, italenare och andra utlänningar. Dom utlänningarna kom hit för att få jobb och sedan kunna få ett bra liv.. Dom som kommer in idag söker bidrag och sen lever på det, vissa springer runnt och bråkar, mördar och rånar.. Kraven borde va dom samma som förr.

Jag bara satt och försökte minnas allt han sa, hellst skulle jag viljat anteckna för att jag tycker det är så kul att veta vad han varit med om och hur han och farmor levde.

"Sen när far din kom, då kostade hyran för lägenheten 400 kronor men då tjänade jag och farmor ca 4-500 kronor var så det klarade vi oss på."
"Det va tider det"  Han tog en paus och tittade ut genom sido-fönstret.

"Du, Du däremot kunde ha haft det mycket bättre.. Hästar och skit som kostar en massa jäkla pengar. Det är ju svin dyrt! Vi reste; jag, din farmor, faster och pappa. Bilade till Spanien och så. Men det har ni aldrig kunnat göra. Det hade ni kunnat om inte hästarna va så dyra... Jag menar dom kostar i hyran, mat och sjukvård och sen får man ju inget tillbaka av dom. Du förstår vad jag pratar om?, nu vart jag lite arg men inte på dig. Jag har inget med det här och göra.. Och inget kan jag göra heller."

Jag visste inte vad jag skulle svara.. Hört liknande saker så sjukt många gånger och jag har aldrig velat ha hästarna. Den ända hästen jag ville ha va en som stod hos mormor. Men ingen annan. Jag hade ett häst intresse tills jag va kanske 9-10 år. Men där tog det stopp. Jag hämtar andan och säger...

"Jag kan inget göra. Och har aldrig kunnat göra något åt saken. Det är deras intresse"

Jag vill aldrig ta upp samtalet med mamma för hon blir alltid så sur och besviken för att hon tar allt fel. Men jag upptäckte väldigt tidigt (8 år kanske) att hästarna kostade mycket. Så fort jag sa "Den där vill jag ha" Eller "Den tröjan vill jag ha" Så va ofta svaren att det va för dyrt och att dom måste betala räkningar. Jag klandrar aldrig pappa.. Min pappa är alldeles för snäll (de har jag ärft väldigt mycket har jag fått höra av nära och kära) han säger aldrig nej eller sätter aldrig stopp. Jag vill inte veta hur dåligt han mått ibland över att saker ska betalas. Jag märkte det engång när jag va mindre, då jag köppte en nalle till pappa och sa att nallen alltid tröstar. 

Okej nu börjar det här bli väldigt personligt...   

Framme vid polisen stiger vi ur bilen och går in på station. Jag tar en nummer lapp och vi sätter oss på en bänk. Några utländska barn står och leker vid ett bord snett framför oss. Föräldrarna sitter på en bänk och bryr sig inte om att barnen börjar skrika lite och bråka. När bådde jag och farfar stirrar på barnen och andra också börjar göra det, reser sig mamman och lyfter upp den minsta och går och sätter sig igen.

Framför mig och farfar springer en liten pojke om kring. Precis lärt sig gå. Han stannar framför farfar och vinkar och ler. Sen tittar han på mig och vinkar igen. Jag och farfar små skrattar och barnets pappa följer med barnet runt och ler mot oss.

Sen va det min tur. Jag lämnade fram legetimation och mitt gamla pass. Sen kommer frågan..
"Hur lång är du?" Jaga har absolut ingen aning..
så jag svarar "Jaa du, någonstans mellan 174-175"
Han ställer in kameran och det för att kunna listaut min längd.
"Har du cklackar?" Jag va tvungen att titta ner på golvet för att komma på att jag hade det! haha!
"Jaa, ca 1 cm max"
Sen fick jag lämmna finger avtryck och då la man bara fingrarna på datan x).

Efter att bilderna va tagna och jag fick se hela passet på datan för att dubbel kolla allt.. För engång skull... FÖRSTA GÅNGEN som bilden ser okej ut och jag själv tycker att den liknar mig!
Då han säger "Är du nöjd med bilden?" han låter tveksam.
"Jaa, bäst hit-tills!" Säger jag nöjt och hör hur han pustar ut litegran. Han trodde säkert att jag va en sån som klagar 1000 gånger. Men icke denna gång! ;)

Nästa stopp vart Nacka forum. Jag skulle lämna in mina nycklar :(. Jag hälsade på en kolega som plockade upp kläder. Sen gick jag in på kontoret där den nya chefen va. Hon va väldigt stressad.. Frågade saker men lyssnade inte på vad jag sa (känndes det som). Så rev hon papper på att jag jobbar där och sen gick jag. 

Jag mötte farfar en bit bort och han bjöd på fika :) <3

Efter det skulle han till tyresöhälsan och boka en tid och efter det släppte han av mig.
Jag tackade så mycket och gick in till hundarna. 

Nu har jag diskat, plockat i och ur en maskin och damsugit. Hemma fru nummer ett!
Ikväll blir det träning och planera mat och så tills fredag :).


JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN FARFAR!<3

Puss Puss<3 





11 Dagar.. Det är Saknad!

Hej kära vänner. .eller bloggen! ^^

Igår kunde jag inte sova trotts allt att jag inte sov något natten innan. Jag somnade vid fyra och vaknade vid 7 så jag fick söööömn :D :D YEY! Im happie!

Men igår mådde jag inte alls bra när jag skulle sova måste jag säga. Nej igår va de ice bra att jag låg själv i ett mörkt rum. Panik, ångest, tankar och all skit kom tillbaka. BLÄÄ!

En dag ska jag berätta minsta lilla detalj här i bloggen, jag ska en dag skrika ut allt som finns inom mig.. Men en fjärills mask kan inte flyga för än den är ute ur sin puppa... Nej den måste vara 100% berädd och redo...

Därför kanske många av er fattar 0. Men så får läget vara ett tag, jag är stolt att jag vågat börja skriva små små saker här i bloggen där nära och kära kan se och läsa, därför måste jag vänta tills jag är helt redo för att tala om saker.

Nu sitter jag och väntar på att farfar ska komma då vi ska åka och fixa mitt nya pass, och om jag inte blir bra på bilden, dvs om det inte ser ut som jag.. Så skjuter jag fan skapet! Men tredie gången gillt?

Imorgon är det fredag, 11 dagar sen jag träffade Miicke, Det kan jag säga gott folk, det är verkligen SAKNAD.. Saknaden gör faskien till och med ONT! -  Vet inte varför han är så tyst nu för tiden :(.
Men på fredag är det bara han och jag för oss själva.. OMG vet inte när det inträffade senast. Det ska i alla fall bli JÄTTE SKÖNT bara mysa! - Men måste även prata om lite saker.. Men hoppas på att de blir en mysig och rolig kväll. Dessutom va det EVIGHETER sen han va hemma hos mig.

Nej nu ska jag kila.

Puss Puss<3




Sparka Johnblund ?

Igår va en helt vanlig kväll i mitt 20åriga liv. Jag är van att somna väldigt sent och vakna väldigt tidigt, dvs att de slutar med 4 timmars sömn. Jag såg på klockan när jag sa godnatt till min storasyster, 00:21. Jag gick och borstade tänderna, skrev i min kalender och kollade upp vissa saker (som jag gör varige kväll) sen började jag läsa i min bok.. Nästa gång jag kolla på klockan va den 02:20. Jag la genast ifrån mig boken och försökte somna.. Trodde jag ja...

Jag verd och vände på mig. Fantiserade lite söta tankar, men i bland dök det upp obehagliga saker.. Som om någon kom och bomba mina söta tankar. Så höll det på hela natten. Jag gick upp och gick på toa + ett glas vatten. När jag vänder mig mot mickron och ser klockan.. 04:25 - Mamma skulle upp vid 5.

Jag går in till mitt rum igen där max ligger och sover så sött i sin säng, han vaknade inte av att jag kom in. Jag klappa på honom och sen önskade jag att jag kunde falla in i hans sömn. Men så enkelt kan inget vara.

När ögonen känns som tyngst och dem vill bara falla ihop och vila utav utmattning. Precis i det ögonblicket när huvudet börjar falla ner mot kudden för att hjärnan ska falla in i sömnen, precis då, exakt när huvudet ska landa... Hör jag mamma prata med pappa och dem går in i köket. Jag hörde när dem åkte. Då jag gav upp helt.

Jag började läsa min bok och sen roa mig med mina dagdrömmar. Så det betyder att jag inte sovit en blund inatt/på morgonen/på dagen/eftermiddagen.. Nej inget alls!
Det som är konstigt är att jag känner mig inte så trött, bara utmattad och har ingen ork att göra något just nu..

Det... Det känns fruktansvärt.

Men jag minns endag på jobbet, jag hade lunch rast. Jag satt och läste i en mamma tidning om att "dejta john-blund".  Där det stod att man behöver inte känna sig ensam att ligga vaken klockan tre på natten eller så, nej för då ligger tusentals mammor och vrider och vänder på sig. Det kändes faktiskt som en liten tröst, tröst att jag inte är den ända som sover fruktansvärt lite... Tills jag kom på att jag är ingen jävla mamma. Det där va till mammor som ligger vakna! Så jag viste inte hur jag skulle ta artikeln.
Jag stängde tidningen och började diska.

Men hur många dagar kan man gå och vara en människa utan sömn, jag menar vart går gränsen? om jag inte kan sova inatt och inte natten efter det.. Jag vill inte veta hur man mår då, jag vill få stopp på det här nu!

Nu är jag riktigt sur på mig själv.. Eller ah på Johnblund som först kommer till mig vid 4:ra tiden.. och sen nu glömmer mig helt! - Om han inte kommer i natt vid 4-tiden senast så borde han få sparken? ;)




Jag och min storasyster i norrland en sommar.. Ge mig den tiden tillbaka!!



Puss Puss

Fy satan!

Ja då sitter jag här med värdens snuva.. Nyser som ininorden och de bara rinner fårn ögon och näsan.. BLÄÄ jag tror att jag från och nu verkligen hatar November.. Vad har den att ge, mer än regn, rusk, kyla, sjukdommar... Okej Haloween eller va fan det heter "firas" men jag har aldrig och kommer aldrig att göra det. Förra året va jag på en fest.. men det va ju mer som en fest med utklädnand.. Nej här i Sverige har vi inget med Halowwen och göra.

Så okej den 24 fyller storasyster år, Men då är det faktiskt nästan December så November i allmänhet SUGER!

Jag är trött på att vara sjuk, kan nästan inte gå utanför dörren.. Stackars hundarna har fått en prommenad om dagen och den har inte äns varit mer än 30 min för att jag inte orkat stå för länge. Så att bara sitta inne och vänta på bättre tider, se klockan gå, se hela dagen pasera.. Utan att göra något, det gott folk.. Det suger verkligen och är UR trist!

Någon som har gjort något kul i November? x)


Puss Puss<3



16/11- 09

Japps, sorry för mina neråt gångar men ibland behöver jag bara låte fingrarna få klicka på tangenterna. Men jag måste börja se allt med ljus (precis så som jag började med förut) men även om det inte hjälper så mår man lite bättre av att tänka bra.. Ja ni förstår säkert.

Men jag kokar över med saker inom mig, men jag vet att det måste stanna där inne. Sen är jag experternas expert på att tolka allting åt "fel håll" dvs, jag väder allt till den negativa sidan.. Hur länge kan man leva med att precis allt är negatift.. Nej precis! ^^

Lollo har "svikit" mig.. Just nu är hon i Falun med skolan.. The last time! Haha jag minns nästan min sista vistelse i falun x).. Men oj vad stor hon blivit.. Sista gången i falun betyder att hon går i 9:an och jag kan verkligen inte fatta det!


En sak som jag och Lollo diskuterade igår när jag hade gått och lagt mig och hon satt bredvid..

"Vad tror du händer mellan mig och micke efter Thailand?"...
"Tror du att han inte kommer vilja ses på ett halvår eller tror du att det kommer bli bättre mellan honom och mig?"...

Lollo läser sin tidning och säger..
"Vad sa du?"

Jag upprepar...
"Vad tror du händer mellan mig och micke efter Thailand?"

Lollo svarar..
"Tror du han går och väntar på att få Thailand överstökad så att han sen kan lämna dig?"

Jag tittar chockat på henne och hon gömmer sig bakom tidingen..

Då jag säger...
"Vah?! Tror du det? det där har jag inte äns tänkt på.. Men så kan han väl inte tänka? det är ändå treveckor i ett annat land och han frågade ju om jag ville följa med. Om det skulle vara så, skulle han väl inte äns vilja ha med mig."

Lollo
"Jag säger ju att du inte ska lyssna på mig!"

Jag
"men jag frågade om du trodde att han inte vill ses på ett halvår sen eller om det kommer bli bättre mellan oss"

Lollo
"Jag tror att ni kommer behöva vara ifrån varandra typ en vecka.. för honom kanske två"

Hahaha det ligger alltså i familjen att inte se saker så possetift? x).. Stackars arma oss!



Jag och Lollo 2006


Jag och Lollo 2007



Bjuder på dem xD hahahaha.

Puss Puss<3





Inte okej.

Igår när jag vaknade va jag feber fri, men man ska inte ropa hej för än man kommit över bäcken... Nej för sen steg den mer och mer. Så frammåt kvällen så började jag må mer och mer illa. Och efter som att de va evigheter sen jag hade feber och va sjuk på det här sättet så har jag svårt att avgöra..

Men tydligen så är jag/min kropp, väldigt kännslig för feber. Minsta ökning så kan jag må illa, det märkte jag...

Jag och lollo va i hennes rum och snackade och satt vid varsin data då plötsligt huvudet känndes tungt, jag kände mig väldigt illa mående. Jag ställde snabbt ifrån mig datan och sprang in i mitt rum släckte alla lampor och slängde mig på sängen. Mamma kom in med en hink, som doc aldrig kom till andvänding (skööönt det!).

Då febern va 38,6 så fick jag en såndär spec alvedon (ej recept fri) men det är första gången som jag tar alvedon och känner att den hjälper. Riktigt bra, men tyvärr så vet jag inte hur man får receptet till den, mormor som sickar dom till mig ^^.

Men vet ni hur det här känns? - Det ända bra är att jag sover mer.. MEN fel tider. Jag somnar nästan på morgonen och vaknar sent på dagen, runt 11 :O. Det är inte okej!

Jag har sovit bort två dagar och känner att jag har börjat tappa bort veckodagar och datum! - Inte okej att må så här!

Glider ifrån allt! - När man själv inte mår så bra och glömmer bort att skicka sms så glömms man själv bort. Idag fick jag ett sms då jag vart suuuper glad.. men som sagt så ska man inte ropa hej.. Det va från comviq, dem tacka för att man andvänder dem!

Jag klandrar ingen för att inte hört av sig, jag bara känner att det skulle ha piggat upp mig. Men jag får skylla mig själv lite efter som att jag inte heller skickat sms och jag menar INTE att någon ska komma och dadda med mig och tycka synd om mig. Alla är trottsallt inne i sina egna liv med sina egna saker. Och just nu sitter jag här med svullnade ögon, dunkande huvud, mage som verker, hungrig men endå inte, näsa som riner, nyser va femte sec... Så jag vet knappt vad jag själv skriver just nu... Så ska nog gå och vila ytterligare en dag bortkastad..

Kanske kroppen som säger ifrån av sig själv att hjärnan måste sova mer och sluta stressa 24/7, men jag har faktiskt ingen aning om varför.


Puss Puss<3




Västerås "resan"

Igår gick vi upp klockan åtta, jag somnade vid 4 så han sova lite grann. Klädde på mig, packade väskan. Vi åkte och plockade upp farmor och farfar - då det vart väldigt trångt i baksätet. Sen va vi tvugna att åka till nyfors och hämta mitt busskort.

Resan kändes faktiskt ganska snabb även om jag, mamma och farmor satt som uppstoppade korvar där bak. Max klarade sig också utan att kräkas, men han hostade ganska reält när vi stannade till någonstans för att farfar skulle lämna in keno ^^.

Väl framme så gick pappa en sväng med mina hundar så de fick ratsa av sig. Vi andra gick in och började fixa med maten, och jag passade på att kolla runnt hur de hade gjort om, OJ så fint det har blivit! (typiskt nog så glömde jag kameran)

Det vart god mat, jag gjorde salladen ^^. Och sen... Min syster hade bakat värdens högsta tårta! Den va jätte fin + att hon hade bakat två STOOORA kassar med bullar. Så vi satt där i hennes hus med tända ljus och fikademed varmt te/kaffe och massa fika medans regnet öste ner utanför, väldigt mysigt. Jag fick värsta jul kännslorna. Och sen känndes allt väldigt konstigt. - Vart tog min stora syster vägen? vad hände med barndomen?
Hon bor i en villa med sin kille och har det väldigt bra, men tyvärr så har ju hon och jag halft om halft tappat kontakten. Därför så skulle jag sova över några dagar.

Men jag frös heeela dagen/kvällen och alla började klaga på att de va så varmt, jag fråga vart de va varmt och vart skit skur när de öppnade BÅDA fönstrerna i köket.
Lite innan vi skulle åka kännde jag att kroppen va aldeles svag och jag nös ganska mycket. I bilen vart de värre... Huvudet känndes tungt, allt började snurra, andningen känndes jobbig, ont i bröstkorgen, vart mer och mer snuvvig och yr av att åka i bilen. 

När vi väl va hemma sprang jag in i en dusch sen på med: Strumpor + raggsockor, långärmad tunn tröja, en t tröja + en tjock tröja, tjocka mjukisar, en halsduk och så klart luva. Hämtade dun täcket och satte mig i soffan men bara att gå från mitt rum till soffan gjorde mig sjukt yr. Så satt kanske 10 min i soffan för att orka ta mig till min säng. 

La mig ner och bara frös och frös. Mamma kom in med tempern.. 39!! JIPPI! + att jag andades tungtoch det gjorde ont i bröstkorgen. Allt verkte nog, precis allt.. Jag minns inte allt från i går heller för att jag va så borta. Efter att tagit tempernoch mamma tryckt i mig någon special alvedon (ej recept fri) så vart allt värre, då hon sa att snart blir det akuten. 

Men jag somnade av utmattning efter ett tag, mamma sprnag hi och dit pappa kolla på tv, lollo kom in och kramamig och sen sprang hon runt med mamma. Allt va så virrigt så POFF försvann jag. Jag minns inte när men vet att allt bara försvann från mig. 

I morse vaknade jag, oj vad kroppen va tung och trött, huvudet spediellt. Men armar och allt är bara helt jätte svagt. Men febern e borta, den tunga andningen är borta, den värsta mag verken har gått över. Men jag kännermig som en gummi människa. jag gick upp klockan två för att försöka få i mig en mackaoch en kopp te. Sen såg jag lite av idol och sen gick jag och la mig igen. 

Jag mår verkligen helt sjukt konstigt. Men är väääldigt tept. Och just nu försöker jag förstå vad som händer med mig. Det tråkigaste av allt va ju att jag inte kunde stanna hos syster i västerås, så det vart en väldigt kort resa. 

Nu sitter jag här helt ensam hemma, mamma och pappa är på lilla systers fik och fikar sen ska de handla och fixa.

Sms:ade så klart Micke, han är också sjuk.. men sjukt deppig och jag vet inte hur jag ska pigga upp honom. Just nu behöver jag piggas upp en smula.. Pigga upp varandra? - Nej jag har försökt pigga upp honom men det är... Omöjligt!   


Vart ett konstigt inlägg med de mästa kort-draget men de är för att huvudet känns tungt och jag måste nu lägga mig och vila.


Puss Puss<3




Fredas myyyys... ?

Ja då har jag och my family varit i skärholmen, tack vare mig. Jag skulle hämta min laddare hos Micke. Lovisa följde med upp. Det kändes lite halv skummt att komma in i deras lägenhet med Lollo och ingen var hemma. Jag tände små lamporna i fönstren, gav katterna lite mat och lämnade böcker till Carina. Sen åkte vi till skärholmens centrum. Lollo fick en ny vinter jacka, presenter till Teresia och Thomas och så avslutade vi det hela inne på Ica. 

När vi kom hem började jag laga maten och fixa. Lollo åt före oss andra efter som att hon skulle på bio. Jag, mamma och pappa åt förengång skull mat, bara vi tre.. Vet inte när jag åt med dem sist :O. Så jag lyxade till det med bär och glass till morden i midsummer. 

Jag har skickat lite sms till Micke idag, men inte fått svar på ett enda, så försökte jag ringa medans jag va ute med hundarna, men inget svar. Tog in hundarna och mot badet med Maxen så han slipper stinka, ska på 23 års kalas  i morgon ^^ hehe. Efter att ha badat max så försökte jag ringa Micke igen.. Inget svar. så skickade ett sista sms... Eller a, jag kommer trovligtvis skicka något till efter det här inlägget x). Men blir så besviken när han inte svarar, ni vet negativa tankar kommer på engång och tar över tankarna. Inte bra. 

Vist har jag haft mys med mina föräldrar och hundar, men skulle vara lite trevligt med något svar från Pojken. Spec när det är månadsdag.. men det har egentligen inte så stor betydelse, jag undrar bara varför han inte har svarat på hela dagen. 

Är jag jobbig??

Ja, klart jag är jobbig. Men jag bryr mig bara och är ju trotts allt tillsammans med honom så är det så fruktansvärt skummt att jag då vill ringa honom? :/. 

I morgon ska jag upp vid åtta, får se hur det går. Nu för tiden så somnar jag vid fem-sex tiden och vaknar vid nio-halv tio.. En timme tidigare blir väldigt mycket för min kropp om man räknar timmarna. Vi ska ner till Västerås till Teresia och Thomas, dem båda fyller år i november så.. Jag, Mamma, Pappa, Farmor, Farfar, morbror och hundarna ska dit på födelsedags lunch + fika. Hoppas de blir mys. 
Sen funderar jag på att stanna tills på måndag, men har besluts ångest över det. Vore mysigt och det blir ett sätt att inte kunna tjata på Micke... (han kanske till och med saknar mig) - haha!!

Ska ta lite bilder så min blogg blir lite roligare. Ska även byta huvud bilder och så när jag är hemma igen. Trevlig helg på er alla!

Puss Puss<3




Jag förstår inte äns på mig själv.

Just nu, just idag:  Så vet jag inte vad jag själv gör eller säger och jag vet inte vad som är värt att lägga ner energi på. Om sanningen faktiskt ska fram lite mera helt så sover jag så sinnes-sjukt lite och min kropp är orolig, stressad och irriterad helatiden. Jag kan inte alltid styra min egen kropp som jag vill. Vissa tillfällen är allt bra och jag är glad och pigg.. Men aldrig fullt ut.

Jag vill kunna sova 8 timmar, men 4 vore gulligt. Jag vill kunna äta tre gånger om dagen eller mer utan att känna mig tvinngad eller tjata på mig själv, nej jag vill att de ska komma självmant.  Jag vill vara någon stans där jag är lycklig, trygg, glad, utvilad.. Där jag har en axel att luta mig mot. Där jag kan prata på och säga precis allt som jag bär på, utan att känna mig dum och skämmas efteråt.
- Jag förstår inte äns på mig själv längre.

Jag vill bara ringa till Micke, säga allt eller inget.. Men bara ringa honom och höra att han verkligen finns på riktigt. Jag vill allra hälst vara med honom så jag engång för alla kan få krama honom hårt och säga vad jag verkligen känner för honom och förklara hur konstigt allt kännts på den senaste tiden. Jag vill veta vart jag har honom...
- För jag älskar honom så, och är så underbart kär i honom.

Pratade faktiskt med min egen mamma i går om honom, då hon sa att han vet att han har mig så han behöver inte lägga ner lika mycket energi på att ringa, skicka sms, träffas m.m. Men om jag plötsligt skulle försvinna eller ta kraftiga avstånd så skulle han ändra på det... Varför ska det vara så?
- Jag vill att han finns endå

Kan han inte bara se eller höra hur jag tar skaer och ting?.
För jag orkar inte längre servera alla mina bekymmer och oror på ett silverfat.
För jag vet att han kan bli tyst och ta avstånd för att han inte vet vad han ska säga eller göra, det är jag rädd för.
- Jag vill alltid att han säger vad han tycker och känner, även om de kan såra mig lite, så vill jag att han ska vara ärlig.

Igår när vi pratade så ville jag bara gråta när han sa att han ska till sin syster ikväll.. Ikväll då jag ville gå på bio, ikväll då det är våran fjorton månaders dag. Sen på lördag kan han inte. Sen nämnde jag om att ses i veckan, men inte äns det verkade han bli glad över. Så just nu ska jag skita i och fråga om vi ska ses överhuvudtaget - Nej jag ska inte sluta höra av mig, det kan jag inte äns! Jag ska bara se hur lång tid det tar innan han frågar.
- Jag vill alltid vara vid honom. Känna hans trygghet.

Det som är lite problematiskt, om han skulle vilja ses i veckan och att han själv frågar, är att Lollo till falun på måndag, och mamma skulle inte jobba så mycket den här veckan men igår ringde jobbet och bad henne hoppa in. Så jag måste vara hemma med hundarna hela veckan. Enda dagen är söndag till måndag.
- Tjena morsning-korsning att han frågar redan på söndag.. HAHAHA de skulle vara rena skämmtet.

Varför ska allt pajas och gå i krasch för mig hela tiden?
Jag försöker verkligen, kämpar på för att visa honom hur mycket jag tycker om honom, men jag verkar bara vara i vägen och jobbig när jag vill mysa...
- Det gör så fruktansvärt ont

Kan inte jag bara få ett svar på ett jobb så jag tjänar pengar så att han och jag kan flytta... Nej varför ska det gå så bra gör mig? - Haha, om den dagen någonsin kommer, så kommer det vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv....

Ta inte illa upp, jag har bara en otroligt dålig och fruktansvärd dag idag.

Puss Puss<3






Så mår jag idag.





Huvudet dunkar, ögonen känns svullna, jag kan inte sova, kan inte sluta tänka, magen värker, vill inte äta för då blir det värre. Ont i ryggen och axlar, fryser som satan.


 - Jag tvinngar mig till att ligga i mörkt rum och andas lungtför att huvudet ska lätta, jag försöker vila för att ögonen ska kännas pigga, försöker sova på dagtid för att få lite mer sömn, sova för att få huvudet på andra tankar, tvingar mig att äta för att bli av med mag-verkarna, försöker slappna av och rullar in mig i täcken och filtar för att dämpa frusnaden...

Frusnaden sitter inte bara utan på.. Nej den kommer även inne från. Det är sällan något hjälper, te, filtar, täcken,varma duschar, vete kudde.. Nej ibland hjälper INGET. - Vad är det för fel på mig?
 




12/11 -09 konstigt.

Idag känns allt konstigt.. Jag är inte hungrig men endå så är jag, har så fruktansvärt ont i hälen att jag inte vet vad jag ska ta mig till likadant med magisen min. Sovit tre timmar inatt, i alla fall bättre än 2 :D. Det är grått och trist ute så man blir lite depp.. Men endå så är det lite mysigt att sitta och titta ut..

Micke är mongo, försökt få han glad och uppåt men de är inge kul att försöka när det inte hjälper, eller att man inte får något svar.. Sen ringer man då man bara låter som att man stör.  -Där saknar jag faktiskt gamlatiden.. När vi ringde varandra varige kväll och snackade om allt mellan himmel och jord.  Men jag antar att man måste aceptera framtiden och se frammåt och inte bakåt. ?

Jag har tjatat lite om att ses i morgon, men nu vet jag inte om jag vill längre. För jag känner att jag vill inte alltid tjata mig till saker eller säga "Den där dan ska vi dit" eller "Den där dagen ska vi göra det där"... Nej jag vill kunna säga det som en fråga och någon gång få ett bra svar.. Får oftast "mhm, kanske det" eller "Vi får se"... Blä, jag hatar att jag är så rak på sak och han är absolut inte det. Jag får ofta gissa mig fram saker... 

Ne nu ska jag sluta klaga på honom. Han jobbar för mycket och det vet jag, när han jobbar för mycket så blir han extra mongo! Så jag borde inte sitta och anylisera så här, så glömm de ja skrivit x) haha. 
Mer jag som behöver skriva av mig. 

Men i dag ska jag till centrum och äta lunch. Sen hem och slappa, kanske läsa min bok som är sjukt bra men nästan slut *Buhu :,(* hehe. Vid fem blir det träning och sen hoppas jag på att micke hör av sig hur det blir i morgon så jag vet om jag har något att se fam emot eller inte. 

Nu ska jag ta en kopp te. 


Puss Puss <3




 

11/11-09 - Hemma fru!

Jag somnade i går vid så där fyra tiden på natten/morgonen. Jag trodde jag vaknadenär jag hörde sången, sången som är med i sak ungen som de små mössen sjunger. Men grejen va att jag halft vaknade. Det va Lollos mobil som lät då min hjärna koppla in den i drömmen.. Helt sajko!

Lyckades somna om en stund tills jag hör toppen i gräset - låten. Sen låg jag bara och vila, hörde stora syster gapa på lilla syster. Sedan gick storasyster och stängde dörren i en stor SMÄLL att jag trodde taket och väggarna i mitt rum skulle rasa in!

Gick upp vid halvtio och började fixa i huset, snaggade en hund som har tagit hela dagen. Men nu har han inge tov hår så nu kan inte familjen klaga på att jag miss sköter min hund. Dom har fått mat, vatten och prommenad + lek på tomten. Så nu är dom nöjda och glada (: .

Så jag har bott i mjukis kläder idag, städat hela huset och sen fixat med hundarna. Ville till Micke men sen orkade jag inte och när jag väl fick svar av honom så läte det som att han va alldeles för trött så nu hoppas jag på att få se han på fredag för sen åker jag bort. (typ 2 dagar, men i alla fall)

Jobbet hade ringt i dag också då jag snabbt ringer tillbaka.. Men de visade sig att de ville att jag skulle jobba den 23 och 24 m.m ALDRIG I LIVET!   okej att jag ställer upp på att jobba en massa, men inte på julafton och dagen innan! Och i år är det ju lite extra jobbit att jobba dom dagarna efter som att jag åker till Thailand den 25! - Så där sa jag faktiskt nej och hon hade dessutom pratat med de andra på jobbet som hade talat om att jag ska till Thailand där. Så nu ska jag lämna in nycklarna, vilket betyder att jag inte har jobb alls :/

Suttit idag och kollat runnt, men inget som låter speciellt lockande, plus att de flesta jobb kräver en massa erfarenheter på ca 5år... Tjena lena - lyckatill! 



The New Max! <3

     

(Klicka på bilderna så blir de större ^^ )





Hej, jag heter Linnéa o har ABSOLUT inget att göra!

OM MIG:
Namn: Linnéa
Bor: Tyrreshööö
Syskon: Jaapps, 2
Ålder: 20 :O
Född: på min födelsedag x)
Ögonfärg: Blå
Längd: 175cm
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt, men skulle vilja vara vänster
Stjärntecken: Jungfru
Hårfärg: Blooondie heed



DAGENS:
Låt: Molly sandén - Så vill stjärnorna
Saknad: Miicke pjiinsen
Kläder: Tjock knä strumpor, glans leggins, grått linne o en svart tröja x) 
Mat: Alldeles för mycket i dag!
Godis: En bit daim

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp: Nej, år sen jag gjorde de
Tycker du om godis: Ja, tyvärr
Hur många gånger i veckan äter du godis: Beror på min lilla syster x)
Äter du oftast nyttig mat: Aaa
Tycker du att du själv är söt/snygg: Nej, absolut inte.
Är du nöjd med ditt förnamn: Ganska
Du tycker att du själv är smart: Nej, det vore ju pinsamt
Vad är det sämsta hos dig: Att jag saknar människor alldeles för mycket.
Vad är det bästa hos dig: Försöker alltid se allt med andra ögon
Har du bra självförtroende: Nej, verkligen inte
Känner du dina grannar: Aa, eller dom känner mig
Är du en Björn Borg-fjortis: Verkligen inte
Gillar du skolan: Nej, den har sugit genom alla år!
Spelar du något instrument: Nej
Tycker du om djur: Jaapps

BRUKAR DU...
Sova: Inte ofta, lider av sömnproblem
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Snusa: Nej
Klä dig i svart: Ibland så
Lita på folk: Jag litar på dem som visar att jag kan lita på dem till mer än 100%
Drömma mardrömmar: Ja, för ofta
Gå i skola: Nej

HAR DU...
För många vänner: Vänner kretsen är stor men det kan aldrig bli förmånga?
Någon psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: har gjort men gör inte längre
Piercingar: Ja, ett i varige öra
Några tatueringar: Nej
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Ja, för många gånger

ÄR DU...
Snäll: Får ofta höra av folk att jag är alldeles för snäll.
Söt: Neh, verkligen inte
Kort: Alldeles för lång!
Klantig: Väldigt, senast i går satte jag mig på tv kontroller så alla kanaler försvann...

....




"Det finaste änglarna har gett mig, är din kärlek till mig!"






Jag önskar bara att du visade den lite mera.... <3







Söndagen.

Söndags morgonen va den MYSIGASTE på lääääänge :D hihi. Jag o Miicke ponken låg och myste ett bra tag  (: . Sen upp och åt fruckost då vi gjorde sällskap med Carina. Efter fruckosten frågade Carina om jag ville med till Skärholmen och handla. Så jag åkte med, då Micke tyckte att vi över gav honom x). Men jag sa att han kunde följa med, haha micke med och handla xD, nej han stannade hemma och slappa. Sen när vi kom hem pratade jag lite med Carina och sen in till Micke som va hos grannen då Cassandra fick en Polarn o pyret kanin av mig.

Vi va där inne ganska länge och jag passade Cassandra (: medans Sara pyssla med annat. Sen fick jag ringa hem till Micke åt honom för att han undrade när det skulle bli mat! Tänk vad snäll jag är x). Bara för att han ville ha en Pizza och klockan va redan runt 3.

Vid fem tiden gick vi in till Micke och åt middag, Tackos!! MMMMmmm, super gott!
Sen gick jag in och duscha då någon börjar leka med lamp knappen utanför så det vart alldeles svart.. Jag skrek tänd, det tändes, någon minut senare vart det svart igen! - det va tydligen ett tecken på att han gick tillbaka till grannarna (och för att retas!) :P

efter duschen tog jag det lungt och pratade med Carina, då jag sa att jag hade lovat Sara att komma in igen så de va bäst att skynda sig lite innan Cassandra ska sova. Plötsligt ringer telefonen... Haha det va Micke som undrat vart jag hade tagit vägen, Carina sa att jag hade gått till affären x) då han vart as irriterad!

Så strax efter gick jag in till dem och lekte med Cassandra (:

Några timmar senare gick vi hem till Micke igen då vi fikade och sen gick och la oss.

De va tänkt att vi skulle ha åkt till hans syster men det orkade han inte, så det vart en dag med grannarna (:


Puss Puss<3



Lördag.

Ja, Lördagen vaknade jag vid åtta tiden. Men låg kvar en bra stund, läste min bok och sen funderade jag på dagens händelser. - Ja vi kan säga så här, att de blir aldrig som man tänkt sig.

När jag och Lollo klätt på oss och fixat oss klara så åker vi med mamma till centrum för att hitta en fars-dag present och sen något jag kunde ta med mig till middagen. Men... Lollo hitade inte det vi skulle ha till pappa så det sket sig väldigt reält. Mitt kort funkade inte när jag skulle betala så den presenten sket sig också!
Vi hade tids press också! Vi kom till centrum vid halv 1 och behövde åka vid kvart i. Men vi åkte tio i x).. Lämnade centrum tomhänt.

Träningen va lite så där, trötta och sega. De ville vila hela tiden så när de stod i ledet så la de sig ner.. Sen när vi sa att de va 5 min paus.. Då springer de runnt och kör, bara jag som inte fattar grejen? de lekte även ovanligt mycket med sina mobiler så det är nog dax att införa mobil förbud!

Efter träningen åkte vi hem och jag bytte om, sminkade mig. Vi lagade min jacka som tappat knapp. Och jag packade ner allt och glömde nästan inget, bara en mössa till Cassandra! - så typiskt!

Sen åkte jag och mamma mot årsta. Vi hamnade vid en station för tidigt och försökte klura ut hur vi kommer till den efter lite smidigt. Vi körde ut på motorvägen, och hamnade rätt ^^. Där jag och Micke träffades och sen körde mamma oss tillbaka där hon och jag precis hade varit x).

Vi irrade om kring en bra stund tills vi bestämde oss för att jag och Micke kunde gårunt och leta, enklare så. Jag hitade porten på engång. Då vi skulle slå koden, jag slog fel.. Haha micke suckar och började bli orolig. Jag testade engång till.. och det gick! :D. Jag hade slagit den baklänges x) haha.

När vi kommer upp så är det Philip som öppnar.. Jag och micke gick runt och kollade i deras lilla kryp in som va lagom stort för två (: . Medas dem fixade klart med maten och så kollade vi lite på tv. Kvällen va mysig, god mat och suuuper god efter rätt, åt som en HÄST!
Sen vart det film och godis. Det skumma va att det va bara jag och Mickis som pratade med varandra och om vi inte sa något va de tyst som i kyrkan! - Det vart nästan pinsam tyst. Vi va kvar till ett tiden. Hittade en taxi nästan precis utanför dem som va ledig så det gick snabbt, lätt och smidigt hem (: 
Haha jag är van vid att stå ute i 100 år och först hitta en buss för att komma hem sen vänta i 100 år på att bussen ska komma och sen till sist gå i 100 år haha!
Nu kom vi hem på kanske 15 min, och 1 sekund att gå :P.

Mickis sa det också att det hade varit väldigt tyst, de ända jag minns att killarna sa till varandra va något om aik x). Så om det blir någon mer gång, som jag hoppas :P -  så får jag och mickis typ gå ut med hunden så dem blir själva x) haha.

Det var min lördag lite kort draget, men det va super kul att se Mickis igen och se hur hon bor (: 
Söndagen skriver jag om sen!

Puss Puss<33



Fredag 6/11-09

Idag vaknade jag vid halv 9 men segade en timme x). Måste passa på att slappa efter allt jobbande! ;).
Jag tog en kopp med te och satt i köket med tänd ljus och läste tidning. Lillasyster låg och sov^^. Efter det började jag fixa i ordning mig, orkade inte duscha så på med lite smink och så.

Åkte först in till slussen och vaccinera mig, INTE svin inflensan! Utan med Tvinrix mot gulsot, hepatit A. Ska ju "snart" till Thailand och om en månad ska man ta spruta 2 (: . Det kändes knappt i armen när jag tog den.. men nu efter, FY SATAN vad ont jag har i armen! :/

Efter sprutan så åkte jag in till liljeholms torget och kollade där. Trodde det skulle vara mindre, men det va ett väldigt stort och fint centrum! (: . Självklart gick jag in på polarn o pyret och hälsade på. En kolega jobbade där idag så hon visade mig runt "bakom-kulliserna" och det va verkligen hem trevligt! Så jag hoppas på att få jobba där någongång (: Och hon vart jätte glad att jag kom och det va verkligen super skoj att träffa henne igen :D. Efter som att vi jobbade så mycket i sommras så lärde vi känna varandra väldigt bra. (:
Självklart kunde jag inte låtabli att köpa ett par vanatr till Cassandra efter som att jag vet att hon behövde ett par^^.

Sen shoppade jag saker till mig själv, fy vad pengar kan POF försvinna :S. Efter ett tag kom jag på att jag skulle köpa en kanin också så gick tillbaka till p.o p och köppte den :P. 

Det vart lite smink, tröjor, leggings m.m så nu har jag shopping förbud fram tills thailand.. nej en bikini får jag köpa men sen är det bra! - herre gudman måste ju begränsa sig själv någon gång x) 

Nu har jag precis duschat och pratat med Mickis och Micke om i morgon så nu har jag koll på läget :p. 

*Vakna, fixa håret + grunden till sminkningen
*11:00 åka till centrum och köpa hårspänne och 1 sak till (om jag hinner)
*14:00 - eller tidigare, gå till träningen
*16:00 hem från träningen, byta om och fixa det sista. 
*17:30 - ellertidigare, åka till årsta berg och möta upp Micke.
Och sen blir det MYYYYS KVÄLL :D


haha ja så ser det ut för mig :P.. hur ser det ut för dig?


Puss Puss<3



Så känns det..

Livet är hårt svårt och fullt med besvikelser!

Nu, efter att först ha försökt ringa Miicke två gånger och skickat två sms, så ringde jag hem till han. Som vanligt Carina som svarade, så pratade lite med henne. Micke va inte hemma så jag skickade sms om att han skulle ringa.. Då jag fick svar "Dåra? har det hänt nått eller?".. Redan då känndes ett slag i magen. Vadå måste de alltid vara något speciellt när man ringer?.. Men jag svarade o sa att jag ville planera helgen. Ring igen fick ja då. Så jag ringde.

Men inte kom vi någon vart.. Mina förslag sopades bara bort och han vart bara lite irriterad på dem så jag gav upp och frågade vad han tykte.. Men inte hade han några förslag! Gah jag vart så sur och besviken så jag sa sen att jag skulle parta med Mickis och sen höra av mig. Så sa jag hej då.

Varför känns det som att jag måste göra allt? Och nu känns helgen bara jätte jobbig och jag har inte alls någon lust med planerna. BLÄÄ!!!

Ska väl anntingen hitta på något annat och göra nu, inte för att jag vet vad. Eller så går jag och lägger mig och hoppas på bättre tider!.


Puss Puss från en agro-depp Linnéa



Har jag tråkigt eller har jag tråkigt?!

Tjejlistan 2009


1. Har du ett par rosa string? Nej

2. Vem var den senaste du pussade? Miickhe

3. Vad har du för bhstorlek? Det glömmer jag helatiden bort!!

4. Trivs du med det? Njaäe

5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Haha, ingen aning.

6. Gillar du nån nu? - Ja

7. Vad gjorde du inatt? - Läste min bok och tänkte på Miickhe!

8. Och i förrgår natt? - kunde jag absolut inte sova så låg vaken

9. Vad gör du innan du ska sova? - Läser, snackar oftast med minst en kompis, pojkvännen eller hans mamma

10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nej

11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja

12. Har du varit gravid? Nej

13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Hade jag absolut, men chockerande! (han skulle aldrig göra det!)

14. Choklad eller glass? Choklad

15. Push-up eller T-shirtbh? ?

16. String eller hipsters? Hipsters

17. Klackskor eller gymnastikskor? inget :P, kör på mina platt skor! ;)

18. Kjol/klänning eller jeans? Jeans


Tio fakta


1. Hemstad/ort - Tyyresöhh! ftw

2. Hårfärg - Ljust

3. Längd -  174-175

4. Frisyr - Så där, vill ha längre!

5. Ögonfärg - Grå-blåa

6. Skostorlek - 39-40

7. Humör - Tierd

9. Vikt - Blä!

10. Vänster eller högerhänt - Höger


Tio saker om ditt liv


1. Har du nånsin varit kär? Ja

2. Tror du på kärlek? Ja

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Ja

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Ja

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Njae.

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Beror på situationen

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Ja

10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? Ja


Tio saker

1. Kärlek eller pengar? - Båda, såklart! haha

2. Cider eller öl? - Öl

3. Dag eller natt? - Natt

4. One night stand eller förhållande? - Förhållande.

5. Tv eller internet? - Internet

6. Pepsi eller cola? - bläää och urs!!

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ?... Ja det blir hemma kvälalr för mig, men inte särskilt romantiska!

8. Färgfoto eller svartvita? - Gillar både och!

9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face

10. Bilddagboken eller myspace? - Bilddagboken


Tio har du nånsin


1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Ja

2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Nej

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - OM jag har

4. Har du hoppat bungy jump? - Nej

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Njae, typ-nästan

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Nej

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Haha om jag har!


Tio känslor


1. Saknar du någon just nu? - Ja

2. Är du glad? - Ja, för de mästa

3. Är du fundersam? - Ja

4. Är du uttråkad? - Haha om jag är

5. Är du tysk? - En åttondel eller något sånt! xD

7. Är du italienare? - Nej

8. Är du fransk? - Nej

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Japp, 20 år snart

10. Gillar du någon just nu? Ja


Om dig


1. Hur mycket är klockan just nu? - 13.28

2. Namn? - Linnéa

3. Vart bor du? - Tyresssöh

4. Hur många barn vill du ha? - Vet inte riktigt.

5. Vill du gifta dig? - Jag tror det.

6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Gör olika olika gånger

7. Har du ätit sushi? - Nej

8. Favoritglass? - Vanilj

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 3-4

10. Humör? - Fundersam


Fyra grejer


1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej

2. Har du en hund? - Nej, jag har två!

3. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon - Miicke men annars själv.

4. Tror du på spöken? - Ja


Skulle du

1. Skulle du vilja vara längre? - Näeh fy fan! Verkligen inte!

2. Skulle du vilja väga mer? - O.o verkligen inte

3. Skulle du vilja ha sex nu? Nej

4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - ikväll, Ja!


Kan du


1. Kan du röra på öronen? - Ne

2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej,nästan

3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Nej

4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja, om jag är ensam

6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja

7. Kan dina vänner lita på dig? - Alltid.

8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Nej

9. Kan du suga? På klubba ja.

10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja


Har du

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja

2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Det her hänt

3. Har du syskon? - 2

4. Har du ljugit på någon fråga ? - Nej

5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Det vet jag inte

6. Har du varit full den här månaden? - Nope

7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Ja

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? -  Nej

9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja

10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? ---

11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej


Vem


1. Vem älskar du? - Miickhhe, Cassandra, släkten o vänner

2. Vem kan berätta allt för dig? - De som litar på mig

3. Vem vill du bli full med? - Folk som är taggade



Snipp snapp sluuuut!


Puss Puss <3




Mycket endå.

Ja, idag va det min sista schemalagda dag. Väldit triskt faktiskt :( men i morgon ska jag ringa en annan chef och seom det finns mer jobb. Är egentligen väldigt slut och skulle vilja vara ledig. Men det har jag inte tid med, måste ta chansen nu.. Det är lite nu eller aldrig faktiskt. Så jag biter ihop och kör på.

I går åkte jag till micke, fast det skulle jag nog inte ha gjort... Men hade köpt en jul klänning till cassandra +en kofta som jag behövde veta om den satt bra. Detgjorde det och Sara tyckte det va jätte fint så det ska hon ha på julafton :D. Sen fick ja även säga vad jag tyckte om kläderna till hennes dagis foto, dem va jätte söta <3.
Nu längtar jag tills jag får ett foto :D hihi. Min ögonsten <3
Hon och jag lekte helakvällen igår och så fort jag gick till Sara för att säga något eller att hon ville visa mig nått så vart Cassandra jätte sur och började nästan gråta. Hon kallar mig för "Leeene" hihi :p.

Jag sov inte alls bra i natt. Vaknade tjugosju miljoner gånger så jag sov i omgångar, då man inte alls blir utvilad, inte det minsta. Sen när jag lyckas ligga bekvämt och ögonlocken känns väldigt väldigt tunga.. och ögonen stängs helt ihop för... sekunden, strax efter, "Piiiipide Piiiip!!!!" Dax att gå upp!

Som sagt jobb idag, i morgon blir det ev linljeholmen, se hur mina gamla koleger har det i nya centrumet. Ska ev vaccinera mig,men tror de blir på fre. Ringa de andra jobbet, och sen träning. Va länge sen jag träffade tjejerna nu :/. Känns som att jag inte är en av dem.. men det är nog bara just nu, upp tillbevis i morgon.

På fredag blir det ev pojkvännen, om han höravsig annars blir det kyrkogården med mamma och Lollo + Vaccinering, det är in för thailand!
Lördag ska bli SUPER KUL.. Säger inget nu! - För hoppningsvis blir det förklaring genom bilder ;) hihi.


Nej nu ska jag göra något annat än att sitta här!
Btw så har min pojkvänn en väldigt söt mamma!
1. I morse när vi gick upp hade hon försökt ringa så att jag inte glömde mina mackor som låg i kylen, och för att se så att vi hade kommit upp och iväg i tid.
2. Hon hade köppt en ny tandborste, hon tyckte den gamla hade gjort sitt.
3. Jag ringde idag och frågade fall hon kunde skicka efter en sommar klänning, och det ska hon göra + en till sig själv med. Vi snackade bra länge tills hon skulle se sitt program på tvn.. då hon plötsligt säger, "Vill du prata med micke förästen?".. "Näe jag har inge o säga, skickade sms förut och har inte fått svar".. Då hon skratta till lite och sa att han haft en väldigt dålig dag och va väldigt grinig (Hörde honom i bakrunden) sen sa hon "Ja du vet en sån där dag, Men han hör av sig när han lugnat sig" .. "Ja precis, men nu ska du få se ditt program så du inte missar det" - Sa jag glatt. "Äh det är på tv" Sa hon skämmt-samt. 
4. Hon har nu tagit bort två stycken lik-torn som suttit på min liltå, det sticks lite men oj så duktig hon är! (Man skär i huden och om man tar i för fort eller hårt så börjar det blöda)  

Jag bara älskar henne! :D  <3

Puss Puss på er<3




Äntligen!

Äntligen LEDIG, en dag! Men det är så jävla skönt! Efter att ha jobbat sex dagar i sträck så är man väldigt trött kan jag lova!! Så i dag ska jag först till banken i tyresö och fixa lite, sen ska jag till skärholmen och vaccinera mig med tvinrix grejset in för tahiland. Ska även kolla runt lite på kläder och så.. Äve om jag typ är PNAK så är de kul att titta (: .. 

Men egentligen vill jag bara vara hemma och slappa i dag men det har jag inte tid med! Nej alltid är det nått man har o göra! :P haha. 


Nej nu ska jag göra mig redo! (:


Puss Puss <3 

RSS 2.0