Smuts.



" Jag har en smutsig skäl..
Den är kall och mörk,
mörk av smuts som ej går att ta bort... 
Den svider och sitter fast i mig och jag kan inte rymma ifrån den.
Ens själ är en del av ens kropp, den går inte att slippa undan.  
Snälla kan någon rena min skäl?


Jag ramlar omkull, lyckas ta mig upp, men faller långsamt tillbaka.
Jag vill inte, men tillslut tappar man hoppet om att äns försöka reas sig igen.

Jag vet inte längre hur jag själv fungerar, på dagen är jag en människa på kvällen en annan och pånatten ytterligare en annan.. Hur fungerar det? Jag förstår inte äns själv längre!..

FÖRVIRRAD "






Lite om helgen.

Bion va mysig, eller filmen va inte så jätte bra men sällskapet va mysigt :). Jag fikade med Mickis i liljeholmen c och kollade lite kläder och sånnt. Efter det så åkte hon hem och jag till micke. Jag kan säga att de va mörkt ute så jag SPRANG från t-banan hem till han! Hatar verkligen den vägen. Jag hadde tur, porten va öppen så jag behövde inte stå och vänta.

Sen när jag kommer in ligger fettot (micke) på sin säng framför tv:n och äter godis! LATMASK! haha.

Va där ca en timme sen åkte vi till Heron city för att möta Mickis och Philip. Medans vi väntade på dom så hämtade vi ut biljetterna och satt och pratade :) <3 Jag mötte även en kompis, Linda, i kassan så vi fick rabbat :D haha.

När dom andra två kom så gick vi och käkade, åt kyckling spett med pommes och satsiki, mmm de va gott! Sen in på willys för att köpa godis, då micke tycker att jag ska ta en burk istället för en påse.. det som är bättre med dem är att man sitter inte och prasslar! ;D

Efter bion skjutsar vi hem dom två och sen hem till micke ponken. Jag somnade ganska fort, men små vaknade under natten. Morgonen va mysig, men vart lite brottom upp! Carina (mickes mamma) gjorde två mackor och gav mig en festis som jag kunde äta på träningen, efter som att de vart att gå upp, åka direkt till tränigen som började 12.00.

Träningen gick ok. efter den SÖG DET! jag hade ingenting att göra och mådde lite halv dåligt. La mig och sov vid nio-tio tiden. Vart väkt klockan halv 1 på natten av Lollo och hennes kompis som blivit förföljda av två galningar som va helt svart klädda, som tydligen vart på våras grannars tomt :O. Lollo ringde polisen och dem skickade ut en polisbil för spaning. Jag lyckades efter låång tid att somna om.

Nu sitter jag här och ska senare till min syssling som fyller år idag. Hoppas på att få träffa micke ponken, men han har inte svarat på sms och inte när jag ringt och det... det HATAR JAG! hehe.

Ja det va liite som hänt.. fick bara lust att skriva lite hehe.


Puss Puss<3

Klant!

Hejsan bloggen!
(eller kära vänner :P)

Vet att jag inte bloggat på ett tag nu.. men har haft så mycket att tänka på.. Ja inte så bra. Men i tisdag kunde jag inte somna.. inte så ovanligt, nej jag vet!
Men den här gången va det annorlunda, jag kunde inte somna för att jag va så sjukt närvös över att träffa micke. Jag hade så sjukt mycket tankar i huvudet att jag fick huvudverk :O. Sms:ade till och med en kompis och sa att jag inte kunde sova pga det. Då jag fick i svar "Det går nog över när ni ses!" bara helt enkelt och inget annat, det hjälpte lite men tankarna va kvar i alla fall.

Ja hur gick det då?..

Jora det va väl som vanligt när vi inte setts på länge.. Stelt och tyst. Vi sa hej vid middags bordet. Efter middagen satt vi i hans rum och kolla på tv. Han tog et bad och jag satte mig vid datan. När han va klar så fick han datan och vi kolla lite på "Det okända" I ena pausen frågar han fall jag vill ha glass. Jag svarar ja. Sen va det tyst igen.

När vi la oss i sängen och kollade lite på in to the bloue (tror jag den hette) vart båda ganska trötta så stängde av tv:n och släckte lampan. Vet inte hur länge vi båda verd och vände på oss. Tillslut säger jag god natt och att jag älskar han, vänder mig om och försöker sova. Jag va liite fel ute ^^ haha.

Men för att nämna en sak (för ovanlighetens skull) Vi skulle krama varandra (tror jag) då vi krockar och min ena hörntand prickar ovanför mickes öga. Så han vart helt yr och mådde illa. Jag hämtade dricka och fråga om han ville ha nå mer.. Men varför.. Varför är jag alltid så klantig?..

Men det bästa av allt, jag kännde mig så trygg, så lycklig att jag inte kunde somna först.. men det är omöjligt att inte kunna sova när man ligger i famnen på den man älskar <3 hihi.

I morgon blir det bio, ja tänka sig att han vill med på bio och jag behövde inte tjata ;)
Lördagen blir mindre rolig, kommer antagligen få åka kommunalt från micke till träningen för att mamma och pappa har främmande i morgon så dom kommer ev inte kunna köra mig.. Och tror inte micke kommer vilja köra mig dit.. men jag hoppas,hoppas,hoppas verkligen!
Min vän, håll tummen åt mig ;)

Nej nu ska jag försöka sova, här helt ensam :( (A)

Puss Puss och tjinge ling!<3



Som jag sa..

Som jag skrev i ett inlägg förut; jag vet hur det kommer bli om inte han hör av sig, då hör jag av mig och det blir lite små tjafs och sen blir allt bra. Gissa vad som hände igår?!

Jo jag skrev till honom.. Vi började små bråka, då jag vart förbannad och sen efter någon/några timmar så vart vi sams och jag fick faktiskt ett gulligt godnatt sms (:

Jag lyckades hålla mig i ca sex dagar utan att höra av mig, nästan en hel vecka! Det är bra jobbat för att vara mig! :P. Nu hoppas jag på att han ska höra av sig och fråga om vi kan ses. Får se hur länge jag kan hålla mig med det, men det tänker jag faktiskt inte dra ut med så mycket. För jag saknar att vara vid honom, i hans famn, hans pussar och kramar som bara är MINA <3 :)




Det va bara lite uppdate! ;)



Puss Puss<3


Kul grej när man har piss tråkigt!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Ja om du vill :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
oki ska vi ses?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Blir inget idag.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej vad gör du?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Han hade dom på datorn

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
Det är varmt idag

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag vet!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Hemma!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? 
Trött!

10. Din romantiska replik? 
Vad har du för inloggning?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
 Hej gick det bra



Haha, snacka om att ha tråkigt, men men lite skoj xD

Puss Puss<3




En vecka x2.

Igår va det en vecka sen jag kom hem från Thailand, det känns verkligen inte så. Känns som mycket längre tid, kanske för att jag gjort ganska mycket saker på sista tiden. 

Idag är det en vecka sen micke hörde av sig, om han inte gör det ikväll. Jag va väldigt nära på att höra av mig i går, men lyckades hålla tassarna borta. Tror att idag blir den sista och sen får jag komma på något att skriva som visar att jag saknar honom och att jag samtidigt är besviken på att han skitit helt och hållet i mig.

I övrigt så har jag varit på bio igår med Saskia och det va väldigt roligt. Va på träningen först, sen in till stan då vi gick och käka på ett cafe - hade aldrig varit där men de va super mysigt så dit ska jag fler gånger :D. Efter det gick vi till hötorget och skulle på bio.. vi missade precis filmerna som började klockan sex. Vi köppte biljetter till åtta bion, gick till ett annat cafe och satte oss o fika xD haha. 

När vi sätter oss i bio salongen säger jag till saskia att snart kommer mina popcorn att ramla om kull. Jag sa det 3-4 gånger under filmen.. gissa vad som händer mitt under filmen, jo mina popckorn ramlar ut över hela mitt knä! - hur kommer det sig att jag är så klantig? haha. 

Nej nu ska jag se vad jag ska hitta på idag, vad jag orkar och så. Har väldigt ont i huvudet och fryser väldigt mycket. 

Puss Puss<3



  

Angelica & Jag

Japps igår satt jag hemma, segade och tog det lungt. Träningen på eftermiddagen så passade på att bara ta de riktigt lungt.. Pga ryggen. Men nån timme innan träningen så frågar Angelica om jag vill med ut, haha! Först så tvekade jag men ångrade mig väldigt fort. Så jag började kolla ut kläder och packa väskan. 

Träningen gick väl okej, men nya tävlings drekter har kommit så de tog väldigt mycket uppmärksamhet + dans skorna. Jag fick skjus av en förälder till bussen. Då jag ser att Angelica skrivit och sagt att de inte blir något. Så tänkte byta buss på gullmarsplan, då hon ringer och säger att hon ska på en spelning men att jag gärna får följa med. Så vi möttes vid globen och sen in till t-centralen för att möta hennes syster och systerns pojkvänn. 

Middagen vart på pizza hut då vi slutvärderade alltihoppa: Karins lassnage (som finns i mat butiker förmicro) är godare än den jag fick. Pizzan va de godaste som de ätit, all smak fanns på varige bit. Dom hade ingen sprite!! vi fick vänta på maten i 200år, vi fick kvittot då vi kollade totalsumman och la nerpengarna. 

då jag frågar vad min dricka kostade.. vi kollar på kvittot och Angelicas syster skriker
"Vadå bannansplitt?!!"
"Ja,jag såg det ni fick fel kvitto, erat är dyrare" säger servitricen som står vid bordet bakom oss
"Vafan, vi skulle bara ha gått!"

Kulig middag! :D

Vi åkte vidare till rådmnasgatan och irra om kring för att hitta stället med spelningen.
Väl framme så beställde vi dricka, då vi självklart fick visa legg... Nästa gång samma sak, men vi visade snällt leggen då han i baraen säger "Har inte jag redan kollat er engång?"
Jag börjar skratta och säger "Joo!"
det roligaste va att han skämmdes typ xD.

Vi lyssnade på bandet, drack och snackade. Vi fick gå lite innan de andra för att hinna med sista pendeltåget till tumba. Vi satte på oss tjockare kläder på pendeln så vi slapp frysa på vägen hem. Väl inne så softade vi bara och kokade makaroner till det vart det ketchup.. så avangserat ;).

Sen gick vi o la oss. Segade på morgonen, hon till skolan och jag hem.

På vägen hem stannade jag vid centrum, köppte nya koppel till hundarna. Då jag mötte farfar, han bjöd på lunch. MYS men det va två killar bordet bredvid som rå stirrade på mig! Det visade sig att de hade frågat farfar vem jag va! - helt sjukt! haha.

Sen handlade jag lite och farfar postade ett brev. Satte oss på en bänk och väntade på farmor och faster som skulle komma. Under tiden pratade jag med massa gammlingar, dom har så ont över allt, och sjuk vården är verkligen dålig och ojoj. Då ena tanten säger "Japp, nu vet du vad som väntar dig" och skrattade. Men jag håller med, sjukvården suger verkligen idag!

Sen fick jag skjuts hem av farfar, då jag tog en snabb dusch och sen film med lillasyster.
Nu har jag precis pratat med Sara och lite så.



Puss Puss<3




3 dagar.

Ska jag vara stolt över mig själv, eller ska jag vara besviken på att jag är så larvig?

Idag (ons) är det tre dagar sen jag hörde något från micke. Det gör ont! och som du säkert förstår så börjar man tänka alldeles förmycket på allt det negativa, varför är man så?
Sitter och maler och maler, så varför hör jag bara inte av mig.. Mår ju egentligen inte bättre av det här.. men jag vill se om han kan ta ansvaret någon gång (som jag sakt i de senaste inläggen).

Sen har jag tänkt på att om jag hör av mig i helgen och är så sjukt ledsen, besviken, sur och allt sådant, vad ska jag säga? vart ska jag börja? hur ska jag börja? - kommer väl som vanligt bli att vi är lite små sura och sen går det över. Det skulle iof göra mig glad men endå så behöver vi prata lite.

Jobbit läge kan vi säga.. som att blunda för den hårda verkligheten.

Men är i alla fall lite stolt att jag lyckas hålla mig så länge. Det sorliga är att jag kämmpar för att hålla mig, medns han går och lever sin vardag helt normalt och har inte alls nå tankar på hur jag känner mig och har det.

Farsinerande hur olikt det kan vara.

Nej nu ska jag försöka sova.

Puss Puss<3

Kanske mig de är fel på?

Det kanske är så att det är mig det är fel på. Jag menar att jag sitter och klagar, drar mig undan, låter bli att göra saker bara för att jag inte orkar...

Men framförallt,
varför vågar jag inte vara "mig själv" längre när jag är med dig? vågar inte öppna mig, vågar inte prata om vissa saker, då det blir väldigt tyst. Ofta när jag är med dig vill jag bara gå och pussa på dig och kramas massa. Men jag vågar inte.

Varige gång vi ses vill jag bara slänga mig över dig och mysa, men jag vågar inte. Jag vågar inte bara för att jag är rädd för att göra fel, göra saker som inte passar andra, ibland vågar jag inte äns säga nej till vänner och så för att jag är rädd för att bli lämmnad ensam.

Som jag sa, utsidan ler och är glad medans insidan vill egentligen något helt annat. Varför kan jag intebara slappna av och göra/säga det jag tycker. Vad är de för fel på mig?

Vill bara kunna ligga bredvid dig och mysa, men alltid så stressar du upp. Aldrig har vi någon tid.. hur låter det? vi har inte tid med varandra. Kanske är det sanningen som jag inte vågar inse så jag gömmer mig i min egna lill bubbla och väntar tills du kommer och håller om mig och säger att du har tid och vill vara med mig.


Varför väntar jag helatiden?


Jag älskar dig verkligen (jag vet att du aldrig kommer se det här) och kommer alltid att göra det. Kommer i alla fall aldrig vilja släppa taget helt. Som du mycket väl förstår om du tänker tillbaka en smula. Sen om du tar mig förgivet eller har börjat trötta på mig, har jag ingen aning om, även där så vågar jag inte fråga.. Rädd för att bli lämmnad ensam. vet inte vad som händer.. Om du kanske sitter och tycker att allt är bra och att vi inte behöver ses på ett tag. Jag behöver dig, vill vara med dig.

Vill bara få finnas i dina ögon, finnas i din famn, höra din röst att du älskar mig. <3

För jag älskar dig<3

Min blogg.

Min blogg, mina kännslor, mitt privatliv, mina tankar och annat. Jag skriver vad jag känner för stunden då det är lättare att skriva avsig när allt faller till botten.. Ta allt med en nypa salt.


Kul att man somnar så där 3 på natten och sedan vaknar vid 6 på morgonen. Ligger fortfarande kvar i sängen med rullgardinen nerdragen och lilla sänglampan tänd. Jag orkar inte.
Jag orkar inte gå upp än, vad ska jag upp att göra?? det ända som snurrar i huvudet är Micke. Jag vet att jag borde göra saker och försöka tänka på annat, men jag lovar dig; det är lättare sagt än gjort. Jag vet inte om det är så att jag börjar bli galen eller om det här är normalt.

Jag hör av många att jag borde göra slut, men vad vinner jag¨på det??
om man älskar någon så mycket så vill man inte förlora den.. det blir typ som att säga till någon som mår riktigt dåligt att den kan ge upp och lägga sig i graven.. Vad vinner den på det? Att ge upp är svagt!

Jag tänker kämmpa in i det sista, men även jag har ett slut på stubintråden.. bara det att min är väääldigt lång.

Självklart förstår jag mina nära också att det inte är så kul att se mig så här. Men vad ska jag göra?
Jag har bestämt mig för en sak nu, att han ska få höra av sig, och om han inte gör det.. Nej då får väl jag göra det och bestämma att vi måste ses och snacka. Och om han säger att han inte vill eller har tid för det, nej då vet jag att ha inte har tid eller lust att vara med mig längre. Men jag måste låta honnom försöka ha bollen i handen någon gång.. I ett förhållande är man två om sakerna som händer, då båda måste kämmpa.

Ni ska veta att det verkligen svider att skriva det här, det hugger i hjärtat och jag blir nästan gråt-färdig.
Jag älskar honom!!,  då man inte alls vill tänka i de här banorna.. Så snälla förstå mig.

                                                             Jag ÄLSKAR dig!<3

 


Nej nu ska jag vila lite, läsa boken kanske.

Puss Puss<3

Michael <3


Kärleken är underbar!<3

Men percis som allt annat
har även den upp och ner gångar.



Vissa stunder kan man leva länge på.. och en sak är säker...
Mitt hjärta slår för honom, och det är inget jag skämms över,
nej, snarare tvärt om; hela värden kan få veta det om det skulle behövas. <3




Lite privat - (valfritt att läsa)

Efter att ha kommit hem är jag fortfarande förvirrad. Jag drömmer så sjukt jobbiga saker så att jag vaknar nästan ledsen och hela dagen blir sjukt nerstämd.

Jag såg att Thailand-resan låg så långt borta helatiden, så mina planer vart att jobba så mycket som möjligt innan den och sen bara njuta av värmen.. jag tänkte aldrig längre än så...

Jag känner mig så rastlös och stressad över att jag inte har något jobb, att jag inte gör så mycket på dagarna. (Men herre gud jag kom hem i lördas och det är bara måndag idag)... 

Dagarna, veckorna, månaderna, åren rullar på i en väldans fart känner jag, jag hinner inte tänka efter för än det är för sent. Hinner inte med tiden, hinner inte med mitt egna liv. 

Jag lägger ner förmycket tid på att tänka på allt och inget.

Jag bara måste säga det... 

Jag är sjukt, helt galet kär i pojken min, men varför känns det som att han har börjat tina bort från mig. Jag vill inte tänka så men det sitter lixom fast spikat i huvudet, vill inte försvinna, vägrar släppa taget. Det gör att jag funderar en hel del och fastnar i min egna lilla bubbla, vilket jag hatar! - Saken gör det inte bättre att han är trött och putt så att han inte hör av sig..

Varför ska vi tjejer va så koplicerade? - eller varför är jag så koplicerad!

Tankarna går, trött heten kommer, orken tar slut - Ut sidan ler och är pigg och glad, insidan svider och skriker.

Jag vet inte vad det är med mig!!





Puss Puss<3









 

Hemma.

Japps då va man hemma igen, har verkligen blandade tankar och kännslor.. Det känns på ett sätt overkligt att jag kom hem igår, att jag har varit i Thailand i 3 veckor. Samtidigt som det känns att jag varit borta en stund men att det bara var en drömm.

Resan i sig vet jag inte vad jag tycker.. det va skönt men endå så mycket "dåligt" som hände, så just nu känner jag mig bara förvirrad.

(kanske för att jag drömmde om att micke skulle lämna mig efter resan.. nu va det bara en dröm! så just nu hatar jag drömmar)

Nej nu ska jag vila lite och hoppas på att jag blir på bättre hummör!


Puss o Kram på er (: <3








hälsningar från Thailand.

Hejsan hoppsan alla glada!

Jag är just nu i Thailand, därför hinner jag knappt blogga. Känns inte lockande att sätta sig vid en dator på en
varm och skön dag elller kväll...

I går kom vi hemfrån semestern på semestern, eller hur man ska kalla det. Vi åkte ut till en jätte fin ö Kao Taoh eller nått sånt x). de va verkligen jätte mysigt. Vi va där ca 3 dagar då vi snorklade en dag från 9.30-16.00 lång dag så mot slutet va alla ganska griniga (alla menas med vi 11 st). Nu har jag precis ätit frulle och ska sola och ta ett dopp i poolen.


Puss och hej på ett tag <33

RSS 2.0