Det blir aldrig som man tänkt sig.

Jaa i dag va det ju den där lite mera hädelsefulla dagen, riktigt så vart de inte. Men för att vara lite extra tråkig så spolar vi bandet.. Jag gick upp, jag fixa mig, jag gick till bussen, jag mötte Tårtan på gullmarsplan, vi gick upp för helvetes backen o helvetes trapporna, då vi mötte Saskis vid skåpen... SEN, SEN jävlar smällde det!

Klippte håret i dag mellan 9 o kvart i 11 tiden (jag o Saskis) sen mötte vi Tårtan vid skåpen för att äta lunch. Tårtan tog massa bilder med sin mobil. Sen kvart i 12 sulle jag tillbaka för att färga håret. Tårtan o Saskis följde med, såå söta är dom! Men de va försenat så vid 12 tio över 12 började Lisa undersöka håret :P.

Läraren hjälpte till, ljusa färger är tydligen mycket svårare o koplicerade än mörka så det vart ett himmlans pysslande. På morgonen vid klippningen så tvätta hon håret, aaas skönt, värsta massagen! Sen vart de ett hillans tvättade med färgero toningsmedel o grejs ^^. Det känns helt okej, vääldigt blondt men det som är bra är att färgen i hår botten fick va i längre så det ser nästan ut som att mitt hår är naturligt så det fick Lisa + poäng för (: Hoppas hon får mvg för hon kämmpa som fan o det vart bra tillslut, alla va klara utom vi.. 15:00 ca så började jag röra på mig mot skåpen. Då min klass slutat för så där 1-2 timmar^^. När ja gick från skåpen så mötte jag alla mina lärare i cafeterian! Lite pinsamt men då fick dom verkligen veta att jag va o fixa håret HELA skoldagen o lite till ;). 

Nej nu ska jag sluta pladdra, I morgon är det tävling. Blir hämtad 08:20 wohu lite sov morgon!
Lovade Tårtan att lägga ut en bild på håret men har ingen jätte bra men bjuder på en så kommer det ev fler i morgon eller på söndag kväll.


 
Haha! Sexiga bilder vah?!^^
Det vart inget fixa legg, efter som polisen stängde kl 15 o då va jag precis klar med håret, så ja det får vännta som vanlligt.. Ingen mobil heller efter som lollos mobil är typ också paj, då päronen tycker att vi ska beställa dom samtidigt.

God natt på er alla :) <3

Äntligen!

I morgon smäller det!
Jag får beställa en ny mobil :D
Jag ska fixa mitt LEGG - så Mickis, Sanna, Sofie, Tårtan, Saskis m.f nu JÄVLAR! ;D ^^

Idag kom jag aldrig upp ur den förbannade sängen! fy FY på mig! Fan någon som har tips på hur man kan sluta vara så seeg på morgonen? Förlåt Tårtan för att jag aldrig komm, dåligt av mig!
Hade träning som vanligt idag, PANIK-KAOS-RÖRIGT säger jag bara.. Många sjuka många skadae + att några av dom allra bästa är för gammla för tävlingen på lördag, så nu har vi fått slänga in gymnaster på varv som dom inte alls är säkra på. På tävlingar får man inte passa mer än om det verkligen behövs men avdrag hur som:/ Jag håller tummar o tår att alla skärper sig på tävlingen o verkligen spänner sig.

Men vill tacka min underbara söta pöta killeför en toppen mysig kväll,
trotts att jag jobbat o va heeelt slut körd, men du tog verkligen hand om mig (: <3


nej nu ska ja göra annat!

Kiss and Loove!<3

Fan va underbart.

I dag vaknade jag av att killen putta o buffa på mig riktigt hårt! :( haha han tycker jag är så seg på att stänga av väckarklockan, men de är såå kallt att kliva ur de varma dun täcket!. Upp kom jag i alla fall, jag o Carina gick sammtidigt :)  Fick sällskap hela vägen till slussen, där mötte ja upp Tårtan. Dagens lektioner va sammhällskunskap, Religion-Lunch-turism, Psykologi. Började nio o slutade halv 5 :s fett seegt! I morgon börjara jag tio o slutar vid ett, men goissa vem som jobbar till 7 :S. Efter jobbet drar jag till Micke :D <3.
 På turismen va de ganska segt, + foten dog i dag :( R.I.P den.. 
Min lärare hitta den på golvet, hon fråga va de va, tog upp o kolla på den..
"En FOT?!" haha
" Det är miin!" Svarade jag. 
Haha bådde läraren o klassen kolla konstigt på mig, men de är faktiskt inte min fot det är Mickes! (en nyckelring) Slutet av lektionen gick ja in o läste om de olika läkar inriktningarna, vill verkligen in på den men hur, HUR ska jag klara av alla dessa ämnen? spec matten! I dag har jag snackat med Mickis, hon kommenterade mitt blogg inlägg då hon sa att hon ska läsa exakt samma ämnen + eng B. UNDERBARTYY! Båda vi ska läsa naturvetenskapliga bas året + att hon vill läsa matte B igen o sen ska hon även läsa eng B då jag funderar på att hoppa på det!

Vi gick tillsammans på "Dagis" (kyrkans barn timmar) sen vart min mamma dag mamma då vi va hos mig :p sen växte vi så va de dax för skolan.. Japp vi började samma skola men olika klasser :/ (men lekte på rasten ;) höhö ) när (Jag o Mickis, mamma badar Lollo) haha vi gick ut 5:an så började vi i samma skola igen! :D men efter 9:ans slut så gick vi olika vägar :(. Det skulle vara SJUKT kul o underbart att plugga tillsammans igen.. Vi har även varit på läger o gått samma hund kurser osv ^^.
Finns bara en sak att säga, Riktig vänskap dör aldrig, ALDRIG ut :)
Love ya baby! <3 






I går va det romantisk middag för två hemma hos Ällsk! (donken food) haha ja åt ca en halv burgare o några pommes^^ höhö men ärligt man blir ju ap mätt! Sen kom söta voven Valle! :D<3 (en Labradol) Men kvällen va feeet med mys! <3 Älskar dig Miicke-piccke-poonken!  

Det här vart ett knas inlägg för att de går inte o flytta bilderna som jag vill! 
Men nu ska jag duscha o snacka med Lillasyster! 



Kiss and Loove!<3


 

Förvånad?

I går försökte jag lägga mig skapligt tidigt, ja tro det eller ej men klockan var innan 10! Men min buss skulle gå 07:00 då jag måste gå ca 10 min innan. Självklart börjar jag o Miicke smsa as mkt, så som vi gjorde för år sen hihi (a) nä men de va gulligt. Jag har ingen aning om när jag slocknade, men klockan 04:30 vaknade jag av mig själv och va jätte pigg! As jobbigt, en timme sen skulle jag upp. Halvsov den tiden sen ringde alarmet, jag stängde av det för att de skulle ringa upp efter 15 min... Tror ni inte att den skiter i det, jag vaknade klockan 06:50 precis då jag skulle gå till bussen. Jag slängde mig upp kollade när näste buss skulle gå och sen skynndade jag mig. Så bra som jag är kom jag ca 1 min sent och lektionen hade inte riktigt börjat så jag fråga läraren om jag kunde hämta mitt block (jag skulle redovisa kognetiva perspektivet i psykologi)

Vi satt ca 5 st och vi tog mitt perspektiv först och det gick jätte bra. När alla redovisat sina perspektiv så började vi prata om olika fobier o hur en människa kan födas ond, det går inte in i huvudet på mig och en av dom andra tjejerna.. (Det sägs att Englas mördare är inte psykisk sjuk utan "bara" född som ond) Helt sjukt! Hur kan man sitta och säga så? han fick göra ett psykiskt test som visade att han va född ond, men hallå han har mördat ett barn?!. vart är värden på väg? Nej nu ska jag inte haka upp mig på den saken.

I övrigt så rullade dagen på, fick träffa TÅRTAN IGEN :D på reiligonen, som jag nästan somnade på. Vid ett tiden hade jag och Lisa "min" frisör bestämmt träff för att diskutera mitt hår xP stackarn ska tydligen skriva diagnås o så om mitt hår^^. Är lite närvös men hon verkar jätte snäll och duktig, lyssnar på vad jag vill och sen ger lite förslag! :)


Inte förvånad att jag försov mig. (men de va faktiskt mobilens fel!! )
Förvånad över att psykologin är så otroligt rolig varige lektion!


Nej nu tog de slut på ord, och inte så roligt inlägg. Ingen bild heller för ja sitter hemma hos Micke själv :/ han o jag blir tydligen ensama nästan hela kvällen, tomt och vad ska vi hitta på då? Carina brukar alltid komma med förslag^^.


Kiss and Loove!<3

Utbildning.

Har du nån gång tänkt på hur fantastisk kroppen är egentlign? Den sköter sig själv, ger oss singnaler när vi är hngriga, törstiga.. om det gör ont någon stanns eller så. Hjärtat pummpar på utan att vi behöver anstränga oss de minsta, eller om du skrapar upp knät eller börjar blöda på ett finger, det lagar kroppen själv. Det jag skulle vilja är att lära mig mer om vår kropp, om någon skadar sig i foten tex, okej då vet vi att personen har ont i foten.. Då vi frågar om den kan röra den eller om det gör jätte ont osv. Men vi har ingen aning om vad som egentligen hänt där inne. Ni får tycka att jag är knas, men jag vill lära mig om sånnt hära!

Efter det otroliga spännande ledarmötet gick ja in på datan när jag kom hem o kolla utbildning till läkare. Hittade en grym högskola därman pluggar 5,5 år = 11 terminer då de stod att dom 7 sista terminerna är man ute i arbetet på olika sjukhus eller vad man nu vill rikta in sig på. Det betyder att man sitter och pluggar 2 år och sen "praktik". Det är rena drömmen!...

MEN.. (nu kom det där "men" som oftast betyder något bra eller dåligt) jag läste vad behörigheterna var.. Matte D, Biologi, kemi, fysik B grattis till mig som gått den mäst oserigösa linijen så har läst matte A inget annat ämne som ingår där.. Det betyder att jag måste gå på komvux as länge, men pratade nyss med min stora syster och det finns en naturvetenskaplig kurs som innerhåller alla ämnen utom matte B. Jag kan läsa matte B på en tremin o  sen alla andra på ett år(2 terminer) och sen hålla tummar o allt på att komma in på högskolan!  



I övrigt har jag hört att min linije på gymnasiet ska ev lägga ner.. Det hoppas jag verkligen, den ger inga erfarenheter, fall man inte vill jobba i butik eller hotell.. Men plugga vidare, GLÖMM du måste plugga upp! Jag pratade med Amalia i klassen hon hade verkligen kollat upp de där o hon sa att om man har tur kan man komma in på handels högskolan, helt sjukt!




Kiss and Loove!<3


Ensam hemma.








Ja då är det kväll.. igen höhö! Har inget att göra,just nu hänger jag inne på msn o chattar med lite roligt folk. Familjen e på middag hos några vänner men jag orkade inte träffa den familjen. Sitter o lyssnar på lite rap musik (som vanligt). I morgon är det möte kl 11, urs har ingen lust med det.. Men kommer få träffa Fatima <3. Dagarna lixom bara rullar på lite förfort nu, snart är det måndag igen och jag har absolut inte gjort något spec. Men ibland kan det vara bra att bara ta de lungt och andas ;). Träningen gick väl lite så där, Madde (en av dom bästa) skadade höften idag :/ men masserade o höll benet varmt så slutet av träningen körde hon några frivolter. Moa får vi inte träffa för äns om ca en månad, något fel i hennes ben. Urs så många skadade o sjuka just nu och snart är det mini UT.

Jag vill ha min nya mobil nu nu nu nu nu NUU! 1 eller 2 dagar kvar bara :D. Sen vill jag ju självklart träffa Micke ponken men det lär som sakt dröja några dagar till så de är bara att hålla ut, tungt att andas men det är klart att man klarar sig endå. höhö. Som ni märker vart de inge mys med lillasyster, hon stack med päronen på middagen. Nej nu ska jag va social på msn! ^^

Btw "Jag ska åka pulkamed hjul på som hundarna ska dra till skåne" ^^ höhö


TÅRTAN o BECCA KOM HEM!<3





Kiss and Loove!<3


24/1-09 Morgon

Vaknade vid halv 10.. Låg kvar o segade ca 30 min sen sprang myrorna i benen på mig. Jag gick upp och satte på te. Medans jag väntade på att de skulle bli klart började jag små plocka i mitt rumm + att jag satte på maskoten sin t-tröja och alla medaljer o så :) Sen tog jag en dusch och ska snart gå till träningen :D


Det som är lite segt är att de är tränar möte imorgon då vi ska vara där kl 11. Så Micke får jag nog inte träffa för än på onsdag kväll :(. SEEGT! Och nu tycker jag att Mickis, soffan, becca o Tårtan kan komma hem!! hehe ^^. I kväll blir det nog bara mys med lillasyster <3

Ja ett litet kort konstigt inlägg.. hehe. Min mobil e helt paj har en låne mobil men har typ ingens nummer kvar :/ men i morgon eller på måndag så får jag en ny :D YEY! 


(haha o plattat hår xD )

Nu ska jag kiila!



Kiss and Loove!<3


En suger lista.



* Mobilen funkar inte!!
* Jag är trött
* Ska på midda strax
* Ska ev köpa mobil med mamma i morgon (det är bra)
* MEN jag har träning så vi vet inte om vi hinner! (håller tummarna!)


Är jag knas?


Börjar med att säga att min mobil dog i morse och den går inte att ladda..
Helt paj :( så ska försöka se om jag kan få en ny i morgon.



Idag så skulle ju varken Paula eller Saskia vara i skolan.
För längesen lovade jag lollo att följa med henne^^ japp så jag gick upp vid halv7-7. Vid kvart i 8 tog vi bussen. Bara jag kom in på skolgården kom massa minnen upp. Det jag tänkte mäst på va när jag hängde med stoffesen, anton o dom alla sjuka saker vi gjorde. Bådde i och utanför skolan. Alla lärare tyckte de va så kul att jag va o hälsa på.. Den saken kanman diskutera, eftersom att vi fick prata mycket med sura lärare.. hehe. Men den bästa läraren i värden är Johan, han fick jag i engelska när jag gick om. Han ställer verkligen upp för elever och lyssnar på ett annat sätt. Vid lunchen satt jag först o snacka med honom sen skulle han ha utvecklingssamtal. Vi snackade mycket om utbildningar och hur det kom sig att han vart lärare, sen har han blivit pappa  för ca en månad sen så pratade vi om barn också ^^.. Sen flyttade vi oss till lollos kompisar då Amar satte sig bredvid mig då han börja snacka om gymnasium och utbildning. Det visade sig att han vill bli reseledare, jag började skratta. Sen berättade jag att vi har öppet hus i helgen o att jag går den linijen, den är perfekt för folk som inte orkar plugga eller inte vill lärasig något ^^ göra samma sak i 3 år. Själv skulle jag aldrig välja den linijen nu.

Det va lite anorlunda med ungdommar nu.. Dom känndes mer dryga och tråkiga. Hela stämmningen känndes bara jobbig för lärarna. Om man gämför med när ja gick där, då vi elever skämtade o kunde driva lärarna till helvete men det stod man sen och skratta åt. Nu va det mer klagandes o sen gav lärarna upp och gick därifrån... Men men det va roligt att vara med (:  Lite konstigt att vara med lillasyster i skolan kanske men vi har alltid så roligt tillsammans o jag hade lovat henne att följa med 1 dag.

I går chatta jag med min vän Jennifer, aldrig nämnt henne i min blogg..
Men hon gör så mycket för mig och vi har alltid så roligt (:
Ville bara skriva någon kort rad om henne, Du är sötigast tjejen!
Absolut värd att nämnas (: <3


Nu ska jag äta lite sen bara ta de lungt. Bort på middag ikväll.


Kiss and Loove!<3

Har jag kommit över rädslan?












Ja då har jag varit på träning, den gick väl
ganska bra.. Tjejerna va ganska sega så det va svårt att få dom köra riktigt bra, mkt klagandes också men på slutet va allt bra igen (:. Som jag skrev i förra inlägget så kom jag aldrig iväg till skolan o tror jag stannar hemma i morgon med.. Känns inte så kul o gå dit när mina 2 bästa klasskompisar är bortresta. Urs vad man kan slarva! Fy fy på mig!.

Men när jag väl tagit mig upp ur sängen så fick jag massa sällskap utav topsi (mickes ena katt) hon har aldrig varit så frammåt + att jag vågade klappa henne på magen, det hon tyckte va jätte skönnt! Jag har inte klappat en katt på magen sen jag va ca 7 år, den katten va kittlig på magen så helamin arm vart sönder riven.
Bild bevis ^^


Sen när jag satte mig i köket och tog en kop te kom hon och satte sig mitt emot mig, mjamade lite då hon vill att man svarar.. haha så där satt jag och snackade med en katt. Tänk att jag är lite katt rädd, ja klappa på henne o hon gick efter mig hela dagen i dag. Då jag inte kännde mig så ensam hemma. Morris, den andra katten låg o sov!! :P Frukost för mig, då hon gav sällskap! (:
Sen vart de lite tv + data, låg och vilade.. tog en varm skön dusch! Sen skulle jag börja sminka mig... gissa vem som kommer och lägger sig på min smink väska ^^. Hon hoppa upp på hall soffan då hon tog fram tassarna motmin mage o ville att ja skulle lyfta upp henne, men det vågade jag faktiskt inte o sen skulle jag säkert bli alärgisk. När jag klappar katter går det bra så länge jag inte tar händerna i ansiktet, så de gäller att tvätta händer, tvätta händer... Men det är de värt nu när jag vågar klappa dom 2 (:

De där e när jag sminkatmig, hon satt på sidan och kollade på.. Känndes typ som att hon väntade på att själv få bli sminkad hehe. Sjukt kul att en katt kan göra så mycket, jag menar förut har hon bara varit en katt.. Ja ni förstår säkert vad jag menar ^^. Men jag har fortfarande svårt för katter, Topsi o morris har jag träffat sen 3-2 år tillbaka o sen nu i lite mer än 4 månader tillbaka så har jag träffat dom väldigt ofta. Vet inte varför jag tycker katter e lite obehagliga o lömska.

I går va Sara o Cassandra inne o hälsa på (: då jag lekte jätte mycketmed henne, hon va så glad att se mig igen. Micke byggde i sitt rumm o dom andra satt i köket, jag o cassandra va mäst i maddes rum. Vi busade på sängen och sen upptäkte hon den långa spegeln som går från golvet o nästan till taket. Där ställde hon sig och började pussa på sig själv, hihi sjukt sööt unge!<3


Kiss and Loove!<3

22 Januari.

I morse ringde klockan halv7, då jag genast skulle gå upp.. Så vart det inte. Så sjukt trött och helt galet ont i huvudet så det va sängen som gällde hela dagen. Har vilat ut och ska snart ta mig till träningen. Känns som att de va evigheter sen jag träffa gymnasterna, envecka har gått :s det är läänge! Brukar se dom 2-3 gn i veckan ^^. Så jag ser fram emot träningen trotts att lita utav huvudverken sitter kvar. Den här morgonen bevisade nog att det kanske inte är så bra att sova hos pojken när man börjar 08:20.. Då jag behöver gå 07:15.. Sjukt tidigt man ska börja!

Men nu måste jag kila till T-banan, skriver mer i kväll om jag hinner (:



Kiss and Loove!<3


Kuligt!

Tjoheej! ^^

Får börja med att säga grattis på namnstagen till min
lillasyster som heter Agnes i andra namn (:


Det har varit spännande men långa dagar, trött 24/7 känns det som :/. Men just nu är jag hos pojken min, har precis tagit en låång varm dusch! Men till saken.. Trött är man, det som gör att man blir knas i huvudet. Tårtan och Saskis är dom som är mäst utsatta utav mina flummiga humör. Igår satt jag och tårtan o vänta på hela klassen, vi hade jobbat i en data sal men skulle sammlas igen innan vi sluta. Vi vänta o vänta.. o vänta, men ingen lärare o ingen från klassen. Då jag plötsligt säger "Vet du vad sss - tröjorna betyder?"  Då tårtan svarar "Kom du på det nu?" hahaha klart jag vet vad det står för men jag svarade "Stockholms Största Slynor" då vi båda satt o skratta åt det höhö. Sen gick tårtan bort till datasalen.. Där va hela klassen och läraren! Surt!

Idag fick vi sluta vid halv 1-1 bara för att våran skola har öppet hus i helgen så alla som va i England och på teneriffa skulle göra afischer/plancher då vi som inte va där hade absolut inget o göra, det brydde sig inte läraren om! Så vid kvart i 1 skulle Tårtan hem och packa så jag frågade läraren om jag kunde gå hem för att ja inte har något att göra.. läraren "m" sen vände hon sig om och gick till tjejerna som kolla på bilder från teneriffa. Men de va skönt att få åka hem så tidigt! (: Igår fick ja sällskap av en annan klass kompis som skulle till Skärholmen så behövde bara åka 2 stationer själv, det va verkligen kul att prata med henne.. Min klass e så sjuk att vi snackar typ inte med varandra xD.

Under den här veckan har Tårtan lärt mig hur man tolkar sms.
Tårtan gjorde så jag vågade radera alla mina sms i inkorgen.. R.I.P dom!
Tårtan stötta mig till att klippa av ca 2-3 cm av håret som är dött
Saskia o Tårtan sa att mitt hår är för fint för att färgas (:
Tårtan sviker oss nu, hon har åkt till Skottland!
Saskis sviker mig i morgon vid 11 då hon åker till Spanien! Det menas med, fredag är jag typ ensam, men på em/kväll ska jag ÄNTLIGEN träffa Sanna baby!<3

Pratade med Lillasyster för en stund sen, det är så kul att hon o jag har så bra kontakt.. om vi inte ses varige dag p.ga hon sover hos en kompis eller jag hos pojken eller kompis så ringer vi varandra.. dvs att vi hörs VARIGEDAG! <3
Nu ska ja va social med familjen schytte!


Kiss and Loove!

19 Januari.

Ja det blir bara ett sånnt där tråkigt -vad-har-jag-gjort-idag-inlägg. Men för att spola tillbaka till igår kväll så gick jag och la mig vid 9 tiden men kunde inte sova. När jag väl somnat så hör jag mamma komma in genom ytterdörren, hon hade varit o hämtat pappa från hans skidresa med jobbet, så då viste jag att klockan va ca halv 1 på natten. Jag halv sov (ni vet när man sover och tänker medvetande sammtidigt) sen vaknar jag helt av att jag är jätte törstig, innan jag sätter mig upp för att pallra mig upp till köket tittar jag på mobilen 04.05 - då min klocka går 3 min före. Jag ville bara soova! Efter som att jag skulle upp vid 05.30 så känndes det så jobbigt att somna om, jag va verkligen pigg och kommer vara så trött! Men jag gick upp och drack vatten och sen la jag mig ner, men som sakt så gick det inte att sova helt.. utan halv sov igen. Strax efter det ringde klockan o sen va jag uppe vid 05.50. Känndes riktigt hemsk. jag försöker tryckea in i skallen 4 månader, 4 månader 4månader.. Sen är det över! men det hjälpte inte, för jag lever i nuet så då är de inte den minsta tröst.

Dagen rullade på som vanligt, äcklig lunch 2 AS tråkiga lektioner och 2 roliga. Religion och Affärs ängelska suger medans psykologi och ljudteknik är toppen! (utan dom så skulle jag skoooolka!!) Då tårtan skulle ge mig en reäl ut skällning men hon har sov morgon på måndagar! Det vill jag också ha, man kämmpar och kämmpar i skolan (i alla fall jag) men vad får man för det?.. INGET, sorry dude!
Nej urs vilket konstigt inlägg :p

Skriver kanske senare ^^

Kiss and Loove!<3

Hur känns det.



Ja det här är kanske lte dummt att blogga om, men jag är just nu så himla tött och vill bara skriva så varför inte lixom. Det känns så konstigt när min pojkvänn skriver "Jag älskar dig!" (okej det är inge fel) men då svarar jag så klart "älskar dig massor!" då han svarar "Säkert?! :$".. Jag borde inte göra det till värdens grej men så klart klandrar jag mig själv o tar de som att jag inte visar eller säger det till räckligt bra. Frammåt kvällen vart allt bra igen. I dag vart det knas igen (kallar det knas för att vi bråkar inte utan är bara lite små tjuriga helt i onödan) jag ville så klart vara med han i helgen men han va upptagen i lördags då jag absolut ville träffa han i dag, men efter som jag går i en sån äcklig störd skola så börjar vi 08.20 på måndag då det betyder att jag måste gå upp vid 6 tiden och han ska upp vid halv8. Han kommer vakna när jag går upp och sen kanske han somnar om men då kommer han vara jätte trött o sen kommer hela dagen vara förstörd.. Då jag kännde att alla andra gånger jag sovit där så har jag förstört hans dagar utan att han har sakt något. Men då tolkade jag allt fel o då sa jag att jag skulle vara tyst för alt blir bara fel. Då vi slutade snacka.

Känns så konstigt att de händer 2 dagar efter varandra. Just nu vill jag bara ha honom här, säga förlåt för allt de knas som kommit upp nu. Men i stället vet jag inte när jag får se han igen och det är absolut inget plåster på såret utan såret blir bara större. När jag gick och tänkte på de här kom minnen upp, minnen från vi började snacka och ses.. Då vi sågs 1 gång va 3 månad ca, så det har förändrats kan man säga. Men det hjälpte inte heller utan då kom ja på att vi sms:a och ringde varandra 24/7 och det gör vi inte alls längre.

Det känns bara så sjukt jobbigt och nu känns det stört att jag skriver ut det här.. Men har även en text till Micke.

"Jag älskar dig och det menar jag absolut verkligen, vad jag än gör vad jag än säger så älskar jag dig mäst av allt!
Det är du som är ljuset i mörkret, det är du som fyller mitt hjärta rött.
Det är du som får mig att le, skratta, du ger mig värme ork kraft..
värmen när jag ser dig i ögonen,men tittar fort fort bort för att inte bländas.. bländas av dina vackra ögon..
Orken att visa mig vägen i livet som är en enda berg och dal bana.. den går upp upp upp och ner ner ner fort fort precis som livet gör. Kraften att ta mig frammåt i dom obekväma skorna som jag bara vill sparka av mig, men du ler och visar mig att i allt de obekväma finns det även fina bra saker, att allt har en mening. Du vet att jag aldrig skulle ljuga eller underhålla sanningen men endå frågar du om jag ljugit..
Jag älskar dig o det menar jag absolut verkligen, du o jag "


(texten är egentligen inte helt klar men menar allt i den!)
Vi alla har våra bättre och sämre dagar,och det här visa sig vara en av dom väldigt dåliga i mina dagar.. Men som sakt, en berg och dal bana kan inte bara gå uppåt mot en topp.



Kiss and Loove!<3



Går kväll.

I går var jag så väldigt trött att jag knappt visste vad jag gjorde i vissa stunder, och jag vart inte gladare av att jag o Micke vart lite osams, sådär löjligt osams. Men självklart löste det sig väldigt fort. Resten av kvällen va jag med lillasyster, vi lyssna på flummiga rap låtar av anton och affe, en av dom "Gör mig inte till en pappa" och "värdelös" mf. Och självklart försökte vi rappa med xD det gick lagom bra. Sjukt roligt, hundarna låg inne i mitt rum också o dom undrade såklart vad fan vi höll på med. Efter en stund hoppa dom båda upp i sängen o ville vara med. Kvällen slutade med att läsa en barn bok för lillasyster, "Nej sa lilla P" hahaha väldigt knasig och flummig bok men lite mysig också, måste bara talaom att hon är inte 3 utan 14år, men hon ville absolut att jag skulle läsa en bok som jag gjorde när hon va liiten. Vad skulle jag göra utan min underbara lillasyster och mina otroligt härliga hundar?.
Dom räddade min kväll! :) <3



Kiss and Loove!<3


Em.

Ja då har jag jobbat hela denna lördag och ser inte ut att hända mer än så heller. Just nu vill jag bara sova men då kommer jag vakna senare och vara pigg, ja du förstår^^. Full rulle var det i dag, hela tiden sprang jag hit och dit för att hjälpa kunderna. En rolig men tuff dag, han dricka ett glas vatten. Så nu kurrar magen faktiskt lite grann. Morgon dagen lär se exakt lika dan ut, förutom att jag börjar kl 2 i stället för 1. Jag packa väskan och så i onödan efter som att jag bara åkte dit och hem, så i morgon får väskan vara hemma och sova.

Just nu vill jag bara ha micke här och mysa till en film eller bara vara, men vet inte vad han har för sig han kunde i alla fall inte ikväll. Vi har gått 1 vecka i skolan och min klass tiggde redan om att få vara lediga i fredas, men de va skönt efter som att nu är jag helt full bokad tills vecka 6 då jag ev jobbar igen..

Den här helgen: Jobba och Jobba.
Nästa helg: lördag träning söndag möte
Helgen efter det (v.5): Lördag tävling, Söndag hjälpa en vän med hennes gymnastik grupp.
Helgen efter det (v.6): ev jobba och jobba.
Helgen efter det (v.7): Tårtan middag o så...
Lär ju hända lite mer hoppas jag, men känns helt skummt när jag bläddrar i min kalender och ser allt detta. Men helgerna är skönare än veckodagarna!!

Hehe vet inte varför jag skrev det där här i bloggen, fick lixom bara lust.. Du kan ju anteckna om du vill^^
nu ska jag äta!


Kiss and Loove!<3


17 Januari

Ï dag är det 9 månader tills man fyller 20.. Det känns overkligt och vuxet! Jag kommer ihåg en dag när jag och mickis gick till skolan, då vi va 12-13 år. Vi pratade om att fylla 18 att man ä väärsta stor och vuxen då, jag säger bara; Vart tog alla åren vägen? Självklart har det hänt jätte mycket under årens gång men tiden har sprunigt föbi mig. Om någon frågar hur gammal jag är så svarar jag alltid 18, sen en stund senare så kommer jag på att jag inte alls är 18 utan 19! kanske inte så jätte stor skillnad men man kanse ska veta hur gammal man är och 19 är ett steg närmre 20! :O. För tårtan är det lyx hon fyller snart 18, önskar ibland att jag också skulle göra det! Men man rår inte för sin ålder^^.

Ja det var inte alls de där jag skulle blogga om, utan nu ska jag upp och ta en dusch och göra mig i ordning för min första jobbardag i en ny butik, där jag aldrig jobbat förut! Lite pirr och fjärillar har man i magen men det kommer nog gå fiint (: .
 

Kiss and Loove!<3


Just det!

Det här inlägget ska jag försöka göra bättre.. Av någon konstig andledning blir det alltid så flummigt och konstigt när jag skriver, men huvudsaken är uppfylld; den är läsbar! höhö. Som jag kanske sakt förut så trivs jag inte så jätte bra i min klass just för att ingen av dom har lärt känna mig och sen blir det sån himla grupp indelning.. Men nu har jag hittat min Tårta, hon och jag har det så himla kul tillsammans + att Saskis brukar hänga med i svängarna, och om vi säger så här så börjar jag verkligen att känna dom två på riktigt.. vi pratar om skolan och även massa om det som händer utan för.
I dag skulle jag och Tårtan ses i stan kl 12 för en skol uppgift men hon sms:a och sa att hon va för lat, då jag redan va på väg in. Men jag svarade att de va lungt så jag rörde mig hemmåt, evigheternas resa!..
Jag lyssnade på min älskade ipod och det är så att jag älskar rap musik som folk gjort själva (dom som KAN rappa), jag går ljud teknik i skolan och bara ÄLSKAR det, äntligen får jag testa vad dessa människor pysslar med,hur dom kilpper i hopp och mixtrar.. Senaste lektionen fick vi sjunga och sen lägga in ljud bakom.. Jag kan ju säga så här att jag är inte den bästa på att sjunga, men övar på att rappa hemma (omg kan inte tro att jag precis erkännde de där xD ) men jag vill verkligen lära mig det, fast egentligen.. enligt mig är rap ingenting man lärsig utan man bara kan det, och om man lyckas lära sig det så är det bra jobbat men jag tillhör nog en av dom som inte kommer lyckas.. men jag SKA kämmpa in i det sista!

(Tårtan och jag.. Dålig hår dag :(  )
Tårtan går också den här kursen så jag hoppas vi kan spela in något tillsammans hur förjävligt det än kommer låta! haha, jag rappade bä bä vita lamm sist, tänker hur det lät! Sen har jag ett mål att skriva en text om Beea, Neea och Seea sommaren 08/ Äkta vänskap slocknar aldrig. Får se hur det går med det här, men i alla fall... När jag lyssnade på alla dessa låtar, som alla olika människor har gjort så dyker det upp massa minnen. Först ville jag bara fälla tårar nästa sekund tänkte jag på hur fina minnen jag har med massa olika vänner och människor så det är inget att va ledsen över, men i stället kom det en glädie tår (a). Nu är det nytt år och det har börjat hyfsat bra, saknar Sanna och Becca. Becca träffa jag förra helgen men Sanna har jag sett 1 gång de här året och det va bara lite fort i stan. Men som jag skrev sist, alla har så mycket med sitt + att jag går sista året i skolan då jag har massa massor att hålla koll på. Hoppas bara på det bästa och att jag snart hittar nått jag vill jobba med.. Tror jag får släppa mina drömmar om barn läkare. Hur kommer man på vad man vill göra?..

Igår efter skolan åkte jag till Miicke och vi hade det verkligen helt underbart mysigt, och som vanligt ska alla rätta sig efter honom.. men i går va alla så trötta så han fick sina humör  svängningar ^^ haha, minst lika söt glad som sur :)<3


Kiss and Loove<3


Sommar minnen.

Läste precis beccas blogg.. Fy fasen vad jag saknar Neea, Beea och Seea
Det var vi dag som natt, skratt som gråt, äkta kärlek! Sitter och tänker på allt sjukt som vi gjorde.. Saknar den tiden, precis som becca skrivit så kommer skolan,träningar och sånnt i vägen eftersom att vi bor ju inte direkt nära varandra :( urs det suger! Men jag VET att vi tre kommer vara så fort det blir lov! eller det hoppas jag och önskar jag i alla fall in i det sista! Sen har jag gett ett förslag till Becca att hon jag, Sanna, miicke och Henrik borde hitta på något också. Men tiden räcker fan inte till längre.. skolan tar ALL tid! :( 
Älskar verkligen er 2 och vi MÅSTE MÅSTE ses snart!

men nu ska jag kiila..

Kiss and loove<3


Skola, dag 3

Tredie dagen i skolan i dag.. va vääldigt rolig.. massa bilder vart det, fluuum på lunchen.. "fotomodell" förfrågan om hår modell.. massa massor.
Lägger in bilder och berättar mer i morgon.

Kiss and Loove!<3


Det känns så sjukt rätt..


I dag är det fyra månader sen jag och micke vart tillsammans. Det känns bara så sjukt underbart och veta att han verkligen älskar mig och allt fint han säger värmer verkligen. Undermedvetet läste jag och paula i en tidning "piraja" som vi hitade i skolan. Då hon gjorde ett kärleks test, en fråga va "Du ramlar i skogen och bryter benet, vad gör han? a: börjar gråta och ringer 112 b: han skrattar så han kissar på sig (dom andra kommer ja inte i håg) men jag svarade b haha. En annan fråga va om hur vi träffades.. och den ända som passade in va att det gick til som en saga/på film. en annan va "hur kommer det sig att du gör de här testet?" a du är lite osäker på din parter, b du har håltimme och hade inget bätre för dig"  haha den passade klockret! Mina kompisar skrattade åt alla sjuka svar när alla frågor var besvarade räknade vi ihop vilken siffra de vart flest av, i mitt resultat stod det "go whit theflow och njut av de gemensamma fjärilarna ni har. De är sällan två personer möts och blir så här kära"  Även om det där är ett löjligt test så känndes det endå så bra, då jag kom på att de är våran dag i dag <3

Ni har kanske läst om hur vi träffades, det står lite flummigt i bloggen under "En historia." 
Det är verkligen slumpen att vi började att snacka frånbörjan.
Tack för det, han gör mig så glad och lycklig!<3

Kiss and Loove!<3

Härligt va?

Ja då är skolan, träningar och rejset i full gång. Precis som jag och paula trodde så är hela klassen vänner med varandra, efter dom varit ute och praktiserat utomlands. Vi kännde oss lite off men knasig som man är så hoppa och skutta jag också ^^ haha. På sista lektionen i dag sa läraren "och villka fick inte papper i går" mit huvud stanna till, igår? de va väl förra veckan? efter ett tag kom jag på att vi bara gått i skolan 2 dagar nu. sorgligt att man redan känner så. Men helgen va träning sen hem till becca och Saskia senare kom även stella så vi 4:ra myste även beccas mamma va med en stund :) mys mys! på söndag åkte jag till micke och senare skulle vi till Sara och gratta henne :) söndag kväll, jag somnade ganska fort men senare vaknar jag utav att micke viskar i mitt öra "jag älskar dig" och pussar mig på kinden, tror han gjorde det 2 eller 3 gånger sen vaknade jag. Då jag frågade va klockan var, halv 1.. fy fan jag skulle upp kl6, försökte somna om men det gick inte. Carina kom in och väkte mig, efter som att om klockan skulle ringa skulle micke också vakna. Det känndes verkligen som att jag precis somnat. Men jag staplade mig upp och skol dagen började med Religon.. fy urs, religon är något som en knäpp person kommit på och sen tror folk på den personen (svårt att skriva ner) mend e jag menar är att det inte borde va ett ämne, och i så fall borde det vara en kurs som man väljer själv att läsa! Men som tur är verkar läraren jätte snäll och gullig :), men så klart ska hon vara mamma ledig snart.. då lär vi ju få en sämre lärare.

Finns så mycket jag vill skriva ner, inte kunnat skirva på ett tag.
Men i dag har jag o micke 4:ra månader :D <3
Bara för det är jag hemma hos mig i dag, åkte till han i söndags och kom hem nu.
nej nu har jag annat att göra.


Kiss and Loove<3

Plåster på såret.

Måste bara säga att min pojkvänns mamma (Carina) Är så himla sööt!
Va hos tandläkaren vid 8 i morse och sen vid halv 10 tiden skicka hon sms och fråga hur det gått och hur ja mår. Hon har blivit som en liten extra mamma eller vad man ska säga.

För någon kväll sedan satt jag, Carina och Micke o snacka om hur det är att flytta hemifrån/flytta i hopp..  Vad som är bäst och roligast. Carina satt i fortöljen i hennes sov rumm och jag satt på sängen o micke på en kista med en fläd på. Riktigt mysigt och roligt var det. För bådde jag o micke tycker att man borde tröttna på varandra om man bor två stycken på liten yta.. att man går varandra på närverna tillslut. Carina log bara och svarade, man får se till att hålla fast vid sina egna intressen och om någon eller båda jobbar så ses man mäst på kvällen.

Efter det gick micke iväg en stund, men jag och Carina satt kvar och börja prata om stress. Jag har redan börjat stressa in för skolan, vill verkligen inte tillbaka dit! Då vi på något konstigt vis kom in på vad man äter när man är gravid, precis då kommer micke tillbaka och frågar vad vi pratar om. Vi berättade. Då han svarade att han vet precis exakt hur det är att vara på tjocken^^. Så plötsligt satt vi 3 där och pratade om barn och barnuppfostran, efter ett tag börja micke klaga på att han haft en dålig uppväxt! haha jo tjenamors!
(sist ja va där vart de kyckling med nudlar och wok, Carina fråga om jag gilla det.. då jag svarade att ja gillar inte varma grönsaker.. gissa vad den söta människan gör.. jo lägger lite lyckling o nudlar åt sidan i en egen stekpanna.) Hans mamma är verkligen en fiin mamma :). Finns alltid något att prata om och när vi är alla tre och i bland med Kurt.. Så har vi det alltid så mysigt och roligt. :) Ja, jag märker nu att de här inlägget kanse inte sa något vettigt.. men de jag ville komma fram till är att det är skönt att Carina finns här och att vi hjälper varandra på olika sätt. Jag och micke har aldrig,menar verkligen aldrig bråkat riktigt ordenkligt men om, säger bara om det skulle hända så vet jag att Carina skulle se till så att allt vart bra, plåster på såret, hon har förmågan att lugna ner mig i alla olika situvationer.

Så nu kan man säga att hon är lite som min och mickes psykolog, men att vi pratar om framtiden och inga problem eller så.

valfritt att läsa så lägger ut de här inlägget endå :P

Kiss and Loove!<3


Sista lediga dagen..

I går va det min sista lediga dag, då jag passade på att bara gå runnt i mjukis kläder och tofflor hemma hos micke.. det tragiska är att jag faktiskt inte tog ett enda steg utanför ytter dörren. Vid halv7-7 kom micke hem då vi käka mat och sen hade det mysigt med lilla cassandra, vi låg på sängen o kolla på tv med henne:) mys mys.

Idag gick jag upp nästan samtidigt som micke ( lite innan åtta) att de kan vara så SEGT-JOBBIGT-KÄMMPIGT-TRÖGT att ta sig upp ur sängen, Men lite fel att komma försent till jobb intervjuvn ^^ skulle va där kl 10 så var tvungen att åka senast 9 tio över 9. Och i morgon ska jag till TANDLÄKAREN :O :S men på ett sätt ska de bli skönt o få veta va de svarta prickarna är.. om det är 18 hål eller som syster sa, svarta fläckar som dom bara slipar bort. Urs varför är det så obehagligt att gå dit, det är ju inte direkt farligt. men men.. På lördag får ja sova lite i alla fall, träning halv ett och sover inte hos micke för han ska på hockey ^^ haha. Får se om jag tar mig till micke efter eller om det blir Sanna mys-pysig-stund <3
Söndag kan man egentligen inte sova länge på, efter som skolan ska äckla ner en på måndag!!! Men back to söndag xD då är de kalas för Cassandras mamma som fyller 34 :).. ömj vad vill en 34 åring ha? någon som har tips? :P haha.

Fikade med söta Paula i dag :D ojoj vad vi snacka mycket om allt möjligt.. och lite va faktiskt om klassen.. vi känner inte äns vår egen klass som vi gått i snart tre jävla år! haha. Men alla gillar inte alla och så är våran klass^^. Men jag tror och hoppas att hon o jag kommer ses även efter studenten :P<3.

Mitt bland alla dessa planer finns ett måste... Pelle, min bardoms vän som jag skrivit om i andra inlägg, kom till sthlm i dag och måste  SJÄLVKLART träffa honom! ;) efter 9 år så behövs det inte längre tid xD ^^. Nej nu ska jag va social med syster och sen sova, tandläkaren KL 8 i morgon :(


Kiss and Loove!<3


.Det senaste.

Det här inlägget får bli lite som en kalender så att det inte slutar som en bibel ^^.
Den senaste tiden har jag faktiskt varit massa massor med Micke ponken :) <3

Dec 28:  Jag och mamma åkte till Ikea och köppte en spegel till mitt rum :D sen hem och satte upp den och fixade i rummet. Efter det åkte jag till Micke :D.
Dec 29:  Jag och Mickis åkte till stan för att shoppa på rean, men jag hittade ingetalls :/ jo en klänning för 500 kr men hade ingen lust att lägga så mkt. (Den va inte på rea).
Dec 30: Jag och Mickis åkte till Skärholmen c, letade fortfarande klänning. Vi mötte Linda från ks :D så vi hänge runnt med henne, käkade också. Efter vi käkat sa vi hejdå till henne. Och Jag försökte hitta klänning, slutade med en hög kjol. Sen sa jag hej då till Mickis.. Jag tog t banan till micke och Mickis skulle hem. 
Dec 31:  Vi sov ut riktigt ordenkligt, sen hem till mig på fika med min familj + mormor. Och Micke fick träffa mormors extremt stora hund Zero, Leonberger är rasen ^^. Sen åkte vi till honom igen för att göra oss i ordning inför nyårs middagen hos Sara och Chrisey. Halv tre på natten gick vi hem till Micke och jag somnade nästan direkt :P.
Jan 1:  Micke körde hem mig vid 2 tiden för att han och Carina skulle stor städa lägenheten.
Jan 2:  Dejtade söta Sara :D efter det drog jag till Micke <3
Jan 3: Hem till mina kusiner på middag, "lilla julafton" fast vi är fler personer på "lilla julafton" än på den riktiga.. haha. 
    
Stor syster              Kusin Victor             Stor syster & Oscar
             
Lillasyster Lollo, Sjukt söt!<3   Jag & Miicke, *Host*
                                                       Ingen av oss ser ut som
                                                        oss själva.
 

En riktig rolig och mysig kväll, Älsk hjälpte Oscar med CS.
Jag och Vicktor spelade giutarr hero, sen kom även Lollo o Miicke :D
Puss puss på den kvällen :)
Jan 4: Jag och Miicke sov ut ordenkligt, mys mys! Sen när vi gick upp så fråga jag mamma hur våran Caffe automat fungerar, och sen gjorde jag caffe till han :P och de smakade tydligen perfekt :D. "Varige dag lär man sig något nytt!" Sen ville vovvarna ut i kylan ^^, gick själv för miicke ponken va trött och ville inte ut hehe. Efter prommenixen gick vi till bilen, som va IS kall och rutorna skulle skrapas.. men sån snäll människa som man är så tog vi varsin sida :D <3.
Jan 5:  Vaknade jag av att micke puss hejdå på kinden min (a) jag somnade om och vaknade nästa gång vid 11:30 då jag gjorde i ordning ett varmt skummbad :) Efter det gjorde jag frukost och kollade på ett program om folk som skippat tandläkaren i 5 till 10 år :S de va AS äckligt! Och efter som jag missade min tid förra året fick jag panik och bokade en tid åt mig ^^ hehe. Vid halv tre (tror jag klockan va) så kom Carina hem och jag började göra mig i ordning. (Skulle till JC och köpa kläderna som finns i de förra inlägget) och jag kom på att dom stänger kl 17 i dag, så skyndade mig iväg. Jag kom på att jag inte hade någon buss grej att åka på, då Carina sa att ja kunde ta hennes :D.
Efter att varit i globen och kommit hem, ätit och så.. Satt jag och lilla syster i hennes rum och flummade xD.. tex telen ringde men de gick inte o svara.. då vi börja säga:

"Hej och välkommna till familjen DAMP, vi är just nu ute
och har ett damp ut brott. Om du vill prata med någon i f
amiljen när vi inte har DANP så ring senare! Men om ni
är en jävla reklam snubbe så DRA ÅT HELVETE!! för det är
er vi är ute och dampar på!
Med arga damp hälsningar 
Familjen DAMP.
ps. Om det inte är en jävla reklam snubbe så ring senare igen!  
 
Hahaha fråga INTE vart vi får allt i från, men så där satt vi och skratta så tårarna börja rinna ^^ Urs vad underbart roligt man kan ha med sin lillasyster, vänner och syskon på samma gång! <3


Ja det vart nästan bibel varning men ville syssel sätta mig själv en stund ^^ Hoppas ni läser och kommentera gärna i mina inlägg :)


 

Kiss and Loove!<3


.Mer Shopping.

I dag när jag åkte från micke så stanna jag vid globen och köppte mina jeans och en tröja som ja la undan när jag prakteserade där. Och sån tur som man har va de lite rea på Jeansen.
 Tröjan, som ser lite konstig ut på bilden
men pallade inte ta 40 bilder på en tröja ^^

 Diesel Jeansen, som jag verkligen har
längtat efter.. Jag o Micke åkte dit i lördags men de fanns absolut
ingen p plats så därför fick det vänta tills Måndag.


Kiss and Loove<3


.Jul klapp.

Efter som att man har en sån söt/gullig/underbar och snäll m.m pojkvänn
så fick jag en jätte fin julklapp :D och därför får den ett eget inlägg (a) hehe.



Vad tycks?
Förutom att den är snygg (somjag tycker att den är) så är den otroligt sköön! :)


Kiss and Loove!<3

Shopping!!

I fredas va jag i stan med Sara,  inte sett henne på as länge.. Men människan reser runt hela tiden.
I torsdags kom hon hem från Paris och sen nu snart reser hon vidare. Men i alla fall, vi gick runnt massa i stan och jag köppte:
 Tre sjalar

 En GRÖN tröja :P
jag som alltid köper svart,vitt eller beige ^^

 och en blå vit randig låång tröja :)

Tog en bild på Sara när vi åt men den tog hon bort och sen glömde vi bort kameran :/ ehe :p.


Kiss and Loove!<3

Uppdatering...

Uppdaterar bloggen i morgon :P
Händer så mkt!
hoppas allt är toppen :D


Kiss and Loove!

2008 it´s over!

Helt ärligt så har 2008 varit ett helt äventyr.. mycket som  har hänt, verkligen!
Lärde känna  :D Sanna  genom ett pucko xD
hösten/Sommaren med Sanna och Becca..
Linda och jag på taket <3
 Linda, jag och Fia på fest, ramlade o halkade..
Linda och jag fiskbullar..
Cass, jag och Fia in till stan och festa.. Sparka på soptunnor och tog tillsalu skyltar (a) haha.
Knas mellan mig och Fia så nu är vi inte vänner längre :/, Men minnen finns alltid kvar..
och domär inte så några heller, cass och linda har också försvunnit, skummt men livets gång antar jag.
Fått en ny vän Sara :D
Hittat mina två barndoms vänner, Pelle och Daniela, som jag ska träffa de här året :D
Pelle kommer till sthlm och jag åker till Daniela i USA!
Mikkis och jag, vad ska man säga? :p
Lika så med Soffan! <3
Men det bästa är nog när jag och Micke ponken blev tillsammans (A) <3
Så klart har det hänt massa massor mer

2009- känns som att de kommer bli ett mer "vuxet" år..
Studenten :D men det blir = Börja jobba/plugga vidare.
 
Ett nytt år med nya äventyr! <3


Kiss and Loove! <3

Nyårsafton.

Jag och Miicke va på middag hos Sara och Chrisy, väldigt trevligt och mysigt måste jag säga. Nyår måste vara den bästa dagen på de gamla och nya året! God mat, trevligt folk, fina raketer.. Jag vet inte men hela stämmningen blir bara så perfekt, och i år fick jag fira med Miicke, förra året skickade vi bara 1000 sms o skrev gott nytt år och sånnt. Jag ville först dra vidare men sen när vi tog fram ett sjukt roligt spel.. alla satt och skratta så tårarna spruta så känndes det okej att stanna. Vid 12, när vi stod ute på loft gången så kom det massa ungdommar (as fulla så klart) nere på vägen och micke bara pekade på dom och sa "patetiskt! Jävla fylle ungar!" Vi alla bara skrattade, och jag började fundera på om det va så min kväll hade slutat om vi drog ut. Självklart kan det också vara roligt, men de va sviin kallt ute och vi hade nog så bra som det kunde bli :). Självklart tog Marco fram film kamera och börja filma, micke tog över och började intervjuva alla haha. Nej nu ska jag inte dra ut mer på de här! ;)

Älskar nyår!
Hoppas din nyårsafton va rolig och trevlig! 

Gott nytt år :D  

RSS 2.0