Förvånad?

I går försökte jag lägga mig skapligt tidigt, ja tro det eller ej men klockan var innan 10! Men min buss skulle gå 07:00 då jag måste gå ca 10 min innan. Självklart börjar jag o Miicke smsa as mkt, så som vi gjorde för år sen hihi (a) nä men de va gulligt. Jag har ingen aning om när jag slocknade, men klockan 04:30 vaknade jag av mig själv och va jätte pigg! As jobbigt, en timme sen skulle jag upp. Halvsov den tiden sen ringde alarmet, jag stängde av det för att de skulle ringa upp efter 15 min... Tror ni inte att den skiter i det, jag vaknade klockan 06:50 precis då jag skulle gå till bussen. Jag slängde mig upp kollade när näste buss skulle gå och sen skynndade jag mig. Så bra som jag är kom jag ca 1 min sent och lektionen hade inte riktigt börjat så jag fråga läraren om jag kunde hämta mitt block (jag skulle redovisa kognetiva perspektivet i psykologi)

Vi satt ca 5 st och vi tog mitt perspektiv först och det gick jätte bra. När alla redovisat sina perspektiv så började vi prata om olika fobier o hur en människa kan födas ond, det går inte in i huvudet på mig och en av dom andra tjejerna.. (Det sägs att Englas mördare är inte psykisk sjuk utan "bara" född som ond) Helt sjukt! Hur kan man sitta och säga så? han fick göra ett psykiskt test som visade att han va född ond, men hallå han har mördat ett barn?!. vart är värden på väg? Nej nu ska jag inte haka upp mig på den saken.

I övrigt så rullade dagen på, fick träffa TÅRTAN IGEN :D på reiligonen, som jag nästan somnade på. Vid ett tiden hade jag och Lisa "min" frisör bestämmt träff för att diskutera mitt hår xP stackarn ska tydligen skriva diagnås o så om mitt hår^^. Är lite närvös men hon verkar jätte snäll och duktig, lyssnar på vad jag vill och sen ger lite förslag! :)


Inte förvånad att jag försov mig. (men de va faktiskt mobilens fel!! )
Förvånad över att psykologin är så otroligt rolig varige lektion!


Nej nu tog de slut på ord, och inte så roligt inlägg. Ingen bild heller för ja sitter hemma hos Micke själv :/ han o jag blir tydligen ensama nästan hela kvällen, tomt och vad ska vi hitta på då? Carina brukar alltid komma med förslag^^.


Kiss and Loove!<3

Kommentarer
Postat av: Daniela

Ahh, jag älskar psykologi :) Din klass låter intressant ^^

2009-01-28 @ 07:52:27
URL: http://stuckinsideofyourhead.wordpress.com
Postat av: Jag Linnéa

Ja det är riktigt kul! :D.

Haha ja klassen den e rolig den ^^

2009-01-29 @ 11:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0