Då smäller det!.. nästan.

Idag vaknade jag vid 4, läste lite och sen lyckades jag sova till halv sju. Läste igen och sen gick jag upp och duschade. När jag duschat och klätt på mig så gick jag in till mamma och fråga när vi skulle åka. Vi va på ikea vid 12 tiden. Jag köpte mina två vaser och två mattor till badrummet. Sen åkte vi vidare till mio för att kolla på min spegel.. Det fans EN kvar! Den va lite sliten på baksidan och hade inge skydd på sig så jag fick 30% rabatt.. Tur att man är petig ^^

svettiga jag just nu.. verkligen niice, eller nått!^^

Vi gick även in på euro store där det fanns massa fina saker, men måste behärska mig så jag köpte bara en liten skål. Sen åkte mamma och fixade sina ärenden och sen va vi på g hem. Jag packa och fixa lite sen läste jag ut boken, den va SUPER bra Döder Gök av Kattarina Wennerstam. Rekomenderar!
Strax efter va det dax att åka till banken för möte. Mötte upp pappa där och sen gick vi alla 3 in. Det gick super bra allting.. Det ända är att micke har fått mig lite orolig över ekonomin, han är osäker och har fått med mig på dom spåren nu. Men jag tror att det kommer lösa sig när vi väl är där. Vi ahr kollat upp alla kostnader osv så det ska gå runt.

När vi kom hem från banken så fortsatte jag packa kläder och väskor. Vi grillade korv och sen började jag packa in i bilen. Nu är bilen FULL PACKAD!

Nu väntar jag bara på att det ska bli i morgon vid 11- halv 12 tiden då vi är på g mot lägenheten.. Vi ska till banken vid 9 och juristen vid 10. Men jag kommer vänta tills de ögonblick jag låser upp dörren till lägenheten.. Denna kännsla får jag bara en gång!

PussPuss<3


Ursch! Förlåt!

Jag vill blogga men på jobbet är det tungt och jobbigt.. Lämnar ju alla barnen nu. Har mycket med flytten, packar och grejar. Värmen tar död på mig, jag blir otroligt trött och seg så när vi går in lite fort för att hämta något så känner jag hur tungt huvudet och kroppen känns :/..

Idag jobbade jag 07.00 - 13.30.. skulle ha slutat vid 14 men skippade rasten och gick tidigare. På vägen hem gick jag förbi mitt "hemma" dagis, alla barnen vart super glada.. Dom sprang fram till mig och kramade om mig, vissa va DYNG blöta.. pga vatten spridaren ;) och så talade jag om att i morgon är det sista dagen vi ses. Alla baren såg jätte besvikna ut. Ett barn kramade om mig extra hårt och fällde en tår <3..
Väl hemma så bytte jag om och sen åkte jag och mamma till Ikea.. Det tog sin tid även om jag visste exakt vad jag skulle kolla på. Handlade på Ica maxi, träffa en kolega.

Nu ska jag sova men nu har jag lämnat ett litet inlägg! ;)

PussPuss

Haft mycket ^^

Ja precis, varit lite mycket på sista tiden..
Onsdags så fick jag massa fina presenter och blommor av barnen på jobbet <3
Vart lite tårögd måste jag erkänna. Mot slutet av dagen så kom mamman så jag fick skriva på papper.. Sen kom pappa som bär-hjälp med mina kassar och blommor. Väl hemma så åkte vi och handla.

Torsdag rengn och oska! :( wiggo va as rädd så fick ringa jobbet och säga att ja kommer lite senare.. Vill inte lämna en skakande hund ensam. Men nä jag väl gick så SPÖRENGNA DET och blåste så jag såg typ inget.. paraplyet vek sig åt fel håll.. Efter som att jag inte såg något så klev jag i massa djupa vattenpölar...
Väl framme va jag dyng sur! Skor och strumpor in i torkskåpet. Jeansen och tröjan va jag tvungen att ha på mig.
Det va nästan inga barn, vi va 4 fröknar och 6 barn på min avdelning.. Så vi pysslade jätte mycket. Jag gjorde ett låångt halsband :)

Jag slutade halv 4 då jag gick hem och började städa lite, min kusin victor va här. Efter att ha städat kolla jag lite på film med honom. Lollo stack till Björta och jag började med maten.. Micke kom och victor åkte hem en stund senare.
Mot kvällen så gick jag och micke med hundarna runt hanvikensskola värdens mysigaste kväll/prommenad.. När vi närmade oss skolan så tog Micke en pinne och jag släppte wiggo. Åh vad glad wiggo vart.. Micke lekte med honom och jag kasta lite pinnar till Max på sidan av x). Vi sprang runt på skolgården.. Klätrade i klätterstälningen, gunga på en vick gunga och sen började vi gå igen.. Micke gick bakom mig och höll om mig och pussa lite på mitt hår x) haha. Sen hade vi såklart lite smisk krig med hund-kopplen!
När vi är på gångvägen började det små regna när vi kommer ut på min gata regnar det massor. Jag släpper hundran. Micke och hundar springer hem och jag joggade efter och gick in i garaget för att öppna altandörren åt killarna. Pappa gör om i hallen så vi får inte gå där..

Vi satte oss i soffan men vi båda kännde oss super trötta så vi gick och la oss :)

Fredag - Midsommar
Vi gick upp vid 11 (tror jag), jag kom på att vi hade glömt köpa några saker så vi åkte till centrum. Sen tillbaka hem då vi började fixa vid ute platsen. Dukade och sen började vi fixa med maten.. Micke skala potatis och lollo gjorde röra som skulle ligga på köttet så jag tog en dusch. Sen fick jag sätta in potatisen i ugnen och därefter steka köttet. Lollo gjorde välkomst drink och sen började folk att trilla in :)
Hade en super mysig midsommar med pojkvänn och vänner <3
Vi tjejer vann på kubb BÅDA gångerna xD

Lite uppdatering.. Mer kommer ikväll..
PussPuss


GoodBye my lovely children :(

Dom här dagarna har jag verkligen inte kunnat sova. Så jag har inte gjort så mycket pga trötthet.
Måndag jobbade jag till 18:15 ca så det va bara hem och börja med maten till lollo och pappsen.. själv tog jag veg mat.
Tisdag började jag 07:30 och slutade vid 3 men vart kvar lite längre efter som att vissa barn och personal kommer jag inte träffa mer :(.. Va en rolig sommar jobbs kille där också haha as skön! Han lekte doktor med barnen och dom va LUNGNA! Jag som gått och trott att dom vildaste aldrig kunde va stilla! höhö
Sen gick jag till centrum och köpte en blomma till en mamma som hjälpt mig med jobb. Systemet och sen in på ica och H.M. Farfar kom och hämtade mig, kusse victor och farmot va med :) vice är som min lillebror.. vi beter oss som syskon, det är HAN som börjar!
Efter centrum så pkte jag hem, vice stanna hos mig och han klappa på alla djuren här hemma x) och sen kom faster och hämtade honom.

Onsdag - Idag.. Gick jag upp FÖÖÖR tidigt! men han då bädda rent, fixa med tvätt och lite annat. Idag va en JOBBIG DAG! fick säga hej då till 5 st barn som jag haft ett år nu.. en av dom har varit väldigt mycket med mig.. en liten svans så de kom någon liten tår när jag hade honom i famnen och kramade honom massor och läänge.:,(
Jag skrev på papper för nya jobbet idag, mamman som hjälpt mig hade med sig dom. Pappa kom också till jobbet för att hjälpa mig att bära mina blommor och presenter som jag fått <3
Sen hem och typ vände.. åkte till centrum och handlade glas, mat och systemet x) men vi delade upp oss :p.

Imorgon kommer micke hit och jag jobbar 9.30-16 så det blir en skön dag. Förutom att det är sista dagen på den förskolan i morgon, fast där har jag bara varut 3 månader ca.

Jaja massa babbel om jobb osv. men det är det som har varit mitt liv just nu för att de känns otroligt jobbigt att lämna allt! (kolegor, barn och chefer)

Nu är det NIO dagar kvar till flytten! ^^ hihi

Så nu ska jag läsa lite!
PussPuss

Regn - Typiskt!

Idag vakande jag klockan 4 på morgonen. Kunde inte somna om så jätte bra. Så har läst lite och vilat. Jag vill att det ska vara sol idag! Vi har avslutning med gymnastiken då vi skulle spela brändboll och grilla. Men det ville tydligen inte vädret :( Idag är det en sån där dag när man ska krypa ner i soffan och kolla på en mysig film.

Får jag göra ikväll efter avslutningen. Det som känns smått läskigt är att jag vet inte om det här är en av dom sista gångerna jag träffar tjejerna.. Jag ska försöka att fortsätta i höst. Annars får jag åka dit i början av terminen och säga hejdå.

Hade tänkt ta en mysig prommenad till träningen, men har ingen lust att gå i tyg skor i det här vädret så kattis hämtar upp mig 11:15.

12 dagar till flytt! hihi

PussPuss

Lördag. Red riding hood

Micke kom igår kl 2 på natten hihi. Jag är så otroligt glad att han ville komma och sova hos mig :) hihi. Jag undrar hur det kommer kännas att sova med varandra varje dag sen. Just nu känns det helt underbart :D

Jag gick ju med hundarna mitt i natten också men de va så skönt. Dom fick springa fritt vid hanvikensskola och wiggo såg ut som en kossa som får springa ut på sommar betet! höhö. Väl hemma så hade pappa kommit hem. Vi pratade om massa roliga saker.. Han minns inte det i dag xD.
Efter prommenaden så kröp jag ner i sängen och började titta på Red riding hood, den va faktiskt bra. Just för att man inte kunde gissa slutet. Efter lite mer än halva filmen så kom micke ponken. Vi (jag) kollade klart på filmen och sen pussa jag på honom och sen somnade jag också. Jag vaknade före honom.. Fick PANIK när jag kolla på klockan 13:40. Vad hände med morgonen??

Vi MYYSTE och MYYSTE, sen gick vi upp och sen åkte vi till centrum och handlade mat, tackos. Hem och micke och pappa drack kaffe och jag te. Inte långt efter så började jag med maten. Lovisa kom hem och så åt vi. Micke plocka ihop sina saker och jag gick med ut till bilen där vi pussades 100 gr och han sa älskar dig (A) hihi. Han kommer till mig på torsdag, så "bara" fem dagar hihi.

13 dagar kvar till flytten :D

När micke åkt så började
jag med ett brev till föräldrarna på ena förskolan där jag varit längst. Nicole ringde och fråga om jag skulle komma på hennes fest men har avslutning med gymnastiken i morgon och den vill jag verkligen gå på och vara pigg. Men vi bestämde att vi ska ses en annan dag. sen ringde fia och vi snackade väldigt länge hehe. Brevet har tagit TIMMAR men nu tror jag att det är klart. Lollo fick läsa nyss och hon tyckte de va fint skrivet :)

Nu ska jag fixa med tvätt.. Mamma bortrest! höhö

PussPuss<3


Easy A

En helt okej film faktiskt, jag trodde den skulle vara as töntig men den ger endå ett bra intryck på yngre.. Att ljuga och luras blir bara en längre väg..

Nu ska jag ta en prommis med hundarna och sen hoppas jag att Micke och Lollo kommer.
Börjar bli tråkigt att vara ensam. Ehe

Wiggo och jag kollar på film i väntan.. Max sover x)

PussPuss<3


Jobb rullar på.

Ja det rullar på för fullt just nu. Idag ringde chefen från intervjuvn och fråga hur mycket jag kan jobba i sommar och om jag ev kunde hoppa in hos henne istället för att vara där jag är, men det går inte och jag vill vara här nu för i dag började det kännas ännu mer att snart är det dags :(.

Men otroligt kul att hon vill att jag börjar på en gång så nu ska jag jobba där två veckor i juli och sen sem dom två sista veckorna ;) Känner att jag behöver lite vila. Men det va helt okej för henne så båda nöjda hihi. Idag på jobbet va det ganska kul endå, även fast det regnade. Dagen va lite små rörig men barnen är trötta på fredagar så de va väldigt mycket bus och skrik. Jag fick en present av mina kära kolegor :') vart så otroligt glad för den. Det är en ljus-stake som man hänger i fönstret. Fick även ett kort där alla barn och personal skrivit sina namn.

Jag jobbade kvar sist på min avdelning så jag gick över med dom till den andra avdelningen och sen kom Baka. Jag, Demi och Daphni gick hem till henne och jag fick lite köks saker :) hon körde hem mig + sakerna och tjejerna fick klappa kaninen Harry och så fick dom en varsin glass :P (lollo är kanin vakt och marsvins vakt)
Sen sa dom hej då och jag o lollo gick in.

Looodis jag just nu x) höhö inte vackert. Men fredas mys kläder på!
Sitter vid datan och kollar priser på sl kort, då ringer käraste Julia.. va evigheter sen jag pratade med henne så det va otroligt gulligt av henne att ringa mig, hon grattulierade mig för jobbet och sen prata vi om massa annat också :D hihi.

Nu har jag varit ensam hemma väldigt länge, köppt ett busskort för typ 7000:- :s men då behöver jag inte oroamig över att jag inte har råd att köpa ett. Måste ha så jag kan åka till jobbet så det börjar gälla samma vecka som jobbet :). Väntar på att micke ponken ska komma, han kommer i midnatt någon gång xD han ska ev hämta upp lollo på vägen haha. Mamma är i England och pappa på firma-fest ^^

Ska se två filmer (om jag hinner) Easy A och Red riding hood :p frågan är vilken jag ska börja med.

PussPuss<3



Det trodde jag aldrig..

Jag gick upp vid 5 tiden, tog ut hundarna och sedan fixa mig i ordning. Kl 06.52 tog jag bussen in till stan.. Somnade nästan på den för att de känndes så långt. Men väl i centralen råkar jag gå en omväg till t banan.. Men den kom nästan på en gång. Sen irrade jag om kring i evigheter frågade först en kille som sa att jag skulle fortsätta rakt fram... Inte hur långt doc så efter ett tag så frågar jag en ny kille. Han va as trevlig och kolla så jag va på rätt sida och hjälpte mig att kolla åt vilket håll jag skulle gå åt..

Det va nästan omöjligt att hitta, det låg på en sida på ett hus direkt efter en bro.. Svårt att förklara. Men rätt kom jag. En kille låste upp dörren (ingen som öppnade när jag ringde på) han frågade vem jag skulle träffa. Jag fick sätta mig ner i en soffa och vänta. Mamman som hjälpt mig fixa jobbet kommer ut med chefen. Chefen och jag pressenterar varandra och jag hinner bara byta några ord med mamman. Intervjuvn va lite små läskig men jag försökte svara så bra jag kunde och verkligen säga som det/jag är.

Ett sand slott som jag och några barn gjorde :)
I slutet så berättar jag att även en annan förskola är intresserade av mig. Då hon förklarar att jag redan är säkrad jobb i 6 mån på deltid men att det garanterat kommer öka till heltid. Jag vart riktigt chokad och glad och förvånad m.m på samma gång så jag visste inte vad jag skulle göra. Efter intervjuvn så tackar vi så mycket och jag rör mig mot t banan och åker till jobbet. Ringde micke på vägen men inget svar. Ringde honom senare på dagen och berättade, även han lät super glad :) hihi.
Trodde inte att jag skulle få svar så där på engång

Minns ni hur kul det va med gegamoja när man va liten? :p
Så nu känns det otroligt kul att få pröva att jobba där. Det är en förskola som satsar på barns hälsa. Att man ska ge barnen rätt syn på mat och träning. Att det inte ska bli för lite eller för mycket av något av det så jag kommer ha huvudansvaret för gymnastiken som är 2 gn i veckan :D hihi.
Trodde inte att jag skulle få ha huvudansvaret för gymnastiken

Nu ska jag Fixa klart i mitt rum och lollo har klippt mitt hår så ska sörja lite också.

PussPuss<3


Då närmar det sig.. Bara för att vi är som vi är.

Ett barn på Förskolan sa idag igen (han sa det förra veckan också) "Linnéa jag har saknat dig i några dagar nu när du inte va här" Han är så otroligt gullig. Sitter bredvid mig, han är stor kille nu så han behöver inte sitta i knät längre. Förutom när han är ledsen eller vill mysa. Hihi <3 Det är han som gör det mäst jobbigt att säga hejdå snart :'(. Men även alla andra barn också. Har haft dom i lite mer än ett år nu och det känns som att jag har haft dom MYCKET längre. Det närmar sig att säga adjö

Bara för att vi är som vi är<3



Det börjar närma sig flytten nu också, jag har redan fått hem räkningar för hyra och p-platsen för juli och augusti. Det känns så overkligt fortfarande. Men det är snart helg och sen midsommar, helgen efter flyttar vi. Så det börjar även "ta slut" mellan mig och lillasyster. Det känns fruktansvärt jobbigt. Alla våra spel-mys-te kvällar. Alla nätter jag har gått in till henne, eller jag har sms:at att jag behöver henne så har hon kommit. Jag tänker så otroligt mycket på jut dom här senaste åren. Men även kommer massa minnen från vi va små upp i huvudet. Det är en sån konstig kännsla att jag nu är vuxen.. Eller ja, mer eller mindre. Vad hände med barndomen? men framför allt vad hände med ungdomen? den bara försvann.. Så nu är det bye bye "busigheter" och snart dags att säga adjö till villan som jag växtupp i och levt alla mina 21år i. Eller ja vi bodde i lägenhet tills jag va 2 år x).
Det närmar sig att säga adjö till min villa och lillasyster



Nu måste jag verkligen sova. Ska upp AS tidigt i morgon. Arbetsintervjuv kl 8.00 inne i stan.
Haha bjuder på dessa bilder för att bevisa att INGEN är som oss! Vi är som tvilingar, när en får ont så säger den andra aj x)

PussPuss

Lycklig - Men endå inte helt ok.

Jag förstår ingenting just nu. Jag känner mig lycklig över hur bra det fungerar mellan mig och Micke.. Så här bra har vi nog aldrig haft det. Vi har börjat ringa varandra minst en gång om dagen, och även sms :) hihi det känns otroligt kul och jag mår verkligen bra av det. Men magen och kroppen håller inte med..

Har haft ont imagen samt andra problem med den i över två veckor nu :( Försökte trappa ner på anti medecinen men det gick inte alls bra så jag fick gå tillbaka till vanliga dosen igen. Jag började drömma jätte mycket, sov otroligt dåligt igen och gick/går på hel spänn så idag blir andra dagen som jag tar full dos igen.

En bild från i lördags kväll :)
Haha idag frågade många på jobbet varför jag har så mycket blå märken på mig.. Det är ju mickes fel xD oj vad dom kolla konstig först men sen förklarade jag :p hahaha.

Idag vaknade jag halv 7 och skulle gå tio över så fick stressa lite. Dagen kändes som en evighet och väl hemma så tog jag ett fot bad och sen va det dax att åka till träningen. Urs tiden mellan 3 och 6 försvann bara.
Nu har jag tagit lite mer avslagen cocacola som till och med läkaren säger är bra för min mage. Urs jag som HATAR cocacola men men det vart bättre i går så hoppas det forsätter så.

Nu måste jag krypa ner.

PussPuss<3


Oj vad det går undan..

Ja när det gäller vissa saker.

Idag vaknade jag av mig själv vid 5 tiden och va väldigt pigg. Vid 6 tog jag en dusch och sen slappade jag vääldigt länge, började 9 idag. När jag gick hemifrån började jag känna mig konstig :(, bet i hop och tänkte "jag behöver pengarna, jag behöver pengarna" men när klockan va 12 orkade jag inte längre.. Ringde mamma så hon kom och hämtade mig.

Vi åkte och handla.. Gick ju så där efter som att jag kännde att jag behövde gå på toan hela tiden. Satans magkatarr! Men tror jag är nervös, orolig, glad,  nyfiken osv på hur det ska gå när vi flyttar. Samtidigt känns det helt overkligt fortfarande.. Trotts 6 st packade flytt kartonger.

Haha mooongo nummer one! höhö xD

Vi åkte för bi
bauhaus också, mamma skulle ha något så jag köpte färg till mina lerkrukor, blå och vit färg fick det bli. Hittade en brevlåda på rea.. en sån där med lås som står på marken. Den fick det bli också. Ringde så klart micke och fråga :p

Väl hemma åt jag lite och fick dricka avslagen cocacola. jag som avskyr den drickan. Men måste erkänna att den har hjälpt varige gång. I alla fall någon timme frammåt. Sen vilade jag lite och sedan målade jag 6 st krukor :). Ser att jag har ett missat samtal och nya mail. Kollar mailen och skickade in alla papper till förskolan i skogås. Kollar samtalet på mobilen, de va en mamma från en förskola som jag jobbar på.. hon hade pratat med sin chef och så bokade vi in en arbetsintervjuv, neeeervööös!!  sen vilade jag igen och tog en ipren. Mamma och pappa hade några vänner på middag, åt och fikade med dom sen la jag mig i mitt rum.. Ringde och pratade med micke en stund :)

Nu ligger jag i sängen och det känns som att huvudet ska sprängas :S och jag som ringde på eftermiddagen och sa att jag kan jobba i morgon. Får se från den ljusa sidan, jag slutar klockan 3 ;).

ARTON DAGAR KVAR! :D

PussPuss<3


Student, mysiga dagar!

Då har sysslingen maddus tagit studenten :) Jag gick från jobbet vid 1 för att gå hem till farmor och farfar. När faster kom så gick jag, farmor och faster till utspringet. Det va så kul, studenterna såg så underbart lyckliga ut! precis som dom ska! ;)

Efter ut springet gick vi och kolla när dom åkte iväg med flaket. Jag sa hej då och gick till centrum för att handla på systemet. Baka va så underbart snäll och hämtade mig med bil, mamma hade våran på jobbet. Väl hemma börjar jag plocka och fixa lite. Sen ringer micke och säger att han är här :) vi slappar och sedan byter vi om och tar en dricka i köket med lollo. Sedan börjar vi 3 gå mot skogsängsvägen, där studentmottagningen skulle vara :)

Otroligt mysig kväll, men bådde jag och micke vart trötta tidigt. Vid 12 gick vi hemmåt... Kommer ALDRIG glömma den prommenaden hem (A) <3 Han gick och sa att min rumpa är hans. Att han äger mig :P då jag sa samma sak tillbaka då han sa att de va självklart. Sen gick han där och små reta mig.. Knäpte upp ´MIN BH och vägrade knäppaden, tur att vi va nära mitt hus!.. Vi va på en gång väg och inge folk och klänningen höll kvar den x) haha. Väl hemma hade vi det hur mysigt som hällst, vet inte äns hur jag ska beskriva det med ord.. Men han berätta att han sakna våra super gulliga sms, saknade mms bilder och våra super långa samtal <3 Jag som trodda han glömt hälften av det (A). Han berättade även att han längtar jätte mycket tills vi flyttat.

Jag vart/är så otoligt glad över allt han talade om, visste att han ville men inte hur glad och stolt han är över allt vi har haft och att han hoppas på att vi håller ihop. Vilket jag också hoppas, så klart.

Lördagen vart att sega, misshandel av Linnéa.. haha har hur mycket blåmärken som hälst x) men jag vet att han hatar att bli kittlad så han fick tillbaka ;P Vi skojar ju såklart bara!
Jag koka kaffe och fixade frulle åt oss. Farfar kom på besök. Jag duscha och sedan gick jag och Micke med hundarna MYS!!! Vi gick förbi hos kusinerna och vart bjudna på fika, farfar kom också dit hahaha. Sen gick vi hem och gjorde oss i ordning sen åkte vi till Helena och Mats på middag. Va super mysigt det också. Micke körde hem mig, lollo och våran bil. Mamma och pappa stanna halva natten. Micke och jag pussa hejdå och krama o pussa hihi. Sen vart de massa gull-i-gull-sms (A). Haha nej nu får jag ge mig!

Jag bakade choklad bollar.. orkade inte ta fram något recept så jag hällde i lite mrgarin, strösocker, havregryn, oboy, vatten, mjölk.. Haha dom vart as goda! Jag och lollo åt dom och kollade på film. sen sa vi godnatt och jag läste några sidor i boken.

Idag ska jag och mamma åka till farsta. Jag måste ha nya Bh:ar pga växt ur alla andra :( Inge kul inte! Andra tjejer skulle förmodligen vara glada men för mig känns det obehagligt.

Lägger in bilder senare!

19 Dagar KVAR! :D

Puss Puss<3


Det är overkligt!

Den här helgen har varit så sjukt underbar. I torsdags åkte jag till micke och grattade honom, han träffa lite av hans släktingar. Fredagen jobbade han så jag va med hans mamma, vi åkte till skärholmen och kolla runt lite och avslutade med en mysig fika. Jag köpte dricka till Micke, han fick en captain Morgan av mig :) Efter alla gått och vi ätit middag och börjat slappa, micke tyckte de vart så segt så vi åkte och hämtade chrisse på paintballen och sen åkte vi till skogås så att micke fick se :)

Väl hemma så hade jag erbjudit mig att laga maten så jag gjorde en typ av fylld fläskfile. Micke kom och vi åkte till Mio för att kolla på en soffa, men den va inge bra alls! :( sen gick vi runt i lite andra butiker i heron. Mysigt och kul. Hemma hos Micke igen så åt vi middagen och OJ vad micke tyckte om den :D.

Lördag så duschade jag och bytte om, vi åkte och gratta filippa 1 år :) va där väldigt länge. Jag och Carina tog en prommenad med Lippan (filippas smeknamn) i vagnen, det va super mysigt!
Tillbaka igen så åt vi senare middag och sen åkte vi hem. Vi slappade bara i Mickes rum, han va på g med att jävlas med mig! Kasta bollar på mig, slog mig med någon pinne när jag låg och läste så smög han på mig..

Filippa 1 år! :) <3


Söndag åkte vi med Kurt och Carina till två olika kyrkogårdar på vägen till den ena stanna vi vid plantagen och Oj vad jag kollade på blommor, micke väntade faktiskt på mig när jag stanna och kolla på vissa blommor :p.
Efter det så ålte vi till något köp-grej i bromma. In på XXXL as stor sportbutik med ALLT typ. Sen gick killarna in på stadium och jag och carina på Bolagret :). Hitta ett bord där. Jag och Carina gick till stadium, båda två hade hittat skor. Jag går fram till Micke och öppnar kartongen... Oj vad arg han vart, jag kasta kartongen på honom och går där ifrån. Han märkte att jag vart arg, vi har nästan aldrig bråkat med varandra Live, utan mer via sms. Sen va han vääldigt mjuk och snäll när han pratade med mig eller kommenterade något jag sa osv.

Vi köpte bordet på bolagret, det va halva priset i hela butiken. Men det vart "bara" bordet.
Vi stannar och ska handla mat på vägen hem, ingen har förslag så jag erbjuder mig att göra min kyckling i ugn, den tyckte alla om :D alltid kul att höra, Carina sa "att du inte har laga mat här förut, du gör jätte god mat". Känns dumt att lägga ut det här i bloggen men det är för att jag är glad och inte för att skryta eller något liknande, verkligen inte.

Efter maten gick vi in till grannen Sara, cassandra och Chrissy. Vi slappa, sen gick micke in till sig för han och chrisse skulle spela data. Så jag och Sara gjorde armband med massa olika pälor, även cassandra va me :). sen in till Micke då Carina fick ett armband av mig, hon vart jätte glad, det va verkligen hennes stil. Sen la jag mig på sängen vid micke (fast han satt i sin fortölj vid datan xD) och jag läste i min bok Döder Gök, super bra faktiskt.

Lyckades få en bild på Miicke, kanske inge bra men svårt att fotta..
Sen sov vi, när vi vaknade va jag på g. Helt sprallig och bara retades och peta på honom haha, en bus morgon va det! Han går upp före mig och sen kommer han in med Topsy, ena katten, sen går han igen då jag ropar på honom.. Han hör inte, jag ropar igen.. Carina hör att jag ropar på honom, han svarar och undrar vad jag vill.. Jag frågar om han är taggad på att åka till Ikea. Han svarar nej, men då jag säger tillslut att jag inte kan tvinga honom. Men det tykte han at jag redan gjort.. Efter frucksot och duschat hår + fönat det, så åkte vi till Ikea och vi hade det hur mysigt, trevlig och roligt som hällst :) <3

Efter Ikea så åkte vi till Tyresö, stanna i centrum för att handla lite till mig. Hårfärg + lite mat.. Vart baugett som jag köpte till soltorkade tomater och fetaost. :) Väl hemma, när jag pussat hejdå till micke så började jag ränsa i mitt rum. Plocka ner saker i kartonger och så. För jag kom på att jag har fullt upp nu dom här helgerna så fick passa på idag.


Det känns så overkligt att vi gjort allt det här, att vi ska flytta snart, att vi började prata 2007 :O Det känns verkligen overkligt allt ihop!

Det va min helg det.. Väldigt mycket men men :p

PussPuss<3


mycket nu

Tre dagar sen jag bloggar, Urs dåligt! Men har fullt upp. I onsdags va jag med tjejerna, spruta med vatten pistoler :p haha. Torsdag va jag hemma, duscha o fixa. Gick till pappus o baka. Bara pappus hemma, de känns lite konstigt när det bara är han hemma. Jag och baka har en jätte bra relation, vi pratar o skrattar. Så jag går dit för att träffa baka, tjejerna och tina. Igår fyllde Micke år, pappa körde mig till honom. Efter middagen och lite vila så åkte vi och hämta chrisy och vidare till skogås. Micke ville se hur det ser ut där :) Nu jobbar han och jag ligger och slappar i sängen haha. Jag och Carina ska gå till skärholmen och fika, hon smsa mig igår kväll, fast vi va i rum vägg i vägg. Micke ropa in henne. Då hon säger att hon saknar våra fika stunder och även våra samtal som kunde hålla på i timmar. Tyckte verkligen de va gulligt. Då jag också tänkte tillbaka några år. Puss puss

RSS 2.0