Mysig dag med Mickes mamma.

I dag gick jag upp vid tio. Jag och Carina åt fruckost och sedan tvätta jag håret. Vi tog en prommenad till skärholmen (satan vad varmt det va 25 grader i skuggan!) väl framme så letar vi efter det hin ville ha och jag lmnade tillbaka en kjol. Senare stötter vi på en försäljare.. Han va helt galen! Men vi lyssnade för ovanlighetens skull på hans "skit snack".
Efter det kollade vi runt lite och avslutade med en fika och efter det vart det att handla mat på ica. De va strul med bussarna så vi tog t-banan. Micke ringde till henne (min va kvar hemma hos dom på laddning) han undrade tydligen hur jag skulle göra och de roliga va att jag hade precis bett henne fråga honom om det x)

Jag vart chockad, han ville prata med mig :O höhö. Så snacka vi ett tag och han sa vad han tänkt göra ikväll men att jag fick välja, så sa ja att de va upp till honom.. så höll vi på ett tag, till slut sa jag att jag hör av mig om hur jag gör.

(flummig arg bild typ men men (x  )

Ringde till honom någon timme senare (HAN SVARA :D )och sa att jag bestämt mig för att åka hem så han kan va med sin granne och så som han planerat.. De gulliga va at han sa "Men aha, vad ska du göra i kcäll då? -juste din lillasyster är hemma va?".. Jag svarade att hon va hemma och att jag inte ska göra något spc.. Han "Ja men så att du inte är helt ensam men då kan du va med henne".

Känndes skönt och gulligt att han 1
ville prata med mig i telen och inte via hans mamma.
Han svarade när jag ringde.
Han ville inte att jag skulle bli helt ensam.
<3

När jag kom hem så började jag med maten, sen kom fia över när vi ätit klart gick vi och posta ett brev och sen hem till mig. Jag ringde och tackade nej till försäljaren och strax efter gick fia.

Nu ska jag duscha av mig och så, känner mig as äcklig!
Puss Puss<3


Måndag - Huvudverk.

Jag vaknade till när Micke gick upp och pussa hejdå. Jag lyckades somna om ovanligt fort. Men fönstret va öppet och de va massa fåglar ute försökte tänka bort dom.. det gick ett tag tills jag började höra en massa barn utanför. Då stängde jag fönstret. Sov lite till men inte den där bra sömnen utan den oroliga, dåliga sömnen.

Vid 11 hörde jag att hans mamma va uppe så jag tvingade mig själv att gå upp. Vi åt frukost tillsammans och senare åkte hon och mötte Madde och barnbarnet Filippa. Jag har bara vilat, suttit vid datan och tagit det lugnt. Huvudvärken har släppt lite.. Men känner mig dum som suttit inne en sån här varm sommar dag, men man kan inte må topp varige dag..

På tal om de så kommenterade micke att jag väldigt ofta får sån här konstig huvudvärk, det har han fullständigt rätt i, så han börjar tycka att jag sak göra en undersökning. Lääskigt men kanske behövs om det fortsätter så här.. Men för att prata om något roligt...



Jag beställde en bikini idag :D höhö - Tror inte jag passar i den
men får pröva den när den kommer.

(Inga bilder eller så efter som att jag är hos Micke ^^)

Puss Puss<3




Söndag - Micke kom på besök :)

Micke kom hem till mig, vi slappade på tomten. Hundrana va med, jag vattna blommor och Micke gräs, buskar mig, hundar och sin bil.. Jag och hundarna uppskattade det inte så där super mycket. Vi åkte och handla mat, det fick bli pasta sallad med baugett till, lollo ville ha suhshi så det gick vi och beställde efter vi handlat klart.

Sen hem och laga mat, det vart väldigt gott :D.
Efter vi ätit spelade vi kubb, först jag och Micke mot lollo (lollo van) och sedan jag och lollo mot Micke (Micke van).. jag vet inte varför men känns som att jag för otur med mig? höhö xD.

Vi plockade ihop kubbet och gick in och satte på madagaskar (jag hinner aldrig se klart den o jag gillar den!) men strax efter så vart både jag och Micke trötta. Han frågade om jag ville med, så blev det. Jag packade lite saker och sen åkte vi hem till honom.

Jag va väldigt seg och började känna mig tung i huvudet. Vi la oss vid tio tiden, jag somnade fort men vaknade så där 27 miljoner gånger.

Va en jätte mysig dag och kväll, Jag sa godnatt och fick den sötaste pussen ever! ;)

Puss Puss<3



Midsommar 2010.

(började med inlägget igår, han inte klart så fler bilder kommer.. är hos Miicke ^^ )

Japps då har vi firart midsommar. Gick upp vid 7 i fredas och gick ut med hundarna. Vid nio kom Farmor och Farfar, dom hämta mig och hundarna :). Resan tog ca en timme. Vi tog det lungt, spla lite fotboll, hoppa studsmatta och lite så (jag och kusinerna alltså).

Jag och Faster gjore en midsommar stång. Tyvärr så hittade jag och kusinerna nästan inga blommor :(. Men en fin stång blev det i alla fall :D.



Wiggo och Max, så där vacker vart våran midsommar stång :D

Maten dukades fram vid halv två tiden. - Tror inte vi gjort annat än att ätit och fikat!!


Faster, Farmor och sedan Johans mamma Eva (vi alla kallar henne för mormor eva)


Kusin Oscar och Farfar<3


Wiggo <3


Tårta :P

Kusin Victor <3 :)


Oscar igen :)

Senare på eftermiddagen gick vi ner till vattnet (dom har vatten tomt men en liten bit att gå) max badade som en galning :D medans Wiggo bara gick i och svalkade sig lite.

Kusinernas brygga!


Coolingarna <33


Max hämtar bollen :D <3


Han simmade till och med, STOLT matte :D


Min Max <3 :)

Vi spelade kubb, jag och Victor mot faster, farmor och Oscar! ^^ Vi van första matchen! :D
På kvällen vart jag tyvärr sjuk, låg med värsta huvudverken och förkylningen så det vart massa alvedoner och näs spray. Men kusinerna kom in och gjorde sällskap. Först Victor som pratade om en bok som han läser. Sen gick han ut och lekte med max då Oscar kom in och vi pratade om allt och inget, det va verkligen jätte kul och mysigt. Han berättade om saker som jag inte hade den blekaste om. Han sa även att vi borde ses oftare och det håller jag verkligen med om, vi bor några kvarter i från varandra men endå så ses man typ 4-5 gånger om året!

vi hoppa på studsmattan :P xD




När klockan va 12 började jag må bättre, men då va det lägg dags, det va tänkt att kusinerna skulle sova hos deras far-föräldrar men dom ville sova med mig så jag sov på ena soffan, Victor på den andra och Oscar la madras på golvet + båda hundarna.. Sacka om varmt på morgonen! xD

Jag vaknade vid 7 tiden men låg och drog mig tills 8-halv9 då farmor och Victor vaknade. Vi åt frulle och kollo på tv, va ute lite. Jag hade lovat dom att åka ut med deras lilla båt men det va ostadigt väder. Vi åt glass/mjölk med jordgummar och grädde.. Vid 1 tiden tar Victor och hans pappa med sig hundarna och går till lillsved. Vi andra tog bilarna dit en timme senare. Alla åt glass medans jag tog varm choklad och en liten delikatboll x). När vi kom hem vart det fika! HAHAHA - Fattar ni vad jag menar med att vi fikade hela tiden?!!

Vid 6 tiden va det dags att börja med maten, oh vad gott det va! :D
Sen vid 7-8tiden åkte jag, farmor, farfar och hundarna hem :/.
Jag va helt ensam hemma så jag kolla på tv bara och sen gick jag och la mig.
Har haft det super mys och hoppas på att kunna åka ut till dom igen!

Puss Puss på er!<3


Trött!

Idag har jag varit med mamma, handlat och lite så. Sen har jag varit ute med hundarna i solen nästan hela dagen. Jag och lillasyster är ensamma hemma - Så varför inte möblera om i vardagsrummet? X) - Japps det har vi gjort.

Nu blir det mys framför tv:n i soffan och sedan upp i morgon vid 7 för att åka till kusinernas land!
Kommer hem på lördag kväll så bloggar väl kanske då ;)

Trevlig midsommar alla :)<3


Puss Puss<3

Vart tog dagen vägen?

Okej jag kan väl egentligen inte ha en sådan rubrik.. Jag sov kanske 1-2 timmar inatt. Så jag små sov under hela dagen fram tills jag skulle gå till bussen tio över två. 

Jag hatar när man inte kan sova, ligger och vrider o vänder sig. tänker på det och det och tänk om det händer eller det där... Urs på det!
Så efter som att jag inte sov på natten fick ja ta dagen till det i stället, så när jag åkte till jobbet så känndes det som att klockan skulle vara 12 eller så.

Jag kan i alla fall säga att jag har insätt hur sant det är med att om man har en ätstörning kommer man mer eller mindre ha det livet ut. Läst böcker och allt men alltid tänkt om man verkligen kämmpar och vill så borde det gå. Frågat mig själv flera gånger. Men jag inser hur fel jag haft. 

Nu är det bestämt, jag ska till mina kusiner på midsommar och sova över där med vovvarna.. Om jag sovit bttre och mått bättre psykiskt så hade jag kännt mer lycka. Nu känns det mer som "Jaha okej, kan väl egentligen va hemma" - Men jag sparkar iväg mig själv för jag vet att det kommer bli jätte roligt där. 

Micke kommer inte komma på lördag (han har inte direkt sagt nej) för han sa "beror på hur jag mår" och sen har jag även hört annat från honom som gör att jag vet att han inte kommer att komma. Men kommer va med mina kusiner till på lördag em så är hemma på kvällen då vi antagligen ska ner och gratta några släcktingar så den här helgen ska jag verkligen verkligen försöka köra mitt eget race, kommer vara svårt men har vi olika planer så har vi ^^. 

Btw så köppte jag en kjol idag, inte prövat den men så här ser den ut:

Tror jag ska ha den på midsommar =) om jag passar iden.


Puss Puss<3 


Förkylning!

Urs min förkylning vill inte släppa :( risk för bihåleinflamation :o.. Känner av att det värker i övretandkött. Urs vill inte vara sjuk! Både för att det är tråkigt/jobbigt - Men framförallt så ska vi hälsa på en släkting i morgon som har canser, håller på med cellgiftsbehandling men efter som att deras emunförsvar kan vara väääldigt låkt så kommer jag antagligen inte kunna följamed :,(.

+ att jag ska jobba trotts förkylningen (men bara tre timmar, så det ska jag väl klara av) jag får tänka "Pengar, Pengar, PENGAR"! höhö.

I övrigt så händer det inte så mycket.. Ska ev till värmdö med kusiner, farmor och farfar mf. Men det är inte helt säkert, för lollo får kanske inteplats i bilen :/ så ev kommer hon och jag vara hemma med hundarna. Får vet i morgon hur det blir med det... Jag kan tycka att det är mysigt med midsommar men det känns lite överskattat eller vad man säger.. Känns som att helgen bara kan försvinna.

På lördag kommer ev Micke hit (eller jag tvingar honom efter som att han övergav mig på midsommar!)
Lollo köppte en hamster i dag och så, mer på hennes blogg: http://ladylollo.blogg.se :)

I kväll blir det filmkväll med mamma och pappa, MADAGASKAR! ^^ höhö.

Puss Puss<3




Lite uppdatering.

Barnvaktningen gick bra i lördags. Vi byggde med klossar, läste böcker och kollade på prinsessan och grodan - Mysig film! :). Vi satt barnvakt mellan 16-23:30 sen vart de hem o sova. men jag är dunder förkyld + jätte ont i halsen så jag vaknade så där varranan timme på natten för att ja inte kunde andas.

Söndagen vaknade jag tidigt men vi låg och drog oss fram till halv ett.. Ja du läste rätt, vet inte hur länge sen de va jag gick upp så sent! Men de va skönt. Vi va inne hos Sara och dom hela "dagen" (ja det som fanns kvar av den xD ). Vi började även diskutera midsommar.. Slutade med att vi ska vara på olika håll :( Tråkigt!

Måndag (idag): Vaknade jag när Micke gick upp. sen kunde jag inte somna om. Gick upp vid halv 9 en då. Vid 1 tiden mötte jag Angelica och vi gick runt i stan.. Tröjan jag letade efter visade sig att den kommer in till hösten så jag kunde ha letat ^^ höhö.

Ja de va lite upp date.

Puss Puss<3


Jobb + barnvakt.

Nu ska jag strax gå till jobbet, inte sovit mycket alls så hoppas att det går bra endå. Chefen ringde nyss och undra om jag kan komma in till 10, men jag va uppe redan vid 7 så det är klart att jag hinner :P höhö.

Efter det ska jag vara barnvakt åt Cassandra (och micke). Ne men vi ska va barnvakter men jag som ska ta hand om cassandra, micke är mer bara sällskap ^^. Så jag antar att jag kommer hem i morgon, men är inte säker.

Bloggar när jag är hemma igen!

Puss Puss<3

Bilder från barnvaktningen :D

I tisdags satt jag barnvakt mellan klcokan tio och två. Så vi va ute heela dagen så när
vi gick hem va det mycket tårar och inget va bra men sen så somnade hon.
Vi hade en mysig och rolig dag =) <3

Coolingen själv!, eller vad då ?<3


Bandy proffset!


Vi gick och matade ankor.




Min söt unge <3






Efter att ha matat ankor och lekt vid stranden gick vi vidare till en strand-park
där det vart gunnga och åka kana, men då kunde inte kameran vara med..
Hehe I morgon blir det barnvaktning igen men på eftermiddagen så får se vad vi hittar på (=

Puss Puss<3


Ojojoj.

Urs vad dålig jag är på att blogga just nu.. :(
Har mycket att berätta och super söta bilder jag måste lägga ut!
Jag måste bara palla höhöhö!

Idag har jag i alla fall varit med angelica och åsa. Soolat och gått prommenader :D
Igår så festade vi till det på stranden, mötte lillasyster. Vi rörde oss hem och satte oss ute på ballen och snackade om allt och inget (ja lulliga va vi!) hahaha. Men Myyys va det!

I morgon blir det psykologen och sen stan med lillasyster.
Sen har jag inge specella planer för fredag.. Lördag ska jag och Micke vara barnvakter hihi.

Får lägga upp bilder så fort jag orkar.. hahaha xD

Puss så länge!<3

Längesen igen..

Nu va det ett tag sedan jag bloggade igen.
Har haft lite annat o gör och sen när jag har varit hos micke så kan man inte logga in på bloggen där.
Men ska försöka att uppdatera i kväll med bilder och sånnt.

Tänkte göra flera in lägg i stället för ett långt ;)

Hörs ikväll!

Puss<3

Lördag! - Hundvakt.

Nu ska jag snart gå till bussen för att möta upp soffan. Vi ska möta en av hennes vänner på gullmarsplan. Sen ska vi väl flumma o mysa höhö. Soffan har studentmottagning, tror ni inte att jag läst fel på lappen.. Jag trodde det va klockan ett men det börjar klockan tre så jag kommer och går innan det hela börjat. hehe
Min kära farfar kommer och hämter mig klockan två för att jag då ska till tumba.
Jag och Micke ska vara hundvakter.

Mamma och Pappa ska på fest i stadshuset!!!!!!!!!!!

Skriver så fort jag får tid ^^ höhö
Men nu måste jag ruuusa!

Puss Puss<3

Studenter o festande.

I tisdags va jag hos en kompis som tog studenten. Vi kom hem vid 12 tiden på kvällen men det va roligt och hyfsat väder :).

Onsdag så va det Angelicas tur att ta studenten. Jag skulle möta upp Ida vid globen. Jag träffade även Johan och sina 2 kopisar från örebro. Så dom hängde med på Angelicas utspring.
Efter utspringet drog dom o käka. Vi tog Kattas bil till Scheraton och parkade bilen. Sen tog vi en öl på uteserveringen. Jag, Ida, Katta och Åsa satt i solen och njöt, killarna kom till oss efter en stund. Katta jobbade sen i baren på scheraton så vi hängde där :D Det va roligt, fast lite äckligtmed gubben som bjöd oss på dricka.. Som tur var så gick han sen! höhö.

SÖTUNGEN MIN! <3 GRAAAAATTTTIIIIIIIIIS! :D <33

Vi började röra oss till vällingby där mottagningen skulle vara.. Oj oj oj  vilken resa :D HAHAHA!
Vi vart hämtade vid stationen och sen va det god mat, trevligt folk och massa skoj!

Vi drog vidare till en av Angelickas kompisar och sen åkte jag, Angelica, Ida och Robin in till stan, den resan va "värre" en den första. HAHAHAHA men ojojoj så roligt och lätt road jag är ibland asso! höhö

Hahaha, vad sur man kan se ut xD

Vi lallade runnt på stan men hitta inge ställe vi ville in på så vi åkte med Robin till gamlastan där han skulle träffa några kopisar och sen åkte vi andra hem. Men kvällen va super rolig även om jag va trött och seg så försökte jag vara glad och trevlig. Mycketkonstigt folk går lösa i stan och på pendeltågen! Höhö!

Tack för en super rolig kväll! :D

Nu ska jag packa min väska och sen ska vi till farmor som fyller år;
GRATTIS FARMOR :D<3

Sen ska jag ÄTLIGEN träffa Micke igen <3

Bråttom nu, Puss Puss<3


Inte mycket sömn.. men GLAD en då!

Jah då stängde jag av datan vid halv 2-2 tiden, stackrs Johan gav mig sälskap! hehe.
Sen tog det tid innan jag somnade. I morse vaknade jag vid 6 tiden, så jag tog ut hundarna.

Vid 11 tiden ringde min kyrator och frågade lite allt möjligt. Skönt o prata med henne :). Pratade omallt och inget. Sen så har jag bara kännt mig glad idag, trotts att det  är helt cp mellan mig och Micke men jag orkar inte.. Han bara fortsätter tjata om samma sak och lägger allt fel på mig. Men nu så mår jag bra och är glad :D.

(jag och Max för typ 1-2 år sen hahaha)

Ikväll ska vi hem till Julia som tar studenten idag :D, det ska bli riktigt roligt. Inte sätt människan på super länge!  Jag och pappa ska snart till centrum och köpa student present till henne och sen en 21 års present till Daniel (hennes bror).

Just nu vill jag bara umgås med vänner, festa och ha jävligt roligt... Nackdelen är bara att alla är typ alltid upptagna och jag är pank som en råtta :/.

Men men.

Hörs sen!

Puss Puss<3



Konstig dag och stämning.

Ja, då har jag sovit så dåligt i två dagar så det är inte klokt! Det har inte blivit mer än 3 timmar per natt :/. Ligegr och tänker, funderar och oroar mig alldeles för mycket. Men i alla fall..
I går på kvällen kom Fia hit på middag, de vart tackos och sen vart det film mys kväll, först en konstig komedi och sedan mamma mia:D <3

 Vi upp vid 8 i morse, jag tog ut hundarna och hon åkte till jobbet. Sedan åkte jag till min psykolog.. Jag hade vekligen ingen lust i dag. Men åkte hur som dit. Jag tror att hon märkte hur trött och små borta jag var. Jag va nära på att nästan somna flera gånger och fick säga va ett x antalgånger :/..Men samtalet känndes bra och vi ska nu börja jobba utefrån en bok som jag nyss beställt från nätet. Så det känns spännande :)

Efter samtalet åkte jag in till gullmars för att möta upp soffan. Vi gick runnt och flumma och fjanta oss somvanligt.. men de sjukaste av allt va att vi så en TUK-TUK vid globen! :O hahaha. Vi flummade runnt i olika butiker, hon skulle hitta present till sin kompis. Sedan åt vi på donken.. Ja ni läste rätt jag åt på donken!

Men när jag skulle beställa..

"Hej och välkommen vad får det lov att vara?"
"En chesburgare"
"Chesburgar meny?"
"Jag vet inte?"
"Vill du ha meny?, det är billigare"
"Ja, jag vill ha meny"
"Vad vill du ha att dricka?"
"Ja Tack!"
Jag hörde fel, jag tyckte han sa "vill du ha dricka" hahaha!
Sen när jag betalade så satte jag in chippet fast det stod klart och tydligt att man skulle dra kortet.. Så när soffan (som mobbademig för drickan) skulle betala sa jag till henne "Kan du inte läsa?, du ska dra kortet!" hahaha Ja o Soffan är ju så knas men fan vad roligt det var! haha! xD

Nu är det bara hemma slappar kväll med lillasyster! ^^ :p
Ikväll kommer mor och far hem igen! Vi som har det så bra, hahaha!

Puss Puss<3



Hemma från Örebro.

Ifredags kom Sofias mamma, Lena hennes sambo Björn och Sonen Adam och plockade upp mig. Adam va dö trött så vi snackade bara lite grann och sen pratade jag och lena en hel del, Mys Mys!

Väl framme vid skolan när vi kliver ur bilen kommer lena på att vi inte har någon dricka till soffan som hon kan ha på flaket.. Men jag och adam drack Pucko på vägen.. Så Lena gör rent den med vatten och sen i med vitt vin ^^ haha. Vi får bra platser, längstfram där man får stå... MEN!!!

Plötsligt ställer sig en eter en bredvid scenen så vi sr nästan inget alls och sen när några klasser börjar springa ut så ska dom KLÄTRA ÖVER bandet som sitter där vi står, varige gång åker min klänning upp och det va inte meningen att dom skulle KLÄTRA ÖVER! så till slut blir jag skit sur och skäller ut alla som ska gå över JUST där jag står! Sen va de slut med det och en utländsk kille vart as förbannad men sen gick han en bit bort och klättrade där i stället.. Men va fan det handlade om ca 5 meter dom skulle gå och runda bandet från scenen.. Från där jag stod va det ca 2 meter.. Om man inte orkar gå 2 meter extra så är det verkligen fel på människor!
men men nog om det ^^.

Vi kolla när dom åkte flak. Gick runnt lite så vi såg dom flera gånger. När dom åkt klart så vart det picknick i stadsparken SUPER MYS! :)

Vi gick senare hem till Soffans rum och fixade oss i årdning för kvällen. Vi åt på Pizza planet (de va som pizza hut här fast ännu godare). På vägen till pizzerian på bussen så va vi så flummiga att soffans döva kompisar som satt på trodde vi va fulla. hahaha. Efter att vi ätit gick vi och hälsa på lena och björn. Dom satt och åt på en resturang/pub, vi fick en varsin öl. Sen kommer de roligaste av allt tror jag. Det går inte att beskriva hur festen låg.. men de va som en ö, vakter stod och kolla läggen slutet av dom två broarna, de va en stor krog med ett stort trä däck som man kunde dansa på, sen ett party tält och inne i byggnaden fanns det 3 dansgolv :D AS coolt va det i alla fall. Ju mer man drack ju mer dansa man ju mer snacka jag med alla och ja... Jag vet inte vad jag ska säga, träffade några killar som jag hängde med dom fråga om jag tagit studenten..Jag svarade ja fast att min sög! Då jag förklarade allt och då säger ena killen "Aawe du får ta studenten i dag med oss på riktigt" och så la han sin mössa på mitt huvud.. hahahaha.

Jag vet inte hur många komplimanger jag fick av alla olika människor.. Men ojojoj så rolig kvällen va! :D Han tyvärr inte säga hejdå till killarna som jag va me för jag sa att jag skulle prata med min kompis och sen va dom borta :/. 

Nu i dag har jag knappt kunnat gå för att vaderna värker som satan, blåsa på liltån och seg som sjutton! men... Det va det verkligen VÄRT!<3

Fler bilder kommer i morgon eller så när jag orkar lägga uppdom höhö ^^.

Puss Puss<3



Örebro!

Hej sofia här kommer jag! - eller hur nu denna barn"visa" går haha. Men som sagt i morgon åker jag till örebro, så blir väl att blogga på söndag igen.
Är lite närvös över att åka dit, vet inte varför men min lilla vän Soffan tar lixom studenten, det känns så konstigt. Men självklart är jag glad! :D

Så nu håller vi tummar och tår att det är sol och fint, inte regn, blås och rusk som det va för mig!!

På lördagen när vi är hemma så hoppas jag på att få träffa Micke, men det är enligt honom inte helt säkert än så jag hoppas på det bästa (vilket man inte ska göra men i alla fall). Men nu vill jag ha imorgon, stå där och se soffan så lycklig och glad, på hennes stora dag! :D

Nu ska jag försöka sova! =)

Puss Puss<3 

21 år sdag, BB besök + 1 år sen studenten.

I tisdags va det en konstig dag, men den började bra.. Fick sms klockan sju på morgonen att Micke blivit Morbror på natten :D jag ringde han vid 12 tiden och prata. Sen va den dagen konstig, men kvällen vart lite bättre. Jag och lollo gick till konsum och handla lite =).

Tids-fördriv!! - Höhö! x)

Onsdag bestämde jag och Micke att vi skulle ses, fick veta att vi skulle åka och hälsa på bebisen :D vart helt överlycklig när jag fick veta det, trodde att han och hans mamma ville träffa den innan mig. Men jag fick följa med till BB :D . Innan det så va jag och mamma på handelsträdgården och köppte blommor, sen handla vi mat och sedan in på en blomster butik och köpte en ros till Micke (han fyllde år samma dag som vi hälsa på bebisen). Efter vi handlat åkte vi hem, jag bytte om och måla naglarna.

Dagen känndes som en evighet, men åkte till Micke vid 2 tiden så va hos han vid 3 och han skulle komma vid 5 :p. Men han kom vid 6 pga trafiken. Sen åkte vi till BB :D Hon va suuuuper söt! :D <3 Micke va närvös och jag såg ¨på han att han höll på att få tår i ögat :') men jag sa inget om det. Vi va där kanske 30 min sen ville bebisen äta. Så vi tackade för besöket och åkte till Max och åt höhö.

Morbror Micke och Lilla Filippa (= <3


Hon är så sjuukt SÖT! <3  =)

Hemma hos Micke så fick han min blomma, han va så stressad innan så jag gav den när vi kom hem och han lugnat sig. Sen gick han o bada. Efter det ligger vi på hans säng och snackar då han berätta hur han kännde att se bebisen, självklar är han jätte glad och tycker det är coolt men endå känner han att det är lite läskigt att hans syster har ett barn - Vilket jag förstår.

Mysig kväll! :D <3

Igår va det även 1 år sen jag tog studenten, heeelt sjukt! :O
Men som sagt tiden rullar på varese man vill eller inte.

Träning ikväll, sen lämna Wiggo hos Mickis. Örebro i morgon!

Puss Puss<3



Konstig dag ^^.

Idag har det varit en sån där konstig och skumm dag. Men vaknade vid 8 tiden då jag fått sms av Micke :D.
Men sen vet jag inte vad som hände allt gick bara ut för - rent åt helvetes hållet! :/

Jag gick upp strax över 8 och sen va jag bara som en zombi.. Så jag gick och la mig mitt på dagen, sov kanske två timmar AS skönt. Gick ut på tomten en stund och sen när jag kom in så hade mickis försökt ringa. Så jag ringde upp. Skönt o prata med någon om helt andra saker än det som anföll min hjärna på morgonen o förmiddagen!

Nu ska jag och pappa fixa mitt busskort, det går ut i morgon och sen har jag träning, sista tisdags träningen för den här terminen. (men vi har ju träning tors och lör också så än är det inte slut).

Hoppas på att det blir en glad och possetiv dag i morgon, för denna dag har verkligen varit jobbig.

Puss Puss<3




RSS 2.0