Midsommar 2010.

(började med inlägget igår, han inte klart så fler bilder kommer.. är hos Miicke ^^ )

Japps då har vi firart midsommar. Gick upp vid 7 i fredas och gick ut med hundarna. Vid nio kom Farmor och Farfar, dom hämta mig och hundarna :). Resan tog ca en timme. Vi tog det lungt, spla lite fotboll, hoppa studsmatta och lite så (jag och kusinerna alltså).

Jag och Faster gjore en midsommar stång. Tyvärr så hittade jag och kusinerna nästan inga blommor :(. Men en fin stång blev det i alla fall :D.



Wiggo och Max, så där vacker vart våran midsommar stång :D

Maten dukades fram vid halv två tiden. - Tror inte vi gjort annat än att ätit och fikat!!


Faster, Farmor och sedan Johans mamma Eva (vi alla kallar henne för mormor eva)


Kusin Oscar och Farfar<3


Wiggo <3


Tårta :P

Kusin Victor <3 :)


Oscar igen :)

Senare på eftermiddagen gick vi ner till vattnet (dom har vatten tomt men en liten bit att gå) max badade som en galning :D medans Wiggo bara gick i och svalkade sig lite.

Kusinernas brygga!


Coolingarna <33


Max hämtar bollen :D <3


Han simmade till och med, STOLT matte :D


Min Max <3 :)

Vi spelade kubb, jag och Victor mot faster, farmor och Oscar! ^^ Vi van första matchen! :D
På kvällen vart jag tyvärr sjuk, låg med värsta huvudverken och förkylningen så det vart massa alvedoner och näs spray. Men kusinerna kom in och gjorde sällskap. Först Victor som pratade om en bok som han läser. Sen gick han ut och lekte med max då Oscar kom in och vi pratade om allt och inget, det va verkligen jätte kul och mysigt. Han berättade om saker som jag inte hade den blekaste om. Han sa även att vi borde ses oftare och det håller jag verkligen med om, vi bor några kvarter i från varandra men endå så ses man typ 4-5 gånger om året!

vi hoppa på studsmattan :P xD




När klockan va 12 började jag må bättre, men då va det lägg dags, det va tänkt att kusinerna skulle sova hos deras far-föräldrar men dom ville sova med mig så jag sov på ena soffan, Victor på den andra och Oscar la madras på golvet + båda hundarna.. Sacka om varmt på morgonen! xD

Jag vaknade vid 7 tiden men låg och drog mig tills 8-halv9 då farmor och Victor vaknade. Vi åt frulle och kollo på tv, va ute lite. Jag hade lovat dom att åka ut med deras lilla båt men det va ostadigt väder. Vi åt glass/mjölk med jordgummar och grädde.. Vid 1 tiden tar Victor och hans pappa med sig hundarna och går till lillsved. Vi andra tog bilarna dit en timme senare. Alla åt glass medans jag tog varm choklad och en liten delikatboll x). När vi kom hem vart det fika! HAHAHA - Fattar ni vad jag menar med att vi fikade hela tiden?!!

Vid 6 tiden va det dags att börja med maten, oh vad gott det va! :D
Sen vid 7-8tiden åkte jag, farmor, farfar och hundarna hem :/.
Jag va helt ensam hemma så jag kolla på tv bara och sen gick jag och la mig.
Har haft det super mys och hoppas på att kunna åka ut till dom igen!

Puss Puss på er!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0