Mickis på besök.

Igår kom mickis hit på besök med sin hund beyla. Hon kom hit vid fyratiden (tror jag). Hon spanade in lägenheten och sen lagade vi pasta sallad. Senare vid sju tiden kom pappa, lollo och hundarn + micke som kom från jobbet. FULLT HUS! hundarna sprang och lekte, pappa borra upp en lampa i taket MYCKET FIN vart det nu :D. Micke koplade sedan in sitt nya PS3 spel x).

Hundarna sov här i natt.. gosh aldrig mer båda två samtidgt.. Max låg och små morra då wiggo vart nervös och började vandra om kring i hela lägenheten. Urs, varken jag eller micke sov särskilt mycket :/.

Sen i går kväll hade jag 0 ideé på mat.. men nu har jag äntligen kommit på så ska strax börja med den^^.

Ja, som sagt så händer det så mycket nu att jag inte hinner med att skriva.. Min kalender är typ tom sen vi flytta in och jag som brukar skriva i den varige kväll :S.
Men hinner man inte så gör man inte...

PussPuss på alla fina <3

TRÖÖÖTTT!!

Har haft fullt upp de senaste dagarna.. I torsdags va soffan här med sin vovve, de va super mysigt! :) Sen i går kom julia hit och OJ vi har nog aldrig haft så där kul.. I alla fall inte i viuxen ålder. När vi va små hitta vi på massa hyss men nu i äldre dagar har vi inte träffats så mycket. Men nu har vi haft en super kul kväll, tog EN timme att öppna en VIN FLASKA pga ingen vinöppnar xD. Hon åkte hem vid 12 tiden på kvällen då jag och mogge gick med till bussen.

Idag (Lördag) åkte jag, micke och Mogge hem till Mogges familj. Jag och madde tog filippa med oss till skärholmen C där jag köppte en vin öppnare! ;) vi fikade och va där i några timmar. Killarna va ute och fiskade. Jag och madde fixade maten och strax efter så plockade jag vinbär och rabarer :D så nu blir det muffins och pajer i full fart :D.

Ska försöka lägga upp lite bilder i morgon!

PussPuss




Lyckan har kommit till mig.. peppar, peppar

Just nu mår jag så underbart bra, förut kunde jag pröva garderoben 27 gn om. Nu prövar jag ca 3 olika plagg och sen är jag klar. Idag gick jag upp vid halv 9 då jag tog täcke och kudde till soffan där jag bara låg och kolla på tv och drack te. Mogge låg bredvid under täcket x) han är lite knäpp, han kruper ner under täcket så han ligger vid benen och sen efter en stund går han upp och dricker vatten och sen kommer han tillbaka och lägger sig under täcket.. sen upp och dricker, så håller han på ett bra tag.


En bild från igår kväll.. Tog dom på bar-hjärning.. Micke sa "INga hundar i sängen"
och titta vad jag hittade igår n'r jag gick och la mig! ;)
Efter att vi båda latat oss tillräkligt så gick vi en prommenad, inte till vattnet denna gång efter som att jag fick duscha han med schampo i går.. han rullade sig i rutten fisk som ligger på strand kanten. Och det är inte bra att ta schampo för ofta på hundar. Efter prommenaden så åkte jag till centrum och handlade det vi verkligen behövde + en bok x).

Väl hemma igen så trimmade jag mogge.. röck bort massa lös päls. Han tyckte de va super skönt så han låg ner och somnade imellanåt. Sen har jag dammat av lite. Nu ligger mogge i soffan helt utsträckt och bara njuter. Och jag sitter här.. haha.

Ikväll/em kommer mickes mamma hit och äter middag med oss. Ska bli mysigt :)
Imorgon kommer Soffi-propp hit och ska se hur jag bor..
Fredag kommer Julia på besök för att hälsa på..
Och i nästa vecka kommer också UNDERBARA Josse hit och hälsar på! LÄNGTAR<3

Haha mycket besök blir det, men bara kul att folk frågar om dom får komma :)

PussPuss<3


Fel på mig? aldrig nöjd? ;D

Ja nu va det SJUKT längesen jag bloggade men efter flytten så har det varit full rulle.. packa upp, frysen brann fick jag fixa med det och sen började jag nytt jobb som känndes helt sjukt.. saknar mina gamla barn och kolegor :( <3 Men jag hoppas att det blir bra här också så småningom.

Grannarna här är jätte trevliga och jag och micke trivs super bra bådde med grannar och att vi bor tillsammans. I hengen va Angelica och brandt här, då hon påminnde mig om förra sommaren då jag gnällde på henne att hon va så lyxig som bodde med sin pojkvänn..
Nu lite mer än ett år efter så bor jag med min pojke. Det känns helt underbart, absolut!! MEN.. ja där kom det där men.. När jag står och lagar mat eller är för mig själv tänker jag på alla gånger vi smygit hemma hos honom och han ville inte att jag skulle hälsa på hans familj.. sen vart vi där mer och mer.

Haha man blir alltid mongo när man försöker le x)
Så det känns sjukt att vi inte kommer sova hemma hos honom längre...
Jag kommer aldrig glömma när jag skulle till honom och vi skulle bara se på film och sen skulle jag åka hem. Men så vart det inte, jag sov kvar och det va hur mysigt som hällst. När jag går upp på morgonen för att gå på toa så möter jag hans mamma i hallen.. Hennes leénde lyser upp och ögonen glittrar till och hon säger glatt "Hejsan på dig" jag svarar och går sedan in på toan. Så såg jag mig i spegeln och förstår varför jag fick den blick jag fick.. Jag hade på den tiden tuperat hår med massa hårspray och andra produkter så håret stod åt ALLA håll. Jag såg värre ut än ett troll. Men jag är glad att jag har dom minnerna jag har.
Sen har det självklart varit tuffa tider också.. My friends know what I mean..

Nu fick ni ett väldigt långt inlägg och jag SKA blogga i morgon igen så nu får ni hålla utkik här ;P

PussPuss<3



en vecka..

Nu har det ca gått en vecka sen vi flytta. En vecka sen jag började nya jobbet. Drygt en vecka kvar tills vi får Internet hemma. Då jag kommer uppdatera liite mer ;) idag har vi handlat sen bjudna på middag ett kvarter bort. Wiggo va med, igår fick han bada men idag när vi gick hem från middan så va det andra hundar där :/. Imorgon kommer mickes mamma o ev syster, kanske min farmor och farfar.. haha vi har släktingar här konstant typ x) men det är trevligt. Nu ska ja sova. Natti, vi hörs snart ;) pussen

hejdå tyresö, hästskovägen.

Ja då har jag och micke ponken blivit sambon ;) höhö. Och Vi lever, Har bra haft mycket med flytten.. bla frysen brann så fick åka och kolla på ny. Packat upp nästan alla kartonger, två kvar. Problem är inga sitt platser.. ingen soffa inga köks möbler.. Så just nu Har Vi ute möbler i köket och två fortöljer i vardagsrummet. Vi Har tv och så Men inget Internet :/ så man blir ju lite off. De va lite för stunden puss puss

RSS 2.0