Sjuk IGEN!

Va sjuk förr-förra veckan, då jag jobbade endast fredag.. Då va det örat som spökade, nu vet jag inte vad det är riktigt.. I lördags kom micke till mig och sen åkte vi in till stan och mötte mickis och philip. Vi hämtade ut biljetterna och sen gick vi och åt. Jag åt tackos.. men efter några tuggor började jag må illa. Det vart värre..

När vi sitter på ett cafe så känner jag hur allt börjar snurra, ja ber micke hämta vatten och tar en spec alvedon. Strax efter det så går vi till bion. Vi sätter oss och filmen börjar. Jag mår inte alls bra, började svettas men samtidigt frysa. Jag blundar för att inte bli mer illamående av filmen (vi såg gullivers resor i 3D.). Tllslut hjälper inget. Jag får springa ut från bio salongen (inte kul alls efter som att vi satt i mitten). Jag hinner precis in på toaletten och POOf så kräks jag :S.. Jag andas och försöker ta det lugnt. När jag ställer mig upp så skakar benen något fruktansvärt. Jag andas djup några extragånger innan jag öppnar dörren in till salongen..

Jag hängde ju inte med så super bra i filmen men urs vad tråkigt att må så här när ja väl gör något.. Vi sa sen hejdå till Mickis och Philip och tog en taxi hem till Micke.. Jag sitter och försöker andas och inte spy.. När vi stannar och micke ska betala så går jag ur bilen.. det går typ 5 sek sen står jag i diket och kräks.. Urs det va verkligen hemskt! och jag skämms verkligen när jag spyr och mår så dåligt.

Natten fortsatte så här varranan timme sprang jag upp.. Jag kände på kvällen, strax innan vi åkte in att magen va helt uppblåst.. Farmor och farfar hade ju pressat i mig massa bullar, kakor, godis, glass, massa mackor osv. Och det är jag absolut inte van vid så kanske inte konstigt att kroppen reagerade.

Nu har jag inte spytt sen söndgs morse vid 9 tiden men kroppen är svag, jag orkar inte stå upp allt för länge. Sovit näst in till hela dagen, vart yr av att kolla på tv. Så blir hemma i morgon också, men hoppas verkligen att jag kan jobba på onsdag!

PussPuss<3


Har tappat lusten..

Just nu har jag verkligen tappat lusten att blogga. Även väldigt trött på facebook ockå för den delen. Men det kanske är lite osocialt att inte vara uppdaterad. Men just nu känner jag inget behov av att blogga eller veta vad allt och alla gör helatiden, för en gångs skull tänker jag en smula på mig själv.. eller mer att jag tänker väldigt mycket just nu och då blir jag lite inne i mig själv.

Det är så otroligt mycket tankar om framtiden, nästan skrämande vad mycket jag tänker på det. Men i mitten på den här veckan kommer jag antagligen POOF falla till botten och vara där ett tag eller så kommer jag POOF må så otroligt bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Men det återstår och se.

Jag vet inte när jag får lust att blogga igen. På något vis har det börjat kännas löjligt. Att jag har så mycket gammla minnen här som borde avslutas snart och börja på nytt.. Jag menar, det är från tånoren och där hände det otroligt mycket saker som nu är minnen, det är blandat med bådde fina och minnen som man vill glömma/släppa taget om. Men jag tänker inte ta bort bloggen - Verkligen inte.

Så håll utkik, jag kommer nog blogga snart igen ;) (om jag känner mig själv rätt)

PussPuss<3



Jobb i morgon.

Imorgon blir det jobba.. Urs tråkigt att vara sjuk, man har lixom inget att göra.. Jo jag har bakat och badat en hund! hehe..

Men i alla fall.. I helgen som va så firade jag och micke alla hjärtans dag med hans grannar :). Det va super mysigt och god mat! Av micke fick jag en super söt nalle och av mig fick han ett fat med godis och glas hjärtan + två gråa stenar som hade text inristat. På den ena stod det "Du är bäst" och på den andra "Mitt hjärta". Vi gav varandra det här på söndags kvällen.

Men hela helgen va mysig, han och jag handlade i lördags, helt själva och de va väldigt kul :D haha.

Hade det super, tråkigt bara att åka ifrån honom och nu vet vi inte riktigt när vi ses igen :/.

Nu ska jag sluta skriva, Har inte så mycket att komma med efter som att ja känner inte för att skriva en massa för personliga saker. Så det kommer väl om någon dag x) haha..

Puss Puss

Sjuk.

Då e man typ sjuk, as ont i höger öra så ringde jobbet i morse.. + att ja somnade och 5min senare vaknar jag igen.. Så nattens sömn totalt 5 min :S.

Bloggar kanske senare, är sjukt trött och seg.


Puss<3

Armbandet..

Här är armbandet jag fick igår..


Nu vet jag inte när jag bloggar igen, hoppas på söndag men får se, är hos micke från ikväll till mådag ;)
Vart lite ändrade planer så de blir ingen middags lagning för min del utan äter och bakar baugett hos micke.

Puss Puss påer!<3




Helg igen då..

Ja då är det redan fredag imorgon, tycker verkligen att dagarna/veckorna flyger iväg... Vilket får mig att må sådär. Ursch!

Men den här helgen känns den som att den kommer bli super :) <3 Men även den kommer garanterat flyga iväg.
Igår va jag och pappa i centrum och skulle handla mat. Precis innan började jag planera efterätten då jag kommer på precis vilka skålar jag ska ha den i.. Tror ni inte att en är borta, troligtvis gått sönder. Jag vart så arg att när vi kom till centrum så gick ja in i en köks butik och koll, köppte några jätte fina glas.

Och för någon dag sen stod jag och bakade kakor, när pappa kommer hem så står dom på svalning på spisen.. Han gnäller ett x antal gånnger att han ska laga mat där och allt är ivägen.. Slutade med att jag tog bakplåtspappret med kakorna på, knöglade ihop det och slängde allt. Ja jag vart verkligen irriterad.

Idag va det en helt okej dag på jobbet.. En tjej ska sluta som varit hos oss för att lära sig svenska, men nu ska hon endast plugga och det känndes jätte jobbigt i går när jag fick veta det. Som tur va kom hon idag för att hämta alla sina saker så jag han prata med henne och byta nummer.. Vi har planerat att ta en fika någondag i centrum. Hon är verkligen en super gullig tjej och det är henne jag pratat med om allt på senaste tiden så vi har verkligen kommit varandra nära, trotts att vi pratar svensk-engelska och hon svensk-engelsk-tahiländska. Men vi förstår varandra och det är ju huvudsaken.

Inte nog med att de va jobbigt att ge henne kramar, människan gav mig lite saker som hon köpt i thailand, en av sakerna va ett jätte fint handgjort armband <3 Då fick ja nästan tårar. Men tvungen att hålla dom tillbaka efter som att vi va på jobbet där det finns massa små bran. Hur som så hoppas jag få träffa henne så snart som möjligt!
(Bild går ej att ladda upp)
Efter jobbet gick jag hem och tog det lugnt och sedan gjorde jag hallonpannacottan, nu står den i matkällaren och stelnar. Dekorationen får jag göra lite i morgon och rästen precis innan vi ska äta den. Mitt under allt ringde Sara (dom vi ska till) precis när jag pratat klart med henne så ringer Micke x) haha. Allt på engång!

Färdi babblat nu, shiet va ja har skrivit! :O
Nu ska jag hoppa in i en dusch!

PussPuss<3


8 Februari 2011, läängesen.

Oj fyra dagar sen jag bloggade. Jag hade en mysig helg, träffa micke, mickes mamma + syster och syhster barn (: Söndagen vart jag lite sjuk. Men åkte hem på kvällen. Lördagen va vi o handla och sen inne hos grannen och hade det jätte kul. Lilla Cassandra är verkligen min lilla ängel :) hon blir så glad när jag kommer och vi ska leka med alla saker på samma gång, hon kramar mig och jag får absolut inte släppa förän hon tycker vi kramats klart.. Hihi hon får mig så glad! <3
Helgen va Suuper mysig verkligen!

Lilla Sööötisen!<3

Måndagen jobbade jag, mådde inge vidare alls men va gör man. Jag slutade vid 6 så när jag kom hem tog jag en knäcke macka och lite yoghurt + en alvedon.. Sen kolla jag klart på filmen tangled (Trassel) den va helt okej.

Idag va jag ap trött (som vanligt) men gick till jobbet och kom dit fem i ahlv 8 så han ha liite rast innan. Dagen rullade på och fick sluta tidigare, frågade om de va ok. Pga hundarna, så jag gick hem halv 3 i stället för halv 4. Bakade äckliga kakor. Tog en dusch och sen bakade jag en äppelkaka, som jag precis tog ut ur ugnen.

Haha inte så vacker, hoppas den e god x).. Kvällen blir att slappa.
 
Nu vill jag ha fredag! Då ska jag förbereda hallonpannakotta som vi ska ha på lör som efter rätt. Det andra fixar sara (mickes granne) Men har någon tips på middag till fredag?
Funderade på att göra fyld fläskfilé eller kyckling-bullar (som köttbullar fast gjorda på kyckling och kryddor).. Va tycker du?

TIPSA GÄRNA! :D höhö

Puss Puss<3


3 Februari 2011.

Igår möblerade jag om lite i rummet, stor städade det också. Jag och pappa handlade till grytan jag skulle göra. Så jag lagade maten samtidigt som jag fixade i rummet x) höhö. Men maten vart faktiskt mycket godare än jag trodde :P så de va lite kul.

Haha ser kanske inte så bra ut men de såg fräschare ut i verkligheten ;)
Så nu har jag och lollo gjort upp lite med våra kläder, efter som att hon har som tre garderober + en byrå ed 4 stora lådor och jag en liiten garderob. Så nu har hon alla slas thigts/leggins i sitt rum och alla mjukisbyxor, tjocktröjor och sen lite saker som jag inte andvänder men som hon gillar. Super bra. Nu ser mitt rum mycket fräschare ut :D.

Idag efter jobbet så hämtade jag ut mitt paket från HM :D sen till träningen och sen hem och fixade med lite prydnader/inredning :). Men jag är på g att bli sjuk :/ as ont i huvudet har nysigt och hostat + snorat en massa idag. Urs, känner mig hängig men får tänka en dag till på jobbet, en enda dag till.. Fast jag är ju lite korkad som erbjöd mig att ta stägningen imorgon. Bara för att de är svårt att få tag i vikarie över huvudtaget men framförall när det gäller öppning och stägnign så är det ännu svårare. Så ja känner mig riktigt snäll som jobbar till kl 18 på en fredag! x)

Jaja färdig babblat nu här va!

Men de va lite uppdatering ;)

PussPuss<3


1 Februari 2011..

Ja då va Januari över.. En månad på detta året har nu redan gått. Inatt/morse sov jag 40 min.. Och hade STOR lust att sjukanmäla mig men tog mig upp till jobbet i alla fall. Men lite lustigt för dom på jobbet känner mig inte super bra och de va 4-5 stycken som frågade hur jag mådde egentligen för dom tyckte jag såg hängig och trött ut. + att dom tyckte inte att ja va lika frammåt glad, men dom förstod när jag berättade om nattens sömn.

När jag kom hem från jobbet spela ja spel med lollo och hennes kompis. Vid 7 tiden, kanske.. bakade jag danska winebröd som ja ska ta med lite till jobbet i morgon :P. Mickes granne Sara ringde idag.. ÅH de va så gulligt det hon frågade och sen ville lilla cassandra prata med mig hihi de va verkligen gulligt :D<3

Winebröden ;)
Och i går bakade jag fiffirutor x)

Nej nu måste jag försöka sova.
Bloggar mer i morgon..

PussPuss<3

RSS 2.0