Lycklig!

Ibland måste man verkligen älska kärleken och sommaren! <3 =) hihi




Miicke och Jag sommaren 2010 - Hoppas det blir mera underbara bilder!






Nu e jag här igen! ^^

Ja nu tar vi allt lite kort draget här så ni inte behöver läsa en bibel igen ^^..

Lördag: Va på träning till tjugo i 3 - Mamma hämtade mig vi åkte till Ikea.
Jag köppte en golvlampa och en present till Mickes systers barn som ska komma snart.
Påvägen hem så hade jag nycklarna till hallen så vi åkte för bi hallen på vägen hem och låste.

Handlade på konsum. Väl hemma så åt vi tackos. Några gäster kom på fika. Sen lämnade jag ett grattis kort hos en kompis, körde charader - Finns det något roligare än charader? - Gick hem vid tolv tiden.

Söndag: Va den väärstadagen på länge. Va helt nere och mådde bara piss. Mamma o pappa åkte till storasyster över dagen. Lillasyster jobbade och jag gjorde inget.

Måndag: Va jag och mamma på Baby land för att köpa en sak till Mickes systers unge som ska komma, sedan vart det Bauhaus kolla på badrums grejer och köpte golv till våran pytte lilla sval (där vi har jackor och skor). På vägen hem så såg jag att jag hadde ett missat samtal, närvöst så ringde jag upp. Det va en chef som ringt och frågade om jag ville komma in och jobba...
SÅ I DAG HAR JAG JOBBAT :D :D :D :D  


Puss Puss<3



Urs o Fy!

Den sämsta dagen på länge...
Vill bara att denna dag ska vara slut!
Orkar inte blogga just nu.


Hörs!


Puss


Har inte gått över..

Nej precis, huvudverken har inte gått över =( Jag blir tokig!!
Ska i alla fall på träningen en stund, mamma hämtar mig ev kring halv 3-3 tiden, då vi kanske ska till Ikea. Sen ska jag kanske på en tjej middag (om jag orkar) eller träffa Micke (om han kan). Så denna dag kan bli super rolig trots huvudverken eller så blir den dö trist och umgås med huvudverken!

Ska dra om en stund ^^

Hörs säkert ikväll! ;)


Puss Puss<3


Hemma - Huvudverk.

Igår hade jag ingen gymnastikträning så på förmiddagen målade jag naglarna och sedan fick jag skjuts av mamma till trollbäckens centrum, där i från tog jag bussen in till stan.
Jag gick in i frisör salongen och där sitter Angelicas storasyster, de visade sig att Angelica satt och vart klippt. Så dom väntade på mig och sedan käkade vi lunch i kungshallarna :) Alla tog Tackos höhö ^^.

Efter det kolla vi lite i butiker och sen åkte jag hem till Miiicke! :D <3
Huvudverken började på tunnelbanan på vägen hem till honom och under kvällen vart det bara värre och värre. Jag somnade till, men vaknade av reklamen på tv:n. Jag vrider på mig för jag trodde att Micke låg och titta, det visade sig att även han somnat till. Så han stänger av.

Jag blundar och känner hur hela huvudet dunkar och spänningar framme i pannan (svårt att förklara). Men plötsligt vänder Micke på sig och ger mig en godnatt puss, säger "Jag älskar dig" och så får jag en puss till! - Snacka om att jag vart förvånad men oj så glad jag kännde mig! (=
Alltid jag som brukar göra det där och nu när jag glömmde bort det pga huvudverken så var jag väldigt glatt överaskad! Åååh vad jag är kär! =D <3

Idag vaknade jag
när Micke gick upp, fick som vanligt en mysig hejdå puss och sen somnade jag om en liten stund, sen låg jag och vakna - somna - vakna - somna.. osv. Vid 11 tiden gick jag upp och tog en dusch och sedan gick Carina upp så vi åt frukost tillsammans, huvudverken va fortfarande kvar.

Micke skulle inte hem efter jobbet så jag tänkte åka hem på förmiddagen men pga huvudverken så orkade jag inte, jag sköt på det helatiden. Sedan kom Mickes syster Madde på fika besök och henne ser jag nästan aldrig så då vart det att jag stanna en stund till. Sen va klockan plötsligt FEM! :O Så jag ringde faktiskt till Mamma och frågade om dom kunde hämta mig efter hennes jobb. Så vart det.

Mamma fick även två blommor av mig (som jag fick av Mickes styv far men en då höhö ^^).
Jag och pappa handlade på vägen hem och sedan gjorde jag maten. Nu sitter jag här, fortfarande med huvudverk :( har tagit en alvedon, Carina som tvinga i mig en. Men när det är osk/fuktigt rengnväder som det varit i ca 3 dagar så har jag kännt av huvuvdet :/.

Nej nu ska jag sluta babbla!
Har haft en mysig dag med Mickes mamma =)

Puss Puss<3



Godnatt!

Idag har jag som sagt bara varit hemma, har varit trött och seg. Men letade fram min gamla gitarr som ska stämmas i helgen av en kompis till mamma och sen blir det utbildning för Micke-ponken, hoppas bara att jag kan lära ut höhö. ^^

Vet hur hans tålamod kan vara, diskuterade även detta på sms.. Jag skrev "bara man har tålamod så" han svara "Vad är tålamod?" hahaha men vi får se hur det går med det, hoppas han blir grym :D.. Mammas kompis ska även visa mig lite tips.

Imorgon ska jag ev klippa mig =D närvös men endå så vill jag göra något åt mitt hår som är väldigt slitet (på grund av att jag inte klippt det). Kommer jag våga? ska jag våga?
Det passar egentligen lagom till alla studentmottagningar, födelsedagar och andra slags roliga saker som händer nu. Sen blir det hem till Micke ponken :D<3


Nu ska jag sooova!

Godnatt Puss!<3





Trött och seg!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det luungt. Är Super trött, men annars är allt bra =)
Eller ja det mästa i alla fall. Elli ringde idag och bara ville snacka lite så vi hade även ett samtal i dag med.
Skönt att prata av sig lite.

Just nu har jag och lillasyster spelat ishockey spelet hahaha, vi är inte klara än men hin leder än så länge...
Men hon är sverige så ^^ höhö, jag är finland! suck hahaha!


Hörs kanske senare eller i morgon! ^^

Puss Puss<3





Mina 4,5 Mysiga dagar! - Orkar du läsa?

Här kommer en super uppdatering (igen), jag vet att jag är dålig på att blogga just nu. Jag själv tycker det är tråkigt för att jag tycker det är så mysigt med de söta kommentarer jag får :) <3 Men man får ju inte nya kommentarer om man inte kommer med nya inlägg! höhö x). Nej nu ska jag sluta schabla!

Orkar du läsa allt detta? lämna en kommentar "Jag klarade det!" höhö xD

Fredag: Vaknade jag glad klockan åtta, men gick upp vid nio. Slappade lite sen gick ja ut och började kratta våran tomtsom är STOR! (jag orkade ca halva!) sen gick jag in och började damsuga och fixa. När mamma och pappa kom hem så åkte jag och mamma o handla massa mat,+ att jag lämnade in ett cv till en butik som söker personal. Efter vi handlat så började jag packa upp mat kassarna och sedan gjorde jag sallad med feta ost, soltorkade tomater, sallad, gurka, röd lök, svarta oliver MUMMS!

Strax efter att jag va klar med salladen så kom Micke Ponken :D. Vi käkade middag och sedan gick vi in och såg på så ska det låta, sen dukades chips och annat onyttigt fram och vi såg på Beck. När vi gick och la oss så skulle vi se en skräck film, tror vi han se TIO MINUTER sen dog min data (men det va lagom för sen dog även jag och Micke haha).

Lördag: Satte jag på mobilen vid 12, då vi båda vaknade (fast min familj är inte den tystaste så vi hade väl vaknat så där 200 gånger innan) men i alla fall.. Mickis hade sms:at att dom skulle åka vid tolv tiden så vi gick upp, jag lagade kaffe åt Micke och jag själv tog yoghurt med flingor (vilken viktig info hahah). Efter frukosten tog vi en lång prommis med hundarna runt hanvikens skola, det va verkligen SUPER mysigt! 

Plötsligt fick Micke ett sms av Mickis att dom inte kunde komma. Vi skulle ha åkt alla fyra till tyresö slott men tur att vi inte åkte dit, fick veta senare att de va någon slags medeltids vecka så de va typ två miljoner människor där. När vi kom hem från prommenaden så tog vi fram en filt och la oss på baksidan och stekte - MYYYYYS!!! <3 hihi. Hundarna hade vi på baksidan, satte fast Max för att han skällde helatiden, Wiggo gick runt tomten helatiden så tillslut satte Micke fast honom, gulligt de va o se dom två gosa =) <3

Sommar<3


Bus! hihi

Vi (jag) gjorde lunch, det fick bli baugett med soltorkade tomater, feta ost och tapas (tror jag de heter, krossade oliver ^^) till det va de en sallad med paprika, sallad och gurka - Jag skojar inte det va AS gott hihi (a).
Strax efter att vi tagit undan lunchen och la oss i solen igen så ringde Philip till Micke, men blyg som han är lämnade han över mobilen till mig. Det slutade med att Mickis och Philip kom till tyresö, vi gick till konsum och köpte varsin dricka och glass sedan vidare till Barnsjön och myste där. Efter en stund bestämde vi oss för att gå hem till mig och spela Kubb. FY FAN vad killarna störde och retade oss!!

MYSIGT VA DET! :) <3

Konsentration vad då? höhö :P

Roligt va det, får vi göra om! :) <3

Men vi van första gången, DET SOM RÄKNAS hahaha! Andra gången van dom. höhö. Sen började dom röra sig hem. Jag och Micke tände grillen och väntade på att mamma skulle komma hem med krov och bröd, gissa vad vi skulle grilla? xD  Vi två grillade i alla fall, eller a okej Micke grillade och jag satt bredvid höhö. Efter det va det CHAMPIONLIGS FINAL I FOTBOLL! - tror jag hörde det en miljon gånger under dagen!
Men Micke va nöjd efter som att pappa också skulle se den :p.
Jag satt där som sällskap men började ruttna efter ett tag så i slutet av matchen så gick jag in i en dusch! höhö. Kvällen/natten går inte att beskriva, men massa bus, massa mys, massa prat - helt UNDERBART!<3

Söndag:
Ringde min klocka vid nio, pussade o gosa lite med Micke. Sen gick ja upp klädde på mig (jag hade för en gångs skull lakt fram kläder dagen innan) Så det gick fort, la bara pålite fondachion runt ögonen och sedan mascara -FÄRDIG! Packade väskan, berädda på att vara hos Micke någon dag. Jag va klar vid kvartöver nio, tjugo över satte vi oss i bilen och åkte till min gymnastik uppvisning. Efter som att tjejerna är ganska stora nu så satt jag mäst i publiken och gjorde Micke sällskap =). Förutom när mina tjejer körde och jag själv höhö.
Han satt där i 7 timmar - Vad då ställa upp för mig? =D <3 Tycker det va otroligt gulligt, och sen så sa han även "Dina tjejer är ju FAKTISKT duktiga" och sen tyckte han att de va grymt med bromma gymnasternas kill lag som va där och körde - dom har vunnit i ungdoms sm och andra stora tävlingar. Det va i alla fall GRYMT!

Efter uppvisningn, dvs klockan fyra-halv fem så åkte vi hem till honom. Åt middag och myste =) Vi såg litemer än halva A cinderella story, inte sett den på AS länge men schiet vad gullig den är hihi. Sen vart de lite gos och sen somnade jag vääääldigt fort! - somnade även efter maten, hade värdens huvudverk, men vi tog även ett kväls mål innan vi la oss.

Måndag: Fick jag mysig hejdå puss och kram. Vi hade bestämt att jag skulle stanna till Tisdag. Jag gick upp vid tio, tog te och en macka. Sen satte jag mig på ballkongen ett tag. Hade även tellefon samtal med Kyraton "Elli" hon som ringde mig, det gick väl sådär.. Men börjar ge upp dessa samtals grejer.. men men, Senare bestämde jag mig att åka till Skärholmen C, köppte en godispåse höhö (som Micke fick). När jag kom hem kollade jag på två roliga program, det ena va som frisör -salongsmake over, och det andra va ett kock program där flertal personer tävlade om att vinna ett jobb på en lyx resturang. Sen ringde en gammal vän vid fem tiden, Cassandra, det va otroligt kul att prata med henne, samtalet va väldigt glatt och så! Verkligen kul att hon ringde! =). Efter det så kom Micke hem och vi åt middag. Sen var de väl inge specellt, lovade Micke att åka in till stan och leta efter hans solbrillor (dom som han hade med sig till mig tappade han i backen så dom pajade). Vi somnade hyfsat fort, men godnatt puss hinner man alltid med! hihi =)

Tisdag: Fick jag... MÅNGA pussar och stora kramar <3 :D. Micke åkte till jobbet och jag somnade om. Vaknade igen vid nio och gick upp halvtio. Kolla datan lite, vart även lite tv till mitt te och macka. Sedan vid 11 tiden åkte jag in till stan.. Min tripp vart Åhlens - Gallerian - NK - Biblioteksgatan - Sturegallerian, Men ingen hade just dom solglasögonen som Micke vill ha, märket fanns, modellen fanns,färgen fanns inte!! Ringde han typ 3 gånger och förvånansvärt så svarade han ALLA gånger :D hihi. Åkte sedan hem med blötaskor och strumpor (okej jag hade trasiga ballerinaskor och nilonstrumpor) Väl hemma så kännde jag mig jätte trött, seg och huvudverk. Kollade runt på nätet efter hans solglajer hittade en bra sida. Sen fick jag även ett sms av han att han undrade om jag åkt hem. Fan vad sur jag vart över att jag hade träningen när jag kunde ha varit med honom :(,  men tog mig till träningen trots tröttheten, trots huvudverken. Nu är jag hemma och har nu gett er något att läsa! höhö xD men det här kanske visar varför jag inte hunnit blogga. Men måste bara säga att jag och Micke har verkligen en bra kontakt nu! Vilket känns toppen =)<3

(som vanligt så har jag glömt bort kameran,måste skärpa mig!)

Puss Puss på er stackare som läste allt på en och samma gång! <3




Hllåjsan!

Hejsan hoppsan!

Måste bara säga att denna helg är helt underbar rolig och mysig! :)
Jag och Micke kommer bara avarndra närmre o närmre, vi har otroligt
roligt, busigt och helt underbart mysigt! :D hihi <3

Just nu ligger han i badet, idag har jag haft uppvisning med gymnastiken!
Jag själv körde faktiskt! - gick kanske inte super bra men jag körde i alla fall höhö.
Och jag måste bara säga att jag är otroligt stolt över att Micke är med från början till slut!
(tror de va ca 6 timmar, två föreställningar,) som han satt för min skull :D<3

Ikväll ska vi ev se på avatar, jag har aldrig sett den...
Ja vi får se :P

Hörs!

Puss Puss<3



Godagens!

Idag vaknade jag strax innan åtta. Jag gick upp och började fixa lite här hemma. När det vart lite varmare, ca 9-halv10 gick jag ut och började kratta och pyssla lite på tomten. Skrivit en handlingslista och sen duschat och bytt om.

Jag ska om någon timme åka med mamma och pappa och handla, samtidigt lämna in ett cv i en butik.
Efter det blir det väl att fixa ute platsen här hemma och sedan börja laga maten.
Ikväll blir vi många, Mamma, pappa, jag, Micke, Lovisa och hennes kompis Bea - höhö
Men det blir nog mysigt :)

Om jag kommer på att jag har en kamera så kommer bilder att dyka upp efter helgen.
Imorgon ska vi ev till tyresö slott och ha picknick! :D
Efter som att Micke kommer hit så kommer jag inte sitta vid datan direkt, slänger ev in något/några små korta inlägg.. Men ja ni märker! ^^ haha

Puss Puss<3





Godnatt!

Nu ska jag sova efter en lång dag!

I morgon kommer MICKE :D
Så jag ska fixa lite här hemma, mysa till det i mitt rumm hihi
och sen hjälpa mamma med maten och lite så :)

Pratade med han i telen nu ikväll och han verkade glad och sa
"Puss Puss!!" Han brukar bara säga puss hej! höhö
(shiet vad fjantig jag känner mig nu, men lycklig är jag!)

Puss puss<3



Hemma från Psykologen + städat.

I dag gick jag upp vid kvart i nio för att ta bussen vid halv tio.
Jag va väldigt snabb i morse. Jag kännde mig väldigt förvirrad på vägen dit.
Och inte för att tala om går kvällen, den va hemsk!

Jag satt och pratade med den nya psykologen i ca två timmar.
Hon frågade tillslut vad jag har för tankar och funderingar...
Jag kännde mig tom. Det känndes meningslöst att gå och prata med olika människor för det känns som att jag alltid får blicken "vad gör du här, du är en normal människa"

Jag har börjat få en blick av att jag kanske inte behöver hjälp med något, men jag vill tareda på varför jag haft det som jag haft och varför jag är så specell på insidan... Då menar jag med osäkerheten och varför jag aldrig blivit förstådd i tragiska händelser. Jag har aldrig fått berabeta det, aldrig pratat med någon om det.. Jo till en viss del men aldrig fullt ut.

Nej urs nu byter vi samtal här!! 

Väl hemma från samtalet så har jag plockat undan saker, damsugit och torkat golven.
Nu är jag lite hungrig men kylen är typ tom :(. Klockan fem har jag träning och efter det har jag inga direkta planer höhö. Längtar till i morgon.. Då blir det FREDAS MYYYS med ÄÄÄÄLSKIIIIIS! :) hihi<3

Puss Puss<3 



Mina senaste dagar! :)

Nu känner jag mig så där dålig igen med uppdatering.. Men då kommer en uppdaterings bomb nu! - höhö!

Fredag så va jag bara hemma, träffade älskade Soffan en stund! <3
Lördag hade jag och lillasyster picknick på tomten och sen städade jag här hemma. Åkte och grillade med angelica vid gårdens bad (tror jag det heter)  Det va super mysigt! Sen hem till henne och myste med film(:

Söndag: Vaknade jag redan kring 8, då Angelica skulle upp till sin praktik, jag slappade lite. Men kunde inte slappna av så jag gick upp, bytte om, sminkade mig, måla naglarna, sms:ade Micke om att ses. Väntade på svar i ca 1½ timme. Jag tog en buss till trollbäckens C, bytte till en annan, gick av vid farmor och farfar, ingen hemma. Började röra mig hem... Micke svarar! (OBS! JAG KUNDE HA TAGIT DEN FÖRSTA BUSSEN TILL MICKE!). Efter som att det va söndag så va det ca 20 min innan bussen skulle komma så jag gick en station. Väl hos Micke va det bara han hemma, han fixade med sitt panit ball vapen. Han va väldigt seg och så men lite mys hade vi i alla fall.

Måndag: Valnade jag av att Mickes klocka ringde (jag trodde det va söndags morgon) och jag fattade inte varför. Men jag fick TVÅ hejdå pussar :D <3. Sen somnade jag om och senare åt jag och Carina fruckost. Vi gick till centrumet och handlade. Sedan satt vi och fikade på ballkongen med katterna MYS!<3
Micke va lika seg denna kväll men vi va inne hos grannen en stund och jag fick absolut inte gå hem! Så SÖT hon är!<3. Jag la mig för engång skull före Micke, fast han kom strax efter ^^.
Han somnade typ på en gång :( höhö.

Tisdag: Hade jag huvudverk hela dagen, Carina också. Ena katten gillade inte heller den kvava luften. Vi va bara hemma och tog detlungt. Fikade lite och sen gick vi och handlade. På vägen hem från ena Ica så gick vi in på Ica nära där hon skulle hämta ut ett packet. Sedan gick vi in och åt lite, båda mådde halv illa, yra och värdens huvudverk :/. Efter det så hjälpte jag henne att byta gardiner (det som va i paketet) i vardagsrummet (inte det lättaste!) Dom har spår i taket som fästs med krokar. Men det vart jätte fint! :)
Strax efter vi va klara så var det dags för mig att röra mig till träningen. Jag hade verkligen ingen lust med en lång resa till en varm hall. Men det gick bra! hihi :p.
Btw så har min pojkvänn typ den sötaste och omtänksammaste mamman!

Onsdag: Jag tog i mot sotaren i morse, jag va tvungen att vara vaken mellan 8-11 så jag passade på att ränsa kläder ur garderoben. Jag fick faktiskt ur liite saker!! Sen har jag och lillasyster fixat på tomten och lite i huset!
Eftermiddagen har varit ganska seg och tråkig, inte haft så mycket att göra + att jag blir yr av värmen, allergin osv. Det är skönt att det är varmt men jag tål inte att vara i solen för länge :( och sen när det vart varmt så här fort så tar det några dagar för min kropp att ställa in sig på detta väder. Men men nu känns det som att jag spårade ur lite hahahaha. Men i morgon ska jag till den nya Psykologen och sen på kvällen har jag träning. Ska ringa några samtal åt mamma och pappa också.

ps. JAG VILL HA FREDAG! - Micke kommer och stannar till Söndag! - eller a, jag frågade om han ville vara kvar till söndag och jag fick svaret "Det kan jag väl" så jag tog det som ett JA! haha.  

MEN HÄR KOMMER BILDER FRÅN LÖRDAG!


Måste bara säga att jag inte alls gillar denna bild på mig, men Angelica tyckte den va söt så!


Ingen kommentar? haha


Stranden :)


MYYYYYS!<3


Angelica tänder grillen!


Jag fota himlen ^^ höhö.


Nej hon va inte bra på att grilla!! - Sumpade TRE korvar! hahaha


Nej Angelica, Senap är inte gott! haha <3


Picknick-grillning är mysigt ska ni veta!<3


Så där ja!, Man ska koncentrera sig på det man gör!! HAHAHA - fett sur jag ser ut!


Mumms! - Men fy satan vad äcklgt det är när man äter FÖR många korvar!!


Angelicas otroligt snygga bilder! hahaha

Tack för en SUPER MYSIG kväll! :D <3


Puss Puss<3


Uppdatering sker..

Japps då har jag varit hos Micke söndag-tisdag så i morgon ska jag uppdatera med lite bilder och så från i helgen! :D

Just nu är jag bara helt super seg, varit det hela dagen, min kropp klarar inte av sån här snabb vändning med vädrert :/ men men..

Nu ska jag slappa och sen i morgon blir det ett roligt bild inlägg!


Puss Puss<3



Grillning m.m

Idag på dagen så va jag med lillasyster, vi gick och handla ett paket piggelin och en honungs melon. Tog en filt och la oss på gräset, spela spel, lyssna musik och smaskade på melonen <3 Mys!

Nu har jag kommit hem från att ha hjälpt pappa och handla (okej jag skulle åka med för att jag behövde nilon-strumpor! höhö). Vid sex tiden ska jag möta Angelica, vi ska till en strand och grilla -MYS!<3

I morgon ska jag träffa Pelle, va ju läänge sen man träffade han!
Efter att varit med honom så hoppas jag på att få träffa Micke, men ska inte hoppas på för mycket nu.. För just nu så gör jag så mycket roliga saker men mina underbara vänner! - Så gulligt av dom att alltid bjuda på massa saker, efter som att jag är fattigare än en fattig kyrk-råtta!

Så Söndagen kommer i alla fall bli rolig när jag är med pelle, sen om det visar sig att Micke inte kan så kommer jag bli lite sviken.. Men får räkna med att han inte kan (endå så har jag packat minhandväska med kläder tills på måndag/tisdag typ) för då blir man bara glatt överaskad om motsasten visar sig!

Ne, nu ska jag försöka göra något med mitt hår!

Jag har de blommiga linnet på mig och ett par ljusa jeans leggins ^^ höhö
(nu vet ni vart jag håller hus fall bloggen inte blir uppdaterad)

Puss Puss<3



Stolt och Glad!

Jag har haft en sån där tänkare dag, kännt mig lite nerstämd - helt i onödan- Men igår när jag och Micke åkte hem från Mickis o Philip så gick vi en mysig prommenad, från årstafältet till årstaberg (tror jag dom heter, men från mickis o philpis station till pendeltågs stationen) Men jag vet inte va det var med mig, jag gick och höll honom i armen och kännde mig bara så lycklig, men något va fel.. Jag fick nästan tårar i ögonen. Kanske för att jag är så otroligt kär? . - Jag började tänka på hur glad jag ska vara över att han fortfarande är med mig

Sen åkte vi till Liljeholmen (leta taxi överallt) Men i aspudden hoppar vi av pga en sak och där fann vi en taxi. Jag tjurade hela kvällen, Micke märkte nog inte det (?). Vaknade på morgonen och hade fortfarande den där konstiga kännslan. Den gick över ett tag. Men när jag tog min väska och sa att jag skulle åka hem kom den där jobbiga kännslan tillbaka. Jag kramade honom hejdå och fick en puss <3

När han stängt dörren går jag där ensam på loft-gången, en liten tår ur ena ögat kom fram. Vet inte varför, och det stör mig ännu mera. Men när jag sitter på tunnelbanan läser jag tidningen och försöker hålla mig ifrån att dampa ur på en utlänsk familj som lät över hela vagnen och självklart satt dom vid mig!!!

I liljeholmen kliver jag av, tankarna är kvar. Självklart kommer två barnvagnar precis in till mig, självklart så skriker och grinar dom - Jag fick faktiskt nog!. Jag tog upp Ipoden och satte på typ högsta volymen och kom in i mina egna tankar... Tankarna slog mig att Micke är helt underbar!<3

Söndagen som va, var den underbaraste på länge, va med honom på onsdags kvällen, vi va på skansen och hade det nderbart mysigt, vi grillade hemma hos Mickis o Philip, jag fick vakna bredvid honom idag<3, vi ska ev ses på söndag... - Det slog mig att så där mycket har vi nog aldrig setts, inte på super länge i alla fall. Jag fick med honom till skansen! - Jag är bara så otroligt stolt över honom! <3

På tal om annat så va det inte meningen att nilägget skulle bli så långt..
Lillasyster har sålt jeans jackan som jag har på mg på header-bilden :(
Hon köppte en klänning/linne/tunika eller va det är 
(se på bilderna, blommig sak) som hon vill lämna tillbaka!
INET DÅ, jag får den av mammi! så nu är den min :D
Träffade soffan idag, då mina tankar förbättrades och att vara med henne är
alltid lika roligt och glatt! :)

FAN jag är sugen på päron saft eller piggelin.. Inget har vi hemma :( FAN!

Nu ska jag sova och drömma gott om Micke! ^^ hihi<3

Puss Puss<3




Bild bomb 2 - Skansen! :D

I tisdags efter träningen ringde jag till Micke och frågade om han ville göra något med Mickis och Philip. det ville han.. Mickis jobb skulle till Skansen så alla vi 4:ra hängde på. NICE - Kände oss som VIP, vi fick gå in en bakväg, då vi inte behövde betala inträde, vi skulle hälsa från någon tjej till den som stod i kassan på akvariet så v slapp även den kostnaden! :D. En riktigt mysig dag! <3
Bilderna får säga sitt :)


Micke-ponken <3 :) (han tittade bort precis när jag skulle fota han! )


Snygging! ^^


Här badades det.


Älg bebisarna va ca 2 dagar gammla eller vad dom sa :). Sjukt söööt!<3










Vi körde längd-hopp! :D

Han inte fota Philip, och jag själv "vågade" hoppa men kom så där 3 cm typ! - hahahaha!


Apor är cooola!




In i djungeln! ;D


Bara jag som tycker den där va lite läskig?, eller a lite läskigt att olika apor bara kunde hoppa på en eller
typ kissa på en..? hehe :P

Micke-ponken kommer ut flygandes.. höhö <3

La krokodilia ^^ blää!

Philip ville ha en Ballong! xD

Ja, gissa vad han gjorde med den! - Han lät som en smurf! hahaha xD


Micks ville också pröva! - En av de finaste vänner man kan ha!-<3

Fyra glada människor på väg hemmåt för att ha grill + film kväll! - MYYYS!!<3

Hade en rolig dag och kväll!

Fast hem vägen pajade en hel del, okej jag va trött så va kanske lite överdrivet tjurig.
Men det slutade i alla fall med att jag och Micke tog en taxi från aspudden..

Puss Puss på er!<3


Bild bomb 1 - Prommenad med Mickis.

Bilderna från i Tisdags, När jag och Mickis gick prommenad. MYS! <3


Min hund Max <3 - Spanar


Min hund Wiggo som äter en pinne! - Jaamie!


Alla fyra, Wiggo, Leo, Max och Åke! <3


Leo, Mickis och Max spanar in något...


Max doppar "tårna" med åke som håller kollen :)


Mickis och Max upptäcker något som vi andra inte såg.. ? ;)


Max spårar? - Ut på en brygga, smart där! hihi


Wiggo kollar ut efter några där borta.


Leo kollar till vattnet.. ? :)


Jag säger sitt till Wiggo då Max kommer och sätter sig... UNDER Wiggo, knäpp?? höhö

Dagen va super mysig, saknar dom gamla dagarna då vi gick kvälls-prommenader.
Så otroligt mysigt och roligt! <3 :)

Puss Puss på den dagen!<3



 


Uppdaterar ikväll...


Har vart iväg lite nu och ska strax träffa Soffan.
Så ikväll ska jag försöka lägga in bilder från olika saker
och sen berätta lite om allt och inget, höhö.

Hörs ikväll!

Puss Puss!




Tiden framöver...

Just nu så händer det väldigt mycket i mitt liv, eller vad man ska säga :P. Jag har haft mycket för mig de senaste dagarna.. Och det kommer mer :P hehe. 

Imorgon ska jag ev hem till Micke! - Hoppas, hoppas, hoppas! (a)
Torsdag ska jag och Micke vara och ev träffa Mickis och Philip - Det ska bli super skoj!
Fredag hoppas jag på freadas-morgon-mys hihi. Sen lite senare på dagen ska jag ÄNTLIGEN träffa Soffan!<3
Lördag vet jag inte riktigt, micke är i örebro (?tror jag de va) tävling med föreningen men ska nog ängna dagen med lillasyster.
Söndag hoppas jag på att träffa Micke igen :D

I veckan som kommer, ska jag söka massa jobb och ska till den nya psykologen.
Träning på tisdag och torsdag, fredag kommer micke hem till mig :D
Lördag ev träning (beror på Mickes vilja o tycke). Söndag uppvisning....

Planering vad då?? hahahaha!!


Puss puss<3



Super Uppdatering! - Bilder kommer!


Nu är jag hemma igen
och vill bara säga sorry för suuuper dålig uppdatering.
Men jag vill bara börja med att säga att jag har sjukt fina vänner och pojkvänn!
För att ta det från början så:

Fredag: Va jag med Mickis och Philip (som står i något inlägg längre ner)

Lördag: Tog jag med mig Max hem till Angelica där hon och hennes syster lagade lassange!
AS gott! Sen drack vi vin och tekila sjöng singstar - as roligt! Senare bestämmer vi oss för att åka in till stan. Max fick va själv hemma, duktig pojke! Vi va inne på medis och bara chilla. Angelica bjöd på en öl! Super snällt!
(jag hade ingen hundvakt till hundarna på dagen så va hemma med dom och sen ville familjen att jag skulle ta med mig min hund på kvällen.. Så jag och Max till Angelica, annars hade jag tävling denna dag.)

Söndag: Vaknar jag jätte trött och seg i Angelicas soffa, klockan va då 8 på morgonen. Så vilade lite till och gick upp vid 10 tiden, jag och Max åkte hem vid 11 tiden då jag va hemma och bytte om och fixa mig för att åka till Micke. Jag ringde till honom för jag väntade på att han skulle ringa mig. När jag ringer så är han redan hemma och slappar och säger att de bara är att komma! (där vart jag sur och bytte ton i luren!) - Jag sa åt honom att möta mig vid tunnelbanan. Han sa att det kunde han göra - Hela vägen dit satt jag och sura, tur att jag va själv den stunden. När jag kliver av så känner jag mig fortfarande så där sur.. Jag går, och går och går, jag ser ingen Micke jag går långsammare och långsammare... Tillslut så ser jag honom.. Då all ilska/surhet bara försvann. Jag behövde bara titta på honom så kunde jag inte låta bli att le. Jag gav upp att säga något. - Varför förstöra hela dagen på engång genom att klaga på att han inte ringde?.. Nej det känndes bara löjligt.
(skulle jag på barnkalas men jag han inte, först pga hundarna och sen eftersom att Micke ville ses så vilel jag till honom)

När vi kommer in så är hans mamma hemma och fixar mat. Jag och Micke hjälper till, efter maten så går hon ut på en prommenad och vi är HELTENSAMMA! - Under den tiden, hela den här dagen va jag i himlen och svävade på moln. Vi busa, skratta, myste otroligt mycket och ja... Hade det underbart. Det va som vi hade det förut!<3 

Hela kvällen va han (onormalt) gullig och gav mig små söta klappar på kinden, drog i min näsa och i min läpp hahahaha. Gav mig kramar bara för att krama mig.. När hans mamma kom hem sa han "Vad dum hon är, som kommer redan" Där fick jag bekräftat att även han vill ha egen tid med mig.
Jag kan inte förklara denna underbara dag<3 


Måndag: Skicka jag sms
och frågade om Micke ville att jag skulle vara kvar eller åka hem. Jag va hos Elli klockan ett här hemma. Bestämde att träffa Mickis en stund så åkte hem till henne. Micke svarade att jag fick göra som jag ville. Jag svarade att jag såklart ville vara med honom. Jag och Mickis slappade bara, båda va tötta och sega. Myste med en kopp te. Väl hemma hos Micke så va han för engång skull hemma för mig! Haha. Han va glad och.. Högljudd när jag kom, vi åt och sen gick vi in till grannen. Sen hem till honom och slappa. Sov!

Tisdag: Vaknade jag när Micke gick, fick mysig puss :). Sen Skulle jag hålla mig vaken mellan 07:50-10:00 Så jag satte på mig mjukis kläder och la mig och kolla på barnkanalen (finns inget annat på morgonen!!). Jag skulle ta imot några snubbar som skulle kolla kranarna hemma hos Micke. Dom kom vid halvtio så efter det gick jag och duscha o fixa mig och ringde Mickis. Vi träffades och åkte först hem till mig, käka och tog mina hundar hem till hennes gamla hem. Tog henes hundar och gick prommenad alli-hopa :)  (bilder kommer ikväll!)
Nu har jag städat hela huset (damsugit och plockat undan saker) Bäddat rent i min säng och så.
Träning i kväll. Sen - Det jag LÄNGTAR TILL! - Ska jag ringa Micke och prata med honom om lite saker :) <3

SUPER UPPDATERING! - Va det här kan vi ju säga! Hehe.
Men går inte att blogga hos Micke och sen har jag haft fullt upp!

Puss Puss<3






Hemma lite fort...

Jag är hemma lite fort, duschar och sminkar mig och sen ska jag till Micke.
Uppdaterar om helgen i morgon!

Puss Puss<3




Igår, från seg till ute kväll på puben.

Igår vaknade jag och va suuuuper seg och trött. Men tog mig upp, duschade och segade ännu mer.
Jag såg sen att Mickis va hemma och ledig så jag frågade om hon hade lust att ses. Så vart det.

Vi va först i liljeholmen C men bestämde oss för att åka in till stan. Så gick vi runnt lite där. Båda började frysa lite så vi bestämde oss för att fika. På fiket satt vi i evighter, men mysigt!
Jag berättade lite för henne om saker som jag inte pratat med någon annan, bla saker om gymnastiken och lite annat.

Vi åker hem vid sex-halv sju (tror jag) då vi möter upp Philip på t-centralen och åker till ica och handlar mat.
Det vart tacos.. På ica tappa vi bort philip och vi bestämmer oss för att gå till kassan och be dom ropa på honom xD hahaha, men precis då så kommer han med kundvagnen i rusande fart höhö. 

Hemma hos dom så lagar jag och Mickis maten, Philip vill att vi ska med han på någon fest i stan. Efter någon timme så är vi på väg till puben. Det va helt okej, skönt och chill. Jag bestämmer med Lovisa att vi ska åka hem tillsammans. Vid 12 tiden säger jag hejdå till Mickis och Philip.

Möter upp Lovisa på gullmarsplan.
Vi åkte hem!

Ja ni kanske undrar om micke? - haha, vi försökte få med han men han va hos en kompis, philip hade försökt få dit dom båda. Jag själv har inte fått något svar från honom än.

Puss Puss<3


Jag e så KÄR!

I onsdags efter samtalet (se inlägget nedan) åkte jag hem till Micke. Hans mamma va hemma när jag kom, så vi pratade en hel del och tiden bara rusa iväg. Micke kom hem och så käka vi. Hans mamma tar jätte, jätte lite mat då han gapar på henne och säger att hon ska ta mer. Men hon säger att hon har ont i magen. Han suckar...

Jag tror att han gjorde det för min skull, han vet att jag tycker det är jobbigt när andra tar mindre mat än mig och han såg att jag la upp en hyfsad normal portion. Han tittar alltid på min tallrik, hehe. Så tyckte de va lite gulligt att han sa till sin mamma. Men jag själv vet ju hur det är att äta riktig mat när man har ont i magen så jag förstod ju hans mamma. Men men.

Efter maten går han i och badar och jag kollar på sipsons (eller vad dom gula gubbarna heter) på tv. När han badat klartbörjar han fixa sin paint boll väska in för nästa helg. Jag tittar på! Hahaha. Senare går vi in till grannen och jag pratar med Sara och leker massa med Cassandra :D . Nu skriker hon "Lelle!" När jag kommer.

När vi går in till Micke igen så sitter hans familj och kollar på Arga snickaren och sen svart-bygge (eller vad det heter) - ja jag suger på tv program!

Vi sitter i vardagsrummet och i ena pausen går micke i väg. Jag sitter kvar ett bra tag.. Sen kommer hans mamma och säger att Micke saknar mig, att han vill att hon ska komma m.m. Haha går in i hans rum då han satt på samma kanal i hans rum. Så vi ligger på hans säng och kollar klart. Sen går vi och lägger oss.

Jag somnar hyfsat fort, men vaknar på natten av att de är dö varmt.. Somnar om.. Vaknar av att Micke säger att han vill ha en puss. Lagom trött och virrig så fattar jag typ inte vad som händer men han fick två pussar och så sa jag till han att jag älskar han o jag fick höra samma sak tillbaka :) <3. På morgonen så hade jag glömt det och när jag sedan kom på det så tyckte jag det va jätte gulligt.. Hihi <3

Jag slappar hemma hos honom, skulle till Elli men det vart inställt så pratade med henne i telefonen. Satt ute på Balkongen och myste i solen. Duschadeoch gjode mig redo till träningen. Sms:ade med Micke på vägen till träningen och sedan lite efter. Vi ska ses på söndag igen :D - Längtar höhö!

Oj, det här skulle bli ett kort inlägg! Haha
Men bara massa "onödigt skit" som jag ville skriva ;)

Puss Puss<3


Personligt inlägg.

Onsdagen den 5 Maj var jag kallad till en psykiatrisk mottagning. Jag skulle träffa en psykolog och en annan psyk-läkare. Mamma körde mig dit, jätte närvös och skakis i kroppen gick vi in till receptionen. 

Jag betalade och fick min stämpel i frikortet. Sedan fick jag även massa papper. Det va 4 olika papper om hur jag mått och hur jag andvänder alkohol (ett papper). Frågorna va jätte knäppa, så tur va så va mamma med så jag kunde fråga henne typ var och varannan fråga om vad dom menade, vissa fatta inte äns hon!
Jag lägger plötsligt märke till att det bara är jag som är ung, dom andra som satt där va 30-50 +..
En tjej som satt nära mamma va lite yngre, motmin ålder.När jag är inne på sista pappret kommer en tjej ut och roppar upp mitt namn. Hon kommer fram och hälsar.

Hon verkade gladoch trevlig, väldigt ung. När jag är klar med papprerna får jag gå med henne till ett rum, mamma fick vänta i vänt-rummet. När jag kommer in i det rummet där vi ska ha samtalet så sitter en äldre tjej där inne. Hon hälsar. Hon verkar stel och små sur. Och hon bryter på något språk, polska eller ryska. Hon ser lagom sur och nästan elak ut, jag fick obehagliga vibbar i kroppen. Hon börjar ställa lite frågor och jag får säga "va" hela tiden bara för att jag inte fatta vad hon sa! - Jätte irriterande.

Jag berättar om de senaste året och lite från jag va mindre. Jag tyckte samtalet va jätte obehagligt och jobbigt! Men tog i genom mig det. Tillslut säger "ryskan": "Ja, det är absolut inte normalt att va i 20 års åldern och inte ha jobb eller något jobb-liknande överhuvud taget" - Nä men ge mig ett jobb då jävla kärring! (va min tanke)

Jag vart väldigt irriterad men bet i hop. Men jag tänkte endå "Har inte kärringen lyssnat?!.. Jag sa ju att jag sommar jobbat och sen jobbat lite till och från innan december".
Det verkade hon ha glömmt.

Samtalet fortsäter och hon börjar ställa frågor om min familj,vänner och pojkvänn.
Hon verkade vilja smutskasta min familj, hon fråga vad dom säger om att jag inte har något jobb. Men dom ser att jag söker jobb. Men det verkade inte hon tro på. Jag tappade helt förtroendet över henne och började stänga in mig mer och mer. Psykologen såg nog det på mig och "försvarade" mig lite grann, när hon väl fick öppna munnen för kärringen!!

När det gått ett bra tag börjar ryska kärringen avrunda lite smått och gör en "slutsast" av det hela. Hon säger "Ja det vi kan hjälpa dig med är att skriva ut medeciner mot deprissition, vill du det?" - Jag tappade andan..
Vad sa hon? är hon helt dum i huvudet??!! Har hon inte läst remissen?.. Jag svarade i chock "Kan jag få tänka på saken?" Då psykologen la till "Ja du och din mamma kan fundera och diskutera saken och komma överäns om vad ni tror är bäst" - Tack, Tack någon som är vettig!

Ryskan håller med
om det och sen tackar hon för sig. Jag och Psykologen får egen tid, jätte skönt. Jag kan då öppna mig lite mer och hon bestämmer att vi ska ses igen. Hon nämner också det där med medecin mot deprisiton att det ska man bara tacka ja till om man är jätte, jätte, jätte deprimerad - så som att man vill dö och inte ser någonting annat. Jag höll med och sa att jag är ingen sån människa som gärna äter medeciner.

Hon talar om att vi ska gå tillbaka i tiden och diskutera det frammåt, så man oftast gör innan man beslutar medecinering. Vettig och klok människa! Vi pratar på och sedan bokar vi in en ny tid. Jag fick ett häfte med frågor om när jag va liten som jag ska fylla i, mamma fick också ett häfte att fylla i. Mammas häfte handlar om barnets utväckling, fram tills 7års ålder. Jag tackar henne så mycket för att jag fick komma.
Hon säger att det är inget att tacka för, utan hon tycker jag är stark som vågade komma.

När jag går ut där ifrån och in till mamma kännde jag mig så svag i benen och ur pummpad.
Hela kroppen kändes tung och jobbig. Men lyckades andas ut och öppna dörren till väntrummet.
Jag hade tänkt åka till Micke direkt efter samtalet, men åkte med mamma hem.
Duscha och tog det lungt ett tag och sen åkte jag till honom.
Jag ringde Angelica på vägen för att få ur mig lite av det här.

(Båda bilderna är tagna från google)


Nu kanske många fick en chock, men jag har inte velat tala om det här och hade inte tänkt blogga om det men kännde för att skriva ner det här. Ni får mer än gärna ställa frågor i kommentar-fältet, vill inte ha sms eller samtal angående detta.

Puss Puss<3






Hemma x2

Ja då är jag hemma från micke och hemma från träningen.

Hos Micke har jag bara slappat och suttit på ballkongen i solen, AS NICE!
- synd att han inte va där också

Jag duschade och åt lite sen åkte jag till träningen och sen hem.
Nu har jag vart ute med hundarna och ska väl ät något ^^

Skriver mer sen men ska andas ut och lugna ner mig lite! :)

Puss Puss så länge! <3




God-dag.

Ja då är man uppe, Har dock varit det sen 8 tiden höhö x).
Varit ute med hundarna o gjort lite andra morgon rutiner...Förutom att äta något!
Jag ska till läkaren klockan ett, då man ska vara fastande
(dvs inte ätit eller drukigt något). Kanske därför jag sitter och fryser nu? höhö.

Men i alla fall, efter det så vet jag inte om jag kommer hem i
mellan eller om jag åker direkt till Micke. Får se vad klockan hinner bli och vad jag känner.



Lillasyster är äntligen hemma igen, men hon ligger sjuk i sin säng och sover så har inte hunnit träffa henne än :(. Hon kom hem i morse vid kvart i 6.

I morgon är det samtal med Elli och sen träning. Jag hoppas jag hinner i tid till träningen, men tänker inte stressa på samtalet utan om jag blir sen så blir jag.

Ska sminka mig snart, bloggar kanske senare idag annars blir det i morgon :) .

Puss Puss<3


Biljetterna klara!

Ja då känns resan så färdig som den kan bli!

Den 4 Augusti åker jag och Micke till Öland - Borgholm.
Jag bokade hotellet för några månader sedan.
Fick veta i veckan att han nu tagit ledigt.
Idag så köppte jag buss biljetterna!

Kan man bli mer redo?
Kan man LÄNGTA mer än vad jag gör?



Första resan som det BARA är han och jag, helt för oss själva!
VA DÅ MYSIGT! <3

Bor på ett hotell vid stranden, vårat rum har en liten ute plats med grill o sånnt!
GAH vill va där nu! - Ne men ska bli så himla roligt!
Hoppas bara på att vädret vill vara glatt också!

Puss Puss<3


Längtar!

Då är jag hemma från träningen... Pratade med ena tränaren, om vi säger så här så börjar jag tappa suget helt totalt. Känns bara som att vad jag än gör eller så, bilr det bara fel. - Där har vi min osäkerhet.

Men tänker inte hålla på om jag inte känner att jag trivs där.
Nu ska jag inte skriva mer om det (även fast jag vill!!!)

Jag är SUPER närvös inför
i morgon! Tror ingen vet vad som händer utom Mickis och Micke. Det sk bli spännande men pirret i magen finns där. hehe. Efter jag och mamma varit på den saken så ska jag till Micke-picke-ponken! Ska bli super mysigt! <3 Kan inte sluta skriva det, är så LYCKLIG över att ha honom! <3

(bilden är typ 3 år gammal! x)  )
Som ni ser så har jag gjort om headern, inte så jätte nöjd men orkade inte fixa så super mycket.
Är jätte trött, ont i halsen och kan inte andas! TACK POLLEN! Hatar, jag verkligen HATAR björk och gräs!!
- Eller egentligen så är det väll allergin som jag ska hata!

Förästen så kollade jag hur många besökare jag hade innan träningen, 20 st på ena och 24 på den andra.
Lite kul att de finns intresse över denna blogg! höhö xD


Lilla syster är hos mormor fortfarande, ringde henne efter träningen och bara kolla läget...
Sjukt tråkigt utan henne här hemma!! ingen att bråka med gällande kläder, ingen som pussar o kramar mig god natt, ingen jag kan gå in till om jag får ångest eller vill prata ut om mina kännslor och tankar.. Btw så hade hon säkert as garvat åt mig idag.. Jag DAMSÖG DATAN!
- eller ja jag damsög tangentbordet på min bärbara data, när man har en hund som hårar så kommer det ÖVERALLT och det satt fast hund hår somgjorde att knapparna va sega!

Ne nu ska jag läsa lite och sedan ev ta en macka eller så.

Puss Puss<3

Lite kort.

Då ska jag starx bege mig till träningen. Är väldigt trött och seg efter all städning, bakning och annat joks. Men kul med träning i alla fall :).

Funderar på att göra om i bloggen lite ikväll.. Beror ju på vad jag har för bilder på datan efter som att lillasyster har kameran och kommer hem i morgon. Men är trött på headern så det bara skriker om det! Kan inte det där så jätte bra, skulle ju vara kul o ha någon lite flashigare men jag håller mig till det jag kan! :P

I morgon är det en spännande dag, jag och mamma ska iväg på en sak och senare på eftermiddagen så ska jag hem till MIIIIICKEEEEE!! :D Saknar han!<3

Har pratat lite kort med honom att
säga upp lördagarna på gymnastiken, så ska väl diskutera det lite mera och se vad vi kommer fram till.. För så lite som vi har hunnit ses osv är INTE okej, varken han eller jag mår varken bra eller tycker det är kul när vi inte hinner ses. - Få se vad som händer på den fronten.

Ne nu ska jag sluta sitta här och göra mig redo in för dans! ^^

Puss Puss<3


Städning + kännslor!

Jag vaknade vid kvart i tio. Gick upp tog ett glas joice och en macka. Tog ut hundarna och tog in posten. Ett brev va till mig från skatte-verket. Självklart handlade det om gymnastiken, så slarviga dom är som inte sköter pappersarbetet ordenkligt.. men men jag ringe upp skatteverket och sa som det va, hon tackade och skulle fixa till det som va fel. Sedan började jag att städa. Började plocka i vardagsrummet, sen hallen, sen köket, sen toletten och sist svalen. Jag damsög sen och torkade golven pysslade och fixade.

Nu funderar jag på att hoppa in i en dusch och sen damsuga mitt eget rum.

Jag har börjat få en väldigt bra kontakt med en gammal kompis från 9:an (andra året i 9:an). Vi umgicks inte så jätte mycket, men nu har vi mailat och hon har frågat mycket om hur jag mår också vidare. Väldigt skönt, idag fick hon ett väääldigt långt mail om mina år. Jag själv faller nästan i gråt när jag drar upp det igen, för jag vet själv att allt är inte över än. (allt kommer inte heller att försvinna). Skönt att bara skriva ner sakerna, det är lättare än att prata om det och efter som att vi inte kännt varandra så super bra så är det lättare att öppna sig också.. Här i bloggen gör jag det inte längre efter som att så många som känner mig läser den. (Har min anonyma blogg där jag skriver om hur jag mår osv.) - Vill tacka henne för det <3
Jag vill även bara säga att Mickis är en sån super fin vän också!

Om jag hade kommit över det så hade jag inte blivit så rörd som jag vart.
Ingen ser mig när jag ska sova eller på dagarna när jag är själv, det tycker jag är super skönt. Då kan jag bara vara och vara den jag tror att jag är. Men så fort någon ringer eller komemr förbi slår hjärnan om till något helt annat. Låter kanske helt CP men så fungerar min hjärna och jag kan inte hjälpa det.

Det är som att hjärnan går in i "försvar", att jag är pigg, glad och mår toppen.
Det är ju det alla vill se, det vet mitt undermedvetna så väl att det taröver.

Lillasyster åkte i går kväll upp till mormor i norrland för att fölet ev kommer. Jag pratade med henne när jag lagt mig i sängen (ja jag är lite mörkrädd efter den där jävla filmen) men hennes batteri började att ladda ur så vi la på. Jag låg och vred o vände på mig halva natten men lite sömn fick jag allt. Hon har även med sig min kamera!! Men hon skulle komma hem i dag typ. Höhö! - Hon e lite knäpp hon också!

På senare år har hon varit som min mamma typ. Hon som har tröstat och funnits där för mig och det gör hon än idag. När jag inte kan sova för att ångest och annat tar över mina tankar så vet jag att jag får sova bredvid henne, det känns så otroligt tryggt! Värdens bästa Lillasyster har jag i alla fall! <3

Nu ska jag duscha!


Puss Puss<3



Prommenad - Bra slut på denna dag.

Ja, denna dag känndes väldigt seg och tråkig.
Lillasyster kom hem och klippte mitt hår (inte så stor skillnad)
men av med lite slitet hår i alla fall.

Nu senare på eftermiddagen vid 6 tiden så chatta jag lite med Sofie,
inte sett henne på evigheter. Vi bestämde oss för att ta en prommenad
med hundarna. Riktigt kul och mysigt. Jag tog bara med mig Max
(wiggo fick va hemma o slappa),
Sofie hade med sig alla sina tre hundar (Gina, Atlas och Lady).

(Ja slappa kan vi ju i alla fall säga att han gjorde)

Vi va ute i kanske 2 timmar (?) har absolut ingen aning.
Det va väldigt roligt att se henne igen.
Självklart vart det snack om allt mellan himmel och jord.

När vi sa hejdå känndes det väldigt tråkigt att gå helt ensam,
så jag prövade att ringa Micke. Ingen som svara, la ner mobilen i fiack och...
POFF så ringde det. (Han ringde upp)
Så snacka med han hela vägen hem från hanvikens skola :) Mysigt! <3
Vi pratade om våran lilla weekend som nu är bokad och klar!
Imorgon ska jag köpa buss biljetterna.

Vi båda längtar och tycker de ska bli mysigt! :)

Ja så denna tråkiga dag fick en rolig och mysig kväll i alla fall!  hehe

Puss Puss<3



Mitt hår.

Snart slutar Lillasyster skolan då hon kommer hem och ska klippa mitt hår.
Det har äntligen börjat bli hyfsat långt!
Men topparna är super slitna så ca 2-3 cm kommer att ryka idag :((
Hatar att klippa så "mycket" för håret känns så jätte kort efteråt.
Men inte så kul att ha fult långt hår :p höhö.

Lägger väl upp en före o efter bild, tror inte att man kommer se så stor skillnad, bara jag som kommer känna en STOR skillnad...Mitt mål med mitt hår är att de ska bli långt, allt hår ska vara lika långt. Ingen lugg inget uppklippt. Det kommer dröja!!
Får hålla ut!


Japps så nu kan ni anteckna detta, höhö.

Puss Puss<3

Ta det lungt.

I dag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, MINA HUNDAR ÄR ÄNTLIGEN HEMMA!! :D.
Jag vaknade av att Wiggo kom in och pussa på mig och Max hoppade på säng karmen.
Härligt att ha dom hemma igen!

Så det blir att mysa med dom, gå prommenader och bara vara.
Just nu känns det mästa helt okej, vill icke gå in på detaljer..
Men som sagt så vart de knas mellan mig och Micke, men för en gångs skull så
diskuterade vi precis allt. Visst det vart lite konstigt efter som vi båda va väldigt dragna.
Men nu är allt löst och vi hade en underbart mysig helg hos hans syster.

Jag sa även att jag funderar på att sluta blogga.
Det tyckte han lät väldigt bra.
Jag har funderat väldigt mycket på det,
Jag vill inte lägre skriva för kännsliga eller personliga saker här.
Det är halv tråkigt att bara skriva för att skriva...
Listan va längre förut men minns inte.

Men i stället för att skriva så kan jag prata med honom och sen så har jag dagbok som jag skriver i om något jobbigt händer eller om jag bara mår helt piss. Att blogga känns inte lägre så smidigt när så många nära läser den.

Kommer fortsätta men kanske inte lika mycket personligt.. Det hoppas jag i alla fall på!
Men lovar inget, för när allt sjunker till botten så vet jag inte vad jag kan hitta på.

Ha en fin fin dag!<3




Händelserik helg.

I fredags va jag med Angelica i stan på förmiddagen.
Vid två va jag hemma och duscha och bytte om.
Vid fyra tiden åkte jag hem till Angelica där vi fixa lite och tog en varsin dricka.
Sen åkte vi alla tre (Angelicas pojke körde) till Mickes syster.
Kävllen va lite små seg men mysig!
Jag och Micke hade ett eller a två snack men vart bättre sen (:

Lördagen så åkte vi och firade Micke o Maddes mamma.
Hon hade gjort en JÄTTE tårta! Men den vad good! :P
Vid fyra tiden åkte vi hem till Madde och Danne igen.
Kvällen va super mysig, micke låg i mitt knä när han och
Danne spela data spel hehe.
Sen kolla vi alla fyra på en skräck film, verkligen obehaglig!
Men då låg jag i mickes famn och han fick lika roligt varige
gång jag hoppa till eller såg piss rädd ut! höhö!

Söndag va en väldigt mysig morgon med massa kärlek höhö <3
Vi segade och åt frukost segade och gick ut och
hälsa på grannarna (Dannes päron) som satt ute.
Sen segades det ännu mer och vid 2 tiden började vi röra oss.

Dom 3 skulle på hockey (sverig-finland) så jag fick skjuts hela
vägen till gullmarsplan, AS skönt! Bussen kom efter ca 15
min då jag hoppa av vid träningen. Va där från 3 till halv
5 så jag han passa lite i alla fall (:
Fick skjuts hem av en förälder, lika snällt o trevligt varige gång.
Hemma så lagade jag mat (tackos), damsög och plockade lite här hemma.
Nu sitter jag här och skriver detta tråkiga inlägg! höhö

Skrev ett väldigt långt inlägg först men det känndes inte så nödvändigt...
Det vart inga bilder på valborg heller, glömde bort kameran.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att ringa Micke-Picke.


Puss Puss<3


RSS 2.0