Jobbar på.

Ja då har jag jobbat ytterligare en dag och jag trivs så sjukt underbart på mitt jobb :). Underbara människor och tiden rullar på väldigt bra, inte en enda dag som jag kännt att dagen varit JÄÄÄTE seg. Har hänt att den känt lite halv seg men aldrig riktigt jävla seg ^^ hehe.

Sen ska jag äntligen få träffa min "lillasyster" Cassandra i morgon och hon ska få paket av mig x) (inte bara ett) Alla sakerna fick inte plats i ett och sama så de slutade med 3 paket! galet men kul endå. Mamma tycker jag skämmer bort henne så mycket, tänk då när man får egna barn! SHIET jag vill inte veta! :P

Det är faktiskt något jag längtar efter, egna barn att ta hand om, älska och uppfostra. Och man längtar ju inte mindre när man jobbar där jag gör och att alla mina kolegor har barn eller är på g att skaffa. Man blir lite avis då!

Många tror att jag har barn, jag vet inte varför men många har ställt den frågan! x)


Nu ska jag vila och ladda inför morgondagen!


Puss Puss!<3





Då sitter jag här.

Ja då sitter jag här och bloggar igen, händer allt för sellan men jobbet, pojk vänn och hundarna tar upp ganska mycket av mina dagar och min kära lilla syster också så klart :D. Vad skulle jag göra utan henne? Hon lyser upp mina dagar, sjukt underbar människa! <3

I dag har jag jobbat.. som vanligt x) och jobbat över... Som vanligt x). Men jag trivs verkligen på jobbet och kommer sakna det om jag inte får jobba där någe mer efter sommaren. Det är så roliga människor som man jobbar med på dagarna, vi ställer upp och hjälper varandra och inte bara inom vårat "arbetslag" utan ut över vår andra också. Det är så härligt :).

+ att jag ska träffa en old vänn som jag inte sätt på fleeera år och de ska bli super kul :D.

Nej nu ska jag rasta mina hundar ^^.
Sen i morgon ska jag på 10 års fest (ja jag får inte säga kalas för födelsedags barnet) haha :P.

Men hoppas ni har de fiint, ciao!





Godmorgon 21 juli -09

Godmorgon (för er som inte jobbar) Själv har jag varit uppe ett tag och ska strax bege mig till jobbet.. Jobbar galet mycket nästa vecka, endast 1 dag ledigt :/ lite små jobbigt... Men Thailand väntar runt hörnet så jag biter i hop och kämmpar. För ju mer jag jobbar ju mer pengar blir det ju såklart ;). Efter sommar jobbet ska jag verkligen bara slappa och ta det lugnt. Västerås som sagt och sen när jag kommer hem där ifrån så börjar gymnastiken igen :D (okej den börjar innan men då är jag inte hemma).

Maten igår vart ganska god, smakade en liiten bit på den i alla fall. Miicke tyckte den var as god så han lassa på :), härligt o höra att de är så många som gillar mina små egna konstiga recept x). Jag som ska va så "duktig" i köket råkade sätta på fel platta så platt skyddet vart bränt, då jag tar bort det med en handuk som också då vart bränd :/ ehe x). Men maten smakade i alla fall gott :).

Nej nu måste jag rusa, Ha en fin dag.. Själv jobbar jag til 20:15.


Kiss and Love <3



20 juli 09

Ja då har jag precis duschat och slappat framför tv:n lite :). Är hemma hos micke, kom hit vid 2-3, så strax ska jag väl börja fixa food x). Men grejen är ju att jag faktiskt tycker det är ganska kul att laga mat (annars skulle jag nog inte göra det).  Jag ska laga kyckling med pesto, feta-ost och soltorkade tomater och till det blir de la pasta x) hoppas det blir gott!!  
Jag vet att jag slutade blogga här ett tag.. Gjorde en ny blogg där jag kunde vara helt anonym och skriva precis vad jag ville om vad jag ville. Men nu andvänder jag båda :)

Så hoppas ni fortfarande gillar min blogg och att allt är fint med er!

Kiss and Love <3



Godnatt.

Nu ska jag krypa ner och sova, jobb i morgon. Det är härligt att jobba, faktiskt! Dagarna rullar på och just nu så händer de inte så mycket annat heller. Mer än att jag kämmpar varige dag - endå så verkar jag inte räcka till... Vad är de för värd vi lever i? .

Dagarna kan ju självklart vara helt underbara också! :)

Puss&Godnatt



Rullar på.

Ja allt rullar vä på.. Jag ska söka in till stockholms universitetet den 15 sep och hoppas på det bästa :D.
Om 3-4 veckor åker jag till västerås och kommer vara där ett bra tag =)

Men nu jobbar jag som satan för att sen kunna åka till thailand i vinter ^^ :D.


Puss Puss



RSS 2.0