30 December 2010..

Vilken morgon, bara bråk och irritation. Jag vill flytta bort härifrån NU! Men än så länge är det näst in till omöjligt, tyvärr. Idag kommer Micke hit, vet inte vilken tid men en då. Jag ser helt mongo ut och är bara helt as förbannad på att inget passar + att håret har dålig period just nu, sorry men kan det bli värre??

Om inte Micke hade komit idag så hade jag gått hem till farmor och farfar och bott där. Klarar inte av att bo hemma, det är bara bråk och jag blir bara irriterad på allt.
I övrigt så har jug nu testat fram nyårs kläder, jag hoppas bara att dom passar i morgon också.
Nu ska jag strax gå ut med hundarna och sen hem och fixa lite saker.

Nyårs kläderna, vad tycks? :P haha. + en hund där bak x)

Tog inte kort på huvudet och de just för att håret är knäppt..

Tänk att i morgon är det sista dagen på det här äckel året! Det känns som att jag missade julen detta år, att jag typ sov bort hela den dagen eller något.. Trotts att vi satt där och åt, öppn julklappar osv.
Ja jag tycker inte att de här året har varit något bra överhuvudtaget. Visst det har hänt roliga och bra saker, tex jag har fått mer jobb. Men om man tänker på helheten. Ursch, hoppas att nästa år blir mycket bättre!
Ett mål är att verkligen försöka få fast jobb och egen lägenhet, skit svårt men jag ska verkligen försöka!

Puss Puss påer<3


En låt, flera minnen, tusen tankar.

Den här låten är så sjukt bra! Helt obeskrivlig vad den betyder för mig. För att göra en lång historia kort.. Jag och Micke sågs förstagången när vi va 16 år. Vi flirtade och ringde och sms:ade varandra 24/7. sen hände det något i hans liv som jag vet pytte lite om. Så han tog avstånd och kom ofta med förklaringar till att han inte kunde ses. Tillslut så ruttnade jag så sommaren 2008 levde jag lite singel liv. Träffa en annan kille som ja vart tillsammans med under sommaren.. Då, mitt i allt hör Micke av sig. Han ringer mitt i nätterna, sms:ar jätte mycket men jag svarar inte, vet inte vad jag ska säga. Så en dag loggar jag in på msn, då det står
"Lyssna och förstå, Förlåt babe <3"

Så vareda gång jag hör denna låt så tänker jag på Micke och mig, alla motgångar som vi kämpar för. Det va inte lätt för mig när han försvann så jag "gick vidare" och sen vart det inte lätt för honom när han såg att jag blivit mycket smalare.. Ja sak samma, ville bara berätta lite om låten...

Hoppas ni gillar den! :)

Puss Puss<3


29 December 2010..

Sov näst in till ingenting inatt IGEN! suck. Tänker och fuderar alldeles för mycket. I dag känner jag att kroppen visat att den måste få sova, få energi från mat osv.. Men det är så fruktansvärt svårt. Har hamnat i en svacka....

Min chef ringde i dag och frågade om jag kunde komma och skriva på papper. Jag och angelica bestämde igår att vi skulle åka till haninge c idag. så på vägen till bussen så gick jag förbi där. Mötte chefen på vägen och hon vart osäker om hon la ut papprena i faket så hon gick med tillbaka. Sen fick ja sällskap av henne till bussen. Gick och små pratade :).

Väntade på bussen och sedan satt ja på den i evigheter. Väl framme så går vi runt, båda två as sega och går och gäspar x). Men ja köpte till slut en tröja och ett par strumpbyxor. Självklart svängde vi in på systemet också! Haha. Gosch vad tungt allt blev! Vi tog bussen hem till angelica. Satte oss i soffan, drack lite vin hon åt popcorn. Vi gick och handla så hon kunde laga mat. Strax efter kommer pappa och hämtar mig för att jag skulle med honom att handla x).

(studenten 2009)

Nu är jag hemma, har ränsat lite kläder. Jag försökte äta lite lassange.. Medans den stod i micron och vart varm så började jag gå runt och va irriterad på allt och alla här hemma, bara för att ja visste att maten väntade :S. Tar ut lassangen och börjar äta, men efter några tuggor mådde jag så grymt illa och tankarna sa åt mig att lägga av. Jag ställer bort maten på bänken och går in på mitt rum. Det känns så otroligt jobbigt. Nu har jag ångest för att jag har ätit de där men samtidigt ångest för att jag inte åt mer och håller på så här.. Men det går verkligen inte att styra, jag vet att vissa som läser verkligen förstår mig<3. Jag känner att jag endå försökte...


Puss Puss<3


Stan igår..

Igår åkte jg in till stan vid hal 1 tiden. I centralen stötte jag på en killkompis så vi gjorde sällskap. Jag köpte mig en väska sen gick vi runnt och flummade haha. Vart kallt efter ett tag så vi letade efter ett kafe som inte va över fullt. 300 år senare hittar vi ett. Satt o prata och drev x). Sen gick vi ut, gick från gamlastan till slussen, svängde in på en konstig gata men kul att undersöka! haha. Lillasyster ber mig köpa hårfärg så visvänger ner och går upp på götbacken men den hm hade inge hårfärger så vi åkte till Åhlens.

Efter det gick vi bara någonstanns. Ja fick så satans ont i ryggen så vi satte oss på ett kafe men tog inget denna gång. Det låg en butik mitt emot som man så rakt in i så vi satt och imeterade (?) vad folk sa.. Haha det va verkligen roligt. Klockan närmade sig strax efter 5 tiden och jag började röra mig hemmåt.

När jag kommer hem så berättar lillasyster att två kompisar till henne ska komma. Jag gick in på datan och såg att fia va inne, jag frågade om inte hon ville komma över. Det gjorde hon, varför ska båda sitta hemma ensamma när man kan va med varandra? Vi spelade ett spel som jag köpt till pappa i julklapp, Idiot kunskap! Haha. Vi tog en kopp te och satt i köket och pratade, lillasyster och hennes vänner åkte hem till en av om andra. Vi kollade senare på en film, typ nästan en av mina favorit filmer "Dear John" Den är verkligen sjukt bra <3.

Rekomenderas starkt! :)

Klockan vart plötsligt
runt 2 tiden :O så vi borsta tänderna och la oss. Som vanligt kunde jag inte somna. Men vet att jag sov ett tag för att jag vaknade av en sjuk drömm.. sen somnade jag efter åtta tiden och sov kanske 2 timmar. Nu har jag duschat och ska fixa mig. Chefen ringde så jag ska komma och skriva på kontraktet :D sen någon gång ska jag träffa Angelica, vi ska till haninge c :D Åh saknar henne så! <3


Jag orkar inte skriva om min hälsa eller vad man nu ska kalla det.. Ni skulle se paj biten min familj lämnat till mig. Även dom är så sjukt medetna om att jag äter lite. Men jag tog aldrig pajen, jag hatar paj!

Puss Puss<3


Mot staden!

Nu ska jag strax bege mig till stan.. Inte vågat åka dit sen bomb-mannen HAHA + att jag inte haft tid. Jag ska lämna tillbaka en tröja + köpa ny pinsett och lite så.

Har snart bråttom så skriver mer när jag är hemma. Bjuder på en random bild nu! ^^


Haha skulle ha fixat ljuset men den får duga, ska dra nu Tjao!
Puss Puss<3

Go kväll!

Ja nu har jag krypit ner i sängen och jag kan ju säga att dagen vart inte som jag trodde.. Va i liljeholmen, träffa en gammal kolega, de va jätte kul. Köppte presenten och sedan kolla jag lite på rean åt mig själv.. Jag hitta inte en enda svart kofta med knappar på :S inte äns på hm eller någon sådan butik. Sen satte ja mig på ett ca fe och unna mig en chailatte efter en stund ringer jag en kompis och snackar lite skit ^^. Sluta med att jag åkte hem till henne. Fixa mina naglar, det drog ut på tiden så mamma och pappa åkte utan mig!!! :( urs vart as sur, väntat heladagen och åkte till liljeholmen för att fixa presenten så åkte dom utan mig!

Så jag åkte hem, lillasyster och jag bakade kakor. Fick mjöl osv i en glasburk, ev ett dagis barn,  så det va bara att röra ihop det med smör och ägg :p sen kolla vi på film. Pratade med Mickis och sen hoppa ja in i duschen.

Men gosch vad snygga ögonbryn jag har nu xD. Lillasyster noppa dom igår och idag köpte jag en ögonbryns penna så nu har hon även klippt dom lite kortare och vi testa och måla dom, jag vart faktiskt chockad själv när jag kollade i spegeln!

Tänker INTE gå in på vad jag ätit idag.. Jag skämms, på två olika sätt också!

Imorgon blir det stan en stund, ska lämna tillbaka en tröja. Sen får jag se vad dagen bjuder på.
(läger ev in en bild i morgon på mina ögonbryn! xD haha)

PussPuss<3

27 December 2010

Har precis kommit hem från liljeholmen. Köpt present till min lille kusse som vi ska hälsa på ikväll! :D

Iövrigt så har jag varit sömnlös i 2 dygn. Det känns i huvudet och kroppen. Man känner sig seg och man funderar på om det som händer verkligen händer. Imorse ylade mina hundar, aldrig hört det förut!, släppte in dom till mig. Max hoppa upp i sängen och börja gosa med täcket och sedan rulla sig och slita lite i det, hihi de va mys! :)

Mycket tankar i huvudet, alldeles för mycket!

Är nu hos en vän, sen ska jag iväg så bloggar när jag är hemma hos mig igen.


Puss Puss<3

God-dagens.

Helvetes natt säger jag bara.. Stängde av datorn vid 1 ca. Släkte lamporna, det vart näst in till bäcksvart i rummet. Jag vred och vände på mig men kunde inte somna. Jag ville att farmor skulle komma och krypa ner brevid och sätta på radion. Men det hände aldrig.. Kanske för att jag va hemma hos mig nu och inte hos dom. Jag tog mitt täcke och min kudde och smög in till lillasyster och sa att jag kan inte sova. Hon sov men vaknade till och sa att jag fick sova hos henne <3. Men hon somnade om igen och jag låg ensam kvar med mina satans tankar och ångest. Vart att jag låg och vred och vände mig även inne hos henne.. Jag va rädd att väcka henne så jag smög upp ur sängen, tog mina saker och gick in till mitt rum igen.
- FAN vad jag hatar att sova ensam. Det är nästan läskigt. Det är som att det är då allt inom mig ploppar upp ännu mer och blir dubbelt så värre!

Vaknade super tidigt i morse men har legat kvar i sängen. Jag känner mig svag. Ni vet så där som man känner sig när man är sjuk och har feber. Jag har inte feber men är förkyld! Jag vill vara frisk NU för i morgon kväll ska vi hälsa på våran ny-komna kusin :D<3 och det vill jag verkligen inte missa! Men jag vet hur kännsliga nyfödda små bebisar är så vi får se :/.

En bild som Paula tog på mig iskolan, februari 2009.
Satte på mobilen lite fort för att se om någon hört avsig.. När det står 4 nya sms vart jag väldigt nyfiken vilka det va.. HAHA det va "bara" Robin xD massa fylle sms, det sista bad han om ursäkt för fylle mess och hör av sig när han nyktrat till. Själv tycker jag det är lite kul med sånna sms :p. Nu är den näst in till död så nu ligger den avstängd och väntar på laddaren från farmor och farfar. Glömde hälften av mina saker där x).

Jag ska nog bara fortsätta att ha en lungn hemma slappar dag idag. Imorgon ska jag försöka hitta på något med någon på förmiddagen, sen på kvällen har jag en tid att passa och sen ev hälsa på kussen ;).

Ja det va lite uppdatering för nuet, hör säkert av mig sen eller ikväll :).
Puss Puss<3


25 December 2010

Idag har jag legat i soffan hos farmor och farfar närst in till hela dagen. Gick in på datan en stund. Låg ner bäddad under en filt. Fixade lite te och sedan la jag mig igen, spelade lite på mobilen. Denna dag har min käraste vän Robin hållt mig sällskap via sms :D det har varit väldigt kul med massa flumm. haha. Familjen kom och åt midag och sedan åkte vi hem. Det jobbigaste är att jag nu mår så OTROLIGT dåligt över det jag ätit under hela dagen och kvällen. Paniken-ångesten bara anfaller mig, den kramar mig hårt, hårt och frågar varför jag ätit allt onödigt.. Urs på det.

Familjen ville ha hem mig. Farmor frågade om jag ville ha med mig leverpastejen hem. Då jag tackade nej. Hon undrade om jag inte vill ha den till fruckost. Jag svarar att imorgon ska jag inte ha fruckost. Mamma ropar från soffan i vardagsrummet "Men lunch då?" då jag svarar att jag inte tänker äta det heller. Alla blir tysta ett tag. Sedan går jag in till soffan, går förbi lillasyster som sitter i fortöljen in till soffan. Hon tar tag i mina ben och håller fast dom. Kramar dom hårt och säger något som jag inte hörde. Jag sätter mig bredvid mamma. Hon frågar om jag har ont i magen. Jag svarar ja, jag åt för mycket under middagen. Mamma klappar mig på ryggen.. Jag känner irritation inom mig men försöker förstå hur det är att vara mamma och höra att ens barn tycker att man ätit för mycket när man fått i sig, en halv potatis, ett halft ägg och en pytte köttbulle (farmors hemlagade) och en smörgås med leverpastej. Jag känner att det är hur mycket som hälst mår illa av att skriva det, då jag hör det i huvudet engån till.

Ida, Jag och Angelica när Angelica fyllde 20, riktigt rolig kväll :)<3

Självklart känns det läskigt att skriva ut det här i bloggen men samtidigt är det bätter att det kommer ut någomstans än att jag har det inom mig. Jag är rädd, men vet inte riktigt vad det är jag är rädd för. Vet att jag har massor av människor runt mig som stöttar mig och som förstår. Men ändå kan jag inte prata öppet om det med någon. Så det som skrivs här vill och vågar jag inte prata om med folk.

När jag och lillasyster spelade spel satt mamma och kolla på lägenheter åt mig :D vi skicka intresse på en! Jag är lite nyfiken på om dom kommer höra av sig överhuvudtaget. Ett lite, litet hopp vågar jag ha.

Nu ska jag se sista avsnittet av julkalendern, missade det igår av en viss anledning ;)


Puss Puss<3


Julafton va okej.

Jag, farmor och farfar åkte hem till mig strax efter halv 4 tiden. Bordet va dukat och fint, granen översvämmad med julklappar. Ljusen tända och julgardinerna klädde upp rummet. Alla glada och varma.. Sen kommer jag, jag frös hela kvällen, ville inte äta något speciellt men fick i mig någon potatis och någon prinskorv och kyckling bulle. Ville inte va med på kort, vart smått irriterad på alla andra :/.  Jag satt bredvid lillasyster när vi åt, hon fick sitta o höra mitt tjat om att jag ätit alldeles för mycket. Som tur är driver hon bort det med skoj. Det känns skönt, för jag vet att innerst inne så vet hon, precis som jag, att det är inte jag som håller på. Utan det är tankarna i mitt huvud.
Jag fick mycket fina saker av bådde mina kära och från dagis barnen. Så otroligt glad för allting! Det känns för mycket för mig, jag behöver inte så här mycket fina saker. Inte som jag håller på. Men samtidigt så börjar jag snart att träna igen, ska träffa min tränare här efter nyår. Då jag hoppas på att tankarna blir lättare för mig att styra. Men jag ser att träningen har gett resultat, jag minns vad jag sa till tränaren.. mina mål. Det jag framför allt ville v att få en plattare mage och mindre lår. Magen har jag inte märkt av själv men det har andra och låren ser jag att dom börjar få en lite glipa mellan sig och det känns toppen! :)

Idag händer det inte så mycket, är dunder förkyld och familjen ska ner till en släkting men jag blir kvar hos farmor och farfar. Jag och farfar sitter här och pratar lite, så vi har sälskap av varandra <3

Får se hur jag mår senare, känner för att träffa någon vän eller så.
Pussar<3

23 December 2010 - Sista dagen på jobbet.

Idag gick jag till jobbet, jag va inte trött faktiskt. Det va mysigt att de va mörkt ute, ja lyssnade på mina favorit låtar. Kylan svepte om mina kinder.. Men väl inne så vart jag alldeles för varm. Till en början va det rörigt för vi i personalen visste inte riktigt hur dagen såg ut (vi slog ihop alla avdelningar till en) Men det gick bra. Vid lunch ville jag verkligen inte äta.. Tvingade i mig 2 religons köttbullar och en sked med potatis mos. Efter lunchen fick jag rast. Efter rasten fick jag gå till småttingarna som sov, det va verkligen mysigt att ta hand om dom. När dom vaknat bytte jag blöjorna och sedan satt vi i en soffa och läste böcker :).

Dagen rullade på och det började bli eftermiddag och barn började gå hem. När några syskon gick hem så hade pappan med sig en polare (dom är i ca 23-25 års åldern) då polaren började ragga på mig HAHA alla i personalen viskade till mig och höll på att laravsig. - Men nu i efter hand skrattar jag åt det själv! xD

Nu är skåpet tömt och jag sitter hos farmor och farfar. Jag ska tillbaka den 6 januari, känns konstigt men samtidigt behöver man kanske vila upp sig. Vi har ätit middag och jag känner hur maten vill komma upp men jag håller imot. Gjorde så otroligt ont att svälja det :/. Sen bjöd farmor på lussebullar och pepparkakor så ja.. Gillar inte alls mitt hjärnspöke som sitter inne i hjärnan och bara förstör. Hoppas på att jag lyckas bli av med det så snart som möjligt.. men ja, inlägget "bästa-vänn" säger en del om den här saken.

Imorgon är det julafton, jag och farföräldrarna åker hem till mig efter kalleanka. Farmor och farfar ska till centrum på morgonen och jag tror att jag ska stanna här och bara mysa o ta det lungt :)

God jul på er allla! <3

Puss Puss<3



11 och 12 December 2010.

Igår fungerade inte internet. Dagen på jobbet va helt okej. Slutade vid 3 då jag skulle gå hem och laga piroger. Det visade sig att det fattades massa saker. Jag vart arg och irriterad, känner mig dum när jag blir det för det är inte jag.. Det är annat som spökar. Men farmor kom över med lite saker och sen kom även pappa hem med fler saker. Det gick jätte bra att göra dom. Micke kom vid 7 tiden (?). Jag fick min julklapp av honom :p hihi jag är suuper nyfiken på vad det är.

Det va så otroligt skönt att få se honom igen. Jag saknar honom verkligen och jag är inte riktigt chysst mot han just nu för att allt är som det är. Det är "TUR" att han orkar med mig och finns kvar hos mig <3.
Vi åt middag med min familj, mamma och pappa hade bröllops dag, micke visste inget men sa det när han kom :p.
Micke skulle sedan åka hem till sig så vi sa hejdå. Urs tråk utan honom.

Tjockis jag igår, hehe! - Känndes så pga att magen är så uppsväld! :/

Idag började jag klockn nio. Dagen va bra till en början, sen vart det bara rörigare och rörigare. Lunch va de någon korv i ugn med tomat sås och pasta.. Min mage är knäpp lika så med hjärnan så jag tog sallad och en halv korv bit. Endå fick jag super ont imagen och mådde illa :( . PHU att man är hemma nu! hehe. Nu ska jag snart packa kläder och så för att i morgon efter jobbet "flyttar" jag hem till farmor och farfar.

Det är så otroligt svårt men jag försöker verkligen! Men det tar emot så otroligt mycket.. att "det" kan styra mig på ett sånnt här sätt är egentligen inte riktigt klokt!


Puss Puss<3

"Bästa-vänn"

Jag älskar dig!
Du har funnits hos mig så länge nu att jag verkligen inte kan släppa dig helt. Det är du som smyger fram om kvällarna och håller om mig när ensamheten kommer.  Jag gillar inte det du säger, allt det där du sagt till mig i flera år nu. Men ändå så lyssnar jag på dig och följer din väg. Jag vill inte! Jag försöker hålla för öronen och blundar hårt.. Men då blir allt värre, du hörs mer och jag ser dig tydligare. Jag hatar dig!

Jag vill att du ska lämna mig, jag vill vara ifred så jag kan leva MITT liv någon gång! Du kväver mig långsamt. Du får mig att tänka, säga, göra så knäppa saker. Jag blir galen på dig! - Du bara förstör för mig!
Jag lyckas ibland att få dig försvinna ett tag, men du kommer alltid tillbaka och då är du mer övertygande än någonsin. Jag behöver inte din hjälp att inse vissa saker, jag hatar mig själv redan från insidan och ut. Jag ser med mina egna ögon hur jag ser ut.. Men enligt alla andra är det du som spökar, du har snott min syn, mina tankar, mina ord, mitt jag. Du har tagit allt förmycket från mig i flera år och jag vet inte hur jag någonsin ska bli av med dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar dig! - Om jag kunde skulle jag kväva dig!


 






Julbak 2010.

Nu har soffan och hennes lilla vove precis gått hem till sitt. Vi har bakat massor idag, pepparkakor, lussebullar, siraps kakor och skulle ha gjort ris choklad men vi tyckte detta räkte. Vi gick ut med hundarna på tomten.. HAHA vi fick skotta på gräsmattan för att hundarna skulle vilja gå dit och leka så där stod vi som två idioter och skotta åt våra hundar!

Dagen har varit helt okej, va otroligt kul att träffa soffan och jag kunde släppa allt annat ett tag men också prata med henne om vissa saker och hon om sitt <3 

Jag vet att många reagera på mitt förra inlägg men jag kännde att jag ville få ur mig saker som sitter ihuvudet, så tur är att jag bara skrev en LIITEN smula av det hela.. Vill inte veta hur det blivit då.

Ska försöka att hålla mig till min skriv bok och så istället. Och om jag ev orkar söka någon psykolog/läkare igen.

Men nu ser jag fram emot jobbet i morgon, har faktiskt saknat barnen lite.

Pussar <3

19 December 2010.

Max mår mycket bättre, det ända jag har märkt är att han dricker mycket försiktigt men annars verkar allt bra! SKÖNT! :) <3

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa mig lite innan Soffan kommer. Vi ska baka och åka pulka xD haha kommer bli så sjukt roligt! Vi har inte setts på länge heller så vi kommer ha så mycket att prata om också!

Jag mår inte så bra psykiskt (vill inte prata om det men lättare att blogga/skriva ner det) jag vet inte själv vad det är som tynger mig. Men det jag får fram så är det en hel del och jag skämms över det så jag går runt och låtsas att det inte finns, men när ensamheten kommer så smäller det. Tankarna går igång så jag får ont ihuvudet, jag blundar men då ser jag allt mycket klarare, klarare än någonsin. Jag vet inte hur jag ska gå till väga. Den jag har pratat med är Josse och hon frågar om jag inte vill söka hjälp. Men det känns bara som att jag börjar om varenda gång.. Jag menar det är som att öppna en bok för tusende gången, man kan den utan och innan.. Jag vet vad jag får för svar osv. I början sa dom att det skulle bli bättre med jobb, att det skulle lösa allt.

Nu jobbar jag och visst jag har det super bra på jobbet men jag bor inte där. Så när jag går hem så kommer allt tillbaka. Jag mår som bäst på jobbet visst jag kännde i fredas "åh vad skönt med helg" men jag har varit så sjukt rastlös och trodde att det va söndag igår. Är det normalt?. Hur ska jag klara mig från jobbet i ca 13 dagar? jag kommer gå under. Dom sa även att de skulle lösa sig om jag började träna igen.. Det är samma sak där, det går jätte bra att träna och det är skönt och jag tänker inte på anat än det jag ska göra där.. Men där kan jag inte heller bo sätta mig. Vissa veckor har jag varit där 5 dagar i sträck.

Igår sms:ade jag väldigt mycket med Angelicas bror sa en massa sjuka saker och jag fattar inte hur han inte kan tycka att jag är cp i huvudet.. Han svarade bara "Du är lagom cp i huvudet för min smak" Det fick mina läppar att le lite, hur tänker grabben? haha.

Jag försökte få tag i micke men han är borta, svarde inte på sms och så igår och har inte fått något svar idag heller. aja hoppas på att det här går översnart för jag har börjat förstå att jag har bara mig själv att skylla. Ingen annan kan göra något.

Jag kan ringa min psykolog och få göra vissa tester som jag tackade nej till. Men det kanske är dax för mig att ta tag i min egna krage än en gång och se hur det kan gå denna gång.. Dom andra gångerna har allt bara runnit ut i sanden och inte gett något överhuvudtaget. Jo jag fick sömntabletter och har tillgång att få anti deprisiva om jag vill.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag pröva den nya platttången jag fick av pappa igår.

Puss Puss<3



Älskade Max!

Min lilla vove är sjuk, det känns verkligen jobbigt! Det går inte att beskriva vad han betyder för mig. Han och jag är som samma person eller ja han är min bästa vän. Vi är alltid med varandra, han sover vid min sida och passar mig <3

Han har varit sjuk hela natten, varit lite bättre nu på dagen, men han är inte rikgtigt sig själv. Hoppas att det går över till i morgon. annars blir det att åka till farbror doltorn.


Min älskling! <3


Nu är det snart jul!

Det känns skönt! Jag är så slut från topp till tå, från insidan till utsida.. Jag behöver komma bort, men sån tur har jag inte.. eller snarare så mycket pengar har jag icke!

Men drygt en vecka kvar sen får jag jul lov i ca 13 dagar så det känns toppen.. Men samtidigt känner jag att det kommer bli lite lång tråkigt.. Vad ska jag göra hela dagarna? jo visst jag kan ta igen träningen väldigt mycket, har missat en del den senaste veckan så de kommer kännas skönt. Men sen då? hmm.. aja

Jag är klar med alla julklappar :D otroligt härligt!

Jag har även gjort ett pepparkaks hus i går - riktigt vackert!
Och i dag gjorde jag ett par kakor från ett recept som jag fick av ett dagis barn och dom vart super goda!

Hur jag mår just nu vill jag inte gå in på, komplicerat är det i alla fall.

Just nu har det varit så mycket så jag har inte hunnit blogga och sen känner jag att jag skriver inget intressant så då har jag lagt det lite åt sidan. Men den största andledningen är att jag bor mäst hos farmor och farfar och då vill jag inte sitta vid datan och skriva utan då vill jag ju vara social med dom :) Bor hos dom i jul ca 4 dagar i sträck så då kommer jag nog inte heller skriva så mycket. Det kommer bli så mycket här hemma så jag känner att det orkar jag inte med just i detta läge.

Puss Puss<3

Ikväll.

Jag har bjudit över farmor och farfar på middag, dom kommer vid 5 :) så jag ska laga min special lasange och efter rätt blir bär i ugnen med glass!! Micke kommer också någon gång under kvällen.

Efter vi ätit i lugn och ro så åker dom hem och jag och Micke ska till Angelica på lite jul firande :)

Hoppas att kvällen blir bra, det blir den garanterat efter som att farmor och farfar kommer!<3 hihi. Men efter vet e fan hur det blir, återstår att se.

Nu ska jag till centrum och handla maten och lite julklappar.



Puss Puss!<3


VAD SKULLE JAG GÖRA...

Igår jobbade jag och sedan hem till farmor och farfar. Va där ca 2 timmar sedan till träningen. Pratade med fin fina Mickis i telen också <3. Jag gick tidigare från träningen för att åka på min kusins lucia tåg. Faster och farmor kom med bilen och plockade upp mig vid gymnasiet. Sedan åkte vi. Det va verkligen gulligt men KALLT! Han går i 5:an så det va sista gången han har lucia tåg. Efter pratade jag massor med honom.

Vi släppte av farmor hemma och sen vidare till mig. Dom gick med in för att låna några väskor till Thailand. Då min kusin även fick några hörlurar av mig som jag inte andvänder. Han vart super glad. Det är 10 år mellan mig och min minsta kusin men han och jag är som bästa vänner <3

Sen sa dom hejdå och jag och faster planerade att åka till min storasyster efter att dom kommit hem och nyår och allt är över.

Idag gick jag upp vid kvart över sju, gjorde mig i årdning och gick FÖRBI jobbet, haha. Va hos frisören, håret vart fint men dock känns håret KORT :( men hoppas att det växer ut FORT! ehe.
Sen gick jag till centrum, köppte en julklapp och lite julpapper och så. Sen kom jag på att jag inte ätit något så köppte en chailatte och en liten smörgos. Sen va det dax att ta bussen till jobbet.

Dagen gick ganska fort. Gick förbi farmor och farfar på vägen till träningen. Fick ett par jätte fina vantar av farmor! :) så gulligt, behövde det verkligen!

As trött och ont i huvudet gick jag till träningen, kännde mig ganska osocial pga att jag är så trött efter jobbet, men försökte peppa peppa peppa :).

Nu är jag hemma ensam med hundarna. Har duschat och sitter med inpackning i håret. Ville sova hos farmor och farfar idag men gick inte pga hundarna. Så det får bli i nästa vecka.. Säger bara en sak, vad skulle jag göra utan farmor och farfar?????. Dom är min trygghet och plus att jag och farmor pratar om precis allt! Om jag kunde så skulle jag flytta in hos dom. Men det går inte så jätte bra efter som att jag har hundar och så.

Nej nu ska jag inte skriva något mera.. Känns som ett tråkigt inlägg men endå.

Puss Puss<3

Lika sköra som en glas bit

Idag har jag bara segat. Sen bytt om dukat bordet och sen fick vi gäster. Men det vart väl så där halv lyckat vid middagen och efter rätten.. Pga mitt humör, jag brukar säga att vi människor är lika sköra som en glas bit, vi kan gå sönder under en kort tid. Och inte bar i en bit utan tusen bitar. Så känner jag mig ungefär just nu, jag fick massa sprickor i mig men sen höll det inte längre.. eller om det smäller snart.. A jag vet inte riktigt. Lite förvirrad. Är bara så trött på mig själv just nu, plus en massa annat. Men min värsta fiende just nu är spegeln och maten.

Spegeln: Jag tittar mig i spegeln och tänker "Ja jag ser ju helt okej ut idag" kollar lite extra och sedan går jag ifrån speglen. 30 sek senare vänder jag och går tillbaka för att kolla om det verkligen stämde.. Nej FY FAN! hur kunde jag tänka att de va helt ok?! ser ju helt förjävlig ut. - Så man kan säga att jag är rädd för min egna spegel-bild, eller kombinationen med spgelbilden och tankarna, dom funkar inte tillsammans.

Maten: Jag vill ju äta för att orka träna och ja, man äter det är lixom helt naturligt! Men på senare tid har jag bara fått så otroligt ont i magen och mått illa. Det känns verkligen jobbigt. Vet inte om det är mag-katarr eller annat som spökar. Är lite stressad för tillfället men framförallt går jg om kring och oroar mig om framtiden typ och att jag inte gör något med mitt liv. Så det gör att jag tänker för mycket, gräver ner mig själv, så jag aldrig blir sugen på mat. - Urs!

Självklart är det lite saker som ligger bakom det här som även det påverkar mig, men vill inte skriva ut det i bloggen.

Ja nu ska jag ladda in för genrep i morgon och + träna själv.

Puss Puss på alla fina!<3

Rörigt i sakllen.

Precis vad det är. Just nu känns det som att dagarna bara kan gå för att det händer ändå ingenting specellt i livet just nu. Jag jobbar, tränar, är på gymnastiken, sover och sen ny dag. Precis samma nästan precis helatiden! Det ända som förändras är att jag sover mer och mer hos farmor och farfar vilket får mig att må lite bättre.

Jag känner mig bara så konstig.. Lixom hela jag. Jag ser mig i spegeln men då ser jag bara en VÄLDIGT rund och kraftig människa (eller hur ja nu ska förklara det på ett finare sätt). Och det stör mig något otroligt, ska man lita på spegeln eller på folket?? Tevkar.

Idag jobbade jag mellan 08:00-16:15. Efter det så åkte jag och tränade, as skönt! Sen kom pappa förbi och hämtade mig. Sen hem, då jag genast hoppade in i en dusch. Nu är jag ensam hemma och sitter med hår inpackning. Mamma o pappa är och handlar, Lollo är med vänner. Ja precis, och här sitter jag, suck vad jag är tragisk! - Men samtidigt så ville ja ha hit killen till helgen, men det slutade med bråk. GRATTIS till mig! eller något.
Det jag verkligen ser fram emot är att träffa Mickis när hon är hemma igen!
Saknar henne en massa!<3

Nu ska jag se om dagens avsnitt av julkalendern finns på svt play - Ja det är tisfördriv.

Puss Puss<3

OOOPS!!

länge sen nu igen, hatar att jag är så off i bloggen.

Jag är så otroligt trött på att känna att jag altid gör fel, allt är mitt fel, skämms över mig själv, kan aldrig känna mig bra eller fin/vacker. Jag ser bara att det är mitt fel. Svårt att säga nej just för att de känns som att jag gör fel då. Det är så otroligt rörigt i mitt huvud just nu att hela mina dagar är pajade. Jag är ständigt trött, kan inte sova. Jag har tappat hungern på vägen till kaoset. Det skrämmer mig! Så igår åt jag lunchen på jobbet och sedan en macka till mellis.. Jag mådde så otroligt illa att jag trodde jag skulle spy vilken sekund som hälst, men jag höll emot.

Idag åt jag inte lunchen. Slutade halv1 och tog en lusse bulle när jag kom hem. Nu har jag fått i mig ett paket risenta (ni vet sesam frön). Ska träna ikväll och sen försöka få i mig något innan jag går och lägger mig.

Ja det va lite upp datering. Urs mår inte så bra, men jobbet får mig att må en smula bättre :)

Puss Puss


RSS 2.0