Vad är det som händer?

Jag tog mig till jobbet igår, det va okej. På förmiddagen gick vi till en park med hela gruppen. sen tillbaka för att äta lunch, jag åt en sojakorv med lite mos. Sen fick ja rast då jag började må hur illa som hällst + super ont i magen. Men bet ihop och jobbade dagen ut. Men de va verkligen jobbigt efter som att magen värkte helatiden.

Väl hemma så tog jag det lugnt och ville äta lite efter som att lunchen va allt jag ätit. Tog en smörgås och lite proviva.. Men det gjorde saken bara värre :(. Några timmar senare är det dags för middag och det luktade så gott så dum som jag är så tar jag en portion.. När jag ätit lite mer än hälften så tog det bara helt totalt stopp :S.

Bilden är några veckor gammal.
Satte mig på lollos säng med hennes vän och kollade på film. Den va as äcklig, en smitta som spredsig så man vart en zoombie och ja.. ursch! efter den va det sovdax då jag låg och tänkte på filmen xD hahaha. Somnade till men vaknade strax efter. Tillslut somnade jag av utmattning då jag drömmde en jätte skum drömm (men drömmen igår va ännu värre). Så jag blir stressad av drömmarna, och är stressad och orolig dagarna ut så det kanske har med magen att göra, bara en gissning.

Så imorse ringde jag till jobbet, att jag inte sovit något och att magen värkte något fruktansvärt. Ursch!
Planen va att ringa doktorn vid 8 men jag SOMNADE! och vaknade starx efter 9 då det är försent!

Nu har jag fått i mig en smörgos och lite proviva. Men det gör så otroligt ont i magen att jag låter bli att äta för att det gör bara saken värre :(.

Nu hoppas jag på att kunna jobba imorgon, beslutsångest. Jag ska iväg på lördag och det känns som att jag vill verkligen vara frisk till det.

Jaja, nog om detta. Nu ska jag se en film.

PussPuss<3


Ska ta mig till jobbet..

Jag har fortfarande otroligt ont i magen, men känner mig inte alls lika svag i kroppen längre så i morgon ska jag försöka ta mig till jobbet så jag inte förlorar ännu mer pengar. På tal om det så har jag fortfarande inte fått några pengar från det "nya" ställer som jag började jobba på i jannuari. Ursch det känns verkligen tråkit och jobbigt. Jag ringde lönekontoret idag och dom har inte fått in något på mig så ska försöka nå chefen i morgon annars får jah hoppas på att se henne på måndag eller tisdag.. Inte kul att jobba om man inte får pengarna!

Men på tal om annat så har jag hamnat i en extremt konstig svacka.. Jag tänker och funderar över allt ting. Jag har panik hur jag ska göra med jobb, vad ska jag bli? om jag börjar plugga något nu så känner jag att då kommer jag få ta uppehåll för jag vill verkligen inte ha barn försent.. Men frågan är vad jag ska jobba med i framtiden? jag vill kunna flytta hemmifrån NU. Men efter som att jag inte har något ordenkligt jobb så går inte det.

Dom här tankarna gör mig stressad och frustrerad. Smatidigt som jag blir sur på mig själv som går runt och tänker så här, men tiden går fortare än vad man hinner med.

Jaja, jag hoppas på att kunna jobba hela dagen imorgon. Rättare sagt hoppas kunna jobba hela veckan ut + månaden ut. Har redan förlorat pengar från mars lönen så om det ska bli någon lön kvar så får jag bita ihop.

Nu ska jag försöka sova.. Hoppas att tankarna lättar.

PussPuss.

RSS 2.0