Dagis dag igen m.m

Idag gick jag till dagiset igen. Han va inne en stund då jag gjorde ett nytt armband med mer färger samt hjälpte lite barn med pärlplattor och deras armband/halsband. Skön morgon. Sedan gick vi ut på gården, va ute i närstan två timmar :) skönt men liite kallt trotts att jag hade tjocka vantar och värsta höstjackan + halsduk!

När vi gick in så läste jag lite i en bok, sedan va det mat. Efter maten så dukade jag av och städade + bäddade åt dom minsta. När det va klart så skulle dom små sova och dom andra in i ateljen. Själv fick jag rast.
Träffade chefen idag så vi han prata lite grann i alla fall :p jätte trevlig och glad människa!
Efter mellis så slutade jag (dvs klockan 3) då jag sa hej då och ska stänga grinden in till dagiset.. Då säger några barn "Vi ses i morgon" Jag vänder mig mot dom och säger att jag inte ska komma i morgon. Alla barn vart besvikna, ville kramas och pussas, fick väldigt många pussar på kinden hihi.
Känns lite tomt att inte träffa dom imorgon men vet ju aldrig om dom ringer på morgonen.

När jag väl va hemma så åkte jag och mamma till centrum, jag skulle fixa klart med dop-presenten och nu är den inslagen och klar :). När vi kommer hem ser jag att det är någon som ringt, ringer upp.. Ingen som svarar men kommer till tele svar då jag hörde att det va glada chefen som vill att jag jobbar på ett annat dagis nästa vecka och att hon fixat papper som jag ska skriva på också. Men att hon ringer i morgon igen.
Så nu känns det bra, att hon kommer att kunna ge mig massor med jobb! - I love! höhö.

Det som händer nu dom senaste dagrana är..
I morgon: jag och mamma ska till farsta c så jag kan hitta kläder till begravning + dop. Träning klockan 5.
Fredag: Psykologen som jag missa förra veckan pga miss-förstånd. TRÄFFA MICKE! :D
Lördag: Slappa och sedan bort på middag :)
Söndag: vet jag inte än, men blir ju micke mys på dagen/förmiddag i alla fall.

Puss Puss!


Ladda om!

Jag är så trött att jag skulle kunna somna nu. Saken är den att klockan är 18 minuter över sju så det går lixom inte. Nej får hålla mig vaken några timmar till, det jobbiga är att jag kommer inte kunna sova sen. Nej då kommer jag vara pigg igen, urs!

Jobbade på dagis idag, när jag kom så gick vi ut med dom större barnen till skogen. Ja det va väl sådär, dom mindre tycker det är mer spännande och intressant medans dom här som är äldre ska leka krig med pinnar, kasta kottar, reta varandra osv.. Vid lunchen satt två stycken och skrek konstant nästan, tillslut fick den ena inte äta mer utan fick gå från bordet och lämna tallriken. Efter middagen va också bråk och stoj. När jag äntligen fick dom lungna i lilla rummet där jag va själv så satt vi och ritade och några killar byggde med små papp-kartonger... DÅ PRECIS DÅ kommer en kolega och säger att jag kan ta rast. Va det inte typsikt!

Det roligaste idag va att jag målade själv ganska mycket med barnen och det va länge sen man gjorde det!

Vid 3 går vi ut på gården och vid kvart i fyra pratar jag med en kolega om jobb i morgon och annat viktigt sedan hem gång. Så jag är verkligen trött idag från allt tjafs och stoj, en av dom vildaste dagarna ever! haha

Bara att ladda om baterierna nu inför i morgon!

Jag sitter i soffan och pustar ut, jag och pappa har precis handlat och fixat klart maten. Jag skulle precis skriva ett sms till Micke bara så där lite allmänt för det känns som att jag "sopat" honom "under mattan" för jag är på dagis sen går jag hem och pratar med vänner och lillasyster sen sover. Så det är mer han som skriver till mig.
Men i alla fall. Precis när jag ska skicka det så får jag ett sms från honom "Älskar dig! :)<3" Det värmde verkligen och så skrev jag att jag precis tänkt skicka till honom. Länge sen han och jag sågs nu, snart två veckor. Så nu när jag sitter här och skriver om det så känns saknaden verkligen stor och det skulle inte vara helt fel att mysa ner framför en bra film och bara vara.

Puss Puss!


Spännande dag..?

Denna dag har varit spännande, eller egentligen mer intressant eller allmänt konstig?, ja jag vet inte riktigt själv. Dagn började i alla fall med att åka med en kompis till "sjukan" typ. Så jag gick upp klockan sex och vid halv 8 tiden va jag på dagiset (jaja förskolan då) och lämnade in papper som ska till chefen. Stressade så mycket att jag gick en buss station och mötte min vän dära. Det roliga va att barnen vart så glada men när jag sa att jag inte skulle vara där idag så föll dom glada munnarna neråt. Bra en timme senare, ca så ringer dagiset och säger att dom behöver hjälp. Men jag sa att jag inte hinner idag.

Sedan satt jag utanför rummet där min vän va.. Väntade, väntade, väntade, väntade och väntade. Under all väntan så hanjag läsa 3 tidningar, en trädgård, en inrednings tidnind och en skvaller. Han dricka tre koppar te och snacka med minst 10 pers. Dom flesta som jobbade där kom fram och frågade "Är det du som är angelica?" eller "är det du som ska träffa Linn?" massa sånna fraser i olika slag. Förutom en, hon visa vägen till toan och sedan pratade hon en del med mig. Vi kom vid nio och när klockan va ett skulle vi åka hem.

Bjuder även på läskigaste bilden ever!
Vi missa precis våran buss, så vi tog den som kom. Hamnade i haninge c och jag hittade Dop present, älskar att jag alltid är så överdrivet kräsen och petig. Så efter att ha tjatat på stckars butiks-beträdet så fick jag det som jag ville haha. Tackade så mycket för hennes hjälp (men egentligen för hennes tålamod hahahaha).

Åt MYCKET lunch! till och med hon som serverade mig sa när vi gick "Oj, åt du upp allt" haha vilken kommentar, tittar på min vän och frågar när vi gått en bit bort "vilken kommentar!".. "Ja men du kanske inte ser ut som en sån som orkar allt" (är ej säker på om de va syster eller min vän som sa det. Under tiden när vi åt fick jag ett sms som det stod "Heej hjärtegull!! :) fan göru? Puss :)" tyckte först att det stod Mickis men sedan såg jag att de va från Micke.. Haha tappa typ andan, gaffeln, hakan (nästan så maten trilla ur) Sen NÄR skrev Micke HJÄRTE GULL?? haha men vart så klart glad :) men förvnad!

Vi missade såklart bussen som skulle ta oss hem så nästa stopp vart tyresö c. va där i kanske 10 min. Jag åkte hem och tog det lungt sedan träningen. Sen hem och åt och duschade.

(bilderna tog jag i morse och ljuset är cp för att de va så mörkt)
Nu ska jag försöka sova, ska jobba på dagiset i morgon :)
Hade tänkt skriva ett LITET inlägg men det vart visst mycket..


Puss Puss<3



Trött.

Vet inte vad som hänt med mig, är så sjukt trött, seg, huvudverk, svag helatiden. Läkaren sa att hälften av problemen skulle försvinna om jag hade aktiviteter på dagarna, så som jobb och träning, det sjukaste är att jag jobbade hela förra veckan på dagiset och inte har jag blivit piggare och sovit mer för det. Nej det är precis som vanligt med det.

Tabletterna la jag åt sidan när jag vart så där skumm efter att ha tigit dom. Skulle ha ringt läkaren men jobbade under dom tiderna. Så om ja inte jobbar nästa vecka ska jag ringa henne. Skulle även behöva kolla upp mina höfter och rygg m.m. Mamma och pappa tror att dom åkt ihop igen och att det är det som gör att jag känner mig trött och seg och ont över allt. Mina höfter va så trånga när jag föddes att jag hadde skenor som skulle sära på dom. Men nu finns risken att dom ragit sig tillbaka (läkarna sa det till mamma och pappa när jag va bebis, att dom kan dra ihop sig igen) Men jag hoppas verkligen att det inte är det!
Men risken är stor, just för att jag har super ont i rygg-partiet precis i höft-höjd.

Men men får se, jag orkar helt ärligt inte med att gå till någon läkare!
Jag är trött på det, men om jag fortsätter att ha ont så har jag inget val.
Urs jag är verkligen trött idag, På träningen va ja så seg att jag gick
mäst runt och tittade hur det gick för alla.

(kunde inte välja så två bilder fick det bli.. Det orange-gröna armbandet gjorde
jag på dagis, står Micke på det. Ville göra mitt namn men fanns inga a:n kvar.)


Ja det vart i alla fall ett litet inlägg. Ikväll blir en hemma-kväll igen! haha
Och sen har jag kanske inte skrivit något om micke på ett tag hahaha, men just nu så har jag haft fullt upp med dagiset och gymnastiken så prata i telen med honom bara lite grann. Men det har varit mysigt. Vi ses SENAST till nästa helg då vi ska hem på middags-fest hos hans syster :)

Puss Puss!



Igår, idag.

Prov-jobbade jag som personlig assistent. Det gick egentligen bra, när jag tänker efter. Ofast så gjorde jag helt rätt vid andra försöket och hon vart jätte glad. Men jag känner att det är för mycket saker och så, jag känner att det inte riktigt va min grej. Men jag är super glad att jag provade i alla fall. Så jag har mailat och skickat ett sms till henne efter som att det är lördag så vill jag inte störa. Så jag hoppas att hon der det och ger något svar. Det känns lite elakt för hon va verkligen en trevilg och rolig människa så jag hoppas att jag inte ställde till det allt för mycket när jag tackade nej. Så ni satsar jag på dagis istället.

Så på måndag ska jag dit och lämna in bank och person uppgifter. På tisdag ska dom ha möte då jag hoppas att chefen är där (det va hon inte sist) så att jag kan få ett kontrakt som tim vick. Det är i alla fall till en början, hoppas självklart på att nu när jag har lite erfarenhet att det blir LITE enkalre att söka och locka dagis-chefers intresse. Haha ja men ni fattar vad jag menar ^^.

Idag har jag inga direkta planer och känner för mys film kväll. Med lite gott tilltugg och någon bra film, japp så känner jag det för. Sov så otroligt dåligt just för att jag låg och tänkte på att jag måste tacka nej till jobbet. Och jag va VÄLDIGT trött igår, först va jag på dagisaet 08:30-14:30 hem och bytte om och åt lite sen provjobbade jag 16:15-22:45 gick hem, då jag pratade med micke efter som att det va BÄCK SVART känndes som att jag gick in i ett gap! Men kom hem levandes. Pratade med olika folk i telefonen och sedan gick jag och la mig...

När jag la mig ner och blundade började allt snurra, det känndes som att jag vore väldigt full. Huvudet känndes tungt och allt snurrade, ingen uppfattning om hur nära byron jag låg eller inte. Det va lite läskigt. När jag vaknade hade jag inte riktigt samma kännsla men nästan. Gick upp och drack vatten och sedan la jag mig en stund till. Klockan halv 8 ger jag upp. Jag går upp och börjar städa tyst och försiktigt i rummet. Tog en dusch och sedan plocka lite saker i huset.

Så nu ska jag fortsätta att bara slappa, ev se någon film redan nu :)
sorry att ja inte lagt upp någon bild men har inte fotat och har inga roliga på datan!

Puss Puss<3



Om drygt en timme..

Om drygt en timme är jag och provjobbar.. det känns läskigt!
Jag önskar att jag va på väg hem nu, eller att jag kunde tjuv kika lite frammåt i tiden och bara få se en lite snutt-del av hur det går för mig där. Men tyvärr så kan man ju inte det!

Dagiset i dag va livat och så. Men vid lunchen va det skönt, jag hade endast två barn vid mitt bord och en av dom tycker jag faktiskt väääldigt mycket om. Och när han fick en till "Pankis" (som han kallade pankakor för) sa han "Du är nääll!".. "DU e jätte näääll!" och så klappade han mig på armen. Tycker det va väldigt gulligt.

Egentligen skulle han ha ätit kött o klyftpotatis men de adra barnet är vegetarian så han fick pankakor och då fick båda de efter som att det bara va vi vid det bordet. Så det va en bra lunch stund :).

Så tråkigt att det va sista dagen idag, men ena kolegan sa att det kommer nog komma massor med tider snart igen. Så jag får väl hoppas och tro på det undertiden! hehe.

Nej nu ska jag fixa väskan innan jag ska jobba. Börjar kvartöver fyra och slutar kvart i elva.

Puss Puss<3

Det går frammåt.

Jag får mer och mer att göra men i morgon är det fredag och komiskt nog så får jag då se om jag blir av med allt eller får ha något kvar. Lite läskigt att allt avgörs då.

Imorgon jobbar jag sista dagen på dagis (vad vi vet just nu), får ju se om dom ringer i nästa vecka och behöver hjälp. Och sen i morgon är det provjobb på det andra jobbet. Hoppas på att det går bra! Det känns väldigt läskigt men samtidigt intressant. Så det går lite i vågor, ena sekunden känner jag att det är jätte läskigt, obehagligt och bara känner va fan har jag gett mig in på.. Medans andra sekunden känns det som att det kommer gå strålandes och att jag kommer lära mig det super fort och allt kommer bli bra..

Det jobbiga är att jag känner att dagiset verkligen passar mig. Det verkar vara mera min grej, eller hur jag ska säga. Men eftersom att dom inte kan ge mig några fasta tider eller så, blir det konstigt med ekonomin.. Jag menar att det blir samma fotspår som butiks jobben.. Flängit och flygit hit och dit och jag känner att jag vill ha lite mera fast arbetsplats där man känner sig hemma lixom.. Ja ni fattar nog vad jag menar.

Idag va det en SUPER stökig dag på dagiset, en målade på mattan, ens glasögon gick sönder, dom knuffades och hade sönder varandras saker.. Behöver jag säga mer?. Men alla va inte galna jag hade tre killar som satt snällt och ville höra mig läsa saga :).

Jaja nu ska jag ladda in för morgon, är verkligen SUPER närvös inför provjobbet!
Men somsagt så går det i vågor men jag har börjat få fler och fler "pigg-possetiva" dagar! :)

Puss Puss!<3



Saker att göra...

Ja just för tillfället så har jag dagarna planerade med saker.. För ovanlighetens skull, men det är faktiskt skönt. Idag kollade jag på klcokan innan jag gick in på dagiset, då den va strax före åtta. Sedan va vi inne en liten stund, ut på gården, in och läste lite böcker och så, sedan vart det mat. När vi sitter och äter kolalr jag upp på klcokan.. Shiet! va min första tanke.. Klockan va REDAN 12!! Hur kunde det komma sig?! Det betyder att jag behöver gå om en timme och det ville jag inte riktigt.

Men efter maten fick jag ta hand om dom äldre barnen, läste lite böcker och sedan fick dom rita. Sen va det dags för mig att gå. Kvart över ett är jag på väg hem för att rasta hundarna och bytaom inför arbetsintervjuvn.

Så denna dag har varit väldigt full med saker, men samtidigt så känns det "jaha? vad ska jag göra nu?" Urs jag blir så sjukt lätt rastlös! Inte, verkligen INTE okej. Många nära tror att min sömn skulle bli bättre när man jobbar och framför allt när det gäller dagis.. Men nej, jag va trött ca den första timmen sedan vart jag pigg.. När det va sovdags va jag klartvaken. Så inatt sov och vaknade jag varrannan timme, men va vaken längre perioder. Klockan sju ringer mobilen.. Jag ställer den på 10 min till. TUR va det! När den ringer igen så har jag sovit så otroligt bra, men ville självklart sova mer. Men nej upp och hoppa!

Jag vaknar till som bäst när jag går mot dagiset, det är tyst och stilla ute, luften är så där små kylig så den känns verkligen frisk in i näsborrarna. Lyssnar på lagom tempo musik och går ganska raskt. Det är verkligen en skön start på dagen. För man får passa på att ta de lungt och så innan man öppnar dagis-dörren ^^.

Nu ska jag ringa och kolla vart lillasyster tagit vägen!


Puss Puss på er!



Hemma!

Började jobba vid halv nio tiden. Klockan nio stod jag i skogen med stövlar och rengkläder med nio barn. Vi hitta svampar, blåbär och lingon. Sedan va de ett barn som behövde gå på toaletten så han och jag gick tillbaka. Sedan va vi inne. Min dag va alltså lägga pärplattor, säga åt barnen att säga förlåt, gjorde armband, spela memory.. och massa massa mer. Slutade vid halv 4 tiden då jag gick hem.

Har precis duschat och lagt mig på sängen.
Är väldigt trött, somnade vid 2 inatt och gick upp strax efter 7.
Så kvällen blir att bara tadet luuuungt!
Börjar klockan åtta i morgon :p

Så liite uppdatering om dagen men orkar inte skriva mer nu ^^


Puss Puss<3

Ny erfarenhet i morgon då! ^^

Sitter här hemma just nu och har varit så där lagom depp över att jag inte får något jobb. I morse hade moblien ringt och det va från ett dagis.. Jag vart så irriterad och dagen känndes bara mer meningslös för att jag missade den chansen. Jag lägger mobilen på nästan ljudlös i rummet och sätter mig i köket och kollar på idol på datan. Jag reser mig upp för att hämta något i rummet (minna inte va det va) då jag ser att mobilen ringt. Jag kollar genast, två missade samtal från ett jobb. Jag ringer fort upp. Jag ska jobba i morgon :D på ett dagis :D haha är nu så otroligt taggad! men samtidigt närvös över hur det ska gå, jag ska verkligen försöka att visa framfötterna och verkligen visa vad jag går för. Vi får se hur det går, jag glömde dock fråga åldern på barnen men det är sak samma. Det bästa av allt är också att jag nu kan skriva in i mitt CV att jag även små jobbar på ett dagis då det blir lite lättare att få något jobb på andra dagis. Haha

Japps efter som att man ska jobba på dagis så måste man
ju bjuda på barnsligheter! höhö x)

Ja, va bara tvungen att skriva av glädjen liite. Uppdaterar imorgon kväll om hur det gick om jag inte är helt-alldeles för utmattad och super trött. Vet att dagis kan vara väldigt krväande och utmattande ^^.

Nu ska jag ta något litet att äta.

Puss Puss<3





Farfar 75.

Ja då har jag precis kommit hem från farfars 75års firande. Jag och Lollo vart hämtade av farfar vid kvartöver 12 tiden. Då jag stannade och röstade på vägen. Sedan gjorde vi lite såser och en paj till. Så 7 pajer och massa andra saker stod på bordet när gästerna kom :).

Kul att se lite av släkten, dom som jag inte bjöd när jag fyllde år. Jag ville inte ha värsta grejen men för farfar vart det liite större efter som 75 är stort lixom.. Ja ni fattar ;).

I övrigt så måste jag ringa min läkare på måndag och prata med henne om mina tabletter osv. Jag sover så himla konstigt och mår så konstigt om dagarna. Jag har ingen ork och är så sjukt lätt retlig och det känns jobbigt för mig att jag är så då jag blir ytterligare irriterad över det. Så ja, det här går bara inte.

Puss Puss<3

Min födelsedag va Magisk!

Jag vaknade vid 9 tiden gick upp och duschade. Lillasyster och en kompis stod i köket när jag duschat klart. Dom hade dukat fram fruckost och tänt ljus :). Mys! Sedan bytte jag om och segade lite.. sen ÄNTLIGEN va det dags att gå till psykologen! Oj vad jag har längtat efter henne! Samtalet gick otroligt bra och det känndes så skönt när jag gick därifrån, hon sa massa smarta saker som jag tänker och funderar på fortfarande. Otroligt skönt!

När jag kommer hem så storstäda jag hela huset, damma hyllor och prydnader, damsög, torkagolven. Jag målade naglarna, valde kläder.. Visade sig att klänningen gått sönder i tvätten så de va bara att sätta sig att pilla med det, den klarade sig! Sen började jag med maten, eget recept på lassange.. Dvs MASSA pyssel med den! Och jag började bli en aning stressad.. Pappa ska åka och handla då han säger att det kommit ett blombud till mig.. Jag höll på att smälla av!!
Det va FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV! så jag springer in i köket och river upp pappret och läser på lappen.. "Grattis älsk!" Jag fick panik, skratta lite åt mig själv, sedan försökte jag tyda text stilen, vem som skrivit. Tillslut ringer jag till en kompis och har verkligen panik.. "Är du dum eller?!!"... "Klart att dom är från Micke!" Då jag berätta om tex stilen.. "Men snälla lilla du, det är ju dom i butiken som skrivit lappen!" Men jag kunde inte ta in det i huvudet.. Att Micke skulle ha skickat blommor? nej det fanns inte i min hjärna! Men såklart vart jag super glad, det låg även en jätte söt nalle i! :) <3

Sedan fortsatte jag med lassangen. När den va klar att sätta i ugnen började jag sminka mig, sedan kom det ett till blom bud, det va från morbror och hans fru. Tack och lov att de stod namn på dom :P. När jag sminkat klart mig går jag och ska göra salladen.. Då knackar det på dörren, det va Micke. Jag sa "Blommorna va från dig va?" Sa jag lite försiktigt. Jaadå dom va från honom. Jag berättade att jag vart så glad att jag hade fått tårar, ja så glad och överaskad vart jag! När salladen va klar så bytte jag om och sedan fick jag ÄNTLIGEN sätta mig ner en 20 min och bara ta det lungt. Sedan kom gästerna. Vi va "bara" 11 personer just för att jag inte ville ha något stort, jag hade sagt att det räkte med farmor och frafar, familjen och Micke såklart. Men sedan ville jag bjuda farmors syster Dorran. Mamma bjöd in några andra vänner så det vart lite folk endå. Men OJ OJ OJ vad grattulationer jag fick på Facebook, så chockad! Så gulligt av alla.

Maten tyckte alla om, lika så med mina bullar. Alla vill att jag ska bjuda in dom oftare på lassange och bullar haha! Kul att höra för jag känner mig inte så där super hemma när det gäller matlagning och bakning!

Mickis ringde och sa grattis också, vart verkligen jätte glad! Så sa hon att hon tänkt skicka blommor. Gulligt men skulle ha kännts som för mycket. När gästerna åkt hem så tog vi en liten chot och sedan vart det Yatzy!

När vi la oss så somnade jag och Micke till Karate kid. Det mysigaste av allt va att vi delade täcke HELA natten och kramade om varandra nästan hela natten.. Aldrig hänt, efter som att Micke har svårt för hud mot hud eller hur jag ska förklara. Så det betyder verkligen MASSOR! :)<3

Vi vaknade ganska tidigt, ca 7 tiden. Mamma och pappa skulle iväg och lollo skulle till jobbet. När alla gått så sov vi lite till. Sedan vart det morgon MYS, massa pussar och kramar... <3
När Micke skulle gå så kramades vi som aldrig förr. Massa små pussar och lite så... Sen gick han.

Jag vet inte varför, men varenda gång vi är hos mig och han åker så känner jag mig så ensam och tom inombords. Det blir verkligen tomt och dystert. Jag vart helt ensam hemma. Wiggo började strax efter att leta efter Micke över allt. När jag börjat tröttna på det så sa jag "Micke"... Wiggo sprang till yterdörren och satte sig ner och la blicken på handtaget, och där satt han MINST tio min, 5 min tyst och bara titta. 5 min då han "pratade" och kollade på handtaget. Gulligt, sedan letade han i garderoben och under lillasysters säng.
Min Lördag vart bara hemma-film-göra-ingen-ting-dag.


haha bjöd i alla fall på lite bilder ;)
LÅNGT inlägg men känns som att jag ville få med allt. :)
Puss Puss<3



Fyllde år i går..

Fyllde år igår så hade helt fullt upp med annat.. Är SVIN KALLT i huset så ska hoppa in i en dusch. Berättar mer sen + lite bilder :)

Puss puss så länge :)

God-dagens!

Jah, igår så tog jag mina sömntabletter för första gången. Har inte vågat röra dom. Men dom verade väldigt fort, jag kände hur typ "drogad" jag blev. Jag kollade på Idol under tiden (på datan alltså). Jag blir törstig och reser mig upp för att gå ut till köket och hämta vatten. Precis när jag ställer mig upp känner jag hur rummet börjar snurra och jag känner typ inte mina ben. Faller ner på sängen igen och kryper ner under täcket och kollar klart på idol. Sen somnar jag hyfsat snabbt (för att vara jag så gick det jävligt fort). Så i natt sov jag ca 5 timmar i stället för 2-3 timmar, men inte är jag piggare idag.. Dom sa att det tar ett tag innan kroppen vänjer sig med att vara lung. Efter som att jag oftast går på hög spänn och alltid stressar runt, aldrig avslappnad så blir det här värsta chocken för kroppen. 
 
Jag just nu, ja jag lovar på fredag ska ni få en VACKER bild på mig..
Ingen Äckel-utan-smink-utan-fixat-hår-bild haha x)


Så nu ska jag ta dom MINST 3 dagar till i sträck och sedan pröva utan och om det inte går så ska jag fortsätta i den vevean. Har 30 tabletter men om dom inte räcker så får jag nya.

Idag händer det inte så mycket, träning klockan fem.

Puss Puss på er!<3






Vet inte..

Vet inte vad jag ska blogga om just nu, mitt liv går fortfarande i STORA vågor, man kan säga att mitt liv går verklige som en bergochgdalbana som aldrig förr.. Det går upp SUPER fort och NER minst lika fort. Tänk att ha så varenda dag.. Dag ut och dag in. Så just nu är jag bara helt seg. Får se hur det blir dagarna framöver. Fyller år på fredag..  Minns ni när man va liten?

man lixom verkligen längtade tills sin födelsedag. Man räknade dagarna. Jag minns det så tydligt. Vi hade alltid en kalender mitt på köksväggen där man räknade varenda morgon hur många dagar det va kvar. Varför är det nu bara jobbigt att fylla år?

Jag ser verkligen inte fram emot att fylla 21! Men ja, mamma har bjudit in lite folk på middag så det blir lite firande i alla fall. Samtidigt så är INGEN i släkten sugen på kalas efter som att en släkting nyligen dog. Det gör det hela värre, efter som att jag är den första med att fylla år när han inte finns med. Det känns riktigt tungt.. Så tur i otruen så fyller man inget jämt eller så.

Ja det vart lite tex i alla fall.


Puss Puss<3




Kärle och Tankar.. ?

Jag och lillasyster kollade på filmen dear John. Den va bra, men enligt mig SUGER slutet. Men i alla fall. Efter filmen tog jag fram min gamla dagbok.. Där jag skrivit saker, ja hur ska jag förklara.. Om ätstörningen, jag läste sidorna där allt handlade om vikt och mått som resulterade till bråk med dom allra flesta. Men jag läste saker som jag inte minns, väldigt läskigt faktiskt. Vissa saker minns jag nu när jag läser dom...

Det som känns bäst av allt är att Micke orkat stå på benen trotts all skit, trotts den jävla sjukdomen! Det jag skrivit som han sagt osv som jag verkligen inte minns värmer att läsa. Jag sitter nästan och gråter.. Så när han kommer på fredag vill jag bara springa ut och krama honom så hårt och bara tacka honom, tårarna kommer säkert komma men vill bara visa hur tacksam jag är att han orkat/orkar med mig.. Ja det låter kanske sjukt men det är vad jag känner för. Jag ska bara våga göra det också.
 
Hahahahahaha, bjuder på en FUL natt bild! x) uurscha
Jag skulle även vilja läsa en sak ur dagboken för honom, men vet inte om jag själv kommer klara av att läsa det utan att tårarna kommer fram. Men det handlar i alla fall om att jag verkligen trodde att han skulle göra slut när vi kom hem från Thailand, jag menar att jag liksom fatiserade hur han sa det när vi skulle skiljas åt till våra familjer. Ja massa om det i alla fall. Jag säger bara stackars människa som fick stå ut med en sådan sjuk människa i 3 veckor. Antagligen kommer han inte veta vad han ska säga efter som att han tyckte jag skulle ta behandling istället för resan så det kommer bli lite svårt att ta upp allt det här.
För det första så känns det som att han har släppt VÄLDIGT mycket om hur mycket jag äter osv. Så det börjar bli mer avslappnat eller hur jag ska förklara, och då känns det så dumt att ta upp det nu när det äntligen börjar släppa... Ja ni förstår :)

Men skönt att skriva ner det i alla fall, sen får vi se hur det blir med saken. Jag är så OTROLIGT blyg när det gäller att prata med honom, tro det eller ej.. Fråga Mickis, hon som peppar mig att ringa honom när jag ringer till henne och säger att jag saknar honom osv. Haha.

Nej nu får det vara slut skrivet, vart mer text en jag trodde.

Puss Puss<3

Underbar kväll.

Igår körde pappa mig hem till Micke. Precis innan jag går ur bilen säger jag "Bara jag inte möter någon i hissen nu" Tror ni inte att jag möter hans granne! (fast skönt att de va henne eftersom att vi känner varandra) Och hon viste att jag hade gjort en tårta så :p. Men i alla fall. När jag kommer in hemma hos Micke är hans mamma hemma. När hon kommer till mig är jag i köket och hon ser tårtan. Hon frågade varför, då jag förklarade ^^. Sen va det bara att vänta.. Och vänta. på att Micke-Picke skulle komma hem. När han kommer så är det mat dax, hans mamma säger åt honom att ta fram mjölken, jag fattade vinken direkt och vänder mig om och vrider på kranen för att fylla mitt glas med vatten, små ler smått för mig själv. Jag hör han säga "Åh herre-gud!" 

Efter maten går han och badar och jag kollar lite på tv, sen vart det fika. Carina ropar från köket och säger att kaffet är klart. Jag är först in... Jag säger bara ÅHHHH vad mysigt hon hande gjort det..
Hon hade dukat med små söta glas talrikar och tänt ljus och endast fönster lampan va tänd. Det va verkligen gulligt! Mickes kommentar va "Men shite" och Krts va "Är det jul?" Carina tittade på mig och sa "Jaa du, killar alltså" Hahaha. Men alla gillade tråtan, Micke älskade den! haha Ja han tog flera bitar av den så det tar jag som ett gott tecken. 

Jag glömde ta kort på tårtan utan plast och tandpetare så n får se den som en igelkotte!
(Och jag säger bara AJ vad jag brände fingrarna när jag gjorde texten i choklad!)

Efter fikat så gick jag och Micke in på rummet och så vart allt som vanligt.. Eller ja, han låg med datan i knät och jag kollade på tv. När vi väl stängde av allt och släkte så vart det MYS! ;) och han viskade i örat "Tack för tårtan" Och den kommentaren fick mitt hjärta att först stanna till men sedan slog det fortare - Ja jag är KÄR! :D

Nu ses vi på fredag igen så det ska bli kul! 

Idag har jag bara slappat, vaknade med VÄRDENS rygg verk men det gick så småningom över. Jag har målat naglarna, kollat på ensam mamma söker och Biggest lusers sverig (båda på datan, Play ni vet :P). Så jaa, jag har bara haft en slappar dag. Mamma kom och hämtade mig och talriken vid halv 5 tiden. Och nu är jag hemma och sitter här! :p höhö. 

Hoppas allt är bra med er!

Puss Puss<3


 

Två år <3

Idag har jag och Micke varit tillsammans i två år! - Det känns verkligen inte så..
På ett sätt känns det längre men samtidigt känns det absolut inte som att det är två år sedan!
Och om jag ska vara ärlig så stämmer nog den sista bäst, för det mästa.

Jag har bakat en tråta, men glömde ta kort innan ja satte på tandpetare och plast folie så lägger in en bild i morgon i stället. Det jobbiga är att jag vill provsmaka den efter som att jag inproveserade helt själv vad som skulle vara i tårtan. Men hoppas att han ser det som att det är tanken som räknas.

(bilden är från Thailand 09)
Jag är faktiskt nästan lite närvös över att komma hem till honom med en tårta.. Jag vet att jag hade exakt samma kännsla förra året, bara det att då firade vi det på en helg dag med bio och så också. Nu blir det lite annorlunda men hoppas på att det blir bra.. Men oj vad jag babblar på! - haha

Ja nu ska jag se så jag har packat det nödvändigaste i
handväskan och sedan får jag sjkuts av pappa hem till Micke.

Önskar er alla en trevlig och mysig kväll! <3

Puss Puss!

Möte...

Nu ska jag dra till centrum en stund, man kan säga att jag ska på ett möte.
Hör av mig sen vad det handlar om och hur det gick! ;)
Men nu har jag bråttom!..


Haha, nej jag kan aldrig vara vacker! - Så där ser man ut i dag då! x)

Puss Puss Ciao!


Hamster-vakt

Ja då kom lillasyster in med sin hamster i hamsterbollen och sa "Du får passa min hamster medans jag fixar hennes bur" Hahaha så nu springer hon runt här inne, väldigt roligt att se faktiskt. xD


Tog en snabb bild på den lille!

Själv har jag precis duschat och laddar in för morgon-dagen!

Puss Puss<3 



Handla.

Jag och pappa ska handla snart. Ska fixa en överaskning till i morgon :D höhö.
Så lägger in bild här i morgon på överaskningen! ^^ höhö.

Bloggar snart!


Puss Puss

Haha!



Haha ska man skratta eller gråta?

puss

Godmorgon!

Igår kom somsagt Micke hit.
Det va lite skummt mellan oss men sedan föreslog jag att vi skulle spela spel, När och fjärran. Under spelets gång så skrattade vi och hade det kul. Mamma frågade om vi kunde åka och handla för hon behövde bilen till Västerås. Så jag skrev vad som behövdes och sen åkte vi. Först Ica super market, laddade även upp med godis och chips, och sedan handla vi midda på La flure! Som vanligt så tog jag min "fejk" sallad, grekisk sallad utan tomater men med räkor.

Efter maten så kollade pappa och Micke på fotboll. Men sedan så ringde Mickis så jag slapp lite av den otroligt tråkiga fotbollen.. Ibland kan det vara kul men de va verkligen inget lag som jag visste om eller så. Tanken va ju att vi skulle träffa Mickis och Philip men det va så stelt mellan oss innan vi verkligen pratade lite om det som hänt. Efter det så tyckte Micke att det va lite sent. Så vi hade mys kväll, ja han gick från fotbollen sedan ;).

Vi kollade först på Grown ups, den va verkligen rolig! och sedan halva filmen av The hottie and the nottie. Under andra filmen så somnade han, hihi. Så jag stängde av och sedan försökte även jag sova.

Nu har han precis åkt hem och jag "väntar" på att träningen ska börja. Jag ska ev till Micke i morgon, talade om för han i dag att det är våran två års dag :D hehe.

Iövrigt så är jag ganska seg i dag och orkar inte sminka mig eller platta håret så i dag kör jag på naturell ^^
Ja, inte värdens roligaste inlägg men men.


Puss Puss!<3


Oj fel länk!

Pratade nyss med en kompis i telen, fel länk till Joannas bolgg (hon som ja träffa). Bloggen är http://jooannas.blogg.se ;)


Pusss



Valet.

Jag är så OTROLIGT ointresserad och okunnig om de olika patierna osv. Har absolut ingen aning om vilket parti jag inte gillar eller tycker om, vet liksom inte vad dom står för. I förra veckan kommer jag hem och lillasyster sitter inne på någon sida där man kan "testa sig" genom att svara på olika frågor.
Så här vart mitt resultat:



Obsarvera att det är helt sajko frågor för en sån trög-fattad människa som mig så jag fick fråga lillasyster hela tiden med "vad menar dom nu?" Man kan klicka sig in på en knapp om man vill veta mer om frågan, men inte vart jag klokare för det inte.

Vet inte om jag ska rösta överhuvudtaget men alla tjatar om att det är såååå viktigt. Så egentligen tycker jag att vi har det bra som det är.
Vill du också testa dig: www.valkompassen.se

Tidsfördriv medans man väntar på att pojkvännen ska komma. ^^

Puss Puss


Heej och godmorgon!

Nu sitter jag i sängen med datan iknät. Har verkligen försökt vila ut i dag. Men jag höll på att skämmas över mig själv... Jag vaknade till av att jag hörde någon ropa "Gaakaa".. "GAKAAK" flera gånger, typ femte gången va jag nära på att gå upp och öppna fönsteret och be dom hålla käften.. Då jag faktiskt kom på att det lät som kråkor! x) Fan vad smart man är ibland asso!

Idag så ska jag duscha (vouho vad intressant haha). Sen någon gång kommer pojkvännen Micke hit och vi ska väl bara vara (prata lite kanske om saker o ting). Sen på kvällen någon gång ska vi hem till våra kompisar Mickis och Philip och span in resor, vi vill åka någonstans men saken är den att alla kan men alla har inte pengar (jag) haha. Så det känns lite tråkigt, men jag får försöka skramla ihop och se om jag kan låna av famlijen eller så.

Btw så känns det som en drömm att jag träffa Joanna igår. Jag va så närvös innan över att hon skulle tycka jag va helt sajko. Men vi hade det som sagt hur roligt som hälst.

Ni vet Daniel Nordberg som va med i Idol igår, jag har sett honom på youtube sen 2008!
Grymt kul att han sökte!


Nu ska jag duscha och sedan gå prommenad med hundarna :)

Hoppas ni mår bra, Puss och kram!


Rekord!

Shiet i dag har jag 30 läsare! Dvs rekord!
Jag hoppas att ni kikar in fler gånger och att jag kommer med roligare inlägg.
Men bara att fråga om det är något ni vill veta! :p höhö.
Det är Joannas förtjänst! Så gulligt av henne att länka min blogg :) <3

Puss o kram på er!


Det gick för fort.

Idag träffade jag Joanna över hennes lunch. Det va verkligen super roligt, vi pratade med varandra som om vi känt varandra länge. Plus att vi hade samma åsikter om saker och ting. Nej det va super härligt, jag hoppas verkligen att vi ses fler gånger. Vi får se när det blir igen :)

Joanna är en tjej som jag följt i flera år via hennes blogg. Sen va hon även med i tv "tonårs liv".
Cool tjej det där :) http://jooannas.blogg.se

I övrigt så är denna dag helt sugande, men hon gjorde min dag, de va skönt att träffa en ny människa och bara babbla.. Tiden bara försvan. 


Puss Puss<3 

Senaste nytt...

Ja, HJÄLP vad mina dagar går i vågor.. Ena dagen känns allt på tipp-topp, nästa dag känns allt helt sjukt dåligt och mitt liv bara känns helt fuckat. Ja ni fattar. Men just nu är det rooliga saker på G. En av dom händer ev redan i morgon, vill inte säga nu vad det är utan det skriver jag i morgon, om det nu blir så. Men i alla fall.

Det känns bara lite små läskigt båda sakerna men jag hoppas de båda blir bra :D hihi.

Typ så här mongo såg jag ut igår (ja kameran och ljuset är inte de bästa men men)

Men i går gick jag och mötte Fia och Emelie vi kollade på Idol, det va riktigt roligt!

Idag har vi slappat och sedan träning.

Säger bara OJ vad jag är närvös och OJ vad hemlighetsfull jag låter, som om det va väärsta grejerna på gång
- så allvarligt är det ju inte så nu känns det ju nästan bara löjligt.. Men men.


Puss Puss på er!<3



Lite gulligt tycker jag :)

Jag och Micke pratar väldigt mycket om att vi ska ha hund senare i livet. Vi har inte riktigt varit överäns om ras, i sommras när vi va på öland kom vi fram till Amstaff =). Igår kväll chattade vi på msn och pratade lite almänt bara. Då han tog upp det här med hund. Och efter som att han vill att vi ska ha en hund så menas ju det med att han faktiskt har framtids-planer. Jag nämnde även för mamma i sommras att han och jag vill ha hund men att vi är oroliga att det inte ska gå när vi jobbar. Men mamma va så possetiv och sa att det löser sig alltid.

Så jag tycker Micke är så gullig som faktiskt vågar säga att han vill flytta ihop (det har han sagt några gånger den senaste tiden) och skaffa hund. Ni vet, killar nämner inte det så där super ofta.
Klicka för att se nästa bild
En sån här vill vi ha :) - Den färgen.

Ville bara skriva om det här för jag vart verkligen glad över det. Men det är ett bra tag kvar tills det händer men vi är överäns :) hihi.

Puss Puss



Min pappas frabror.

http://www.sportnik.com/group/25960/news/489934

Vila ifrid <3

(ett inlägg kommer när jag är starkare, har det nedskrivet ska bara orka skriva det här)


<3

Arbetsförmedlingen.

Idag va jag på möte på arbestförmedlingen och det gick OFÖRVÄNTAT bra. Så det ända kravet på mig är att jag hör av mig en gång i månaden och ska visa upp ett intyg från gymnastiken. Så nu har jag precis mailat föreningen om ett intyg.

Iövrig så såg jag en gammal, GAMMAL vän där. Han kollade glatt upp på mig men jag bara vände blicken ner i min pärm.. FAN vad jag ångrar det nu, varför sa jag inte hej?!

Nu ska jag snart baka bullar! - Ja jag gillar att baka!




Haha vad stela vi ser ut, men jag och lillasyster! xD

Pöss Pöss<3



Behöver varandra.

Just nu är jag liite sjuk. Men det blir träning och min vän följer med. Vi behöver varandra jsut nu, på olika helt två olika sätt. Men jag kommer stötta henne genom ALLT! :)
Bjuder på en sexig bild på mig just nu xD

Snygg som man är! ;P

Pössen på er!



Sjuk.

Men är lite friskare idag än vad jag va igår.
Igår hände inte så mycket, va bara hemma och vilade sen träning. Efter den va jag hemma och vilade igen, bakade chokladbollar till lillasyster xD haha. Vi kolla på parlamentet på youtube.

Idag mår jag som sagt lite bättre, men jag känner mig vit, lätt som en fjäder, kroppen är helt tom.

Jag vill ha honom tillbaka, vill inte att det här ska vara sant :'(
Tänker på honom helatiden. Vill ha honom här vid oss.



Puss<3

Tre dagar sedan.

Tre dagar sedan jag skrev något. Men jag är tom, så fruktansvärt tom.
Hur ska födelsedagar och andra släkt tillställningar bli nu, utan dig?
Jag älskar dig och du kommer alltid ha en STOR plats i mitt hjärta.

Jag vet att du vakar över oss! <3


Många pussar och kramar från jorden!


<3




YAY! :D

Kom hem från träningen för en stund sen. Nu sitter jag och chattar med trevliga små människor :) bland annat Miicke (och det händer typ aldrig efter som han inte brukar vara inne).
JAG FCIK I GÅNG VEB CAMEN :D
Så nu bjder jag och systers kompisar på denna invignings bild x)

Mongolider är vi allihopa, allihoopaaa! höhö

Puss Puss<3



Måste bara..

Det va ett tag sedan jag skrev något om kännslor och så, försöker undvika det i bloggen så mycket som möjligt. Men nu kommer ett litet inlägg om hur jag känner över lite saker, bli inte oroliga eller sura eller ja.. höhö.

Ibland skanrar jag det så otorligt mycket, jad tror att det är "den" som gör att jag inte kan sova. Den vill att jag kommer tillbaka. Låter kanske sajko men det har börjat slå mig att den vill ha tillbaka mig. När jag tittar på bilder så saknar jag det ibland, iblant tycker jag att det är otorligt skönt att jag är på väg att lämna den, ibland känns det bara så fruktansvärt. Det är så otorligt mycket tankar angående detta. Jag försöker motstå, jag får hjälp av psykologen.. Endast hon vet allt precis allt.
Hon och min okända blogg, det är där jag kan vara precis som jag känner mig. Men vill inte att mina nära ser mig så, det skulle förstöra en hel del. Får ofta hör att jag kämpar men iblan undrar jag var i hellsike dom fått det ifrån.
Det är inte lätt att sakna något som man vill ha tillbaka men samtidigt vill man absolut inte ha med det att göra längre, men "den" va som min bästa vän eller min andra halva.. Ja ni förstår. Hur lämnar man något sådandt stort och som va så otrolig, otroligt viktigt?. Vissa säger att man kan bli frisk, andra säger att man inte kan det.. Man kan bli friskare men aldrig 100% frisk från det.

Ja jag va bara tvungen att skrva några rader om det som rörsig i min hjärna. Jag mår bra och börjar må bättre nu än vad jag gjorde när jag vaknade :)

Puss Puss <3



God-dagens.

Urs idag är jag verkligen seeg, inte okej!
Jag vill vara pigg och bara känna "hå vilken härlig dag!" men Icke!
Det lilla jag sov inatt drömmde jag något hel skummt men endå gulligt. Ja den va hur som konstig.
Jag ska ev träffa Angelica idag men mår inte så bra och har träning ikväll.

Iövrig så ska jag träffa Micke på torsdag :) Va två veckor sen vi sågs så det ska verkligen bli mys!

Jag har nu klätt på mig och sitter på sängen, jag sov ca 2 timmar inatt, alltid något sa fan! höhö.
Tänkte pröva sömn tabletterna i natt men så kom jag på att jag har möte på arbetsförmedlingen i morgon och då kanske man ska vara något pigg.. Sömn tabletterna kan ge en seg och konstig verk första gången man andvänder dom, så första gången man tar dom ska man bara vara hemma och ta det lungt. 

Jag blir så irriterad! Får inte igång vebcameran som är inbyggd i datan! GAH!
Tänkte annars ha bjudit på en lagom sexig trötter bild, haha. Men så vart det inte.


Puss Puss<3


 

RSS 2.0