NY DATOR!

JAAAAAA, grattis till mig! :D mitt liv är tillbaka! - hahaha nej men nu sitter jag här i sängen med en ny fin dator :D ni anar inte hur skönt det är!
Så nu kommer jag förhoppningsvis att blogga MYCKET mer! höhö.

Jag ska få camen att fungera.. OMG vad läänge sen man andvände en sån, denna är inbyggd.


Japps nu ska jag undesöka den lite mera.

Btw, Idag va jag med en vän på ett ställe och det känndes faktiskt bra och skönt, nyfiken på ett sätt efter som de jobbet intreserar mig en stor massa.


Puss Puss<3

Det gick bra.

Jag satt i receptionen och va så där närvös över att det skulle vara en tjurig tant (som förra gången för några månader sen) men plötsligt kommer det in en brunhårig 30+:are (kan jag tänka mig) in och säger mitt namn, bara där känndes det lättare. Vi går längst ner i korridoren in i ett rum där det står massa röda fortöljer och ett skrivbord med massa papper och sådant på. Jag vet inte riktigt vart jag ska sätta mig men till slut sätter hon sig ner och då tog jag närmsta fortölj och slog mig ner. Hon kollade på pappret som jag fick fylla i (som vanligt) när jag satt i receptionen. Hon kollade på det och sedan började hon med att säga att sömnen va ett av många problem, då jag kollade lite förvånat men endå nyfiket på henne.. Hur viste hon det?

Hon pratade på och berätta att det hon sa stod på ett ungefär i journalen - Alltså står det mer i den än vad jag vet, eller i alla fall trodde!- Det känndes till en början att samtalet skulle gå fort, men icke!
Det va tänkt att jag skulle vara där MAX 30 min men i stället slutade det med en timme just för att hon va nyfiken. Det gulligaste va att hon frågade om jag trivs med min kontaktperson (psykologen) och det gör jag absolut och berätta o förklarade lite saker. Så det hela känndes verkilgen naturligt och skönt.

Jag har även nu ett frikort på all öppen vård, jag ska kolla om de gäller hos tandläkaren också xD höhö.

Efter samtalet gick jag in på vetrenär kliniken och frågade om Max öron. Så nu ska jag ringa och boka tid i morgon hos dom så han blir av med kliandet. På tal om Max så badade jag honom idag också :).

Min älskade ÄLSKADE Max :)<3
Nu ska jag slappa innan träningen, och på vägen dit ska jag hämta ut tabletterna också.

Puss Puss<3




Lite närvös..

Då ska jag till läkaren idag och jag har sovit sämre än någonsin, MAX 2-3 timmar. Och det blir ju liite komiskt efter som att det hela handlar om sömntabletter. Men jag hoppas att det går fort och bra, min psykolog sa doc att dom bara behövde boka in en halvtimme. Så det känns bra.
I övrigt så är jag super trött och känner mig verkligen inte på tip topp överhuvudtaget (massa saker inblandat). Men det kanske går över under dagen. Träning klockan sex.

Nu ska jag byta om och fixa så att jag inte missar bussen.


Hörs senare!


Puss Puss<3





ojojoj-san!

ojojoj-san vilken rolig kväll jag hade igår!
Linda kom hit vid 7 tiden då vi handla de lite saker på konsum.
Sen åt vi Tackos och förade lite. Men plötsligt är klockan strax elva och vi får skynda oss för att hinna med bussen. Linda hälde i sprite i vinte och så tog vi med oss den som färdkost xD. Väl på bussen får vi värsta skratt annfallet och bara siter och garvar - fick ont i kinderna! - På gullmarsplan mötte vi upp en av Lindas kompisar som ville med. Vi tänkte gå till Lobby men kön gick runt stan (nästan) så vi gick till Ambasadör instället.

Dansade, sjöng och garva som fan, kilar som hoppa runt och dansade med mig och jag vart bjuden på dricka också höhö. Pappa-betalar-ungar va det mycket av där! x)

(försökte fota klänningen xD -Men jag igår i alla fall)
Vi va där väldigt många timmar men vet inte riktigt när vi åkte där i från. Vet att jag gick av bussen vid 3 tiden!
Den där natt bussen har jag ALLTID hatat just för att den åker igenom, nacka, älta och sen tyresö GHA tar evigheter! Jag gick på bussen och satte mig. Hoppades på att de inte skulle va mycket snack och tjafs. MEN så sitter det två killar bakom mig och börjar hålla på och göra ljud och grejer mellan sätena så hans huvud kommer imellan. Men sen ursäktar han sin kompis (fast att det va han som gjorde det). Men jag bara skratta och sa att dom verkade ha kul och sen va snacket igång. Så mitt i allt så ska jag gå av...

Men det va verkligen skönt att ha någon att prata med så resan försvan. 

Jag vaknade vid halv tio och ska till träningen vid halv ett, kommer kanske inte va så där suuper pigg men ska försöka! ^^

Puss Puss<3

  

Just nu..

Just nu är jag hos farmor och farfar. Gick upp vid åtta tiden (vi sov här från igår till i dag). Ska bara sitta här med dom och prata, ta det lungt och bara vara. Max är också med så klart :)

Ikväll kommer Linda hem till mig, så det blir att äta, föra, festa ^^.
Hon har inte hört av sig än men jag hoppas att hon inte glömt! Haha.

Ska ta lite nya bilder ikväll. Laddar typ bara upp gamla eller samma x) Men kanske för att jag inte tycker om bilder på mig, men ibland lägger jag upp dom ialla fall.. Men ni ska veta att jag kan bli arg på mig själv ibland och ba "varför la jag upp den där" höhö. Men men sånt é livet.

Nu ska jag vara social med dom och ev hoppa in i en dusch.


Puss Puss <3





Shopping! x)

Ja, nu är det så att jag skulle ju bara spara en massa pengar efter som att jag inte har något jobb... Men jag har ingen tjocktröja och inge lite finare att ha till fest. Så igår efter jobbet åkte jag och köppte en "klänning" på bikbok (ska försöka fota den i morgon) Och i dag efter psykologen så köppte jag en lång tjock tröja.

Hos psykologen:
Hon tyckte jag hade gjort min uppgift super bra, viket får mig att må lite bättre inombords. För just den va väldigt, väldigt svår! Sen pratade jag även om det som sas på sannas fest och hon tog det så himla bra. De va inte att hon vart så där orolig och alvarlig eller att hon såg fundersam utan mer bara som ett vanligt samtal hur jag kan gå till väga med det. Sen fixade hon även en läkartid för sömntabletter så nu får jag dom på måndag (förhoppningsvis). Jag har även fått en ny läkare så hoppas att hon är mycket bättre än den gamla (man kan nog inte vara sämre än hon). Så det känndes som ett bra samtal, är stolt att jag äns vågade säga det. Det va svårt men jag fick det sagt. Och nu är det bestämt att jag får börja träna så det gjorde även Mickis super glad så nu.... KÖR VI! :D 

Nu ska jag snart till farmor och farfar. Ska äta middag där och ev sova hos dom :) 


Puss Puss<3


 

Dissa facebook?

På senare dar så har jag funderat på att avsluta mitt konto på facebook, tycker det bara börjar bli jobbigt och.. ja jag vet inte hur jag ska förklara. Men i dag har jag i alla fall börjat med att ränsa vänner-listan och nu har jag ca 140, innan va det över 200 nästan 3 så. Har även ränsat lite bilder, och det kanske räcker.

Jag vet inte, vad tycker alla ni andra om fejan egentligen?
på ett sätt är det kul att kunna ha kontakt med vänner som inte bor här, jag har vänner i norrland och i USA och dom kan man lätt snacka med där.. så ja jag är lite dubbel moral! hahaha

Jaja, nu ska jag strax äta och sen blir det träning.


Puss Puss<3

Arbetsförmedlingen..

Idag gick jag upp vid nio. Tog ut hundarna och sedan gjorde jag mig redo. Farfar kom förbi och körde mig till arbetsförmedlingen. Men det visade sig att jag kom helt fel.. Men en rolig liten gubbe visade mig vägen, vi gick i genom hela korredorer med massa folk osv. Väl framme så såg jag att dom öppnar klockan 12!!! Snacka om att jag vart irriterad, försökte ringa i går och få reda på tiden, kollade på nätet men ingenstans fick jag tag på öppet tiderna. Så när jag va där klockan 10 och dom öppnar 12 så vart jag bra med lagom sur!

Så jag tog en prommenad till Centrum - värdens sämsta å tråkigaste - men gick in på expert och kolla på datorer, ska ju ev få en ny från försäkringen. Sen gick jag bara runt och gjorde inget. Gick tillbaka vid kvart över 11. Så sitter jag där, i en blå soffa och väntar på att människan som man ska prata med ska komma. Plötsligt dyker SOFIE upp! Tränade gymnastik med henne förut. Inte sett henne på år och dar! och det roligaste va att jag och Lovisa pratade om dom för någon dag sen att vi saknar dom. Hahaha så det va verkligen super kul att se henne :D 

Sen pratade jag med människan och nu ska jag skicka in papper så jag får pengar. Det jobbiga är att de tar ca 4-5 veckor. Men jag tog mig i alla fall dit! xD

Nu har jag vart ute med hundarna, duschat och ska ev träffa Soffan sen. 


Japps de va det! xD

Puss Puss<3 



Duktig flicka!

Det känner jag mig som ialla fall höhö. I dag va jag på banken och bad om ett nytt bank-kort och satte in lite pengar. Ja va med farmor och farfar hela dagen, efter centrum så va jag hemma hos dom. Sen träningen. Nu har jag svarat på ett mail från ena jobbet jag sökte. Är inte 100 på om jag vill ha det men svarade i alla fall på frågor och får se vad som händer.

Imorgon blir det arbetrsförmdlingen klockan 10. Farfar är så snäll så han erbjöd sig att skjutsa mig dit. Så får se hur det går där.. Vet inte alls vad jag sak säga eller så men de lär jag märka! hahaha.

Så nu ska jag väl slappa, läsa och sen sova.


Puss Puss<3




Avskeds middagen.

Igår va jag hos min kära vän Julia som ska flytta till lund på fredag. Det va roligt och mysigt, lagom mycket folk. De va jätte goda pajer och sallader! hehe. Så vi va där från ca 4 till 9 på kvällen, känns bara konstigt att hon ska flytta. Men jag hoppas att hon får det suuper! :)

Jag ska snart åka till centrum med farmor och farfar, jag ska göra några ärenden på banken och sen vet jag inte hur länge vi blir där. Efter det ska vi hem till dom och jag ska visa bilder från Ölands resan. Det kommer kännas lite lustigt att det bara är bilder på Micke, men de vart ju så efter som att de va jag som stod bakom kameran! höhö.

Ikväll blir det träning!
Nu måste jag kiila!


Puss Puss<3

Igår, Idag, Imorgon...

Ja nu på senaste tiden har det hänt en del.

I torsdags kväll va jag hos Micke och vi hade super kul, han mötte mig i Fifa HAHA! Men jag är endå glad för resultatet.. Gjorde doc inga mål men han van inte så där överlägset som jag trodde! Madde kom förbi med lilla Filippa så pratade en del med henne och så. Sen började Micke "slå" mig.. Jag gjorde tillbaka men de tråkiga är att han tycker aldrig att de gör ont :( hans kommentar va
"Jag kan slå hårdare på mig själv än vad du gör!"
Men sen kom jag på att jag kan kittla han på benen! det är de värsta han vet! hahaha!

Ja ja nog om det.. Vi hade i alla fall en rolig och super mysig kväll :D<3

Igår jobbade jag på dagen och sen hem, bytte om och sen åkte jag hem till Saskia, Paula va också där så klart!
Vi åt Tacos och kolla på film, drak, skratta, flumma.. Ja de va också en rolig och mysig kväll :). Åkte hem tjugo i 11 ca. Det va ganska lagom.

Idag hade jag tänkt att bara slappa och göra ingen ting men så ringer lillasyster och säger att en catring firma behöver hjälp. Så ringde till en tjej och nu ska jag jobba där idag! höhö ska bli spännande och se hur de går.

Imorgon är de avskeds middag för min kära vän Julia som ska flytta till Lund, så det ska bli trevligt att i alla fall hinna se henne innan hon flyttar.

Måndag är det Gymnastik-start.

Nu ska jag göra mig i ordning! :)


Puss Puss<3



Just nu.

Just nu är jag hos Micke och har väärdens mys kväll :)
så bloggar mer i morgon eller så.

Hoppas ni alla mår bra!


Puss Puss<3

Vinter-jacka

Jag hade tänkt köpa en boomernag dunjcka till vintern men efter att ha googlat och läst om vad folk tyckt om den så visade det sig att den blir väldigt lätt blöt rakt igenom så dom tipsa starkt om att inte köpa den. Så i går satt jag och letade runt lite och hittade en super snygg canada goose så den blir det. - Svider för plånboken men den hade super bra resultat och alla kunder va super nöjda.

(haha va sur jag ser ut! xD )
Jag måste bara vänta på att pappa kommer hem, jag satte in pengarna på hans konto.
Sen tar det 2-5 dagar innan den kommer och sen, när jag fått den kommer jag vilja ha vinter!
Är faktiskt TRÖTT på den här fuktiga värmen! höhö.

Snart ska jag och mamma åka och kolla i butiker. Jag behöver bland annat en ny kalender.
Sen hem till Micke och mysa!


Puss Puss<3

Sökt två jobb till.

Tänk vad duktig jag e. Men man får ju aldrig något svar :/ det som stör mig mäst!
Ikväll kommer rästen av familjen hem. Det har varit skönt att jag och lollo varit själva.
Vi liksom sköter allt mycket bättre när mamma och pappa inte är med.

Men det ska bli otroligt kul att träffa HUNDARNA igen :D <3

Jaja, hade inget vettigt att säga (som vanligt).. Händer liksom ingenting kul alls i mitt liv just nu.

Kanske ska ta en dusch? .. hahaha!


Puss Puss<3


Kvälls/natt ångest?

Varför är jag vaken just nu? - Klockan är 02.20 och jag är klar vaken.
Varför är jag så spänd och närvös inom mig?
Varför kan jag inte bara lägga mig i sängen och somna, som precis alla andra.

Varför oroar jag mig över så otroligt onödiga saker?
Varför tror jag mina negativa tankar? - Som säger att jag aldrig kommer få ett jobb.. och om jag inte får ett jobb så kan jag inte flytta hemmifrån och om jag inte kan flytta så kan jag aldrig riktigt komma vidare i livet, jag menar jag måste ju kunna få uppleva det som alla andra upplever - Att flytta hemifrån och klara sig själv.
Vrför lyssnar jag äns på dom?
Varför är mina tankar som dom är? - Varför är jag som jag är? - Utsidan är en person och det inre en helt annan som bara vill slita sig ut. Men jag kämpar imot, för om den kommer lös så hamnar jag i "helvetet"...


Antar att jag är för trött egentligen, sov typ 3 timmar i natt och lär inte bli så mycket i natt heller.

Jaja, nu ska jag kolla på film.

Puss Puss<3

Sökt ett jobb..

Ja det är ungefär vad jag har gjort idag. + Skurat golven och ränsat lådor under min säng. Bäddat om i sängen också. Men annars så har jag inte gjort något överhuvudtaget. Inte satt min fot utanför dörren :S - Inte bra att va utan hund!! Men i morgon kommer mina bäbisar hem + mamma och pappa så nu blir det fullt hus och full rulle. 

Inte sett mina hundar på nästan 3 veckor :( <3 saknar dom verkligen!

Idag är sån där dag som jag bara ville sova bort. Bara varit irriterad och grinig för det mästa, och grejen är att jag hatar mig själv när jag är så.

Så tankarna snurrar vääldigt mycket just nu..
Vi kan säga så här - Jag är fruktansvärt förvirrad.

Ja det här va inte så mycket roligare en inlägget igår men i alla fall x).
Nu ska jag baka något, lollo och hennes vänner åt upp mina choklad bollar igår så.

Puss Puss<3


Onödig info! haha

Idag när jag vaknade så kollade jag lite på tv. Har städat huset efter som att lillasyster stökat ner precis över allt i precis hela huset. Så nu är det rent och fiint! Jag har även letat jobb men inte hittat något att söka. Försökt få tag i Micke men inget svar, eller jo 1 på sms men inget annat, hehe. Så nu funderar jag på att baka något men vet inte om vi har alla saker hemma.

Igår på festen så satt somsagt jag och en kille och snacka. (vill inte gå in på detaljer) Det va verkligen kul att snacka med han. Vi vart tyvärr störda väldigt ofta av andra men då sa vi inget haha. Men samtalet handlade om hur livet sett ut tidigare. Då jag sa en sak som fick hela mig att stanna till, jag har aldrig sett saken på det sättet angående min kropp i dagsläget. Så nu vill jag bara prata med min psykolog om det här, men träffar henne inte för än nästa fredag :(.

(jag igår xD)
Jag har även komit på saker som jag vill framföra på något sätt till Micke men jag vet inte hur. Försökt få fram det genom munnen men det har inte blivit något resultat överhuvudtaget. Men skrivit upp det på ett paper och sen får jag se på vilket sätt det blir.

Inte lätt när man vill lätta på hjärtat, men tankarna hindrar en.

Imorgon ska jag nog ta mig till Ikea och köpa en sak, kan inte säga vad  fall denna person läser x)
annars har jag inge specellt denna vecka, jobbar torsdag och fredag. Trodde att gymnastiken började denna vecka men såg att det är en vecka kvar, sen lär det bli en hel del träningar^^.

Ja de va lite onödig info men i alla fall. xD

Puss Puss<3

Sannas 20års fest.

Festen va super rolig, det är alltid kul att se lite nya ansikten. Vet inte hur jag ska beskriva den men mycket skratt och som vanligt så gjorde jag och några andra helt galna saker :D haha!

Men det bästa av allt va att träffa Sanna igen, och hennes nära vänner. En av dom va Mickan, fy fan vadkulvi hade! - När jag skulle gå så tyckte hon de sög, jag va tydligen festens höjdpunkt haha.
Bara possetiva och glada människor! -I like! <3

Så nu hoppas jag inte att det dröjer lika länge igen innan jag träffar dessa underbara människor igen!

Födelsedags barnet, Värdens vackraste Sanna<3


Viktor(?) och Söta-roliga Miickan


Ja om det är fest så är det :D - Sanna, Shiva och Sandra.

Orkar inte ladda upp fler bilder nu, men va en otroligt rolig fest!

Puss Puss<3


Hemma och nästan vänder.

Igår åkte jag hem till Micke vid 12:tiden. Hämtade upp honomoch dumpade min väska där. Sen åkte vi in till stan och jag lämnade in mitt cv. Vidare till fridhemsplan där vi mötte upp Mickis. Satte oss på ett ute café, mycket snack och skratt hehe. Vi satt där ett bra tag men senare gick vi vidare, upp till Mickis där Micke lämnade sin tjock tröja. Gick till Rålis parken och satt där o myste :). Micke köpte en dricka och vi satte oss på en bänk vid vattnet och väntade på Philip som skulle komma hem från jobbet.

När alla va samlade åkte vi in till sergel, killarna fick välja film. Åt på pizza hut och sen va de dax för bion.
Hahaha killarna hade bokat "lyx" säten, man kunde luta bak ryggstödet x). Filmen sög, sämsta filmen jag någonsin sett! Handlade om ailen och skit. Inte äns killarna gillade den. Efter bion åkte vi hem till Mickiso Philip och kollade på en film, mys i soffan :). Sen va klockan myscket, 12-1 någon gång. Så vi sa hejdå och gick ut och ragga upp en taxi. Hem och la oss.

Micke skjutsade hem mig för kanske 1timme sen, verkligen snällt.
Nu har jag duschat och bytt om, ska äta något och sen blir det att åka till Lidingö - Sanna 20 års fest.

Ja det är vad som hänt/händer i mitt liv just nu typ. 

Puss Puss<3


 

23 Månader av riktig kärlek.

Idag har jag och Micke officellt varit tillsammans i 23 månader :) <3
Han tycker igentligen att vi vart tillsammans i juli, det stämmer egentligen lite mer men det vart september bara för att jag ville vara säker på att det verkligen va han och jag.. Skit samma, spelar egentligen ingen roll. Va bara så gullit när han sa det.

Så om en månad är det två år :)<3

Och jag är verkligen kär!

Vi (eller snarare jag) har en liten tanke-chek-lista:

Skaffa jobb
Flytta hemmifrån (med Micke förhoppnings vis)
Skaffa möbler
Skaffa hund :D - Vi vill ha en liten Amstaff hihi.

Puss Puss<3

Psykologen..

Ja, då ska jag snart åka till psykologen, tur det! För i går kväll hade jag värdens sämsta humör,pga för lite sömn så jag hoppas att hon hittat en läkar tid. Sen är det annat som jag vill prata med henne om så det här känns som en bra start på dagen, få ur mig lite saker. Efter det så ska jag åka hem till Micke, lämna av lite saker och sen ska vi till Mickis och Philip. Men på vägen så ska vi hoppa av i t-centralen, ska lämna in mitt CV på ett sälle.

Så det här känns som en bra dag, trotts alla inre-negtiva tankar.

Har inga roliga bilder att lägga upp :/ har på mobilen men hinner inte lägga in dom nu.

Puss Puss<3

Kul kul.

Heejsan bloggisen!
Middagen igår va mysig, Filipa (två månaders bäbis) somnade i min famn i går hihi + att hon log varige gång hon titta på mig, så gulligt. Vi gick prommenad med två hundar en barnvagn + 3 människor. Slutade i ler träsk och jag som hade vita tyg skor :S.. Sen vart det fika och små prat.
Åkte hem till micke vid 10 tiden.

Idag skjutsade han hem mig, men först så åkte vi till tyresö c (otroligt gulligt att han ville stanna där igen) jag handlade mat på ica (päronen borta i 2 veckor) sen en hår spray på lindex till lillasyster och sist men inte minst systemet. Fick mysig hejdå puss och lite gull.. sen in och sanera skorna.  

Jag o lollo handlade lite på konsum.
Jag har sökt lite jobb och bara varit hemma.

Nu ska jag se film :)

Puss Puss<3

Bort på middag.

Ja då har jag precis duschat, ska fixa håret (flirta med lillasyster), sminka mig,och sedan välja kläder.. Jag måste in se att det inte är höst än, väljer helatiden för varma kläder. Så vore ju skönt om det kunde bli liite kyligare, Bara jag som längtar till hösten??  
Jaja som sagt ska fixa mig och sen någong gång kommer Micke och hämtar mig. Vi är bjudna på middag hemma hos hans syster och hennes sambo, ska bli trevligt:)

VÄRDENS BÄSTA LILLASYSTER :) <3

Ja de va väl liite uppdatering, bloggar antingen ikväll eller i morgon ;)


Puss Puss<3

Idag den 10 augusti 2010...

Har jag gjort absolut ingen ting, jo jag har sett på tv, umgåtts med lillasyster. Vid åta-nio tiden gick jag till farmor och farfar vart bjuden på saft och kakor (haha gammlingar asso). Jag komm mitt i allsång på skansen så vi kollade på det. Efter de så började det en film som vi kolla på.

Farfar berätta om sin bror... Nu är det riktigt, riktigt illa :'(..
Han har typ all slags caner en människa kan ha! 
Cancer i ryggraden, lungorna, låren, en "snällare" cancer sortavskelett cancer..m.m 
Urs det här gör verkligen ont i hjärtat, varför ska han behöva ligga och lida..

Har nyss kommit hem, farmor tvättade lite kläder åt mig :D.

Nu ska jag sova, imorgon blir det cebtrum sen kommer micke och plockar upp mig.
Vi ska bort på middag :)

Puss Puss<3  

Kärleks-feber...

Det är så underbart att sitta och tänka tillbaka på ölands-resan. Jag har sagt tidigare att vi hittat tillbaka till varandra, men det är mer än så. Nu känns allt helt annorlunda, och jag kan inte äns få ut det ur mig... vet inte hur jag ska förklara det. Jag är bara så otroligt lycklig övet dig, Micke<3  

Nu har jag faktiskt vågat drömma lite mer om framtiden, jag vill flytta ihop med honom (OMG att jag skriver det i bloggen hahaha). Men det är låångt kvar innan det kan hända, det är de som gör att jag inte vågar längta och hoppas så mycket (som jag gör innerst inne). Men drömma och ett litet hopp kan man i alla fall få ha ;)

Lite skumt inlägg men är väldigt trött, Idag lämnade jag lite tvätt till farmor^^.
Jag och lollo åt även middag där, hemlagade köttbullar med potatis, sås och lingonsylt.
Vart kvar där ända till tio halv elva, så jag och lollo gick hem. Ringde Micke på vägen vi pratade en stund :)
När vi kom hem såg vi en film, fick ett gulligt sms av Micke-ponken också (gha han e såå söt hihi) o nu soova ^^... så:


God natt på er alla!<3



Hemma från Öland..

Ja då är jag hemma igen. Vet inte hur jag ska beskriva dessa dagar.. Underbara, mysiga, roliga, glädje, kärlek.. Det har varit helt underbart att det bara va vi två! - Jag har nog aldrig mått bättre än vad jag gjorde under dessa dagar, och denna glädje sitter i än och jag hoppas att den sitter kvar ett bra tag till. Tänk vad en person kan få en att må så OTROLIGT bra!

Den bättre halvan av mig<3

På öland så gick vi hela prommenad stigen upp till borgholms slott :)
Gick runnt där och busa, sen tog vi en dricka i cafet utanför.

Vi gick i stan flera gånger om dagen (mini liten söt stad)
Vi gick en annan slinga som hette "hälsans stig" då man passerade kaffe torpet,
fikade lite där :).

Vi gick mycket prommenader, kolla i affärer och gick på torget.
Ätit god mat och haft mys kvällar.
Suttit och myst vid solnedgången, spelat kort, pratstunder som lett till skratt.. UNDERBART<3

Vi tog dagarna som de kom :)

Finns bara en sak att säga, vill tillbaka!

Puss Puss<3





ÖÖÖÖLAAAAAND!

Om några timmar (07:30) åker vi mot Öland :D

Hörs när jag är hemma igen:)

Puss Puss på er<3

Vad tycks?

Igår ändrade jag om headern, vad tycks? :)
Va otroligt trött på den förra!

Igår såg jag, lollo och Johanna på Hide and seek, jag frågade vilket slut filmen har. Johanna kollade litekonstigt och fattade inte. Hon sa att det borde vara det rätta slutet efter som att det är en köp film. Jag förklarade att jag sett den med olika slut. Men det hade hon ingen aning om. Så när vi sätter på dvd:n så på menyn fanns det två olika alternativ, så man kunde alltså välja vilken man ville se.

Och hon är så sjukt bra skådis, o super söt!

Nu ska jag strax åka till psykologen, är trött och seg.. Urs varför kan jag aldrig vara pigg när jag ska till henne? Hon får alltid se mig sitta och jäspa och inte riktigt hänga med på vad vi pratar om ibland. Kommer in på egna tanke banor, inte okej. 


Puss Puss på er!<3 





En dag kvar.

Nu är öland resan verkligen nära. Jag hoppas in i det sista att den blir mysig och rolig :).
Idag har jag varit med Saskia i stan, verkligen kul att träffa henne igen! Synd att man inte träffar vänner så ofta längre :(. Men men. Jag köppte ett par vita henry loyd skor :D as fiina. strax efter det så gick vi o fikade efter som att vädert va tvunget att blöta ner hela stan idag så höll vi oss inne i gallerian och cafe höhö. Köpte en bh och nagelack hihi. 

Vid fyra tiden sa vi hejdå.  När jag kom hem så målade jag naglarna. Hoppade in i en dusch och satte på mig mys kläder. Nu ska jag börja med att skriva en packlista och sedan börja packa lite så det är gjort. Imorgon blir det psykologen-faktiskt otroligt skönt. Då jag ev kommer få sömn-tabletter också, hoppas faktiskt på det, så slipper jag dom där äckliga negativa mosterna som förstör hela natten.. jaja nog om det.

Har sökt ett jobb nu så får se hur det går med det, förväntar mig absolut ingenting.

Ska packa nu så ciao!

Puss Puss<3




Imorgon.

Ska jag och en kompis göra stan osäker :D höhö...
Ne men ska verkligen bli roligt att se henne igen, va evigheter sen vi sågs sist.

(GAMMAL BILD!)
Så nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen.

Puss Puss<3 


Helgen!

Har haft en alldeles UNDERBART mysig helg.
Ifredas lagade jag lassange, Micke kom vid halv 7 tiden.
Vi åt och sen kolla vi på film, myste hemma. Super mysig kväll med
massa prat om allt och inget.. Det betyder massor för mig<3

Lördagen vaknade vi kring 11.
Jag började fixa frulle, sen gjorde vi oss i ording.
Gick en promenad (själva!) de va lagom väder, super mys.
Tog bussen till gullmars där vi bytte till tunnelbanan mot fridhemsplan.
Hem till Mickis och Philip där vi handlade mat (tackos) lagade middag
och såg på family gy maraton (några av snitt)/film kväll.

Vid halv tolvtiden började vi röra oss hem. Tog en taxi men hoppa av där bussen stannar.
Vi båda kännde för en prommenad :). Även då pratade vi massor om "viktiga" saker, eller
ja sånnt som känns viktigt för mig. Busade även lite, Micke prövade om det fortfarande går att
släcka gat-lycktor genom att sparka på dom.. Självklart så går det än ^^

Söndag (idag) vart det inte så jätte mycket umgås.
Vaknade klädde på oss och strax efter åkte Micke hem, han skulle handla med sin mamma.
Men självklart så gullade vi lite ute i solen på uppfarten innan han hoppade in i bilen och körde iväg.

Vi har pratat massa om öland, så nu lägtar jag nog mer än någonsin. Och nu är det bara 2 dagar kvar :D hihi.
Pratade även lite om hur man ska bo när man flyttar hihi.

I´m in LOOVE!<3





RSS 2.0