Fullt upp..

Den här veckan har man "jobbat" som guid i skolan. Det har varit grymt tidiga mornar och seena kvällar, men AS kul också. Snackat en massa med våra tvåor (som jag aldrig sett förut i skolan konstigt nog) sen snackat en massa med turisterna, engelska i full fart! Så sajkad att man tänker att alla över allt pratar eng, villket som blir väldigt knas!

I dag fick ja säga hej då till grekerna som vi tagit mäst hand om, dom söta människorna hade med sig precent från grekland, ett jätte gulligt halsband :) och innan vi åkte hem i dag, efter räk-båten (som ja nyss kom hem från) ville grekerna ha en stooor grupp kram, så sööta dom är!<3

Självklart kommer man snacka med en del på facebook och så :).

Nej nu ska jag ladda in för möss på tagningen i morgon och valborg^^ :D


Kiss and Loove!<3

Helgen!<3

I fredas va jag med Saskia. Vi åkte hem till Ludde och Matte och festade lite. Men vi tog det bara lungt, satt och snacka. Mysigt. Lördagen va det sarahs Ex öl fest, den roligaste festen ever. Live band,massa MOGNA människor, inget snack om att springa ut och röka va 3 sek. Bara små 90 och neråt som tror att det är coolt och socialt. På den här festen va det inte en enda som jag träffa, som ville gå ut och röka... AS SKÖNT!. Alla va så glada och jag och Saskia va väldigt glada och sociala. Sarah var också på galet latt humör.. Ta mig tillbaka! :D
(bilder längre ner)

Söndag vaknade vi hemma hos saskia. Segade oss upp och duscha o fixade oss. Sen åkte vi in mot stan för att hämta upp grekerna och guida dem i stan. Kom hem vid hav 11 i går kväll och benen ska vi inte prata om xD.

Idag - Måndag börjar jag vid 16:00 efter som att de vart så sent i går. Så jag fick dagens kvälls pas då det är middag i skolan för alla turisterna och vi i 3 och våra 2 or ska hjälpa till att duka och lägga upp mat :). I kväll ska jag äntligen hem till Micke, inte sett han på länge nu :( <33.
















Så liite  bilder, orkar inte ladda upp flera.. Bjuder på dem hära xD
Kommer in på Facebook för er som har mig där^^


Kiss and Loove!<3



FeEeEsStT!

Ja då va det fest hos Ludde med Mattias och c:o i går :P.. Det va Ganska kul, jag och Saskia tog det lungt. Sjöng med dom som körde sing star :) Mysigt värre.. Vi tog tåget hem kl 01:00. Alltid så roliga samtals ämnen, killar, fest, smink, hår haha jah massa sånnt :P xD.

Nu håller jag på att göra mig i ordning in för Sarahs fest ! :D

Skriver i morgon... Då jag ska hämta upp Greker på T-Centralen :P.

Kiss and Loove!<3

"Barnvakt"

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag är inte sjuk, utan varit "barnvakt" åt min hund. Päronen jobba idag och min lilla syster behövde verkligen till skolan (annars brukar hon kunna ha hemstudiedagar) och Max behöver mat varranan timme så vi kan absolut inte lämna honom ensam. Jag har pluggat och blivit klar med G delen på ett prov, börjat på vg - delen. Men det är Religion och jag bara somnar av alla konstiga saker hit och dit.. Skilnad om man är i ett land och man då vill veta om kultur och deras tro osv.. men i skolan borde man INTE behöva höra på det här!

Lika så med diskutioner i skolan.. Får man ha slöja får man ha keps/mössa.. får man inte ha keps/möss får man inte ha slöja, vad är det som är så svårt för skolorna att förstå?
Och självklart ska dom få ha sin slöja om dom vill, men då borde man få sin keps eller så också! Väldigt VÄLDIGT fel annars tycker jag.(jag har inget emot dom som har sin slöja, bara skolorna och så som säger att man inte får ha keps och mössa när dom får ha slöja)

Jag kommer ihåg engång när min kill kompis i åttan hade på sig sin keps och lärarna sa att han inte fick det, då han och jag startade diskutionen om slöja.. Då lärarna försökte komma med att det är en helt annan sak. Men dom lyckades inte så bra (om jag ska vara ärlig) så dagen efter tog han och jag på oss varsin slöja, då lärarna självklart frågade varför vi hade dom på oss och bad oss genast att ta av oss dem. Men vadå dom sa i går att det var en annan sak. och att de var tillåtet... Haha lite roligt minne :P

Skol trött - Men mycket på G

Det är inte bara jag som är så sjukt skoltrött just nu. Så jag och Mattias kom på en plan, att vi går och gömmer oss och sen lagom til studenten så kommer vi fram igen ^^ xD. Om tre veckor ska jag på kryssning! LÄÄNGTAR! Vi som ska åka är Madde, Danne, Tilda, Isak, Jag och Micke. Det ska bli så sjukt roligt. Men det som är mindre kul är att om tre veckor har vi nationella prov muntligt i svenska B + att pojekt arbetet ska vara inlämmnat! stress stress stress.. Men sen har jag namnsta på min och Mickes 8 månaders dag + att jag är ledig på fredagen, efter som det är då vi åker med båten! ;D

Det som är lite läskigt är att vi ska ev dra lott om villka som ska få sova med vem för i bokningen så fick vi ett 2 mans rum med en dubbel säng och ett rum med 2 vånings sängar. Men i helgen sa Mickes syster att jag och micke borde få 2 mans rummet för att vi är unga och ny kära.. Jag och micke bara titta på varandra och började skratta. hihi!

Men tack och lov så händer det roliga saker innan också, valborg då vi ska vara med samma människor och veckan mot den helgen så har vi turister som vi ska guida runt, äta på resturanger,åka räk båten m.m Torsdagen har vi möss på tagningen och sen är det VALBORG då jag även kommer tänka en massa på Robin och även Sanna som jag va med förra året. Så just nu känner jag mig ganska fullbokad men det är kul på ett sett också (:

Nej nu ska ja va social med syster..


Kiss and Loove!<3



Student Skivan.

I går efter att hämtat hem max så va det bara att hoppa in i duschen byta om och fixa sig in för kvällens student skiva. Jag var så otaggad att det inte fanns. Så illa att jag nästan inte äns ville gå dit. Men precis innan jag skulle ta på mig jackan för att åka ringde Mattias, han fick mig att ändra inställningen  lite grann.

Middagen var var god, min pappa vart glad efter som att de va så mycket mat så fick han lite extra av mig ^^ :P. Lite sång och snacka vart det också. Alla i klassen fick en medalj med olika skaer på, jag fick "Klassens Flickvänn" och argumentet va; "En tjej som ofta pratar hur lyckligt och bra hon har det med sin kille, gullig och snäll" Lite mer sa dom men minns inte riktigt :P hehe.

Sen efter maten sa vi hej då till alla päron, och vi fick gå ner till festvåningen.
Den var helt okej, men de va mer att man snacka och va social än att stå och hoppa runt på dans golvet. Men det va skojj :D. Vid tre tiden började vi röra oss hem. Vi kom till slussen.. Där det va en halvtimme tills vår buss skulle komma. Men snäll som Mattias är så fick vi sova hemma hos honom. As skönt efter som att då tog det kanske 5 min att komma in innom hus istället för 55 min buss resa. 

(Cribbe och matte.. öm jah?! ) haha
På morgonen åkte först Teresia, sen Mickis.. Jag var ledig idag så jag sov på och Mattias själv hade ingen lektion för än vid tre. Vi segade oss till köket och han började fixa mat. Vi satte oss uta på hans ENORMA balkong och käkade. Sen hjälpte jag till att fytta tillbaka alla madrasser och extrasängen så han slapp göra det själv. Sen åkte jag också hem så han fick plugga och jag hem till hundarna.

MYSIG KÄLL!<3 

 

<3

Ett tag sen.

Det var ett tag sen jag skrev nu.. Men haft fullt upp med andra saker. Men GODA nyheter är att max fick komma hem i Måndags eftermiddag, vid halv 4 fick jag se min älskade bebis igen!  Han vart så glad att han inte visste vad han skulle ta sig till, minst lika glad vart jag med. Så just nu har han styngn över hela magen som går rakt över, bandage på ena bakbenet + strumpor på båda bak, ett sido jack och sist men inte minst en tratt. Han mår bra men är väldigt väldigt trött och hängig för det mästa. 

Han får mat varrannan timme, två matskedar burk-mat (det ärlskar han!) och absolut inga prommenader utan mera valp metoden.. Äta - kissa - sova (leka får han inte :(  )  Men bara att ha honom hemma vid min sida gör allt så mycket bättre!



Älskar dig Bebis! <3

Älskade MAX!

(Till förra inlägget; Jag Mailade till en tjej som jag länge velat skriva till men inte vågat )


Den här dagen har varit VÄLDIGT konstig. Det började med att jag kollade fel på schemat. Jag tyckte det stod att vi började 11.20. Så i går kväll tänkte jag, åhh vad skönt med sovmorgon. Jag gick upp och duschade och gjorde mig i ordning. När ja va klar började jag att tveka på klockan och gick in på datan, vi började 10.20!! Så jag slängde på mig jacka och skor. Han med en buss innan. Dagen känndes seeg, skulle bara ha en lektion men sen skulle pengarna in för våran student middag. Så jag piskade mig dit.

Efter den lektionen gick jag och Saskia till Nacka forum (vårt andra hem) och kollade runnt en massa, som vanligt. Sen gick vi tillbaka och började plugga med sånnt som vi ligger efter med^^ ehe, nån måste ju göra det också. Men vi gjorde så mycket vi orkade och plötsligt ringde min mobil. Det var pappa, han lät lugn. Frågade vad jag gjorde och när jag skulle komma hem. Jag skulle egentligen med min storasyster till en fotograf men pappas nyheter ändrade allt...

Max hade blivit anfallen av en SUPER stor schäfer. Så jag skyndade mig hem till min älskade bebis. Lollo visade mig ett sår. Det såg konstigt ut. Jag försökte ringa Mickis men hennes mobil har pajat men chansade. Jag minns aldrig vad hennes djurklenik heter så jag ringde till Bagarmossen. Fick vänta JÄVLIGT länge innan någon svarade.

Jag berätta vart han hade blivit biten och hon sa att vi skulle komma in direkt. När vi kom in fick vi vännta, vännt, vännta, vännta och vännta! Efter mer än en timme kom det en skötare och titta på såret, men det lät inget alvarligt så vi fick vänta och vännta igen. Till slut fick vi komma in i ett rum där vi fick vännta ennu mera. Men när det ÄNTLIGEN kom en och kolla fick han en chock och sa att han genast skulle hämta en vetrenär. Även vetrenären fick en chock över att vi fått väntat så länge.

Det hon (vetrenären) trodde var att buk väggen pajat och bulan som jag kännde intill där de spruta blod, visade sig vara tarmen :O.. STACKAAS bebis! :( Tarmen hade "rammlat" ut en bit. Men för att dubbel kolla det så fick han gå in i rönken. (Första gången jag är med på en rönken och första gången Max blir rönkad).  Det va som hon trodde... Så just nu ligger min hund nersövd och dom har öppnat upp hela han :,(. Det går inte att beskriva hur deppig han va när jag kom hem och när vi åkte in med han. Vi kom dit vid fem och åkte där i från vid nio. Det värsta är att han är kvar där :(. Han kommer vara där heela helgen!!

Hur ska jag kunna sova? jag kommer bara ligga och tänka på honom, vill ha hem honom nu,nu, NU! Det gör så ont att bara tänka tanken av all smärta han hade under all vänte tid, tänk själv att buk väggen pajat och din tarm håller på att pluppa ur.. SMÄRTA! Så länge han fick lida, Nej urs! Jag är bara lite sur på dom där dumma skötarna som fick mig att tro att det varlungt, för min magkännsla sa annat men jag ville inte komma där och tro att jag visste bättre än dom.. Men tydligen så gjorde jag det!! (Irriterande nog!).


Nej nu ska jag ta hand om Wiggo som undrar vart max tagit vägen!

"VI TÄNKER PÅ DIG MACKAN (MAX) !!"<33

Jag fick mod!

Jag tog/fick mig mod att göra en ska som jag länge viljat göra, men den viljan vart verkligen starkare idag.. Och sen plötsligt vågade jag och allt bara flöt på... Nu är jag faktiskt stolt över mig själv :P hihi.

Nej nu ska jag sova..

Kiss and Loove!<3

(?)



"Jag får ångest över att äta, speciellt när jag blir stressad. Det känns jobbigt och jag vet inte hur jag ska vara när jag är med kompisar. Det känns som att man inte ses som en människa, utan mer som något från en annan planet som det är fel på. Men jag vet själv, och kan erkänna att  jag har ät störningar och vet hur illa det kan gå. Men om man bara spyr när man tittar på mat, hur ska man då kunna äta den?"

/ Anonym

Tankar.

Jag är en sån person som oftast tänker alldeles för mycket. Och just nu sitter jag och tänker på sommaren 2008. Alla fin fina underbara kvällar med grillning och lite dricka. Eller den gången vi åt endast pasta på Sannas ballkong. Nu vill jag inte få Sanna att gråta eller så. Men den sommaren va MAGISK, jag va lycklig vi hittade på en massa roliga saker. Hur många olika stränder grillade vi inte på? Hur mycket flängde vi inte runnt i stan? Becca, Sanna, Robin, Henrik, Rickard, Kalle-anka mf.. Så sjukt fina minnen, Sanna minns du när vi satt och vännta på tunnelbanan med Robin och han "översatte" vad två kineser prate om.. Finns så mycket och jag bara sitter och tänker på hela den sommaren. När du fick Elliot och Linus tyckte han va läskig.. Den lilla lilla valpen, och nu har du en till liten krabat där hemma som jag inte hunnit se än. Snart är det sommar igen och jag bara hoppas på att den ska bli minst lika kul.. (Det kommer aldrig gå!)

Jag, som många andra, vill ha Robin Häversjö tillbaka hit på jorden.. Men nu får vi försöka visa honom hur glada vi är över våra liv och genom det visa hur mycket vi saknar honom och önskar att han va med oss, men jag vet att han alltid sitter på ett litet moln och vakar över speciellt Sanna.

Va bara tvungen att skriva av mig lite.. J
ust nu snurrar en massa massa massa takar.
Men jag hoppas att jag kan sova i natt och att jag inte
 bara ligger och tänker. Men en ny dag väntar med nya äventyr.


Kiss and Loove Linnèa



Medecin Hjälper det?

Jag är hemma och är sjuk, det är TRÅKIGT!! + att jag missade provet som jag verkligen pluggade stenhårt till. Men kan inte gå till skolan med lite feber för jag är en sån där människa som lätt kan spy när febern höjer eller sänker sig. Jag har den äckliga pollen allergin! :( Så jag tar;
 
Näs-spray, Tablett och Ögon droppar!... Borde man inte vara i emun mot allärgin då?
Inte jag, Tydligen :/..

Kiss and Loove!<3


Underbart.


Ja då va det ca två dagar sen jag hade tid att skriva. I söndags gick jag och Mickis prommenad med hundarna. Jag tog med mig Max och hon hade båda sina med sig, Åke och Leo. Vi gick runnt lite vid våran gammla gammla skola ^^. Satte oss på en bänk och hundarna fick springa runnt och leka. Senare mot eftermiddagen ringde vi till Ella som vi inte träffat på evigheter. Vi bestämmde att ses vid TC (trollbäckens centrum) och äta glass. MYS!

Vid fem tiden var jag tvungen att säga hejdå, Ella gick till bussen, jag och Mickis vart hämtade av min fader (fick lite bråttom för farmor och farfar skulle komma klockan halv sex-sex) När jag kom hem hjälpte jag till med att duka lite, sen fastna jag i mitt rum för att byta kläder osv.

Middagen var jätte mysig, partade mycket med bådde farfar och farmor.. Ni som träffat dom vet hur sköna dom är :P haha. Efter vi ätigt för och varm rätt började jag känna mig seg. Vi började duka av och medans dom andra fixa fram efter rätten så körde mamma mig till Micke (: . Kvällen va lugn och vi kollade på Ice age (försa filmen), så klart massa mys också :). 

Sen kommer vi till den SKÖÖNA måndags morgonen då ingen av oss skulle upp tidigt :D. Mins inte när de var en sån morgon senast! Så vi myste lite.. "LITE" och plötsligt knackar Carina på dörren.. Micke ropar ut nej, då hon frågar fall hon kan komma in, innan han hinner svara är dörren öppen. Det första hon frågar är om hon stör, då han bara gav henne ett suck och "mmh!" haha KNAS. Det hon ville säga var att de skulle komma en och titta på hans bil klockan två  ^^. Sen stänge hon dörren och... började damsuga xD.  Efter som det endå va helg och jag alltid vaknar så sjukt tidigt så fick han mig att vara kvar i sängen tills klockan... TOLV jag fick lite panik och rusade upp, då han frågade om jag hade brottom till.. Ja vad hadde jag brottom till egentligen? det känndes bara konstigt att klockan redan va tolv.

Efter att vi ätit lite fruckost.. Okej Micke åt stekt potatis med prinskorv och köttbullar medans jag tog en kopp te ;). Sen va de dax för han att åka och visa bilen och jag hoppade in i en dusch. Dagen gick åt till att plugga religion! SUCK* men när micke kom tillbaka och dom andra åkte och handla så hjälpte han mig en massa. Det är så svårt att läsa och lära sig något som man är så oitresserad över, tror inte jag är ensam om den saken^^.

Middag vart Carina pizzor.. Ja hon stod och bakade fyra STORA olika pizzor! <3 sen vart det mer plugg och Micke började retas och jag tappa bort mig och vart skit sur.. Gick till köket kokade te till mig och Carina sen satt hon och jag där. Sen kom natten då jag inte kunde sova pga. Jag kunde inte andas med näsan *TEPT* jag kunde knappt andas med munnen *TJOCKT I HALSEN* så fort ja la huvudet mot kudden snurrade allt, precis allt! och jag lovar att de va ngn i mitt huvud som ville slå ut min hjärna eller något, skit ont hade jag i alla fall!  När jag väl lyckades somna så vaknar jag av att Micke säger " Men säg nått nu snälla annars ska jag slå sönder dig din jävel jamen säg jag ska jaga dig tills.. " och så fortsatte han att rabbla sånna saker i 180 så jag hörde knappt vad han sa. Till en början så fattade jag inte att han sov, jag vaknade trotts allt i chock!. Men klappade lite på han då han vart tyst och jag låg vaken... Micke kom in med vatten och alvedon, sen kunde jag sova någon timme i alla fall.





Jag försökte få en bild, han flydde...                      Han försökte få en bild.. Jag "stoppa" det. ^^


Kiss and Loove!<3


Yey!

Jaah, äntligen något roligt och possetift som händer! Jag sökte sommar jobb förut på polarn o pyret. Nu har jag kommit så långt att jag fick prov jobba engång och nu så ringde butiks chefen för någon dag sedan och sa att jag är välkommen på torsdag för en intervjuv.. Så nu håller jag alla tummar och tår för att få jobbet. Egentligen vill jag inte stå inne i en butik hela dagarna men bättre än inget alls.

Men det bästa av allt är när jag hitta ett kuvär i brevlådan som faktiskt va till mig och såg spännande ut (min adress va handskriven) så jag öppnade det så fort jag kom in. Det va brev från "Dom glömda barnen" det ska vara års möte nere i örebro då vi ska bestämma vem som ska ha hand om vad. Jag hoppas på att få bli ansvarig över kontakt personer, det jag strävar efter. Att få hjälpa människor som barn och ungdomar som verkligen vill ha vettig hjälp. Inte sitta på ett kontor och.. räkna papper(?). Nej jag vill göra mer nytta än så som uppskattas mer.

Nej nu är klockan mycket.. Inte för att jag har stora planer inför morgon dagen, men jag kan i alla fall försöka förvänta mig att pojkvännen vill ses (ska inte hoppas på något) men får se vad som händer. Sov gott alla läsare (:



Kiss and Loove!<3



UNDERBART med LOV (??)

Ska det inte vara underbart roligt och skönt med lov? Jag bara LIDER, har absolut INGET att göra.. Alla är upptagna eller bortresta + att jag inte har något att åka på. Näe  BLÄ vill bara att de ska gå FORT till sommaren i stället.. Då man bara kan dra i väg till en strand med Max och Lollo el kompisar o bara vara. Kommer ev ha jobb så man är sysselsatt. Vill bara att den här tiden ska  gå, rinna ur sanden, blåsa bort med vinden, snälla bara NÅTT så att man kan få slappna av nån gång!!

Våren ska vara skön och härlig.. men om man är pollen alärgisk är det inte det minsta skönt. Min värsta allergi är gräs och den slags pollen börjar komma smått, dvs att det kommer bli 10 gn värre. Jag kan inte ligga på en filt i gräset eller så. Förra sommaren fick jag utslag på kroppen från gräset och det kliade som sjuton! Men bortsett från alärgin så är det underbart mysigt med sommar, varmt på dagen, mysiga kvällar, grilla, lite festande, bara chill helt enkelt.. Kan bara säga en sak - Linnéa LÄNGTAR!!

GLAD PÅSK! :)


Kiss and Loove!<3

09.10.04

Den här dagen började riktigt illa.. sen vart den LITE bättre sen dålig igen. Jag fick med mig lilla syster till stan, så klart tog jag med mig Max. Bilderna kan som vanligt få säga sitt.



























Ja som sagt dagen vart i alla fall lite bättre. Är så glad att lilla syster gav mig ällsis och att vi försökte göra en dålig dag till något bra, vi lyckades väl så där.. Men huvudsaken är att vi i alla fall försökte. Orkade inte ladda upp flera bilder, men några vart det i alla fall. Nej nu ska jag väl se film eller nått.



 

Kiss and Loove<3


Glad jävla påsk(?)

Ja då är det i dag som jag och Micke skulle åka till hans syster och hennes kille. Men som vanligt ändrade planer. Som du kanske förstår så kom han aldrig i går, villket jag vart lite besviken över. Men han hade ju trotts allt inte lovat något. Sen började vi små bråka om att jag behövde ta med mig Max till hans syster, villket hon sa gick bra. Men bil + hund = ABSOLUT TOTALT FÖRBJUDET!.. Men trög som jag är/ vill få min vilja igenom.. Så försökte jag verkligen. Det slutade i kattastrof. Och jag tänker inte sitta och bråka om min hund och familjens hund.. Utan dom är verkligen viktiga för mig så känns bara fel att de blir bråk om den saken.

Visst han ändrade sig sen och sa"Jaha jag får väl offra mig då".. Men hur kul är det att ta in hunden i bilen när han låter så där nerstämd och tjurig. Jag pratade med pappa (och precis som jag trodde) och han kunde ta Max men att jag får börja tänka mer att de ärmin hund och det är på mitt ansvar, villket jag ABSOLUT inte tycker är fel eller jobbigt. Så jag berättade det för Micke, men då fick jag svar att det känndes fittigt att han skulle ta hand om Max. Den kommentaren gjorde inte det hela bättre. Så nu är det löjliga "bråket" i gång och alla planer har fallit längst ner till botten.

Tanken är att jag skulle hem till honom på påsk lunch på söndag.. Men har ingen lust att åka till honom om det är så här... Tråkigt inlägg men va bara tvungen att skriva av mig det. Jag vet själv att de bara är en liten sak och att imorgon kommer det typ vara bort blåst med vinden.


Hoppas ni har en fin fin påsk!! :)

Kiss and Loove!<3




Hopp! 09.04.09

Nu sitter jag och verkligen hoppas på att lyckas övertala Micke ponken att ta sig hit efter jobbet. Han påstår att han är cp trött och vill bara hem och sova.. INBILDNING! hihi, nä men han är ju ändå ledig i morgon så ^^. Han frågade varför han ska komma.. Är det en svår fråga? Man brukar väl vilja vara med den man älskar? eller är det jag som är konstig? xD haha. I tisdags kväll när vi va på hans rum och snackade både oserigösa och serigösa saker så fick jag nästan en bild på honom, men som vanligt hinner han precis ducka!! Omöjliga människa! Men i sommar SKA han bli fotad, så är det bara ;) Bara att mutas! Vill ju ha lite foton. 

 
I morse vaknade jag klockan sex.. Du låg och sov så sött. Pluss att du snarkade hihi. Jag låg och bara titta på hur sjukt söt och fin du är! Som jag sa i tisdags natt så är du det finaste jag har! <3

Älskar dig verkligen din söta lilla filur! <3





Kiss and Loove<3

Dagen 7/4-09 Stan med Max :)
















Idag åkte jag in till stan med max (: vi gick hemmifrån vid elva så att v hade gott om tid på oss. Jag menar att han kan va JÄVLIGT seg ibland! Men vi fick vänta ca fem min på bussen. Passa på att ta lite bilder^^.  Vi åkte in till Gullmarsplan där jag pratade med Storasyster i telefonen. Vi bestämde att vi skulle ge henne och Malin sälskap på deras lunch. Så första stoppet för oss vart medis. Vi satt ute en stund i solen och bara njöt av solen och de härliga vår vädret, som ÄNTLIGEN är här (:

 
(På medis)
Vi åkte upp till dem och Max fick smaka lite pyttipanna, tror han tyckte sådär om det :O för han åt inte upp allt och i vanliga fall brukar man inte hinna se vad han stoppar i munnen. Riktigt glupsk när de gäller gotti saker. Efter dem ätit och diskat så gick vi ut igen och satte oss ner och bara snacka, Max la sig bakom mina ben och sov en liten stund. Han jagade inte äns fåglarna som kom nära, han gav dem bara en skeptisk blick och sen in i sin egna värd. När klockan närmade sig ett så va de dax för dem att go back to the work, så vi sa hejdå till dem.
  
(kungsan)
Vi tog en promenad från medis till Slussen så att han kunde göra sina behov ^^ och jag psaade på att kolla lite på skor och kläder (: . Vi satt ute en stund vid Slussen men det blåste mycket mer där så vi hoppa på tunnelbanan och gick av vid t-centralen och gick ner till Kungsträdgården. Där några barn passa på att klappa på Max, då njöt han verkligen. En av barnen orkade inte de sista av glassen så Max fick även smaka lite vanilj glass (LYYX!). Efter en stund så började vi röra oss tillbaka till T-centralen och tog oss hem. 
   
(kungsan)
Vi passade på att gå hem till Farmor och Farfar då även lilla kusin Victor va där (9år). Då Max först fick smaka marie kex av han och sen fick han även pnagkaka av Farmor. Vid Fyra kom pappa och hämta oss. Max fick åka hem och jag åkte med pappa till stan för att hämta mamma och sen släppte dem av mig hemma hos Micke (:  

Mysig dag och kväll <33


Kiss and Loove<3


Farligt i lägenhet.


Jag har märkt att bo i en
lägenhet utan hund är väldigt farligt. Man har absolut ingen andledning till att gå ut. Så i dag har jag bara suttit inne och pluggat, TRÅKIGT men måste göras. Jag är så irriterad på att ja inte har kamera sladden här! vill skriva om gårdagen i stan! (efter som att jag inte vet vad jag ska göra)

Vad som hände mer på lovet är att jag ska ev jobba fredag till måndag, inte 100 än. Jag behöver det för att få pengar men samtidigt så vill jag bara ha lov och göra mysiga saker. Om jag inte ska jobba så ska jag och Micke till hans syster och hennes kille på fredag och äta middag med dom (: Lördag ska jag kanske med Becca och Saskia till Tynningö. Söndagen är det påsk lunch hemma hos micke som jag tydligen va tvungen att komma på. haha!

Onödigt inlägg men har absolut inget att göra just nu.. Tror jag ska äta lite choklad nu ^^ hihi.



Kiss and Loove!<3



090408. Irriterande (!)

Ja då hade jag en jätte mysig dag i går, men det får jag uppdatera när jag är hemma (glömde sladden till kameran) så de känns lagom irriterande! ^^.

Men för att fortsätta med ordet pömmsig. I går efter att vi ätit middag och gick in på Mickes rum började han ta upp min tjej kväll och trodde jag hade varit full den kvällen. Vi diskuterade ordet igen och så frågade han sin mamma och hon sa också att det betyder sexuellt utmattad! Gha dom trodde inte på mig. + att Carina började skratta och tyckte vi va väldigt roliga som diskuterade de ordet. Hon frågade även hur de kom sig att vi pratade om det. Som tur var har han en ordbok som vi tog ner och bläddra upp "pömmsig" och gissa vad det står.. Pömmsig - Trötthet. Då jag sa "vem hade rätt?" Men han sa bara att boken borde äldas upp! då jag berätta om va de stod på nätet (som ja skrev i förra inlägget).


Tänk vad ett litet ord kan ställa till med. Men han kan fortfarande inte säga att han hade FEL!!



Kiss and Loove!<3


090407. Påsklov.


Ja då är påsklovet i gång. Man kan säga att i går var det första dagen efter som helg får man i vanliga fall också^^. Dagen började med att jag vaknade halv nio och bestämde mig för att hitta på något med max.. Efter som han är lätt att ha med sig, säker i sig själv, älskar barn och människor. Jag tänkte ta han till stan. Jag har funderat på hur patetiskt det är att jag och en kompis knappt pratar med varandra i skolan, visst vi har förändrats men måste man betesig sombarn ungar då? Nej det tycker jag inte. Så jag smsade till henne och frågade om hon ville med. Men hon hade andra planer, men frågade om jag ville åka med dom, och varför skulle jag säga nej? hittade ingen bra andledning. Säga nej och kanske vara själv hela dagen?. Så jag åkte med.

Vi satt i en park vid Gladö (?) tror jag:p. Det va inte så varmt som vi trodde. Små snackade och Max kunde gå lös hela tiden. När vi va på g hem stannade vi i länna. Köpte godis och dom frågade om jag ville vara med på deras tjej kväll. Det känndes kul att dem frågade. Vi har ändå gått igenom så mycket tillsammans, gammla "gänget" kan man säga. 
  
  
Dom släppte av mig hemma.
 Jag åt middag med pappa, tog in en tvätt, duschade, träffa systers nya kille, gick hem till mina kompisar (: . 

Vart mycket flum snack om allt möjligt, men framför allt om sex, då jag inte kunde låta bli att ta upp ordet pömmsig.. Enligt min pojkvänn betyder det sexuellt utmattad. Men vi alla 4:ra tycker det är konstigt efter som alla våra föräldrar har sagt det till oss redan när vi va små. Vi sökte upp det på nätet där det stod att det från början kommer från skåne och är barn språk för trött het, och vet inte hur det kommer sig att i det morderna samhället sägs det betyda sexuellt utmattad.  Jag smsade med min pojkvänn en väldans massa i går, jag va tydligen pervers xD. Men förklarde vad ordet betyder egentligen men det trodde han inte på! Han sa att det finns inget som heter barn språk!. Han kunde alltså inte erkänna sitt fel :P haha. 
  

Vi gick ut en sväng med Max så han fick kissa av sig lite, då vi ser 40 ungdommar på fotbollsplanen. Patetiskt. Cass kände en av killarna så vi snackade med honom då han förklara vilka han kännde där.. Plötsligt sa han Tina och pekade en bit bort. Så jag gick och hälsade på henne och snacka en massa (: .
 
Efter det gick vi tillbaka och fortsatte vårat flumm snack.
 haha xD
 vid tolv tiden började jag och Max röra oss hemmåt.
Tack fören mysig kväll (:


Kiss and Loove<3



090405. Bara så ni vet.

Som du ser har jag gjort om bloggen lite grann.. Biden kommer bytas ut inom snar framtid ^^. Ikväll kommer Soffan hit, ÄNTLIGEN får jag träffa människan! :D En av mina ABSOLUT bästa vän, efter som vi kännt varandra sen vi föddes! Så vi ska mysa i mitt rum framför film, musik och massa snack (kommer det bli) saknat henne så :(. I morgon, nu läser ni RIKTIGT NOGA, Mickis, Saskia, Paula, Micke, ska jag och Pappa åka till nacka polisen för att fixa mitt Id! Jag har försökt leta på hemsidan om vad som behövs ha med. Men tar med mig mitt gamla Pass, Pappa och hans körkort + att ja för säkerhetsskull tar med mig ett gamalt person bevis. Hoppas det räcker så att jag får det gjort i morgon! 

Saken är den att JAG ska på KRYSSNING :D så det är mäst därför det blir gjort. Mamma tycker det låter kul efter som att de va Micke som tala om det för henne. Så det är Jag, Micke, Madde (mickes syster), Danne (Maddes kille) och 2 kompisar till dom. Jag LÄNGTAR verkligen! Den 15 maj åker vi med båten! 


Nej nu ska jag göra mig i ordning, Soffan kommer om nån timme i stället :P. 

Kiss and Loove!<3 



Saknar.


Då har jag äntligen fått krypa ner i sängen. Tänt ett litet ljus också. Micke har inte hört av sig på länge och har inte sett han sen i Tisdags, vilket som känns som en EVIGHET. Trodde jag skulle få se han i dag men han skulle mecka bil. Jag försöker verkligen få in i huvudet att bilen är hans hobby, så som jag har gymnastiken, men det är verkligen svårt (tro mig).  Just nu känns det extra tomt att se det andra täcket "tomt".. Jag vill att han ska ligga där, vaken som sovandes skulle inte spela någon större roll för det är alltid jätte mysigt att bara ligga och titta på när han sover så sött. Saknar honom verkligen
!
Älskar dig, Micke!<3
Nej nu ska jag försöka sova.


 



Kiss and Loove!<3


090404. En fest, Ett minne.


Ja då har jag städat huset. I går va Saskia, Paula, Gabi, Fabian, Hind, Jonatan och Erik här på mys-fest. Det va roligt men flummigt också, grejen är att Palua fick för sig att vi skulle drka väldigt fort (vilket som inte är bra). Men mycket skratt och snack vart det i alla fall (: . Jag fick för mig att ja tappa mina örhängen en gång när saskia ramlade bakåt och drog med sig mig. Jag har fått dom av mickes mamma så dom är jag lite extra rädd om. Så jag kröp runt i går (vilket som måste ha sätt VÄLDIGT lustigt ut) Men jag hittade dom inte. Kvälle fortsatte och vad jag vet så va alla glada och skrattade mycket. Jag va vimmsig, varige gång jag fick sms trodde jag de va någon som ringde så jag sprang ut, svarade på sms et och sprang in igen xD haha. Örhängena visade sig ligga i en skål i mitt rum.. Jag hade alltså inte dom på mig överhuvudtaget igår :P.

Idag va de tanken att jag antingen skulle på träningen eller med alla andra till Alby och va med på film maraton men orkade verkligen inte, utan jag duschade, gick ut med hundarna och sen städa undan allt här hemma. Nu har jag sovit lite och börjar känna mig som en människa igen. Men vill bara säga förlåt till lilla Saskia som mår skit och som är på g till sitt jobb! Stackarn! 

Men tack alla för en rolig-flummig kväll (: 



Kiss and Loove!<3 



090402. Blää!

I dag vaknade jag tydligen när klockan ringde men stängde av den och somnade om igen.. Mickes mamma knackade på dörren och undrade om jag inte skulle gå upp. Jag tog mig upp, men kände att allt bara snurrade och huvudet dunkade. Jag är nog väldigt ensam om att ALDRIG ta någon alvedon eller så. Men Carina snacka en massa massor om vad jag har att förlora. Så jag svalde den äckliga STORA vita tabletten hon tvinga även i mig en mackaoch te för att se om även det kunde hjälpa. Nu va klockan 10 över sju och jag behövde gå SENAST halv 8. Men det slutade med att jag gick och la mig. Något va verkligen fel i kroppen.. Jag brukar aldrig kunna somna om, jag brukar ALDRIG va hemma så mycket som jag varit den här terminen (men det har även med att göra skol-trött-heten) om jag gått en serigös linije där man inte kan va hemma för att man missar för mycket så skulle jag verkligen sköta mig,men nu är det så att min linije lärman sig INGET!!.

Så i dag har jag mäst vilat och måste ta mig till träningen,annars blir Sarah själv med 20 ungar, Inte kul! Men i morgon är det sista skol dagen sen har jag en veckas LOV :D!! + att det kommer massa roliga kompisar hit i morgon, MYS!
Nej nu ska jag va social med lilla syster, sen viila!



Kiss and Loove!<3


Helgen 0903 -27, 28, 29.

I fredas kom farmor och farfar hem till oss på middag för att gratta pappa som fyllde år på söndagen. Micke skulle också komma, men efter som att han jobbar på andra sidan jorden så tar det ett tag + att de va SNÖ kaos den kvällen. Farfar behövde äta så jag satt med men väntade på Micke-ponken. Han ringe två tre gånger för att fråga hur man åker ^^ haha (GULLIGT!). Sen åt han och jag men alla satt självklart med (: En stund efter det dukades kaffe, te och tårta fram. Vart massa snacka och skratt (MYSIGT!) . Senare började farmor och farfar röra på sig. Jag och Micke gick in i mitt rum för att bygga ihop min nya (FIINA) byrå.. Det vart bara en byrå för vi hade bråttom på IKEA men jag ville i alla fall ha den. Men det va mer jag som byggde och Micke låg på sängen och sa hur jag skulle göra. Förutom lyfta och banka vissa saker, det ställde han upp på och göra ^^ haha.

Senare borstade vi tänder och laddade ner en film.. Men medans den ladda ner så somnade vi nästan, så vi stängde av den och myste i stället (: . Dagen efter vart det att gå upp vid 11 och jag tänkte att jag för ENGÅNGS SKULL skulle ta en macka innan träning, skulle inte va hemma för än halv 5. Men då får jag en kommentar "Att äta ost på mackan är som att äta en hel chips påse till fruckost, det är lika mycket fett" Nej, nej så kan det bara inte vara.. Men människan mittemot mig fortsatte att snacka om det så jag slängde mackan och sen gav vi oss i väg. Den söta människan körde mig nästan hela vägen till träningen och sen hem till sig.. Han HITTADE :D haha.

Efter träningen åkte jag hem för att packa om lite kläder och så för att sedan ta mig till Micke. Det jag inte tänkta på var att jag bytte jacka så mitt bank kort, vardags buss kort och nycklar låg i den andra jackan. Men det gick bra en då. Va hemma hos han vid 7 halv 8 nångån. När jag kom upp va det bara Carina hemma, Kurt och Micke va nere i garaget och fixa med Mickes bil. Jag tänkte "Vadå fixa med hans bil?, dom va ju klara" men tydligen inte. Carina berättade att han köppt en DVD till sin bil. Jag fick en chock! Här är man redan orolig för att han leker på hala vägar och nu ska han ha en DVD som kan distrahera honom.. icke gill hos mig och Carina ^^ haha.

När dom kom upp från garaget så va varken jag eller micke hungriga men Carina protesterade "Jag vill inte ha två Skinn och Ben barn här i huset" Så hon gick in i köket och började värma på maten. Kvällen vart ganska lugn, kollade lite på tv och så. Micke snacka med sin syster då jag "råka" vässa öronen och höra "Men Linnéa är så i så fall vill jag ta med henne" Det värmde innom bords, när han pratar med sin storasyster får han lite mera söt unge röst så det lät extra SÖTT!.

När vi vaknade på söndagen va första ordet "Ska du med till Madde, du får det om du vill" Jag svarade självklart ja :) och då fick jag vet att de va stränga regler på att vi skulle åka om en halvtimme. Shiet tänkte jag men vi segade oss upp och börja "fixa" oss. När vi väl va klara och satte på oss ytter kläder så sa han att jag alltid är så långsam och seg.. Att det va en kvart sen han skulle ha varit iväg, Då Carina la in värsta bästa kommentaren "Men det är för din skull hon gör sig i ordning och det ska du va glad och tacksam över. Hon kunde lika gärna skita i att duscha, gå i stoora mjukis unk byxor och en skitig stoor tröja" haha :p. Sen åkte vi mot Uttran hem till Madde och Danne, då han passa på at testa den nya DVDn. Först en bil film, men han märkte efter ett tag att han kan inte se på film och köra bil samtidigt så filmen stängdes av och musik som han lagt in på den spelades i stället, skönt med as bra musik UTAN massa reklam och extra snack!

När vi va framme gick vi in.. Dom hade inte gått upp än och där kom vi, fast vi hade bestämt vid tio halv elva och klockan va nu ca tjugo i 11 :p. Dom fixade fruckost och vi satt och snacka en massa :) As fint och gulligt hus! Madde kom senare på att dom inte ställt om klockan så för henne va klockan kvart över 10 men att den nu va kvart över elva xD hehe. Micke och Madde åkte iväg med hennes bil för att undersöka vad det är för fel på den så jag och Danne gick in. Han visade vad som gömmde sig bakom alla stängda dörrar, det va as fina ny renoverade rum! Vart verkligen avis hehe :p. Sen satte vi oss framför tvn snackade en del och kolla på Robbinsom och lets dance lite halft. Dannes styv pappa kom på besök, riktigt rolig skämtar gubbe.. han sa tex "hörru fis lisa, vill du ha caffe?" haha fan vad jag skratta.

När Micke och Madde kom tilbaka åkte jag, Micke och Madde för att lämna mickes bil hemma hos han och sen åka all tre i Dannes bil hem till deras pappa. Väl hemma hos Mickes pappa, Thomas (heter han tydligen :P ) Hälsade jag först på han och sen gick vi in i sovrummet där tvilling systrarna Linn och Mira 6år hoppad på sängen. Mira hoppa upp i Mickes famn och gav honom en STOOR kram. "Ingen puss" Sa hon men då hade Micke nästan redan gett henne en :p. Sen ville nästa unge ha kram av sin bror. Jag kan säga så här.. Det jag hört om dom där barnen är att dom är väldigt speciella, dryga, otrevliga, vilda och lyssnar dåligt. När dom busade lät dom som minst 10 ungar! Men när dom va en och en som pratade med en va dom riktigt söta och snälla. Men Linn va mer lung och trevlig, Mira va mer den som bråka och sprang till micke och sa "Du är den värsta storebrosan jag har!" och sen gick hon till deras pappa och sa samma sak. En stund senare lungnade hon sig och sen satt hon och micke o prata om "bråket". 
Dom va VÄLDIGT duktiga på matte,engelska och stavning för att bara vara 6 år. Mickes pappa fick en kastrull och ett par tofflor av sina äldre barn :p.   Efter lite fika och så åkte vi hem till Micke då vi skulle gratta Cassandra efter som att hon fyllt ett år :). Men när vi kom upp hade Carina och kurt redan ätit, men till oss (mig) fans det SUPER god "tackos" paj ÄLSKAR DEN! tihi och micke som HATAR paj fick spagetti och köttfärs sås xD (barn unge).

Vi gick in till Sara och Crisse en stund, sen gick jag. Sara och Cassandra tillbaka. Då vi drack te och fikade :). Cassandra va inte så pepp på att öppna paket så det fick mamma Sara göra ^^. Även den här natten sov jag bredvid han som får mig att orka leva vidare, mitt syre - min luft! Måndag morgonen va INTE rolig, men tröstade mig genom att tänka tillbaka på den underbara helgen (: .


Mycket text men kompesation till att ja inte skrivit på läänge xD


Kiss and Loove!<3




RSS 2.0