Helgen!<3

I fredas va jag med Saskia. Vi åkte hem till Ludde och Matte och festade lite. Men vi tog det bara lungt, satt och snacka. Mysigt. Lördagen va det sarahs Ex öl fest, den roligaste festen ever. Live band,massa MOGNA människor, inget snack om att springa ut och röka va 3 sek. Bara små 90 och neråt som tror att det är coolt och socialt. På den här festen va det inte en enda som jag träffa, som ville gå ut och röka... AS SKÖNT!. Alla va så glada och jag och Saskia va väldigt glada och sociala. Sarah var också på galet latt humör.. Ta mig tillbaka! :D
(bilder längre ner)

Söndag vaknade vi hemma hos saskia. Segade oss upp och duscha o fixade oss. Sen åkte vi in mot stan för att hämta upp grekerna och guida dem i stan. Kom hem vid hav 11 i går kväll och benen ska vi inte prata om xD.

Idag - Måndag börjar jag vid 16:00 efter som att de vart så sent i går. Så jag fick dagens kvälls pas då det är middag i skolan för alla turisterna och vi i 3 och våra 2 or ska hjälpa till att duka och lägga upp mat :). I kväll ska jag äntligen hem till Micke, inte sett han på länge nu :( <33.
















Så liite  bilder, orkar inte ladda upp flera.. Bjuder på dem hära xD
Kommer in på Facebook för er som har mig där^^


Kiss and Loove!<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0