Jobb. Jobb. och Jobb!

Urs och fysatan vad jag jobbar. Men nu känns det mer som en rutin och jag har jätte kul med min kolega som har 25 års erfarheter inom p.o.p så jag passar på att lära mig massor av henne! (:

Nu ska jag äta lite sen sova och sen tillbaka till jobbet. Jag som stängde idag och i morgon är de jag som ska öppna. Lite segt men men. Pojken vet jag inte när jag får se han igen. Men när det blir så ska jag ta en bild på han i sin nya fina kepa som han är jätte söt i! :D haha Ni måste bara se han i den!

Tyvärr så vill han aldrig vara med på kort men nu får jag muta han med något... Kanske en ballong från jobbet?! hahahaha.


Puss Puss på er! <3




Min pojkvänn.

Min pojkvänn är den bästa i värden måste jag bara skryta om här! :D
Han har blivit en kramgo,men busig och nypig sak! Men oj så söt han är!

I Söndags efter att han duschat och så kom han mot mig i köket och bara gav mig en kram från ingen stans och en puss i nacken! Tänk vad en liiten sak kan göra en sååå glad! <3

I övrigt så jobbar jag väldigt mycket just nu så kommer nog inte kunna skriva så mycket här. Mår inte alls bra heller så :/. Men hoppas du mår tipp-topp! :)


Puss Puss<3



Helgen! (:

Lördag åkte jag till jobbet, va där en halvtimme innan jag började! Bara för att man bor lite off, jag erkänner det ^^ haha. Degen gick inte så jätte bra, hade värdens huvudverk och kände mig virrig och det märktes. Vart lite små fel och så men självklart fixade det till sig (:

Efter jobbet åkte jag till Årsta och va barnvakt. Åt Mickes två halv-syskon Linn och Mira. Jag tog med mig två balonger och klipp-dockor, det va roligt i så där 5 min sen fick jag och Madde sitta och klippa x). Väldigt speciella barn är det. Men det gick hyfsat bra, dom va lite stökiga men gämfört med hur jag har sett dom så va dom lungna, fick höra 20 gånger att vi va jätte lata, värdens tråkigaste och att det va den värsta dagen i deras liv... Ja osv, men jag lekte endå kurra gömma och sen en hopp lek! haha

Efter vi varit barnvakt åkte vi och handlade och sen hem till Danne och Micke. Mysigt och super roligt :D.

Söndagen vaknade jag väldigt tidigt, hade ingen klocka men alla sov, till coh med båda deras hundar! Men små somnade till lite. Sen pussade jag på Micke så han vaknade till ^^ Mouahahaha. "Det va inte meningen att väcka dig" *blink* *blink* x). Så vi låg och myste ett bra tag tills vi hörde att hundarna hade race utanför.

Vi åt fruckost då Madde talade om att man ska ställa om klockan!
måste bara tala om Mickes och Dannes fruckost..
Micke: Ägg röra med bacon, tre rostade mackor två kopper kaffe en skål med honungs yoghurt och bär muslie!
Danne: Äggröra med bacon och en burk bruna bönor! Två rostade mackor och två koppar kaffe... 
Okej att de är bra med en stadig fruckost.. Men liiite konstig blandning där va?? 

Efter vi ätit och fixat till lite åkte jag och Madde ifrån huset, Killarna rev upp golvet och började bygga och hålla på så vi stack x). Vi åkte först och hämtade Carina som ville följa med (: Vi åkte till skärholmen där madde skulle kolla på nya gardiner och lite sånnt. Sen bjöd Carina på fika och Madde fick en present (:

Sen åkte vi vidare till kungens kurva, in på Jysk men de va öppnings dag så det va miljoner människor så tillslut gav vi upp. Men när vi står där och kollar på gardin stänger ringer micke...
 "A Hej!" Säger jag.
"Tja, vart är ni?" Micke
"Inne på Jysk" Jag
"Villken Jysk?" Micke
"Den vid Ikea och allt" jag
"Kungens kurva heter det!!" Micke
"Ja sorry för att jag inte kom på det!" hahaha, Jag
"Men när kommer ni? Danne är hungrig" Micke

Jag vänder mig mot madde och knackar henne på axen..
"Din pojkvänn är hungrig" Jag
"Jaha men vi är inte klar än på ett tag" Under tiden Madde säger det så ryter micke till samtidigt..
"Din är också hungrig!!! " 
"vi är inte klara än!" 
"När kommer ni ca?" 
Jag frågar madde och hon säger att vi är klara om tidigast en timme.
"Tidigast om en timme"
Haha dom vart typ lite sura x).


Efter Jysk så åkte Carina hem med Kurt som kom till Jysk. Jag och madde åkte till Bauhaus och köpte någon olja och gardin stänger. Sen köpte vi pizza till dom där hungriga sakerna, eller En skulle ha pizza och en skulle ha kibab tallrik x).

Jag satt i soffan och kollade i Maddes nya bok som hon fick (: Madde gick ut med hundarna och gjorde lite andra ärenden. Vid fem tiden började jag och Micke röra oss hemmåt till honom. 
Mysig och jätte rolig kväll, förutom att han började nypa mig! De gjorde ONT! Självklart försökte jag göra tillbaka men hur hårt kan jag göra lixom! nej precis.

Nej, det va typ vad jag har gjort senast. Nu ska jag kanske ta lite fruckost.^^ 

Puss Puss på er!<3




 

23/10-09.. En liten uppdatering

Ja, mycket och samtidigt lite som hänt på senare tid.. Jobbat och jobbat, träffat micke den senaste tiden ganska mycket. Då jag inte bloggat utan varit social^^. I tisdags fick jag sms från micke om att han ville träffas :D vart väldigt glad och överraskad! yey! hehe.
Så i onsdags efter jobbet (slutade klockan kvartöver åtta) åkte jag hem till honom, men jag va väldigt trött och seg så de va mer äta och sova.. eller ja jag sover fruktansvärt dåligt, max 3 timmar. Och det är inte tre timmar isträck utan vaknar och somnar, vaknar och somnar... BLÄ!

Torsdagen var det upp och hoppa till jobbet, det tog verkligen emot! Känndes jätte jobbigt och jag kände mig yr och illamående och det hjälpte inte av att veta om att jag skulle stänga idag med. Men fick mess av Micke om att vi kunde ses idag med :D så jag vart extra glad och små skyndade mig verkligen från jobbet. Och i dag mötte han mig dessutom vid porten. Åh de va så gulligt (: <3

Han hade messat att han skulle bada så när jag närmade mig skulle jag ringa till Carina (hans mamma). Precis när jag ska ringa så fick ja mess av honom "vart är du?" Då jag svarade att jag är vid porten. Då han kom! Det va verkligen länge sen! Tänk att en sån liten sak kan få en så glad och varm hihi <3

Det vart en rolig käll - Prat stund i köket med Carina och ikväll va även micke med. Han brukar kolla på tv eller sitta vid sin data. Men i kväl va han med oss i köket (: . Vi började kolla lite på tv efter att ha borstat tänderna och så. Sen började han leta efter skräck filmer :O. Efter ett tag så hittade han en som verkligen verkar äcklig, obehaglig, skrämmande och hemsk!! Den har premiär fredag den 13 (vad då genomtänkt och planerat, haha). Så jag hjälpte han med att sf kan skicka en påminnelse. Så jag får väl se om jag följer med på den eller om han ska gå med någon annan x).

I morse kunde jag förengång skull vila och sova ut... Tror ni inte att man vaknar ganska pig och det kliar i kroppen av att ligga kvar längre i sängen. Så efter ett tag gick ja upp och tog en dusch, smög som en mus efter som att Carina låg och sov. Efter duschen fick jag sälskap vart jag än gick,Topsi (ena katten) va sjukt kelig och va med mig helatiden (: . Vid halv tolv kommer Carina upp och germig sällskap med en kop te. En kvart senare skulle jag vidare till samtal,möten osv.. Massa kontroller. Ännu en sak som jag inte kan skriva om än x).. Det kommer jag skriva här om ca en vecka eller så :P. Under tiden, Hållut! HAHA!

Nu sitter jag och laddar in för i morgon, Jobba mellan 10-15 och sen till Årsta och vara barnvakt åt mickes halvsyskon som är typ sex-sju år och helt GALNA.. Jag menar det! Barn kan vara galna och jag brukar tycka om de flesta barnen. Jag gillar dom här ochsa men dom har en förmåga att vara väldigt otrevliga och kaxiga. Så får se hur det går, ska ta med mig ballonger och klipp-dockor från jobbet x) ^^ haha.

Ja inte så värst roligt inlägg men hinner inte skriva så mycket. Men ska skriva mer när jag hinner. Lite uppdatering för mina vänner och er andra såklart (:

Vad har ni själva gjort? :P

Puss Puss! <3


20/10-09 - tråk-dag.

Ja, idag vaknade jag vid fyra. Gick upp vid halv åtta. Sminkade mig och tog på mig kläder. Sen var ju jag klar... Jag skulle gå hemmifrån vid kavrt i 10, så de va lagom segt!

Åkte till jobbet, kom dit tjug minuter förtidigt..J ag som alltid säger bättre sent en aldrig, men de funkar inte riktigt när man har ett jobb att sköta. Dagen va SEG! - inga kunder inga varor att fylla på.. nej urs ni vill inte veta!

När klockan ÄNTLIGEN va lite i sex så hade jag en kund sombehövde massa hjälp (såklart att de händer något när man ska gå!) så min kolega tog över och jag rörde mig mot slussen där jag skulle möta upp Mickis och hennes hund Åke :D <3

Vi satt på gullmars och snackade,medans vi väntade på bussen. Som vanligt så vart de massa flumm snack. Det va de roligaste som hände idag! :D

Nu ska jag ta en dusch o sen ev se en film.
Vad händer hos er?

Det varmin dag det! otroligt upplevelse full och lärorik.. NOOT! xD

Puss Pus<3




Dagens sms.



"Tjo-bre! Vad hän der jao? pöss älssckish"

Fruktansvärt coolt inlägg känner jag, så vad händer jao?

xD


Puss på rumpan så länge! <3

Otroligt tacksam!

Nu har jag faktiskt städat hela mitt rum, fixat och donat.. Ränsat kläder och pysslat. Haha jag som skulle slappa x)
Men en sak som jag bara måste skriva här i bloggen.. Jag skirver det jag känner och så efter som att jag har så sjukt svårt att säga saker.. tyvärr!


Till Mickis :) <3

Jag känner många vänner, men det är självklart skillnad på vänner och vänner. Jag vet ingen som skulle göra det som Mickis gjorde i helgen. Jag vet inte hur jag ska tacka henne. Hon märkte hur irriterad jag va över att Micke varken svarade när jag ringde eller skickade sms och sen hur gärna jag ville träffa honom, så hon.. HON ringde hem till honom och tog ett snack med han... Hon har gjort mer än så. Hon har fått mig att se ljuset.. Ja, hon vet vad jag menar ;).. Vad skulle jag göra utan henne?..
   Jag är så otroligt tacksam! <3












Puss Puss!<3





Helgen! 16-18/10-09 - pallar du läsa?

Fredag: Ja, det vart somsagt ingen bio :/.. Så medans Mickis va på bio kollade jag runt lite på datan, slutade med att jag kolla på programmet mammas pojkar. Lite roligt men skummt program!  
Vid kanske tio tiden gick jag och mötte Mickis och det va verkligen roligt att träffa människan igen, fick en liten present från trukland också :D. Det vart mycket snack!.. haha. Vi började kolla på en film men sen började vi båda att små somna så vi stängde av! x).
Mickis ringde till sin kille som låg ute i någon buske på ett berg och spanade på tåg! hahaha (han jobba med något som jag inte fatta riktigt, så min uppfattning vart lite sajko) Han drack godmorgon joice också, på natten!! ;P

Lördag: Vaknade jag vid halv nio, för engång skull sov jag LÄNGE :D. Jag gick upp och duschade och fixade lite. Tog ut hundarna medans mickis sov :P. Sen när klockan närmade sig halv elva tiden gick ja och väckte mickis. Vigjorde i ordning te och sen va de dax för mig att gå till träningen och hon skulle till jobbet och hämta saker, så jag fick sällsis en bra bit till hallen (: . Vi bestämde att höras efter min träning.

Träningen gick bra,jag passade på allt. Jag klarar nu av att passa på rondat flickis flickis, och snart kommer jag kunna även på flickis flickis salto :D.. Jag övar! - Det är roligt att det blir lite nya saker för mig också och inte bara för gymnasterna :p. Men det var riktigt många sjuka och borta så träningen kändes väldigt lång med mycket pauser.

Efter träningen gick jag hem och bytte om och packade en liten väska och sen ringde jag till Mickis, ingen somsvara.. haha så jag ringde igen, hon skulle duscha och så. Jag målade naglarna och sen gick jag mot henne(:
Vi gick ner till trollbäcken och köppte "lite" godis och så + en film:p. Lagade pasta sallad och sen myste vi ner oss i hennes film-rum och svulla ;P.

Söndag: Vaknade jag vid halv åtta men försökte vila ut lite och passa på att slappa. Jag väckte mickis vid halv elva (tror jag :p) Vi sagade och diskuterade namn på barn och sånnt haha de va riktigt flummigt men roligt. Hon började prata om att hon skulle dra till Philip då jag ville till Micke. Men jag ville inte fråga eller så..
Det slutade met att Mickis ringde HEM TILL MICKE haha. Och det va Carina som svarade, jag undrar vad hon kommer fråga nästa gång x). Mickis frågade vad han skulle göra och om han inte ville ha sällsis. Så det slutade med att jag och mickis stressa som fan.Sminkade oss och bytte kläder och sprang till bussen på 15 min och vi HAN! - Fan vad snabba vi va!

Vi sa hej då i tecentralen då hon skulle mot solna och jag tumba. Jag satte mig på pendeltåget, micke ringde strax efter och sa att han fastnat i en polis kontroll så de va lite köer jag var framme i tumba vid tjugo över fem. medans jag väntade gick jag in i centrumet och värmde mig. Plötsligt ringer Micke igen, då jag tänkte "shiiet är han redan här!" - men så va de inte, utan det va en gammal gubbe som hade backat in i honom vid polis kontrollen. Så de skrev papper och allt på engång och gubben ska såklart betala.. men jag tycket synd om micke. Bilen är ju precis ny lagad och plus att det är han som måste jaga en verksta och lämna inden och hålla på.

När vi kom till hans syster så busade vi med hundarna en stund och sen satte vi på en film, Bad boys 2. Dom filmerna har jag faktiskt inte sätt så de va roligt. Mitt i filmen så ville vovvarna ut så micke tog dom två små hullegalerna (två jack russel) och jag tog lilla fega Chipen som är rädd försig själv, ne men han är rädd för ALLT! Men med mig gick de bra :D.

Sen svullade vi godis och myste till filme. Sen kom Madde och Danne hem då hundarna så klart vart överlyckliga! Och sen fick jag även veta en JÄTTE rolig sak, som jag inte vill/får inte skriva i bloggen.. inte än i alla fall. Men de va i alla fall SUPER kul! :D

Måndag - Idag
Väckte Madde oss vid kvart över sju dåvi gick upp och klädde på oss och åkte. Jag och Danne hoppa av i tumba och Micke vidare till jobbet. Så de va kul, efter som att då fick jag sällskap till stockholm södra och det är ju nästan precis vid tecntralen (: . Nu har jag dusckat och tagit en kopp te och sitter här och ska se påfilm och bara slappa. I morgon och 2-3 dagar fram ska jag jobba så gäller att passa på ;)

Kommer skriva lite i kväll också, om ni nu orkar läsa det här.. Om du läst allt så GRATTIS jag ÄLSKAR DIG ;D hahaha!!

Hoppas du också haft en TREVLIG helg! :D
Bilden är en kopp med en groda i, de va den ja fick av mickis i fredas :D
Puss Puss!


Min dag, 16/10-09

Ja idag steg jag upp klockan sex :S, grejen var att jag vaknade till en timme innan så jag låg vaken från kl 5! Och igår kunde jag inte sova, låg och oroade mig för idag. Så jag somnade så där vid 2. Lagom segt!

Jag va på jobbet en halvtimme innan jag började, så jag förberede lite saker och så. Träffade min nya kolega i dag och hon va ur snäll och rar (:
Dagen gick seegt! - Kanske va alldeles för lite sömn.. Men samtidigt så borde jag vara van.

Det tråkiga som hände idag var att jag inte ska på bio :/. Jag skulle få en biljett av en tjej som inte kunde komma men som hade betalat... Men sen plötsligt så kunde hon :( DUMMA HENNE! haha ^^^

Det bästa som hände idag var att när jag satt och kolla en buss till jobbet (klockan va 07:25) Då jag fick sms... Från MICKE :D, ett jätte gulligt sådant också! <3

Nu är jag äntligen hemma och sitter här och slappar. Väntar på att mickis ska höra av sig så hoppas jag på att få träffa människan! ;)

Hoppas ni haft en roligare dag, och hoppas på att min kväll blir KUL!

Bjuder på en GAMMAL bild! x)

Puss Puss<3



Igår.

Igår lagade jag korven med pasta coh det. Sen bakade jag även en smul-paj.
Jag tycker inte att den vart så jätte god, för vi hade bara blandade bär och jag vill ha med en bär sort.


Sen när de va kanel bullens dag bakade jag och Lovisa bullar (:


Ja, dom vart brända.. Lollo läste fel, 20 min i ugnen:

Så vi bakade nya! - så omtänksammt av oss!



Idag hinner jag tvärr inte laga middagen, har ju träningen.
Men funderar på att baka fiffi rutor när jag kommer hem (:

Tänk vilken kockerska/bagerska jag är endå! ^^

Recept på mat och bak går att få, bara att lämna en kommentar ;)

Puss Puss

Lite allmänt så där.

Försökte fixa bloggen, men den ser ut som fan.. ska försöka fixa mer medden sen!

Jag har glömt att nämna att det är lite cp mellan mig och miicke picke mongo! - som det varit ganska mycket nu på senare tid. JOBBIGT, men vad görman inte för kärleken..?


Lite onödigt inläg kanske men behövde på nogot vrickat vis skriva ner det xD HAHA!




Puss Puss




15/10-09

Idag blir det att bara slappa och ta´t luungt! Träningen ikväll som vanligt! hehe. Men jag ska bara slappa för i morgon blir det att jobba, då jag måste gå upp vid 6-7 tiden (jag somnar vanligtvis vid 3 på natten, sömn problem? nej inte jag!) så vi får se hur det kommer gå på jobbet.

Efter jobbet ska jag på bio med Mickis och hennes jobb, det ska bli super kul! :D
Inte träffat människan på AS läänge!, alldeles för längesen!
Efter bion så ska vi hitta på något, inte bestämt vad men någonting knas hittar vi alltid på!

Lördagen har jag träning och sen får jag se vad jag hittar på senare... Faktiskt skönt att inte ha miljoner planer för en gångs skull. Söndagen är inte heller planerad, inte alls. Ska kanske träffa en gammal kill kompis, men får se hur det blir med det.

Ja, vad ska ni själva göra i helgen?


Sen funderar jag på att köpa de här jeansen, Vad tycks? x)
Men just nu finns dom inte i min storlek! Så typiskt, blir så sur!!




Nej nu ska jag fixa lite i rummet, bädda sängen och lite så.

Ha en fin fiin dag!
Puss Puss!



Lite bilder!

Jag vet att jag uppdaterat så sjukt dåligt påsenare tid.. Jag har nu bestämt mig för att visa lite bilder om vad som hänt på senaste.. Men har inte alltid haft kameran och sen nu hittar jag inte alla bilder.. Men det här är i alla fall en början av det  "nyaste". I morgon ska jag försöka hitta mer bilder som är lite äldre. Men hoppas detta duger till en början (:


Micke och jag tillsammans i ett år den 13/9-09 (:
Så jag bakade en tårta/kaka


RIP Zero :( 15/9-09  Gosigaste hunden ever! <3


Jag på G ut - min 20 års dag ^^ haha 17/9-09


Jag och Cass drog till cafe opera.. En kväll vi ALDRIG kommer glömma xD


Ett av mina nya skor, de där kallar jag hemma mys skor som jag
kan ha när jag går med hundarna och så ^^ x)


Jag i min "nya" Jacka på g att träffa Sara och Cassandra


Jag och Cassandra lekte i parken.. De va roligast med sand än att gunga
 o åka kana ;) <3


Puss Puss på er! (:

FÖRLÅT

Nu ska jag försöka börja blogga igen. Men det är alldeles för mycket saker som har hänt. Men nu ska jag försöka skriva här så mina vänner och ni andra så klart, kan hänga med i min vardag :)

Förlåt för att jag bloggat så ytterst lite. 

Men just nu sitter jag ny-duschad och har bara latat mig hela dagen och bättre än så blir det nog inte i dag heller. Jag ska laga middagen i dag, igen. Igår gjorde jag hemma gjorda piroger med två olika fyllningar. Idag blir det choritzo korv med pasta och pesto såser och även sallad så klart :)

I övrigt så är micke kanas som vanligt, hundarna mår bra jag och lilla syster är för tillfället ganska små bråkiga men har våra mys kvällar i alla fall.

Jag är en ganska tråkig människa just nu, träffar inte så mycket vänner men jobbar och tränar frtfarande gymnasterna...

Men nu kommer ni kunna följa min vardag igen :)

Puss Puss

RSS 2.0