Vill flytta NU!

Igår hade jag en sån sjuk huvudverk. Jag ville bara ligga ner. Kanske va det lite mycket att vara med tjejerna på fredagen och sedan hela lördag och söndagen vart det uppvisning från 9.30 till 16.30  så kanske inte så konstigt. Men jag har haft det otroligt kul.

Ilördags åkte vi till lollo och fikade med, mamma, pappa, Baka, Demi och Daphni :). där finns även massa djur så efter vi fikat tog jag tjejerna och mata hönor, kolla på kossorna, kolla på fåren och slutligen fick dom även klappa en häst. Ni skulle sett deras ögon när hon som ägde hösten sa ja. De bara glänste av lycka. Efter det va tjejerna hos mig och det gick otroligt bra.

Söndagen va det gymnastik uppvisning och sen hem bytte om och sedan gick jag över till Baka och Pappus en liten stund (flickorna va inte där).

Idag har jag jobbat till 18.15 Pappa hämtade mig och sedan åkte vi till skogås och skulle skriva på papper för parkeringen. Efter att vi skrivit på gick vi runt i skogen, på berget vid vattnet. Fanns även grillplatser i närheten. Det va otroligt mysigt! Människor som vi mötte va hur trevliga som hällst, alla vi gick förbi sa hej. Det va lite LIITE svensson svensson kännsla, men det känns jätte bra och kul att flytta dit. Nu längtar jag ännu mer än vad jag gjorde innan.. Och jag som trodde att man inte kunde längta mer än det. Haha.

Mina änglar <3
Nu ska jag läsa i min bok x)

PussPuss


Dåligt av mig!

Ursch, precis när jag började bli bra på att uppdatera bloggen, bådde med text och bilder, så vart det sämre på engång. Men det är för att jag nu är med Demi och Daphni efter jobbet. Dom behöver mig. Framförallt Demi.

Idag vart hon ledsen då hon sprang iväg, Baka och Daphni sprang efter. En stund senare kommer Daphni och säger att Demi gråter efter mig... vet ni att jag själv nästan började gråta. Jag vart verkligen glad. Jag har på den senaste tiden satt mig under bord, stolar, under sängar percis som henne och bara varit. Men i dag så tänkte jag att när bådde Baka och Daphni sprang efter henne så satt jag kvar med pappus.

Demi är liite specell när det gäller att bli ledsen och arg, hon vet inte hur hon ska betesig pga språk svårigheter, hon håller på att utveckla hela meningar i rätt årdning, typ att hon säger "Gröna jag ramla bilen" Då hon menar att hon ramlat från den gröna bilen. Hon vet att jag verkligen förstår henne så hon och jag har något specellt <3

När jag kommer in till henne sätter jag mig framför henne och frågar varför hon är ledsen. Hon ålar sig gråtandes upp i min famn och säger att baka och pappus vart sura på henne. Jag förklarade varför och sen efter en ganska lång stund så gick vi och lekte, byggde tågbana. Ja har varit väldigt trött och seg idag men efter jobbet gick jag och tjejerna till konsum och dom fick välja lite fredas mys.

Nu ska jag se film och sen ev läsa lite.
Ska upp och städa rummet i morgon, sen hämtar vi Baka och tjejerna för att åka till lollos jobb och fika. sen lämna baka hemma och tjejerna till mig tills jag går och lämnar dom :)

Så de va lite uppdatering!


PussPuss<3


"Änglarna har sett mig"

Okej att folk kan ge en annan människa väldigt vackra och fina komplimanger. Men när baka sa till mig med tårfyllda ögon "Linnéa änglarna har nog sett mig, dom gjorde så att du kom till mg när jag behöver det som mäst" Hon är inte troende eller så utan hon menar bara väl. Jag viste inte vad jag skulle svara, kramade om henne och pussa henne på kinden. Det va obeskrivligt tagande kommentar.

Tjejerna är helt underbara, det går inte att beskriva utan man måste träffa dom för att förstå. Folk kanske tycker att jag är helt galen och sjuk i huvudet som är med barnen hela tiden, men dom ger mig en sån underbar lycka att jag faktiskt helt ärligt längtar efter dom när jag inte är med dom.

Imorgon jobbar jag på deras förskola då jag går hem med dom, sen prommenad med max en stund. Efter prommenaden så blir det middag hemma hos baka och pappus (mormor och morfar på 2 olika språk). Har ingen aning om hur länge jag blir där i morgon men efter det så går jag hem och lördagen har jag bjudit hit tjejerna, Demi och Daphni. Då vi ska grilla hamburgare och äta godis och glass! ^^ bara ha det kul och så får pappus och Baka försöka vila och göra så lite som möjligt.

Dom här människorna betyder sjukt mycket för mig, dom har lyft mig i mitt liv, verkligen så jag är otroligt tacksam så jag inte vet hur jag ska förklara.

Nu ska jag sova, sorry för att jag inte lagt in bilder. Men kom hem från jobbet.. Vilade en stund och sedan gick jag till Tjejerna, bara Pappus hemma men vi pratade och sen kom dom andra också. Så jag lägger in bilden från fejan. Jag fick bada tjejerna, baka sa att det är omöjligt att få deras hpr tvättat, men jag lyckades! :D hihi.. Lite stolt är man.

PussPuss<3


sorry!

Sorry att ja inte bloggat. Men igår sket sig Internet och ja va med tjejerna hela dagen så orkade inte krångla. Nu är ja på jobbet och ska försöka blogga när ja är hemma, visa lite bilder också :) Puss <3

Underbar dag.

Vaknade vid TIO i SJU och skulle gå hemmifrån TIO över SJU! :S men jag han!
Hela dagen gick jag och längtade tills klcokan va 3. Då jag skulle hämta tjejerna på dagis. När jag kommer dit och har hämtat båda två på varsin sida så berättar dom stolta att Demi kan säga Linnéa nu. Åh vad glad jag blev!

En bild, vi är på väg hem och ser en badande and! :)
Demi har lite svårt med ord och meningar men hon blir grymt bra för var dag som går :D. Vi gjorde en deg, då vi satt och dega och sjöng sen vart det lite bråk då Demi sätter sig under köksbordet då jag tillslut kryper ner och bara sitter bredvid henne, jag säger inget utan bara sitter.. Precis som henne. Tillslut så kryper hon intill mig och jag lägger handen om henne. Då hon säger "Linnéa smutsig hand" då jag skrattar till och säger att hon också har det. Så frågar jag om vi ska gå och tvätta oss rena. Vi kryper fram från bordet och går in i badrummet där vi börjar göra bubblor med tvål och händerna.

Slutade med att baka tar fram riktiga såpbubbel saker och så blåser vi ute på altanen :) Tiden gick så fort så plötsligt så skulle jag åka till gymnastiken. Tjejerna jätte besvikna, men glada när dom fick höra att dom får gå hem med mig i morgon :) hihi.

Lägger in bilder i morgon från idag.

PussPuss<3



TRÖÖÖTTT!! Huvudverk!

Nu är jag hemma från jobbet, är så sjukt trött och ont i huvudet, det gör verkligen ont! . Så nu ska jag duscha och ät lite sen se film. Jag längtar verkligen till i morgon då jag ska hämta tjejerna på ena förskolan som jag jobbar på. Om det är fint väder funderar jag på att gå en liten prommenad till någon park eller så.

Dom ger en verkligen glädje. Men i bland skulle det vara skönt att vara med en i taget för att verkligen få tid att prata med dom och ge dom tid som dom båda vill ha.

Arbetsskada har jag fått i dag också! Tyck synd om mig!!!
Gick in i en satans blom låda på jobbet så fick jag ett hack i knät som vägrade sluta blöda. Så jag fick ta ett plåster, jag hatar plåster men kan inte gå runt med rinnande blod bland barn heller.

Nu ska jag kila!

Tjao!
<3


Så va söndagen nästan slut..

Jag somnade extremt sent och vaknade extremt tidigt! Suck! Men försökte somna om och det gjorde jag men det gav mig värdens huvudverk och att jag bara inte orkade resa på mig. Men till slut va jag tvungen! Då jag tänkte tvätta håret men det första jag får göra är att kriga med en TVÅ centimeter STOR geting! Jag tog en sån där lång stång som man skrapar blöta golv med och höll mig bakom en glas dörr.. Tillslut så sätter den sig i taket på en lampa då jag springer under den och öppnar fönstret (har stången med mig!) sen springer jag tillbaka till glas dörren. Tack och lov så flög den ut genom fönstret!!

Sötaste Demi!<3
Tvättade håret och sedan åt jag lite mjölk och flingor. Jag tänkte fel med tiden så fick jogga till gymnastiken. Va där en liten stund, halv kaos va det. Så om jag ska vara ärlig så han ja va där max 15 min!
Jag åkte hem med några gymnaster som släppte av mig hos Baka och Pappi (mormor på kroatsiska? och pappi är morfar på grekiska) så jag kallar dom för det även fast det inte är mina egna mor föräldrar.

Jag ser lagom fet och störd ut men dom satt bakom mig så bilden är uppifrån typ!
xD men dom är sjukt mysiga att vara med!

Jag knackade på och satt och prata med dom, fick saft, kakor, godis URSCH vad dom proppar i en saker! Men jag begränsade mig idag, det måste jag börja göra så jag inte vänder till senare och bara strejkar mot allt. Sen tog vi bilen till Demi och Daphni där vi fick te och bullar. Dom borstade och friserade mitt hår :P hihi. Sen va dom ute en stund då vi satt på bänken med Tina också. Mysigt!

Nu ska jag lägga mig på sängen framför en film!

PussPuss<3


Fredag - Lördag, fylld med glädje!

Fredags så gick jag hem med Demi och Daphni från jobbet och lämnade dom hos sin mormor som bor här. Fastnade där en stund så dom gick med mig hem för att se mitt hus. Sen in i duschen, föna håret och sen kom mamma då vi åkte till Micke. När jag kommer till Micke så är han hemma så vi går ner till bilen och åker till hans syster. En stund senare kommer Angelica och brandt, vi grilla drack, umgicks, snacka och senare så hade vi en liten äld som vi grillade korv vid. Verkligen en mysig kväll, lagom mycket folk, lagom med dricka och la oss vid en lagom tid. MEN den här gången va det INTE jag som stängde in oss i rummet där vi sover (rummet som bara går att öppna från utsidan) Utan det va Micke! Haha

Vi båda somnade fort, jag hörde filippa tidigt på lördags morgonen men vi låg kvar.. sen va det en jävla geting som surrade och lät som fan!! Vi gick upp och åt frulle och sedan körde micke hem mig till grannen där jag va med tjejerna Demi 4år och Daphni 5 år. Deras mamma va också där så vi va många hehe.. Men god mat med fika och glass m.m Ja man äter konstant när man är där! Jag fick massage av Daphni med en kräm, AS SKÖNT! och hon ville aldrig sluta! hihi.

När klockan började närmasig halv 8 så började tjejerna bli väldigt trötta och vi började röra oss. Tina tog bilen och åkte hem med tjejerna och släppte av mig på vägen. Tina är 7 år äldre än mig men vi är som jätte bra vänner så det är otroligt kul. Men skönt att vara hemma nu även om det faktiskt blir tomt utan dom :/ Men i morgon ska jag ev spela bingolotto med dom haha xD

Nu ska jag läsa min bok! höhö
Orkar inte lägga in en bild nu, kommer i morgon eller senare.

Ps. VI LEVER ÄN!! Vart är jordbävningen??

PussPuss


Inga planer till många, info om undergång.

Jag går somsagt bara och väntar på att få flytta hemmifrån så jag tänker inte så mycket på helgerna nu förtiden. Så kom jag på idag att det faktiskt är torsdag så det betyder somsagt att det är fredag imorgon. Då jag tänkte i dag på förmiddagen att jag har inget specellt och det gör mig ingenting.

Efter inlägget jag skerv i dag på rasten fick jag veta att jorden går under på lördag klockan 6 på kvällen.. Jag kunde inte låta bli att driva om det rästen av dagen, efter som jag är har jag inte hört om det... Gick in på aftonbladet och läste om det då jag ser att dom sagt det 5 gånger förut och det har varit fel så jag undrar varför det skulle stämma nu? som jag sa på jobbet, vi lär ju märka. Men lördag klockan sex på kvällen, det är den ju inte samtidigt över hela jordklotet så hur tänkte dom då?? Haha.

Vid två ringer micke mig, då vi satt med barnen och åt mellis. Men det kom nått i vägen så han skulle ringa upp. Det går en stund så ringer han upp, han frågar vad jag ska göra i morgon kväll. Jag hade inget planerat och om han inte ringt så hade jag ev träffat en familj från jobbet. Men nu ska vi till hans syster och grilla med lite vänner, det ska bli väldigt mysigt!

En av mina berömda äppelfigurer som baren brukar få efter lunchen :P

Efter vi dukat av mellisen och så går jag till Nicole nr2 (känner 2 st på jobbet) och säger "Jamen jag har tur i alla fall" hon svarar "Varför då?" Jag "Jo för nu hinner jag träffa min kille innan jorden går under" Hon skrattar så mycket att jag tror hon ska tappa luften. När hon kan andas hyfsat normalt igen säger hon "Ja då får du passa på att säga till honom hur mycket du älskar honom" Jag vet inte riktigt vad man ska tycka om det här.

Hur som så va det gårdsfest på jobbet så vid 2 började det komma föräldrar som skulle hjälpa till på gården och fixa saker åt barnen, även barnen fick vara med och bestämma och fixa.

När jag kommer hem kommer jag på att jag har lovat att träffa en av jobbar barnens mamma i helgen + uppvisning på söndag. haha så det blir full rulle :P

Nu ska jag göra något vettigt... hmm?? haha nej men ska kila nu.

Bye Bye!
<3

Ligger på soffan i...

Ligger på soffan i personal rummet. Är piggare i dag men inte utvilad, undra när jag va det sist? Typ när jag va 12 år?. Jag har gjort tre armband på förmiddagen :) tar bild på dom hemma sen. Det är faktiskt otroligt kul att pyssla. Jaja nu ska jag slappa lite till. Puss puss

Efter maten.

Jag och pappa åt middag, min spec köttfärs sås med spagetti. Vi satt länge och pratade, om allt möjligt. Verkligen mysigt, det är inte ofta jag och pappa hinner prata i fred med varandra och det är dom stunderna jag tycker bäst om. Då är det ingen annan som sitter och gnäller eller kommenterar saker så det blir tjafs tillslut.. Nej nu va det bara jag och älskade far min. Då jag kommer tillbaka med det här med att flytta... Jag kommer inte kunna sitta en vardags kväll och lyssna på pappa som berättar om folk som bodde på våran gata, eller i kvarteren omkring när han va liten. Jag tycker sånt är så kul att höra, eller snarare mysigt. Men jag måste börja aceptera att jag är mer vuxen än ett bran. Jag känner mig inte som ettlitet barn, känner mig inte som en tonåring, känner mig inte vuxen.. Så vad är jag då? känner mig i nåot mellan ting.. Ett mellanstadium.

Jag undrar hur långtid det tar innan jag hittar mig själv och acepterar att jag är som jag är och så kommer det alltid att vara.. Varför har jag så svårt för det? Jag känner mig ALLTID underlägsen, att alla andra är bättre än mig. Som jag fick höra av min alraförsta "kontakt" person "Oj du har verkligen inget självförtroende överhuvudtaget va?" Då jag svarade att jag har aldrig haft något. Och efter som att jag inte va 18 så fick mina föräldrar veta det här. Men man kan inte förändra en människas personlighet, frågan är som sagt, när ska jag själv aceptera min personlighet och mitt utseende, Att jag är den jag är och så kommer det alltid att vara.

Min absolut bästa häst, han va som en hund, min andra halva när jag va liten. Moppe hette han :D
Min storasyster sitter på och jag står där bredvid <3
Nu kom jag in på helt andra saker än vad jag tänkt. Men efter som att pappa började prata om så mycket om när han va liten grabb så började jag själv att tänka.

Jag är så SJUKT TRÖTT att jag nu ska ta medeciner och borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen och gå upp 05:30 för att hinna tvätta håret innan jobbet.

Så puss och Godnatt!
<3

När ska jag få sova ut igen?

Jag har inte sovit bra alls inatt och jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går. Den här dagen känns som att jag drömt för att huvudet inte är med riktigt. Urs verkligen jobbigt.

På lunchen satte jag på musik.. Eric Saades I will be popular, Daniel adams-ray Gubben i lådan, Verinica Maggio Jag kommer.. Känns lite skummt att barnen kunde alla låtarnas refräng. Sen ville dom även höra Irlands bidrag från finalen så jag gick in på youtube på mobilen så lyssna vi även på den. Slutade med att jag fick ladda hem den för att inte slösa på intrnet.

När vi lyssnar på Eric Saade: En 4 åring frågar en 6 åring "Varför sjunger Eric Saade I will be popular" Sexåringen svarar "Jamen fattar du inte det? Han vill ju bli populär för att hans tjej ska tycka om honom och bli kär i henne"... Haha :P

Frysigt hela dagen så på rasten kröp jag ner under en filt och ny kokat te och bara blundade lite. Det va skönt men det gjorde att jag frös ännu mera sen, då vi skulle gå ut... Men men. Lekte med barnen och det är mestadels väldigt mysigt. Pappa gick förbi jobbet så vi gjorde sällskap hem. Han hem och vända, vi åkte och handla. På vägen hem ser jag några barn från jobbet som är hos sin mormor (mormorn bor på min gata)  så jag och pappa stanna och prata med dom och jag va mäst med tjejerna <3 hihi. Känner dom typ privat nu så.

Irland bidrag - Lipstick Jag gillar att barnen fick berätta vilket land och vad låten hette,
jag viste bara vilket bidrag dom menade när dom sa "tvillingarn" men inte mer xD

Nu ska jag fortsätta med maten!

Puss Puss<3

Gymnastiken.

Kom hem för ca 30-40 min sen från gymnastiken. Åh vad jag har saknat att vara där, men nu ska jag försöka att vara där mera. Haft möten på jobb och jobbat över så har missat träningarna :(. Tjejerna verkar glada att jag är tillbaka och det värmer verkligen!
Det som va jobbigt idag va att uffe dök aldrig upp, Nattis va sjuk så vi försökte ringa henne och fråga om hon hade nyckeln. Inge svar, så Kattis + en fd gymnast tar bilen till henne.. Men gymnasten vart osäker på nummret, jag ringer min syssling Madde och ber att få prata med Helen.. Hon hittade nycklen hemma hos dom, uffe åkte till tyskland för någon dag sedan.. SMART! hehe. Men nycken kom tillslut till hallen!

Det som va roligt idag va att Moa, en fd gymnast va och hälsade på :D Självklart va annat också kul!
Jag kan inte förstå hur små dom va när jag började träna dom.
Dom va små pluttisar hihi.

Nu ska jag försöka att sova. Jobb i morgon och det ska typ regna :( HOPPAS att vi håller oss inne då.. Men man vet aldrig!

Godnatt! PussPuss



Dagen gick fort..

Den här dagen sprang bara iväg. Jag va sjukt trött i morse (som börjar bli en vana) men sover dåligt trotts medecinen. Men jag gick till jobbet efter ett tag, känner mig tjock idag så det tog tid innan kläder va hyfsat godkänt av mig. Väl på jobbet så va det väldigt lugnt, hela dagen kändes bra och rolig :).. Förutom att ett barn satte i halsen och tappade luften så jag fick göra mini haimlisch (eller vad det heter) på henne så maten kom upp.. Hon va väldigt ledsen och schokad men jag fick det att gå över ganska fort.

Jag slutade klockan tre så jag gick hem och tog en dursch och tvätta bort sminket så jag har det gjort.. Ska till gymnastiken och kommer hem vid halv 10 så skönt att ha allt klart då. Men det ska bli kul att åka dit :D

Jag tycker verkligen om mitt jobb, vet inte vad jag ska utbilda mig till..

Nu ska jag och sis se på film.

ByeBye!<3


Rast på jobbet

Nu har jag rast, sitter med lite te. Har spelat fotboll och gjort sand kakor. efter lunchen äter vi frukt då jag är poppulär, jag gör nämligen gubbar av dom :p Haha! Nu ska jag va social^^ Puss puss

Tråkigt utan bilder.

Ja det är så fruktansvärt tråkigt med bloggar utan bilder, tyvärr är jag sjukt dålig på det själv. Bara för att jag inte orkar hålla på och krongla, funkar nästan aldrig för mig när jag ska lägga in bilder.

Kom även på att det är inte många som vet om min blogg (av folk runt mig) men jag har funderat på att lägga upp den på facebook men vet inte om jag vågar/verkligen vill. För där har jag släktingar, arbetskolgegor, föräldrars vänner osv.. så det känns lite för vågat.

Bjuder på en godnatt bild, haha URSCH men vem blir vacker med data kameran??
Inte jag i alla fall!!

Får försöka se om jag kan lösa det på ett annat sätt. Nu är inte jag i behov av att alla ska läsa min blogg utan jag skriver mer för egen skull.

Nej shiet nu måste jag sova, ska bara kolla vädret i morgon så jag vet vad man ska ha för kläder på sig/med sig.

PussPuss



Go kväll.

Haha snacka om att jag vart glad när jag kunde blogga via mobilen xD. As skönt för det betyder att jag kan blogga på min rast osv, efter som att jag oftast är trött efter jobbet och orkar inte logga in och skriva. Nack delen är att det inte går att lägga in bilder :/ men det är ju redan min svaga sida.. ^^

Jobbet gick bra idag, va som sagt as trött och helt sjukt seg + virrig fram till lunch tiden. Sen började jag att piggna till. Jobbade över lite mer än 30 min :/ men får se det som lite extra pengar. Imorgon blir det jobbet till klockan tre och sen gymnastiken :)

Nu ska jag ta medeciner och sen tror jag att jag ska försöka krypa ner i sängen, utan Miicke :(
HAHA, närmar sig sakta men säkert tills jag kommer sova vid hans sida näst in till alla dagar i veckan (A) LÄNGATR!!!!

Har inget vettigt att skriva om.. Så tror jag avslutar här...


PussPuss<3


på jobbet.

Sitter på jobbet och har rast. Är sjukt trött, sov super dåligt plus att jag missade min läkar tid. Inte alls bra. Skulle ta nya prover angående mitt d vitamin. Slutar klockan sex ikväll så Får ringa imorgon, slutar 3. Äntligen funkar bloggen på mobilen :D. I övrigt så börjar jag tänka mer och mer på flytten. Därför det upprepas väldigt mycket här i bloggen, men ni kanske förstår det.. Nu är mitt te och rast slut så vi hörs senare. Puss puss

Känslorna.

Jag vet inte hur jag ska beskriva min kännsla just nu, som jag skrev igår så är jag i något mellanstadium.. Det känns verkligen så, försökte förklara för lollo hur jag känner mig men det gick inte så jätte bra. Men nu får man göra allting, när jag flyttar så finns det inga direkta "bus" man kan göra. För då är det mitt och Mickes hem där vi gör precis vad vi vill. Så bus sakerna är över, men samtidigt så ska det bli super spännande att flytta. Jag vet att det är rätt. Jag vet att han är absolut den rätta.

Jag och Micke i Thailand 2009

Igår och idag så känns det verkligen
att vi hör ihop, det är så avslappnat mellan oss och det beror på att vi va mycket själva ihelgen, det är då vi fungerar bäst. Jag känner mig så lycklig när jag är med honom och när vi inte är med varandra så tänker jag på hur lycklig jag är som har honom. Det känns inte verkligt att jag har honnom, och det som känns ännu mera sjukt är att vi känt varandra sen vi va 15 och nu fyller vi 22.. Då jag tänker på framtiden, om det kommer vara han och jag eller inte. Jag hoppas verkligen på det. Då massa andra tankar kommer så som om vi kommer skaffa hund, barn, hus eller så. Men det känns långt borta men samtidigt är väl vuxen livet närmare än vad tonåren är. SJUKT!

Omg, undra om jag är inne i någon slags kris? 
Har bara så mycket i huvudet just nu så det är stört. Kanske för att jag tar ett stort steg här i livet.. Från att bo hemma med mamma, pappa, lilla syster och 2 hundar i en villa till att bli sambo i en lägenhet. Jag är så klart jätte glad och det ska bli kul men samtidigt så känns det "vad har jag gjort" men jag känner ändå att jag har åldern inne att det ä dax att flytta.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som hällst men känns som att det börjar spåra ur. Att jag bara upprepar massa saker. 

Pusss<3

 

Helgen - Nostalgi?

Som sagt, igår kom Micke verkligen mysigt att se honom igen! <3
Han kom in och vi prata lite och så sen bestämde vi oss för att åka till uddby gårds cafe (där lollo jobbar) Så vi tog bilen ner dit satt där och hade det OTROLIGT mysigt hihi :). Efter det körde vi för bi hos farmor och farfar, vi fick våran lilla present, jätte fina (och dyra) salt och peppar kar. Verkligen gulligt av dom.

Efter det så åkte vi hem till mig igen, han va inne i typ 10 min sen ringde dom från någon paintboll butik och sa att hans gevär va klart så vi åkte till enskede och hämtade den (körde lite fel så det tog väldigt lång tid ehe). Väl hemma igen så kolla pappa och Micke på fotboll, jag tog datan + GAMLA cd skivor med bilder på säger bara OMG!! Måste visa mina kära vänner dom bilderna xD. Värsta nostalgin!
Här är en bild från sommaren 2006. På g till min mormor i norrland.
Jag hittade även massa bilder som micke sms:a till mig i början när vi pratade :).
Ja ja nog om det..

Senare på kvällen så vart det pizza till middag, jag själv tog grekisk sallad. Jag bakade en rabarber smulpaj, den vart verkligen o förväntat god! hihi. Då jag bakade den så satt micke i köket med datan och vi spelade musik.. en puss här och där tihihi (A).
Pajen innan smuldeg på och gräddning.

Pajen ute ur ugnen :p


Sen kollade vi faktiskt på melodifestivalen, eller ja vi kolla på alla bidragen och satt lite sociala med mamma och pappa en stund, sen tog vi ut hundarna en stund på tomten och lekte med dom :). Sen in och la oss, båda super trötta.

Söndag: MYS MORGON.. sen upp och åt lite frulle (klockan va 11) sen började vi kolla på en film men han inte se klart den för klockan 2 skulle jag vara vid hallen. Plus att jag halft somnade till den för att jag va så trött. Micke körde mig till tävlingen, gymnasterna va jätte glada att jag kom :) det är alltid kul att höra.

Resultat:
Tumbling 1:a(som en upphöjd matta, eller hur man ska förklara)
Hopp 2:a
Fristående 5:a (Dans med 8 stycken, det va 5 lag som tävlade)

Dom snygga medaljerna (våran förening höll i tävlingen :P)
Känner mig nöjd med resultaten, verkligen! Friståendet va helt nytt för mina tjejer så det är klart att dom har mycket att jobba på. Vi slog ihop oss med 94:orna som är äldre än mina men det går super bra att ha dom tillsammans :). 

Nu är jag hemma och ska slappa och ta de lugnt. Ladda in för morgon dagen. 
Bloggar nog senare igen, tycker just nu att det är otroligt kul att blogga.. Kanske för att jag tog steget och gjorde om i bloggen :p 

PussPuss <3


 

Gjort om..

Som ni ser så har jag gjort om i bloggen, vad tycks? Jag har nu lite bråttom micke kan komma när som och jag måste in i en dusch och byta kläder osv. Men fastnade med att fixa bloggen, hatar att inte slutföra det jag har påbörjat.

ÄNTLIGEN fungerar min mobil igen + att jag nu har internet på den (utan att de kostar miljarder).
Bjuder på en bild som några barn på förskolan gjorde till mig i torsdags när jag jobbade, så sjukt söta..


Får inte igång bloggen på mobilen :S men det får undersökas..

Puss o Kram <3


Ett mellanstadium.

Jag är i något mellanstadium.. Jag gör vissa saker som jag sedan ångrar trotts att dom är bra eller possetiva. Men det gör mig osäker på om jag verkligen vill det jag gör. Jag känner att jag vet inte vad som hänt med mig. Visst jag går på medecin men allt har inte med det att göra. Jag är fortfarande en människa med kännslor och tankar. Jag vill så mycket men orkar knappt hälften. Nu har jag börjat vara på gymnastiken lite mer igen, så dax nu när den nästan är slut.. Men jag känner att jag saknat alla tjejer. Har ändå tränat dom i så månnga år nu.

Jag skulle vilja hör av mig till alla mina vänner men jag orkar sellan ses och då blir det inte av att jag lyfter luren. Jag tänker otroligt mycket på hur det va förr.. ibörjan när jag och micke fick kontakt och första träffarna.. Hur vi smög för våra föräldrar, gav varandra alltid massa kyssar innan jag åkte hem, lika så när vi träffades. Vi gav varandra lite saker då och då. pratade i telen varenda kväll, skicka miljarder sms om dagen.. Det va UNDERBART! Verkligen fina minnen <3..

Sen vart det massa knas, sen ännu mera knas, sen mer knas än någonsin.. Jag trodde de skulle ta slut. Men vi höll ihop, vi har vuxit med varandra, vi har lärt oss hur vi fungerar. Att även om vi är "vuxna" så är det super viktigt att prata med varandra och lösa sakerna, inte dra ut på bråk i flera dagar. Nu har vi kommit så långt att vi ska flytta ihop... Det ska bli helt sjukt kul, absolut, jag är verkligen helt överväldigad. Ska bli otroligt skönt med miljö om byte, komma ifrån Tyresö. Jag trivs här men man känner så sjukt mycket folk så jag behöver bara dra upp rullgardninen så har jag träffat på folk.

Samtidigt så är det skrämmande.. Det känns som att vi verkligen är vuxna, vad hände med tonåren? Vad hände med våra busigheter? alla lappar som jag skrivit och lämnat hos honom. Nu blir det lixom vårat hem, inget om att någon av oss ska åka hem eller så. Det känns verkligen konstigt. På ett sätt vill jag inte vara vuxen men samtidigt så börjar tonåren försvinna.. den va som den va. Eller snarare att den va som den ska vara.. Ja ni fattar, tjej bråk, bästa vänner, första fyllorna, sov med vänner 24... Även det är över.

Nu jobbar jag på att blicka frammåt men fortfarande så tittar jag då och då i backspegeln, lite för ofta. Det går frammåt sakta men säkert.. eller ja jag jobbar på att släppa det mästa från förr och aceptera det som händer det händer, det som har hänt har hänt. Men jag tänker ofta på om jag skulle vara där jag är idag om jag inte varit så otroligt osäker på mig själv, det kommer jag mer eller mindre att alltid vara. Hur jag än försöker så kommer jag alltid se mig själv som den knubbiga person som jag ser i spegeln, jag kommer näst in till alltid att gämföra mig med andra människor, alltid tycka att alla andra är bättre än mig. Det är fler saker, listan kan bli väldigt lång. Och det är saker som jag tror är näst in till OMÖJLIGA att bli av med, för på ett sätt är det min personlighet. Det är bland annat dom sakerna som gjort att jag är den jag är idag.

Vad du än fått för uppfattning av dett inlägg så är det så att jag känner mig verkligen i ett mellanstadium, lite mellan tonåring och vuxen, medans det är miljarder med saker till som spelar in i mitt mellanstadium. Jag mår inte helt bra än, har fått fler medeciner, det är mycket alvarligt med min D vitamin, allvarligare än vad dom trodde. Öakd dos på sömntabletterna. - Lite av det negetiva måste ju få vara med också - men även här är jag i ett mellanstadium, jag vet inte om jag ska skriva om mina dagar? eller om mina tankar? och om jag faktiskt ska öppna mig så mycket som jag gör ang. medeciner och "sjukdommar".
Just nu vet jag inte så mycket, men en sak vet jag.. Om du läser denna rad så betyder det att du tagit dig igenom detta lånnnga inlägg..

Nu ska jag försöka sova, i morgon kommer micke och söndag blir det tävling med gymnasterna.

Puss<3

Försökte blogga via mobilen..

Hejsan!

Idag på jobbet så fick jag hjälp av min kära kollega Nicole att få igång mitt internet i mobilen xD. Det funkade till slut och jag vart så glad så jag ville gå in och blogga.. Men det gick inte :S haha gammel dax jag är som inte fattar hur man gör.. Få undersöka den saken.

Jag stängde idag och sista barnet gick 20 i 6 så kom hem för en liten stund sedan. VARM dag men helt okej.
I övrigt så känns min blogg helt DÖD! Inga bilder, har inte tagit några på länge.. väldigt mörk design och header.. Men jag orkar nästan inte sitta och göra om allting :/ men det får jag försöka att orka med höhö. Sen ska jag försöka blogga lite mera men känner att jag inte har något behov av det.

Jag ska (som många redan vet nu) flytta i sommar och då kommer jag nog blogga mer för att lillasyster ska hänga med liite i vad som händer under mitt tak ^^ höhö.

Nu ska jag lägga mig på sängen och spela på mobilen :D haha typ mobil-spel beroende men tids fördriv det med.

Bye Bye <3


Händelserik dag??

Vaknade sjukt tidigt i morse men låg kvar ovanligt länge. Tog en macka och sedan spelade jag lite på mobilen. Slappade och kände att jag inte orkar göra något specelt idag. Igår hade vi gäster här, vi vart 10 pers.. Det va kul och trevligt men vid halv tio vart jag super trött och kröp ner i sängen. Kunde inte sova men skönt att lägga sig ner.

I alla fall.. Så frågade en vän om vi kunde ta en prommenad senare. Jag tänkte först skriva nej, att jag inte orkar idag. Men tänkte till en extra gång "Vad ska jag göra i dag? ingen ting som alla andra dagar?" inte alla men ja nu fattar.. Så jag svarade att vid två blir bra. Så jag tog med mig max och vi va ute till ca 4 tiden. Träffade massa barn + föräldrar från jobbet. Lite kul men endå så kan jag inte gå utanför dörren utan att träffa massa folk som jag känner.

Men det va en trevlig prommenad, sen vart det film och grillning hemma hos mig.


Nu ska jag krypa ner i sängen, har tagit medecin osv.. Dock inte hämtat ut D-vitamin droppar och sömntabletterna fy fy på mig!! Måste göra det i veckan!


Puss Puss


Valborg 2011 <3

Jag var väldigt trött och seg, jag gick med pappa en bit med hundarna sedan gick han mot farmor och farar för att hämta farfars bil. Sedan handlade vi och plockade upp micke. Även han va sjukt trött och seg. Väl hos Madde så lekte jag med Filippa väldigt mycket, så sjukt söt hon e :). Vid fem tiden kom angelica och niklas.

Alla va helt sega och kvällen trodde jag skulle bli seg. Men när vi väl börja dricka och äta. Brasa vart det också, oj vad jag bar på grenar och annat ris som dom sågat ner. Skämde ut mig en smula och kanske sa lite saker som man inte ska säga men enligt alla andra så gjorde jag det inte. Fick äld på foten, ramlade nästan i brasan, låste in mig och micke så vi inte kom ut ur rummet (trotts info om att inte stänga den dörren innefrån för att den går inte att öppna då).. Haha men vi alla hade sjukt kul. Det va en helt underbar kväll. Kanse tog jag något glas vin förmycket men men sånt som händer ^^.

Det va tredie året vi firade valborg hos dom och jag måste säga att det här va den absolut bästa!

Idag gick vi upp vid 10 åt frulle och segade sen åkte jag, micke, madde och filippa till deras mamma som fyller år idag. Fikade lite och en massa prat. Sen körde micke hem mig :) <3

Pratade med lillasyster och hon hade också ramlat, nästan in i brasan :D haha fan vad kul vi fick det x). Sen tog jag en dusch, lite te och knäcke macka. Kollat på filmer och så. NU ska jag äntligen försöka sova.

Puss <3


RSS 2.0