"Änglarna har sett mig"

Okej att folk kan ge en annan människa väldigt vackra och fina komplimanger. Men när baka sa till mig med tårfyllda ögon "Linnéa änglarna har nog sett mig, dom gjorde så att du kom till mg när jag behöver det som mäst" Hon är inte troende eller så utan hon menar bara väl. Jag viste inte vad jag skulle svara, kramade om henne och pussa henne på kinden. Det va obeskrivligt tagande kommentar.

Tjejerna är helt underbara, det går inte att beskriva utan man måste träffa dom för att förstå. Folk kanske tycker att jag är helt galen och sjuk i huvudet som är med barnen hela tiden, men dom ger mig en sån underbar lycka att jag faktiskt helt ärligt längtar efter dom när jag inte är med dom.

Imorgon jobbar jag på deras förskola då jag går hem med dom, sen prommenad med max en stund. Efter prommenaden så blir det middag hemma hos baka och pappus (mormor och morfar på 2 olika språk). Har ingen aning om hur länge jag blir där i morgon men efter det så går jag hem och lördagen har jag bjudit hit tjejerna, Demi och Daphni. Då vi ska grilla hamburgare och äta godis och glass! ^^ bara ha det kul och så får pappus och Baka försöka vila och göra så lite som möjligt.

Dom här människorna betyder sjukt mycket för mig, dom har lyft mig i mitt liv, verkligen så jag är otroligt tacksam så jag inte vet hur jag ska förklara.

Nu ska jag sova, sorry för att jag inte lagt in bilder. Men kom hem från jobbet.. Vilade en stund och sedan gick jag till Tjejerna, bara Pappus hemma men vi pratade och sen kom dom andra också. Så jag lägger in bilden från fejan. Jag fick bada tjejerna, baka sa att det är omöjligt att få deras hpr tvättat, men jag lyckades! :D hihi.. Lite stolt är man.

PussPuss<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0