Killar, växer dom upp?


Jag ska bara berätta en väldigt rolig sak.. I går när jag va hos micke, första dagen på evigheter. Cassandra och Sara kom in vid sju tiden då vi fikade lite i vardags rummet. Efter en stund började Cassandra gnälla lite, då micke frågar fall Sara inte kan hämta Cassandras piano. Det hämtades, men så fort Cassandra försökte röra det så knuffa Micke bort henne! Jag försökte säga till honom att det är ju faktiskt hennes piano och inte hans! (redan där låter det som att det är två små barn). Micke frågade efter sina gamla leksaker.. så gissa vad som kom fram, jo en kartong med nallar och bäbis leksaker, självklart tyckte Cassandra det va jätte intresannt med alla saker som Micke öste ur kartongen ner på golvet. Men även den här gången knuffa han undan henne.
Då vi sa "Du fick låna hennes, då får hon låna ditt" De hon fick peta på var 3 plastiga lejon. Hon fick tag på andra saker också men det slets ur handen på henne. Det var inte bara en låda som kom fram utan 4:ra stycken! Haha jag och Sara fick väldans roligt! Men Cassandra tyckte inte de va lika kul efter som att hon inte riktigt fick vara med och hon förstår inte vad det roliga var, kan beropå att hon är 9 månader^^. Så jag hittade en boll och började bolla med henne, så fick micke sitta med sin låda (dom tog fram en i taget).. Gissa vem som fick packa lådorna.. Jo självklart Carina! Så jag undrar om killar någån gång växer i från de barn som finns inne i dom. Men på ett sätt e de charmit och gulligt (:

1   2            3  
   Kartongen kom fram           Cassandra ville va me     Jag bollade med henne.

En riktigt kulig kväll :D.


Kiss and Loove<3

Julkänslan?..

Ja då har julen passerat utan minsta lilla jul känsla. Trotts att de va jul mant + kalle anka och såklart en gran med massa klappar under. Men jag undrar om det verkligen är snön som "förstört" allas jul, eller om det är en sak som man kan skylla på.. Jag menar man gör saker till det blir, Så om vi skulle "ge" julen en chans att firas utan snö skulle den kanske bli den "prfekta" julen. Jag borde ha fått lite mer julkänsla denna jul efter som att jag och mickis handlade till och med jul maten till min familj xD..  


Kvittot xD.. Stolt faktiskt, vi hittade allt utom ca 3-4 saker. Fy de va riktigt kul, bara hon o jag mot hela ica maxi. Verkligen roligare än att gå med typ hela familjen som irrar om kring och hämtar samma saker så man får dubbelt upp av allt! haha, ni vet nog va jag menar :P. Men men. Våran julgran va så julig fiin så den borde också ha gett mig känslan av att julen va på g..  Men icke sa picke!  Dessutom så va pappa jultomte åt en av grann barnen så där borde en klocka ha ringt i huvudet att det är JUL NU!  Men en liten liten gnutta jul har jag börjat få i mig, men är det någon mening när julafton redan varit?...






Pussilepussen<3


Underbart härligt

Nu har hon åkt från dalarna (igår) och åker till thailand nu. Alltid så sjukt kul tillsammans, träffar henne nästa år den 17 januari. Hoppas hon får det underbart :D. vem skulle inte banga på att resa utomlands nu i de här skit vädret? :p. Är det bara jag som tycker kylan när meningslös när det inte kommer någon snö? då kan vi lika gärna ha 25-30 grader varmt. Saknar dig så men ha en riktigt underbart häärlig resa babe! <3
Din Neéa :)

 

Puss<3 :D


Kom på en sak..

Jag och Soffan satt o chattade precis.. Då jag tänkt heladagen på vänner, har ju inte umgåtts med så många på senaste tiden. Mäst mickis, lite Sofie o Soffan. Alla dom har jag kännt sen jag va 4-5 år.. soffan o jag har kännt varan sen hon föddes (:. Men till saken.. "Riktig vänskap tar aldrig slut!" kännt varandra hela livet och jag har dom fortfarande kvar. Vänner kommer och vänner går men dom bästa består. Men Becca o Sanna ska veta att jag tror vi också kommer hålla ihop. även om vi är väldigt upptagna med vårat eget eller vad man ska kalla det. Men det är ju skilnad på vänner och vänner. Så håll hårt i dina vänner och visa vad dom betyder för dig :D. Jaja nu sk jag sluta bubbla, fick bara lust. Fick bara en tanke på mina vänner <3

Puss Puss<3

Knas kalas

Hahaha japps då har jag förförsta gången varit hemma hos systers kille. Jag o storasyster handlade på vägen hit sen tacos o massa svensson svensson xD haha. Jag måste bara säga hur mycket jag längtar tills jag kan flytta hemmifrån. På det har jag läst lite bloggar om unga mammor, coolt av dom! Det ser så mysigt o gulligt ut :) hehe. Men men just nu har ja precis duschat en låång o härlig dusch! I morgon blir de stan med mickis och sen äntligen få träffa micke ponken igen (: <3 Nej slut på ord så punkt :P

Puss<3

Jag kan nog inte förstå..

Fredagen den 19 December.
Mamma ska åka till mormor i norrland själv, efter som att de e så mycket annat att fixa in för julen. Men i sista minuten (kan man kalla det) så frågar min storasyster om hon får åka med. Självklart får hon det, dom ska köra upp julitta (mammas häst) till mormors gård. Jag själv va hos pojkvännen i huddinge, pratade med mamma på kvällen och skojade om.. "vi är framme i natt nångång" då jag svarade "Ja, ni behöver ju inte ringa när ni e framme haha!" då hon skrattade och svarade med ett skratt. Men jag lämnade mobilen på men på ljudlöst. Mitt i natten (morgon visade de sig) ringer det, av ren reflex tar ja upp mobilen o ser att de står "Farmor"  Jag var så trött så jag trök på röda luren. Sen försökte jag somna om... Det vart omöjligt, jag låg och vred o vände på mig och började tänka på att de kanske hänt farfar något (för ett år sen fick han amputera pga ett sår som inte läkte,o nu har han likadant på andra benet) men jag låg kvar ett tag till efter som att pojken min låg o sov och det är inte många dagar han får sova ut för att han jobbar helatiden. Sen går vi upp, han började fixa te och så medans jag segade mig lite till. Jag sms:ade lilla syster o frågade om hon visste vad farmor ville. Jag hade fåttett sms av storasyster på natten "ring om du e vaken!". Lillasyster svarade väldigt fort på mitt sms " Näe det vet jag inte, men mamma ligger på sjukhus i Gävle".

Då mitt hjärta stannade! Jag frågade om ja fick låna telefonen och ringde till farmor.... Mamma hade plötsligt börja må jätte illa så hon stannade bilen nära ett doktor hus (som visade sig vara stängt!!) så mamma sprang in en bit i skogen. Plötsligt läggerhon sig ner på marken o skakar, hon försökte resa sig upp men det gick inte. Storasyster kommer springandes fram till henne. Hon lägger en jacka under mamma o lite kläder på henne och frågar om hon ska ringa efter ambulans.. självklart svarar mamma "nej det behövs inte" därligger hon o skakar och kan varken sitta eller stå. Storasyster hämtar häst täcken som hon lägger över och under. Sen ringer hon till mormor och frågar vad hon ska ta sig till, mamma kan inget annat än ligga ner i snön, hon vill inte att storasyster ska ringa efter abulans.. Men mormor säger på engång att hon inger 112. Det visade sig att de kom en slags brand bil, som va som en abulans nästan, för att dom hade närmre till Gävle hålan där dom var än en riktigt abulans bil. När dom kom fram hade mamma nästan tappat all medvetande trots att syster försökte hålla henne vaken. Abulans killarna tog över och sa att Storasyster gjort ett jätte bra jobb och frågade vart hon fick alla häst täcken i från. Storasyster fick sitta på en brand station typ helt ensam med en häst i 4 timmar.

Farmor berättade att mamma nu låg inne på ett sjukhus helt isolerad för att dom inte vet vad de är för fel, mer än att hon är ut torkad och sen försökte hon få mig på lite andra tankar. Farmor lugnade mig flera gånger med att säga "Hon är där hon ska vara nu, hon ligger med dropp och får hjälp"  Men hela morgonen/förmiddagen väntade jag på att mamma skulle ringa eftersom att jag inte ville ringa till henne fall hon äntligen lyckats somna eller så. Men jag va självklart orolig.. men precis som jag trodde så ringde hon sen och berätta om prover osv..

Den 21:a December
Mamma fick komma hem för en läkare (den som hon hade först var ledig) men den andra läkaren som var ledig skulle aldrig ha låtit henne åka hem än, efter som att dom inte vet vad de är för fel mer än att hon är jätte ut torkad fortfarande. Det funkar inte! Hon fick berätta om vad hon drukigt o ätit, och det va helt normalt och jätte bra.. så hur kunde hon vara så ut torkad?


Varför jag skriver om det här (som jag aldrig hade tänkt göra) är för att vi har precis haft samtal om det i köket, mamma sover. Mormor sa det värsta, den tanken som slagit mig väldigt många gånger "Om Teresia (storasyster) inte varit med skulle inte eran mamma finnas idag" Okej att jag tänkt den tanken men inte förstått den, men att höra det är mycket värre. Hon hade ju tänkt att åka själv från början så det mormor sa stämmer till mer än 100%. Om hon hade åkt själv skulle hon legat där i Gävle o alla skulle försöka ringa men inte få något svar och så skulle någon hitta henne död.. Jag skulle absolut inte vilja vara med om att min mamma dog ute i snön helt själv mellan den 19 och 20 december. Inte överhuvudtaget!

Vad var det som gjorde att storasyster åkte med? Det är i sånna här tillfällen som man faktiskt tänker på så kallade slumpen,ödet,skydds änglar. Jag är så sjukt glad och tacksam för att det gick så bra som det gjorde! Även om jag skrivit mycket från den dåliga/sämre sidan, men behövde få ner det på något sätt och just nu så har jag inte vänt/berättat det för några vänner.. Bara Mickis och Becca, men det är inte direkt det här jag vill gårunnt och snacka om utan nu är det jul och allt de där gick ju bra, men klart att man blir chockad och tänker på hur det kunde ha gått.

Framtiden?

JA förra inleget vart ju inte det bästa men i alla fall :P
Den senaste tiden har jag faktiskt haft underbart roligt o härligt med massa folk.

* 19 december: Mickis baby hemma :D (mamma in på sjukhus i gävle)
* 20 december: Jag, micke o carina klädde deras gran :D ja,micke,carina o kurt gick promenad.
*21 december: Fick träffa mickes morfar (sjukt underbar) åkte till saltsjö badens kyrkogård.
                            (mamma hemma från sjukhuset)
*22 december: Micke körde hem mig, han åkte till Rättvik. Vetrenären med mickis, båda mina hundar.
                            Farfar körde mig o mickis till ica maxi så vi STOR handlade ;D.. pappa hämta oss.
*23 december: Handlade mamma o pappas julklapp. Åkte hem till Carina o myste. 
*24 december: Firade hemma som vanligt.. vid 7 tiden gick ja o lillasyster till några andra släktingar.
                            AS kul, sjöng till låtar lekte med Sandra.. snacka massa me Madde sysling. 
                            Såg på mamma mia filmen, sjöng karioke sen :D. 
*25 december: Bara hemma o sega! 
*26 december: Jag o Mickis till stan :D 
*27 december: Micke hemma i sthlm!
  

Är det inte konstigt med julen? inte är man det minsta lilla kristen men endå så firar alla julen med julklappar o gran med släkten.. År ut och år in. Men varför? så mycket jobb för så lite?. Jag tycker att jag är i den åldern då man är för"stor" för att fira julen hemma, men samtidigt för "liten" för att fira den på sitt eget sätt som man vill. Jag har frågat några släktingar om när dom flyttade hemifrån, de felsta va 20-22. Väärsta skönt! Men om jag tänker efter så nästa gång jag fyller år så blir jag 20! Tror inte jag kommer kunna flytta då. Men man kan ju alltid hoppas på att man har ett bra förhållande jobb så att man har några slantar att betala med. Men har bestämt mig att börja spara minst 500kr per månad.

Just nu önskar jag att man kunde hoppa fram i framtiden, bara ett år eller två.. bara för att få se lite utav vad som kommer hända. Vist jag tar studenten i sommar men just nu ser jag inte framemot den som jag gjort innan.. nu e jag mer att ja vill få det "överstökat".. det som kommer bli skit kul är 20års dagen med massa släkt o vänner här hemma.. :D verkligen as kul!. Det ända jag önskar mig just nu är att jag och micke ska hålla ihop, allt är så bra/kul mellan oss.. eller a vi har ju våra små bråk också men dom är så små att dom inte märks ;).

Nej nu ska ja ut med hundar i kylan.

Pussilussen<3

Bara lite.

Jag och mickis satt i mitt rum o snackade, då jag kom på att min laddare låg kvar hos micke. Så jag ringde hem till dom och pratade med carina. Hon skulle ta med sig den till jobbet. vi pratadeom allt möjligt som vanligt, men det som betyddemäst varatt hon tyckte de va jobbigt att mickes syrra är bortrest och nu även micke, som gör att jag inte heller kommer vara där. Hon tyckte de va läskigt tomt och på något sätt dött. så dagen efter åkte ja in till stan och fixade de sissta julklapparna och gå till Carina. Hon sms:a om att ja skulle ringa henne. Hon hade gått hem men lämnat min laddare inne hos vakten. Vakten va en as sur kvinna, som om jag förstört hela hennes liv.. Men fick mitt kuvär, då jag kom på att jag hade julklappar i väskan till Carina o Micke. Jag smsade och fråga om hon orkade att ja kom över en stund. Det gjorde hon absolut, bara när ja sa att ja kunde komma vart hon jätte glad,men tyckte synd om mig som skulle få åka hela vägen. Men klart att man ställer upp på att pigga upp nära o kära :). Jag kom hem till henne vid 1 då vi tog en kopp te o rostad macka, oj vad vi pratade. Men det va skönt, kändes som att jag fick prata av mig om saker som jag inte säger till andra och hon håller med och tipsarom saker och ting. Pratade ganska mycket om Becca och Sanna, om att jag saknar dom så mycket och känner mig lite vilsen när vi inte ses o nästan knappt hör av oss till varandra. Men somjag är så vill jag inte känna mig på trängande, som jag gör om jag ringer o sms:ar för mycket.. Men det bästa med dom är att om jag verkligen skulle behöva prata eller så,, så finns dom på något sätt där då<3. Sen pratade vi även om mig o Micke, då de vart mycket skratt :P vid fyra tiden ringdemin mamma,då jag sa att ja snart skulle åka..  Vid fem tiden började jag röra på mig. Jag saknar verkligen micke, det är ju mäst honom som jag är med, nu e ju Mickis hemma så är med henne med :D <3. Men micke vet jag inte när jag får träffa igen.. han kommer till sthlm på fredag/lördag men vet inte när han åker till sin mamma. Jag hoppas att han håller det han lovat om att vi ska fira nyår tillsammans! Vill tacka Carina för att hon håller mig glad/possetiv och frammåt helatiden och att hon o jag har så himla bra kontakt :D. Puss på er! <3 

God jävla jul?

Jag har inte haft tid att skriva riktigt..
Men vad är det för fel.. 0 jul känsla..

Mamma sjuk, pappa sjuk, storasyster väldigt sjuk..
Mammas bror as förkyld. Mormor stressad o dålig. Micke förkyld..
Mickes pappa ryggskott, jag är hängig o förkyld.. Mickes mamma sjuk.

 
Har jag missat någon?
Är det bara för att det är jul som alla blir sjuka.. bara för att man ser julen som något extra så blir det en större grej av att vara sjuk..? eller är jag fel ute?.

Skriver lite jul-kul-mys en annan dag.

God jul på dig söthög ;D <3

Jul känsla?

Nu är det så att jag har 0 jul känsla.. har börjat slå om till 1 men är osäker. Har inte köppt en enda julklapp..önskelistan har jag inte hunnit med än. men här är den :P

Present kort på Ikea  - Hittat en spegel för 1000:- och en byrå för ca samma pris
Present kort på MQ & JC - Tröjor på MQ och jeans på JC
Present kort på Åhelens - Där hittar man alltid något
Platt tv - (kommer aldrig hända xD  )

Lite juligt har jag haft det på senaste tiden, hoppas de smittarav sig lite :)
(klicka på bilderna så blir dom sörre ;)  )

            
Sista dagen på praktiken i dag :( Känns overkligt!
Men dom söta människorna gav mig en julklapp..
Som jag sa att ja skulle öppna på julafton, frågan är
Kan jag hålla mig? :P (a)

       
Jul kort har vi tagit!             Julbak med sis!<3             Slutade med mjöl kök xD

                               
Jenny som kom             Lucia tåget som ja          Fatima va lucia :) <3                        
springades till                 fick i uppgift att ställa
mig hela tiden o             upp. Mina tjejor står
bara jag fick hjälpa       två o två in till höger ;)
henne :) <3

      
Tåget...                                    Sång vart det ;)                Innan alla gick hem tog
                                                                                              vi en grupp bild :)<3
                                                                                             (suddig men den
                                                                                              va den bästa av alla)

      
Hoppas ni fick lite jul-smak  i er :P


Kiss and Loove! <3


.Onsdag.

Idag åkte jag med Sara och Cassandra till sangt görans sjukhus, efter som att jag tycker så synd om Sara som har en make som är ca 5 år i huvudet (han är så oansvarig o jag blir så irriterad, han har fan ett barn!)  så hon får sköta allt, hit o dit till olika sjukhus,handla, städa, laga mat.. Pga det så förstår man att hon blir sönder stressad. Och i dag skulle hon till läkaren och ville egentligen inte åka själv, så jag åkte med henne. Efter som att vi va lite tidiga bjöd hon på fika :) Cassandra fick ett halft rån som hon satt o lekte med :P. det roligaste var att folk gick för bi o sa att hon va jätte söt, men dom greppade inte riktigt vem som var mamma.. trotts att Sara och Cassandra är lite mörkare i hyn så vart dom förvirrade xD. Efter fikat gick vi tillbaka till sjukan då läkaren va tillbaka. Läkar besöket gick toppen o Cassandra var jätte glad o skratta för de mästa idag. Efter det så åkte vi hem. Jag hem till mig och dom till sig. Sara tackade så mycket för sällskapet och att jag lungat henne, o att hon nästa gång kan åka själv tack vare mig. Men klart att man ställer upp för nära o kära <3. Nu e bara frågan vad man köper för jul klapp till sin pojkvänn och till en bäbis på 9 månader.. Något förslag?.

Verkligen en mysig dag trotts halsbrännan!

Puss o kramisen!<3

Bara lite info..

Ja de va ett tag sen jag skrev, sorry för det. Men har varit hur mycket som hälst på senaste tiden.
I Lördas va det träning i tyresö hallen, jag va där vid halv 10 då jag mötte Sarah på engång. Vi började göra vira smällkarameller till gymnasterna., och vi tränare tränade in för uppvisningen:P. vid 12:30 började gymnasterna komma, då vi ÄNTLIGEN fick träna på tumbling golvet :D. Söndagen... Säger bara SHIIET! kom dit vid kvart över 9, då de redan va lite folk där.. Sarah hade massa att fixa med så jag började med att göra de sissta smällisarna :P. Sen när gymnasterna kom va de dax att coacha dom om uppvisningen. Innan alla föräldrar vart in släppta gick vi igenom lucia tåget.. det vart bra till slut UTOM att de älsta bara mimade!! men men. Tränarnas nummer va väldigt poppis :D, jag ville köra frivolt men vågar inte med min cp rygg! Men fick massa beröm av gymnasterna för mitt ljus o kryss hopp :).
Allt slutade vid 16.00 men vi tränare va kvar längre o bådde jag o sarah hade sprungit somidioter hit o dit, för berädde olika grupper när de snart va deras tur o massa sånnt, + att vi skulle hålla koll på våra.. som jag tyvärr måste erkänna att vi glömde bort lite. Men i pausen samlade jag ihop några och ringde till Mickis då dom fick sjunga för henne :D<3. 17:17 tog jag,Sarah, lollo + 2 andra människor xD (lollos vänner)  bussen mot gullmars. Sarah skulle hem o jag till micke-ponken.. Så jävlans mysigt o första gången Cassandra skrattade o vinkade till mig när jag kom in genom dörren, när jag tagit av mig skor o jacka o gick mot henne ålade hon fort som bara den fram mot mig :') <3. Kvällen va så mysig. Skriver mer en annan dag.. lika så med bilder.


Kiss and Loove!<3



HATA JÄVLA VIAST HELVETE!

Idag fick jag äntligen träffa min älskade soffan igen! <3
Hon komhit o vi myste med en film, Step brodhers. Medans vi väntade på att idol skulle börja.
När det väl började myste vi med lite chips och godis :p as mysigt, o vi va lika flummiga som vanligt :D.
Sen under den låånga pausen lämnade vi tv, men lät den vara på. Då jag fixade lite i mitt rumm o Soffan kolla på svensson svensson :D. Sen hör soffan att de vart alldeles tyst i tv rummet! Då hon talar om att tv typ dött!
Panik slagen kutar jag ut till henne.. Jag vart så sur, jag har 0 intresse för tv o sen närjag lovat min kompis att se på idol med henne stänger tv av sig.. eller rättare sagt boxern kroglar! vi försöker fixa det, jag ringdemin farsa.. jag ringde till kund tjänst (somjag bad dra åt helvete) dom sa bara hur man kunde göra.. vi hade redan gjort allt och lite till!!  Och dom hade bara öppet 10-22 varige vardag, då klockan va 22:24 eller nått sånt. så det slutade med att ja ringde upp mina päron o talaom att de inte funkade. Då dom säger "nu är det av gjort" så vi fick veta via henne att Kevin van o att han grät o att dom kramade varandra.. men va fan MAN VILLE JU SE DET!!. Inte nog med allt det.. vi märkte att alla kanaler funkade UTOM tv4 och sen plötsligt börjar den fungera.. men då va det redan reklam o allt va över! Ni kan ju bara gissa hur sur jag va! Jag frågade päronen om jag fick slänga ut tvn och hoppa sönder boxern, ni kan ju gissa svaret! Så på måndag kl 10.00 EXAKT ska ja ringa o skrika på dom jävlarna! (kanske synd om den som svarar MEN OCH???!!) så strax efter det åkte Soffan hem. Men vi hade det SKIT kul och mysigt innan dramat :D.

Så jag säger bara en sak VIASAT KAN DRA ÅT HELVETE O VI SKA BYTA BOLAG!!!  Fy FAN FÖR DOM! URSCH!!
ALLA KANALER FUNKADE UTOM JUST TV4 UNDER SJÄLVA AVGÖRANDET!!!
ofta något sånt här händer precis när de ska börjaoch att den startar precis när de slutar!


Kiss and Loove!<3



Vad är detta?

Idag va jag MINST lika trött som igår, varför är jag så trött helatiden? Kan vi människor inte tänka ett steg längre.. IDE, att vi sover ut mera och alla kan ta de lugnt. Julen,tycker jag nu är väldigt falsk!

Tänk vad alla stressar runnt för att hitta den perfekta granen-perfekta julklapparna-perfekta jul skinkan- perfekta julsakerna.. Allt ska va så perfekt och fint, men varför ut sätter vi oss sjäva för det här?
 Vi låter varandra stressa runt o bli helt tokiga o slut körda för 1 dag, 24 december dåallt de perfekta är så mysigt! .. men är det egentligen verkligen värt all den stress o allt perfekthet för en enda kväll? All stress som bildas,sprider sig vidare.. Tänk att du står i en kilometer lång kö i en butik (på julen brukar dom vara långa) så står du där stressad, möjligt vis har du en tid att passa då det inte gör dig mindre stressad. Kassörskan/orna gör sitt bästa för att få flyt på kön.
Men även dom blir stressad av att se den låånga kön med människor som försöker hålla stressen inombords (misslyckas). Stressen syns rakt igenom! Även om man själv tycker att man döljer den så står man där med ett halv fejkat leende o ser glad ut. Jag ska absolut inte ljuga o säga att jag inte gillar julen, den e mysig men går att göramysigare o lungnare! Efter som vi aldrig får snö nu för tiden så försvinner där mer än hälften av julen, då borde vi ta vara på den mer..eller har jag fel? När man är liten är det klart att man upp skattar den (julen), för dom behöver inte stå i den där låånga kön, dombehöver inte stressa runnt o köpa julklappar eller stressa för att hinna köpa den perfekta granen. Dom kan ta de lugnt, jul baka, i skolan/dagis får dom jul pyssla. Så för dom är det självklart helt lungt o skönt.. Men märker ni, så bra som barnen har det..
 
Vi borde se på dom och ta åt oss av dom. Då skulle vi alla kunna njuta som dom. Så klart måste någon köpa julklappar, men man behöver inte överdriva.. alla barn får inte äns några paket för att deras föräldrar inte har råd, så kommer ett annat barn med 100 svin dyra julklappar. Måste julen vara så här? jag,jocke,sasha och carla har snackat om det härmånga gånger när vi jobbat. Carla reser bort över julen då hon sa "det ska bli så skönt, julen spårar ur mer och mer, allt blir så överdrivet"   Det stämmer det hon sa. Och vi får inte glömma dom perfekta jul korten på dina barn/djur - familjen. Fast du har barn som är 16 och tycker mamma är skit löjlig, "varför måste vi det här?" .. "de vart ju skit dåligt förra året" Visst kan de va roligt med personliga jul kort,men varför inte ta på tomte luvorna på sandstranden på sommar semestern?.. planera så att alla tycker de blir kul.


Va bara tvungen att skriva ner lite, kommentera gärna :D jag kanske är ute o cyklar.. Men nu får ni inte tro att jag är en jul hatare, jag älskar julen men tycker det börjar bli falskare o falskare ju äldre jag blir.


Kiss and loove! <3


9 December

Ja i detta inlägg får jag börja med att säga Grattis till Mor min och gammel vännen Ella :) <3..


Sen måste jag bara få klaga på hur TRÖTT jag var i morse! Jag fick rulla ner på golvet och efter det halv krypa ut till badrummet för att skölja huvudet med kallt vatten. Carina låg o sov så jag hade besluts ångest över att koka te eller inte (deras kanna väcker hela granskapet). Men te vart det,o en liten macka. När jag bytte om till jeans så kom Carina upp. Hon va lika trött som mig. Ingen av oss hade lust att ge oss iväg, peppade varandra med andra ord. Det jag inte förstår är att jag är ovanligt trött och seg, tror jag aldrig varit så här seg. Hela dagen vart lite konstig. Det första jag gjorde när jag kom till JC var att ta upp lite varor och sen skulle en skyllt docka ha ett halsband, men alla satt fast i varandra så det fick jag som uppgift ganska-väldigt-toppen skönt faktiskt.. Bara sitta ner o trassla upp det i lugn o ro. Sen väntade mera varor. Vid ett tog jag lunch, då jag fick ta hand om jojjo (chefens hund) han fick sitta i knät när jag åt,sen busade vi o även lite träning. På lunchen köppte jag även present till morsan också, gick för bi polarn o pyret då jag pratade massa med Marieanne, hon o jag har alltid sjukt kul xD. Efter praktiken åkte jag hem o gjorde mig lite i ordning. Stora syster o hennes nya kille skulle komma på middag för första gången. Det va riktigt mysigt! Efter maten så kom farmor o farfar på glögg-bulle-kaffe-te mys! OTROLIGT mysigt!

Sen nu har jag bara chattat gärnet, o jag vet inte vad de är just nu.. men är såå TÖRTT!
o nu vet jag inte vad jag ska skriva utom att de är 10 dagar tills mickis baby kommer hem! <3
LÄÄÄNGTAR! + att ja får träffa Soffan på fredag :D.


Kiss and Loove! <3

.Helgen.

Ja måste säga att hlegen har varit mysig o väldigt rolig endå. Sett roliga filmer, varit med sis o hennes vänner.. genrepet i går va roligt men stressigt (bästa genrepet hit tills!) på genrepet pratade jag väldigt mycket med massa folk xD haha fast alla lika pigga o glada! både föräldrar o tränare. Inte för att skryta men (haha) vi tränare körde lite själva innan alla gymnaster o tubling golvet kom, o mina ljus o kryss hopp såg tydligen helt perfekta ut :D, ville pröva frivolt men vågade inte pga cp rygg! får se om de går nästa helg. Efter genrepet sprang jag o bytte om lite fort, fick åka med Helen (Evelinas mamma) till bussen då Evelina sa (att en tränare som va med o passa) "Tobbe sprang runt o passa som en jäkla GRRIS!" haha lät så kul när hon sa det, men det va inte bara hon som klagade på han, så gymnasterna tyckte jag skulle passa själv i stället, men det är lite svårt på bord, där några gymnaster behöver pass bådde fram o bak. Men som tur va var det ju bara genrep! Jag hoppade av vid bussen, då den skulle komma strax (vi körde nämnligen om den).  Så va ja på g till Pojken min :D <3

orkar inte skriva just nu, ehe.
Men i dag är jag en stygg flicka!
(orkade inte gå upp imorse :s )
MEN jag har gjort 1 läxa o börjat på 1 ;)


Kiss and Loove!<3

.Lördag.

Vaknade först vid åtta,syster hade ställt klockan. Jag somnade faktiskt om igen, fast römde väärsta skumma drömmen! Vid halv elva åt jag lite gröt (kände mig duktig!) sen segade jag runnt lite klockan tolv-tio över var de dax att gå till träningen. Den känndes väldans lång idag för att vi han så mycket. Värmde upp, det fick dom klara ganska mycket själva för att jag o sarah pratade med helen (en av barnens mamma) om uppvisningen om vem som skulle sköta vad, så klart så har det blivit lite struligt med vissa saker, men det hittade vi lösningar till. På träningen körde vi jätte mycket trampett, slacktarbänk, matta.. vi han gå "antren" som ska vara på uppvisningen, sjunga alla sånger,ha två frukt pauser och träna,träna,träna.. I dag fick dom även ta undan ALLA redsakp själva för vi satt o skrev papper, o det visade sig att när ansvaret hängde på domgick de väldans fort o alla hjälpte till så jag o Sarah ska göra det lite oftare ;)  (vi är så mycket för att släpa o ändra efter dom, men dom är faktiskt inte 3 år längre, närmare 10-11!)  men som ni läst så han vi väääldigt mycket på 3½timme (okej kanske inte låter så mkt men alla va trötta efter denna träning!) Jag fick åka hem med Evelina L:s pappa då han tydligen gått i samma klass som min pappas kusin.. o de va OMÖJLIGT att förklara hur våran släckt hängde i hop! Jag gjorde ett (miss lyckat) försök! xD. 

Egentligen ville jag träffa miick-ponken men han hade så klart andra planer. Så när jag kom hem laddade jag ner 3 filmer såg 1 själv sen kom illasyster o hennes polare då vi kollade på step up 2 och addade ner fler filmer under tiden, så efter den såg vi madagaskar 2, rolig men seg ibland!
Chattade mktmed mickis,saknar henne men snart, SNART kommer hon hem! :D

Ja sen har jag inte unnit så mycket mer, borde ha somnat för flera timmar sen.. ska stå i hallen pigg o glad 10:50 i morgon ända tills 14:30.. o innan de ska ja duscha o fixa en massa grejs (tjejer ni vet) haha. Nej nu ska jag sluta skriva o sova i stället. Hoppas du haft en rolig dag, för det har jag :D 


Kiss and Loove!<3

  

.Bild in legg.

 
 
  Jag Linnéa xD  Har inget o göra denna kväll så sitter o pysslar med bilder :) 
 (några ser du :P ) Pojkvännen är med polare o nööördar sig! (spekar nå 
 data spel) o jag sitter här^^  Ska se film strax :D (om jag har tur vill Lilla 
  Syster mysa med (:   )



  Kiss and Loove!<3
     
       

.Skriver.



Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... Har varit en ganska seg dag, o kvällen är inte bättre! Har inget o göra, men gymnastiken i morgon o söndag kanske bar att ta det lite lungt ikväll då :). Men just nu tycker jag att Mikkis baby o Soffan mitt hjärta ska komma hem! Saknar dom verkligen!

Åt Lunch med Cass idag med, jag hade ingen lunch hemma i så jag frågade om hon hade pengar somjag kunde få låna, då hon hade extra mycket mat hemma så hon bjöd på en hem gjord gryta (ätit den förut) as god! :) När jag slutade givk ja för bi o sa hejdå till henne. Nu sitter jag bara här o skriver de här in legget xD som borde bli roligare snart! :P (om du redan inte slutat läsa så klart xD ) Jag va hemma vid halv6, då jag hoppade in i duschen, kännt mig äcklig hela dagen! o dessutom frös jag till is på vägen hem!

Det känns lite konstigt att jag o MiickePonken inte ses den här helgen! :/ Typ inte varit någonting med varandra.. Bara för att ja skulle bli så där satans sjuk så jag inte kan träffa någon!

skriver senare!


Ny tyresö tidning!

Träningen gick fort i dag, körde samma gamla saker (slaktar bänk o trampett med o utan bord) Det som var lite annorlunda i dag, det var en jornalist där i dag som itrevjuvade Lotta, Uffe (Lotta sköter typ föreningen :p Uffe är tränare) och Jenny (min gymnast) :D dom tog även kort Så det kommer vara med i en ny tidning "Tyresö magasinet" ^^. När ja kom hem började ja känna mig seg. Den segheten har omvandlats till trötthet! Så funderar på att gå o sova.  Helgen blir gympa,gympa,gympa.. Lördag 12:30-16:00 Söndag 12:00-14:30 o det inner bär att jag kan räkna bort MickePonken! Men kan förstå att han inte vill sitta där o glo hela helgen, finns ju andra saker man kan utnytja helgen med! ;D.

O jag kom på att jag glömt fråga vänner o släckt om dom vill komma o titta! xD haha.
Får ta tag i det där!

Men nu ska ja nog kila i säng!

Kiss and Loove!<3

.Torsdag. 4 dec

Då vaknade man av att pappa ropade på syster(sov i hennes rum i den andra sängen).. Hon vaknade inte så pappa fortsatte o tjata. Klockan va 05:15 jag vart pigg på 0 tid, så jag gick upp på toa o sen la jag mig igen. Vaknade av mig självtjugo i 8, då jag va as trött! Men tog mig till duschen o vart lite piggare. Trotts att ja gick upp så passtidigt missa jag nästan min buss som går 09:36! Men antagligen så sölar man extra mycket närman vet att man har all tid i värden, inte bra! Jag gick till bussen, men fick kuta den sista biten (det VÄRSTA jag vet!). På gullmarsplan mötte jag Cass så vi prommenixade tillsammans :D o bestämde att vi skulle luncha i dag me :D Yey!  Praktiken va rolig idag, faktiskt.. Det va mycket ogöra så alla sprang hito dit o skötte sitt lixom :p. Fick sluta vid halv 3 för att hinna hem till träningen:).

Snackar med PellePonken på msn, väntar på att pappa ska komma, sen är det träningen som gäller :D
 Ska bli kul, efter som jag inte va där i lördas så känns det som evigheter sen! haha.

Nej, skriver mer ikväll! (om jag hinner)


Kiss and Loove!<3

Onödigt :p





Det bästa va att Pelle kännde igen mig på bilderna ja skickade o han sa "fan va kul att vi snackar igen! och du verkr vara samma gamla glada du, inte mycket som förändrats på in sidan :)"  Det va verkligen fint o gulligt sakt =)). Vet inte varför det känndes så bra xD!


.En "ny" vän!.

Jag har nästan sovit bort hela dagen. O snart inte ätit på två dagar :( åt en macka till middag. Men jag mår illa så fort ja vet vad som kan hända när jag äter. Men jag måste få i mig något, så macka vart det. Annars har jag inte gjort så mycket. Såg en film som va lite gullig men sen sluta de med att paret somde handlade om.. Killen lämnade henne o hon vart lesbisk! urs de va verkligen dåligt! Efter att sovit o sett den dåliga filmen gick ja in en stund på datan. Loggade in på facebook då jag fått ett mail där. Det mailet inerhöll den rätta adressen till hennes bror som ja lekte med när jag va liiten! Lekte med han så fort de va lov eller lång helg (då vi alltid åkte till norrland där han bor). Jag kopierade adressen o la till honom. På ett sätt ville ja inte att han skulle logga in, vad skulle jag säga?! men endå så satt jag o väntade.. skulle va så kul o snacka lite. Tillslut loggar han in... I början vart de lite knas men sen fatta han ve jag va o SHIIET vad roligt vi hade/har det! :D Det visa sig att han är 92:a o trodde att jag också va det.. men tyvärr inte! :p.. Vi skickade bilder på varandra o vi känner igen den andre lite grann. As kul o snacka med han igen, för vissa dagar har jag ju tänkt "vad hände med lilla Pelle" o sen POOF fick min syster tag på hans syster. Så Pelle är min "Nya" vän kan man säga :D As rolig kväll! o jag mår inte dåligt längre :D  Nej nu ska ja va social med Pelle!  :D.  Kanske va ytterligare ett meningslöst inlegg men är sålycklig o glad över att ja o pelle snackar igen! :D


Kiss and Loove! <3


.Att vara hemma.


Att vara hemma när alla andra har något att göra
är inte så kul egentligen. Men i bland behöver man de, så att alla tankar o spänningar man har i kroppen får lägga sig till ro. Att bara gå hemma o ta det lugnt,gå ut på prommenad, träffa grannar som alltid är possetiva o glada. Vänner som ringer o sms:ar... Det är en väldans bra medecin! Att folk visar att dem är glada o att de ser att en själv är trasig på något vis, är det bästa.  Efter att ha varit hemma o fått massa med stöd av alla möjliga folk så bestämde jag mig att nu ska ja sköta praktiken så bra jag bara kan o satsa in i de sissta! Vad händer då?! (som ja skrev i förra inleget) Då blirman illa mående och får gå hem!, och efter som att jag inte vet vad det är för sjukdom så gick jag inte dit idag.

Om man bortser den äckliga sjukdomen (om det nu är sjukdom,eller om det är kroppen som reagerat på spänningarna o allt som varit innuti) så är allt så bra som det nog bara kan bli,just nu. Miicke o jag är så glada att vi har varandra! Min vänner är helt underbara, gymnastiken är grymt rolig! Jag o Sarah har så kul med ungarna! 
(Saknar dock Mikkis!!! )  och tyvärr hinner inte hon komma hem till jul uppvisningen, som är lite speciell i år ;)
Jag o lilla syster sår varandra väldigt nära (det har vi alltd gjort men nu..) Vi har bästa kontakten ever! :D

Nej nu känner jag att de här inlegget va ganska onödigt :p
(som det kanske är med bloggar igentligen)

Bloggar senare...



Kiss and Loove! <3




.En dag, inte min dag.

Det började med att jag vaknade av mig själv, kännde mig lagom stressad. Satte på mobilen. Klockan va snart 8 o jag skulle hinna miljoner saker innan, så man kan säga att ja försov mig bara LITE! Så jag stressade runnt hemma för att hinna med 35 bussen. Väl på praktiken rullade det på fram tills klockan va halv1. Helt ärligt så kan saker flyga och för flytta sig när de känner för det! För en penna kom flygades från ingen stans. Jag lyfte upp en shorta då flög ett larm ner i papperskorigen, sen kom det en flygande galige och det var ingen i närheten! så jag tänkte "nej nu får det vara nog!" Då jag tog sönder en kartong för att sedan gå på lunch.. Men under den tiden Flyger en påse ner på golvet! Jag skrattade för mig själv o gick in på lunch! Maten smakade konstigt så jag åt inte så mycket. Men jag o Christian snackade massor i dag :). Jag tog en prommenad till Polarn o pyret för att kolla min lön-greja. Då jag även hälsade på Cass, så vi tog en prat stund! mysigt! När jag kom tillbaka till JC så fick jag o christian en uppgift att göra, jag fick visa honom hur man hittar varorna från en lista med artikelnummer det va faktiskt ganska kul o vi tyckte de va roligt att ha någonting att göra som verkligen va nytta för butiken! Men då plötsligt började jag känna mig lite illa mående så ja gick in på toan.. o de tog inte lång tid innan jag.. ja ni fattar.. Så då vart jag hem skickad! :( känndes så elakt att lämmna allt jobb till honom som vi båda skulle göra tillsammans! Men jag tror att de va lunchen! den smakade skummt! Det kan också vara efter allt som hänt med Robin, att jag varit spänd o så...Men är ju inte 100 än. Snällt nog fick jag komma hem till familjen Schytte en då :D. Jag får av vakta så jag inte smittar någon!

Det som är så surt, om jag nu är sjuk.. för jag har redan varit borta så mycket från praktiken o i morgon skulle ja ev få lära mig kassan.. Men bara för att ja tänkte gå mina vanliga tider (10-16) nu så kommer detta... Vad vill värden ibland?!

Ne nu ska jag lägga mig på sängen o glo på tv tills Miicke kommer hem!


Kiss and Loove!<3

Söndag-Måndag

Söndagen låg ja o MickePonken o segade. Vid halv elva-elva gick vi upp o åt  fruckost med Kurt o Carina. Efter frukosten tog jag en dusch då Micke spelade sitt nya tv spel xD.. Dom andra två började o damsuga o torka golv. Efter duschen började jag bädda om sängen och Micke dammade av alla hans hyller o tv bänken osv.. Kurt o karina gick ut på en lååång prommenad då vi vart helt själva :D så vi passade på att mysa extra mycket i hans rum (A) tihi! Kvällen så spelade vi ishockey spelet, vi fick även möta Carina en varsin gång (hon va GRYM!) Hon ledde med två mål sen dom sissta 10 sek han ja göra 2 mål..men även hon han göra ett :/ Så micke fick möta henne, då hon ledde men Micke gjorde så klart massa mål på slutet^^ höhö! det va kuuligt :D. Sen gick vi o la oss då vi först kollade på en seeeg film, men mot slutet så vart den spännande o bra xD. Vi kollade även på parlamentet :D SKIT KUL! :D.  Sen sov vi!<3

Måndagen(idag) vaknade vi vid sju tiden, vid halv åtta gick han upp o sen åkte. Då det "bara va jag hemma". Jag han inte duscha ): (kände mig äcklig hela dagen!) Klädde på mig o började sminka mig. Satte på te vatten o bredde en macka.. Fortsatte o sminka mig. Sen började klockan närma sig nio så jag bäddade mickes säng, sa hejdå till katterna o sen låste jag dörren ordenkligt (jag får låsa o låsa upp 18 gånger för att veta att båda låsen verkligen är låsta!) Missade nästan precis t-banan så jag fick vänta 7 min! som vanligt bytte ja till tvärbanan o sen va de JC som gällde!

Dagen gick ganska fort endå, Chefen hade fixat håret AS fint! hår förlängning hos frisören för 5.000! men de va grymt gjort! man såg verkligen inte att de va dit satt!.. Vid kvart över tolv tog jag lunch med Cass. Sen hade vi 14 kartonger att packa upp! Men de va ganska kul för ja o Christian fick hjälpa till så vi snackade ganska mycket med varandra :) Vid fyra slutade vi båda så han gick hem väldigt fort, men jag stannade o prövade jeans :P köppte ett par Nudie som kostar 899 men jag får ju rabbat (600) :D LYCKLIG höhö :P.. plus att jag fick en film efter som ja handlade föröver 500.- :P LYSCKO DAG! hahaha. Sen postade jag ett prev till polarn o pyret i farsta o sen åkte jag hem :) <3 Väl hemma fick ja sms av pojken min "vill du veta en rolig sak?:D" då jag självklart svarar "Ja?:p"  Då jag får veta att Carina va också hemma såjag hade låst henne inne ! fy vad Pinsamt! xD men roligt! Så grannen Sara fick komma o låsa upp ute från! annars hade hon varit instängd hela dagen! xD..  

Hoppas du har haft en fiin dag, skriv gärna :D 


Kiss and Loove!<3

 

RSS 2.0