Dålig.

Jag är så sjukt dålig på att skriva inlägg.. men ska försöka beskriva vardagen med bilder. I morgon blir de första :)


Puss Puss

Hos mormor

Jag är bortrest hos mormor så ska inte sitta här.. kommer hem i morgon. Ska lägga in bilder och lite så då (:

Puss Puss

090912

I dag va man på jobbet.. Pappa kom och hämtade mig. Jag bakade en tårta för i morgon är det en väldigt speciell dag, ni som inte kan lista ut det eller vet, kommer få veta det i morgon ;).. eller a antagligen på måndag efter som att i morgon är jag upptagen nästan hela dagen.

Vet inte vad jag vill skriva och inte, känns som att ja inte har något vettigt och säga.

Så bäst att man slutar här.


Puss Puss<3




11 sep 09

Läskit datum.. Hänt mycket den här dagen under år.

Men nu ska jag strax bänka mig framför tv. Ska se en komedi på tv 4+ (:

Jag känner mig liite övergiven..
Pojkvännen hos sin syster, Storasyster hemma hos sig i Västerås, Lilla syster på Maskerad, Mamma och pappa på fest med pappas hockey lag x).

Och här sitter dåra jag med mina två hundar :D Hahahahaha. Men men så är det när man ska jobba en lördag. Nu ska jag smörja in Wiggos svans och sen mysa ner mig i soffan.

Kiss and Loove!


10/9 -09

Nu är jag väldigt trött, kom hem från träningen för ett tag sen. Tog lite längre tid att plocka undan alla redskap idag, vi hade en airtrack (eller hur de stavas) det är en uppblåst madrass (som en hoppborg fast avlång bara). Den skulle pysas ur och rullas o vikas ihop. Tog sin lilla tid.

Nu är allt klart in för min tårta. Nu vill jag ha lärdag em! NUNUNUNU! :P

Men får se det som att den här veckan har faktiskt gått ganska fort. I dag ringde Cass igen! Helt överaskande och jag blir verkligen jätte glad. Hon ringer överhuvudtaget (alla andra skickar sms), hon ringer dessutom HEM och inte på mobilen!, Hon ringer för att bara prata (inte för att klaga eller vara sur).. Kramar på henne!<3 (:

"Riktig vänskap tar aldrig slut" - Det stämmer, vi har haft våra ner gångar, det kanske blir fler, men vi hittar alltid tillbaka till varandra <3

Urs mår inte alls särskilt bra, Så nu ska jag försöka få i mig en kopp te (:

Puss Puss <3

090909

Läskit datum! Hehe vet inte varför men bara tycker sånna datumär läskiga. I dag har jag jobbat, innan de va jag hemma och en söt granne kom och knackade på och frågade om han fick låna data papper.. Så klart skämmer jag ut mig! Ehe. Jobbet gick bra. Längtar/Längtade som satan till helgen. Men allt, eller ja nästan allt sket sig så nu mår jag inte så värst bra.

Min hund Wiggo bär på tratt och skämms jätte mycket + att han krockar över allt i allt. Han har någon inflamation på svansen så har fått en salva som man ska smörja in två gånger om dagen. Stackarn!

Just nu sitter jag här och skriver det här ointressanta inlägget.
Min vän sanna är ute på krogen, jag skulle ha varit med.. Men efter som att jag jobbade så jävla sent så visste jag att jag inte skulle orka.. Men OJ vad jag villsupa NU! Supa - festa och lycklig. Vet inte hur det kommer sig, men hur jag än mår så får skiten mig att må toppen!  Give me!

Får se hur helgen slutar, just nu har jag inga förväntningar alls.. Alla tankar, drömmar föll nyss till botten.
Men man får försöka hoppas på det bästa i alla fall :)


Hoppas ni haft en fin fin dag!

Puss Puss


Ny dag idag.

Japps då är det en ny dag i dag.. Och det är en vecka och en dag tills jag fyller 20! Känns väldigt konstigt på något sätt.. Kan inte tänka mig att det "bara" är 10 år tills man är 30! :O

I går va det en bra dag endå. Jag va mäst bara hemma och slappade. Sen kom Lollo och hennes kompis hem och härjade här hemma, kul när man hör annat än sig själv typ. Jag och mamma kollade lite på nya möbler till huset. Sen Kollade Jag och tjejerna på film - en skräckis. Jag hade sett den förut men mindes den inte riktigt så fick lite panik jag med x).

Sen började jag göra mig i ordning in för bion.. Kände inte för att gå i mjukisar och ett gammalt linne x).
Sen ringde min vän Cassandra, helt överaskande! Super skoj, jag var verkligen glad! Hon är en fin tjej!<3

Vi gick till bussen, där vi flummade massor. Mötte Saskia inne vid Slussen där vi bytte t bana.
Filmen va helt okej. Handlade om matlagning typ ^^ men lite gullig va den i alla fall.

Jag och lilla syster fick sitta på gullmars i ca 30 min och vänta på en seg buss. sen va det bara raka vägen hem och bädda min säng. Kollade i en kokbok om lite tårtor.. Ni kommer få veta vad den ska vara till sen:P.

Hittade en Lemoncurde tårta som lät väldigt god och inte allt för svår att göra, men får se vad det blir.

Nu ska jag sätta mig och skriva om mitt CV, sen ska man jobba mellan 13 - 20:15, villket jag absolut inte känner för efter som att jag är på g att bli sjuk.. Skulle ha jobbat till 18, men något va knas så jag fick frågan om att stänga... "dum" som man är säger man ja. Men än en gång.. Pengar, pengar,PENGAR! ehe.


Puss Puss<3


Dagens "aktiviteter".


Visst är det UNDERBART att sova!
Synd bara att min hjärna/kropp inte vill som jag vill. Men REKORD länge inatt..
Sov mellan 3 och halv 6!


Idag ska jag försöka ta det så lungt som bara går! Jobbade igår mellan 08.40 till 20.15 så va sjukt trött igår när jag kom hem. Men pengar, pengar, pengar! ^^

I dag ska jag hitta ett recept på tårta, om jag inte vill inprovisera - vilket (faktiskt) brukar sluta bra. Men får se vad jag hittar.. Något tips kanske? :)

Sen i kväll vid nio tiden ska jag, Saskia, Lollo och hennes kompis Carro på bio, Det ser jag verligen fram emot :). Jag skulle vilja ta med mig fler kompisar, men vi har "bara" fyra biljetter.. Det är en förhands visning. Vad filmen heter har jag ingen aning om - Det kan jag skriva om ikväll (:


Nej nu ska jag och mamma titta lite på möbler :D

Puss Puss<3





Helg.

Ja då vart de helg igår :D. Micke kom igår. Vi åt kräftor och räkor med rostat bröd, brieost m.m. Mysigt! Vi spelade även tp och jag fick faktiskt fyra pluppar!

Sen kollade vi på film och va ute med hundarna (:

Idag meckade han med farfars bil och sen va vi bara. Nu har han åkt hem och jag ska se på film och mysa med lillasyster. Jobba i morgon och sen hem till micke - Han som frågade om jag ville komma i morgon :)

Måndagen bor jag på jobbet :/ ska jobba från 09:00 till 20:10. Det blir en lååång dag. Men om man ska till Thailand så ska man.

Thailand är min framtid, när vi kommer hem där ifrån blir det antingen att plugga vidare eller börja jobba MASSOR så man kan flytta hemifrån ^^. Jag och Micke skulle vilja bo i en lägenhet i Årsta :) Så får väl se vilket år det blir. Haha.

Nej nu ska vi se film.

Puss Puss <3

Jag är nog udda(?)

Jag har gått och funderat på vad jag har för kläder, musik smak och lite sånna saker. Jag är verkligen annorlunda,  tror jag. Just nu sitter jag och lyssnar på ted gärdestad - i min ålderlyssnar man väl på teckno och massa annan hip-hopp musik?.

Men man rår inte för vilken musik man gillar, jag lyssnar på allt. Jag menar det verkligen - En gån va jag ute på krogen och då va det några som frågade vad jag lyssnar på för musik, då jag svarade allt. Dem gillade inte svaret, de påstod att alla svarar så. Jag sa, det är skillnad på att svara och mena det. Jag lämnade över min ipod och de va tre stycken som tittade på musik listor och lyssnade.. sen fick jag en väldigt konstig blick av alla 3... De svarade "Herre gud, du lyssnar verkligen på ALLT, du måste vara den ända" Så skratta vi.  

Så efter det så känns det som att jag har lite annorlunda musik smak just för att jag lyssnar på allt möjligt. Sen att de gårlite i perioder om jag vill lyssna på contru - rapp - rock eller så, men allt finns på ipoden x)

Men jag känner mig bara speciell och lite udda. Det är som att jag är flera personer inom mig ^^.

Nej nu ska jag fixa lite. Micke-ponken kommer i kväll :)

Puss Puss<3

"Natt" inlägg

I dag har jag bara varit hemma o fixat, borstat två hundar också. Sen va de träning, den går så ovanligt fort varenda gång :/.. Men tiden går fort när man har roligt? hehe. men framförallt så fick ja träffa Mickis igen, känns som att de va evigheter sen, så det va verkligen roligt och mysigt. Men det rengnade och klockan började bli mycket, lite han vi allt snacka (:

När jag kom hem var jag med lilla syster. Vi gick till konsum och köpte godis (jag åt kanske 3-4 godisar sen mådde jag illa) vi kollade på dagis papporna. Väldigt enkel och rolig film - sett den förut.

Så dagen har varit helt okej!
Förutom att de känns som att jag har månen i halsen och att jag mår illa och känner mig snurrig.

Det kan kanse bero på min sömn brist (?)

LÄNGTAR TILL IMORGON!
Då kommer Micke hit, trodde han skulle komma på Lördag. Älskar att bli överaskad så där! <3

Det som känns mindre kul är att jag måste ställa klockan på 9 för att de kommer nån leverantör snubbe som ska lämna saker. Men oftast vaknar jag vid 5 men om jg har tur brukar jag lyckas somna en stund vid 8-9 tiden men det går inte försig nu inte.

Nej ganska onödigt in lägg men kul att skriva lite.

Hoppas ni haft en fin dag! (:
btw - det är STORM utanför mitt fönster :S

Puss Puss

090903 - Ledig.

Idag är jag ledig - tacka gudarna för det! Nej men det känns som att jag jobbar alldeles för mycket ibland. Men i dag ska jag va hemma och fixa lite i huset. För hoppnings vis så kommer Micke på fredag, men ställt in mig på lördag så jag inte blir besviken sen ^^. Tyvärr så jobbar jag på söndag, annars hade det blivit en hel mys helg! :) Men hans styv far ska firas på söndag så förhoppnings vis kommer jag hem till honom efter jobbet. Men får se hur det blir.

På lördag ska han nämnligen mecka med min farfars bil, då kommer han inte slippa undan kameran ;). Det är så synd att jag aldrig får ta kort på honom. Han blir bara skit sur och går där i från så har nästan inga bilder alls - villket jag tycker är väldigt trist, men man kan inte tvinga en människa till det.

Jag ska ev träffa min kompis sofie idag, det beror på hur min städning går och hur jag känner mig. Just nu känns det som att jag svalt hela globen så att det är omöjligt att svälja.

Nej nu ska jag kila, kommer bilder senare idag (:

Puss Puss!

090902

Nu är det 16 dagar kvar tills jag fyller 20 år.. Så sjukt vad tiden går. Och just nu är allt såkonstigt, komplecerat,jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra. Förut - bara någon vecka sen- kunde jag prata om allt med minavänner.. Men nu har jag inte öppnat mig förnågon på ett bra tag, så kommer det nog för bli. Jag vet inte längre vem eller vilka jag vill- kan prata med. Jag kännermig bara löjlig när jag öppnar mig ommina problem. Som om någon annan vill ha med mina problem o göra. Nej, skulle inte tro det.

Under alla mina år har jag vänt mig till folk som behövt stöd och hjlälp - Självklart ställer man upp för sina vänner! Det kommer jag alltid att göra. Men den enda som jag pratat lite med är en person som är värd mer än guld!

Jag ska nu försöka blogga lite mera och göra om bloggen. Det är kul att blogga, men som sakt så har jag en blogg där jag är anonym också så lite svårt att hinna med två stycken - och nej jag lämnar inte ut den, då är jag inte anonym längre ^^.

Jag saknar vissa vänner och vet inte hur jag ska lyckas vara med dem igen. Dem visar inte att de vill vara med mig, jag tänker försöka och se vad som händer. Onödigt att lägga ner tid på några som inte gör det samma för en själv.

Det är ett tips till er alla!

Jag vill tacka min syssling Stefan - min "bror" att vi hittat varandra och kan prata om allt och att vi även har så sjukt kul ihop!  :)


Nu är Linnéa tillbaka här i bloggen!
Hoppas ni läser den nu!

Nu ska jag jobba.. Puss o hej!


RSS 2.0