Mycket i huvudet.

Mycket i huvudet men även mycket som händer.. eller något. I lördags va jag ju hos farmor och farfar sen kom micke och hämtade mig så åkte vi hem till honom. MYSADE MASSOR! :) hihi. Sen kom madde och filippa på besök. Vi åt tackos till middag och sedan gick vi in till grannen sara. Vi spelade tv spel där man själv är kontrollen, de va roligt men svårt hihi.

Minns inte va vi gjorde på kvällen sen, tror jag somnade fort..? hehe.
Söndagen åkte micke och kurt till mickes jobb och skulle fixa med bilen.
Så jag va med Sara och Cassandra, tog han dom Cassandra medans sara handla och så i lungn och ro. sen pysslade vi massor, jag gjorde tre armband. Cassandra gjorde lite halsband. sen kom micke in och då satt dom vid datan och vi i köket o fixa :). Kvällen vart in och ja va så sjukt trött! Va läng sen jag hade den kännslan i kroppen.

Måndagen gick jag upp, micke skulle va hemma från jobbet så han låg där ner bäddad under ett vrmt och gott täcke medans jag gick ut i kylan! Men dagen gick endå hyfsat fort och jag frågade om jag kunde börja tolv på tisdag (idag). Det kunde jag så de va skönt att sova ut lite.

Nu har jag tränat och sms:at lite med Josse :) <3 Lika barn leka bäst!

Jag är helt utmattad, känner mig lixom svag i kroppen och dagarna känns bara jobbiga.. Varför ska det här komma nu??! Hoppas det går över snart!

Puss Puss<3


Fredag 19/11-10

Idag fick jag liite sovmorgon! :D började åtta! Klädde på mig och kolla så ja fick med mig allt. Slutade tolv och det va en helt okej dag på jobbet.. Många barn va lediga! Efter jobbet drog jag och tränade. Rigtigt nöjd med det jag gjort! :) hihi Men sen när jag kommer hem så känns det inte alls som att jag har tränat.. Trotts träningsverk! Efter jag tränat klart tog jag en prommenad till centrum och mötte upp farmor och faster. Dom va på ica och handla. Jag såg massa dagis barn o föräldrar.. hälsade på en för att ungen sa hej! haha dom andra orkade jag inte hälsa på. Mötte farmor i kassan. Vi fick skjuts hem.

Åt middag och så hos farmor och farfar, tog en varm lång dusch och sedan kom mamma o vi åkte hem.
Nu har jag kollat på scrubbs på datan och dobidoo på tv:n.

Imorgon blir det att träffa Micke, jag undrar vad han kommer säga om min väska.. Han klagar alltid på att jag har stor väska och nu ska jag få med träning kläderna och de + mina vanliga kläder! x) hihi

Igår va jag ju hos Josse AS kul! singstar och de (skrev det??) höhö.

Jaja, trevlig fredags-mys kväll!  

Puss Puss!<3



Torsdag 18/11-10

Ja i natt sov jag grymt dåligt! Låg och tänkte på massa saker så det gick inte att slappna av. Ursch! Så ikväll blir det sömn medecin!

Iallafall jag gick till jobbet så jag va där 07:25. Det va inte många barn där, senare vart det lite fler men de är många borta igen. Vi hade morgon samling klockan 9 och sedan gick jag ut med min grupp, haha 4 barn de va alldeles lagom :p. Vi gick till en park. Väl tillbaka när alla va samlade fick jag äran att berätta spök historier, när min kolega sa det tänkte jag "No shiet jag kan ingen!" men det gick bra, jag hittade bara på lite och oj vad barnen va tysta och lyssna! hihi rädda va några också :p. 

Nu ska jag slappa och sen fixa mig lite för att träffa finaste Josse! 
Sen, beroende på hur länge ja är hos henne, ska jag träna. Om jag inte hinner så åker jag dit direkt efter jobbet i morgon och kör! Då ska jag köra lite mer än förra gången eller alternativ på "trögare" nivå ^^.
Åh så skönt att börja komma igång och jag hoppas att jag håller idet! - eller jag måste! 

Som ja sa till en kompis, bättre att jag tränar och kanske äter liite mer än vad jag gör.. istället för att äta som en myra och inte röra på mig. Nope de går inte! Äta och träna låter super! :D 

Japps de va lite om min dag! 

Puss Puss

 

Friskis&svettis!

Idag kom jag till jobbet, va en ganska jobbig dag för jag sov så otroligt dåligt.. Ja jag funderar på att kontakta min läkare. Men dagen gick en då, hade mina ansvars barn på skapande idag så dom fick måla med vatten-färger. Efter jobbet gick jag hem och fixade lite. Jag och mamma åkte till centrum, jag köppte ett par tränings skor. Jag köppte ett års kort på friskis och svettis - NU JÄVLAR!- Jag körde lite men fatta inte på maskinen så en kille hjälpte till.. Och sen en till.. Och en till.. Och ja jag vet inte, sluta med att dom snacka och raggs osv. Kunde jag inte bara få hjälp?

Jo jag sa att jag har kille.. Vet ni vad dom sa då?!
"Får vi ringa honom?" hahaha!


Efter jag tränat så ringde jag Cass, jag hade tur bussen kom när jag kom :D. Väl hemma så ringde jag också Fia och sedan lagade jag mat. Haha intressat inlägg eller inte.. Men tidsfördriv! x)


Puss Puss<3

Helgen!

Ja i fredags hade ja träning. Sen va jag bara hemma och tog det lungt.
Lördagen tävlade vi, tog guld :D höhö! Efter den åkte jag hem bytte om och fixade mig. Vid åtta tiden gick jag hem till Cass och vi tog bussen in till stan. Vi satte oss på Fridays och pipla drinkar x) Jag såg några gamla killar från kunskapsskolan som jag inte kännde direkt men vet vilka dom är/var. Så tillslut slog vi vad och jag gick fram och frågade dom. höhö. Slutade med att vi drog med dom till Collage där dom bjöd oss på dricka.. Haha de va länge se jag skrattade så där mycket asso!

På fridays så skratta jag och Cass så ja fick AS ont i kinderna! Inte okej asso! höhö

Verkligen en rolig kväll!

Söndagen
vart bara att slappa gick hem då cass gick med så när vi sa hejdå (vid mitt hus) så bestämde vi att inte vänta 2år till nästa gång igen.. (haha nej men vi har inte setts på typ 1 år). Så om pengarna till låter så gör jag gärna om det snart igen, och då kanske vi kan dra med oss ölite flera vänner :).

Jah så det va min helg det, roligaste på länge!


Puss Puss<3


Datum 10-11-12

Haha ja idag är det 10-11-12 - år-månad-dag haha.

Men vet ni vad som är jätte irriterande?! Jag skrev ett jätte långt inlägg igår men sen dapade datan så allt försvann :(. Den här helgen blir inge micks-picke.. första hlegn på länge så de känns lite skummt men som tur är så har jag planerat lite annat! :p

Jag kom på att jag haft min blogg i mer än fyra år! är det illa eller?
jag vet inte hur länge till jag kommer hålla på, som ni märkt har jag inte uppdaterat så där suuper mycket den senaste tiden. Jag känner att jag inte vill skriva allt här, som jag gjorde när jag va yngre ;) haha yngre - men ja det va jag ju! xD.


Idag blir det jobb och träning. Det känns INTE som fredag idag!

Puss Puss<3


Dagarna - Åren..

Dagarna går och går, dom blir till år. Det skummaste är att på senaste tiden har jag tänkt på hur jag hade de när jag va liten, saknar det i bland faktiskt.. Skulle doc inte vilja vara liten idag utan samma år som jag va det. (ni vet 90 talet lixom). Sen har jag även tänkt på högstadiet och gymnasiet.. Ja jag känner mig inte "gammal" eller stor.. Nej jag känner mig som en typ 18 åring.. men sen när jag kollar på en som är 18 år så känner jag att jag faktiskt är äldre... Ja rörigt men hoppas ni fattar x)

Det bästa som kunde hända nu är att jag får ett fast jobb, men det ser inte så ljust ut, tyvärr. Men man ska inte ha bråttom men jag känner att jag är förstor för att bo hemma!
Ja nog om detta..

I går va jag först hos farmor och farfar, farfar kom hem från sjukhuset igår och jag har inte hunnit hälsa på honom. Så det va erkligen roligt att träffa dom igen! :D <3. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte ill vetrinären med båda hundarna, dom skulle vaksineras och max skulle vi kolla öronen på.
Det gick bra, Max fick en öron medecin som han ska få i ca 2 veckor + att jag sedan ska försöka rycka håret i öronen ¨på honom.. HAHA lycka till för mig! men men.

Japps de va lite uppdateing det.


Puss Puss på er!


Kärlek

Jag är bara så otroligt glad att jag och Micke har varandra. Vi har haft det så OTROLIGT bra den senaste tiden! Det är för bra för att vara sannt! Det första bråket (som va otroligt löjligt egentligen) va i söndags men innan dess så va det... Ja jag minns faktiskt inte. Mer än 2 månader i alla fall.

Vi har börjat med att ses på helgerna, ibland någon dag bara och ibland (oftast) hela helgen, efter som att vi inte hinner på vardagarna nu när jag jobbar lite grann.

När jag tänker tillbaka i tiden så kommer det blandade kännslor, hur kunde jag vara så knäpp? och samtidigt så känner jag att jag va sjuk och inte mådde särsilt bra. Jag ångrar att jag inte bara la av med dumheterna och njöt av studerna och av resan.. I stället gick jag och tänkte alldeles för mycket och bara ställde till med bråk.

Ja faktiskt jobbigt att skriva om det här, mycket som ploppar upp så slutar här.

Det som är så otroligt fantastiskt är att Micke orkat med allt!
För om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte själv hur han orkade med mig.


<3



OJ SORRY!

Hoppsan svejsan de va LÄNGESEN!

Typ två veckor sen jag bloggade. Men det är bra allt rullar på i väldans fart och jag har tänkt blogga i bland men då varit för trött. Men det som bekymrar mig lite är att jag vill kunna börja leva mitt liv som jag vill.. Dvs att få ett fast jobb så man kan flytta hemmifrån och så jag och Micke får leva tillsammans, det längtar jag så grymt mycket till! - Sen har vi ju även planer på hund men innan vi kommer dit så måste jag till och börjamed få ett satans jobb!

Just nu jobbar jag lite mer än 50% på ett dagis och det är faktiskt väldigt kul.
Det får mig att glömma det mästa som är jobbigt innom mig, barnen ger mig en sån glädje :).
Känns lite jobbigt att jag kommer behöva lämna dom alla sen när dom hittat en ny ordinarie personal.


Ja nu ska jag kika vidare och sedan ska lollo färga håret på mig.


Puss Puss<3




RSS 2.0