Torsdag 18/11-10

Ja i natt sov jag grymt dåligt! Låg och tänkte på massa saker så det gick inte att slappna av. Ursch! Så ikväll blir det sömn medecin!

Iallafall jag gick till jobbet så jag va där 07:25. Det va inte många barn där, senare vart det lite fler men de är många borta igen. Vi hade morgon samling klockan 9 och sedan gick jag ut med min grupp, haha 4 barn de va alldeles lagom :p. Vi gick till en park. Väl tillbaka när alla va samlade fick jag äran att berätta spök historier, när min kolega sa det tänkte jag "No shiet jag kan ingen!" men det gick bra, jag hittade bara på lite och oj vad barnen va tysta och lyssna! hihi rädda va några också :p. 

Nu ska jag slappa och sen fixa mig lite för att träffa finaste Josse! 
Sen, beroende på hur länge ja är hos henne, ska jag träna. Om jag inte hinner så åker jag dit direkt efter jobbet i morgon och kör! Då ska jag köra lite mer än förra gången eller alternativ på "trögare" nivå ^^.
Åh så skönt att börja komma igång och jag hoppas att jag håller idet! - eller jag måste! 

Som ja sa till en kompis, bättre att jag tränar och kanske äter liite mer än vad jag gör.. istället för att äta som en myra och inte röra på mig. Nope de går inte! Äta och träna låter super! :D 

Japps de va lite om min dag! 

Puss Puss

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0