Bra dag!

Idag va en rolig dag på jobbet, jag hade skapande med 3 åringarna (som förra veckan). Jag planerade i går att dom skulle få pappers rullar, limma och sätta på fint papper, fjädrar, paljetter m.m. Det va väldigt roligt!

Efter det va de lunch och sen läs vila. Efter det så slutade jag så dagen gick otroligt fort.

När jag kom hem ränsade jag en låda (en av 2) så nu är den klar i alla fall.
Ska handla snart.

Ja lite uppdatering i alla fall.

Bild kommer senare ikväll just nu är jag sjukt trött. Men SNART är det helg! :D Jag LÄNGTAR!

Puss Puss<3





Underbar helg!

Det är ungefär det jag har att säga.. Helgen har varit helt otorlig.. Ni vet så där gulligt som dom alltid har i kärleks filmer. Precis så mysigt hade jag det! Om inte mysigare! Är bara så glad, lycklig!

Fredagen åkte jag till Micke direkt efter jobbet. Va hos honom vid 5 tiden (tror jag). Så jag slappade lite o pratade med hans söta mamma. När han kom så fick jag en hej puss! hihi. Efter maten spelade vi fifa, vi va på samma lag HAHAHA snacka om att jag sög! men i alla fall de va roligt. Sedan va vi på hans rum och kolla tv o så där. Sen vart det massa kärlek =) pussar o kramar och ännu mer pussar.. hihi <3
Jag somnade väldigt fort när vi väl la oss.. Enligt micke somnade jag vid 10 ^^ haha vad händer?!

Lördagen: låg vi kvar en stund o bara prata. Micke gick upp och badade och jag klädde på mig och fixa. Åt lite frulle (inte Micke dock). Vid 1-2 tiden åkte han och jag och handlade mat och sedan in på systemet. Han köppte öl och jag en vin-flaska. När vi kom hem så spelade vi fifa, fast denna gång va vi på olika lag (han ville inte va me mig höhö). Jag börjar bli bättre på de där nu ;) så snart får han passa sig! HAHA.

Vi lagade maten och sedan satt vi länge och åt. (Carina och Kurt va på mamma mia) Så vi hade ensam hemma kväll. Efter maten lyssna vi på musik och satt i soffan och snacka. Sedan bakade vi jordens godaste kladdkaka! :D hihi. Snacka om att köket vart stökigt/kladdigt men kul hade vi!
Mys kväll verkligen! <3

Söndag: Micke började även denna dag med ett bad (eller om jag blandade ihop dagarna, vet inte)
Vi va bara hemma denna dag. Hans syster och hennes dotter Filippa kom över på fika och så där så det va jätte kul att se dom igen. Sen gick vi in till hans granne. Där dom beställde pizza till alla (nej pizza är inte min grej, jag ville ha sallad men micke tyckte ja va tråk så då tog jag en pizza men ursch kommer inte äta det igen!). Vi kollade på en film också som faktiskt va ganska bra! Nån prince of persia tror jag de va haha.
Sen gick vi hem till han vid halv 8 då vi kolla på en film som gick på tv och sedan satte vi oss i köket och va med hans mamma en stund :)
Jag somnade fort även denna kväll! :O

Måndag (idag) Gick upp, sminkade mig och gick till bussen som tog mig till jobbet.

Långt inlägg men va ju några dagar sen jag skrev.. Så nu vet ni vad jag gjort :p

Puss Puss<3





TRÖTT!

Ska nog krypa ner i sängen snart! Jag är så sjukt trött. Men barnen på dagis är VÄLDIGT stökiga just nu så vi alla i personalen hoppas att det lugnar sig snart. Så jag har ont i öronen som i bängen. Men dagen gick endå ganska fort den känndes seg på morgonen/dagen men sen va det nästan som att "oj är det redan dax att sluta"

Så bloggen.. eller ja datorn får inte så där sista prioretering.

I morgon blir det jobb och sedan träning, men får se hur det blir med den.. Jag slutar vid halv fem - kvati fem tiden så vet inte om jag hinner men sedan är frågan om jag verkligen orkar med nästa gäng med barn.
Men det får jag se hur jag känner mig i morgon em.

Btw så invigde jag min VINTER JACKA igår kväll och hade den idag! SUPER skönt! slipper frysa, slipper bli blöt/fuktig! Uta jag har gått varm och torr!



Puss Puss<3




En bra dag!

Idag har det faktsikt varit en väldigt bra dag. Va närvös när jag gick till jobbet men sedan hade vi lite planering och då gick dom igenom alla barnen och så där. Fick även veta vad jag har för ansvar och vilka barn som är mina ansvars barn. Det känns kul att jag har lite mera segigöst/fast jobb än att hoppa runt och man vet aldrig när dom ringer eller så där, så jag är rikigt glad!

Efter jobbet han jag hem och byta om sedan till träningen.

Det som känns tråkigt är att jag känner att det blir nog lite mycket med jobb och sedan träna. Förstår Mickis, att hon inte hinner med jobb + gymnastiken. Energin går åt på jobbet och sedan vill man hem och göra det man känner för. Men just nu ska jag verkligen försöka att hinna/orka med båda sakerna :)

Nu är jag hemma och såg förut att Micke hade sms:at och frågat hur det gick på jobbet idag, vart verkligen glad! :)

Nu ska jag ladda om inför i morgon, jobba 7:45-15 sedan hem en kortis och sedan på möte på jobbet 16-18. Haha tur att jag har 5 min gå väg till jobbet, annars hade man fått stannat! :p

Puss Puss<3



Wisby Cupen

I fredags mötte jag upp Sarah på Gullmarsplan, det roliga va att vi kom fram exakt samtidigt. Vi gick upp till bussen som skulle ta oss till Nynäshamn (861). Den tog ca en timme och stannade på typ 3 stationer så det va väldigt smidigt. Väl framme så hoppar vi av och går mot båten. Vi ser Helen och Lotta i kiosken, när dom är klara går vi till in checkningen. Allt gick så smidigt. Väl på båten planerade jag och Sarah varven och lite om tävlingen sedan handla vi en varsin varm-smörgås.

Båtresan tog väl tre timmar ca. När vi går av båten har vi ingen aning om vart vi ska, Sarah hämtade sin väska och bara för att vi gick lite längre bort så såg jag 3 bussar så vi gick dit och fråga fall det va dom som skulle ta oss till skolan. Det var det, vi satt fyra st på den och det tyckte vi va så skönt. Men plötsligt stannar bussen igen och släpper på miljoner med folk. Den resan tog 5 min knappt. Vi hoppar av och sedan fick vi gårunt och leta vart vi skulle in. Plötsligt ser vi en människa inne i en byggnad, vi knackar på.. Hon öppnar och släpper in oss och vänder ryggen till.. Vi ropar ursäkta och frågar vart vi ska ta vägen. Vi skulle in i en annan byggnad som dom inte hade någon nyckel till så dom frågad eom vi kunde kontakta någon som redan va där. Vi ringde Kattis så hon kom och öppnade. När vi borstar tränderna så upptäckte jag att det fanns bara kallvatten!

Hela natten vaknade jag stup i kvarten. Gick upp halv 8, vi åt frulle vid 9. Eller inte jag då, men dom andra. Sedan kolla vi på klass B och åt lunch vid 12, efter den va jag och nattis ute med tjejerna, dom fick busa lite. Sen in och kolla på prisutdelningen. Sen in på rumme o fixa håret på dom + byta om.. Sen tror jag att det började. KAAAAAOOOOSS!

Men vi tävlade en då och de va så otroligt starkt av tjejerna! Verkligen stolt över dom, dom kämpade verkligen in i det sista! <3

Vart ingen medalj men totalt kom vi 6:a av ca 11 lag! Så det va super!
För mig va dom värda GULD minst med danke på alla motgångar vi fick!

Tävlingen va slut vid nio då det vart middag och sedan duscha och sova.
Upp klockan sex packade och hoppa på bussen vid 7. Båten gick 08:05
Resan gick helt ok, tre timmar lite lång tråkigt i bland men sånt man får ta! ^^

När jag kom hem tog jag en varm lång dusch. Ringde sarah och frågade hur man kollade resultaten men då förklarade hon vilka platser vi kom på i vilken gren osv.
Sedan ringde jag Mickis och pratade i över en timme med henne :D KUL!
Nu har jag ätit Grekisk sallad till middag och sedan spelat monopol.. Juste ringde Micke en stund också!

Ja det va min helg det, är super trött! Mådde dåligt när jag och sarah åkte till gottland och det vart bara värre och värre men bet ihop för gymnasternas skull. Så har varit skönt att bara slappa och tagit det lungt.

Nu laddar jag in för jobb i morgon 07:45-16:30


Godnatt, Puss!<3



Armband!

Just nu sitter jag och pillar med ett armband.. Gjorde ett igår också, fast med ljusa bäbis färger. Det här ska Micke få om det inte ser helt för jävligt ut när det är klart hihi.

I övrigt så va jag hos psykologen idag, det gick bra eller hur man ska säga. Tungt att prata om allt men samtidigt otroligt skönt att få det sagt. Så nu har jag lite läxor från henne att göra i veckan.

I kväll blir det Gotland, jag och Sarah ses på gullmarsplan vid 6 tiden för att sedan ta oss till nynäshamn. Jag har små packat lite men tänker efter hela tiden och nu har jag kommit framm till att jag kommer ju bara vara där lördag typ + att det är tävling då så jag behöver nog bara ha med mig tävlings overallen och ett linne att ha under och sedan de jag åker i kan jag ha rästen av tiden.. För vi åker hem söndag morgon (tror det va vid 6 tiden som vi skulle åka) så det blir inte så värst många timmar på Gotland för min och Sarahs del.
Ja ni fattar nog grejen med mitt kläd/packnings val!! ;)
Men kul ska det bli med tävling :D

Puss Puss<3


Tröööött!! - Gotland på G

Jag ligger här och nästan sover, ska stänga av datan nu. Va på jobbet kvart i sju i morse så de vart en lång dag! I morgon blir det psykologen och sedan packa!! Åker till Gotland i morgon med gymnastiken, vi ska tävla där. Så vi kommer hem på söndag igen. Nu måste jag sluta innan ja somnar med datan i knät.. frågan är bara hur många timmar jag får sova denna natt!!

Puss Pus<3

Jobb.

Igår jobbade jag mellan 9-15:30. Efter det åkte jag till ungdomsmottagningen och hoppades på att kunna få hjälp. När jag kommer in så möter jag min gamla samtals person. Hon sa att de va kul att se mig igen men hon sa med sin söta röst lite oroligt "Men hur mår du egentligen?" Jag har inte sett henne sen i sommras? våras kanske.. I alla fall länge sen. Men nu va det inte därför jag va där. Men kul va det att små prata med henne, hon hade saknat mig och tänkt mycket på mig så hon hälsade att jag gärna fick boka någon dag så vi bara kunde prata lite. Det känndes verkligen kul att höra.

Efter att jag gjort det jag skulle dära så åkte jag hem, lilla syster och jag spelar monopål men efter som att det tar så långtid så fortsätter vi varige kväll :)

Idag har jag jobbat mellan 7:30-15:30 dagen har faktiskt varit bra. Va suuper trött i morse, sov två timmar och sedan till jobbet. Så när barnen skulle vila så somnade jag vid 12 och vart väkt vid halv 1 av en kolega som sa att jag kunde gå på rast haha hon fick lite kul att jag sov så länge bland mina ansvars barn :p. Men OJ vad skönt det va att sova! Hade nog inte klarat dagen så bra som jag gjorde om jag inte fått den där sov stunden ^^. Efter jobbet åkte jag till C3L huset upp till komunen och lämnade in nyckeln som vi lånat och sedan gick jag in på själva C3L och frågade om utbildningen Barnskötare. Sen hem och nu sitter jag här.  

Imorgon är det torsdag, då blir det jobba mellan 7-14:30 sedan hem och börja se vad jag ska packa. Sen träning på kvällen. Fredag blir det psykolog ev jobb och sedan Gotland med gymnastiken.


Ja de va lite uppdatering, sorry att jag är så off men är så trött och jobbar på dagarna så när jag kommer hem vill jag bara ta det lungt.

Puss Puss<3




Hemma!

Hemma nu efter en mysig helg med Micke.

Fredag kom micke hit, vi åt tackos och myste. Åkte senare hem till honom.
Vi kolla lite på tv och umgicks med hans familj. Sedan la vi oss, jag somnade ovanligt fort.
Gick upp vid 9 och duschade (sov dåligt efter 4 tiden på natten) Sedan la jag mig bredvid Micke och slappade lite till. Klockan kvart över tio är vi på väg till kyrkan för dop.

Dopet gick ovanligt fort men bra det höhö. Efter dopet vart det fika och sådär. Mys!

Jag och Micke åkte i hans bil men vi åkte nästan samtidigt som hans mamma och Kurt.
Väl hemma så tar vi det lungt och sedan in till grannen :)

Söndagen va det planerat att jag skulle hem men mitt under frucksten så säger Micke i hundraåtio "Skulle du vara kvar?" tittar på mig och innan jag hinner andas säger han "Hon blir kvar här så du vet" Haha glatt överaskad.
Så söndagen va jag i Skärholmen med Sara och Cassandra vi va där i ca 3 timmar. Sedan han vi hem och äta lite mellis sedan kom Micke och Chrisse (dom va och spelade paintball). Kvällen blir vi hos dom gick hem till Micke och åt och sedan in till dom igen. Helgen har varit mysig och ja, så där lagom skön :).

Micke har verkligen överaskat mig, I fredags kom han vid 3 tiden utan att jag visste det (visste att han skulle komma men trodde de va fram mot kvällen).
Fredag hemma hos han är han väldigt busig och bara flummar.
Lördagen va lite rolig han gick runt och bet mig AJ men små kul.
Somnar till på lördags kvällen men vknar av att någon trycker något stort svart på min näsa (en fjärkontroll)
och så säger han "Haha din näsa är ganska vig".

Ja rolig helg.

Idag va jag med hans mamma. Vi handlade och fikade. Sedan tog jag en buss (som åkte runt halva sverige) till norrasköndal och bytte till en som gick till Masten. In på c3l typ och hämtade en nyckel. Hem till framor och farfar sedan träning och nu hemma. Haha

Puss Puss<3



Det va det.

Ja, för bara någon vecka sen så känndes det mästa faktiskt lite bättre och det känndes som att livet började gå frammåt och se ljust ut... Men självklart har det verkligen vänt igen. Jag bara undrar när jag ska få känna att livet ger något. Alltså att få känna att det är mer roliga saker i livet än jobbiga och tragiska saker, just nu känns det som att det jobbiga/tragiska taröver en heldel av mitt liv om jag tittar bakåt. När ska det vända? ska jag ha det lilla hopp kvar om att det kommer att vända? eller är det så här mitt liv ser ut? elände,sorg och tungt..

Jag vet inte, ingen vet. Självklart har jag bra dagar ibland men det är inte lika ofta som det borde vara. Ja du förstår nog. Begravningen har jag inte smält än, det kommer ta tid. På kvällarna när jag ska sova så hör jag hans röst i huvudet då jag blir så ledsen att jag aldrig mer kommer få höra den i verkligheten.

Idag ska pappa till sös och hälsa på en bekant (hans bästa vän sen dom va små) som ligger inne pga hjärtatack, dom vet inte än hur han mår... Ursch varför?

För att gå över till lite roligare saker så kommer micke till mig idag/kväll. Vi ska äta middag här och sen bege oss hem till honom. Imorgon blir det dop.. Förlåt men jag har varklien INGEN lust att gå in i en kyrka just nu.. Vet inte hur jag kommer ta det, får bara bita ihop och falla ihop när jag är hemma. Vet inte hur det blir med jobb nästa vecka heller de som varit sjuka som jag hoppat in för är tillbaka så då finns det inte jobb för mig.

Lite konstigt inlägg kanske men känner att jag behövde skriva av mig lite.

Puss Puss<3



Begravning. Jobb

Igår va det begravning. Innan den åkte jag till haninge c för att köpa ett par skor att ha på mig. Mamma hämtade mig där och jag sminkade mig och sedan åkte vi till kyrkan. Farfar hade skrivit ett jätte vackert tal som en dam läste upp så fint. Mycket tårar kom och det va så otroligt fint med all musik och alla dessa blommor. Efter det vart det fika och sedan åkte några till skogskyrkogården med blommor och andra åkte hem till Dorran på middag och så. Vid nio tiden va jag hemma, tog en dusch och sedan la jag mig. Kunde inte sova. (vill inte skriva så mycket om begravningen för att det är så otroligt jobbigt, bara jag skriver ordet trycker tårarna bakom ögonvrån)

(lite av klädsen)
Idag jobbade jag mellan 9-16 på ett nytt dagis mot va jag brukar vara på. Det va helt okej och det är skönt att jobba. Vi va ute en stund på förmiddagen efter samlingen och sedan efter mellis. Sen slutade jag så dagen gick endå fort, man hinner kanske kolla på klockan två gånger om dagen.

Imorgon börjar jag 8 och slutar 16 så i morgon blir det en lååång dag men det är skönt att jobba, veckorna går så fort.

Har ingen lust med någonting just nu så jag är väldigt off och frånvarade.
Vet inte varför men så är läget just nu.

Puss Puss<3

En helg med Micke.

I fredags efter jobbet så åkte jag till Micke. Vi hade det verkligen mysigt. Kollade på tv och myste under täcket... hihi. Lördagen va jag bara hemma hos honom medans han meckade bilen. Kolla lite på tv, läste i tidningar.. ja bara slappade helt enkelt. Duschade och gjorde mig i ordning. Klockan kvart över tre så åkta han och jag i hans bil och hämtade hans pappa. Det va födelsedags middag hemma hos Mickes syster. En kock lagade all mat så de va en tre rätters middag + efter rätt.. SHIET vad god efter rätten va, jag typ dog!

Det va chocklad kaka som va så där lagom geggig innut i och bara smälte i munnen, till det va det vanilj glass och varma bär! MMM!

Kvällen gick ganska fort för plötsligt va vi på g hem. Jag fick så där frånvarand-osocial-depp humör men åkte med och lämnade hans pappa. Jag sitter i baksätet och kollar ut, tänker att här ska jag sitta HEEELA vägen hem! Men när vi släpper av hans pappa så frågar han om inte jag vill hoppa fram, jag hinner inte svara innan Micke säger "Hoppa fram nu". Sen så vart det massa prat mellan han och mig, och micke fick bus humör och körde så där lagom race och så! Haha!

När vi kommer hem så är det bara han och jag vi lägger oss på sängen och busar. Vi somnar hyfsat fort.

Söndags morgonen va jätte mysig, låg och kramades och pratade väldigt länge. HAn behövde mecka mer bil så jag åkte till skärholmen för att hitta kläder till begravningen i morgon. Jag va där från klockan elva till klockan två! Kom hem med en kjol och ett par strumpbyxor! (+ godis som micke beställt^^). När jag kommer upp så är han och kurt redan inne. Dom va tydligen klara vid tolv tiden. Jag lånar datan en stund och kollar lite saker och sedan går vi in till grannarna en stund. Jag gjorde två armband och hjälpte Cassandra (2år) med hennes halsband.
Kvällen va verkligen rolig, micke bröt mina armar 27 gånger och slog mina lår och vader 1000 gånger. Så tillslut när han tror att han håller fast mig så snärtar jag till han mellan benen! HAHA sen va inte han så kaxig inte! Jag sa att jag tänkte ta en dusch då han säger "Duscha länge!!" Då jag frågar varför då, "Så jag slipper dig" haha. Så där fortsatte kvällen! Skrattade massor i alla fall! :) <3

Måndag idag, gick jag upp vid kvart över nio. Tog en kopp te och en smörgos och fixade mig i lagom takt. Tog bussen 10:15 till skärholmen för att nu hitta kläder till dopet på lördag. Så jag gick runt där tills klockan kvart i 1. Åkte hem och visade lillasyster de jag köppt idag och igår.

Ja, det har varit en mysig och rolig helg.
Nu vet ni vart jag hållit hus!

Puss Puss<3


RSS 2.0