090228.

Ja då har jag duschat och ska börja sminka mig och leta kläder.. eller rättare sagt ett annat linne än de jag har på mig nu. Jag ska ta en buss som går klockan ett för att hinna med en båt ut till langnö som går klockan tre, haha shiiet villken resa :P. Men ska möta Paula i slussen och sen ska vi bta bussar och så. Saskia ska knske möta oss i gustavsberg el e va :p. Vi ska nämnligen ha tjej kväll hemma hos Saskis (: och hon har en häst då Paula vart så lycklig så vi planerade även en liten rid tur xD.. Min mamma trode inte sina öron, här sitter jag med min familj som har två hästar men jag har inte ridit eller varit i stallet på år typ! Men nu blir det en liten annan grej ^^. 

Nej nu måste jag verkligen fixa mig.
Skriver i morgon och det kommer komma bilder ;)



Kiss and loove!<3 

090227 Släkten.

I dag kom släkten hit efter som att Lollo har fyllt 15. Sjukt stor hon börjar bli! :O Men hon är ju precis som alla andra människor, vi oldras. Tog lite skojiga bilder men jag va vart bara helt störd på alla bilder (det kommer bevis!) Men jag fegar inte ur, ni kommer få se dom i alla fall ;). Hon fick inget speciellt... "Bara" en massa jävla pengar! Så nu är hon RIK! höhö.

Bilderna ska få tala för sig själv, men måste bara berätta om min sjukt söta kusin Victor som är nio år gammal (fyller 10 i sommar). Innan dom skulle åka hem kom han in i mitt rum och sa hej då (bara det va gulligt) men så såg han att ja va inne på msn, då han frågade "Har du msn?" jag svarade "Ja det har jag" då han sedan frågad vad jag har för adress och så frågade han om han fick adda mig. Aaw så gulligt!<3

Förklaring till bilderna finns där nere ;)


1
 
2 3   
4 5 6

1

Maräng tårtan ^^
2 Jag med ett kak fat, ler lagon sexigt^^
3 Jag och Storasyster, jag ser lagom ut som en beatch!
4 Lollo fick as fina blommor i korg (:
5 Min glada kusin Victor som är omöjlig att få me på bild!
6 EeEegoo! va bara tvungen xD



Kiss and Loove!<3



090227. Duktigt


Idag har jag försökt söka jobb. Skrev ett nytt CV, såg att gröna lund sökte butiks beträde så varför inte? Jag har i alla fall inget att förlora ^^. Just nu sitter jag och målar naglarna, ta såån tid! 40 olika lager som  ska torka och sen måla igen och sen torka.. osv!. LillaSyster och hennes kompis står och bakar efter som släkten kommer ikväll.

Det som är värst är att Micke skulle också komma idag. Men han är fortfarande jätte sjuk. Blää kan han inte fåbli frisk snart? Lika så med min mamma, hon åkte in till akuten igår :( och dom (idioterna) tog ngt prov och sen gav dom henen någon skit medecin och sen fick hon åka hem!!! precis som vanligt, fan kan dom inte göra en ordenklig undersökning så hon kan få veta vad det är som är fel... Nej nej ge lite medecin och klappa på axen det hjälper strålande! Se bara på Micke han mår ju redan skit bra efter han fick medecin och klapp på axen... Suck!

Ännu en andledning till att utbilda sig till läkare! ^^...


 


 








Kiss and Loove!<3



090226. Natt.

Nu är det så att jag är i stor stor chock! En kill kompis är här som jag inte haft kontakt med på så där fyra år.. Fick veta för någon vecka sen att han och min storasyster snackar en hel del. Så i dag va dom och fikade i stan. Jag bad henne innan att han inte skulle med hit, och om det skulle bli så ville jag ha en liten för varning. Men icke.. Jag hörde hennes röst inne från mitt rum. Jag såg henne gå förbi mitt fönster, jag vänntade och vänntade på att se en till människa. Jag såg ingen. Andades ut lite lätt, men så hörde jag henne säga "Jag kommer snart" så öppna hon ytter dörren. Jag kolla ut mot vägen och såg en människa utav ren chock drog jag ner rull-gardinen.. inte alls genom skinligt. Smart Linnéa!

Nu har dom gått ut till min storesysters rum.. Men helt sjuk! Jag kännde mig lagom tvungen att säga hej. Jag har egentligen inget emot honom det är bara själva grejen lixom. Inte hört av han på fyra år och sen plötsligt kommer han hem hit. Nej nej. Nu ska jag försöka smälta det hära. Ska ringa Mickis i morgon, vill bara ringa någon nu.. Någon som vet vem han är och som förstår mig. Men alla sover och dom flesta ska upp tidigt så jag får försöka släppa allt för stunden och prata ut det i morgon.


God natt! <3

090225. Tjej middag (:

I dag åkte Bea hem, då jag började fixa lite här hemma. Dukade och lite så in för kvällen. När pappa kom hem åkte vi och handlade. Sen lagade jag maten, strax efter det gick jag med hundarna och mötte Brudarna vid bussen :D. Vi satt och snacka massa i mitt rum. Maten va (måste erkänna) gryyymt god! Jag kan fan laga mat xD höhö. Nej men det va verkligen gott (: . Efter den goda mysiga middagen gick vi in på mitt rum med; Coklad, 2 olika schips, en dipp, Gurka, Paprika och läsk.. Här skulle det SVULLAS! hihi. Vi kollade på Wild child och flummade lagom mycket. Sen vid 12 (tror jag) Skulle Tårtan (Paula) åka hem. Jag och Saskis gick självklart med till Bussen.. Det va heelt öde på vägen, det brukar det vara hos mig när klockan närmar sig 10-11 tiden på kvällen (om inte tidigare) sen för att komma hem till mig går man igenom en skog där man inte ser några hus alls, Tårtan fick intrycket att jag verkligen bor på landet och utan för silevisationen-scilevicationen (stavning?). Men jag håller självklart inte riktigt med :P. 20 min in till gullmars plan, ca 30, 40 min in till stan är inte helt ute på landet, faktiskt! hahaha. 

När jag och Saskis kom hem kollade vi på high school musical 3. Det va också väldans mysigt. Vi satt sen och pratade om några skådisar hur dom verkar vara på riktigt och skit :P.. Pratade även om allt allt annat. Vi gick och la oss klockan 5 på morgonen! :O fy fy vad man inte har koll på klockan när man har lov! Saskia åkte hem och jag städade köket, duktig jag är! (:

Lite bilder från Kvällen <3
Glömmde fota den goda maten :(
          

Nej Urscha-bruscha (som jag brukar säga) nu får Miicke faktsiskt ta och bli frisk. Tycker så synd om honom! I går steg hans feber från 40 upp till 40,7 så då va det raka vägn till farbror doktorn. Han fick nån medecin och bara vila som gäller för honom. Jag saknar honom så sjukt mycket :( Visst vi sågs i söndas men det känns som evigheter sen. Efter som han är så sjuk så vet jag inte när jag får se han igen :(.. Ensamt!
Krya på dig Älskling <3



Kiss and Loove!




Äventyr i stan natte tid.

I går var jag först bara hemma och sega (som jag skrev) sen på kvällen kom Bea hit. Vi satt först inne på mitt rum, sen gick vi till konsum och köptesvollo saker xD. Sen mys i mitt rum, men senare på kvällen.. Ja vi visste inte va klockan var, så fick vi lust att bara dra in till stan och bara flänga runnt. Så vid 11 tog vi bussen in till stan. Där v gik runt och mötte massa turister och sen svenska turkar.. De dom sa va "Tjena brudar! Fest hos mig, fölrjamed?" då vi självklart sa ja men bara drev, sen sa vi bara nej tack och vände oss om då dom sa "Men vi har stora bananer" Då jagbara skrek "Om men duuuuu RA!" haha. Snacka om att vi va flumm! Bea ville röka så hon gick runnt och tiggde. Tillslut fick hon en tjejs fimp,då en till komoch frågade om hon ville ha den också. Bea stod där stolt med folks fimpar xD.

Vi hade kollat bussen vid sergels torg, den skulle komma halv 1. Bra tänkte vi då hinner vi flumma lite till och sen lagom att ta bussen hem. Men bussen kom inte, så vi gick och kolla. Det stod 01.30, skit BRA! Vi tänkte helt jävla fel. Klockan va halv 1 så allt så en timme till. Vi tog chansen att hinna med bussen från gullmars som skulle gå klockan 1... Vi han! :D Fan va bra vi va, fick kuta som fan efter som att dom bygger om på gullmars så går bussarna längre bort!!

När vi kom hem kolla vi på alla sjuka bilder och skratta lagom mycket. Sen sov vi! Så där efter klcokan slagit fyra.. Men fan jag måste passa på att göra sjuka saker innan jag är "för vuxen"! Njuta av tånårs livet ;D. Tack Bea som får mig att fatta att de faktiskt är värt att få sånna här ryck!

Bea och Nea på äventyr i stan, fan va mys gumman <3
Vi saknade doch våran sista vän Seea (Sanna) Men hon är nere i Vännersborg hos sin Prins Henrik så hon hade det ng bra en då ;). Men hoppas vi tre hittar på något sjukt snart! ;D


Lite Bilder ;) <3
Jag va lite sur för att ja han varken borsta eller platta håret xD
  

    

    


Kärek till dig Baby!<3




Kiis and Loove!<3



090224. Stackarn

Idag ska jag vara heelt ärlig (som jag alltid är men en då), jag har bara slappat framför datan. Kollat på film, chattat lite. Men i bland måste man bara göra ingenting också. Kollade på Higschool musical 3 höhö. Dom filmerna är helt okej men lite väl överdrivna i bland, men de är film så! xD. Mitt i filmen börja jag fundera och tänka på massa saker.. Om hur jag har det i mitt liv (ja ni vet, tänka för mycket verkstaden sätter igång) just nu och hur framtien kan se ut. Då jag på något sätt började känna mig först glad sen plötsligt lite halv så där nere. Micke är jätte sjuk ): han ligger hemma med 40 graders feber, frossa, förkylning + att han ligger med 2 duntäcken och han fryser i alla fall! Stackarn! Han har tagit ledigt i dag efter som att Madde kom hem i natt, så skulle dom ha mysigt och välkommna henne hem. Så blir han sjuk, så himla typiskt.. Min pappa sa bara att vi får sluta ses när den ena är lite sjuk annars kommer vi bara smitta varandra. Men ofta vi tänker vara ifrån varandra i evigheter! NEJ! hihi.

Men när jag låg där och tänkte en massa och började få "depp" kännslan inom mig så tänkte jag en massa på Micke och mig. Då jag började tänka (helt åt helvete fel!!) att han kanske inte älskar mig.. (hur jag nu kunde tänka så) Men precis i rätt tillfälle så sms ade han "Älskar dig Baby<3" och jag vart sååå glad och känner mig så lycklig, ville bara va med han och pussa på honom. Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom.

Mer som jag har gjort idag är att bläddrat i 27 miljoner kokböcker, ska bjuda brudarna på middag i morgon. Men nu har jag äntligen hittat något som jag tror att vi alla faktiskt kommer tycka om (:
Nu sitter jag på sängen och halft väntar på Becca som ska komma hit. Evigheter sen jag va med henne utanför skolan! Så det ska verkligen bli mys.. Eller jah, flummigt värre när detär hon och jag!

En STOR sak som hände idag, eller jag var så glad.. Helt rörd, Sanna frågade om jag ville följa med på en -modell-för-en-dag-sak.. Helt gratis! Det ända som kostar är bilderna som man får på en cd :D Så på onsdag nästa vecka får jag 1 (stor ETTA) Träffa Sanna igen och 2 Vi kommer vara snyggare än snyggaste! ;D <3. Ne men det ska verkligen bli spännande. Vart verkligen glad när hon sa att hon ville bjuda med mig (: <3

Idag är det fettis dagen, och jag tror min pappa åkte
iväg för att köpa semmlor  nu ^^ höhö.

Nej nu ska jag kila..
hoppas du mår fiint och
har/har haft en fiin dag/kväll :) <3


 

Kiss and Loove!<3



090223.Kväll

Efter att ha skrivit ett blogg inlägg tre gånger så blir man ganska sur och irriterad! Men jag hoppas att det inte vart allt för flummigt. Bilden på jackan är ganska-väldigt dålig men va verkligen inte på humör att fota så det kommer nog säkert bli flera bilder ;) höhö, villken tröst vah?. En annan sak som är ganska surt är att jag åkte hem idag och sen kunde jag ha åkt till Micke, men efter som att dom ska hämta Madde (hans syster) på arlanda i natt/tidig morgon efter sin 6månaders resa så känndes det lite fel och vara där. Fick ett sms av Micke att jag gärna hade fått vara med och sen av Carina (hans mamma) att jag behöver absolut inte känna mig ivägen eller så. Men det känns endå som att dom kanske vill träffa henne först. Så nu får jag träffa Micke på fredag, vill ha fredag men endå inte.. Det betyder snart-är-lovet-slut, och det vill jag verkligen inte!

Det som händer i veckan är;
Tisdag: Ev åka in till stan, planera ons med mamma
Onsdag: Paula och Saskia kommer på mys kväll :)
Torsdag: Köpa present till 15-åriga Lollo
Fredag: kommer släckten + Micke hit :D
Lördag: Hem till Saskia med Paula
Söndag: ?
Sen tillbaka till vardagen.

Fick bara lust att skriva lite skiit ^^.
Funderar på att ändra bloggen.. Skulle vilja ha hjälp men grejen är att jag tror inte jag känner någon som kan och vill göra det så försöker på egen hand helatiden :p.
Nu ska jag krypa ner under täcket, är inte alls trött men får göra ett försök. (:
Sov gott!


Kiss and Love!<3


090223 - Städ noja?

I går städade jag hela morgonen, sen vid tre-fyra tiden överaska Micke mig. Han kom hit och hälsae på (: Sen fick jag för första gången se och åka i hans nya bil! Riktigt cool bil asso! :O Kvällen vart att se på en bil film (så klart) men den va bra, sett en förut med han :P. Riktigt mysig kväll, saknat honom såå! 
I morse hörde jag inte hans klocka utan vaknade när han gick upp och stängde av den. Jag halv sov och vainte riktigt med vetande men minns i alla fall att ha små puss på mig och att han sen pussa hejdå (: .. 
Nog om det.. 

Min farmor är så sööt! Hon hade ringt mig vid kvart i 10 men jag hade inte hört det, sen försökte jag ringa henne men nådde inte fram. Jag fixade te och sen när jag stod och sminka mig ringde farmor. Hon frågade om jag hon skulle åka hem till oss och gå ut med hundarna.  Men efter som att det är lov så har jag bestämt att hon ska "slippa" vara hundvakt, även om hon tycker det är kul så vet jag att hon kan tycka det är lite jobbigt när det är halt. Så jag sminkade klart mig och sen började jag gå mot t-banan. Jag gick och hoppades på att inte behöva vänta på den. Jag brukar ha oturen att komma precis när den åker. Men i dag hade jag väldigt mycket tur med mig. Tunnebanan kompreis när jag kom. Vid liljeholmen kom tvärbanan när jag kom, i gullmarsplan stod bussen inne så de va bara att kliva på. Det ända som va lite otur va att ipoden hade nästan inget batteri. Men det höll hela vägen, nästan, när det va ca 3 busshålsplatser kvar så dog den. Då jag ringde Becca, hade ändå tänkt ringa henne så passade på nu. Hon va lika glad som vanligt (: babblade på om allt möjligt.

När jag väl va hemma hade jag sån energi i kroppen och kännde mig så där lagom sprallig. Jag damsög hela huset och fixa och pysslade. Det va då jag började tänka på att det skulle vara skönt att ha sitt eget då man kan bestämma helt själv vart saker och ting ska vara. Men det får tyvärr vänta. Efter att jag fixat här hemma satte jag mig en stund vid datan sen gick jag ut och mötte Mickis.. Det var film mys med poppcorn (som vanligt) hehe! Mys Mys<3.

I övrigt så tog jag kort på nallen som jag köpte till Micke förut. Den stod på en hylla i morse, men i går när jag kom låg den mellan två kuddar och lite halft under äcket så han hade allt så.. sovit med den (: sjukt sött!!<3
Har fått en jacka av pappa, den är inte ny-ny. Ärft den från en av hans jobbar kompisars döttrar. Den är lite stormen VARM! Så nu slipper jag lager på lager tröjor under en halv tunn jacka! Tack pappa du är så söt! <3
 
 Nallen<3                 Jackan...


Kiss and Loove!<3



090222. Vill vara en bil?

Ja idag va jag på träning, i går va de 18 års fest (kommer bilder) det va helt okej, lite segt men men. Efter träningen åkte jag Lollo och pappa och handlade. Sen mat lagning ;). Och sen som säkert många vet så va det mellodifestivalen. Jag brukar inte tycka den är så rolig, lika så med Idol och likande program.. Musiken har sjukigt så låågt! Nästan ingen INGEN kan sjunga överhuvudtaget. Men på något vänster så gillar jag verkligen Molly Sanden.. Hon är så naturlig och verkar inte alls söka uppmärksamhet/vilja ha det, eller överdriven och hon verkade inte alls ha höga förvänntningar och så kom hon med till finalen i globen!. Jag och Lollo vart så glada att vi gapade och anföll varandra, hihi.. Vad har hännt med mig? Jo jag tror jag för första gången har en idol!

Jag och Lollo skulle så gärna vilja se henne i globen, men grejen är att vi inte har köpt biljetter för att om hon inte skulle ha kommit med skulle de vara bortkastade pengar.. Men så klar finns inga biljetter kvar (inte så konstigt). Men på tal om Molly så tycker jag hon påminner om en Jennifer som jag snackar lite med. Hihi vet inte varför men dom verkar ha liknande personligheter (hoppas att Jennifer gillar Molly hehe).. För jag menar absolut verkligen inget illa :). Men på talom musik och så där, Molly har verkligen rösten.. Hon tror inte bara att hon kan sjunga (som t.e.x Amy Daimond,eller hur hon stavas) utan hon KAN sjunga! Verkligen fin röst och kan ta massa olika ton-arter (eller hur man säger). Hoppas det går bra för henne i Globen! Håller verkligen på henne ^^.  En sak är lite rolig, Molly är yngre än mig och endå diggar jag henne väldigt mycket :P Men det skämms jag absolut inte över! För hon är bra och ser bra ut!

I övrigt har det inte hänt så mycket mer.. På måndag är det en vecka sen jag träffa Micke ponken :( det känns faktiskt väldigt jobbigt. Jag önskar ibland att jag var en bil! Spec en silvrig honda 05:a (tänk att jag kommer ihåg det där :P ) efter som att det är spec den och även hans gamla bil som tar upp hans tid. Men  jag försöker trycka in i mitt huvud att de är som när jag fick Max (min hund) att man vill vara med den och ta hand om den, fast han har en bil och han vill hålla på med den. Tro mig det är svårt men jag försöker *är lite stolt övermig själv* hihi.

Nej nu ska jag sova!


Kiss and Loove!<3


090219. Mickis<3

I dag var det grymt jobigt att ta sig upp! Gick upp vid 5. Jag va såå trött men ville så gärna till första lekionen. Skulle vara i inspelnings studion. Det va riktigt kul, men min röst var inte den bästa idag så efter lovet ska vi fortsätta :D. Vi hade även svenska i dag och för första gången vart jag klar med något som jag själv va riktigt nöjd med och han klart på lektionen precis som våran lärare ville. Sen va det lunch då Mickis, MICKIS MICKIS MICKIS kom :D. Det va verkligen kul :) men kanske lite seeg dag att vara med på för efter lunch hände de inte så mycket. fick en uppgft om hälsa, sen översätta ett svensk brev till eng. Så vi slutade vid halv 3 om inte innan. Men religionen skulle in i dag men PINSAMT värre så får jag maila henne och fråga vad som händer när man inte är klar! Urs på mig!..

Efter att vi slutat gick jag och Mickis och satte oss i ljus hallen vid cafet och myste lite där :). Vi hade tänkt hinna till stan men vi insåg att de va ca en timme tills vi behövde röra oss till träningen. Men det var lungt (inte så mycket elever) så det va mysigt i alla fall. Sen tog vi oss till träningen, verkligen skumm tunnelbane resa! Skumma diskutioner. Träningen va ganska okej, dom va väldigt okoncenterarde :/. Efter pausen gick Mickis :( men får kanske se henne i morgon annars ev på söndag då hon, jag och Micke kanske ska ses en stund :).  Om Micke nu kan släppa sina bilar ett tag^^ han är som ett barn på julafton som fått exakt det den önskat sig (om inte värre). 

Verkligen roligt och helt jätte kul att få träffa Mickis igen, så tråkigt utan henne!
 Men snart är hon hemma helt igen, och då har äger jag ett legg
så då jävlar ska hon och jag mysa! <3
I övrigt så saknar jag Lollo så, men snart är hon hemma! :D
och det första vi ska göra är att hela familjen ska på 18 års fest
så då kan hon och jag verkligen umgås och snacka! :) <3
Sen vill jag även säga grattis till Jennifer som fyller 17 i dag, Grattis tjejen! :)

Nej nu ska jag duscha och fixa ;)

Kiss and Loove!<3



090218. Lollo fyller år.

I dag fyller Lollo 15 år! Försökt ringa henne hela dagen för att säga gratti men hon svarar aldrig :/. Så nu sitter jag här i kylan och tränar lite på hallelujah låten på svenska. Börjar gå bra faktiskt ^^ så jag hoppas vi börjar sjunga den i morgon. I dag har det inte hänt så väldans mycket, förutom att sissta lektionen var VÄRDELÖS. Vi skulle se på en film från Teneriffa från några i klassen va där på praktik... Det tog 2 timmar att fiffla och hämta människor för att försöka få igång filmkameran. Men efter 2 timar och lite till så gav vi upp. Så nu ska vi se den på fredag i stället, hoppas det funkar. Medans dom gick ner och boka en filmkamera tills på fredag började jag med en av alla mina satans läxor, och jag vart klar :D (med en) Jag känner mig duktig! visst okej den skulle va inlämmnad igår men jag har varit sjuk och gled efter ganska-väldigt regält och gjorde arbetet på 1½dag.. Tre sidor också!! Men i morgon ska ett hem prov va inlämmnat, så nu kan jag sluta känna mig duktig..

1 Jag fattar inget om vad det står på pappret
2 Jag glömmde alla antäckningar i skolan 
3 Jag har varit sjuk så jag har missat föreläsningar 
4 Datan krånglar så det går ine att öppna något skriv program överhuvudtaget.

GRATTIS till mig! eller inte, SUCK!

Något gulligt-roligt-sött-underbart är att i går så såg Micke min nalle :)
han svarade " Btw... Söt nalle!, Tack älsk :) <3 puss" Det känndes verkligen bra att höra!
Kanske inte ska ta upp det men det känns som att han släppt de "gammla" nu.. Men samtidigt ska jag inte dra slutsatser för fort.. Man ska aldrig säga aldrig som sagt. En sak är säker, Jag är så lyckligt glad när jag har Micke vid mig (: hihi.
Btw.. Är de bara jag somtycker att min näsa ser stor ut? xD

GRATTIS LOVISA-VÄRDENS-BÄSTASTE-LILLASYSTER! <3
Miss you, sitter själv o sjunger.. Tänk om du va här! <3

Nej nu ska jag fixa inför i morgon, börjar 08:20 o de tar minst en timme o åka.. + att jag ska gå med hundarna och hinna fixa mig! höhö. Hoppasdu haft en fin och rolig dag! :) <3




Kiss and Loove!<3


Något förslag?.

Nu sitter jag här i skolan och försöker komma på en SVENSK låt som är rolig att sjunga och som jag kan.. Har massa engelska låtar men bra att "värma" upp med en glad låt som man verkligen kan.. Men det blir svårt om man inte kommer på någon låt alls.
Någon som har förslag? För i morgon 08:20 ska jag stå där med låt förslag, bådde med svenska och engelska låtar. Då kan jag inte bara stå där helt utan hehe. Lite löjligt och dra till med Bäbä vita lamm eller blinka lilla stjärna höhö.

Nej nu ska jag leta vidare..



Kiss and Loove!<3


Ska gå.

Då är jag fixad och klar inför ännu en skol-dag.. Ursch idag är en sån där dag som jag bara vill dra täcket över huvudet och mysa ner mig, det har jag inte tid med! Ligger ganska efter p.g.a att jag varit så sjuk den senaste tiden. Tre uppgifter somska vara inne innan fredag. Ursch, URSCH! Det betyder stanna-kvar-dag-då-man-slutar-tidigt-dag :( hur skoj låter det?.

Igår fick mamma komma och hämta mig i skolan, fick panik ont i magen :s kunde inte sitta, gå eller stå.. Gjorde så fruktansvärt ont! Idag mår jag mycket bättre. Som ni kanske hört så har jag legat hemma med 39 graders feber, ni som haft så hög feber vet vad jag pratar om, man kan lixom inte få i sig riktig mat.. Utan det är mer te och ev soppa som går i. Jag måste äta lite men ofta, hur enkelt är det i skolan? nej just det.. + att alla mina jeans är FÖRSTORA :( och jag kan inte gå och köpa nya jeans bara sådär, + att jag har storlek 25 nu och det finns ingen mindre.. eller det är svårt att få tag på!..

Nej nu måste jag rusa till bussen!
Hörs senare!


Kiss and Loove!<3

.090216.

I går efter skolan åkte jag och Saskia in till stan, jag är just nu UR fattig tills lönen kommer (den25) och jag ville så gärna köpa nått litet men personligt till Micke. Saskia va så UNDERBART snäll så ja fick låna pengar av henne, men nu kom den stora frågan vad jag skulle köpa?!. Vi gick in på Galerix så det slutade med en miranda nalle (grå kända nallar) som höll i tre hjärtan I <3 U. Efter vi gått runnt i butiker, kollade på kläder och sånnt, så tog vi oss till gamlastan och fikade :). Mys Mys! Vid halv sex tiden behövde Saskia röra sig hemmåt och jag skulle komma till micke vid halv 7-7 (ville inte komma hem till honom innan han va hemma) men jag åkte med Saskia till Slussen där hon skulle byta till saltsjö banan och jag t-bana.

Tror ALDRIG att jag varit så här närvös över att åka hem till honom (om man räknar bort första gångerna som vi sågs) Jag kännde mig lite halft rastlös så jag började borsta håret, kollade mig i spegeln 200 gn.. Tanten framför mig glodde som fan, men jag ifråga satte henne inte. Efter som att klockan va så mycket och det va bäck svart ute så sms:ade jag till Sara och frågade om hon hade tid och lust att möta upp mig, (efter att jag vart förföljd på den vägen så vågar jag inte gå själv, ehe) Sara ringe upp mig och sa att hon möter mig precis vid tunnelbanan. Kännde mig lättad. När jag hörde "Nästa Vårby Gård" började min puls slå väldigt, väldigt fort, då jag skratta lite för mig själv och kännde mig lite fånig över att vara så närvös. Men det känndes skönt att Sara mötte mig då kunde jag gå och slappna av och lyssna på henne, (tror i alla fall att de va skönt, tänka på annat den sista biten).

I vanliga fall när jag kommer hem till honom så här sent på kvällen är det bara att öppna dörren och kliva in... Men nu stod jag där, framför hans gröna dörr och visste inte om jag bara skulle öppna eller knacka. Jag tittade på klockan, kvart över sex, då va han alltså inte hemma. Men det spelade inte så jätte stor roll, men hur som så stod jag där nu. Knackade två snabba gånger sen öppna jag dörren och gick in...

Jag han ta av mig skorna och jackan, sen kom Carina ut från köket och sa hej, hon såg och lät jätte glad. Kramade om mig och hörde att ja va jätte förkyld då hon frågade om jag någonsin tänker bli helt frisk. Då vi båda små skratta... Mina tankar började komma upp, varför va jag så orolig över att komma hem till honom när han inte va där? Jo det känndes som att hans familj skulle se mig som en svikare (knäpp som man är) men jag vet inte Mickes "historia" om det jag gjorde. Det vart värre pirr i magen och kortslutning i huvudet när jag hörde att dörren slog upp och kunde höra Mickes röst. Vad skulle jag göra? (jag satt i köket) han gick förbi köket in i sitt rum, pratade med kurt, sen ut i hallen och kämna sin jacka, la mat lådan på diskbänken (la den där i farten) sen in i sitt rum igen. Där satt jag och bara kolla på... eh ja mina naglar.. Plötsligt kom jag på att jag hade min mobil i min jacka i hallen, så jag gick dit och hämta den. Då Micke skulle hämta sin dosa i sin jacka.. Så där möttes vi, sa hej och sen puss på munnen...

Resten av kvällen va vi inte så mycket med varandra, han har/ska tydligen köpa en ny bil så han och kurt höll på med det och när Sara kom in passa/lekte jag med Cassandra själv i Mickes rum, MYSIGT!! Men hon va lite så där att hon skulle göra som hon ville och man fick inte bestämma. Fick bli lite sur några gånger men sen va det bara stort leende i hennes ansikte och vi båda skrattade.

Det var när vi skulle sova, Micke stängde av tv:n.. Sen låg vi båda väldigt tysta och bara glodde i taket. Plötsligt sätter han sig upp och suckar, vad-skulle-jag-säga-nu- tankar kom upp, så det va bara tyst.. Tills jag frågade vad han tänkte på, men det vart inte såmycket ord/prat.. Han la sig ner igen och plötsligt hör jag hur han slår i väggen (betong väggar) jag bad han sluta, som om han lyssna på det, tillslut tog jag tag i hans arm och sa verkligen till han att sluta.. Inte äns det hjälpte. Jag vände mig om och drog täcket över huvudet, viskade förlåt. Efter en stund vred jag på mig, (så jag låg under täcket mot honom) då han tar tag i mig och lyfter upp hela mig på han, och så sa han "Jag hatar att du är så jeeevla söt!" Då jag fnissade lite och frågade vadåra, Han låg tyst ett tag, sen svarade han att de går inte att vara sur på mig när jag är vid han och de går inte att prata om det som hänt när jag är där, för att jag är så söt. Vad skulle jag säga nu?! Jag hade försökt tidigare (när han slog i väggen) att säga till han att prata med mig, inte slå i väggen. Allt löste sig (vad jag vet) sen myste vi en massa och tillslut somnade vi båda.

På morgonen gick vi upp samtidigt, men han drog 10 min senare ^^. Jag skulle klä på mig och sminka mig. Jag bäddade sängen och stälde på nallen, såg lite löjligt ut med en sån liten nalle på hela den stora sängen. Nu väntar jag på att få höra vad han säger om den, anntingen kommer han inte säga något eller så kommer han bara tacka lite/ säga vad gulligt.. Men spännande är det!

Nu vart de här inlägget väldigt långt, men upp till dig att läsa ;)
(jag hoppas du vill läsa och kommentera)



Kiss and Loove!<3



Lördag den fjortonde (alla hjäransans dag)

Vaknade vid elva tiden då jag gick upp och klädde på mig mjukis kläder gick en sväng med hundarna. Sen va de träning, va/är sjuk så malin hade sms:at om att hon skulle komma så om jag ville kunde jag va hemma och vila. Men jag ville till träningen och träffa alla underbara tjejer och även Sara o Malin. Vi la upp träningen så att vi tre fick en varsin station men att gymnasterna fick rotera runt själva. Jag stod vid trampetten, gick i genom väldigt mycket teoretisk och grunder.. Det hjälpte verkligen, Hanna kom högre än någon sin, lika så med Cornelia och tro det eller ej men även Felicia kunde ta sig runnt.. vist hon landade på rumpan men Mickis fattar vad jag menar^^.  Sara fick se alla köra, hon var riktigt chockad men stolt/glad. Dom lärde sig så mycket den träningen och nu får man hålla tummar och tår att dom kommer ihåg allt till nästa gång.

Jag har aldrig i hela mitt liv firat alla <3 dag, förlåt men vad fan är det för dag? Helt överskattat från min sida. Men de hjälpte inte att jag visste att jag och Micke hade pratat om att hitta på något men nu är läget som det är så det sket sig ju. Men en sak fick vi i dag, eller a jag fick den sen, det här kortet av e gymnast :) så glligt av henne <3.. Nu ska jag hjälpa till i köket. Hoppas du mår fiint!



Kiss and Loove<3!


Fredag den trettonde.

 Idag vaknade jag uutan röst och kunde inte
andas... Så ja, de fick bli sängen hela dagen för mig. På efter  middagen, vid fyra tiden så åkte jag och pappa till centrum. Jag skulle handla present till Paula och pappa skulle ta ut pengar och lite så. När jag va i centrum träffade jag på e gymnast.. Hon frågade vad jag gjorde där. Då jag sa de samma till henne. Hon svaade att hon va där med sina tre kompisar, då jag sa att jag va här med min pappa.. De komiska är att hon är ca 10 och va där med kompisar, jag är 19 och va där med min pappa xD haha. Efter centrum åkte vi hem och jag skyndade mig att bli klar. Klockan halv sex mötte jag upp saskia på gullmarplan. Sen tog vi bussen hem till Paula.

Hemma hos Paula vart de god mat, härliga-underbara människor, god AS god äppel paj/kaka lika så med den chilenska tårtan.. Den va speciell men GOD och inte tala om mäktig! :O höhö. Efter all present öppning och så (de gröna "lilla paketet va från mig höhö) började dom röra sig ut till krogen.. Själv har jag bojkottat krogen ett bra tag framöver.. Men tjejerna åkte med mig till gullmarsplan sen sa vi hej då där. Paula fick mssa massa rosa fina saker, så gulligt! :) <3

Lite bilder.. Photoshopade bilder men dom vill inte komma med så får se om det funkar senare.
      

Hipp Hipp hurra för paula 18 år! <3 :)

Kommer mer.

Är hos en vän och alla-<3-dags-myser.. Så ja.. det kommer mer sen ;)


Kiss and Loove!<3

090213. En sån röra

Japp då är det Fredag den 13... Oturs dagen, sägs det? Jag tror mer att den blir det efter som att man går och tänker helatiden på att "Idag har jag otur" Det beror på inställningen.. Eller? Jag har haft så där lagom otur hela veckan. I dag rinner det bådde från näsa och ögon + att jag hade ingen röst alls i morse när klockan ringde. Idag är det inte vilken Fredag den 13 som hellst, nej i dag har jag och Micke varit tillsammans i 5 månader. Det tror jag att han inte alls har koll på (det har han inte haft dom 4:ra senaste). I går chattade jag ganska mycket med han, vi kunde diskutera lite mer om det som jag gjorde. Jag orkade inte va inne på msn men då sms:ade vi också lite grann. Han är verkligen sur/sårad men jag har förklarat allt, jag har sagt förlåt hur många gånger som hällst (dom som känner mig riktigt bra vet att jag andvänder ALDRIG det ordet om jag verkligen inte menar det.. Ett starkt ord)... Just nu skulle jag behöva ett magiskt ord, eller något som gör han glad och så han förlåter mig.

I morgon är det också en "speciell" dag, alla <3 dag. Den har jag aldrig firat eller gjort något spec på, men för några veckor sen bestämde jag och Micke att vi skulle hitta på något, det lär vi inte göra. Jag vet inte vad jag ska göra eller säga till han längre, det sista jag skrev till honom va "Förlåt älsk :$, jag menar det verkligen <3" Då han svarade "ok<3" Sen har varken han eller jag sakt något mer.
Jag hade tänkt åka till hans match i morgon med en present, utan att han visste något. Men nu ska han inte äns gå på den så det sket sig. Sanna som sa att de skulle vara så bra, efter som att då skulle han se vart jag stod någon stans. Att jag verkligen vill vara med honom och ingen, INGEN annan!

Jag vet att jag har gjort fel, STORT FEL men nu är det redan gjort så vad ska jag då göra nu i efter hand? Inte äns han vet vad han vill att jag sa göra. Jag har nog aldrig varit så här trasig. I går på träningen sa till och med Sarah och Malin att jag såg riktigt sjuk ut, helt blek i ansiktet., då jag bara svara att jag varit väldigt sjuk men att jag hoppas på att de går över.
Det måste gå över, ikväll ska jag på Paulas 18års middag och den tänker jag INTE missa! Efter middagen och lite mys så ska dom dra ut någonstans men jag tror inte jag ska med. Har fått nog med krogen just nu, även om jag inte vill missa hennes första gång ute men så här sjuk och trasig så vet jag inte om det är så bra ide. Jag vill inte ut på krogen överhuvudtaget just nu, inte än på några veckor i alla fall.

Det här kanske jag inte ska blogga om, väldigt personligt/prevat men kännde att jag behövde det. Och om någon har förslag eller om du vill säga din åsikt så är det bara att kommentera.

Ha en bra Fredag!

Kiss and Loove!<3



Det gör så ont.

Vet inte hur många gånger jag skrivit om de här inlägget nu.. Jag vill inte verka deppig eller så men ibland är vi alla ledsna och det är då det känns som bäst att skriva, sen att man som person kanske låter som en "depp" tönt är en annan sida av saken.

Snart har vi varit "osams" (eller vad jag ska kalla det) i tre kvällar.. Det känn jätte konstigt och jag börjar bli riktigt förvirrad. Får inga svar på alla frågor som jag har. I går ringde jag helt förtvivlad till min älskade Sanna, hon m någon kan komma med det alldra bästa "anyliseringarna". Fick lite dåligt samvete att vi inte snackat på AS länge men jag behövde henne verkligen och tvekade inte på att ringa.. Bådde hon och jag vet att vi finns alltid för varandra vad det än gäller. Jag önskar bara att Micke hörde alla braiga saker som hon sa. Jag vill inte gå in på något i detalj just nu.

Jag vill bara träffa honom se in i hans ögon och verkligen säga förlåt, krama och pussa på honom. Men i stället vet jag inte alls när han varken hörva sig eller när vi ses igen. Jag har gett han tid för sig själv, låtit bli att sms och msn bomba honom. Men nu börjar jag tröttna, vill inte ha det så här.. Äter och sover AS dåligt! Idag va jag i skolan men jag kunde inte släppa tankarna någongång under dagen (dvs kunde inte koncentrera mig på något).
Snacka om dåliga tider kompis!

Vill bara Tacka LillaSyster och Sanna extra mycket!
Älskar er!<3



 

Kiss and Loove!<3


Min lilla syster.

Min Lilla syster är BÄST i värden och jag ÄLSKAR henne så grymt jävla mycket.
Det bästa är att vi är som kompisar, eller bättre än så.. Vi kan berätta ALLT för varandra utan att någon av oss berättar det vidare. Sykon-vänner-Psykolog-flum människor men vi har varandra och det känns så underbart bra! Det är hon som kan göra dom allra största såren till lite mindre, vet inte hur hon lyckas.. Magiska krafter?!. Jag minns till och med den dagen Mamma åkte in till BB, jag va då 4:ra år. I början hade du det jobbigt, två stora sysstrar som bara pajade och lämnade dig lite utan för.. Men det vart bättre när du va 4-5 år då vi hämtade dig på dagis. Då vi alla tre började leka med varandra. Nu är vi här, Du 15 Jag (snart) 20 Teresia 22 (23 i november xD).. Fy vad tiden går, men jag tog alltid hand om dig och Teresia när jag va liten så nu kan vi ta hand om varandra för vi alla är så pass stora. 

Men det jag vill komma till är att jag och Lovisa har gjort en blogg..
www.systrarnall.blogg.se ta en titt om ni vill ;)
Om hon sover borta/är bortrest.. Eller om jag är borta så andvänder vi bloggen för att hålla lite kontakt och så flumm som vi kan vara så är det en kul grej att den som vill kan hänga med i svängarna.

Nu ska jag och mamma snart hämta Lollo i skolan, sen ska jag på möte på JC.. Är egentligen för trött och hängig för det men jag måste så att jag får min lön.

Skriver senare...

Kiss and Loove!<3

Hatar att klaga!

Jag hatar att klaga och gnälla men.. Ibland kanske det behövs? Jag känner att just nu vill jag bara försvinna. Har värdens huvudverk och magenär inte bättre den! På senaste tiden har jag BARA varit sjuk och sjuk och sjuk, det SUGER! Pluss att livet är ganska upp och ner. Jag ÄLSKAR min lilla syster, som låg bredvid mig inatt och pussa och klappa på mig, så skönnt vi ställer alltid upp för varandra! Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva mer än att hjärtat mitt är just nu ganska tomt och trasigt, lilla syster och hundarna la plåster på det men bara för det så är det inte helt läkt. Tredagar va jag med killen, tyckte något verkade knas men han förklarade att han va trött efter jobbet... I går kväll efter att han kört hem mig och kommit hem själv så visade sig att allt var inte alls bra!

Nej nu ska jag försöka sova lite, gick upp och gjorde mig i ordning idag. Sen såg lillsyster att mina ögon va röd sprängda + gråa påsar under ögonen. Men jag fortsatte endå, men tillslut kännde jag att hon hade rätt.. Jag borde vara hemma och sova ut. Paula sms:ade om att hon inte skulle till skolan. Så i morgon MÅSTE jag fan dit hur jag än mår.

"Jag väntade inte på dig i 4 år för att sedan göra ett miss tag.. vet inte hur det blir just nu.. Men tänk till på allt vi gått igenom allt jag gjort för dig förr. Jag hoppas du vet att jag ÄLSKAR dig, dumpa en kille för din skull..För att de är dig jag vill dela all sorg och glädie med. Det är dig jag vill  somna och vakna upp bredvid. Ingen kan vara fle fri, men vad du än gör-säger-tarför beslut- så kommer du alltid vara perfekt i mina ögon. Finns och kommer alltid att finnas för dig! Snälla FÖRLÅT! <3"


Ja det va allt för mig just nu... Hoppasdu har en härligt fiin dag (:



Kiss and Loove!<3


Måndag.

Efter helgens festande så vart jag sjuk.. Hade på mig balerina skor i slak och kylan, och som jag skrev i förra inlägget så tog det 100 år att komma hem. Hade också en tyg jacka med en tunn tröja under, jag skulle bara åka in och hem ^^. Men det blir aldrig som man tänkt sig. Blöta fötter så länga ve icke bra. Lördagen mådde jag bra så gick på träningen, men sen efter började jag frysa och det gick inte över. Söndag åkte jag och Micke hem till honom då jag kännde mig bättre. Vi va inne hos hans granne, jag lekte med Cassandra. Hon somnade även 2 gn i mitt knä och jag gav henne välling, Sara fick inte i henne den men jag lyckades *stolt* höhö. Jag hämtade ennes favaorit gosedjur, lång öra, då hon la sig i mitt knä och kramade om lång öra sen somnade hon :'). Innan jag o micke gick hem till han igen vaknade Cassandra så jag hjälpte Sara att byta blöjan och sätta på skenorna. Då jag började frysa så där igen och huvudet vägde ton! När vi gick och la oss kramde micke om mig och kände att min kropp va ca flera 1000 grader varm, ändå frös jag! :s Han gick upp och hämta termometern. Satte den i örat, den visade 38.9, Jag ställde ändå klcokan för att se hur jag mår på morgonen. Det va värre. 39,1 så det va bara att glömma skolan den dagen! :(.

Jag ringde mamma underdagen och berätta hur jag mådde, då vi bestämde att hon skulle hämta mig på kvällen. Under dagen gick febern mer och mer ner. Micke sa sen att jag kunde stanna om jag ville, fick glada päron då höhö. Så idag (Tisdag) va jag verkligen taggad till att gå till skolan, behöver verkligen prata med Tårtan! Men så klart gick buss kortet ut i Lördas och har inga pengar med mig och mobilen äger inte så mycket mer. 

Nu känns det som att Micke är ganska-väldigt trött på att ha mig här så jag vill bara åka hem.. Men vet inte om mamma kommer hinna sätta in pengar så jag kan åka eller om jag måste vänta till i kväll, det verkade inte så poppulärt hos en viss pojke. Men så som jag känner i bland brukar oftast vara helt fel!

I natt låg jag och tänkte på oss.. Hur vi har det, vad vi gör och inte gör.. Han somnade fort då låg jag vaken själv, jag låg och bara titta på hur fin han är och hur mycket jag verkligen älskar honom men att de känns som att jag varit mer ivägen för honom. Men försöker se allt från hans synvikel, han går upp tidigt stressar på jobbet kommer hem sent och sen fortsätter det så.. Men det börjar kännas jobbigt, han verkar aldrig försöka se saker o ting från min synvikel.


Nej nu ska jag hitta på annat.. Hoppas du har en fin och glad dag :)



Kiss and Loove!<3


Tillbaka till Fredag.

(bilder kommer när jag kommer hem)

Ja om vi hoppar tillbaka till fredag.. Jag och syster dorg till Viper room. Jag kom in :D hehe. Först satt vi och små prata drack lite. Sen kom två killar och började snacka med oss.. Efter ett tag så tappade jag bort dom och syster då de kom en bra låt, då jag tänkte att jag kan "dansa" själv. Så jag går ner för den lilla trappan och skuttar ner på dansgolvet. Då jag får ögonkontakt med en kille så vi står och dansar mitt emot varandra och båda två små skrattar. Sen vinkar han till mig, att ja ska med han upp på den lilla "scenen" (eller vad man ska kalla den) så jag hänger med upp. Där han hade sina vänner, dom frågade om han kännde mig så han skakade på huvudet och sen dansade vi alla. Länge stod vi och dansade sen dom kom på att dom skulle ut och röka... Jag gick med ut då vi pressenterade oss och började små parta om vart vi bor o så. Det visade sig att en av dom (Marra) bor på Lidingö då jag stoppade allt snack och frågade om han visste vem Sanna va. Såklart så visste han det, inte bara han utan hela bunten! Max tog fram sin tumme och pekfinger och visade att värden är så här liiten, han glömde göra ett litet mellanrumm höhö. Kvällen vart mer dans och mer dricka.

Plötsligt skulle stället stänga.. Shiet jag som inte skulle va ute så sent. Max fick sms från Marra att alla dom redan dragit så vi gjorde sällskap därifrån. Han följde med mig syster och ennes "kompis" Erik in till t-centralen. Då vi precis missat våran buss så den skulle komma om en timme. Max passade på att köpa lite wok. Tiden gick faktiskt väldigt fort, sen skulle bussen komma.. sen va det plötsligt 5 min sen den skulle ha gått. Max går och kollar på tid tabellen.. Han frågade hur jag hade tittat på den. Bussen grå från Slussen på helger, Grattis vi hade missat en till buss så vi tog oss till slussen. Max ville med så satt vi där ute och vänta och vänta, Max kom på att han inte hade några nyckler med sig så han skulle få roa sig med att kasta sten upp till andra våningen. Vi bytte nummer och kramade hejdå.

Bussen stod ganska länge inne på slussen, Max ville vinka så han stod utanför och kolla på oss. Då jag sa till Erik och syrran, "Stackarn som har följt med och väntat ed oss och så vet han inte när han får komma in i värmen" Så efter en stund gick Erik ut och frågade om han inte skulle med och få tak över huvudet. Tog ett tag men sen gick han på bussen och vi satt och snackade.

Väl hemma (då klockan typ va halv 6) Gick vi o la oss. Max fick sova inne hos mig, men de vart inte så mycket sova.. Vi låg och pratade om Sanna, Robin, Livet.. Ja allt möjligt. 
Jag vet inte vad jag ska säga, det här vat en kväll som jag aldrig kommer glömma. Helt otroligt att syster fick med mig ut och sen att ja träffa så härliga människor, som även visste vem Sanna är. Helgen som kommer har Max frågat om jag inte vill dra med han o hans vänner ut, får se hur det blir med den saken. Frågade även om sanna ville med :)

Så klart häde det massa mera roliga saker, men för att göra en historia kort... 


Kiss and Loove!<3



 

Snart utgång.

Ja då sticker vi snart, ni lär ju märka senare i kväll eller i morgon om jag kommer in eller inte! ^^ höhö Har en reserv plan.. En fest i vällingby, men palla åka så långt :/.. förlåt syssling ;) kommer om jag pallar.  

Ja, där e lilla jag.. Tro det eller ej men denna lilla tjej fyller 20 i år.. ser det ut så?

PussPuss på er! :) <3

Så meningslöst!

I dag vaknade jag av att tårtan skicka sms och frågade om jag skulle till skolan. Shiet försov mig! tog ut hundarna skyndade mig att hitta kläder platta håret på ca 30 sek.. a väldigt fort , in såg att jag inte hade tid¨.. så jag liknade ett fågel bo i håret :/. Väl i skolan fick vi veta att vi började halv 10 inte 9! surt! Då jag Tårtan saskia och Amalia redovisade våra arbeten för varandra. Lektionen efter va MENINGSLÖS, vikarie som bara babblade om finanskrisen/lågkonjukturen. Sen va det lunch. Lektionen efter lunch va inte läraren där så vi fick gå hem, klockan va nu halv1!! Urs vad stressade jag till? Efter skolan myste jag och tårtan i stan :) hitta massa roliga små butiker med massa roliga saker i :).

Nu är jag hemma och jag och stora syster ska göra ett försök att komma in på krogen.. Båda har åldern inne men som alla mina vänner vet så har mitt pass gått ut och då blir man stoppad :/ men idag ska jag göra ett litet försök.

Kiss and Loove!<3

090205

Idag är det en skit dag helt enkelt! Har lite feber så vågade inte gå på träningen, kan råka smitta gymnasterna och det vill jag verkligen inte. Jag som längtade så, men får se fram emot lördag :). Så min spännande dag har varit att vila o vila o vila... o vila. Kul va? nej inte direkt. Jag hatar när man mår skit, man tänker för mycket,det är inte bra! Jag blir sur föringen ting.. Jag känner mig stressad fast jag inte har något planerat. BAJS på Linnéa! Men jag är såklart med veten om att alla mår nån gång så här.. eller ja liknande! Sen så pratade jag med Carina i går, om att de  är så många som får "depp" humör just nu. Då hon förklara att de är typiskt jannuari-februari, att de är mörkt, trist, kallt och blött och då tappar alla orken för det mästa. Är det inte konstigt att vi mår som vädret? På sommaren skiner oftast solen, det är ljust, varmt och alla är glada. Vintern är helt tvärtom! eller är det bara jag som fått för mig det?

Det är så sjukt tårkigt att va sjuk! Och nu har lilla syster åkt till Sälen med sin vän Bea, så kan inte äns va med henne. Storasyster är inte hemma och kommer inte hem i dag.. Mamma jobbar natt, pappa e just nu hos farmor o frafar. Micke är trött och seg, får inte tag på han just nu så skiter i det. Nej nu ska jag va lite glaer, "Efter regnet kommer solen fram igen" och om bara en stunnd så kommer jag säkert målite bättre. Man får helt ekelt "depp" anfall.. Okej jag har aldrig sakt att jag är normal, så fritt framm eller vad jag ska säga. Jag hoppas helgen blir rolig, men just nu, just det (just nu) känns det som att den inte alls har något roligt som väntar.









Kiss and Loove!<3

090204

Då va det kväll i gen.. Precis som jag skrev så åkte jag med Sara och Cassandra till sjukhuset i dag. Vi skulle in till läkaren vid 12 tiden men vi va framme strax innan 11 (som vi planerat) Då hon frågade mig om jag ville fika eller gå in på sub way och köpa en macka. Då jag fick besluts ångest men hon sa att jag bestämmer, så va de med en saken. Det slutade med en sub macka som vi tog med oss till sjukhuset cafeteria, där vi köppte till te o hon caffe. Cassandra va glad och skrattade mycket. Sara tycker det är så skönnt att ha med mig, bådde för att jag är så lugn och sen för att Cassandra verkligen trivs med mig :) <3 Sara gick i väg en stund då Cassandra kan bli helt förtvivlad (har jag aldrig varit med om) Jag satt själv och lekte med henne i ca 4-5 min o det gick alldelses utmärkt! Hon verkligen skratta över hela cafet typ :P ^^ för att jag busade så mycket med henne!

Läkar besöket gick toppen bra, hon går och står alldeles utmärkt! (hon går med en vagn framför, inte själv än) Efter besöket gick vi mot t-banan då hon frågade vart jag skulle.. Det undrade jag med! haha. Jag kom på att jag glömt lite saker hemma hos micke, så det slutade med att jag åkte med hela vägen tillbaka. Det känndes segt! När vi va på loft gången igen va klockan halv 2, då Sara sa att hon skulle iväg igen vid 3 tiden så om jag ville ha sälskap till t-banan så kunde jag gå med henne. Så söt hon e, Jag berättade även för henne att i måndags kväll vart jag förföljd utav en 40-45 åring man.. Jag märkte inte det först, men sen känndes det som att han ville gå förbi mig då jag började gå långsammare men även han saktade in.. Då började de kännas lite så där halv läskigt. Men jag ökade tempot igen tror ni inte att han också gör det?!  Sen började han gå bakom  mig, väldigt nära! Där började en slags panik känsla komma, jag ville ringa någon men hade inga pengar så jag sms:ade till Mickis.. Tillslut svänger jag vänster, han stannade till och tittade på mig.. Flinade och sen fortsatte han rakt fram. Jag halv joggade mot porten då jag hade tur och mötte precis Kurt. När jag väl va hemma hos familjen Schytte så ringde Mickis, hon förstod precis vad sms:et va för slags sms^^. Men jag berättade allt. Och det här berättade jag även för Sara, även hon vet att jag brukar gå själv för att Micke är så trött när han kommer hem och så. Dom gånger han har sagt att han kan möta mig har jag hunnit till porten^^. Sara sa att nästa gång så ska jag sms:a henne vid liljeholmen, då hon och Cassandra klärpåsig och möter mig.. Även Carina sa det, men hur larvigt känns inte det? "Hej kom och möt mig på en 4 mins sträcka" Visst jag är blond och där bor det nästan bara utlänningar och Micke brukar säga "Blondiner är väldigt fridlysta här" .

Jag gick in till Micke o deras lägenhet och dom in i sin. Jag satt en stund vid datan och sen la jag mig på sängen... Började snurra i huvudet på mig :S.  Vid tre kom Sara och knackade på, men då hade jag pratat med mamma så någon skulle hämta mig senare. Så vi stod och små snacka + att jag fick en liten söt ask med chocklad hjärtan som va tack-för-hjälpen- sak, men jag sa att det är självklart att jag ställer upp! Det är ingen fara. Men jag vet att det betyder så mycket för henne, efter som att jag vet det så känns det fel att hon ska ge mig saker också. Jag tackade så mycket för den och sen tog jag ett varmt bad.

Carina kom hem och lagade mat, vi snackade som vanligt en massa-massor ^^. Vid sex tiden kom Kurt hem, han hade köppt en "gammal"-ny mobil till Mickes morfar + pengar.. Kurt tittade på mig och sen frågade han mig om inte jag har comviq, klart jag har comviq. Så gav han mig ett kvitto med 100kr på :D då han sa att det är lag på att ha mobilen laddad med pengar när man ska iväg på kvällen helt ensam. Verkligen snällt, jag sa sen " Det är inte i dag jag fyller år" haha. Men verkligen tacksam för sakerna :)  <3

Efter middagen ringde jag till mamma och sa att dom kunde hämta mig.. Va inte riktigt meningen att va kvar så länge men mamma orkade inte riktigt och pappa ville äta efter jobbet innan han orkade. Vi låg på mickes säng o kramadeslite och glodde på serien "vänner" :). Vid halv 8 ringde pappa och sa att dom va framme. Tro det eller ej men Micke gick med ner :D men stannade vid Ica butiken (15 sekunder från hörnet till parkeringen) men kramade och pussade hejdå<3 Mys på det.. MEN tror ni inte att min mamma ser oss och öppnar bildörren och skriker ut något, varken jag eller micke hörde vad hon skrek om så han sa bara att de va bäst att jag gick dit, det kunde jag hålla med om! Jag frågade mamma vad fasen o skrek om "Jag sa bara att vi inte har tid med något puss kalas, men jag skojade bara" Skit kul, där skriker min mamma ut över hela vårby gård! Ne urs fy fan.

Det vart verkligen ett långt inlägg, men det var ett tag sen och just nu hade jag bara lust att skriva en massa-massor :) Men nu ska jag strax sova :)



Kiss and Loove!<3


Hoppet.

Är det inte lustigt?, i dag när vi är lediga vaknade jag vid åtta tiden. Gick upp ca 10-15 över. Om jag vaknar och känner mig pigg finns det inget tålamod att ligga kvar under täcket och låta dagen bara flyga iväg. I går frågade Sara om jag hade lust att följa med till sjukhuset med Prinsessan (huliganen) Cassandra. Jag sa att de va självklart, men att jag kanske inte kommer upp ur sängen, men det var lungt. Tio över tio ska vi mötas på loft gången ;) men men skriver mer om det här sen^^.


Hon lekte med visspen...
Sen fastande den i tröjan och hon
fattade inte vart den tog vägen ^^
Shiet vad roligt vi fick.



*Prinsessan-hulliganen-Cassandra*

Det jag just nu sitter och funderar över är hur sommaren 2009 kommer bli. Förra sommaren 08 va riktigt rolig men också lite konstig. Men jag hoppas att det blir MINST lika många dagar tillsammans med Becca och Sanna! Hoppas även på att jag och Soffan kommer iväg till Skåne :D. Jag vill hinna så mycket under sommaren och egentligen skulle jag behöva jobba en massa massor också, men sista "lediga" sommaren. Jag vet inte vad som dyker upp efter den, om jag pluggar vidare, men då måste jag försöka få tag på extra jobb. Men om jag inte pluggar vidare så måste jag hitta något fast jobb. Men de fattar ju villken nöt som hällst ;).


Kiss and Loove!<3

Färdig, typ

Ja den vart inte riktigt som jag tänkt mig, men den får duga :)
Lite för rosa kanske men i dag va jag helt enkelt på rosa humör^^
Har inget som jag vill skriva om just nu...

Vill tacka Tårtan som är så söt o talar om och försöker visa mig
hur tråkigt de är i skolan utan mig, det värmde baby!<3



Kiss and Loove!<3


 

Uppdatering



Bloggen är under "renovering" ^^ så den kommer nog bli klar i dag eller i morgon!


Mickes Flicka



























Älskar dig så Sjukt jävla mycket!
Du är min luft, mitt syre, utan dig är det tungt att andas!
Du är min bättre halva.
Utan dig är jag så trasig så!

Älskar att ha dig vid min sida, det är då jag verkligen är vid liv.
Det är då luften känns lätt o frisk, jag känner mig bra och hel!
Älskar dig så Sjukt jävla mycket!

Söndag kväll

I går va det tävling, ren KAOS! Men vi tog oss till 3:die plats så nu är det finalen i mars! Orkar inte skriva ut allt som hände men.. I för tränings hallen fanns ingen el i uttagen så det gick inte att träna med musik till friståendet.. Gymnasterna kunde inte sina varv + sakerna vi skulle köra, då vi ville byta ut dom men då vart de ännu mera gnäll.. Så nära att vi strök oss. Men ni ser ju hur det slutade ;) Trotts att vi nästan ströp dom så hade vi endå skoj och friståendet (dansen med 8st) har aldrig sett så bra ut. Efter den långa dagen åkte jag hem, sen kom Kurt och Micke o lämmnade tv:n till oss. Kvällen vart mys hemma hos Miicke o snackade även med mickis baby, ojoj ni ska bara se hur Micke får spö av Mickis genom telen xD ^^.



Idag har jag varit
o grattat mickes moster, tror ni inte att värdens vackraste 6åring va där? Perfekta fina vackra ögon, as fint gyllen brunt långt hår jätte gullig o fin ansikts form, LOOVE!<3
Sen nu har micke precis kört hem mig, sitter o vänntar på att få se hans bil köra förbi fönstret o att han ska komma till baka :( Så tomt utan han! <3





Kiss and Loove!<3

RSS 2.0