090224. Stackarn

Idag ska jag vara heelt ärlig (som jag alltid är men en då), jag har bara slappat framför datan. Kollat på film, chattat lite. Men i bland måste man bara göra ingenting också. Kollade på Higschool musical 3 höhö. Dom filmerna är helt okej men lite väl överdrivna i bland, men de är film så! xD. Mitt i filmen börja jag fundera och tänka på massa saker.. Om hur jag har det i mitt liv (ja ni vet, tänka för mycket verkstaden sätter igång) just nu och hur framtien kan se ut. Då jag på något sätt började känna mig först glad sen plötsligt lite halv så där nere. Micke är jätte sjuk ): han ligger hemma med 40 graders feber, frossa, förkylning + att han ligger med 2 duntäcken och han fryser i alla fall! Stackarn! Han har tagit ledigt i dag efter som att Madde kom hem i natt, så skulle dom ha mysigt och välkommna henne hem. Så blir han sjuk, så himla typiskt.. Min pappa sa bara att vi får sluta ses när den ena är lite sjuk annars kommer vi bara smitta varandra. Men ofta vi tänker vara ifrån varandra i evigheter! NEJ! hihi.

Men när jag låg där och tänkte en massa och började få "depp" kännslan inom mig så tänkte jag en massa på Micke och mig. Då jag började tänka (helt åt helvete fel!!) att han kanske inte älskar mig.. (hur jag nu kunde tänka så) Men precis i rätt tillfälle så sms ade han "Älskar dig Baby<3" och jag vart sååå glad och känner mig så lycklig, ville bara va med han och pussa på honom. Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom.

Mer som jag har gjort idag är att bläddrat i 27 miljoner kokböcker, ska bjuda brudarna på middag i morgon. Men nu har jag äntligen hittat något som jag tror att vi alla faktiskt kommer tycka om (:
Nu sitter jag på sängen och halft väntar på Becca som ska komma hit. Evigheter sen jag va med henne utanför skolan! Så det ska verkligen bli mys.. Eller jah, flummigt värre när detär hon och jag!

En STOR sak som hände idag, eller jag var så glad.. Helt rörd, Sanna frågade om jag ville följa med på en -modell-för-en-dag-sak.. Helt gratis! Det ända som kostar är bilderna som man får på en cd :D Så på onsdag nästa vecka får jag 1 (stor ETTA) Träffa Sanna igen och 2 Vi kommer vara snyggare än snyggaste! ;D <3. Ne men det ska verkligen bli spännande. Vart verkligen glad när hon sa att hon ville bjuda med mig (: <3

Idag är det fettis dagen, och jag tror min pappa åkte
iväg för att köpa semmlor  nu ^^ höhö.

Nej nu ska jag kila..
hoppas du mår fiint och
har/har haft en fiin dag/kväll :) <3


 

Kiss and Loove!<3



Kommentarer
Postat av: paula

ååh dt ska bli såå kul imorn! ^^

2009-02-24 @ 23:32:15
URL: http://pauliita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0