30 Januari 2011 - Icke i form.

Neej! urs vad jag är irriterad på mig själv (som vanligt). Men nu börjar det bli illa. Jag tycker det är kul att städa och byta säng kläder, damsuga + torka golven osv.. Men nu har jag inte gjort det på evigheter! Fy! och inte känner jag för att göra det heller vilket gör mig arg!
 Jag känner att jag flyter i från det mästa pga lite sömn + mycket på jobbet.. Inte bra, inte bra. Här är man 21 år och är redan trött på vardagslivet... Fast tror att lågan skulle komma tillbaka om jag kunde flytta.

Men i alla fall... Idag gick jag upp vid 10 tiden, vaknade klockan 6 men slappade. Gick till träningen och va där fram till 4, då jag åkte hem. Lagade mat, kycklig i min egna soja sås + egna potatis klyftor. Efter vi ätit bakade jag en äppel kaka och medans den stod i ugnen så kolla vi på solsidan.

Trotts att bakningen gick åt skogen så vart den god! haha x) jag råka ha i lite saker som inte ska vara i pga att ja är trött och läste lite fel. Men men. Mamma och pappa kom hem sen då vi (jag och lollo) sitter inne i varsina rum.

Skary bild från igår x)
Igår va det en rolig dag. Först segade jag gärne sen fixade jag mig, åkte till farmor och farfar. Farmor skulle på middag hos sin syster så jag och farfar fikade och pratade masssor. När klockan va halv 6 gick vi ner till bilen och han körde mig till bowlingen. Ja, i bowlade med gymnasterna. Farfar känner alla som jobbar där men framförallt ägarna så jag skulle hälsa till dom.. Haha dom känner ju hela släkten typ xD. Så det va väldigt kul att prata med dom :)

Efter vi bowlat gick vi till en hyres stuga där vi fick tackos. Lekte lekar, limbo och sen en lek där man satt i ring och hade ett kort på munnen så blåste man in och skulle skicka kortet vidare.. haha de va verkligen svårt men roligt. För när/om man tappa kortet så vart det ju en puss :P.

Kvällen gick fort och vi slutade vid 22:15-22:30 någon gång.

Japps de va de..

PussPuss<3




Tröttheten tar över..

De senaste dagarna har jag varit så otroligt trött.. Är det fortfarande. Det är hemskt!

Just nu har tankarna styrt in mig på massa skit. Jag känner hur tjock jag blivit och jag ser det bara av att titta ner på låren, magen, höften.. m.m Jag är så irriterad på mig själv så jag sprängs!

Idag efter jobbet gick ja hem till farmor och farfar.. det bjöds på te och macka. Varige tugga jag tog så hade jag monstret i huvudet som sa åt mig att sluta äta pga att jag åt så mycket lunch! Jag blir besviken och förvirrad. Tankarna är starka och det blir svårt "vem" av "monstrerna" man ska lyda. Jag vet vilken, men det är så sjukt svårt. Och när jag skriver så här så känner jag mig helt cp och känner att hela jag är ett skämt som håller på så här. Men jag fastnar mer och mer i min egen värd, idag häde de på jobbet för första gången och det känns inte bra, nej! verkligen inte.

Hur ska jag någonsin kunna bli normal och leva som man ska om jag aldrig får ordning på detta?..
Jag och lollo satt för någon kväll sen och snackade om allt. Och hon frågade mycket om hur det är att ha en ätstörning, vad som försegår i huvudet. Jag försökte förklara och vi hade ett väldigt bra samtal. Det känndes skönt att hon hade så mycket att fråga om, mycket mer än vad jag kunnat tänka mig. Hon la även till att hon tycker det är obehagligt att jag inte har så mycket minne från när ja va som sjukast. Men som tur é har jag henne att fråga och att hon kan påminna mig. - Har även dagböcker men det står inte så där super mycket om vad jag gjort/sagt (en viss del) men det mästa handlar om hur mycket jag åt, vikt, mått osv.

(bild från igår)

Tänk dig själv att vakna upp varige dag och känna dig fulast och fetast i värden, du sminkar dig och fixar för att försöka överbevisa dig själv.. Men om, jag säger OM tanken säger "du ser helt okej ut idag" så blir det att du tror inte att det är dig själv du ser.. Och om du kollar efter 10 min igen så ser du alla miljarder fel och undrar hur fan tankarna kunde säga att du såg okej ut... Det är sjukt svårt att förklara. Tack syster för att du finns<3

Jag har tappat lusten till det mästa, det jag faktiskt orkar åstakomma är på grund av att jag verkligen, verkligen tvinngar mig själv att faktiskt göra något. Jag sover sinnessjukt lite igen, i vanligafall sover jag lite 4 timmar ca men nu är det nere på 2-3 IGEN! och det är inte i sträck, utan jag somnar 1 timme och sedan vaknar jag. Lyckas somna om pga utmattning då jag sover ca 1 timme till. sen vid 5 tiden vaknar jag av att jag hör att pappa är uppe och sedan, om jag har tur somnar jag och sover fram till 6. Andra gånger är jag vaken från 5.

Ja nu ska jag inte skriva mer, utan jag sätter stopp här för de känns som att jag bara babblar på med massa onödigt och ointressant, men åter igen.. Jag skriver av mig i min blogg.

Puss på er alla!<3



Stress, stress, stress - Denna vecka!

Ja det känns som att veckan började med stress och den fortsätter så..
 måndag tog ja de lungnt på förmiddagen men sen till liljeholmen, behövde åka där i från ca 14:11 för att komma i tid till nagel tiden 15:00 efter de till farmor och farfar sen till träningen sen hem och fixa allt som skulle fixas..

Tisdag (idag) Va jag sjukt trött när jag vaknat (sov 2 tim) glömde alla ute kläder till jobbet hemma. Tur va så va vi inne hela dagen, gick ca 15 min tidigare för att hinna med bussen 16:35. Såg änglagård med mamma och hennes vän Katrin. Den va jätte bra :). Sen hem as trött, tvätta ansiktet, packa tränings kläder, borstatänder, krypa ner i sängen..

Onsdag: Kommer ja va as trött.. Har värdens huvudverk just nu och blä!. Men förhoppningsvis så har grupperna börjat i morgon och det betyder att jag är inne med min grupp och har skapande.. Sen efter jobbet stressa in till stan för att hinna försöka få en biljett till spinningen (vilket kommer va omöjligt enligt mammas vän). Men ja ska försöka!. Sen hem, duscha och fixa (kommer bli sent innan ja kommit hem och fixat allt)..

Torsdag. blir att gå till jobbet, ute förmiddag (skogen) med min grupp. Sen skynda mig till gymnastiken efter den åka till en vän och hämta en beställning på coupkakes (stavning) åt en av mina kolegor. Sen hem och sova!

Fredag: Gå till jobbet, och sen hem och SLAPPPA har inget planerat och tänker inte planera in något just nu heller (som ni kanske förstår).

Lördag: Bowling med gymnasterna ca 18.00 + middag, så hinner vila lördag förmiddag också :D.

Söndag: blir antingen make up kurs eller gymnastiken, får se hur det blir med den saken.. Och sen va även denna vecka slut. På ett sätt ser jag fram emot det för just nu är jag stressad och irriterad för att jag vet att de blir många sena kvällar och tidiga mornar..

Nu ska jag sova!!!!... eller ja försöka.

PussPuss<3


Jag vågade, ett år senare!

Igår när jag va inne i de här staditet mellan att sova och vara vaken så ville jag öppna munnen och prata.. Men som vanligt så gick det inge vidare. Det är va milonte gången, om inte ännu mer. Det är svårt att ta upp vissa saker. Men jag kännde att nu måste jag fan ta upp det här. Så ja drömde om hur jag skrev ett brev till Micke. Det lät jätte bra i huvudet..

Så efter att jag tagit en dusch så bestämde jag mig för att skriva ner det. När jag tog tag i pennan försvann allt ur huvudet, så jag vet inte hur många former av brev det vart (3-4 st) men det sista vart bäst.
Det vart inte alls lika bra formulerar som i drömmen. Men jag fick ner det i text form och jag vet inte hur många gånger jag tänkte slänga brevet för att de känns löjligt, Här är man snart 22 år gammal och skriver ett låångt brev (helt A4 papper med liten text). Men jag lät det ligga. Under träningen ser jag att Micke svarat så jag läste det när jag kom hem... Så här närvös va det lääänge sen jag var!!... Men han tog det jätte bra och svarade verkligen på saker och ting som jag skrivit och han förstod de här problemet med att ta upp saker in för varandra. Det är något vi båda måste bli bättre på.

Brevet handlade om thailand resan väldigt mycket och sen om min sjukdom (ätstörning UNS) jag själv känner idag att den är nästan över, men det är inte helt sant för det går i perioder. Men jag mår mycket bättre idag än vad jag gjort på länge.. Så jag säger bara en sak... Ärlighet varar längst!

Visst ett år senare ber jag om ursäkt osv men jag tycker de känns skönt nu och att jag vågade skriva allt till honom. Ja, jag är faktiskt lite stolt över mig själv nu :) hihi.

PussPuss<3


Nu va de längesen...

Nästan en vecka, sorry för det!
Men i fredas åkte jag till micke, vi tog det bara lungt och jag  va helt död efter mötet med jobbet. Men vi gick in till grannen en stund, spela lite tv spel och så :) sen in till Micke igen.. haha jag somnade vid 10 och det har inte hänt på år och dar! Men vaknade "mitt i natten" av att micke pussar på mig och kramar om mig :).

Lördagen låg vi kvar länge i sängen, kolla på tv och så. Sen upp och klädde på oss. Åt en varsin bulle till fruckost xD haha. Sen vart de lite bråk inom familjen om mat, slutade med att jag erbjöd mig att slänga ihop en lassange. Men när jag och micke är och handlar så säger hans mammas sambo att han  kan göra maten.. Då vart även jag irriterad för då handlade hela grejen om att han inte orkade handla! och när vi tog saker som jag brukar ha i sa micke "vet inte om han äter de, och de, och de" då jag sa att om han inte säger vad vi ska handla eller orkar göra maten får han äta de som bjuds! Men tydligen funkar det inte så, vilket jag tycker att det är precis så det funkar... Men slutade med att vi handlade de man har i i vanliga fall och så gjorde jag min fetaost röra på sidan av till mig och micke.

När vi ätit gick vi in till grannen och va sociala, spelade mer tv spel och jag och sara planerade morgondagens shoping x) snarare rundan hur vi skulle gå till de olika butiker.

Söndagen gick vi upp vid halv 10 micke gick till grannen dom skulle iväg och spela paintball. Jag gick in dit vid strax efter tio. Vi vart i centrumet hela dagen, fikade med vänner till sara, jätte mysigt. Handlade klistermärken och en massage sak till micke :) hihi. Väl hemma så kom micke och dom ca 15 min efter då vi gick hem till honnom och åt middag och tog de lungt bara. Kolla på solsidan, gjorde hand peeling på honom :D hihi. Hade erkligen en mysig och lugn helg!

Idag vaknade jag när micke gick upp. Han pussa på mig och vi pratade lite. Jag ville inte att han skulle gå, för jag vet att nu dröjer det länge tills vi ses igen :/ och de känns faktiskt jobbigt. Men de är bara att hålla ut. Vid halv 1 åker jag till liljeholmen och shoppade lite, klockan tre fixade jag naglarna. Åkte hem till farmor och farfar en stund, han va där 1 timme sen vidare till gymnastiken. Men när jag åkte från micke så...

Fortsätter i nästa inlägg!

PussPuss<3


Onsdag den 19 Januari 2011 - Tiden räcker inte..

Tiden räcker inte till.. + att det inte blir som man tänkt sig då.. - Det känns inte bra inom mig.

Så här är det att det kändes som att jag hade koll på vad som händer i veckan och så, så jag skrev till gymnastiken att jag kommer imorgon. Saknar tjejerna och såg verkligen fram emot att träffa dom igen. Men efter som att jag jobbar på två förskolor så vet jag inte vad som händer på den andra, vad dom har för planer osv. Mån och tis är jag på en, så i morse när jag kommer får jag veta att det är APT i morgon och efter som att jag ska va här hela våren så måste jag vara med och de mötet är mellan 16.00 och sex kvart över sex någong gång och träningen är 17-18.30 så det hinner jag inte :(. Så på måndag om inget inträffar (vilket jag verkligen inte hoppas) så träffar jag dom då :).

Men jag hinner inte med att träna själv riktigt, inte träffa så mycket vänner osv. Utan det är jobbet och sen ev hem till farmor och farfar och sen hem (om ja inte sover över). Kanske därför ja är så sällskaps sjuk på jobbet x) haha. Mamma träffa en av mina kolegor idag i centrum (de visade sig att dom är gamla stall kompisar) och hon hade sagt att jag är så otroligt duktig och är så gullig osv.. - Alltså jag vet inte vad jag ska säga, dom ger mig så mycket respons och gulliga kommentarer så jag vet inte vad jag ska säga. Någon som vet?

(osminkad!)

Jag menar inte att skryta
, VERKLIGEN INTE jag är bara så förvånad och chockad själv så vet inte vad jag ska göra så jag skriver av mig i bloggen. - Jag som gått upp massor i vikt och känner att håret är inte som de brukar och sånna saker så jag själv känner mig äcklig, fet och ful...

Men i alla fall, inte helgen som kommer men den efter så har vi bowling + middag med gymasterna men jag ska iväg på mickes mosters "kalas" så även det missar jag.. Vist i vissa fall handlar det om prioretering men jag blir ändå kluven. Vill hinna med allt.

På fredag är förskolan stängd, vi ska ha termins planering så hela personalen sitter i möte mellan 8.00-16.00 och självklart ska jag vara med. Så möte i morgon och möte på fre... Fan va möten ehe.

Idag sa en kille på förskolan 4år
"LIIINNNÈÈÈAAA, du är tokig du!"
Jag "Varför är jag tokig din toker?"
"Du hittar alltid på så tokiga saker förstår du, men det gillar jag verkligen! Kan inte du stanna här föralltid?"
.. Awe tyckte verkligen de va gulligt :) <3

PussPuss<3



Tisdag den 18 januari 2011

Idag va jag super trött när jag vaknade! Kanske för att lollo lockade mitt hår halva natten xD haha. Hon testade en frisyr på mig som hon skulle göra på sig. Men sen kunde jag inte sova och ju senare klockan blev ju mer panik får jag. Så När klockan ringde hade jag sovit 3 timmar och ville sova mer! Men ja gick upp och tvätta ansiktet och sen sminka mig och prövade 100 olika kläder men sen fick ja bråttom så då fick jag ta de som satt bäst.

Dom på den här förskolan verkar verkligen tycka om mig, dom ger mig så mycket komplimanger.. De säger att jag är så otroligt duktig med barnen trotts att jag är så ung. Med mera. Den roligaste kommentaren  va från ena kolegan.. Vi båda va inne i lek rummet olch jag pratade med några barn och hon med några andra, då hon säger helt plötsligt "Men du" jag tittar uoo och säger "Jaa?", hon har en jätte gullig röst och så säger hon "Att du inte blir super modell? du har ju verkligen utseendet och utstrålning, och det där"...

(Lollo har klippt till luggen + tunnat ut den och här har hon lockat det lite)

Alltså jag höll på att smälla av, serigöst. Detg va ju verkligen en gullig kommentar men visste inte vad jag skulle svara. Jag har mått så där lite halv dåligt för att jag gått upp så mycket i vikt och så får jag en sån kommentar hon nämnde även att ja är så lång och smal, att det är vackert).. Vad svarar man på allt detta?..

Jag trivs verkligen med alla där, trivs självklart på det andra stället också. Det är svårt att gämföra dom för att dom är så otroligt olika på så många olika sätt. Men detta jobb ger mig inte direkt mindre längtan till egna barn!!

Nej nu ska jag tvätta ansiktet och fixa!

PussPuss<3



Helgen 14-16 Januari 2011

Fredag:
Vaknade jag glad och så men väl på jobbet va jag trött och seg. Delade ut recept på mina coupcakes (eller va de heter). Slutade vid halv 4 då jag gick hem och fixade lite och tog de lungt. Gjorde egna ajvarellis (stavning?) biffar, dom vart faktiskt goda! höhö. Till de vart de hemlagade potais klyftor och sås. Micke kom vid 7 tide(?). HAHA de va lite kul för lollo ville att han skulle köpa med glass då jag sa att då får hon ringa själv och fråga för det är hon som vill det, inte jag! och när hon väl bestämt sig hör jag en dörr som stängs.. Då jag säger att han kom, hon går och kollar... Jag hör "Fuuuck!!" Haha x) då det va micke som kom xD.
Kvällen vart lugn och mysig, spelade spel och busade och myste :) När vi släckt alla lampor och krypit ner i sängen låg vi och lyssna på lugn musik, jätte mysigt verkligen! <3

Lördag:
vaknade jag vid 10 tiden (eller gick upp då) Micke låg kvar lännge, så jag bakae sconse till oss. Lollo gav oss lite sällskap och sen satt vi själva och snacka och dagen gick fort fram till 4 tiden. Då va det så otroligt segt, vi skulle till Angelica och Nicklas vid 6 tiden. Så tjugo över 5 åker vi och handlar och sen till dom. Otroligt rolig kväll!
Ja o Angelica babbal på om hur de va när man va 13-18 år x) och sen kom vi fram till att vi är gammla! haha.
Micke drack inget så när jag va så där lagom lullig och fnittrig + tröttheten smög sig på så åkte vi hem. Maten, men framörallt efterätten va så otroligt god! Väl hemma så la ja mig och somnade nästan på engång!

Söndag:
AS MYSIG MORGON! :D Vi gick upp och värmde på sconsen i mickron och så satt vi och åt en lugn fruckost :). Vi babbla på som vanligt höhö. Sen la vi oss på sängen och kolla film.. ja va så seg så jag små somnade imellan, haha stackars Micke! Så efter någon timme (vid 1 halv 2 så åkte han hem). Urs vad de känndes tomt och det sa PANG ihuvudet så kom ångest atacker och jag bara dampa på mig själv över att jag är som jag är. Urs den kvällen va hemsk! Men bakade en kladdkaka då tankarna måste koncentrera sig på bakningen. Hde otroligt svårt att somna!

Ja, det är ca vad jag gjort denna helg för er som ville veta! x)

Puss Puss<3




Haft en mysig helg men...

Är så otroligt trött, seg och tänker för mycket så jag är hlet depp just nu! Urs inte okej alls!
Hatar när jag mår så här, blir så otroligt arg på mig själv! Orka!


Nej urs och blä! Skriver om helgen någon annan dag.. Imorgon blir det jobb 8-18 :S.. Sen träning med gymnasterna. Kommer garanterat  vara trött i morgon kväll när jag väl får krypa ner i sängen!


Puss Puss<3


13 Januari 2011..

Igår den 12 januari bestämde jag mig plötsligt för att skaffa snelugg.. Så lillasyster (som går frisör) börjar att klippa.. efter LÅNG tid och många diskutioner så är det klart. Hon fönar håret för miljonte gången.. Jag öppnar ögonen och kollar in i spegeln... HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! jag as garvade och hon också JAG SER FÖRJÄVLIG UT!! Jag ser ut att vara 10 år och det är inte bara vi som tycker det...

Idag gick jag upp och dampade på min garderob. Jobbet gick bra men lite hemska saker hände som gjorde att jag fick stanna längre så missade träningen :/. Men kolegorna är så otroligt roliga :D. Men dom sa också att jag ser mycket yngre ut! Vi hade även julgransplndring idag på jobbet och vi vuxna hade nog 100 gånger roligare än barnen! xD

Lollos kompis sa också att jag såg yngre ut! xD

Jag och mamma åkte till centrum och handla.. Mamma köpte en ny mobil och jag passade på att fråga en sak då han (försäljaren, som såg ut att vara 19-20 år) frågade efter person nummret... oh när jag sa 89, såg jag hur han kollade upp en extra gång!! Han tittade redan en gång när jag sa att abonemanget står på mig... Som om jag inte äns va 18!! Haha fan va ja lacka!!

Så ja, nu har jag luggen uppsatt HELA TIDEN!!
Men tog några bilder i morse för att ni ska se lilla 10åriga mig! xD

Haha FY FAN va ja ser ut!! xD verkligen INTE vackert!!

Imorgon blir det jobb och sen hem och fixa lite + laga mat. MIICKKEEE PIICCKKEE KOMMER! :D inte sett han på typ 100 år (2 veckor). Så det ska bli så otroligt mysigt + att inga päron e hemma! :) Tanken va att vi skulle träffa Mickis och Philip men micke känner sig inte tillräckligt frisk, synd men va gör man. Glad att han orkar komma till mig i alla fall <3

Nej nu ska jag sova, BJÖD verkligen på BILDEN!!

PussPuss<3



Sov en timme...

Jag sov en timme inatt.. Somnade klockan fyra och vaknade strax innan fem, hörde när pappa va uppe. Så de känndes väldigt jobbigt och irriterande att de va just den natten till att visa framfötterna lite extra. Men det verkar ha gått bra och mot slutet kännde jag mig som en i gänget, då jag ursäkdade mig för att ha varit lite seg men att de va pga sömn brist, och dom tog det bra och verkligen förstod! As skönt!

Men det känns helt okej och hoppas att det här blir bra nu, då har jag jobb på 100% till sommaren :D.. Sen kan man ju hoppas att någon behöver mer/förlängt. Orkar inte lägga in en bild.. Sorry!

Nu ska jag försöka sova (borde ta sömntablett men känns för sent nu)

PussPuss<3


Mina kära, ej värt att läsa...

Släckt alla lampor och krypit ner isängen... Tankarna är igång. Jag har mått hyfsat bra och varit glad den senaste tiden nu och det känns underbart, trotts lite sömn. Men jag känner mig nere innerst inne och vet inte vad det är. Eller jag vet 2 saker men samtidigt är det inte dom som tynger mäst.. Den ena är hur ska det gå med jobb efter sommaren? då är det över, super närvös! Sen är det så att (kan inte fatta att jag skriver det här) men den senaste tiden har jag tänkt på hur det skulle vara att vara gravid och att få ett eget barn. Det längtar jag verkligen till! Just för att jag vet att jag inte kan ta hand om mig själv men jag vet att jag vill ha något att ta hand om. (Är verkligen INTE gravid och har INGA planer på att bli det heller än på ett tag)

För innan dess ska jag ha fast jobb och bra bostad osv.. Men längtan finns faktiskt och det är inget jag skämms över. Men när man jobbar på dagis och sen även på fritiden träffar bekanta som har en liten bebbe så ja.. Klart att men påverkas måste jag erkänna!

Jag känner mig så otrolig FET och vet inte hur det kommer sig att jag ätit så mycket som jag gjort. Vid jul och nyår har jag left på typ 1 mandarin och yoghurt och sen nu bara POFF så äter jag som en jävla elefant! Det syns på min kropp och inte annat på vågen också. Har inte vågat väga mig men imorse gjorde jag det och jag har gått upp i kilON sen sist FÖRJÄVLIGT! för det här får mig inte att må bättre och känna mig pigg och glad.. nej, magen har blivit fetare, låren också.. ja allt har blivit rundare och det trivs jag inte med. Kan inte hjälpa detta men urs och fy känner mig som en sumobrottare och jag säger inte det för att bara säga det utan jag står på dagarna och prövar allt från jeans till thigts till klänningar till strumpbyxor.. tröjor, linnen, tjocktröjor.. Ja hela garderoben för att se vilka kläder som döljer allt fett bäst. Vad jag än tar på mig så ser jag hur runda mina ben är och hur fettet på höfterna väller över byx kanten. Hur kul är det att gå utanför dörren då?

Nej blä på det här, det gick "bra" ett tag.. bra eller bra.. beror på hur man ser det. Det är inte värt för mig att sitta och äta massor för det blir bara skit och pankaka efter åt i huvudet. Jag avgudar verkligen dom människor som trivs med sitt utseende och sin kropp.. Jag och Julia pratade om det här och jag önskar faktiskt att jag va mer som henne. Hon trivs med sig själv och tar på sig de kläder som hon känner för att ha på sig. Det gör mig verkligen glad att det finns sånna människor. Om jag ska vara ärlig så kommer jag aldrig komma dit. Jag gämför mig alldeles för mycket med andra människor. Jag går ibland och funderar hur jag kommer se ut som mamma när jag är äldre.. Ser vuxna och tänker "hoppas så där.. eller så där" hur ska man bli av med det?

Alla behandlingar och så som jag har försökt har inte direkt hjälpt mig på vägen.. Den jag trodde på rann ut i sanden pga att jag fick jobb..

Borde ha sovit för flera timmar sen, nytt jobb i morgon - provjobb - och här ligger jag vaken med ångest och alla skit tankar. Nu får de va stopp.. skriver mer i min skrivbok nu om lite mer mat/ät/kropps tankar.

"Be your self"


Puss på er alla fina!

10 Januari 2011 - Dagen i korthet.

Gick upp vid halv 10 sminka mig och platta håret lite fort.
Åkte med mamma o slängde glas och papper.
Hem till farmor och farfar, bjöds på "fruckost"
Vi åkte till centrum.
Vi kolla på alla barn i bullebyn :D <3
Åt middag och sen va det dax för mig att gå till gymnastiken.

Övrigt: När jag, farmor och farfar kliver ur bilen i centrums garage..
Farmor "Vad skulle vi hit och göra?"
Farfar "Jag vet inte, de va du som sa att vi skulle åka hit"
Farmor "Nej ja har inge här och göra!"
Jag "Nehe de va ju bra att vi åkte hit då!"
Farmor "Men ja kan lämna in kenot då"
Farfar "Ja men det kan jag med"

Väl inne i centrum pratar farfar med gubbar som han träffar på. Ja och farmor går runt och tittar.
Vi går ner till tobaks affären för att lämna in farmors keno.....
Farmor"Näeh plonboken är kvar hemma, då kan vi inte handla heller"
Jag "Ska vi ringa till farfar?"
Farmor letar i väskan sin.. Och i fickorna sina...
Farmor"Näeh den har jag också glömt hemma"

Haha fan va jag skratta, sluta me att farfar hade pengar så jag och farmor kunde gå in på ica och handla det som behövdes :P..
Nu måste jag krypa ner i sängen, nytt jobb i morgon.. NÄRVÖS!

PussPuss!


7-9 Januari 2011 - Mycket!

Jag som trodde att helgen skulle bli seeeg så gick det POOFF!!

Fredag:
Gick jag upp vid tjugo i tio. Trodde att farmor och farfar skulle komma tidigt men de visa sig att farfars sköterska skulle komma halv 12. Vid 1 kommer dom hit, farfar fastnar med bilen så ja och farmor + en granne som va ute på prommenad hjälpte till att knuffa på. När vi väl va loss så åkte vi och skulle plocka upp faster. Min yngsta kusse Victor åkte också med.

Vi gick runt i centrum och jag köpte en mat form, presentkort från jobbet men fick lägga till. Sen åt vi lunch, ja faster, Victor och farfar.. Farmor va på konsum i timme(ar!) haha. Faster ville låna bilen så vi släpper av farmor och farfar hos dom och sedan lämnade jag maten hemma hos mig (handlade mat på ica). Men vart bjuden på middag hos kussarna. Va så otroligt kul att vara med dom, vi busa, bråttades, lyssna på musik och snackade :). Sen skulle Vice på träning och faster började med maten sen skulle oscar på träning så faste körde honom.

När hon va tillbaka så åt hon och jag middag, satt och prata och hade de mys :) Sen åkte vi ner till ishallen och kollade på Oscars träning och victor kom när han va ombytt o klar. Va där ca 2 timmar och sen körde faster hem mig och jag tog de bara lungt och så. Det körde ihop sig för kussarna så det slutade med att jag sa att jag kunde hämta victor på kalaset inne istan på lördagen.

Lördag:
Segade på morgonen sen gick jag upp och bakade fiffirutor + förberädde middagen. Sen åkte ja och min kompis in till stan och hämtade victor på laserdom kalas inne vid rådmansgatan. Vi gick från trollbäckens c och han försökte kasta mig i snön och göra krokben. Jag buffa och knuffade tillbaka haha! Väl hemma så lyssnar vi på musik och pratar. Efter ca 30 min går vi hem till mig och gör klart lassangen och sen mötte vi en vän till :). Kvällen vart att spela spel, tog en drink och bara babbla!

Söndag:
Gick upp vid 10 och duscha, torka
håret sminka mig och klädde på mig sen va de dax att åka mot stan. Mötte upp Julia i gamla stan, vi gick och fikade... Haha alla folk glömde att stänga en mellan dörr då de blev AS kallt där vi satt.. Det kommer in två killar och vi pratar högt om den där dörren.. Till slut säger julia "Ja det blir ju KALLT när FOLK INTE STÄNGER DÖRREN" haha den ena killen stod bakom julia och springer till dörren och stänger den HAHA han skämmdes! Jag och julia viker oss av skratt! xD

Plötsligt är klockan redan 5, nyss va den 3 :O. Så det va dax att börja gå.. Så vi fick inte se hur killarna skulle ha tittat på oss om dörren ;P. Så vi går och tar sällskap till gullmarsplan och jag åkte till en hudvårds kurs. Det va roligt köpte massa saker som jag nu ska testa! :) skämmer bort mig lite nu! ^^ Pratade med Jenny en stund själv och de va jätte mysigt och hon gav mig lite extra produkter som jag ska testa. My mys! + att vi bokade in en ny nageltid och även en åt min faster!:)
Mamma och pappa kom hem idag så jag ringde pappa och bad honom att komma och hämta mig :p. Så nu är jag hemma och bara slappar! :) Saknar min älskade Micke och han saknar mig, den söt nöten!<3

Ja det har varit mysiga dagar med släkt och vänner :) Imorgon blir det att hälsa på farmor och farfar.
Tisdag provjobba på det andra dagiset, NÄRVÖS! men men nu är det mycket tex så bye bye!

Puss Puss<3


6 januari 2011.

Igår gick jag upp vid halv 10 tiden. Tog en dusch och fixade mig i lugn och ro. Vid halv 1 tiden åker jag mot mickis. Resan gick ovanligt fort. Haha jag glömmer alltid vilken våning dom bor på så ja fick ringa x) Men nu vet jag att de är bara EN trappa upp haha.

Vi gick iväg för att äta lunch men de va stängt så vi gick hem till henne och lagade pasta sallad, spelade alfapet och snacka skit - hihi ja de va mysigt. Kolla på tv och sen kom Philip hem också då vi käkade middag. Frammåt 8 tiden åkte jag mot en annan kompis, där mamma och pappa va. Det va också jätte kul. Mycket skratt! :) - Blir så med två barnsliga pappor! ;)

Vid 11 tiden åkte vi hemmåt till hundarna mina. Ja tog ut dom och sen gick jag och la mig. Det va en väldigt bra och rolig dag. Om vädret varit som de va och jag inte hade haft något planerat så hade jag nog bara varit inne hela dagen! Haha.

Nu ska jag iväg med farmor, farfar och faster. Ikväll blir det att antingen träffa barndoms vännen pelle eller Julia som jag träffa igår. Får se hur det blir.

Haha vilket tråkigt inlägg! xD

PussPuss<3


Trrööött!! - svar på kommentar.

Trött, eller mer seg så jag orkar inte skriva om denna dag. Gör det i morgon.

Till Angelica som kommenterade 5 januari, seg dag!:
- Haha det har du ju faktiskt helt rätt i ;D, Lime va de här!



Hörs i morgon allihopppaa!

PussPuss!


Det slutade med bakning..

Ville egentligen baka kanel-bullar eller fiffirutor. Men vi hade inte allt hemma till det, så det vart min egna kladdkaka. Ville inte alls äta den när den va klar men mamma o pappa tvingade mig typ :/. Har väärsta ångesten över allt jag ätit idag för det är MYCKET! Urs hatar att ha det. Så jag tog två te skedar av kakan och den va helt okej, men eftersom att jag inte va sugen så blir ju inte smaken den samma.

Ja, mobil kameran är inte alltid den bästa men en liten bild på kakan ;)

Iövrigt så har jag ränsat ALLA sms från mobilen, har ca 24 kvar från Micke och lika så från josse. Mobilen började o lagga pga för mycket sms så. Och man läser ju aldrig dom gamla så. Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och somna till en film. Hoppas ni mår bra!

PussPuss<3


5 Januari. Seg dag!

Idag var de 0 problem att kliva upp ur sängen, det va när jag kom till jobet som jag kännde hur trött jag faktiskt va. Så idag tycker ja lite synd om kolegorna just för att ja inte va så aktiv att hjälpa till och så. Messa lite med Micke och så, jag är nu ledig från och med i kväll fram till tisdag och han har inte tid :/ inte kattastrof men skulle va mys att hinna ses någonting. Samtidigt som att nästa helg blir det full rulle. Fredag ska vi hem till Mickis och Philip MYS! Och lördag blir det hem till Angelica och Nicklas, det ska verkligen bli roligt! Jag menar helgen kan inte bli misslyckad!

Jobb dagen rullade på och lunchen va SUPER god! Dom andra fick fisk pudding medans jag och veg barnen fick jätte god qourn file "pudding". Jätte gott! :). Nu är jag hemma och ska bara ta de lungt, ska kanske baka något sen. Har varit bak-sugen i flera dagar.

Jag to day!

Imorgon blir det dejt med Mickis :p, men om någon vill ses så är det bara att höra av sig :)


PussPuss<3

4 Januari 2011 - Blir inte som man tänkt sig..

För det första så kunde jag inte somna igår. Låg och läste massa olika bloggar om folk som ligger inne på olika saker av olika skäl. Men även när jag stängde av så låg jag och vred o vände på mig. Urs, men jag är ju ledig så jag tänkte att de gör inte så mycket om jag sover 2-3 timmar. Jag hoppar till av att hem telen ringer. Det blir tyst, oh så skönt. Mamma kommer in och säger att de är till mig. Jag fatta 0.

"Hej! det är *** från jobbet, vart är du?" Jag vart alldeles chockad..
"öhm, ä ja är hemma?" svarar jag förvånat.
"Ska inte du jobba idag?"
"Nej, jag är ledig till i morgon"
"Va, aha för du står på schemat och en är sjuk så vi har kris"...

Jag erbjöd mig att komma i alla fall, chefen hade glömt ändra chemat, trotts att jag typ tjata på henne att ta bort mig innan jul från den dagen. Så jag åkte på att jobba, tog en dusch och så innan, packa alla ute kläder och så som jag tog hem under julen.

Haha tog mongo bilder på g till Jobbet HAHA bjuder på den ;)

Kom till jobbet vid
hal 10-10 tiden. Dagen rullade på, klockan två va jag på intervjuven och det gick egentligen bra, de känns bara konstigt att var på ett annat ställe med andra mäniskor, trivs så otroligt bra där jag är nu så de blir lite svårt. Men vi bestämmde att jag provjobbar på tisdagar nu i januari och sen så ringde hon mig för någon timme sen och sa att om jag trivs så börjar jag jobba måndagar och tisdagar i februari fram till sommaren. Det är egentligen super så jag borde vara överlycklig men stället va liite scary men blir väl van :p.

Så nu har jag jobb alla dagar i veckan från och med februari, men smått i januari också :).

Dagen vart: Jobba, Möte, Jobba.. Haha. Sen sa jag till i dag också att jag från och med nu vill ha veg mat. För jag har endå typ ätit de den senaste tiden, tagit av veg barnen och den maten har varit godare ;) haha.

Btw så fick jag ett super fint halsband av mickis på nyår.. Jag vart verkligen glad och varje gång jag ser det så tänker jag på att jag ska kämpa mot all ångest och så. För jag vet vad hon menade med det...<3


Laddar in för en ny dag imorgon, men blir ev ledig fredag så koort vecka :p.. Sen är det slut på det roliga! Haha.
Puss Puss<3


Nytt år! - Mycket text.

Ja nyår va så att jag och micke åkte hem till Mickis och Philip klockan 6. Väl framme så hjälpte jag mickis med maten och Micke hjälpte Philip att bygga ihop deras nya stolar :). Vi åt god mat och efterrätt sen han vi bara slappa ett litet tag sen va de dax att åka in till slussen.. ÅH FY FAN VAD FOLK!! URSCH man kom inte fram. Man satt fast i folkmassan. Micke gick bakom mig och höll om mig så vi inte tappa bort varandra. Vi han innan för avspärningen precis innan tolv slaget. När jag gick mot Micke och dom andra (dom han lite före mig genom spärren) så sa han gott nytt år älskis, och slängde sig över mig coh kysste mig <3.

Vi tog lite bilder och kolla på de få rakter som fanns att titta på x). Sen åkte vi hem till dom och åt lite snacks och drack lite. Sen när vi ville börja röra oss chansa vi på att ringa taxi.. OMÖJLIGT! så vi bestämde oss för att åka kommunalt. Vi lämnade drickan hos dom, orkade inte släpa allt de på t-banan o bussen. Men när vi går mot t banan ser micke en taxi som stannar och släpper av några, jag springer fram och frågar om taxin är ledig. Dom som precis klev ur frågade. Han sa ja, men egnetligen hade han slutat för dagen men han tyckte vi såg så snälla ut så han körde oss :D SUPER TACKSAMM! :D.

(Bilder från nyår kommer när jag fått dom av Mickis :P )

Vi säger till chafören att han kan stanna
vid busshålsplatsen. Micke etalar och vi tackar så jätte mycket och sedan går vi. På vägen möter jag Melinda och hennes kompis, haha x) dom hade druckigt dom. Vi går vidare. Slutet av gångvägen säger micke "Tack för det här året då" och pussar mig. Vi pratade lite om jobbiga saker som hänt och ja berätta lite saker då han säger "Jag finns här för dig" Och då ramlade slanten ner i spargrisen.. Mitt nyårs löfte blir att istället för att dampa ur på honom så ska jag verkligen försöka förklara vad som är fel och saker som händer som är jobbigt. Sen brotta han ner mig i snön! Inte skönt med tanke på mina kläder!! hehe. Sen hjälper han mig upp MEN precis innan jag står så släpper han så jag faller bak igen! suck! haha.

Det vart snöbolls-krig. Jag fick mäst snö över hela mig, han fick lite fjun på jack ärmen. Väl inne så kolla vi på the holyday. Jag somnar...


Lördagen 1 Januari
Vaknar jag av att det blåser i ansiktet. Det va Micke som låg där och blåste på mig så jag vaknade! haha. Sen satte han på fin/bra/lugn musik på mobilen då vi ligger och lyssnar och små pussar på varandra. Vi går upp vid 1 (tror jag) mamma o pappa ger sällskap. Vi bestämmer oss för att åka hem till honom vid 3-4 tiden. Madde och ungen va där. Vi åt middag och så. Sen kolla ja på tv. Han badade. Lite små seg så där.

Söndag 2 Januari
Går vi upp och äter lite frulle, klockan va ganska mycket. Vi åker med hans mamma o handlar, hon kolla även på lite kläder. Sen hem till honom igen då jag hoppar in i en dusch och sen tog vi det bara lugnt. Han spela tv spel och ja va inne på datan. Ingen av oss kunde sova. :/.

Måndag 3 Januari
Jag vaknar när Micke går upp, han pussar på mig men ja va så trött att ja reagera knappt. Halft döende om vi säger så. Jag somnade om :O och vaknar vid 11-halv12. Går upp och då sitter kurt i köket och fikar. Jag gör lite te och han BER mig ta en smörgås, då jag känner att jag inte har något val.. ehe. Han åker iväg och jag går in på datan då jag ser att min moster Anna skrivit att jag och lollo är varmt välkommna att komma ikväll vid 5. Så vid 3 tiden åker jag till skärholmen och kollar lite, hitta inge spec. Sen åker jag mot odenplan och möter lillasyster. Vi går upp och fikar och pratar.. VÄRDENS GOASTE BEBBE! <3 så sjukt söt! han har inbyggd frilla typ, hans hår står som en tuppkamm atomatiskt :) hihi <3. Nej jag blir verkligen inte mer och mer sugen på att ha en egen bebbe!!

Nu ska jag ladda inför jobb-intervjuv imorgon klockan 2 ;) hehe.

Puss Puss<3


Hejsan-hoppsan!

Är hos micke ponken, nyår va super kul och mysigt. Skriver mer i morgon när jag är hemma, så håll utkik^^

PussPuss<3



RSS 2.0