dåligt

Förlåt att jag uppdaterar så dåligt.. Men har en blogg med min lilla syster och sen har jag så sjukt mycket skolarbeten och så. Hoppas på bättre tider snart.

Puss Puss  på er :) <3


Nu är jag hemma.

I dag va det träning i tyresö hallen. Då jag ÄNTLIGEN fick träffa axelina igen! inte sett henne på evigheter. Jag kom till hallen vid 11 då vi fixade massa dekoration. Sen tog jag hand om uppvärmingen och började köra några små varv med hjulningar. Såg kaos ut. Sen körde vi även lite rondater och flikisar. Kul Kul :). Men sen tog jag hälften med mig till trempetten och körde hoppvarven allt från ljushopp-gruperad frivolt-pikerad frivol-sträckt..  Det gick lite så där. Men huvudsaken är att dem kör bra i morgon, uppvisning.

Kom hem nu lite över fem, två av gymnasterna ville vara kvar efter och måla lite på dekorationen så en pappa fick stå och titta på, stackarn, men sen va jag tvungen och åka hem för att plugga, vilket pappan inte verkade ha något emot ^^, och nu sitter jag här (:


Kiss and Loove!<3

Oändligt pluggande.

Ja då är jag i full gång med mitt pluggande. Känns som att de aldrig tar slut. Jag är snart klar med ett arbete av så där 4-5 st. Fy fan, allt ska in på måndag och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. :/. Tiden räcker inte till, men det är väldigt idiotiskt av lärarna att ha samma dedlien dag. Dem kunde faktiskt ha försökt dela upp de lite mer i alla fall, eller har jag fel?

Nej nu måste jag forstätta. Kram!

21maj09

God dagens alla.

Nej nu är det så att jag lyckats vänja mig vid att vakna så där varannan timme och sova ca en timme. Jag somnade vid tre och vaknade igen vid 4, kunde inte sova. Somnade efter många vridningar och vädningar. Men vaknade igen vid 7 då jag kännde mig pigg. Så nu har jag varit uppe sen tidigt, ute med hundarna och lite så. Funderar på att ta mig en lite dusch, efter som att jag bara var ute med hundarna så har jag bara mjukis kläder och osminkad sov..

Idag känner jag mig väldigt pigg och glad, trotts allt jävla plugg jag måste göra klart. Men psykologin är svårast och den är jag "snart" klar med. Samälle är också ganska svår men den skulle vara på max 3 sidor och jag har fått ihop 1½ så det fixar sig. Hehe - Nej inte så roligt inlägg kanske så...

Studenten närmar sig och det är så roligt att de är många som kommer. En kompis som kommer förbi har jag inte träffat på över ett år. Lycklig :D. Det är väl det som är själva grejen med studenten - att vara gladoch lycklig med alla nära och kära?

Skönt att gå ut skolan - men urs vad man känner sig gammal. Jobbar i sommar också, men nu är det slut med studiebidraget och man klarar sig helt enkelt inte utan pengar, speciellt inte om man ska till Spanien och Thailand ^^. Nej nu ska jag duscha och plugga. Ciao!


Linnéa

Lite roligt.

Som jag skrev (?).. så köppte jag en ny bok, flickan som inte fick finnas, det lite roliga är att hon skulle opereras då ena skötaren hette Linnéa och hon i sin tur lämnade över till läkaren Micke. haha x).. Lite dålig humor man har men i alla fall.

Hoppas du har en fin dag, själv ska jag fortsätta plugga, ciao!


Nej fy.

Nej fy vad jag har pluggat! men fy vad mycket jag har kvar :(.. Orkar fan inte med allt skolarbete, men nu kan man verkligen inte sjukta på det eller fråga läraren om mer tid.. Tiden tar slut, studenten är snart här.

19 Maj

Ja i dag va det skoldag som vanligt. Hade två lektioner. Men just nu är jag lite nere, just för att jag är ledig tills på måndag och vill vara med micke. Men han är upptagen med bilar. Jag vill inte säga något om det efter som att de är hans hobby så sitter tyst och säger okej. Fast än att jag blir sårad för att han inte nämner något om att vilja träffa mig..

Nej Blä på det.

Skriver snart igen.

Bilder från kryssningen


Soran 

Micke & Madde

Tomas järvhed (?) xD 

Johan Glans
 

Jag & Micke <3


Madde & Danne :) 

Magnus Betnér

Minns inte hans namn x).. men ja han näckade! :O

Trion on the Dance flore 

Soran, bytte några få ord med han  :)

Petra Mede som kramar någon.

Grabbarna Grus ^^

Fin-fiina Madde :)

Den där DJ- en har jag sett många gånger nu! :O

Efter fullt röj på dansgolvet begav vi oss till hytten, där Danne tog tag i ett och annat..


Nej, de va så att de va "bög hög" utanför våran dörr.. 7-8 killar låg på varandra. Fick upp kameran precis när danne "skrämde" iväg dem. Han sa till en av killarna att han hade en väldigt fin slips och tog tag i den. De såg bokstavligt talat ut som att killen skille skit på sig. xD. Sista bilden efter som att dagen efter va det ingen som ville va me på bild. Men otroligt rolig resa. Vi träffa på kändisarna lite här och där men jag och madde sa det att de är ju bara o ta dem som vem som hälst. Man kan inte bara skrika ut o ba "hhå, shiiet där e ju du!" nej lite knas när man är på en båt och vet att dem ska vara där. Men tack för en rolig båt resa :) <3


Kiss and Loove!<3

Förvirrad.


"Jag är så fruktansvärt förvirrad just nu. Vet inte om det jag gör är rätt eller fel. Jag har varken karta, kompass eller en väg ledare.. Hur kan man då skilja på vad som är rätt och fel? Mag-känslan?"


Nej urs vad jag är sämst. Gått upp ur sängen vid 8. Klädde på mig, fixa mig, tog en halv kopp te. Sjukanmälde mig... Vad är det för fel på mig?! Två veckor kvar i skolan och vi har sjukt-inihelvete-mycket arbeten som ska fixas och lämnas in. Men med två timmars sömn så blir man kanske knas och bara känner för att vara hemma.

Men att skolan snart, snart är slut kan jag bara inte förstå. Så sjukt förrvirad.

Ps.Va på kryssning i helgen och de va underbart roligt, skriver om det senare.


Kiss and Loove!<3



Kärlek.

I går va det åtta månader sedan jag och Micke vart tillsammans. Jag är så fruktansvärt lycklig över att få vara vid hans sida. Älskar han mer än något annat <3. Så klart älskar jag mina hundar och min lillasyster oerhört mycket. Men tiden räker inte till. Önskar att jag kunde vara mycket mer med dem alla.

Men snart är det sommar så då vet jag att jag kommer kunna spendera en massa tid med lilla syster och hundarna. Men Micke har inge sommarlov, efter som att han jobbar.  Men ser verkligen fram emot att åka till Slandön en vecka :D<3.

Kände bara att ja ville skriva lite om det finaste i mitt liv.



 

Min kärlek till dig micke är obeskrivlig!<3


Barn?!

I går när jag och Paula åkte till skolan i onödan pratade vi om bran i framtiden. Det skulle vara helt fantastiskt att få ett eget barn, tänk kännslan. Men det som gör mig fundersam är att jag själv tycker värden är så konstig, orättvis och grym. Vill att barnen ska ha det bra utan all dessa mode inriktade saker som vi själva har skapat oss. Vi ser inte längre fin heten i att inte vara som alla andra. Synd, eller mer tragiskt. Vi gör livet mer komplecerat än vad det egentligen behöver vara.

Vill inte ut sätta mitt barn för värdens alla grymheter, men man får absolut inte glömma hur vacker den faktiskt kan vara.

Namn
Vi började självklart diskutera namn. Paula frågade om jag hade några planer på det. Jag skakade på huvudet och mötte hennes blick som såg ganska chockande ut. Jag gav henne svaret att jag vet massa namn jag INTE vill att den ska heta. Vill att den ska ha något fint ganska ovanligt, men inte allt för speciellt.
Jag har velat att mitt barn ska heta Max, men nu fick min hund det namnet för fyra år sedan. Då var framtiden om bran långt borta. Max kommer, förhoppnings vis, fortfarande att leva när jag får ett barn (om jag skaffar). Jag räknade ut förut att om han har tur i sitt liv så kommer han leva tills jag är ca 30 (fy vad hemskt att höra den åldern). Men jag skulle nog ändå inte vilja döpa ett barn efter min hund.
Men om det skulle bli en tjej då? - Jo då har jag gillat namnet Agnes ganska mycket, ful - fint på något sätt. Men Idol Agnes förstörde helt totalt det namnet så det är bara att glömma. Jag kopplar det atomatiskt till henne och det vill man inte direkt. När jag hör mina barns namn vill ja tänka på dom och ingen annan. 

Det jag kommit fram till är att
Om jag får en son ska den i alla fall heta Roland i andra namn. Inte för att jag tycker om det eller så men min morfar hete det, farfar heter det och pappa heter det i andra namn så det vill jag föra vidare. Speciellt efter min morfar efter som att jag aldrig fick chansen att lära känna honom. Han avled när jag va kanske 9. 
Om det blir en flicka ska hon heta Sanna i andra namn. Det namnet är ett ängla namn för mig. Just för att min kompis Sanna kom in i mitt liv när jag hade det som jobbigast och hur lite och dåliga vi är på att höra av oss till varandra så vet ci att vi alltid finns för varandra. Hon är en skydds-ängel så jag vill att mitt barn ska bära det namnet.

Längre än så har jag inte kommit i det tänkandet. Men jag har inte direkt bråttom men att tänka lite på det är aldrig fel.

pUsS!<33

Surt.

I dag vaknade jag av att klockan ringde.. 06.15 för att försöka ta mig upp. Jag satte klockan på znoze och somnade halft om. Haflt vaken halft sovandes. Klockan ringde igen, jag stängde av larmet. Va på väg upp men något hände (mins inte) Men jag vaknar senare av att lilla syster skickar ett sms "Du skulle nog upp för 10 min sen, kan du sjuk anmäla mig? Puss älsk<3" Utan hennes sms hade jag legat kvar och sovit. Inte likt mig. Jag brukar aldrig kunna somna om eller sova länga på dagarna. Jag vet att i går va jag trött men jag var ändå inte det på samma gång (svårt att förklara). Så jag kollade först på mitt program - Sista av snittet - Tånors liv.

Bådde min bok och serie tar slut på samma dag - Jag får panik.

Men när jag köpte boken passade jag på att ha en i lagret ut i fall att. Det är första gången i historien att jag köper en bok - läser i den - läser UT den - börjar på en ny. Jag berättade för mamma hur mycket jag hatar när böcker tar slut. Hon log och sa sedan att jag kan läsa om boken. Jag svarade inte, gick in på mitt rum. Visst kan jag läsa om boken men det skulle vara som att någon bad dig leva om ditt liv. Det går lixom inte. Boken handlar om en tjej som blir flyttad från behandlingshem till behandlingshem, som mäst fick hon 23 medeciner. Efter att hon fyllt 18. Jätte bra "bok" i alla fall, det som skrämmer är att hon berättar om sitt riktiga liv så den är mer hemsk än bra.

På tal om bok så glömde jag min skrivbok hemma på min byrå bredvid sängen. Vill skriva iden NU! Men sen är jag rädd att mamma eller någon ska läsa i den. Mamma ger mig vibbar om att hon ogillar min bok och mitt skrivande. I går skämta hon bort det med att säga till hundarna "Nu skriver hon en massa saker om oss, vad tror du hon skriver? dumma och elaka saker?" Mamma smiylade. Men bakom det där smielt kunde jag allt se att hon vill veta på riktigt vad det står. Men det är ytterst få som verkligen kommer få läsa i den.

Efter att jag kollat klart på tånors liv kände jag mig konstikt ensam men iaktagen. I tredie lådan hade jag den andra boken. Tog upp den och började läsa. Den är också hemsk men bra, handlar om en åtta årig tjej som varit i fyra fosterfamiljer på fem månader. Även den är en san händelse - Ska nog se om Soffan vill läsa den, tror hon skulle gilla den. Jag låg och läste tills jag kom på att alla i familjen sov. Kollade på klockan, halv ett. Jag släkte lampan och kände hur någon va i rummet, inte på golvet eller på sängen utan i luften. Jag vågade inte bli rädd, fick en lätt chock verd mig in mot väggen och kramade hårt om en kudde. Hade rysningar men jag lyckades somna strax efter.


Soffan, Jag Älskar dig! Förlåt att jag är så seg på att svara på sms och när du ringer, men jag har fått någon konstig känsla mot mobilen, ogillar mobiltelefoner. 

Jag tog mig till skolan, inga lektioner. Ville lämna in mitt arbete i psykologi som jag hade på mitt usb minne. Jag gick från data till data till data men det funkade ingen stans. Gick och försökte hitta läraren. Knacka på fel klassrum, gick till lärarens lärar rum - som va omöjligt att hitta - Pratade med henne. Ska skriva ut det och lägga det i hennes fack under veckan.


Åkte hem till Micke.

Bloggar mer sellan

Jag bloggar allt mer sällan.. det är för att jag kan och vågar inte skriva saker här längre. Fått i uppgift att skriva bra saker i bloggen och sedan har jag en annan bok på sidan av som ingen läser - där jag skriver allt precis allt. Känns lite jobbigt efter som att jag gillar att blogga. Men ingen mening om man inte kan skriva det man vill.

Boken jag skriver i har jag även i uppgift att visa nära vänner, inte allt men vissa stycken ska jag välja ut som de får läsa och kommentera om de vill. Men vet inte om jag vågar det. De innerbär att de kanske måste låna boken och då kanske de läser lite mer än jag visat. Litar på mina vänner men tanken finns.. Tänk om.

Jag kom på efter några sidor att jag skrivit väldigt personliga saker som jag inte vill visa alla. Men jag tror att en dag kommer min lilla syter få läsa vart ända ord,mening, rad och sida. Tills hon själv inte vill läsa mer. Men det skulle svika mig om hon inte läste hela - men min förståelse finns där.

Jag tror att Soffan kommer bli den första som får se min bok - som jag ska döpa till något. Den helgen jag åker till henne ska hon få läsa iden och ta del av det mästa jag skrivit.

Jag sover dåligt och lite igen,  :(

7/5-09 Vad händer?

Ja då har jag precis varit på träning. Riktigt kul och helt underbart att komma in till den miljön. Va med gymnasterna på uppvärmningen. Sen va dom som vanligt, lite små flummiga, lyssna lite halft vad man sa. Men endå så kämmpade dom verkligen idag. Men det läskiga är att nu börjar dem färga sina hår, tror två tre stycken slingat håret, en ska färga håret mörkare snart + ögonbrynen, Elvira har färgat sitt hår mörkt brunt (!) Dem är 8-11 år :O :S Vad händer?!

Tycker dem ska vara som dem är och inte ändra på sig själva.. Jag menar dem är ju redan så söta och perfekta (: <3

YeY, planer?

Ja då är det planer på att jag och Älsk ska ev till Thailand i vinter :D inte nog med det Saskia sa ev dra till spanien så varför inte hänka? :D <33 Men nu är det en vecka och en dag tills jag ska på kryssning till Åland!
Sen resa till Örebro en helg, hälsa på soffan och gå på ett möte.. Sen studenten och Miickes 20 års fest. Midsommar (inga planer än).. Sen Slandön med Miicke och kompisar en vecka :D..

PLANERNA gör mig GLAD! :D

Men jobba, jobba, jobba.. spara, spara, spara alla pengar!!!
(men det är de värt)


Kiss and Loove!<33




Skooolan.

Sitter i skolan och faktiskt pluggar! Slutade så där vid 11 idag men nu tar jag igen alla arbeten och saker. Är klar med 1 av fyra saker som ska vara inlämnat inom kort. Kommer blogga lite mer så fort jag får tid! ;)


Kiss and Loove!<3

RSS 2.0