090222. Vill vara en bil?

Ja idag va jag på träning, i går va de 18 års fest (kommer bilder) det va helt okej, lite segt men men. Efter träningen åkte jag Lollo och pappa och handlade. Sen mat lagning ;). Och sen som säkert många vet så va det mellodifestivalen. Jag brukar inte tycka den är så rolig, lika så med Idol och likande program.. Musiken har sjukigt så låågt! Nästan ingen INGEN kan sjunga överhuvudtaget. Men på något vänster så gillar jag verkligen Molly Sanden.. Hon är så naturlig och verkar inte alls söka uppmärksamhet/vilja ha det, eller överdriven och hon verkade inte alls ha höga förvänntningar och så kom hon med till finalen i globen!. Jag och Lollo vart så glada att vi gapade och anföll varandra, hihi.. Vad har hännt med mig? Jo jag tror jag för första gången har en idol!

Jag och Lollo skulle så gärna vilja se henne i globen, men grejen är att vi inte har köpt biljetter för att om hon inte skulle ha kommit med skulle de vara bortkastade pengar.. Men så klar finns inga biljetter kvar (inte så konstigt). Men på tal om Molly så tycker jag hon påminner om en Jennifer som jag snackar lite med. Hihi vet inte varför men dom verkar ha liknande personligheter (hoppas att Jennifer gillar Molly hehe).. För jag menar absolut verkligen inget illa :). Men på talom musik och så där, Molly har verkligen rösten.. Hon tror inte bara att hon kan sjunga (som t.e.x Amy Daimond,eller hur hon stavas) utan hon KAN sjunga! Verkligen fin röst och kan ta massa olika ton-arter (eller hur man säger). Hoppas det går bra för henne i Globen! Håller verkligen på henne ^^.  En sak är lite rolig, Molly är yngre än mig och endå diggar jag henne väldigt mycket :P Men det skämms jag absolut inte över! För hon är bra och ser bra ut!

I övrigt har det inte hänt så mycket mer.. På måndag är det en vecka sen jag träffa Micke ponken :( det känns faktiskt väldigt jobbigt. Jag önskar ibland att jag var en bil! Spec en silvrig honda 05:a (tänk att jag kommer ihåg det där :P ) efter som att det är spec den och även hans gamla bil som tar upp hans tid. Men  jag försöker trycka in i mitt huvud att de är som när jag fick Max (min hund) att man vill vara med den och ta hand om den, fast han har en bil och han vill hålla på med den. Tro mig det är svårt men jag försöker *är lite stolt övermig själv* hihi.

Nej nu ska jag sova!


Kiss and Loove!<3


Kommentarer
Postat av: paula

haha, vill vara en bil.. du e så underbart gullig! :D <3

2009-02-22 @ 21:30:59
URL: http://pauliita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0