Det va det.

Ja, för bara någon vecka sen så känndes det mästa faktiskt lite bättre och det känndes som att livet började gå frammåt och se ljust ut... Men självklart har det verkligen vänt igen. Jag bara undrar när jag ska få känna att livet ger något. Alltså att få känna att det är mer roliga saker i livet än jobbiga och tragiska saker, just nu känns det som att det jobbiga/tragiska taröver en heldel av mitt liv om jag tittar bakåt. När ska det vända? ska jag ha det lilla hopp kvar om att det kommer att vända? eller är det så här mitt liv ser ut? elände,sorg och tungt..

Jag vet inte, ingen vet. Självklart har jag bra dagar ibland men det är inte lika ofta som det borde vara. Ja du förstår nog. Begravningen har jag inte smält än, det kommer ta tid. På kvällarna när jag ska sova så hör jag hans röst i huvudet då jag blir så ledsen att jag aldrig mer kommer få höra den i verkligheten.

Idag ska pappa till sös och hälsa på en bekant (hans bästa vän sen dom va små) som ligger inne pga hjärtatack, dom vet inte än hur han mår... Ursch varför?

För att gå över till lite roligare saker så kommer micke till mig idag/kväll. Vi ska äta middag här och sen bege oss hem till honom. Imorgon blir det dop.. Förlåt men jag har varklien INGEN lust att gå in i en kyrka just nu.. Vet inte hur jag kommer ta det, får bara bita ihop och falla ihop när jag är hemma. Vet inte hur det blir med jobb nästa vecka heller de som varit sjuka som jag hoppat in för är tillbaka så då finns det inte jobb för mig.

Lite konstigt inlägg kanske men känner att jag behövde skriva av mig lite.

Puss Puss<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0