Dåligt av mig!

Ursch, precis när jag började bli bra på att uppdatera bloggen, bådde med text och bilder, så vart det sämre på engång. Men det är för att jag nu är med Demi och Daphni efter jobbet. Dom behöver mig. Framförallt Demi.

Idag vart hon ledsen då hon sprang iväg, Baka och Daphni sprang efter. En stund senare kommer Daphni och säger att Demi gråter efter mig... vet ni att jag själv nästan började gråta. Jag vart verkligen glad. Jag har på den senaste tiden satt mig under bord, stolar, under sängar percis som henne och bara varit. Men i dag så tänkte jag att när bådde Baka och Daphni sprang efter henne så satt jag kvar med pappus.

Demi är liite specell när det gäller att bli ledsen och arg, hon vet inte hur hon ska betesig pga språk svårigheter, hon håller på att utveckla hela meningar i rätt årdning, typ att hon säger "Gröna jag ramla bilen" Då hon menar att hon ramlat från den gröna bilen. Hon vet att jag verkligen förstår henne så hon och jag har något specellt <3

När jag kommer in till henne sätter jag mig framför henne och frågar varför hon är ledsen. Hon ålar sig gråtandes upp i min famn och säger att baka och pappus vart sura på henne. Jag förklarade varför och sen efter en ganska lång stund så gick vi och lekte, byggde tågbana. Ja har varit väldigt trött och seg idag men efter jobbet gick jag och tjejerna till konsum och dom fick välja lite fredas mys.

Nu ska jag se film och sen ev läsa lite.
Ska upp och städa rummet i morgon, sen hämtar vi Baka och tjejerna för att åka till lollos jobb och fika. sen lämna baka hemma och tjejerna till mig tills jag går och lämnar dom :)

Så de va lite uppdatering!


PussPuss<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0