Stan igår..

Igår åkte jg in till stan vid hal 1 tiden. I centralen stötte jag på en killkompis så vi gjorde sällskap. Jag köpte mig en väska sen gick vi runnt och flummade haha. Vart kallt efter ett tag så vi letade efter ett kafe som inte va över fullt. 300 år senare hittar vi ett. Satt o prata och drev x). Sen gick vi ut, gick från gamlastan till slussen, svängde in på en konstig gata men kul att undersöka! haha. Lillasyster ber mig köpa hårfärg så visvänger ner och går upp på götbacken men den hm hade inge hårfärger så vi åkte till Åhlens.

Efter det gick vi bara någonstanns. Ja fick så satans ont i ryggen så vi satte oss på ett kafe men tog inget denna gång. Det låg en butik mitt emot som man så rakt in i så vi satt och imeterade (?) vad folk sa.. Haha det va verkligen roligt. Klockan närmade sig strax efter 5 tiden och jag började röra mig hemmåt.

När jag kommer hem så berättar lillasyster att två kompisar till henne ska komma. Jag gick in på datan och såg att fia va inne, jag frågade om inte hon ville komma över. Det gjorde hon, varför ska båda sitta hemma ensamma när man kan va med varandra? Vi spelade ett spel som jag köpt till pappa i julklapp, Idiot kunskap! Haha. Vi tog en kopp te och satt i köket och pratade, lillasyster och hennes vänner åkte hem till en av om andra. Vi kollade senare på en film, typ nästan en av mina favorit filmer "Dear John" Den är verkligen sjukt bra <3.

Rekomenderas starkt! :)

Klockan vart plötsligt
runt 2 tiden :O så vi borsta tänderna och la oss. Som vanligt kunde jag inte somna. Men vet att jag sov ett tag för att jag vaknade av en sjuk drömm.. sen somnade jag efter åtta tiden och sov kanske 2 timmar. Nu har jag duschat och ska fixa mig. Chefen ringde så jag ska komma och skriva på kontraktet :D sen någon gång ska jag träffa Angelica, vi ska till haninge c :D Åh saknar henne så! <3


Jag orkar inte skriva om min hälsa eller vad man nu ska kalla det.. Ni skulle se paj biten min familj lämnat till mig. Även dom är så sjukt medetna om att jag äter lite. Men jag tog aldrig pajen, jag hatar paj!

Puss Puss<3


Kommentarer
Postat av: angelica

saknar dig med vännen<3 fasten vi sågs igår;)

2010-12-30 @ 20:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0