19 December 2010.

Max mår mycket bättre, det ända jag har märkt är att han dricker mycket försiktigt men annars verkar allt bra! SKÖNT! :) <3

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa mig lite innan Soffan kommer. Vi ska baka och åka pulka xD haha kommer bli så sjukt roligt! Vi har inte setts på länge heller så vi kommer ha så mycket att prata om också!

Jag mår inte så bra psykiskt (vill inte prata om det men lättare att blogga/skriva ner det) jag vet inte själv vad det är som tynger mig. Men det jag får fram så är det en hel del och jag skämms över det så jag går runt och låtsas att det inte finns, men när ensamheten kommer så smäller det. Tankarna går igång så jag får ont ihuvudet, jag blundar men då ser jag allt mycket klarare, klarare än någonsin. Jag vet inte hur jag ska gå till väga. Den jag har pratat med är Josse och hon frågar om jag inte vill söka hjälp. Men det känns bara som att jag börjar om varenda gång.. Jag menar det är som att öppna en bok för tusende gången, man kan den utan och innan.. Jag vet vad jag får för svar osv. I början sa dom att det skulle bli bättre med jobb, att det skulle lösa allt.

Nu jobbar jag och visst jag har det super bra på jobbet men jag bor inte där. Så när jag går hem så kommer allt tillbaka. Jag mår som bäst på jobbet visst jag kännde i fredas "åh vad skönt med helg" men jag har varit så sjukt rastlös och trodde att det va söndag igår. Är det normalt?. Hur ska jag klara mig från jobbet i ca 13 dagar? jag kommer gå under. Dom sa även att de skulle lösa sig om jag började träna igen.. Det är samma sak där, det går jätte bra att träna och det är skönt och jag tänker inte på anat än det jag ska göra där.. Men där kan jag inte heller bo sätta mig. Vissa veckor har jag varit där 5 dagar i sträck.

Igår sms:ade jag väldigt mycket med Angelicas bror sa en massa sjuka saker och jag fattar inte hur han inte kan tycka att jag är cp i huvudet.. Han svarade bara "Du är lagom cp i huvudet för min smak" Det fick mina läppar att le lite, hur tänker grabben? haha.

Jag försökte få tag i micke men han är borta, svarde inte på sms och så igår och har inte fått något svar idag heller. aja hoppas på att det här går översnart för jag har börjat förstå att jag har bara mig själv att skylla. Ingen annan kan göra något.

Jag kan ringa min psykolog och få göra vissa tester som jag tackade nej till. Men det kanske är dax för mig att ta tag i min egna krage än en gång och se hur det kan gå denna gång.. Dom andra gångerna har allt bara runnit ut i sanden och inte gett något överhuvudtaget. Jo jag fick sömntabletter och har tillgång att få anti deprisiva om jag vill.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag pröva den nya platttången jag fick av pappa igår.

Puss Puss<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0