God-dagens.

Helvetes natt säger jag bara.. Stängde av datorn vid 1 ca. Släkte lamporna, det vart näst in till bäcksvart i rummet. Jag vred och vände på mig men kunde inte somna. Jag ville att farmor skulle komma och krypa ner brevid och sätta på radion. Men det hände aldrig.. Kanske för att jag va hemma hos mig nu och inte hos dom. Jag tog mitt täcke och min kudde och smög in till lillasyster och sa att jag kan inte sova. Hon sov men vaknade till och sa att jag fick sova hos henne <3. Men hon somnade om igen och jag låg ensam kvar med mina satans tankar och ångest. Vart att jag låg och vred och vände mig även inne hos henne.. Jag va rädd att väcka henne så jag smög upp ur sängen, tog mina saker och gick in till mitt rum igen.
- FAN vad jag hatar att sova ensam. Det är nästan läskigt. Det är som att det är då allt inom mig ploppar upp ännu mer och blir dubbelt så värre!

Vaknade super tidigt i morse men har legat kvar i sängen. Jag känner mig svag. Ni vet så där som man känner sig när man är sjuk och har feber. Jag har inte feber men är förkyld! Jag vill vara frisk NU för i morgon kväll ska vi hälsa på våran ny-komna kusin :D<3 och det vill jag verkligen inte missa! Men jag vet hur kännsliga nyfödda små bebisar är så vi får se :/.

En bild som Paula tog på mig iskolan, februari 2009.
Satte på mobilen lite fort för att se om någon hört avsig.. När det står 4 nya sms vart jag väldigt nyfiken vilka det va.. HAHA det va "bara" Robin xD massa fylle sms, det sista bad han om ursäkt för fylle mess och hör av sig när han nyktrat till. Själv tycker jag det är lite kul med sånna sms :p. Nu är den näst in till död så nu ligger den avstängd och väntar på laddaren från farmor och farfar. Glömde hälften av mina saker där x).

Jag ska nog bara fortsätta att ha en lungn hemma slappar dag idag. Imorgon ska jag försöka hitta på något med någon på förmiddagen, sen på kvällen har jag en tid att passa och sen ev hälsa på kussen ;).

Ja det va lite uppdatering för nuet, hör säkert av mig sen eller ikväll :).
Puss Puss<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0