Mina 4,5 Mysiga dagar! - Orkar du läsa?

Här kommer en super uppdatering (igen), jag vet att jag är dålig på att blogga just nu. Jag själv tycker det är tråkigt för att jag tycker det är så mysigt med de söta kommentarer jag får :) <3 Men man får ju inte nya kommentarer om man inte kommer med nya inlägg! höhö x). Nej nu ska jag sluta schabla!

Orkar du läsa allt detta? lämna en kommentar "Jag klarade det!" höhö xD

Fredag: Vaknade jag glad klockan åtta, men gick upp vid nio. Slappade lite sen gick ja ut och började kratta våran tomtsom är STOR! (jag orkade ca halva!) sen gick jag in och började damsuga och fixa. När mamma och pappa kom hem så åkte jag och mamma o handla massa mat,+ att jag lämnade in ett cv till en butik som söker personal. Efter vi handlat så började jag packa upp mat kassarna och sedan gjorde jag sallad med feta ost, soltorkade tomater, sallad, gurka, röd lök, svarta oliver MUMMS!

Strax efter att jag va klar med salladen så kom Micke Ponken :D. Vi käkade middag och sedan gick vi in och såg på så ska det låta, sen dukades chips och annat onyttigt fram och vi såg på Beck. När vi gick och la oss så skulle vi se en skräck film, tror vi han se TIO MINUTER sen dog min data (men det va lagom för sen dog även jag och Micke haha).

Lördag: Satte jag på mobilen vid 12, då vi båda vaknade (fast min familj är inte den tystaste så vi hade väl vaknat så där 200 gånger innan) men i alla fall.. Mickis hade sms:at att dom skulle åka vid tolv tiden så vi gick upp, jag lagade kaffe åt Micke och jag själv tog yoghurt med flingor (vilken viktig info hahah). Efter frukosten tog vi en lång prommis med hundarna runt hanvikens skola, det va verkligen SUPER mysigt! 

Plötsligt fick Micke ett sms av Mickis att dom inte kunde komma. Vi skulle ha åkt alla fyra till tyresö slott men tur att vi inte åkte dit, fick veta senare att de va någon slags medeltids vecka så de va typ två miljoner människor där. När vi kom hem från prommenaden så tog vi fram en filt och la oss på baksidan och stekte - MYYYYYS!!! <3 hihi. Hundarna hade vi på baksidan, satte fast Max för att han skällde helatiden, Wiggo gick runt tomten helatiden så tillslut satte Micke fast honom, gulligt de va o se dom två gosa =) <3

Sommar<3


Bus! hihi

Vi (jag) gjorde lunch, det fick bli baugett med soltorkade tomater, feta ost och tapas (tror jag de heter, krossade oliver ^^) till det va de en sallad med paprika, sallad och gurka - Jag skojar inte det va AS gott hihi (a).
Strax efter att vi tagit undan lunchen och la oss i solen igen så ringde Philip till Micke, men blyg som han är lämnade han över mobilen till mig. Det slutade med att Mickis och Philip kom till tyresö, vi gick till konsum och köpte varsin dricka och glass sedan vidare till Barnsjön och myste där. Efter en stund bestämde vi oss för att gå hem till mig och spela Kubb. FY FAN vad killarna störde och retade oss!!

MYSIGT VA DET! :) <3

Konsentration vad då? höhö :P

Roligt va det, får vi göra om! :) <3

Men vi van första gången, DET SOM RÄKNAS hahaha! Andra gången van dom. höhö. Sen började dom röra sig hem. Jag och Micke tände grillen och väntade på att mamma skulle komma hem med krov och bröd, gissa vad vi skulle grilla? xD  Vi två grillade i alla fall, eller a okej Micke grillade och jag satt bredvid höhö. Efter det va det CHAMPIONLIGS FINAL I FOTBOLL! - tror jag hörde det en miljon gånger under dagen!
Men Micke va nöjd efter som att pappa också skulle se den :p.
Jag satt där som sällskap men började ruttna efter ett tag så i slutet av matchen så gick jag in i en dusch! höhö. Kvällen/natten går inte att beskriva, men massa bus, massa mys, massa prat - helt UNDERBART!<3

Söndag:
Ringde min klocka vid nio, pussade o gosa lite med Micke. Sen gick ja upp klädde på mig (jag hade för en gångs skull lakt fram kläder dagen innan) Så det gick fort, la bara pålite fondachion runt ögonen och sedan mascara -FÄRDIG! Packade väskan, berädda på att vara hos Micke någon dag. Jag va klar vid kvartöver nio, tjugo över satte vi oss i bilen och åkte till min gymnastik uppvisning. Efter som att tjejerna är ganska stora nu så satt jag mäst i publiken och gjorde Micke sällskap =). Förutom när mina tjejer körde och jag själv höhö.
Han satt där i 7 timmar - Vad då ställa upp för mig? =D <3 Tycker det va otroligt gulligt, och sen så sa han även "Dina tjejer är ju FAKTISKT duktiga" och sen tyckte han att de va grymt med bromma gymnasternas kill lag som va där och körde - dom har vunnit i ungdoms sm och andra stora tävlingar. Det va i alla fall GRYMT!

Efter uppvisningn, dvs klockan fyra-halv fem så åkte vi hem till honom. Åt middag och myste =) Vi såg litemer än halva A cinderella story, inte sett den på AS länge men schiet vad gullig den är hihi. Sen vart de lite gos och sen somnade jag vääääldigt fort! - somnade även efter maten, hade värdens huvudverk, men vi tog även ett kväls mål innan vi la oss.

Måndag: Fick jag mysig hejdå puss och kram. Vi hade bestämt att jag skulle stanna till Tisdag. Jag gick upp vid tio, tog te och en macka. Sen satte jag mig på ballkongen ett tag. Hade även tellefon samtal med Kyraton "Elli" hon som ringde mig, det gick väl sådär.. Men börjar ge upp dessa samtals grejer.. men men, Senare bestämde jag mig att åka till Skärholmen C, köppte en godispåse höhö (som Micke fick). När jag kom hem kollade jag på två roliga program, det ena va som frisör -salongsmake over, och det andra va ett kock program där flertal personer tävlade om att vinna ett jobb på en lyx resturang. Sen ringde en gammal vän vid fem tiden, Cassandra, det va otroligt kul att prata med henne, samtalet va väldigt glatt och så! Verkligen kul att hon ringde! =). Efter det så kom Micke hem och vi åt middag. Sen var de väl inge specellt, lovade Micke att åka in till stan och leta efter hans solbrillor (dom som han hade med sig till mig tappade han i backen så dom pajade). Vi somnade hyfsat fort, men godnatt puss hinner man alltid med! hihi =)

Tisdag: Fick jag... MÅNGA pussar och stora kramar <3 :D. Micke åkte till jobbet och jag somnade om. Vaknade igen vid nio och gick upp halvtio. Kolla datan lite, vart även lite tv till mitt te och macka. Sedan vid 11 tiden åkte jag in till stan.. Min tripp vart Åhlens - Gallerian - NK - Biblioteksgatan - Sturegallerian, Men ingen hade just dom solglasögonen som Micke vill ha, märket fanns, modellen fanns,färgen fanns inte!! Ringde han typ 3 gånger och förvånansvärt så svarade han ALLA gånger :D hihi. Åkte sedan hem med blötaskor och strumpor (okej jag hade trasiga ballerinaskor och nilonstrumpor) Väl hemma så kännde jag mig jätte trött, seg och huvudverk. Kollade runt på nätet efter hans solglajer hittade en bra sida. Sen fick jag även ett sms av han att han undrade om jag åkt hem. Fan vad sur jag vart över att jag hade träningen när jag kunde ha varit med honom :(,  men tog mig till träningen trots tröttheten, trots huvudverken. Nu är jag hemma och har nu gett er något att läsa! höhö xD men det här kanske visar varför jag inte hunnit blogga. Men måste bara säga att jag och Micke har verkligen en bra kontakt nu! Vilket känns toppen =)<3

(som vanligt så har jag glömt bort kameran,måste skärpa mig!)

Puss Puss på er stackare som läste allt på en och samma gång! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0