Då smäller det!.. nästan.

Idag vaknade jag vid 4, läste lite och sen lyckades jag sova till halv sju. Läste igen och sen gick jag upp och duschade. När jag duschat och klätt på mig så gick jag in till mamma och fråga när vi skulle åka. Vi va på ikea vid 12 tiden. Jag köpte mina två vaser och två mattor till badrummet. Sen åkte vi vidare till mio för att kolla på min spegel.. Det fans EN kvar! Den va lite sliten på baksidan och hade inge skydd på sig så jag fick 30% rabatt.. Tur att man är petig ^^

svettiga jag just nu.. verkligen niice, eller nått!^^

Vi gick även in på euro store där det fanns massa fina saker, men måste behärska mig så jag köpte bara en liten skål. Sen åkte mamma och fixade sina ärenden och sen va vi på g hem. Jag packa och fixa lite sen läste jag ut boken, den va SUPER bra Döder Gök av Kattarina Wennerstam. Rekomenderar!
Strax efter va det dax att åka till banken för möte. Mötte upp pappa där och sen gick vi alla 3 in. Det gick super bra allting.. Det ända är att micke har fått mig lite orolig över ekonomin, han är osäker och har fått med mig på dom spåren nu. Men jag tror att det kommer lösa sig när vi väl är där. Vi ahr kollat upp alla kostnader osv så det ska gå runt.

När vi kom hem från banken så fortsatte jag packa kläder och väskor. Vi grillade korv och sen började jag packa in i bilen. Nu är bilen FULL PACKAD!

Nu väntar jag bara på att det ska bli i morgon vid 11- halv 12 tiden då vi är på g mot lägenheten.. Vi ska till banken vid 9 och juristen vid 10. Men jag kommer vänta tills de ögonblick jag låser upp dörren till lägenheten.. Denna kännsla får jag bara en gång!

PussPuss<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0