Det blir aldrig som man tänkt sig.

Jaa i dag va det ju den där lite mera hädelsefulla dagen, riktigt så vart de inte. Men för att vara lite extra tråkig så spolar vi bandet.. Jag gick upp, jag fixa mig, jag gick till bussen, jag mötte Tårtan på gullmarsplan, vi gick upp för helvetes backen o helvetes trapporna, då vi mötte Saskis vid skåpen... SEN, SEN jävlar smällde det!

Klippte håret i dag mellan 9 o kvart i 11 tiden (jag o Saskis) sen mötte vi Tårtan vid skåpen för att äta lunch. Tårtan tog massa bilder med sin mobil. Sen kvart i 12 sulle jag tillbaka för att färga håret. Tårtan o Saskis följde med, såå söta är dom! Men de va försenat så vid 12 tio över 12 började Lisa undersöka håret :P.

Läraren hjälpte till, ljusa färger är tydligen mycket svårare o koplicerade än mörka så det vart ett himmlans pysslande. På morgonen vid klippningen så tvätta hon håret, aaas skönt, värsta massagen! Sen vart de ett hillans tvättade med färgero toningsmedel o grejs ^^. Det känns helt okej, vääldigt blondt men det som är bra är att färgen i hår botten fick va i längre så det ser nästan ut som att mitt hår är naturligt så det fick Lisa + poäng för (: Hoppas hon får mvg för hon kämmpa som fan o det vart bra tillslut, alla va klara utom vi.. 15:00 ca så började jag röra på mig mot skåpen. Då min klass slutat för så där 1-2 timmar^^. När ja gick från skåpen så mötte jag alla mina lärare i cafeterian! Lite pinsamt men då fick dom verkligen veta att jag va o fixa håret HELA skoldagen o lite till ;). 

Nej nu ska jag sluta pladdra, I morgon är det tävling. Blir hämtad 08:20 wohu lite sov morgon!
Lovade Tårtan att lägga ut en bild på håret men har ingen jätte bra men bjuder på en så kommer det ev fler i morgon eller på söndag kväll.


 
Haha! Sexiga bilder vah?!^^
Det vart inget fixa legg, efter som polisen stängde kl 15 o då va jag precis klar med håret, så ja det får vännta som vanlligt.. Ingen mobil heller efter som lollos mobil är typ också paj, då päronen tycker att vi ska beställa dom samtidigt.

God natt på er alla :) <3

Kommentarer
Postat av: paula <3

fyyy faaaaaan va dt vart fiiiiint!!! :D :D

sååå söt du e gumman! <3

2009-01-31 @ 23:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0