Fredas myyyys... ?

Ja då har jag och my family varit i skärholmen, tack vare mig. Jag skulle hämta min laddare hos Micke. Lovisa följde med upp. Det kändes lite halv skummt att komma in i deras lägenhet med Lollo och ingen var hemma. Jag tände små lamporna i fönstren, gav katterna lite mat och lämnade böcker till Carina. Sen åkte vi till skärholmens centrum. Lollo fick en ny vinter jacka, presenter till Teresia och Thomas och så avslutade vi det hela inne på Ica. 

När vi kom hem började jag laga maten och fixa. Lollo åt före oss andra efter som att hon skulle på bio. Jag, mamma och pappa åt förengång skull mat, bara vi tre.. Vet inte när jag åt med dem sist :O. Så jag lyxade till det med bär och glass till morden i midsummer. 

Jag har skickat lite sms till Micke idag, men inte fått svar på ett enda, så försökte jag ringa medans jag va ute med hundarna, men inget svar. Tog in hundarna och mot badet med Maxen så han slipper stinka, ska på 23 års kalas  i morgon ^^ hehe. Efter att ha badat max så försökte jag ringa Micke igen.. Inget svar. så skickade ett sista sms... Eller a, jag kommer trovligtvis skicka något till efter det här inlägget x). Men blir så besviken när han inte svarar, ni vet negativa tankar kommer på engång och tar över tankarna. Inte bra. 

Vist har jag haft mys med mina föräldrar och hundar, men skulle vara lite trevligt med något svar från Pojken. Spec när det är månadsdag.. men det har egentligen inte så stor betydelse, jag undrar bara varför han inte har svarat på hela dagen. 

Är jag jobbig??

Ja, klart jag är jobbig. Men jag bryr mig bara och är ju trotts allt tillsammans med honom så är det så fruktansvärt skummt att jag då vill ringa honom? :/. 

I morgon ska jag upp vid åtta, får se hur det går. Nu för tiden så somnar jag vid fem-sex tiden och vaknar vid nio-halv tio.. En timme tidigare blir väldigt mycket för min kropp om man räknar timmarna. Vi ska ner till Västerås till Teresia och Thomas, dem båda fyller år i november så.. Jag, Mamma, Pappa, Farmor, Farfar, morbror och hundarna ska dit på födelsedags lunch + fika. Hoppas de blir mys. 
Sen funderar jag på att stanna tills på måndag, men har besluts ångest över det. Vore mysigt och det blir ett sätt att inte kunna tjata på Micke... (han kanske till och med saknar mig) - haha!!

Ska ta lite bilder så min blogg blir lite roligare. Ska även byta huvud bilder och så när jag är hemma igen. Trevlig helg på er alla!

Puss Puss<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0