Fredag 6/11-09

Idag vaknade jag vid halv 9 men segade en timme x). Måste passa på att slappa efter allt jobbande! ;).
Jag tog en kopp med te och satt i köket med tänd ljus och läste tidning. Lillasyster låg och sov^^. Efter det började jag fixa i ordning mig, orkade inte duscha så på med lite smink och så.

Åkte först in till slussen och vaccinera mig, INTE svin inflensan! Utan med Tvinrix mot gulsot, hepatit A. Ska ju "snart" till Thailand och om en månad ska man ta spruta 2 (: . Det kändes knappt i armen när jag tog den.. men nu efter, FY SATAN vad ont jag har i armen! :/

Efter sprutan så åkte jag in till liljeholms torget och kollade där. Trodde det skulle vara mindre, men det va ett väldigt stort och fint centrum! (: . Självklart gick jag in på polarn o pyret och hälsade på. En kolega jobbade där idag så hon visade mig runt "bakom-kulliserna" och det va verkligen hem trevligt! Så jag hoppas på att få jobba där någongång (: Och hon vart jätte glad att jag kom och det va verkligen super skoj att träffa henne igen :D. Efter som att vi jobbade så mycket i sommras så lärde vi känna varandra väldigt bra. (:
Självklart kunde jag inte låtabli att köpa ett par vanatr till Cassandra efter som att jag vet att hon behövde ett par^^.

Sen shoppade jag saker till mig själv, fy vad pengar kan POF försvinna :S. Efter ett tag kom jag på att jag skulle köpa en kanin också så gick tillbaka till p.o p och köppte den :P. 

Det vart lite smink, tröjor, leggings m.m så nu har jag shopping förbud fram tills thailand.. nej en bikini får jag köpa men sen är det bra! - herre gudman måste ju begränsa sig själv någon gång x) 

Nu har jag precis duschat och pratat med Mickis och Micke om i morgon så nu har jag koll på läget :p. 

*Vakna, fixa håret + grunden till sminkningen
*11:00 åka till centrum och köpa hårspänne och 1 sak till (om jag hinner)
*14:00 - eller tidigare, gå till träningen
*16:00 hem från träningen, byta om och fixa det sista. 
*17:30 - ellertidigare, åka till årsta berg och möta upp Micke.
Och sen blir det MYYYYS KVÄLL :D


haha ja så ser det ut för mig :P.. hur ser det ut för dig?


Puss Puss<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0