20-22/11-09.. Helgen, Im in Loove.

20/11 Fredag, Jag kunde inte sova på hela natten nästan. Jag va helt överlycklig över att jag och Micke skulle få vara helt ensama hemma och bara mysa.. Bara vi två <3. Jag och mamma åkte för att hämta utmin nya mobil:D Då jag mötte Linda vid trollis centrum, verkligen kul att träffa henne! :). Jag hade glömt ta lappen i brevlådan för att kunna plocka ut paketet så de fick vänta. Vi åkte och handla sen hämta vi lappen och jag fick packetet :D Yey!

Jag började fixa med maten vid 5 tiden och samtidigt baka en tårta/kaka. Fick lite hjälp av Lollo (: . Ca kvart i 5 åkte mamma och pappa. Lovisa stackvid halv 6. Jag dukade, rastade hundarna och plocka fram lite mys i vardagsrummet (: .

Plötsligt började hundarna vrål skälla, tittade ut men de va ingen där.. Falskt alarm - Buhu! *blink,blink* Jag började pilla lite på nya telen, för att fördriva
 tiden. Kolla till maten och fixade sallad + egen guacamole (eller hur de stavas).. Sen skällde
hundarna igen, och jag såg den silvriga hondan utanför fönstret :D.
Vi åt maten och sen slängde vi oss på soffan framför Idol och hade det jätte roligt och mysigt. Jag tog fram tårtan/kakan. Den va vääldigt mäktig men goood! xD. Efter Idol var det kiss paus för hundarna och vi dukade in chips och annat onyttigt, men smarrigt ;). Såg en skräck-film (micke fick välja^^ ). Efter filmen va båda så trötta och klokan va runt halv 1 så vi gick och la oss. Micke somnade väldigt fort, jag hörde hur han låg där helt avslappnad, såg verkligen skönt ut. För engång skull så somnade jag hyfsat fort.
 
 
Recept på mat och snickers kakan finns att få ;)


21/11 Lördag Vaknade jag vääldigt tidigt men hörde att Micke fortfarande sov, så jag försökte vila lite i alla fall. Små somnade emellan.. Va evigheter sen jag sov så där mycket somjag gjorde den natten!. Vi gick upp vid halv 12 :O haha. Låg och myst o snacka en massa så tiden sprang iväg. Vi gick in i köket och pratade med mamma och pappa som åt frulle, Själva så åt vi inget. Vid kvart över 12 drog vi till min gymnastik träning.. Ja han följde med :D (inte ofta man får med han). Träningen va mellan halv 1 till 4 men jag frågade om de va okej om jag kunde gå vid 3.

Vid tre tiden så åkte vi, första stoppet vart Uddby gårds Cafe där min lilla syster jobbar. Hämtade mitt buss kort. Vi stannade vid parkeringen längre bort men micke gick med men väntade utanför Cafet..
"Du kan väl gå med in och säga hej?" frågade jag glatt
"Nej jag måste tänka på min image" Sa han så där lagom skämmtsamt. Jag började skratta.
"Hahaha, ja här vid båndgårdar och stall är det väldigt många som bryr sig" Skrattade jag och gick in.
Lollo vart väldigt förvånad och frågade hur jag kom dit, Då jag sa att micke vänta utanför. Hon skratta till och gav mig busskortet.

Han väntade utanför bara för att jag hade mjukis-byxor, mina svarta fin stövlar med min kappa till.. Jag tyckte inte själv om den oute-fiten men jag va på träning och sen skulle vi bara åka bil så pallade inte byta om. Duschade och bytte om när vi kom hem till Micke. Käkade och sen frog vi hem tills hans syster.

Jag och Micke fick en uppgift strax efter vi kommit. Vi skulle sätta in en gips bit på väggen då de va sne tak och det va endast den biten som fattades. Jag mätte och började rita upp, sen fick Micke skära och bryta av gips skivan.. Men de vart hellt fel så han lämnade mig där själv. Jag tog en liten kniv och slipade till de som stack upp. Då kom han tillbaka.. Soffan ringde där i mellan och tyckte att vi lät som ett gammalt gift par x).
Skivan passade perfekt efter att jag slipat till den och bad micke skära bort ca 5 millimeter. Micke satte sedan fast den. Oooh så snyggt det vart!! ;)

Verkligen en mysig kväll, Killarna drack öl och whiskey. De badade bubbel pool och hade steron på ute. Mick kom in efter duschen, jag låg på ena soffan och kolla på tv. Då han slängde isg på mig och gav mig en stoor puss och han va varm som stan och jag va ganska kall (efter som att dom renoverar så sitter det bara plast där de ska vara fönster.. så de säger en del). Vi alla fyra kolla de på Bruno, som de hade hyrt. Mys,mys MYS! :) Inte min film smak kanske men killarna tyckte den va ganska rolig, deras humor = väldigt lååg!!

22/11 Söndag Vaknade jag först till när Micke låg och höll på med mitt hår, men somnade om igen. Sen kom två hundar och hoppa på mitt huvud.. eller ja dom anföll oss båda. Det va Madde och Danne som sa att de va frukost inne hos Göran och Ragna´(efter som att dom gör om köket, så har dom för tillfället inget kök alls). Efter frullen så började dem och bygga och fixa då jag glodde på tv och la in kontakter i nya mobilen. Vid lunch bjöd Ragna på varmkorv med bröd och sen Bullar med valfri dricka till.

När dem gick ner va jag kvar med Ragna och hjälpte henne och fixa undan disken. Sen satt vi och prtatade allt mellan himmel och jord, väldigt roligt :) men vi prtade fördetmästa om Thailand. Senare gick jag vi ner till dem andra och sen började vi röra oss hemmåt, Hem till Micke. Vi åt middag och jag vet inte va de va med mig men jag va jätte tyst och tänkte jätte mycket på jag vet inte vad riktigt själv. Men jag hörde att någon bakade och när jag kom in i köket så satt micke och "slicka" skålen. Sockerkakan vart klar lagom till "Vem kan slå Filip och Fredrik" Jag tog en kopp te och Micke en kopp kaffe.

När klockan närmade sig elva kröp vi ner i sängen. Glodde på någon kostig film och sen "extrem överlevnad" då va bara as garva åt allt som man skulle göra, vem skulle tänka och göra sådär lixom. Helt sjuka saker x). VÄRDENS MYSIGASTE-PYSIGASTE-UNDERBARASTE natt <3
Vi kollade på ett spök program.. De va faktiskt läskigt! Även Micke tyckte de va obehagligt. I reklampauserna så diskuterade vi ovanligt mycket om saker och ting... Herrgud vad jag är KÄR!<3 hihi.

(Bilden är på Mogge, Schipen och Gismo längst ner, tog denna bild efter lunchen med min mobil :P)



Vad ska jag säga? ... Den här helgen är mer värd en guld! Jag verkligen absolut älskar min Micke<3 Men i bland tvekar jag på honom, vet inte varför, och det är då som jag gräver ner mig själv mer än nödvändigt, eller vad jag behöver göra. Men efter den här helgen är jag så sjukt lycklig och mår så sjukt bra. Jag sover mer än 5 timmar när jag har honom vid min sida.. Det har jag doc inte vågat berätta ;). Men det här är min blogg där jag skriver väldigt mycket om hur jag mår. Då livet går upp och ner för alla. Och jag vet att jag har haft en väldigt neråt gång. Men som min lilla Micke sa "Vem kan vara glad helatiden?, Då kan man verkligen inte må bra" - Det har han rätt i, Livet måste få gå upp och ner.  - Tack för att just du läser min blogg (:


Puss Puss<3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0