Matlagning och dop.

Igår kom Micke, jag gjorde fylld fläskfile med hackade tomater blandat med en röra med olika kryddor. Till det hade vi knapriga "potatis" strimlade-skivor (vet inte vad dom heter).. Haha. Efterrätt vart hallon musse tårta. Vi åt och sen kolla vi på film, vi såg en as läskig film. Micke somnade med alla kläder och varige gång jag väkte han sa han att han inte orkade. Så halva natten sov han med dom, han pratade i sömnen också. Många skulle tycka de va jobbig att bli väckt flera gånger men för mig känns det på något sätt mysigt, för då känner jag att han verkligen är här vilket är SUPER mysigt :) <3

Efterrätten :)

I morse passa vi på att mysa extra mycket :) sen gick vi upp.. Jag börja fixa mig in för dopet och han lekte vid datan. Hihi vi pratade lite om lägenhet och så :) Sen åkte han hem och vi till dopet. Dopet va jätte fint, han va så duktig när prästen tog vattnet på huvudet, han va tyst under hela tiden i kyrkan.
Det ända som va jobbigt va självklart att ta maten.. jag tog lite sallad och baugett många ifråga satte varför jag inte åt paj. Men mysigt va det att träffa lilla kusin-vitamin och dom andra :)


Moster Anna och lille kusin Douglas <3

De va allt! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0