Kan inte andas...

I går va det värst. Under dagen fick jag i mig: Två spec alvedoner (resept belagda) en iprem (första gången jag åt de, men de va för att alvedonen va slut :(. ) Vid tre tiden lyckades jag äta en macka, men oj vad mätt och stor den känndes. Det brännde i halsen så de tog tid att äta den. Sen va de massa näs sprayer och sköljde även näsan med surgrör, fy fan vad äckligt det va!!

Vid 22-23 tiden fick jag i mig ytterligare en macka men då mådde jag verkligen illa. Jag kunde knappt röra min egna kropp :S det känndes hemskt! Vart chockad när jag knappt orka lyfta ena armen.

Näsan är så täpt att jag inte kan andas genom den, halsen är så tjock att jag knappt kan andas genom munnen.. Så när jag somnade en liiten stund vaknar jag och hostar så jag nästan spyr för att jag inte får någon luft. Hade så sjukt ont i öronen så jag hade mössa på mig hela dagen igår.
URS! - Jag hoppas att de här går över SNART hällst NU!

I dag vaknade jag av att lollo kom in och sa att hon hittat en spec alvedon, jag somnade om och gick upp vid tio för att ta den. Sen har jag även tagit näs spray och det går liite åt det braiga hållet :).
Men fortfarande väääldigt sjuk :(

Missar kvällens träning :( men kan inte gå dit och typ smitta alla gymnaster också.

Hoppas ni mår bra!

PussilePuss<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0