Kom inte in på bloggen idag igen..

Hejsan bloggen!
Igår åkte jag till Micke, som de står i inlägget nedanför, jag låg på hans säng vid den bärbara datorn och bloggade lite fort.. Idag när jag skulle logga in så gick det inte, doc var det vid den andra datan men i alla fall.. Skummt att det inte funkar och jag har inte inloggning till den bärbara. Men men lite onödig info höhö.

Igår va Micke på bra humör och vi diskuterade lite saker (omg vi pratade, vi hade samtal) han vill så gärna ha en hund så vi satt inne på blocket och kollade för skojs skull J shiet vad söta dom va, gillar inte den rasen så jätte mycket men om man har en så gillar man den oavsett ;).

När vi låg och kolla på tvn och höll på med datan samtidigt kommer hans mamma in med en kopp te till mig då hon frågar vart hon ska ställa den utan att spilla. Jag tar emot den, då micke slänger ur sig, spill inte på mig nu, spill inte i sängen!, jag ställer ner den försiktigt i fönstret – se jag spillde inte!

Senare när vi stängt av datan och låter tv stå på men med lågt ljud. Vi små tittar på tv. Han tar upp sitt bubbel vatten med cirus smak och öppnar korken… HAN SPILLER! Han spiller ner sin kudde och ett fotstöd som står bredvid hans säng! Haha, vad roligt jag fick! När vi släcker lamporna och stänger av tvn började hans gnäll.. Han gnällde som en liten unge ”det är varmt”.. ”Jag är trött, men en då inte trött”.. Fy vad vart det är”… ”jag kan inte sova”… ”det är varmt”.. Ja jag vet inte hur länge jag hörde de där innan jag säger åt han att han kan öppna fönstret, då han svarar ”då kommer vi somna med det öppet och då kommer vi bli sjuka, få köld skada och hals fluss, öron inflammation” Guuuud! Kan man klaga mer! x)
Han frågar fall jag kan vrida ner elementet, självklart gör jag det efter ett tag för att han ska sluta gnälla, vad gör man inte ;). När jag lägger mig ner igen säger han ”Bäst att vira in fötterna” Jag tittar fundersamt på han ”Vad dåra?”.. ”så att något äckligt inte tar tag i dem och kidnappar mig”

”hahahahaha, så du har något äckligt under din säng?”

”Vad sa du?, att jag har nått äckligt i min säng? Jaa syftar du på dig själv?”

”Neeh, jag sa, har du nått äckligt UNDER sängen, man hör det man vill höra!”

”Nej, du är äcklig, de sa du själv”

”Men Guuuuud!”

”Är han här, kanske hans om är äcklig?”

”Tror du att det äcklet finns? Hahah”

”Du som sa att han är här”

Sen skrattade vi lite och det vart tyst ett tag.. Sn plötsligt känner jag att någon knackar med ett finger på mitt huvud. Han gör det om och om igen men väntar några sekunder emellan. Sen säger han ”vad är det här?” och har då fingret på min kind. ”vad är det här?” då han träffar näsan. ”Vad är det här?” då han träffar munnen. ”Jaha ditt ansikte” Hahaha, väldigt rolig men knasig kväll. Hihi.

Så klart hände massa mer, han lekte bomb med ena fjärrkontrollen och låtsades att jag sprängdes eller vad han nu höll på med xD. Hur som så ÄLSKAR jag honom! <3

(Just nu cp:ar sig bloggen helt, hoppas detta inlägg syns, tyvärr går det inte att lägga upp bilder :( )


Bloggar senare igen. Puss Puss<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0