Skönt att skriva?

Ja, varför är det skönt att skriva om saker och ting? Kanske för att jag har saker inom mig som jag inte vågar eller vill säga till vänner och familj. Har precis skrivit i mån gråa bok. Den är väldigt tjock så den har hängt med länge.Har nyss läst lite sidor i den.Nu vill jag bara ha någon att krama och just då är jag HELT ensam.
Har inte äns en hund här.
Men det va skönt att skriva i den faktiskt. Vi alla har nog mer eller mindre saker som vu vill få ur oss. Men att det sitter så djupt att vi försöker gräva upp det men så kommer det en stark vind som gör att jorden täcker det igen.. Ja du fattar. Det jag blir så besviken på mig själv att jag alltid faller så här.
Att jag försöker så sjukt starkt men till slut så når jag toppen och bara faller. Men det här fallet är inte lika långt som det har varit förr. Men endå, jobbigt att aldrig kunna stå på jorden med två stadiga ben.
Om jag är lycklig?
Ja, självklart är jag lycklig. Jag har min Micke som jag alltid velat ha, mina gamla vänner förstår. Ni vet hur mycket jag och micke hållt på och hur länge vi faktiskt kännt varandra. Att jag nu bor tillsammans med den killen som jag "drömde om" när jag va 15, är helt ofattbart men jag älskar verkligen honom och mår bra av att vara med honom. Sen att vi alla har vågor, det är bara normalt. Jobbigt men normalt.
Inte direkt jobbigt att Micke är borta men tråkigt och tomt här hemma.
Men veckan kommer gå fort,
Måndag: 06.30-15.00 sen ev  åka till farsta och kolla på thigts som vi tränare ska ha på tävling.
Tisdag: 09.00-17.30 sen träning till 21.30?
Onsdag, 08.00-16.30
Torsdag 08.30-17.00
Fredag: Ledig, tävling med gymnastiken kommer hem söndag kväll/natt.
Sen träffar jag Micke-ponken igen :) <3
Pussa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0