Mina fyra dagar! - Fest hos Angelica

I torsdags åkte jag och mamma till skärholmens centrum, jag ville kolla lite kläder och sen en present till Angelica :). Mamma åkte lite innan mig, jag åkte hem till Micke sen. De va mys men lite stelt mellan mig och dom som bor där, vet inte varör :/. Men pratade men två kompisar i telen (inte samtidigt så klart). När Micke kom åt vi och sen började han fixa saker i sitt rum. Jag låg på sängen och kollade på tv :). Frågdae dock om han ville ha hjäp men de behövdes inte.

Han gick in till sin granne för att lämna några saker, jag stannade kvar och ringde en kompis. När han kom in igen tog han ett bad så vi fortsatte att babbla i telen höhö.

Kvällen vart bara mysigare och mysigare :D <3.

Fredag vaknar jag vid tio tiden och ser att många skcikat sms, bland annat Micke. Han frågade hur jag skulle göra på kvällen, om jag åker själv till Angelica (som planerat) eller omjag ville åka med han. Jag sa att de inte spela så stor roll, men att de kanske är mysigare att åka tillsammans. Så vart de middag hos Madde och Danne. 

På morgonen går jag upp och duschar och målar naglarna :). Senare på dagen, vid ett åker jag till skärholmen för att gå på systemet och köpa lite smink. Vid fyra börjar jag göra mig i ordning höhö jag väntade heeela dagen på att få fixa mig men micke skulle hämta mig hos han vid sex så ^^.

Väl hos Madde och Danne börjar dom fixa tacos, jag leker med ena hunden Mogge :P. Ca en halvtimme senare kommer Isak, han blir suuper glad över att se mig så han typ anfaller mig med en stor bamse kram och en stor puss på kinden och frågar hur jag mår osv Hahaha man blir typ alltid glad och skrattar när han är med! 

Vi äter och dricker lite öl till maten och snackar om roliga saker, och såklart omogna saker (hallå Isak och Danne plus Micke!) höhö. Men alltid roliga och sjuka samtal! :D. När vi ätit börjar Madde att sminka sig, Danne och Isak går ut med hundarna. Jag och micke fixar musik vid datan. 

Väl i bilen börjar Isak leka med sätet, först fäller han bak det så mycket som går då Danne gör stryp tag, sen fäller han upp sätet... Tar fram det så mycket det går, även rygg-stödet hahahhaha det såg heelt sjukt ut! xD Ville ta kort men kamran låg i bakluckan i min väska :/. 

Väl framme på parkeringen så går killarna ner till atomaten.. Ja så klart så "gick" den sönder (hur kunde de gå till?? hmmm..) hahah. Så dom ringer och fel anmäler och slipper såklart att betala. Inne hos Angelica hade festen inte riktigt börjat. Vi hälsar på dom som är där och sedan sätter vi oss i soffan. Börjar dricka och snacka. Efter ett tag går jag in i köket där alla tjejer satt typ. Börjar snacka med folket :). 

Jag och en tjej Ida vart kallade för tvilingar heeela kvällen, två stycken tyckte vi va suuper lika och då började fler haka på och sa att vi i alla fall måste vara syskon. Så varige gång vi mötte varan (om vi inte va med varandra ) så sa vi "HEEEJ tvilling!" hahaha! - Ja det va en rolig kväll!! :D. 

Mot slutet hände det lite saker, Micke vart upprör över att en kille kallat honom bög. Micke kom ut tillmig på balkongen och förklarade allt och jag pratade med honom. Fick dock inte krama eller pussa på han för att han va så upprörd. Då jag går in och blir sur. Ida kommer in och pratar med mig. Jag säger till henne att jag vill gå fram till den där idioten och tala om för honom att så gör man inte. Hon sa att ingen har gjort det för att han är så knäpp så ingen orkar, men för mig va de droppen. 

Jag går ut ur rummet, går fram till killen som är typ ett huvudlängre än mig och typ biffig. Säger till han att vi ska snacka.. Han ba "Jag?"... Då jag svarar "Ja vem petade jag på?!" .. Jag går före ut i hallen och vänder mig om och ser att han går som om han vore stolt som en kung! 

Jag säger till han att man dömmer inte folk i för väg och framför allt så kallar han inte min pojkvänn för bög. Med mera. Angelica sitter i köket och ser allt så hon kommer fram och kramar mig. Sen går jag in i ett annat rum och är så sjukt sur. Då Angelica stod där, kramar om mig och börjar snacka.
Efter ett tag öppnas dörren och Micke kommer in och tror att vi ville va i fred, men jag säger att han kan komma in. Vi tre snackar och han tar tag i min hand kramar och pussar på mig. Jag förklarar att jag är stolt över han att han inte stöter på andra tjejer. Sen går han ut. Vi sitter kvar en stund sen går jag ut i hallen då Ida ska hem. Kramar henne och säger hej då.

Jag ville till Micke och såg han inte inne så antog att han va på balkongen, jag är på väg att öppna dörren då alla gapar nej, alla hade typ redan försökt. Idioten stod och sa att han skulle kasta Micke över räcket då danne sa att om han kastar micke över räcket så kastar denne ut honom! (Logiken?? hmm)  - Ja det vart lite kaos!


Senare är jag inne igen med Angelica och några. Då Micke kommer och säger att dom ska hem. Vi kramas och pussas. Han säger att vi hörs i morgon och jag säger att jag älskar honom. Isak kommer och kramar hejdå och säger att allt blir bra. Sen ringer min tele och jag kollar på den i en sek, då jag kollar upp och alla är borta... Jag vet inte varför men jag fick panik. Öppnar dörren och där står micke bakom Isak, jag bara rusar fram och kramar om honom hårt och han håller om mig. - Det va jobbigt att säge hejdå när vi båda valite ledsna

Men jag hade verkligen suuper kul, det här va bara en grej som hände.

Nästan alla hade gått, utom Idioten. Jag och Angelica sitter i köket och snackar. Idioten och Brandt sitter i vardagsrummet. Senare kommer Idioten och ska säga hejdå, Han kramar Angelica och Brandt, han kollar på mig en stund, räcker fram handen... Jag bara glor, tillslut tar jag fram handen lite och han skakar. Sen säger han "Flickvännen va?" Angelica och jag säger ikör "Aaa". Då jag säger att de blir ev bättre lycka nästa gång då Idioten säger "Nästa gång jag ser han kastar jag honom över räcket på engång!" Då jag svarar "De gör du fan inte, han är värdesns snällaste och omtänksammaste människa! tillskilnad mot dig!" Då Brandt tar tag i Idioten och tar med han till hallen och ser till så att han går. - Äntligen!  

Jag kännde mig lite dum som satt och snacka så mycket elakt om Brandts kompis när han ev hörde, men jag kunde inte låta bli, han hade varit så sjukt elak och va så sjukt taskig! Pratade med en vän i telen när jag skulle sova. Sen skicka jag sms till micke och så sms:a vi lite <3 - Jag ville inte skriva så mycket om de dåliga.
För festen va jätte rolig innan och alla va glada och super sköna människor! :D Tack Angelica! <3

Det va lördagen...
Bilder:


Jag fääärdig x)


Angelica och en till.. Minns inte va hon heter :/




KÄRLEK hihi <3


Jag och Ida (inte den bästa bilden på mig xD)
Vi som tydligen va tvillingar.. hmm


Jag, Ida och Födelsedagsbarnet - Angelica


Vi som va långa och Angelica ^^

Jag tog fler bilder men folk ogilla att jag fota så många vart raderade :/
höhö men roooligt va det :D <3

Kommentarer
Postat av: angelica

hih de va så lite så!;) kan säga dig att Brandt inte bryr sig för han är van hahahahah:P

och bilden med "angelic aoch en annan" än EmmeT;) hihi

OCH VADÅ KALLAR DU MIG KORT:O *( som tur är syns inte det så bra på bilden hihih)

Vi får köra på en bättre kväll senare när vi flyttat och försöka få den mer lyckad:)

tack för en mysig fredag och glöm bara allt om idioten, som jag sa, han är ett skämt;) hihih

<32<3<3<3

2010-03-08 @ 15:37:32
URL: http://raaaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0