Lördag 13/3-09

MYSIGASTE DAGEN EVER!!!

Morgonen började med att
vi vaknade vid elva men låg och morgon myste till ca 12 halv 1 eller va fasen klockan va x) höhö. Vi gick upp och Carina (hans mamma) had börjat fixa frulle åt oss - så sööt hon är! hihi.

Medans vi åt löste Micke korsod... eller a sånt dära där man ska ringa in olika ord. De sluta med att vi gjorde de tillsammans.. eller a sen gav han upp och jag gjorde klart det xD. höhö.

Sen slappa vi bara under dagen, för en gångs skull så skippade jag gymnastiken.. JA du läste RÄTT!! Jag skippade den för att jag känner att de vore skönt om jag och micke någon gång kunde få slappa och bara vara. Men i alla fall.. 

Han hoppa i badet, Hans mamma o hennes sambo åkte iväg och handla. Jag ringde en kompislite senare och snacka lite.. Ja jag och min kille är inte så bra på att komunecera med varandra så de blir lite knas när vi är själva.. ja jag vet de är inte normalt men sånna är vi höhö. 

Vid två tiden är vi påklädda och snygga. Vi rör oss mot våra kompisar i årsta. De som va.. Micke fick planera när vi skulle åka hur lång tid de skulle gå sov. Medans jag sminkade mig och fixa. Så när vi går av tvärbanan så är vi framme lite mer än en timme för tidigt.. Okej att han och jag är lika när de gäller att passa tider, hällre för tidigt än sen.. men en timme! :O höhö. Så efter som att de va soligt och fint så tar vi en prommenad på 30-40 min. Vi besökte även hans pappa som bor nära våra kompisar, även hans små halv syskon va där (lin och mira, dom är SJUKT jobbiga) men dom va lite sjuka så dom va OVANLIGT lungna och snälla.

Vi satt i vardagsrummet och snacka med hans pappa, de va trevligt efter som att jag typ aldrig träffar han så är det kul att ses någon gång :).

Klockan närmar sig kvart över tre så vi säger hejdå och tackar för oss. Det tog ca 10 min att gå, Men micke skulle ju knuffa och buffa ner mig i snön då jag tycker de är elakt när vi ska iväg till några kompisar! Då jag får syn på en sån där väska med hjul (som tanter och farbröder går runnt med) då jag säger
"Har du tappat din väska" 
"Jah jag tappade min handväska!" Då jag reagerar på det...
"Handväska??, de där är ingen handväska!"
Han "Jo, sånn brukar ju du komma med, hen hel resväska!"
Jag "Jag har ingen resväska!!!"
Han "Vad är skillnaden på din väska och den där? storleks-mässigt nu!"
Jag bara skrattar och sen står vi vid deras port då klockan är 28 över haha!!
(vi skulle komma vid halv)


Så här SNYGG är man i 3D glajerna! höhö

När vi kommer upp så behöver voven rastas så jag och Mickis tar en prommenad och killarna får spela tv spel höhö. När vi kommer upp så kollar vi på när dom spelar, väldigt kul faktiskt! haha! o mysigt :).
Vi börjar diskutera Alice i under livet.. slutar med att killarna söker upp om det finns en film som heter så, självklart så gjorde de det.. så de läste lite kommentarer högt och vi alla bara as garvar. Sen ser vi lite på tatuerings program då mickis säger
"Ja du kan ju tatuera in en liten snopp"Då han svarar..
"Jaha varför då?" (vi diskuterade innan hur de skulle vara att ha två snoppar då Philpi säger
"Ja varför har vi annars två händer" (jag minns inte hur det här samtalet började)höhö

Vi sitter o diskuterar och har skoj! Klockan närmar sig sex och vi kollar upp hur lång tid det tar till heron city. Vid starx över sex så klär vi på oss. Då jag säger att micke stressar och jag säger att han kan ta de lungt, då han säger
 " Ja men du va ju så seg, börjar kolla barnvagn innan vi ska gå!"
Ni skulle ha sett mickis och philpis blick! hahahaha Philip svarar ganska fort
"Jaha, jasså!"
Micke "Nej nej, Neeh inte till oss asso!"
Philip "Jaha jag tänkte väl"
Micke "Neh fy fan jag skulle vilja försvinna från jorden eller så om de va Linnéa!"
Philip"Vah? vad taskigt!"
Mickis "Tur att de va du som sa det philip"
Jag "Haha, jag är van att höra sånna kommentarer"

Sen går vi till tvärbanan, missar den så får vi vänta 9 min.
Hela vägen dit hade vi väldans kul! Haha Philip börjar tänka på att de borde vara ganska enkelt att skapa en egen religon, då micke får väldigt kul när två utlänska tanter kommer på med huckler o ja alla deras skumma kläder.
Dom förstår antagligen vad vi pratar om och ser att jag och Micke tittar på dom och börjar as garva.. Hahaha.

Väl Framme på heron så hämtar vi ut biljetterna först då Micke säger på skoj "Kan inte du låtsas säga fel och säga "vi har beställt biljetter till Alice i under livet" ".. Hahah
Då Mickis säger "Det skulle du aldrig våga!"
Philip "Jo, om du säger så där är de klart att jag kommer göra det!"
Mickis "Gissa varför jag säger så!"
Jag och Micke står lite på sidan då vi hör Philip säga "Hej vi har beställt fyra biljetter till Alice i underlivet i 3D"
Jag och micke ser hur personalen får ögon stora som tefat och sen börjar jag gå några steg bort då micke kommer bakifrån och håller om mig, vi båda as garvar xD.

Efter detta så går vi mot mat ställena då vi försökt komma fram till vart vi ska äta redan hemma hos dom. Killarna hade tydligen planerat på vägen dit att vi ska äta på Pizza hutt... Vilket är ett mysigare ställe att äta på, lungnare och skönare. Jag har lite svårt för pizza men de lät endå gott så :).

Vääldigt kul hade vi! :D

Sen går vi ner till Willys och köper lite gott till bion.
Filmen va så där men under filmen så trodde jag att micke ville smaka godis eller så.. Jag flyttar till slut upp min hand i luften då de visar sig att de va den han ville hålla i! x) höhö. Kännde mig lite dum, men är inte så bra på sånna där romantiska saker höhöhö!!
När filmen är slut går vi ut.. vi hamnar lite före mickis och philip då jag och micke bara ger varan en puss.. vi vart nog chockadeöver hur båda tänkte samma sak x)..

När vi gå ner för trapporna, bredvid hissarna så går han bakom mig och håler mig på axlarna, väl nere så går han bakom och maserar lite.. Jag vart "smått" chockad och började NÄSTAN undra vart min pojkvänn tagit vägen!

När vi kommer hem till micke så pratar vi lite med hans mamma och visar dom exremt coola glasögonen.. Vi är vana vid dom där gröna/blåa glasögonen men dom här såg ut som vanliga solglasögon typ! Då jag sa till han på bion "Det som är Lyx för ena generation är nödvändig het för nästa" Villket är VÄLDIGT sannt! höhöhö!
Då han verkar sjukt nöjd med dagen och allt så ställer han sig bakom mig och pussar mig i nackan och säger att vi haft en super mysig kväll. (jag hamna i chock!)höhö


Så klar hände de massa massa mer men förstår om ni inte orkar läsa allt! höhö

En lång och SUUPER rolig dag och kväll! :D

Pussilussen <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0